Ronai and Ronai
AMERIKAI

Mennyiért pakolt homokzsákot a TEK? 2013. december 9. hétfő 9:47 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(28)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Mennyiért pakolt homokzsákot a TEK?

Budapest – Ismeretes, hogy az Orbán Viktor személyes testőrségéből az egész országot behálózó második rendőrséggé kinőtt Terrorelhárítási Központ évi 13 milliárd forintból gazdálkodik. Ehhez képest az Átlátszó.hu, majd a Jobbik tájékoztatása szerint a legutóbbi árvíz után a TEK 120 millió forintot kapott a szolgálataiért. A TEK konkrétan semmit sem cáfol, viszont tiltakozik az állítások ellen, és perrel fenyegetőzik.

A Terrorelhárítási Központ (TEK) “szemenszedett hazugságnak” nevezte és újra visszautasította az atlatszo.hu állításait – közölte a TEK társadalmi kapcsolatok osztálya az MTI-vel. A közlemény szerint az internetes portálon december 6-án Becker András: “Mennyiért pakol homokzsákot egy terrorelhárító?” címmel megjelent cikkének “hazug állításait és spekulatív következtetéseit” a Terrorelhárítási Központ vezetése és teljes állománya már a cikk megjelenése napján is határozottan visszautasította. Mint írták, vasárnap viszont ismét bejárja a sajtót a Terrorelhárítási Központ árvízi munkáját “kritizáló és lejárató hazugságáradat”, ami a portál cikkén alapul.

Vasárnap a jobbikos Mirkóczki Ádám tartott sajtótájékoztatót, amelyen felszólította a Terrorelhárítási Központot, hogy azonnal fizesse vissza azt a 120 millió forintot, amelyet sajtóhírek szerint az árvízi védekezésben nyújtott segítségéért kapott. Az ellenzéki politikus bejelentette, hogy határozati javaslat formájában a parlament elé terjesztik az ügyet. Hozzátette: a TEK-nek kifizetett összeg számtalan más helyen jobban hasznosulhatna.

A Terrorelhárítási Központ az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: tisztelik és becsülik az atlatszo.hu portált, mert “fontos dolgot tesznek, szükség van rájuk”. Hozzáteszik, emellett viszont biztosak abban, hogy a portál minden munkatársa és Magyarország minden jóérzésű állampolgára egyetért abban, “hazudni nem szabad”.

Az előzményekre visszautalva a TEK azt írta, hogy az atlatszo.hu újságírója adatkéréssel fordult a TEK-hez, és ennek a hivatal eleget is tett. Hangsúlyozták, hogy az újságíró egy másik alkalommal szintén adatokat igényelt tőlük, de “ezt már nem várta meg és megjelentette az ominózus cikket”. Ennek következménye, hogy mindaz, amit leírt, “szemenszedett hazugság” – olvasható a közleményben. A cikkben felvázolt következtetések és állítások minden ésszerűséget nélkülöznek, a szerző által bemutatott számok köszönő viszonyban sincsenek a valósággal – tették hozzá.

Egy jogállamban az ilyen állításokért és következtetésekért bíróságon kell jótállni. Ezt a TEK elősegíti azzal, hogy megteszi a szükséges jogi lépéseket: polgári pert indít és büntetőfeljelentést is tesz az ügyben – olvasható a közleményben.

Jó lett volna konkrétumokat is olvasni a TEK közleményében. Hogy nem kaptak pénzt a munkájukért, már csak azért sem, mert számukra bőségesen elegendő az évi 13 milliárd forintos juttatás. Hogy munkatársaik önként és anyagi ellenszolgáltatás nélkül segítettek a nehéz helyzetben levő embereknek.

Ám semmi ilyet nem olvastunk a TEK közleményeiben, csupán annyit, hogy nem szabad hazudni, és hogy jogállamban a hazugságokért bíróság előtt kell felelni.

Mondhatta volna konkrétabban, kis lovag!

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (23 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +34 ( 38 szavazatból)
Mennyiért pakolt homokzsákot a TEK?, 4.8 out of 5 based on 23 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(28)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

28 Reader’s Comments

  1. Dicső TEK-eseink a nap 24 óráját megtoldották, hogy kijöjjön ez az irdatlan mennyiségű óra, amit “ledolgoztak”.
    Szerintem nagyobb a valószínűsége annak, hogy csak nevet adtak a gyereknek( a sok millának), mert így év végén necces lenne semmi munkáért premizálni őket, így keresztelőt tartottak.
    A HVG-n pont most olvastam az állami cégek vezetőinek kiosztott prémiumokról.Hát nem semmi.
    Ez a látszat megnevezése a “díjazásnak” csak sima év végi prémium.
    Mert megérdemlik!
    Egérke az elefántnak: Hallod hogy dübörgünk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  2. Lehet mazsolázni:
    http://hvg.hu/kkv/20131209_Tizmillios_premiumot_kapott_tobb_allami_c

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  3. “Jó lett volna konkrétumokat is olvasni a TEK közleményében. Hogy nem kaptak pénzt a munkájukért, már csak azért sem, mert számukra bőségesen elegendő az évi 13 milliárd forintos juttatás.”
    .
    Valamiért hajlamos vagyok elhinni ezt a védekezést.
    .
    A tek (tiszteletlenségem jeléül kisbetűvel) olyan hatalmas összeget kap, s amiért olyan keveset tesz, hogy az a plusz 120 millió forint már nem oszt, nem szoroz.
    Ennyit, illetőleg sokkal többet kap, illetve kaphat nem nyilvánosan is, hiszen senki nincs aki elszámoltathatná őket.
    És ez így van rendjén. Ez a diktatúra belső logikájából fakad.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  4. Egy kis tájékoztatás TEK ügyben:
    .
    Egy második, gyakorlatilag korlátlan hatalommal bíró, és senkinek – az őket tartó személyen, vagy szervezeten kívül – felelősséggel nem tartozó fegyveres testületre bizonyos országokban szükség van. Még demokratikus országokban is előfordulhat ez, ha extrém terrorfenyegetettség adott, és/vagy olyan számú belső ellenség van, amit másképp nem lehet megfékezni (mindkettőre jó példa Izrael, Brazília, Kolumbia, USA, Franciaország) . Csakhogy;
    .
    OrKbánisztánban ezen fenyegetettségek közül egyik sem adott. A TEK pedig, a személyi állománya bármilyen jó is (mert tényleg jók), kitartójának, és némelyik parancsnokának köszönhetően kezdettől fogva egy igazi antiterror egység paródiája.
    .
    Ezt az ott dolgozó srácok is nyilván jól tudják, de akkora fizetéseik vannak, hogy azért szerintem még a szilárd jellemű emberek 99 százaléka is megvehető, mondjuk így. Ahol egy főtörzs, vagy egy zászlós átlagfizetése nettó 500.000 fölött van (ismétlem, ez ÁTLAGFIZETÉS), egy tiszté pedig bőven egymillió fölött havonta, közben olyan luxuskörülmények között élnek munka közben is, mint egy császár, hát, ott ez történik.
    .
    Maga a TEK ebben a formában tökéletesen felesleges orKbánisztánban, mivel az általuk ellátott feladatokat korábban bőven ellátták a megyei támogató és beavatkozó alosztályok, valamint a szintén megyei szintű különleges egységek, pl. a paksi “Neutron”, és a titkosszolgálatok. Nem véletlen, hogy a TEK nagyrészt pont ezeknek a személyi állományából jött létre. Van olyan megye, ahonnan majdnem a teljes támogató csapat ment fel a TEKbe, a parancsnokukkal együtt.
    .
    Semmi gyakorlati haszna nincs ennek az egységnek a fenntartásának, tulajdonképpen diszfunkcionálisak. Nem tudom, hogy mindennek tudatával hogy birkóznak meg az ott dolgozó- ismétlem – többnyire kiváló – srácok. Hogy tudnak abban a tudatban élni, hogy irgalmatlan pénzeket kapnak, olyan munkáért, amit el sem végeznek, mivel nincs rá szükség az országukban.
    .
    Hogy élnek együtt azzal, hogy egy eszelős nyomoroncnak és a nyomoronc prostituáltjainak a kegyencei. Hogy a korábban említett okok miatt szégyenfoltnak számítanak, pedig szakmailag a többségük kiváló, bármilyen mércével mérve is.
    .
    Akárhogy is, jól illenek a maffiaállamhoz, melynek a haszonélvezői. Pont olyanok, pont olyan szánalmasak – pedig nem kellett volna olyannak lenniük, mert korábbi munkahelyeiken is igen magas jövedelmeik voltak, rendkívül megbecsült rendőröknek számítottak, és a társadalmi elfogadottságuk is nagyon magas volt.
    .
    Azzal a tudattal sajnálom őket, hogy magukat hozták ebbe a gyalázatos és szánalmas helyzetbe, és hogy eladták magukat egy eszeveszett idiótának. Így lehet a legjobbakat is szégyenteljesen megrontani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (45 szavazatból)
  5. “I must not tell lies”
    “I must not tell lies”
    “I must not tell lies”
    “I must not tell lies”

    repeatedly with a Blood Quill

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  6. Fentiekhez:
    x+1 hír, hogy a TEK megfogott világvégén egx drogkereskedőt, uzsorást.. etc…

    azaz elvégzi helyi rendőrség nyomoz,mert a TEK létszáma ahhoz még nemelegendő, hogy mindenütt ott legyen, hacsak épp az a munkát nem végzik el, amire létrejöttek…

    aztán kimegy látványosan SAS stílusban elvégzi azt a munkát amit addig a helyiek: letartóztaja XY-t akiért addig a helyiek mentek ki…
    Ügyes…

    Csak államnak egy kicsit drága…

    ügye

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  7. A cikk alapján azt kell feltételeznünk, hogy az állam által, az adófizetők pénzén fenntartott erőszakszervezet – ez esetben a TEK – egy számlaképes, üzleti vállalkozás, amely külön díjazásért szolgáltatást nyújt a munkáltatójának. Abszurd és agyrém. Nehéz értelmesen az egészet végig gondolni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  8. Legközelebb mezőgazdasági betakarítást is vállalnak. A parlament ad hozzá pénzt, fegyvert, paripát, boronát, ekét, kaszát, kapát, sarlót, ja és kalapácsot.
    TEK címer: zöld mezőben, két kéve között egy róka, szájában géppisztollyal, amint egyik lába pöttyös labdán pihen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  9. Hiryu:
    .
    “..x+1 hír, hogy a TEK megfogott világvégén egx drogkereskedőt, uzsorást.. etc”
    .
    - Azaz elvégzi helyi rendőrség munkáját. Igen, így van. Olyan feladatokat hajt végre, amire ott van a reguláris rendőri állomány. Az egész így aztán egy kirakat, semmi értelme bűnüldözési szempontból.
    .
    A “terrorcselekmény” megfelelően definiálva van a magyar büntetőjogban is, és azzal a definícióval nincs is gond (BTK, 261. §). Csakhogy, ilyen tevékenység orKbánisztánban egyszerűen nem jellemző, annyira ritka, hogy ezzel bőven elbántak eddig a megyei vagy városi beavatkozók, támogatók, és különleges alakulatok (Hortobágy, Neutron, stb) is. Benne is volt a feladatkörükben.
    .
    Egy ekkora, teljesen diszfunkcionális szervezet (mint a TEK) életben tartása és pénzzel kitömése egyetlen célt szolgál, mégpedig a lakosság félelemérzetének fenntartását – félelmet valamitől, ami fölött kizárólag a diktátor rendelkezik, és ami csak a diktátornak engedelmeskedik.
    .
    Azaz, nem vonhatóak felelősségre semmiért, nem büntethetőek, nem ellenőrizhetőek, nincs fölöttük semmiféle független szakmai szervezet.
    .
    Még egyszer mondom, nagyon fontos: vannak olyan, DEMOKRATIKUS országok, ahol – sajnos – szükség van ilyesmire, akkora a külső és belső terrorfenyegetettség. Ám az összes esetben létezik olyan csúcsszerv, amelyik közvetlenül független az állami vezérektől, VAGY több állami fővezér megosztva felügyeli, és ilyen módon az adott rendvédelmi, vagy elhárító erő kontrollálható, felelősségre vonható.
    .
    De orKbánisztánban ilyen nincs. Sem terrorfenyegetés, sem állami vezértől független csúcsszerv, mely ellenőrizhetné a TEKet, sem demokrácia.
    .
    Szegény TEKes srácok, eladták a lelküket egy csicska söpredéknek. Kár értük, nagy kár.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (22 szavazatból)
  10. “..Nehéz értelmesen az egészet végig gondolni…”
    .
    - Nem olyan nehéz, ott írtam fentebb, miről szól ez az egész. Egy, a diktátornak feltétlen hűséggel tartózó, csakis a diktátortól függő, nehézsúlyú fegyveres szervezet fenntartása. Amitől félni kell. És ami – ha eljön az ideje, és el fog jönni – még tovább bővíthető, és bevethető lesz a lázongások ellen.
    .
    Vagy, pont azért nem lesznek lázongások, mert a potenciális lázadók félni fognak a TEK- től, vagy a majdani utódszervezetétől. És joggal; ezek az arcok pár kivételtől eltekintve tényleg terminátorok. Ráadásul olyanok akik bebizonyították, hogy megvásárolhatóak. És ez a pokoli az egészben.
    .
    A rothadék orKbán ezzel két legyet ütött le egyszerre.
    .
    Korábban nagyon tiszteltem, bálványoztam a mostani TEK állományt (amikor még a megyeieknél, vagy a városiaknál voltak). Most meg egy világ omlott össze bennem miattuk. Ha már ők is megvehetőek, az tényleg a vég.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (17 szavazatból)
  11. “Nehéz értelmesen az egészet végig gondolni…”
    Amit írtál olvastam, megértettem, sőt egyetértek. TEK-nek és létrehozójának ez lényege. Én, egy plusz mellékszálról írtam, ami nem jellemzője a fentieken túl az erőszakszervezeteknek. Mármint egy “civil” szolgáltatásért költséget felszámolni a gazdának. Ez egy új elem a diktatúrában, Magyarországon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  12. “..egy “civil” szolgáltatásért költséget felszámolni a gazdának…”
    .
    - Ez meg nem más, mint szintén reklám. Hogy ezek m ekkora jó arcok, hogy ott vannak mindenhol, hogy ezek segítenek mindenkinek (kb. ez volt a funkciójuk a hóakadályok idején is).
    .
    Meg hogy, ezek bizony odab…sznak az utolsó kis kábszerdílernek, stricinek, betörő nyikhajnak is (ellentétben az ilyen logika szerint immár tehetetlen reguláris rendőrséggel szemben), tehát, a társadalom Igazságtevői is egyben.
    .
    Ilyen módon teszi a diktátor elfogadhatóvá az egész bandát. Hőst farag belőlük (és egyszerre teszi őket rettegett szervezetté), pedig amit jelenleg tesznek, az 1, csak kirakat, 2, nem az ő feladatuk volna, 3, az egész szervezetük tökéletesen diszfunkcionális.
    .
    Ez az egész is csak egy újabb, tipikusan a diktátorokra jellemző trükk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  13. Ezek után nem kérdés, hogy orKbnánból bizonyos, nagyon speciális és ritka társadalmi- politikai- történelmi- stratégiai körülmények együttállása esetén iszonyatos, vérengző diktátor- fenevad válna.
    .
    Még jó, hogy ezen feltételek közül orKbánisztánban és környékén egy sem adott, és nem is lesz az.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  14. Eldrad: Az utolsó mellékmondathoz: Honnan ez az optimizmus?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  15. Hryu2.0:
    “…aztán kimegy látványosan SAS stílusban elvégzi azt a munkát …”

    A nagybetűs részben szerintem az A felesleges.

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  16. Azt hiszem mindnyájan tisztában vagyunk azzal ,hogy soha nem lesz publikus az az összeg amit Viktor saját védelmére elherdál.
    Aki úgy fél mint ő,meg a sunyi házelnöke,ott a pénz nem számít.
    Remélem ez a védelem 2014-májusa után lazul.
    Ez a kormány, kérdésre még igaz választ nem adott,egyszerűen igaz mondásra
    képtelenek.ez európa szerte ismert.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  17. Itt már az is titkosítva van, hogy mi van titkosítva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  18. Vagy, pont azért nem lesznek lázongások, mert a potenciális lázadók félni fognak a TEK- től, vagy a majdani utódszervezetétől. És joggal; ezek az arcok pár kivételtől eltekintve tényleg terminátorok.

    látszatra igen. eddig ugyanis nem lőttek vissza rájuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  19. Pont azt nem cáfolták ami lényeg. Ha pénzért csinálták. Nem túl drága szervezet ezért a (nem azt karom mondani, hogy nem fontos) munkáért? Igaz amiért létrehozták sem rentábilis, csak azoknak érnek annyit akik hatalmát biztosítják és még a költségeit is mások terhére fizettetik meg. Milyen korlátolt banda vezeti ezt az országot?
    Ha meg még küldték is őket. Tele van rászorultakkal az ország akiknek egy része ilyen összegekért biztosan részt vállalt volna. De orbánék csak a békamenet, a kuka gyújtogatás, parlament körbe vizelés és szavazás megszervezésben járatosak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  20. A TEKesek nem a munkaidejükben árvízvédekezTEK?
    A szakszervezet miért nem tiltakozott az aránytalanul magas óraszámú túlmunka ellen?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  21. bruckenbacker kapitány

    Remélem akik ingyen rakták a zsákokat hasonló javadalmazást kapnak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  22. Hungarian citizen

    Szivembol kivanom a teknek, hogy egyszer (biztos, hogy szamukra utoljara) talalkozzon nehany kikepzett, kicsit morcos “terrorista”-val. Akkor meglatjuk, hogy a valos helyzetben soha helyt nem allo, egymast csipobol eltalalo szanalmas fiucskak milyen azonnali reakciora kepesek. 5-10 elhullna az elso bekoszono szakaszban, a tobbi nem gyozne foldon kuszni-maszni feherzaszlot lengetve.
    .
    Tenyleg kivanom nekik: egyszer fiuk, csak egyszer ne 70-80 eves aggastyanokra ugraljatok vagy epp 16 eves komoly 3 toves termesztoket cibaljatok. Senki kis szarhaziak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  23. Hyryu:
    .
    - A TEK állománya nagyrészt a korábbi rendőri elit különféle alakulataitól jött, fentebb írtam párat. Azok pedig bármilyen mérce szerint is nagyon jók. Nem csak fizikai erejük és mentális állapotuk kitűnő, de taktikailag is nagyon ott vannak.
    Szóval, ez nem csak látszat, ezek sok éve a legkeményebb (magyarföldi) helyeken, a legkeményebb alakulatoknál szolgáló, a legveszélyesebb bevetéseket végigcsináló arcok, fekete öves, vagy olyan szintű küzdősportolók.
    .
    Az más kérdés, hogy valóban, hozzájuk méltó ellenféllel még soha nem kerülte össze – és ez nem is baj.
    .
    Nem ez velük a gond, mivel kétségem sincs, hogy megállnák a helyüket egy olyan helyzetben is.
    .
    A gond, hogy az utóbbi 3 év tanulsága szerint ezek is képesek eladni a becsületüket. Jó sok pénzért, de már el is eladták. EZ a legrémisztőbb számomra ebben az ügyben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  24. emigrant:
    .
    “…Még jó, hogy ezen feltételek közül orKbánisztánban és környékén egy sem adott, és nem is lesz az… Az utolsó mellékmondathoz: Honnan ez az optimizmus?…”
    .
    - Egy vérgőzös, őrjöngő, tömeggyilkos diktatúra csak úgy nem jön létre, és nem tud működni. Ahhoz nagyon speciális feltételek kellenek EGYSZERRE, és ha ezekből csak egy nem adott, az a fajta diktatúra nem jön létre. Ez tisztán politológia.
    .
    Most nem sorolom fel ezeket a feltételeket, fáradt vagyok, de holnap, ha érdekel, összeszedek párat. Mindenesetre gondolj Kambodzsára, a sztálini Szovjetunióra, a hitleri Németországra, Szaddam Husszein Irakjára, Szudánra, Közép- Afrikai “Köztársaságra” Bokassza idején, a mai “Zimbabwéra”, Idi Amin Ugandájára, stb, stb. Mert hogy én ilyeneket vettem alapul. Mi ezekben a közös? Jó sok minden.
    .
    E.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  25. Citizen:
    .
    - A kommandóst lelövő idióta – állítólag – valami technikus- féle volt, nem rendőr, vagy mi a túró. Persze, nem tudom, mert Hajdú hazudik össze- vissza, marhaságokat hord össze folyton, ahogy talán most is.
    .
    Szerintem egy kiképzett kommandós ilyen hibát nem követne el. Szóval, ez most lehet, hogy igaz, de ez nem mentesíti a TEK toborzóit és szolgálatvezető tisztjeit, hogy egy ilyen kretént odaengedtek éles helyzetbe – sőt, egyáltalán engedték belépni az alakulatba, fegyvert adtak a kezébe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  26. "tisztelthölgyeimésuraim"

    .
    .
    Elképzelem, amint a TEK veztői és teljes személyi állománya azonnal kifejezi a egyhangú tiltakozását:
    .
    Állomány egyhangúlag soraaaaa-kozó !!!
    Állomány vííí-gyázz ! … Parancsnokoknak tiszeteee-legj !
    Állomány tiltaaaa-kozz ! … Egyhangúlag öklöööőőt rázzz !
    Állomány pííí-henj ! … Oszolj !
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  27. Ezek csupán zsoldosok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  28. Nem az a baj hogy zsoldosok, hanem hogy egy jogállamot olyan mocsokká alakított át saját lakossága, ahol ilyen TEK félék létezhetnek ilyen formában. Mert egy, vagy több, jól fizetett rendőri alakulatra minden országban szükség van, de ez orKbánisztánban a TEK összerakásáig is megvolt.
    .
    A többit lásd fentebb, nekem speciál mi a meglátásom róluk, és hogy pontosan mire gondoltam ezzel…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Kincs, ami nincs 2014. március 27. csütörtök

Közbiztonság Szilárd egy napja 2014. január 14. kedd

Rettegés a Cinege utcában 2013. december 31. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos