Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gulyás Gergely utoljára figyelmezteti Amerikát 2014. január 22. szerda 19:27 Forrás: AN

  • Hozzászólások(91)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gulyás Gergely utoljára figyelmezteti Amerikát

Budapest – Valamikor a múlt század huszas éveiben a Seggem és Vidéke című vidéki újságban (persze, nem ez volt a neve, de a magyarországi újságíró szlengben így nevezik, ha valami végtelenül jelentéktelen), a következő címmel jelent meg cikk a főoldalon: Utoljára figyelmeztetjük Angliát!

Képzelhetjük, mekkora nagy riadalom keletkezett a brit birodalom háza táján, csoda, hogy össze nem omlott az egész kóceráj. Most valami hasonlót élhetnek át az amerikaiak is, miután Gulyás Gergely, a Fidesz ifjú titánja alaposan kiosztotta az USA kijelölt budapesti nagykövetét, Colleen Bradley Bell-t.

A leendő nagykövet azzal váltotta ki Gulyás haragját, hogy múlt pénteki szenátusi meghallgatásán aggodalmait fejezte ki a magyarországi demokratikus viszonyokkal kapcsolatban. Gulyás Gergelynek, aki egyébként furcsa módon az Amerikai–Magyar Parlamenti Baráti Tagozat is tagja, nem tetszett, amit a leendő nagykövet mondott, s jó magyar szokás szerint a Magyar Nemzet nevű, egykor újságként működő papírhalmazban publikálta véleményét.

A képviselő úr sok más magvasság mellett a következőket írta:  „Magyarországon komoly és jogos felháborodást keltett, hogy ön, aki az elkövetkező években az Egyesült Államokat kívánja képviselni Magyarországon, szenátusi meghallgatásán, fontos kérdésekben olyan pártpolitikai álláspontot képviselt, mely a nagyköveti feladatok eredményes ellátását a világon mindenütt megnehezítené, de különösképpen Magyarországon, ahol a jobbközép kormánnyal szemben alkalmazott kettős mérce egyre erősödő ellenérzéseket vált ki”.

Gulyás Gergely a szenátusi meghallgatásra utalva azért képzeletben megveregeti Colleen Bell vállát, s mindeközben egy magyar közmondásra hivatkozik, miszerint, ha rosszul sikerül a főpróba, jó lesz az előadás.

Ez hát a helyzet, s bár hadat még nem üzentünk az Amerikai Egyesült Államoknak, sőt, talán a közeli jövőben nem is kerül erre sor, a trombitákat már megfújták. Hogy mi lesz e szembenállás vége, még nem tudni, reméljük, Gulyás Gergely megenyhül, és a győzhetetlen magyar armada nem támad rá az amerikaiakra.

Mindenesetre, az amerikaiak jól teszik, ha addig is, míg elül a vihar, meghúzzák magukat: Gulyás Gergely keze messzire elér.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (89 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +107 ( 131 szavazatból)
Gulyás Gergely utoljára figyelmezteti Amerikát, 4.6 out of 5 based on 89 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(91)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

91 Reader’s Comments

  1. Öreg pg.

    Ez nem külügyi államtitkár. Biztosan Prőhle Gergellyel kevered össze. Na ,az se különb,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  2. Számomra annyira irreális minden történés, ami négy éve a Fidesz háza táján folyik, mintha valami igen komoly tudatmódosító szert vettek volna be Orbántól Kövéren és Kósán át Gulyásig valamennyien és elvesztették volna maradék eszüket is! Szembe mennek a nyugattal, az összes demokratikus állammal, az EU-val, Németországgal, az USA-val baszakodnak és Oroszországgal, Azerbajdzsánnal haverkodnak. Mi lehet a háttérben? Mire készülnek? Tartok tőle, hogy nagyon sötét dologra, annyi biztos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +64 (70 szavazatból)
  3. A Gulyas- gyerek szerint a magyarok köreben aggodalmat es felhaborodast keltettek a leendö nagykövet szavai.
    Magam (sok mas honfitarsam) neveben kijelentem, hogy bennem sem aggodalmat, sem felhaborodast nem keltettek a hölgy kijelentesei. Söt.
    Persze lehet, hogy ezek szerint nem is vagyok magyar…? Eg a pofam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +65 (69 szavazatból)
  4. Az én körömben az új magyar diktátor egészségi állapotára utaló aggasztó jelek keltenek aggodalmat .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +56 (60 szavazatból)
  5. Most aztán reszkethetnek az amerikaiak.Gulyás meggondolatlan kijelentése kapcsán már talán gyakorlatoznak is a mi katonáink.Az a sajnálatos dolog,hogy ezek szembe mennek a világgal,mindenkit ellenségnek tekintenek,akik nem az ö véleményüket valják.Még szényenletesebb,hogy az ellenzék minden pártja eleresztette a füle mellett ezt a nagyképü kijelentést.Talán meg sem halloták?,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (36 szavazatból)
  6. Ha valaki már írta, akkor elnézést kérek.
    .
    Amikor Magyarország hadat üzent az Egyesült Államoknak, azaz a nagykövet fölkereste a külügyminiszterét, az megkédezte tőle,” maguk királyság ? És hol van a királyuk…?”
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  7. Vikmeki !
    Nem mindegy ?
    Mindkettő tenyérbe-mászóan arrogáns..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  8. Nemcsak a vízkő veszélyes,hanem az agyhúgykő is,SŐT !!!
    De szeretném megnézni azt a felcsúti páncélszekrényt,ahol
    az “ápoltak” adatait őrzi a diktátor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  9. Szerintem ezek után a nagykövet asszony nem is meri elfogadni a kinevezést,mert biztosan nagyon fenyegetve érezné magát,ha ez a senkiházi mérgesen nézne rá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  10. TmDi-nek. Ilyen szituban szokás kérdezni: No, mi van, kisöreg, tigrisszart ettél? Az USA katonai ereje alkalmasint akkor rendült meg, de nagyon ám, amikor 1941-ben (jól emlékszem?) magyar hadüzenet érkezett Bárdossytól, s a későbbiekben híradófilmeken megszemlélhették hazánk ijesztő “biciglis” századait, indulván a keleti frontra. Azóta némileg változott a helyzet, s mint 2-3 éve a Newsweek-ben olvastam, az USA jelen katonai potenciálja — a nukleáris ütőerőt nem is számítva! — olyan rettenetes, hogy világháború nem tud kitörni. Mindenesetre, tőlünk, Glóbuszunk gazdasági és hadi góliátja nagykövetének csak egy ilyen kretén osztogathatja az észt és az ukázokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  11. vikmeki!
    Igazad van, kösz a javítást.
    Megjegyzem, mint a Fidesz frakcióvezető-helyettesének, elvileg majdnem az említettel azonos a felelőssége az ország nemzetközi megitélése terén.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  12. Sajnállak,szánakozom rajtad,Gulyás testvér!
    Amúgy pedig:

    God Bless America,
    Land that I love.
    Stand beside her, and guide her
    Thru the night with a light from above.
    From the mountains, to the prairies,
    To the oceans, white with foam
    God bless America, My home sweet home.

    Words and music by Irving Berlin
    © Copyright 1938, 1939 by Irving Berlin
    © Copyright Renewed 1965, 1966 by Irving Berlin

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  13. A narancséknál alapvető követelmény, merj nagy lenni – rugaszkodj el az alapvető követelményektől hisz mindent megtehetsz, mert mi 2/3-l győztünk….és erre a hazugságra építették fel magukat, hát olyan is!
    -
    Én is nagyon szeretném látni a felcsúti páncélszekrényben lévő dossziékat – kinek mekkora sara van, minél nagyobb a sara, annál könnyebben vehető rá bármiféle becstelenségre, csak menthesse a bőrét!
    A két fő amortizáló a Navracsicska és az ájtatos PlagiZsolt, PlagiPál, a Lézeresannyitisér, vagy éppen a Szerveranti dosszié!
    -
    Na, de itt van még egy elrugaszkodott:
    http://www.hir24.hu/belfold/2014/01/23/tul-sok-csillagot-tett-ki-toroltek-szeles-szallojat/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  14. Ez a Gulyás nem ember, hanem egy droid. Bármikor képes az arcizma rándulása nélkül szó szerint felmondani 15 évre visszamenőleg minden direktívát, amit a Fidesz sajtó osztálya kiadott. Egyenlőre ez az egyetlen, amit tud, mert droid gyártásban még nem vagyunk tökéletesek. Kicsit sárga, kicsit savanyú, de magyar droid.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  15. gulyás gergely tájékozatlan fajankósága miatt AZONNAL KÉRJEN BOCSÁNATOT AMERIKÁTÓL ÉS A KIJELÖLT BUDAPESTI NAGYKÖVETÉTÖL, COLLEEN BRADLEY BELL ASSZONYTÓL .
    EZUTÁN TÁVOZZON A POLITIKÁBÓL.
    Emlékeznie kellene az alábbiakra, vagy ha ő nem akkor a Csüngőhasú pávatáncosnak. Mindkettő meg a hasonszőrű famulusaik lejáratják hazánkat.

    Hillary Clinton levele Orbán Viktornak – 2011. december 23.
    Kivonatolva:
    Kedves Miniszterelnök Úr:
    A június 30-i magyarországi látogatásom idején lezajlott beszélgetésünk nyomán írok most. .. akkor elmondtam, országaink között szoros a kapcsolat….Országaink olyan közös értékekkel és elvekkel is rendelkeznek, amelyekre az elmúlt 20 évben közösen építkeztünk.

    Júniusi találkozónk során beszéltünk a magyar demokratikus intézmények megőrzéséről ….biztosítani kell ezek további erősödését és növekedését.
    Kifejeztem aggodalmunkat a tervezett alkotmányos változásokkal kapcsolatban … kiemelten kérve az igazságszolgáltatás függetlensége, a sajtószabadság és a kormány átláthatósága melletti valódi elkötelezettséget. Nagyra értékeltem azt, hogy akkor elkötelezettségét fejezte ki amellett, hogy Magyarország hű marad demokratikus hagyományaihoz és a személyes szabadságjogok védelméhez.

    Kounalakis nagykövet és mások a Külügyminisztériumban azóta is aggodalmukat fejezték ki, mindig a barátság szellemében, és bízva abban, hogy barátaink a magyar kormányban komolyan fogják venni építő jellegű megjegyzéseinket. Aggodalmaink jelentősek és megalapozottak.
    … aggodalmaink kifejezéséhez csatlakozott az Európai Bizottság Igazsági, Alapjogi és Polgárjogi alelnöke, valamint az EU Pénzügyi Bizottságának hivatala is. Ennél is frissebb fejlemény, mint értesültem, hogy a magyar Alkotmánybíróság néhány sarkalatos törvény bizonyos pontjait alkotmányellenesnek ítélte.
    …..Sajnálom, hogy a párbeszéd a magyar és az amerikai kormány között, a kormányunk és a fent említett más konstruktív csoportok építő jellegű észrevételei nem vezettek a törvények alapos újragondolásához. …., a magam részéről mégis csak sürgetném, hogy fontolja meg a következményeit …
    Például, ….az új bírósági szabályozás a bírósági szervezet elnökének kezébe összpontosítja a hatalmat. …..a bírói függetlenséget őrző nagyon fontos fékeket és ellensúlyokat iktat ki a rendszerből..
    Az Egyesült Államok kormányát az is mélységesen aggasztja,…. az egyházügyi törvényen. ….indokolatlanul átpolitizálja az alapvető emberi jogokat övező döntések. ….ami a médiatörvényt illeti, osztjuk az EBESZ, a Freedom House és …nemzetközi sajtó-szakértői akciócsoport aggodalmait, miszerint a törvény túlságosan sok hatalmat koncentrál egy politikai alapon kinevezett Médiatanács kezében.
    ….Ismét nyomatékosan arra kérem Önt, …hogy megőrzik az egyéni szabadságjogokat és a szükséges fékek és ellensúlyok rendszerét.
    Remélem, hogy …az egész világ előtt igazolja, hogy Magyarország elkötelezettsége a demokratikus értékek és az egyéni szabadságjogok iránt szilárdabb, mint valaha.
    Szívélyes üdvözlettel:
    Hillary Rodham Clinton”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  16. A második világháborúban Magyarország hadat üzent az USA-nak.
    Magyarország nagykövete bement a washingtoni külügyminisztériumba, majd átadta a hadüzenetet.

    Ezután a következő beszélgetés zajlott le:

    USA Külügyminiszter:
    - Mi az Önök államformája?
    - Magyar nagykövet: Királyság.
    - És ki a királyuk?
    - Nincs királyunk, hanem kormányzónk van.
    - Ki a kormányzó?
    - Vitéz Horthy Miklós tengernagy.
    - És van Önöknek tengerük?
    - Nincs.
    - Értem. Van az USA-val szemben területi követelésük?
    - Nincs.
    - Van valamilyen országgal szemben területi követelésük?
    - Igen. Ausztriával, Csehszlovákiával, Romániával…
    - Értem. És azokkal szemben is hadat viselnek?
    - Nem, ők a szövetségeseink…

    -?????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (38 szavazatból)
  17. Ezek honnét veszik a bátorságot, hogy az egész világ ellen ugatnak? Minek képzelik magukat? Remélem végre a világ kultúráltabb fele lép már velük szemben, mert teljesen elszemtelenednek. Szolgalelkű megélhetési nyaloncok, érzelem nélküli gátlástalan hüllők. Szégyellem, hogy magyar vagyok és tűrjük ezt a hallatlan sok megalázást a részükről. Még a Thaiföldiek is tüntetnek a korrupt kormányuk ellen, itt meg tömegek állnak melléjük. Sötéten látom a jövőt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  18. A leendő nagykövet asszony a színtiszta igazat mondta.
    Vagy én vagyok értetlen hülye…?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  19. Újabb bizonyíték arra, hogy a taplónak is van gyökere…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  20. kockázat1
    Az oszt jó napot párt és híveik magasról tesznek a kulturált módon írt levélre.
    A nehezen kezelhető fél-ázsiai piros pöttyös ülepűek vezíre is nehezen kezelhető mellette még diplomáciai analfabalta!
    Ezek csak a kiadajcsohnefürompika stílusból, vagy esetleg a pofán verésből értenének.
    A híveiket elkábítják pénzért vett diplomákkal, pénzért vett látogatásokkal, pénzért vett egyetemi díszdoktori címekkel – amikor a kongó fideszes pártkasszát végre feltöltötték, eljött az eladó az egész világ/megvehető korszak – és most költi az emberek kifosztásából összegyűlt pénzt a zemberek kábítására!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  21. Szegény Hillary Clinton nem hallott a vezér azon kijelentéséről,miszerint “Ne azt nézzék,mit mondok,hanem mit cselekszek.”Ha ezt tudta volna,biztosan másképen fogalmazta volna levelét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  22. Na itt egy diploma-krónika – én már azt gondolom, hogy a joghézagokból álló párt összes diplomása valami furcsa egyetemen végzett: a legutóbbi botrány a nem tom’ a kicsudi hölgyemény a diplomájával, most itt az újabb:
    -
    http://www.hir24.hu/belfold/2014/01/23/diplomabotrany-az-agrartarca-reagalt-vadakra/
    -
    De azer jól kimagyarázzák!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  23. http://www.hir24.hu/belfold/2014/01/23/all-a-bal-a-4-es-metro-miatt-kiakadt-egy-fiedeszes/
    -
    Még egy diplomás….aki annyira, de annyira ért – a menetrendhez!
    Ezekről már 2010-ben megállapították, hogy kontárok, hát nem a semmiért maradunk a 3xbóvli kategóriában ahogy elnézem!
    Amihez nyúlnak, annak annyi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  24. http://www.hir24.hu/belfold/2014/01/23/nincs-nyulkalas-mert-nem-lesztek-kihuzva-a-szarbol/
    -
    Ezt már 1x elpufogtatta a kézlevágással fenyegető – a hívek természetesen elhitték, megnyugodtak és most már a vonatszerelvényes rablás sem zavarja őket, csak tapsolhassanak az ő imádottjuknak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  25. Idáig hallom Amerika fogainak vacogását és még itt is reszket a föld ijedtében, hogy Gulyás utoljára figyelmeztette őket.
    Félnek, rettegnek és el sem lehet mondani, miket művelnek. Mert mi lesz, ha Gulyás elutazik Amerikába? Obama térdenállva, sírva könyörög, ne tegye ezt velük. Gulyás utoljára figyelmeztette Amerikát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  26. “Observer” Egyetértek de én korántsem az adott “Úr” roma származására akartam utalni az “O” betűvel, de ha valaki Orsós volt, az az is marad. Ami a rasszizmust illeti teljes mértékben távol áll tőlem, mivel másfelől érintettje vagyok . Ha korábbi kommentjeimet olvastad, akkor láthatod mikor a zsidóság mellett teljes mértékben kiállok. De köszönöm a pozitív kritikát, a következtetést levontam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  27. http://hvg.hu/itthon/20140120_Gyurcsany_Debrecenben_nem_fertek_el_a_for
    -
    Mr. 20%….WikiLeaks szerint….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  28. Minden fideszes település polg.mestere ugyanezt csinálja. Vagy készpénzben rakja el a 20 %-át, de olyan is van, hogy viszonzásul a helyi focicsapatnak kér venni egy garnitúra új szerelést. Ez is korrupció. Millió módozatát ismerik a széplelkű, istenfélő keresztény “urak” a korrupciónak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  29. Ma , 16 óra 25 perc magasságában bekapcsolom a Klubrádiót , mert Drágabolgárurat minden magalkuvósága ellenére kedvelem.
    Erre mit hallok ??!
    Fennt emlitett hadüzenős akárkicske osztja az észt a Bulgárgyurkaműsorban.
    Már fel sem háborodtam.
    Mindent értő fejbólintással kapcsoltam át a hangrendszert a satellitról érkező francia ” Radio Valtage ” .-ra
    ( http://www.voltage.fr ha valakit érdekel. )
    Aztán persze elfeledkezek a jó zenék hallgatása közben az egész keserves elb…szott Klubrádióról…szerencsére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  30. http://fn.hir24.hu/gazdasag/2014/01/23/beolvasott-a-kormanynak-az-erste-vezetoje/
    -
    Igaz, hogy nem itt, hanem Romániában nyilatkozott, de majd megkapja a magáért, csak kicsit később!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  31. Geyza

    Én sok ,sok szeretettel gondoltam drágabolgárúr egyik ősére ,annak is egy intimebb részére (tárgyesetben) ennek hangot is adtam( tegeződve), majd szolid,de határozott káromkodás közepette szvicsoffoltam a készüléket.
    Ez a Bolgár nem normális ,az tuti(én nagyon sokáig csiptem őt)
    Már megirtam ,hogy neki és Kálmán Olgának megadatott, hogy történelmet csináljanak, de nem éltek vele. Sőt, nagyon leszerepeltek . Viszont!!!!!!!
    Friderikusz egyre jobb. A tegnap esti Ripp Zoltán riportja szenzációs volt. Bolgár és Kálmán , tanulhatna Friderikusztól.BRAVÓ SÁNDOR!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  32. vikmeki
    Ugye mondtam, hogy Friderikuszt érdemes nézni?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  33. vikimeki:
    Asztat nemtom nézni , mert nem költök földfelszíni médiaboxra.
    Tehát csak satellit TV.-t nézek de azokban átlag kéthavonta van 1 perc magyarhír.
    Kutyát sem érdekeljük a CNN meg BBC illetve NTV hírcsaornáin.
    Ugyan vettem egy öt centis digitális tunert , USB .-be dughatót. Dehát az már fárasztó…fene se fogja ki-be húzkodni a komputerből.
    Inkább hagyom a francba az egész felejthető hungaromédiát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  34. “Cirkuszt és kenyeret a NÉPNEK”. Na hála isten a cirkusz már megvan…permanensen.Már csak a kenyérről kéne gondoskodni….na és pár tetőről,hogy legyen mindenki feje fölött.Erre keresne pár százezer józanul gondolkodó magyar jelentkezőt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  35. http://www.hir24.hu/belfold/2014/01/23/telepuleseket-is-elzarhat-a-ho/#a3
    -
    Megvédik a katasztrófát, de nem jön sms, mert….a többi a cikkben.
    Kész röhej lenne, ha nem itt élnék!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  36. http://nepszava.hu/cikk/1008843-kereszteny-ertelmisegiek-kozott-utalkozott-kover-laszlo
    -
    Egy másik magas tudású osztja az észt, forgatja a köpönyegét….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. Ismételten beigazolódott az a törvényszerűség, hogy az intelligenciának még az alapfokozatait sem lehet egyetemeken megtanulni. Ennek megvalósulását bizonyítja az a tény is, hogy szakmailag kiváló emberek sok esetben tökéletes uninelligenciával rendelkeznek.
    Az uninteligencia – többek között – egyik biztos jele, hogy lebecsülik mások véleményét, és azt hiszik, hogy ők produkálják a spanyolviaszt.
    Az ilyenekkel nem szabad vitatkozni – mert a többiek esetleg összetévesztenek vele, illetve felesleges a vita, mert őket nem lehet meggyőzni. Az uninteligencia makacs dolog, kizárólag csak nekik lehet igazuk. Sok esetben fiatal, nyálas szájúak hiszik magukat komoly embereknek.
    Mindez nem lenne baj, ha az ilyeneket nem engednék vezető posztokra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  38. Egészen kiváló a cikk, a humorérzék az intelligencia egyik biztos jele.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. málnasször.
    Kedves málnaször.Azt kérdezed,hogy “hol van a király?”Gyanitom hamarosan elökerül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  40. gujásgergej, koppmária, starskifruzsina
    kevés gonoszabb embert ismertem náluk
    hogy is függenek össze ezek a nevek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. jav.:skrabskifruzsina

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos