Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Keresd a jót, keress jól! 2014. január 8. szerda 17:57

  • Hozzászólások(43)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Keresd a jót, keress jól!

A Kerényi Imre és a szellem kifejezések egy mondatban szerepeltetése olyan rafinált perverzió, hogy még én is elbizonytalanodtam, amikor leírva láttam, arról nem is beszélve, hogy most ugyanezt követtem el éppen. Tényleg olyan, mintha valaki nyolc Kiszel Tündéből álló háremével akarná elfoglalni a Homárember mélyűri szexbázisát. De legalábbis hasonló, mert utóbbiban érzek némi kisdokumentarista jelleget.

Az a legnagyobb különbség Orbán Viktor és köztem, hogy ugyan alapvetően én is népies műdalkedvelő, szájmozgással olvasó, langyos rabszolgaságra vágyó és fillérekért megvehető csürhének látom az ország lakosságát, azonban a miniszterelnökkel ellentétben én nem hasznot akarok ebből húzni, hanem boldogan üdvözölnék minden változást, elmozdulást, sőt még tenni is hajlandó vagyok ezért ezt-azt. Írok cikkeket, meg minden.

Elég nyilvánvaló, hogy a Fidesz a Szörny Rt. (Monsters Inc.) című filmből vette kormánystratégiáját: ijesztgessünk gyerekeket és gyermeki felnőtteket, aztán a sikolyukból nyert energiát adjuk oda Simicska Lajosnak, ő majd épít belőle valamit.

Nem egy húrelmélet, de minek bonyolítani, ha működik.

A Magyar Krónika nevű (időszaki, remélem) kiadvány a jobboldal legnagyobb szellemeit fogja felvonultatni, ami jobboldalon általában fekete öves komcsikat, félanalfabéta propagandistákat és/vagy egyszerű pártdroidokat jelent. Mentségükre legyen mondva, hogy kisebbik részük nem szimpla gerinctelenségből árulja magát a jobboldal sivatagos felületein, hanem tényleg olyan hülye, hogy elhiszi, amit Orbán Viktor mond neki. Előttük le a kalappal.

Régen jártam azokban a régiókban, ahol nincs sem Dankó Rádió, sem Magyar Televízió, de a naptárra nézve nem teljesen értem, miért kell nyomtatott formában újabb kormánypropagandát biztosítani az embereknek, hacsak nem bontogatja a szárnyát egy Fideszen belüli kemény orbánista ellenzék, akiknek túl liberális a Heti Válasz, akik megcsömörlöttek Obersovszky Péter kifinomult kormánykritikájától, akik nem tűrhetik tovább tétlenül, hogy az ország csak épül és épül és egyre jobban teljesít, a közszolgálati tévék, rádiók meg mintha belefásultak volna a seggnyalásba, és alig mozdul a nyelvül kettőt-hármat percenként.

Érdekes lehet annyira idiótának lenni, hogy rést találjunk az általános propaganda hadtest hadoszlopán, de mostanában már annyi új szer van, hogy simán elképzelhető. Ül otthon a politikai kegyelemből hatalommal bíró párthülye, és arra a következtetésre jut, hogy a miniszterelnök seggén mindig kimarad egy két négyzetcentiméteres folt, ahová nem ér el sem a köztévé, sem a Magyar Nemzet, sem a Kossuth Rádió, de még a fiatalos és kifejezetten modern mandiner.hu sem, úgyhogy azonnal be kell indítani a Magyar Krónikát, nehogy már így választások előtt nyalatlanul maradjon.

Csináljunk saját lapot Orbán Viktornak! – üvölt fel, ököllel a levegőbe csap, és már írja is a levelet: Kinyílott a pitypang. Megírom. A kormánybiztos a televízióban elkápráztatta a kérdezőbiztost, idős művészünk csinált egy szép filmet, a biopiacon sárga volt a pecsenyekacsa, megírom. Csökkent a rezsim. Megírom.

Ezúton figyelmeztetem – esetlegesen tájékozatlan vagy fáradt – olvasóimat, hogy a fenti idézet nem paródia, hanem tényleg az ötletgazdától származik. Ilyen klassz emberek állnak ki a kormány mellett. Sötétek, mint a vakond reggele.

A fentebb már vázolt okok miatt az ötlet primitívsége egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem fog működni, mármint hogy nem ömlik bele rengeteg közpénz, nem fognak megjelenni a szép színes lapszámok, a közös képviselők meg majd kirakják a jobban sikerült cikkeket és képeket a ház faliújságjára, nehogy kimaradjon a közös örömből valaki. Csak jelezném, hogy Észak-Korea kicsit megelőzött minket, mert nekik van atombombájuk.

Híveink sorvezetőre vágynak. Követendő mintára. Szerzőink felvállalják e szerepet. Vezetik az olvasót. És egymást is – írja a saját fontosságtudatába kicsit beleroggyant művész, és kicsit elbizonytalanodom indíttatásában, mert ennyire elbutulni szerves oldószerek folyamatos belélegzése nélkül csak évtizedek alatt lehet, bár kétségtelenül ideje az volt rá bőven. Amennyiben azonban csupán egy cinikus állat, akkor leborulok nagysága előtt, mert 1951 óta ilyen mértékű aljasságra és/vagy abszurd humorra senki sem vetemedett Magyarországon. Jelezném: a nem enyhén paranoid Rákosi Mátyás minden bizonnyal gyanút fogott volna a fentiek olvastán, de szerencsére mostani vezetőnk nem rendelkezik az ő szellemi képességeivel.

A Magyar Krónika szerzői szellemi életünk meghatározó személyiségei. Akikből nem önbizalomhiány árad, hanem derű, hit és szakmaiság.

Meg a pálinkaszag, te szerencsétlen egyenzimes ekefejű csőrös nyájszellemóriás.

A Magyar Krónika jelszava: keresd a jót.

Minden eddigi pesszimista jóslatomat visszavonom: a tavaszi választásokat simán elveszítheti a Fidesz.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (144 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +201 ( 221 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Keresd a jót, keress jól!, 4.8 out of 5 based on 144 ratings

  • Hozzászólások(43)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

43 Reader’s Comments

  1. Bravó. Gratulálok. Ez nagyszerű volt. Ez is nagyszerű volt.
    .
    Ehhez az íráshoz nekem nincs érdemi véleményem.
    Bármit is írnék, tennék hozzá, csak szellemi homelességemet mutatná.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  2. Én a szerves oldószer változatra szavazok, csak semmi nagyság, meg leborulás. A legemlékezetesebb rendezői instrukciója anno ez volt: színészkedjetek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  3. Nem, Para, ennél sokkal rosszabb a helyzet! Csak most kezdtem igazán félni a választásoktól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  4. Bocs de leírom mert zavar , bár lehet hogy csak engem. , Ahogy olvasom “” a miniszterelnök seggén mindig kimarad egy két négyzetcentiméteres folt, ahová nem ér el sem a köztévé, sem a Magyar Nemzet, sem a Kossuth Rádió, de még a fiatalos és kifejezetten modern mandiner.hu sem, úgyhogy azonnal be kell indítani a Magyar Krónikát, nehogy már így választások előtt nyalatlanul maradjon”" muszály mindig így kifejezni az elvtelen hízelgést?
    Én vizuális tipus vagyok. Ahogy olvasom a szöveget látom magam előtt. Szeretlek Para de ezt nem kívánhatod tőlem. És már régen akartam ezt írni, nem csak Nálad. de ma van több időm(bizonyos okoknál fogva) hogy olvasgassak itt. Egyébként szeretem olvasni az írásaidat és magam is így vélekedem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  5. Bocs… nem tudok reagálni, ez fergeteges! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  6. Kedves Para.

    Ne báncsad őtet !

    Hát a Kerényit. Én három színházban dolgoztam vele, hat rendezését csináltam végig komplett hónapos próbaidőszakokkal.

    Ez az ember tud valamit.
    Tényleg mágikus erővel tud hatni az emberekre. Ma már tudom, hogy ez a hatás kémiailag is leírható, ahogy írod is: “már annyi új szer van”.

    Nézd meg Áder tekintetét és hangsúlyát az újévi üzenetében. Mintha Kerényi csókolta volna szájon. Ez már ennek a hatása.

    Kerényinek mindíg is káprázatos, párját ritkítóan egyedülálló, frenetikus, lenyűgözően fenomenális érzéke volt a gicssgyártáshoz.

    Most is ezt csinálja.

    Kertitörpét gyárt orbánból – ORBÁNBÓL ORBÁBOT – és nem csak hogy egy egész országgal tudja elhitetni, hogy ez jó, hanem magával orbánnal is. (írod is)

    Ne félj Para, te is sorra kerülsz előbb utóbb – megkapod tőle a nyelves csókot.
    Akkor majd be fogod látni milyen szép mindez.

    Addig is olvasgass Mrozek-et. Aktuálisan a Nyílt tengeren c. művét ajánlom.

    Persze tudom – vesztettünk.
    Ideje meggyászolnunk a szárnyaló szellem halálát.
    De kapunk cukrot, mézesmártásban – ahogy tetszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  7. Para-Kovács Imre

    kegyelem, amíg pontos j helyett ly-nal írod a muszájt, ne haragudj, de nem veszlek komolyan:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (41 szavazatból)
  8. Az írás fergeteges, a valóság gyalázatos.valahogy nem tudok nevetni.Miért?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  9. Kitti két utolsó bejegyzését moderáltuk. Egyrészt nem tartozik ide, másrészt a Papa nevű nyomozó az alvilág egyik legsötétebb bűnözője, a hazugságait itt nem terjesztjük. Sem alvilági figurák szeretőjeként ismert “újságírónő” primitív alkotásait. Kitti, persze, erről nem tehet. Nem tudhatja. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  10. Mivel a múlt hét óta be vagyok “rendezkedve” a démonokra így most előadnám a kész válaszomat amit angyalok instruálnak:-D.:Az egész egy nagy terápia része, egy pszichoterápiáé.Orbán pszichiátere vezettet naplót,és ott az a feladat,hogy pozitívat kell írni.
    Nem tudná ezt egyedül, így hamar jött a segítség.(Ezt még megüzente a sípályáról Anikóban kapaszkodóban) Az őrült festő és könyvmachinátor ‘műjjészúr meg azt gondolta, hogy gyorsan hívok még sok “örömhír”fosót és akkor a vezér elméje felvirágzik, és azonnal virágba borulnak a rezsiharcok hullái,bearanyozódnak a Simicska Lajos szemüvegkeretei,és az adócsalók nem isznak többé cukros teát; csak méz és kánaán lesz. Na ez lesz aranyszegélyes bőrkötésben. A számlát fizetjük, feltéve hogy az első lesz az utolsó kiadás, mert annyi jó hírt írnak össze egyszerre, hogy a be is lehet fejezni a terápiát.. rajtunk legalább is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  11. A mandiner.hu-t nem fair gyalázni. Bármikor teret adnak ellenzéki véleményeknek. Egyébként Kerényi szerintem a ballib oldal beépített embere. Ő most határozottan jobban teljesített (mint elötte, amikor létrehozta a nemzeti könyvtárat, vagy amikor megbízást adott a magyar történelem néhány elragadó pillanatának megfestésére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (10 szavazatból)
  12. Ha lesz ilyen újság, én biztosan meg fogom vásárolni és elrakom emlékbe. Nagyon tanulságos dokumentum lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  13. cuttingedge@ Para senkit nem gyalázott, ő nem is olyan.(szofisztikáltan tud disztingválni:-D) A mandiner tökéletesen beleillik a felsorolásba. Azért mert mostanság epebajra panaszkodnak, az pont azt jelenti, hogy éveken keresztül zabálták a fűszer disznórészeket a pálinkafőzés maradékával leöblítve. A mandi szerzőinél csak a kommentelő gárdája borzalmasabb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  14. A mandiner.hu-nal kevés mocskosabb online felület létezik. Igazi náci portál. Ha beidéznek valakit, aki nem fasiszta, azt azért teszik, hogy mocskolhassák. Para nem téved. BL

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  15. Mikulasche,

    hogy Kerényi mágikus erővel tud hatni emberekre? Valami lehet benne, mert őt látva és az írásait olvasva engem elkap az abbahagyhatatlan, hisztérikus nevetés, olyan, amilyet korábban soha nem észleltem magamon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  16. Nehogy ne vegyük már észre, hogy egyeske maradandót akar maga után hagyni exkluzív kivitelben.
    A szentem csak jót akar velünk tudatni. Formálva a tudatunkat.(vagy az alattinkat).
    Már Kósa Lala is csak pozitív válaszokat akar adni.Tanulékony a hernyó…
    Nna! Értékejjük má’!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (23 szavazatból)
  17. Ha nyílik a pitzypang, küldök Kerényinek egyet. Expressz ajánlva, de portósan. Hadd örüljön neki. Végülis az is örömhír, ha a gaz virágzik. Nem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  18. ” ennyire elbutulni szerves oldószerek folyamatos belélegzése nélkül csak évtizedek alatt lehet, bár kétségtelenül ideje az volt rá bőven. ”

    Abszolút Kossuth-díjas mondat, már-már magam se tudnék szebbet. Ah, műélvez, kösz, mester!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  19. Kerényi, irány a KNDK, ott most bizonyára nagyon díjazzák feltétlen lojalitásba oltott küldetéstudatodat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  20. “Jelezném: a nem enyhén paranoid Rákosi Mátyás minden bizonnyal gyanút fogott volna fentiek olvastán, de szerencsére mostani vezetőnk nem rendelkezik az ő szellemi képességeivel.”
    UTŐS !
    és igaz is. A Wkipédián elolvasható, milyen iskolákat végzett és hány nyelven beszélt Rákosi. Igen intelligens ember volt, “de nem ezért szeretjük”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  21. Kedves Para!

    Nem baj. Ha azért mert volt egy de lehet hogy több hejjjjjjjjesírási hibám nem veszel komolyan , akkor talán jobb is .Ha nem veszel komolyan. Azért én komolyan veszlek. Amit írtam nem bántásnak szántam. Nem gondoltam, hogy az én kis észrevételemre bárki is változtatna a stílusán. Hisz ma ez a trendi. Kár hogy csak ezt a részét vetted észre annak amit írtam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  22. Amúgy is eléggé kedveltem a cikkeit, de ez a Kerényi nevű egyed és köre, úgy látszik, kihozta Önből a maximumot :) Kis országunk és az emberiség is úgy általában valóban elég szörnyű, de régi igazság, hogy a langyos víz nem sok csodát teremt: hát köszönjük meg a Kerényiknek? Azért inkább a cikkírónak köszönöm: (rezignált) öröm Önt olvasni, Para-Kovács Imre! (Az “Úr” megszólítást a citált cikk miatt talán érthető okokból egy időre mindenképpen töröltem a szótárból :) )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  23. kegyelem
    Ma kifogtuk a hejjjesírásra érrrzékennyeket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  24. Za'Kant E-manual

    Kedves Para! Írásod olvasva, szinte magam előtt látom, amint Kerényi, arcán nem evilági boldogsággal, odahajol az egy-két négyzetcentiméternyi – szerintem jóval kevesebb, de legyen – terra incognitához. A jelentet ábrázoló, később Munkácsy-ként azonosított, a Feszty körkép méretét meghaladó – szintén Kerényi által megrendelt – festmény néhány évtized múltán “A múzsa csókja” címen vonul be a Nemzeti Művészettörténetbe, mintegy megmutatván a Nemzetnek azt a pillanatot, mikor legnagyobb honpolgárunk ráébredve írói tehetségére, elkezdte kigyomlálni a Parnasszust. Jómagam, csak annyit ígérhetek Neked, amíg élek, tiltakozok eme szörnyű tévedés ellen, és terjesztem, valójában Te voltál kit a múzsa azon a napon megcsókolt. Persze, ha nem akarod, vagy valamiért visszautasítod a megtiszteltetést, akkor sosem árulom el senkinek, hogy smároltál Kerényivel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  25. Tisztàra kiserkent a bànatgönyü, oszt még föl is böfög !
    :))))))
    Isten àldja meg Para urat az ilyen míves íràsokért !
    Jó éjt !
    Ezt leírom még egyszer :
    Jó éjt !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  26. Na ne vicceljetek, a mandiner punching ball-nak hasznàlja Para íràsait, ha valakinek ez tényleg nem tünt volna fel…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  27. Az lenne a kinos, ha vesztene a fidesz, pfej. Nyerjen, olyan 1-2 kepviselonyi forral, ergo eppencsak, de megis. Aztan akadjon bele a sajat szetbaszott 2/3-os torvenyeibe, alljon vigyazzba, ha bejon Gyurcsany, stb… Szepen, kiskanallal fogyasszak csak el, amit otthagytak a rotyogo ustben, kerenyivel alagyujtva kemenydenessel uzemben tartva.
    .
    Para koma, kieereztem am az irigyseget a cikkedbol, bezzeg cegledi siman osszedobott olga elott egy szep kis glosszat a kremesrol – hatha utolag meghivjak ;>

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  28. Ja, az én pofàmon is ég feszt a körkép !
    Most màr végérvényesen ràhagyom az emberekre, hogy hollandnak vagy svédnek nézzenek. Sôt, legutóbb màr a lengyelre is boldogan ràbólintottam…
    ☺☺

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  29. Para, már megint nagyon jót írtál. Szereztél többünknek pár derűs percet, kicsikét oldottad azt a keserűséget, a tehetetlenség miatt érzett dühöt, ami napról napra növekszik bennünk. De közben aggódom is érted. A cikked olvastán a Kabaré c. filmnek az a jelenete jutott eszembe, amikor a nácik visszamennek a mulatóba ahol kigúnyolták őket, és halálra verik a tulajt.
    Mi itt a nick-jeink mögé bújva mondjuk a frankót, de te a nevedet adod az írásaidhoz. Szomorú, de szerintem lassan ott tartunk, amikor ez közvetlen fizikai veszélyt jelent.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  30. tudtam én, hogy lebaszod a labdát (ez a sztratoszféráig hatolóan magas volt), Imre, még mielőtt elolvastam, így osztottam meg az írásodat a fb-on, gratulálok, üssed a marháit! csak így tovább! bár igazából annak örülnék, ha minden oldalon elfogynának az ügyeletes hülyék és munka nélkül maradnál, bocs! :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  31. gret49, én – másokkal ellentétben – saját néven kommentelek itt, de persze ettől még nem leszek hős, csak mondom, egyébként igazad van, számtalan újságírót nyírtak (börtönöztek be, kínoztak meg, stb.) már ki a véleménye miatt, mióta létezik sajtó, lásd pl. Somogyit és Bacsót (Népszava)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  32. Kedves Para.
    A forgatókönyvet a jezsuiták írják Orbánnak. És ők egyáltalán nem lebecsülendők. Képesek hosszú távban gondolkodni, akár 20-30 sakklépésben is előre. Kerényi az udvari bohócuk, aki valóban abszurd humorral köríti a figyelemelterelő propagandát. Ha Orbán elveszíti a választást, akkor az is illeszkedik a tervbe. Az esetlegesen kormányra kerülő ellenzéki széthúzás pillanatok alatt felőrli majd a társadalom idegeit, ezáltal megszakad az a kormányzati folyamat, amely folyamatosság esetén egyébként nem adna tovább esélyt Orbánnak ahhoz, hogy másokra kenhesse a kormányzásának sikertelenségeit, a lyukak betöméséhez további népszerűtlen intézkedések bevezetésének szükségességét. Egy rövid kis baloldali kormányzati intermezzó azonban újfent felmentést adna Orbánnak ahhoz, hogy rájuk mutogatva ismét féktelenül tobzódva kormányozhasson. Orbán simán visszatérhet akár a következő ciklus közepén is, glóriával a fején, és akkor még hálát is adhatunk a sorsnak, ha mindez a főváros újbóli lángokba borítása nélkül történik majd meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  33. Kedves Para.

    Köszi az írást, ez nagyon jól esik, gyógyító hatással van rám,Képzeld el már két napja nagyon görcsölök,-a fejem gyengélkedik -ott nincs rendben valami,pedig védekezem-rajtam a bukósisak,
    kereszt irányú szorító kötéssel,és alig érzek javulást.
    Veled mindig őszinte vagyok,neked elmerem panaszolni mi okozta nekem ezt a fejkorságot.hát -az Imre ,na ne félj,nem te,-az a másik-aki nem harcol hanem
    örömet mond,ráadásul már a rám vetítette a négyzethálóját is-.Ő a bal okozója.
    Már az éjjeli sárga kacsám sem az igazi,-kifakult -a párommal egymásban keressük a jót,ezt is félve mert -megírják-Kedves Para szeretném neked eldicsekedni,hogy nem szakadt le a csillár..A pitypangról még nem írhatok mert az még nem nyílt ki, a nem kinyílt pitypang az meg nem hír
    Nem folytatom tovább mert erösödnek a fájásaim ,-Megörökítettem a Kerényi remek művet több példányba és minden alkalmas helyen a röhely tárgyává teszem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. Klafa meg minden! Csak a kiszeltündézős és a seggynyaláscifrázós fordulatok a könyökömön jönnek ki. Kinek hol, ugye.
    Viszont az megütött, hogy Öreg Titánnak milyen igaza van…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. kegyelem: Azért ez nem akármilyen teljesítmény volt. Én még soha nem észleltem, hogy Para reagált volna a kommentekre. Azt gondoltam, hogy el se olvassa. Gratulálok!
    A cikkhez padig csak annyit tudok hozzátenni, hogy a bukott baloldal minden mesterkedése és az elmúltnyóccév minden bűne ellenére nem csak a gumipitypangföldek borultak virágba, de ráadásul kovad a gyapot! “A határ a csillagos ég!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  36. Hát ez a
    ” szerencsétlen egyenzimes ekefejű csőrös nyájszellemóriás ” mondat …hahaha!
    Már csak ezért az egyért is érdemes volt elolvasni!
    Szokásos kiváló. Gratula.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  37. Mint mindíg : PA-RA-JÓÓÓ !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  38. …remélem, hogy “kerényi” és alteregói még sok ilyen öngólt lő majd a “mini szterelnök” csapatában….
    Para, remek voltál(megint)…sikerrel emelted a sírás küszöbömet !
    …köszönöm !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  39. Szánalmas milyenek az emberek.Lelki + anyagi nyomor= Fidesz katona..egy tál lencse sem kell nekik..elég a Vezér tekintete..
    Javaslom, szüntessék meg a vízumkényszert Észak-Koreával, ha megnyerik Áprilisban, akkor pedig egyesüljön a két nép- persze Zorbán vezetésével..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  40. Keresd a jot…… Mert mar olyan keves van belole hogy keresni kell????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  41. Para, ne csinád mán, adod itt a tippet nekik, még a végén kedvet kapnak arra is, hogy egy … lesemmeremirni atombombát is beszerezzenek…!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  42. Amikor egy fanatikus Orbán-hívő, a kommunizmusban minisztériumi vezetőként “dolgozó” hatuma (ld: volt határon túli magyar), jelenleg magyar állami nyugdíjból élő ismerősömnek próbáltam elmagyarázni, hogy nyúlta le a pénzünket ez a kormány, és hogy jó eséllyel még az ő bankbetétére is ráteheti a kezét, csak ennyit válaszolt:
    “Az nem baj, mert a Viktornak szabad, neki odaadom”

    Ja, és az éhező lányát egyáltalán nem segíti.

    Ezek után min csodálkozunk????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  43. Paranasszus

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos