Ronai and Ronai
AMERIKAI

Rogán most Ludas Matyinak képzeli magát 2014. január 28. kedd 12:49 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Rogán most Ludas Matyinak képzeli magát

Budapest – Agyára ment Rogán Antalnak a rezsicsökkentés. S bár kezdetben még az látszott rajta, élvezi, hogy a nagy nyilvánosság előtt folytatólagosan hülyeségeket beszélhet és hazudhat, mostanra úgy tűnik, már el is hiszi, amit mond. Ha így van, akkor nagy a baj, mert Orbán, és Kövér után újabb Fideszes politikusról derült ki, hogy – fogalmazzunk visszafogottan – megártott neki az elmúlt négy év. Jobb elmeotthonokban és rossz kabarétréfákban Napoleónnak hiszik magukat az ápoltak, Rogán Antal és a kormány a közelgő báli szezon tiszteletére Ludas Matyinak öltözött.

A kormány, ahelyett, hogy együttműködne a bankokkal és használná őket, bünteti és fenyegeti a pénzintézeteket. A Fidesz frakcióvezetője szerint a bankok különböző praktikákkal igyekeznek megfúrni a “pénzügyi rezsicsökkentést”, azaz az ingyenes készpénzfelvételt. A Fidesz azonban Ludas Matyi módjára háromszor fogja ezt leverni rajtuk. Már februárban megemelheti a törvényben garantált ingyenes készpénzfelvételek számát a parlament –ezt a TV2 Mokka című műsorában mondta kedden reggel a Fidesz frakcióvezetője.

A héten tárgyalnak a bankszövetséggel, és ha nem jutnak eredményre, akkor a február 13-áig tartó parlamenti ülésszakban keresztülvihetik azt a törvényt, amelyben megnövelik az ingyenes készpénzfelvételi lehetőségek számát, és szigorítják a bankokra vonatkozó szabályokat, mondta Rogán Antal. Szerinte erre azért van szükség, mert úgy látják, hogy “a bankok megpróbálják átverni az embereket”.

Példaként említette, hogy bár törvény rögzíti azt az állampolgári jogot, hogy mindenki ingyenesen vehessen fel – legfeljebb két részletre osztva – 150 ezer forintot a bankautomatákból, mégis rengeteg olyan berendezés van, amelyből maximum 50 ezer forintot lehet felvenni. Ez nyilvánvaló átverési kísérlet a bankok részéről, Rogán.

Először tárgyalnak a bankszövetséggel, és ha nem jutnak eredményre, akkor lesz idejük arra, hogy a következő két hétben keresztülvigyék a törvényt, amelyben egyértelműen előírják, 150 ezer forinthoz mindenki ingyen hozzájuthat.

“Nem érdemes trükközni, mert Ludas Matyi módjára, ahogy ő Döbrögin, háromszor fogjuk leverni rajtuk” – üzente Rogán Antal a bankoknak.

A bankok is hasonló szankciókra számíthatnak, mint a rezsiszolgáltatók, amelyek nem tartják be a rezsicsökkentés szabályait. Arra a bankra, amely sok embert érintő hátrányos intézkedést hoz, 500 millió forintig terjedő bírságot szabhatnak ki.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (16 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +20 ( 26 szavazatból)
Rogán most Ludas Matyinak képzeli magát, 4.8 out of 5 based on 16 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

31 Reader’s Comments

  1. Érdekes , hogy Döbrögi Ludas Matyinak képzeli magát! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  2. Erre mondják mifelénk, hogy “nehogy már a nyúl vigye a puskát!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  3. 1. http://hu.wikipedia.org/wiki/Fazekas_Mih%C3%A1ly
    A első kiadás 1815-ben jelent meg Bécsben, a szerző tudta nélkül. Fazekas 1815. november 15-én levelet küldött a kiadónak, amelyben tudatta, hogy a Lúdas Matyit még 1804-ben írta ugyan, de miután az 1805-ben Kazinczy tetszését nem nyerte el, nem szánta kiadásra. Ekkor újra átdolgozta, és 2., javított kiadásként jelent meg 1817 júniusában.
    .
    2. A kulcs ez a másfél sor:
    .
    “Ő biz az apja
    lelkének sem alább párját egy kurta forintnál.”
    .
    Döbrögi maga akarja megszabni mindennek az árát, persze úgy, hogy ő járjon jól. Ő képviseli a mindenható (helyi) államot, és Matyi a szabad (liberális) piacot.

    Pontosabban:
    .
    “Döbrögben vala hát ekkor vásár, a hatalmas
    Döbrögi úr örökös jószágában, ki magáról
    Azt tartotta, hogy ott neki a Felség se parancsol;
    Amit akarta, a’ vólt törvény, s tetszése igazság. -
    A portékáknak maga szokta kiszabni az árát,
    És amely darabért többet mert kérni az áros,
    Elkonfiskáltatta, meg is büntette keményen.
    Hogyha pedig nétán más olcsón vett meg akármit
    És neki megtetszett, csak azért kivetette belőlle,
    Hogy fenntartódjon fegyverrel nyert ösi jussa.”
    .
    “Három márjás, úgymond, párja, az illyen-amollyan! -
    Kérdi az úr: Id’adod fele árán? – Ő biz az apja
    lelkének sem alább párját egy kurta forintnál.
    Döbrögi vág egyet sinkójával; nosza három
    Fogdmeg toppan elő; Matyit a kastélyba cibálják;
    Lúdjait elhajtják; és a kapu közt hevenyében
    Ötvent vágnak rá, mellyet süvegelve faránál
    Egy ispán híven számlált, és Döbrögi bőrös
    Karszékből szemlélt.”
    .
    Fazekas szerint ugyan korábban
    “Aki erősebb vólt, ugyan az kényére bitangolt.”
    de most már (mármint 1804-ben (!)
    “Elmúlt a vad idő; ki van ennek szabva határa
    Szintúgy, mint annak; szent a törvény; s az igazság
    Fennyen hordja fejét”,
    úgy látszik, hogy mégsem múlt el az a vad idő, és aki erősebb, ugyan az kényére bitangol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  4. Ezek gyakorlatilag azt mondják, hogy “a markunkban vagytok, azt teszünk veletek, amit csak akarunk”.
    “háromszor fogjuk leverni” — Szóval, csak hogy világos legyen: szó sincs többé igazságos törvénykezésről, az igazságosságnak legalább a látszatáról, az elemi tisztességnek legalább egy szikrájáról. Ha nem álltok be a sorba, nem arányosan fogunk benneteket büntetni, hanem aránytalanul, háromszorosan. És hogy utána ne ugassatok törvényről meg igazságról, törvénybe is fogjuk iktatni.
    Oszt jónapot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  5. A fideszben az elmebaj vírusként terjed.
    És még el is hiszi, hogy most ő jól megijesztett valakit!
    Szánalmas.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (33 szavazatból)
  6. Egyébként mind mindig, most is a Fidesz definiálja a történések leírására használt/használandó fogalmakat, az “ellenzék” pedig báván követi. A Fifdesz ebben az ügyben igazságos Lúdas Matyinak láttatja magát, és ehhez szava sincs az “ellenzéknek”. Sőt, beállva a sorba mindössze annyira futja, hogy “Döbrögi-kormány”-t emlegessenek, ezzel eleve elfogadva a Fidesz narratíváját. Pedig egy normális ellenzéknek elemi érdeke lenne, hogy pontos fogalmakkal írja le a történéseket és ezekre épülő érvényes narratívát kínáljon.
    A pontos fogalmak közé tartozhatna például a hatalommal és a joggal való visszaélés, a maffia stílusú fenyegetőzés és a zsarolás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  7. Ego,
    Bauer Tamás ma délben, a KR “Ez itt a kérdés!” c. műsorában azért megmondta, hogy itt Döbrögi veri a Lúdas Matyikat, azaz minket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  8. Olvastam, egyetértek:
    “Szegény Rogán! Minden második szava: eeeeeee /orrhangon/, már nem sokat kell neki gyakorolni, szépen fog menni a beeeee is.”

    “Szegény Vuitton Anticska ex KISZ-titkár beleőrült a rezsicsökkentésbe. De ne búsulj kis hátizsákos! A vigyorgóban biztosan van gumiszoba, ahol nem csak rezsit, de az energiádat is csökkentheted.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  9. Ez már a bankszerzésről szól. Addig csavarnak a srófon, amíg a számukra szükséges számú és nagyságú bank a kezükben nem lesz.
    Az hogy közben mintha a kisembereket segítenék , az egy külön pávatáncos – technikai megoldás mivel ragyogóan élnek a kampány előtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  10. Hogy egy klasszikust idézzek: “Ne azt figyeljék, amit mondok, hanem amit teszek.”
    Pávatánc. Duma.
    Az elmúlt 4 évben hány bank vonult ki Magyarországról, vagy ment tönkre, mert nem bírta a terheket? Csak kérdezem.
    Eddig 120 elsőfokú és 24 jogerős másodfokú ítélet szerint a bankok tényleg átverik az embereket.
    A Fidesz csak mondja, hogy ez zavarja, de nem tesz semmit ellene. Kádár népének elég a népmese, nem nézi és nem is látja, hogy igazából mi TÖRTÉNIK.
    Ez az egész ludasmatyizás csak szemfényvesztés, fillérek ahhoz képest, amit igazából vesztenének a Magyarországon működő bankok, ha egy nem korrupt rendszer végre tényleg számon kérné rajtuk a törvények betartását. (Amit Európa más országaiban valamiért érdekes módon betartanak) Megvették a fideszt kilóra, de a látszat kedvéért mindkét oldalról megy a műsor, mert kell a szappanopera a népnek. Addig is nyugton van, míg nézi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (19 szavazatból)
  11. lovastengerész

    Ludas Matyi mi közben Döbrögit püföli megfeledkezik egy számára apróságnak tűnő tényről a az EURÓ/Forint árfolyamának ugrásszerű drágulásáról és ezzel a devizahitelesekről .

    Ludas Matyi a képen jól láthatóan festi a haját ……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  12. a rezsicsökkentés eredménye :)
    http://kepfeltoltes.hu/view/140128/rezsi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  13. Volt nemrég Rangos Katalinnal a Klubrádióban egy pszihológia professzor az ELTE-ről, aki elmondta, hogy a testbeszédből meg lehet állapítani, hogy Orbán Viktor elhiszi-e amit mond. A válasz az volt, hogy IGEN!
    Valószínűleg hasonló a probléma Rogán Antallal is.
    Még a 1970-es években egy orvos kísérletképpen bemagyarázta magának, hogy az egyik lába sokkal vékonyabb, mint a másik – s láss csodát – úgy is lett.
    A Fiúk csak arra nem gondoltak, hogy az elme egy érdekes dolog – ha valamit sokat ismételgetsz – a végén még magad is elhiszed.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  14. girbegurba (2014. január 28. kedd 14:32)
    “Bauer (…) megmondta”
    — Pontosan erről beszélek: hogy a baloldal idióta módon a Fidesz fogalmait használja, amelyek célja éppen a lényeg elfedése.
    Itt NEM Lúdas Matyi – Döbrögi viszonyról van szó, nem az igazságos libapásztorról és a gonosz földesúrról (és még kevésbé az “igazságos Fidesz”-ről).
    A Fidesz nem írható le a “gonosz földesúr” egyszerűsítő fogalmával, sem az ennek való ellenállás az “igazságot követelő ellenzék”-kel. Aki ezeket a fogalmakat használja, maga is segít elfedni/elkenni/átkeretezni a lényeget.
    A lényeget Bartus ezerszer megfogalmazta, pontosan leírta, mi a Fidesz, de sajnos rajta kívül senki nem ebben a fogalmi keretben írja le és értelmezi azt, ami történik. Ezért aztán sem az “ellenzék”, sem az általa megszólítani kívánt emberek nem értik, nem is érthetik, hogy miről van szó, nem tudják érdemben megvitatni az eseményeket és értelmes választ adni rájuk.
    A hamis hasonlat vonzereje nagy. Egyrészt készen van, tehát a gondolkodni restek szívesen átveszik. Másrészt egyszerű, tömegfogyasztásra alkalmas, hogy ne mondjam: a hülyeségig leegyszerűsített.
    Az “ellenzéknek” komoly erőt kéne fordítania arra, hogy ugyanilyen emészthető formában fogalmazza meg az igazságot. Esélye sincs, amíg nem tudja elérni, hogy ne a Fidesz egymaga uralja a fogalmi teret.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  15. Kedves Violin!

    A nép ezt úgy is mondta: ne hülyéskedj, mert úgy maradsz!
    .
    Úgy maradtak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  16. Rogánnal az a legnagyobb baj, hogy primitív, műveletlen faluszéli tahó az Őrségből, Szakonyfaluból. Ő mesélt korábban a származásáról, a családi hátteréről, annak ismeretében újra kellene születnie, hogy intelligens ember válhasson belőle. Harácsolni ő is tud, de már kapott büntetést az égiektől, fog még a földi halandóktól is………Talán Orbánt akarja majd leváltani, kíváncsi vagyok sikerül-e……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  17. Tisztelt Ego!
    .
    Ideje lenne leszámolni az illúziókkal: egy, talán párszázezres gyakorló elmebeteg fanatikust leszámítva, a többség pontosan tudja, mi a Fidesz, értelmezési keret ide vagy oda.
    .
    Csak éppen NEKÜNK EZ KELL.
    .
    Nagyon leegyszerűsítve, a Fidesz egyszerűen azért fog nyerni, mert a nép elhiszi (és bizonyos értelemben igaza is van), hogy MAJD A VIKTOR ELINTÉZI. Mindegy hogy hogyan, mindegy, hogy milyen áron.
    .
    Megcsinálja a Viktor okosba’, aztán majd.
    .
    A magyar nép szarik a szabadságjogokra, a hatalmi ágak szétválasztására, a szabad sajtóra, de higgye el: szarik a turulra, a szentkoronára, és a katolikus egyházra is.
    .
    A magyarnak olcsó bérlet kell, rezsicsökkentés, meg 13 havi nyugi.
    .
    A másik ok, hogy a kihívója az a M. Attila, akinek a nép (és már megint igaza van) azt sem hiszi el, hogy a saját pöcsét képes lenne GPS nélkül megtalálni.
    .
    Nem kell mindig mindent túlbonyolítani.
    .
    (Zárójelben: A minap mondta egy interjúban Bokros, hogy az mszp nem válaszol a leveleire.
    Az mszp. Egy Bokros leveleire. Nem válaszol.
    Na ez a végtelen igénytelenség a jelenlegi ellenzék.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  18. Medgyessy sem a demokráciával nyert, hanem a 28 ezer nyugdíjaspénzzel, fedezet nélküli eszetlen béremeléssel (strukturális átalakítások nélkül persze) meg a 13 havival.
    .
    Szóval nem az a kérdés, hogy le lehet-e váltani a csútit, hanem a kérdés az, akarjuk-e.
    .
    Tartok tőle, hogy nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  19. …aztan ha netalantan/veletlenul a bankok sanyargatasabol gazdasagi bajok is szarmaznanak, akkor majd Eltolcsy MNB-fenymasolojaval potoljak a hianyzo forintmilliardokat.
    Mert ugyan ki tudja mar, hogy mibol is “mukodik” megis ez az orszag?…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  20. nagy andras (2014. január 28. kedd 17:42)
    Kedves Nagy András,
    Egyrészt sajnos igaz, hogy a népet a gyomra mozgatja, magasról tesz a kommunikáció szépségeire, és nem szabadság kell neki, hanem gazda.
    Másrészt viszont minden piramisjáték bedől egyszer, és akkor majd ugyanaz a nép meg fogja kérdezni az ellenzéktől, hogy “de hát miért nem mondtátok?” És ha a válasz az lesz, hogy “úgysem érdekelt volna titeket”, akkor teljesen jogosan pofán lesznek verve és mint ellenzék el lesznek zavarva.
    Az ellenzék dolga az igazság megfogalmazása és terjesztése, akár van ma rá vevő, akár nincs. Ez az egyetlen módja annak, hogy meghallhassa, aki meg akarja hallani, és ez az egyetlen jogalapja arra, hogy politikai vezető szerepet kérjen, ha majd módja lesz rá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  21. Nem feltétlenül dől össze: Argentínában lassan száz éve csinálják ezt a populista bohóckodást, mentek bele emiatt háborúba Nagy Britanniával (persze a szart is kiverték belőlük) volt 10 éve egy államcsőd, most nemsokára lesz még egy, és? Tanultak belőle valamit? Semmit.
    .
    A másik megoldás Örményország, hogy az égegyadta világon elhúz mindenki, aki ért valamihez, vagy vár még valamit az élettől, a resztli meg vegetál otthon a seftelésből meg a hazautalásokból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  22. Ego,
    Igazad lehet, de akkor is meg kell világítani a hazugságot. Én elismerően, az igazság kedvéért hoztam fel, hogy de igen, van, aki nem követi báván.
    .
    Engem nem az zavar, hogy eközben Bauer megismételte a hazug fogalmat (nem tehetett mást, hiszen arról volt szó.
    Engem sokkal inkább zavar, hogy
    1. (kisebbik baj): Épphogy csak utalt rá, véleményként hangzott el, nem tényként, nem mutatta ki, hogy az igazság éppen fordított már a hivatkozott mesében is.
    2. (nagyobbik baj): Miközben tudja, elmondja, miféle bűnözők uralják az országot, részt vesz az általuk megszabott, korlátozott, levezényelt választási cirkuszban, elfogadja annak kereteit. Hiába nem fogadja el szóban az alaptörvénynek csúfolt szeméthalmazt, ha ténylegesen mégis elfogadja, részt vesz egy olyan választási szövetségben. melynek vezetői a bűnözők parlamentjében ülnek, hozzászólnak, tapsolnak, felveszik a fizetésüket, miniszter úrnak és elnök úrnak hívják a bűnözőket, befizetik a pénzbírságot stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  23. girbegurba (2014. január 28. kedd 19:20)
    Teljesen egyetértek.
    De mindaz, amit felsoroltál, éppen arról szól, amiről beszéltem: arról, hogy a fogalmakat tisztázni kell. Ha az ellenzék tisztán látná és fogalmazná meg a maga és az ország helyzetét és az ebből adódó teendőit, most nem lenne sem az írásod szerinti “kisebb”, sem a “nagyobbik” baj.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  24. rogánanti egyik nyilatkozatában három perc alatt tizenhatszor mondta ki – erősen dehonesztáló szövegkörnyezetben – Gyurcsány Ferenc nevét.
    A népszabi rogánnal készített egy egyoldalas riportot a közelmúltban, ahol rogán tizenkét alkalommal mondta ki – szintén erősen dehonesztáló szövegkörnyezetben – Gyurcsány Ferenc nevét. Itt ugyanakkor, orbánviktor nevét egyszer sem ejtette ki a száján.
    .
    Én ki nem állhatom ezt a falusi surmót. Szégyenkezem is emiatt, mert nem tudom megmagyarázni, hogy pontosan miért is utálom.
    Szégyenkezem emiatt a belvárosi polgárok előtt is, akik viszont valamilyen ismeretlen okból szeretik, hiszen megválasztották polgármesterüknek.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  25. Ego,
    Igen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. rogán köztudottan antiszemita, gyűlöli a zsidókat, a másképp gondolkodókat és lelkesen elkötelezett híve a holokausztnak
    legjobb példa erre, a kerületében épülő szörnyemlékmű. amely a nyilas “nemzeti hősöknek” állít emléket
    a nejét meg épp futtatja
    egy strici
    ennyi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  27. Hogy oda ne rohanjak, mekkora állat ez a Tóni. Majd jól megbírságolja a bankokat. És akkor mi van. A 9 milliárdos kartel birságot se akarják kifizetni.
    .
    .
    Egy olyan ember, akinek közgazdasági diplomája ennyire hülye azért nem lehet. Vagy ez a rezsócsökkentés annyira súlyos, hogy kitörli az agyát is?
    .
    Hogy nem látja, saját maguk okozták az egész problémát. Ha nem kérnének az “ingyenes” pénzfelvétel után is tranzakciós adót, akkor talán benyelnék a bankok a költségeket (illetve nem lenne annyira feltűnő a költségek átterhelése) .
    .
    Ez ilyen vidám elefántkor. ha még valaki emlékszik arra a filmre. A film röviden:
    A minden hájjal megkent szervező – kihasználva az emberek hiszékenységét és mamlaszságát – bebizonyítja, hogy a nagy semmiből is lehet aranyat varázsolni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  28. ” Megbírságolom, pofonverem, lekokizom, megbosszulom, majd jól megbánjátok stb. csípőből lövöldözök mindenkinek szétlövöm a pofáját, majd én megmutatom….”

    .
    Ez egy államirányítási rendszer?? Gondolom először meg kellene hallgatni a bankokat mi okuk korlátozni a pénzfelvételt, ezeket az akadályokat elhárítani vagy a problémákat megoldani és a bankokkal újra tárgyalni a dolgot majd megfelelően tájékoztatni a lakósságot és alternatív megoldást kínálni abban az esetben ha nem minden probléma megoldható.
    .
    Természetesen megértem, hogy egy szervezett bűnszindikátus kezébe került az államigazgatás, de hogy a józan észt is elvetik, —- azaz, azért mert bűnöző még nem kell hülyének lenni — minimális emberei, társadalmi és politikai kulturáltságról sem képesek tanúbizonyságot adni ez bizony tragikus. Most nagyon viszket a tenyerük és rettenetesen élvezik, hogy mindenkit móresre tanítanak, de véleményem szerint a bosszú nem marad el. Úgy szokott lenni, ugyanis.
    .
    Ezek a Neander-völgyiek rászabadultak az országra és engem nemcsak az lep meg milyen primitívek és rosszindulatúak, de az is, hogy szemmel láthatólag rendkívül évezik a dolgot. Az erő megront. Nagyon szeretném ha történne velük egy két dolog amitől szerényebbek és csendesebbek lennének.
    .
    Csak érdekességként felfigyeltem rá, hogy a Fideszben Rogánnak és a többieknek is egyre láthatóbban jelentkezik az arcán az ugyanaz a csúfondáros, kárörvendő fintorgó, orrát felhúzó, ínyét kivillantó kellemetlen horkantgató torz vigyor ami Orbánra jellemző és amit én az egyik szerencsétlen aberrált szarevő kutyám pofájához szoktam hasonlítani, aki ugyanilyen hülye torz pofával fintorogva vigyorgott, ha szart talált az erdőben és az undor örömében és élvezetében felzabálta. Ha nem engedtem elvezettem akkor képes volt egy negyedóra múlva elszökni tőlem és visszarohanni akár másfél kilométert és felzabálni, majd szakasztott ugyanezzel a kellemetlen kárörvendő undor vigyorral büszkén visszatérni.
    .
    Szerencsétlen aberrált kutya belterjes tenyészetből jött, nem volt normális, sajnos nem is élte meg a 2 éves kort. Szegénykém az volt ilyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  29. Violin
    2014. január 28. kedd
    17:05
    “….egy pszihológia professzor az ELTE-ről, aki elmondta, hogy a testbeszédből meg lehet állapítani, hogy Orbán Viktor elhiszi-e amit mond. A válasz az volt, hogy IGEN!”
    -
    Ez a pszichológia prof. akkor nem látja azt, amit én, mint nem professzor látok, a kaján vigyort, hogy na jövök, oszt etetlek benneteket….én nem, de ti beveszitek, én ezt láttam mindig is.
    Másoknak ez olyan tetszetős vagányságnak, nálam, lenézésnek tűnt.
    A köpönyegváltás az nekem nem azt jelenti, hogy bármit is elhinne, hiszen másnap annak az ellenkezőjét is olyan elánnal adja elő, amire éppen szüksége van aznap!
    Ennyi mindenben nem lehet hinni…ez más!
    De mondom, nem vagyok pszichológiai prof. az ELTE-ről!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. Inkább Sobri Jóskára hasonlít.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  31. Dehogy Sobri Jóskára. Akik látták a ” Tenkes kapitánya” című tv sorozatot, azok nyilván látják a megjelenésbeli és jellembeli azonosságot Dudva ur és Rogán között, és a dudva Rogánra, mint őt jellemző attributumként mindenképpen helytálló.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

Orbán küldöttsége Észak-Koreában 2014. április 9. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos