Ronai and Ronai
AMERIKAI

Diplomát és doktorit hazudott a vízügyi főnéni 2013. december 8. vasárnap 12:04 Forrás: javorbenedekblog.hu

  • Hozzászólások(72)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Diplomát és doktorit hazudott a vízügyi főnéni

Budapest – Hivatalosan Tolnai Jánosné dr. Szatmári Katalin az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség főigazgatója. Valójában se diplomája, se doktori címe, a nyelvvizsgáját is csak hazudta. Jávor Benedek országgyűlési képviselő blogjában mutatja be a magyar közélet állatorvosi lovának számító esetet.

Egy hazug kormányhivatalnok, egy cinikus miniszter és egy következmények nélküli ország. Erről szól ez a történet.

Van egy vezető kormánytisztviselő, hivatalosan Tolnai Jánosné dr. Szatmári Katalin, az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség, azaz a legmagasabb szintű magyar zöldhatóság főigazgatója. Sajátos üzleti és politikai múlttal, botrányos személyzeti politikával, törvénytelenül működő hivatallal. Az is kiderült róla, hogy doktori címe semmilyen formában nem felel meg a magyar jogszabályoknak, az a papír, amit lobogtat, a vitrinbe kitehető, de Magyarországon – a Magyar Akkreditációs Bizottság szerint – doktorátusként nem értelmezhető. Ez nem akadályozza abban, hogy azóta is doktorként jegyezzen hivatalos dokumentumokat, és a doktori címe szerepeljen hivatalának honlapján is. Az ügynek egyetlen következménye az, hogy az ilyen-olyan lovagrend State University-jének rektora a nyilvánosság előtt pocskondiáz, kétségbe vonva tisztességemet, elkötelezettségemet és politikai tevékenységemet. Tényszerű állításaimat egyébként egy szóval sem cáfolva. Ja, van még egy következmény. A rendőrség nyomozásba kezdett – ellenem.

Nem csak a doktorátus kellék azonban egy uborkafára felkapaszkodott ember ön- és közbecsapásában. A hivatalos önéletrajzban szereplő középfokú angol nyelvvizsgáról is kiderül, hogy valami hibádzik vele, és egyszer csak rejtélyes körülmények közt tűnik el, a nyelvvizsgabotrány kellős közepén. Ez természetesen véletlen, a nem létező nyelvvizsga korábbi szereplése egy hivatalos dokumentumban pedig valószínűleg gépelési hiba. Ennél jobb magyarázatot a miniszter nem bír adni.

Végül itt a diploma, amiről mostanáig szinte semmit nem lehetett tudni, tekintve, hogy a kar, illetve szak, ahol Tolnainé ezt szerezte, a jelek szerint soha nem létezett, maga a nagytiszteletű oklevél-tulajdonos pedig öt év pontossággal nem tudja megmondani, hogy mikor is szerezte, és pontosan miből.

Ma végre tisztult a kép a diploma-ügyben. A vitatott diplomát kiadó Kandó Kálmán Műszaki Főiskola jogutódjaként működő Óbudai Egyetem ma kézhez kapott válasza végre egyértelművé teszi: ez a diploma soha nem létezett. Tolnainé, Fazekas Sándor miniszter, a zöldhatóság és a minisztérium sajtóosztályai pedig hónapok óta kitartóan és konzekvensen, gátlástalanul hazudoznak egy közpénzből fizetett kormánytisztviselő ügyében.

Kedves Tolnai Jánosné, kedves Fazekas miniszter úr!

Összefoglalom: a sokat citált – bár bámulatos képlékenységű – önéletrajzban semmi sem igaz. Nincs, és nem volt olyan szak, és olyan kar, amit szerepeltetnek. Tolnai Jánosné Szatmári Katalin soha nem szerzett diplomát a Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán. Továbbá nem doktor, és a korábbi hivatalos közléseikkel ellentétben nincs nyelvvizsgája. Önök pedig arcpirító, gátlástalan hazudozást folytatnak hónapok óta. Hosszú meccs volt, de ezzel vége. Papírjuk van arról, hogy egy szavuk sem igaz. Hogy becsapják a választókat, az adófizetőket, a sajtót, és mindenkit, aki kérdést tesz fel Önöknek. Ennél jóval kevesebbe is belebuktak már – még Magyarországon is. Nem, nem szólítom fel lemondásra Önöket. Önök a mai nappal le vannak mondva. Hogy Nyerges Zsolt tovább bábozik-e földi porhüvelyükkel, lényegtelen kérdés. A történetnek vége, game over.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (120 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +165 ( 183 szavazatból)
Diplomát és doktorit hazudott a vízügyi főnéni, 4.9 out of 5 based on 120 ratings

  • Hozzászólások(72)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

72 Reader’s Comments

  1. Én nem csak ennek a “főnéninek” az apropóján, hanem a kitudódott dolgok végett mindegyik fideszes, és kdnp-snek leellenőrizném a diplomáját.
    A sok hazugság végett, amit eddig elkövettek.
    Mert az egy dolog, hogy a kollégista fiúk fél disznóért kapták+ a szülők pártbeli munkájáért a diplomát, de hát azt látjuk nap mint nap, hogy olyan is!
    De ez a “főnéni” (finom megnevezés) még teszi is magát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +56 (62 szavazatból)
  2. Ha peldaul dajcstompikanak is lehet diplomaja, akkor barkinek…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +58 (60 szavazatból)
  3. Nem értem én ezt a Jávor Benedeket, továbbá az állatorvosi ló hasonlatot, meg azt, hogy az államapparátus felső szintjén ilyen morálisan erősen kifogásolható emberek (dolgoz…) vannak (jó néhányan), – ez így természetes, ez egy diktatúrában így van rendjén, ahol nem a tudás, a végzettség, a teljesítmény a meghatározó, hanem a párthoz való hűség a meghatározó. Nincs ebben semmi különleges, nincs itt semmi látnivaló, kérem tessenek továbbsétálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +49 (49 szavazatból)
  4. Olyan, mint a Tiszteltbíróság Lászlóné, mindenre alkalmas, nincs szüksége diplomára!
    Különben is: szép, okos, akár lehetne diplomája is – így vett egyet.
    Mi a gond?
    Joghézagék mind diplomával rendelkeznek, hozzák is a jobbnál jobb törvényeket, aztán módosítják, de különben tesznek mindenre és főleg mindenkire, oszt jó napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (41 szavazatból)
  5. Cukor az élet – csak nyalni kell tudni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +51 (53 szavazatból)
  6. Ez az akárki-bárki tökéletes megtestesíti jelen világunkat, ahol semmi sem igaz, de minden úgy és annak szellemében működik, mintha minden igaz lenne.
    .
    Ez az Újmagyar valóság, amit mi (szavazásunkkal vagy nem szavazásunkkal) hoztunk létre, és amint a példa mutatja, elfogadjuk, mert még mindig van.
    Ha majd nem tetszik, teszünk érte, hogy ne így legyen. De addig is jártatjuk a szánkat (engem is beleértve) és morgunk dohogunk és elemzünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (36 szavazatból)
  7. Azért dr, mert a férje drótos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  8. orbán politikai hulla

    az egész fajmagyar fideSSnyik hortikultis farokcuppantós banda ilyen
    féreg egy ország ez
    Európa pöcegödre

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (47 szavazatból)
  9. Orbáncisztánban annak van diplomája és doktorátusa, akit orbánc arra érdemesnek tart.
    Ha tehát Tolnainé Szatmári Katalin kiemelkedően jó seggnyaló, tőle feltétlen orbánchűség várható, akkor nem számít az sem, ha tízig nem tud elszámolni.
    Láttunk már hasonlót (okádtató volt az is), a 24 éve karácsonykor férjével együtt kivégzett Elena a Román Tudományos Akadémia elnöke volt, VEGYÉSZPROFESSZORKÉNT, miközben volt vagy hat osztálya.
    Lassan teljesen Ceausescuvá alakul orbánc. Hamarosan itt a karácsony, jöhet az orvos megvizsgálni őt is, mint elődjét, hogy lőhető-e.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +56 (56 szavazatból)
  10. Aki öt év pontossággal nem tudja megmondani,mikor született, mikor házasodott,
    mikor járt iskolába,mikor hancúrozott egy jót,és persze mikor diplomázott ,az egyszerüen hazudik,és még ostoba is ,

    Én ezen már nem lepödök meg,Orbán nem tűr meg okos embert a környezetében.az a diktátorok átka.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (45 szavazatból)
  11. Már hogy szégyelné magát a témáb an szereplő nőcske.A fidesz galeriban nincs szégyenérzet.A nőcsike pedig példát vett a plagibácsitól és egy,a béka segge alatt csuszkáló pártocska vezetőjétő,aki nagyobb funkciót tölt be,mint a nőcsike.Én nem is tudom megérteni,hogy Magyarországon hogyan osztogatják a doktori cimet.Ugy látszik az egész csak ugy pofára meg minden tudás nélkül

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  12. Ez az egész csakis a “múlt erőinek”, a Zidegeneknek, meg a bülbül…szú bankároknak a támadása a Zorsazág ellen. Ami – mint tudjuk – hasít, szárnyal, robog, gyorsnaszád, irigyli és rettegi egész Európa (ami amúgy is haldoklik).
    .
    A frászt… semmi nem lesz ebből sem, ahogy a németh lászlóné nevezetű nősténymajom is ott maradt, ahova orKbán tette vagy egy éve. Pedig az is hasonló történet volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  13. féloff
    http://lemil.blog.hu/2013/12/08/szazezer_tolteny

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  14. Ha egy csinos nő,szolidan sminkeli magát, attól bizonyosan csinosabb és vonzóbb lesz,a férfi társadalom nagy örömére.
    Ugyan az nő akárhány diplomát lop vagy vesz , akár hamisít,az okosabb nem lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  15. Nem egy osztalyba jartak Schnitt Palival…?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  16. telekis
    2013. december 8. vasárnap
    12:28
    A tompika diplomája is annyit ér mint Caligula lováé. Nekem van főiskolai diplomám, doktori címem ugyan nincs, de kikérem magamnak, hogy ilyen senkiháziak miatt devalválódjon a sok munkával, energiával megszerzett bizonyítványom értéke. Bár az is igaz, hogyha az életben tud bizonyítani az ember a munkájával, akkor mégiscsak értékén kezelik őt. Legjobb példa rá Pap Laci ökölvívónk. Neki a horogból nem volt diplomája, meg az egyenesekből, de nemsokan állak neki ellen. A hamis papírjaival meg mindenki kitörölheti!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  17. Sokan részben azért szavaztak a fideszre, hogy ne legyen Magyarország következmények nélküli ország.
    Hát változás az vótt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  18. Majd beírjuk a nagyon nemzeti tákolmányba, hogy Tüzépes Katicának van diplomája és doktorija, oszt’ annyi.
    Hétfőn már Áder Janó alá is írta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  19. Milyen nyelvtudás??? Már annak is örülnék, ha ezek a műveletlen gyökerek legalább a saját anyanyelvükön képesek lennének szabatosan írni/beszélni.
    .
    Egyébként én letettem a rigó utcai “C”-t, nekem senki ne mondja, hogy egy akármilyen antitálentum fél év alatt nem tudja legalább egy kegyelemkettesre megcsinálni.
    .
    Venni persze nyilván könnyebb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  20. Jellemző a “né” szellemi színvonalára, hogy annak sem nézett utána, A Kandón nem voltak Karok csak Szakok. Kar az egyetemeken van, amelyet Dékán vezet.
    Ha jól tudom az akkori szervezést, egy főiskola egy egyetemi karnak felelt meg. Mondjuk a Kandó a Villamos Mérnöki Karnak, de persze üzemmérnöki diplomát adott, mondjuk villamos üzemmérnök. Azt írta be, “mérnök informatikus”. Bru-ha-ha………..
    …………..
    A legszebb, hogy erről biztos be is tud mutatni egy oklevelet, amelyet a rendőrség még véletlenül sem nyomoz le “okirat hamisítás” ürügyén, hanem “rágalmazás” miatt nyomoz.
    …….
    Sírnom kell.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  21. Orbanisztan 2013.
    Miert nem szolitjak fel lemondasra az egesz csalo, hazug bandat.
    Minden nap tüntetni a hivatal elött, mig le nem mondanak.
    Bele kell gondolni mit tenne a FideSS ha ök lennenek ellenzekbe,
    azt kell most az ellenzeknek tenni velük. Mindenki ismeri a törtenetet,
    haromszor veri Ludas Matyi vissza.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  22. “Az volna a legnagyobb üzlet,ha embereket vásárolnék annyiért,amennyit érnek,és eladhatnám őket annyiért,amennyire tartják magukat.” ( Feiler Adolf, Moldova György ,néhai apósa)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  23. A főnéninek a nemlétező egyetem nemlétező kara adott nemlétező diplomát.
    Ezek után már csak az érdekelne, hogy melyik az a nemlétező lovagrend, amelynek lovagnője ez a szélhámos főlovasnő.
    Abba pedig belegondolni sem merek, – hogy ilyen vezetőkkel merre galoppozik Magyarországra.

    Száguldás a szakadék felé?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  24. Asszonyom , ha önnek a munkáltatója e kinevezés előtt az Állam volt köz alkalmazott, akkor ön meg károsította ,szépen mondva a közvagyont.
    Bére jövedelme meg állapításánál figyelembe vették a legfelsőbb iskolai végzettségét,és ennek megfelelően állapították meg ,a bérét, jövedelmét,beosztását.
    Ha a fenti állításokat ,iskola végzettségére vonatkozólag hitelt érdemlően nem tudja bizonyítani, akkor ön közönséges csaló!
    És a csalóknak………………………… a….helyük .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  25. Van a Fidesznek több tucat arcpirító galádsága amit remélem majd megírnak az érintettek az emlékirataikban.

    Most olvasom a CBA -ban ingyen (közpénzből) kávét osztanak annak aki az AFA csalás bűnmegelőzéséről előadást hallgat meg.
    Ezzel az erővel Pálfit az alkoholellenes bizottságba szenteltvíz főkóstolónak Plági Palit ,Tömjén Zsoltit a plágium ellenes bizottságba lektornak a nyugger tanácsba a nyugdíjvédelmi megbízottat kell delegálnunk .

    A rezsicsőkkentési főkonstruktőrt azt szemmel látható mentális problémái miatt kivenném a frontvonalból és hátra küldeném lövész árkot ásni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  26. Na most pedig fogadjunk drága Köztársaim! Fogadok egy évnyi hazai jövedelmembe, hogy nem váltják le a tyúkot, és Fazekasnak se görbül a haja szála sem, aki egyébként nemzeti park igazgatót is nevezett ki diploma nélkül. Ott Oláh (emszpé) képviselő parlamenti kérdésére a nyilvánvaló tények ellenében azt állította, hogy az illetőnek igenis van diplomája. És mindenki elmehet, ahova akar, oszolj van, nincs itt semmi látnivaló. Az általános cinizmusra jellemző, hogy ezeknek a kádereknek még egy valódinak látszó diplomára emlékeztető tárgyra sincs szükségük, legfeljebb úgy módosítják a törvényt – avagy magát az alapszánalmányt – , hogy ezután ezekhez a pozíciókhoz nem kell diploma és keksz. Jávor meg szégyellheti magát.
    Ha meggondoljuk, hogy annak idején mekkora cirkusz lett belőle, hogy Haraszthy Lászlónak a helyettes államtitkári kinevezésekor derült ki, hogy az egyetemi kiegészítőnek meghirdetett szakot utólag (mert visszamenőleges jogszabályt hoztak rá!) elfelejtették akkreditáltatni, és emiatt neki – egyébként szakirányú, de – csak főiskolai végzettsége van! Most meg egy állítólagos villamosüzemmérnöki papír megfelel a környezetvédelem, természetvédelem és vízügy másodfokú hatóságának irányításához. Ne csodálkozzunk tehát semmin, inkább fogadjunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  27. “törvénytelenül működő hivatallal”
    Nyilván, hiszen törvénytelenül működő állam hivatala. Nincs más értelme a “törvénytelenül működő hivatal”-ra hivatkozni, mint hogy elkenjük a lényeget: maga az állam törvénytelen, elfogadhatatlan, létrehozása megbocsáthatatlan, elődjének kiiktatása a legsúlyosabb bűncselekmény.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  28. xx. tolvajne katinka. A ket x jelenti a Dr.-t.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  29. Már hogy nincs nyelvtudása? Dehogy nincs! Akadémiai szinten tud nyalni.
    Ilyen kell a Keresztapa számára, nem okos, nem kell félni tőle, vaj van a fején, sakkban tartható, ideális, lojális csinovnyik. Ma ez kell.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  30. Mist: Ez kevés. Nem elég tanulatlannak és aljasnak lenni, akkor bárkiből lehetne káder. Oda születni is kell. A megfelelő családba. Itt is meg kell lenni a rokoni szálaknak a Zorbán, a Nyerges, vagy a Simicska klán irányában, ezt információk híján is ki merem jelenteni. (Fazekas a Nyerges-családhoz tartozik, nem biztos, hogy vérségi alapon, de a maffiacsaládnak egyértelműen a tagja.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  31. …ezek egymásnak is hazudnak, egymást is megvezetik. Akkor hogyan lehetne kiszűrni hogy ki a “tisztességes”? Vagy aki korpa közé keveredik megeszik a disznók?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  32. Olyan országban, ahol gyanús körülmények között gazdagodik meg a miniszterelnök, aki a lányát egy fatolvajhoz adja, nincs min csodálkozni.
    “Oszoljanak, emberek, nincs itt semmi látnivaló!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  33. Ügynöklista nyilvánosságra hozása, diploma, oklevél, nyelvvizsga, önéletrajz szigorú leellenőrzése. Aki bukik, ki a közéletből, és semmilyen állami tisztséget nem vállalhat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  34. Én ezt nem értem! Ha kiderült, hogy hamis a baba, akkor kirúgni, bíróság elé állítani, pénzbünti és fizesse vissza az összes diplomáért, nyelvvizsgáért, oklevélért kapott pénzeket!
    Az összes ilyen csalóval ezt kéne tenni, erre sittpalit is dédelgetik tovább! Én úgy elzavartam volna, minden tisztségétől megfosztottam volna, hogy belezöldült volna!
    Ilyen mérvű csalásért egy normálisabb országban még a nyugdíjától is megfosztják a delikvenst!
    Remélem, ha az OVI kormány bukik, lesz végre elszámoltatás!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  35. “Vigyázó szemetek Kievre vessétek”
    Jobb később, mint soha, ott ma ledöntötték Lenin szobrát. Talán egyszer itt is lesz egy tisztességes ország, tisztességes vezetőkkel. Úgy legyen. Itt miért nem megyünk az utcára?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  36. Grezó, az ügynöklistát nem fogják nyilvánosságra hozni, mert abból kiderülne, hogy orbánc ügynök volt!
    Pozsgay és Stumpf elvtárs szervezte be, meg Stumpf apósa, Horváth elvtárs, a belügyminiszter.
    Ez nem fog kiderülni, pedig igaz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  37. Félig off
    Nem csak megélhetési nyelvzsonglőrök, hanem állami intézmények komplett csoportjai is hazudnak szakmányban:
    http://kemugysztori.wordpress.com/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  38. bunburi:
    A ‘végett’ jelentése: céljából, legalábbis mifelénk, azaz tifelétek is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  39. Kamu doktori címet a nevünk elé biggyeszteni olyan, mint csalni a sakkban. Mindennek a legalja.
    .
    Ja, nem emlékszem, hogy Einstein egyszer is doktorként írta volna alá a nevét, de ez csak úgy eszembe jutott…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  40. …. és a Tükeres Katika nem is akármilyen doktor, hanem “nagydoktor”. Ime:
    .
    .
    http://www.orszagoszoldhatosag.gov.hu/hivatalvezetok.php
    .
    .
    Vagyis komoly tudományos eredményeket elért ember és ezért kapta a doktori címet. Mármint szerinte. A “kisdoktori” (mármint a jogi esetleg orvosi egyetem elvégzése után járó) neki ciki. Persze Tükeres Katika a Kandót sem végezte el, nemhogy egy egyetemet.
    .
    .
    “A felsőoktatási törvény 67. § (3) bekezdése megállapítja, hogy a doktori képzésben szerezhető oklevél által tanúsított tudományos fokozat a „Doctor of Philosophy” (rövidítve: PhD), a művészeti képzésben a „Doctor of Liberal Arts” (rövidítve: DLA). A jogalkotó ez után arról is rendelkezik, hogy a „Dr.” rövidítéssel a PhD vagy a DLA fokozatú érdemesek üzenhetnek a világnak”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  41. “Üzleti életútja finoman szólva nem predestinálta az országos zöldhatóság vezetői posztjának betöltésére. A rendszerváltás előtt a Galgamenti Magyar Kubai Mgtsz áruforgalmi és hálózati ellenőreként gyarapította környezetvédelmi tapasztalatait 1971 és 1987 között, majd 1987-től 1990-ig az Aranykalász Mgtsz kereskedelmi igazgatójaként mélyedt el a környezetügyben. A rendszerváltás után különböző cégek vezetésében vett részt. Erdőkertesen egy építőanyag kereskedelmi vállalkozást vezetett, ennek ügyeiről helyben elég meredek történetek keringenek (és innen a “Tüzépes Katika” becenév)”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  42. Ha most a Fidesz lenne a kormány ellenzéke – égne a főváros már a NAV és az újabb diploma-botrány miatt, annyira háborognának!
    -
    De Plagipálnak is vastaps járt a lopott dr-i miatti lemondásáért!
    100 milliós ház, másfél milliós nyugdíj, mert ami jár az jár – szerintem lopásért, évekig történő jogcím nélkül használt dr-iért kapott jövedelemért nem pénzjutalom jár – ez CSAKAFIDESZ-nél jár jutalommal, ezekre nem hat a gravitáció, mert bukás után inkább feljebb kerülnek a polcon!
    Vár valaki valamilyen büntetést?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  43. +

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. NA KI
    Más problémád nincs?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  45. Akár köztársasági elnök is lehet még a hölgy… Nálunk ez már csak így megy.
    Arra lennék már csupán kíváncsi, hogy hogyan tanítsam a gyerekemet arra, hogy tanulni érdemes, meg jó, meg magának tanul, meg miért kell diplomát szerezni.

    Úgy látszik, Fideszéknél a “diplomaSZERZÉS” más fogalmat takar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  46. Kövér diplomaszerzése nem kis időt vett igénybe, valami hét évről olvastam.
    Kiadajcsohnefürtompika pedig kilenc év után szerezte (be, meg, ki – valamelyik megfelel).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  47. A mai kormányban lévöknél teljesen mindegy a végzettség,mert egy nép komplett hülyének nézéséhez nem kell iskola.Amig egy Országban fell kell állni a képviselöknek akkor amikor egy olyan ember lép szinre a házelnöki székhez,akinek az iQ-ja ha csak egyel lenne kevesebb akkor már akár növény is lehetne,addig nincsen miröl beszélni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  48. csakén: De nekik azért csak meglett valahogy. Fizikailag létezik. Ezeknek meg nincs diplomának látszó tárgyuk se. Ott ülnek a személyzetisek a minisztériumban és látják, tudják, botokkal tologatják a szabálytalan és hamis papírokat, nem piszkolják be vele a kezüket, csak nem mernek szólni, igaz nincs is kinek. Törvénytelen? Na és? Interpelláció? Mire való az ezerharmad? Botrány? Ezeknél? Kizárólag a nyers hatalmi önkény igazgat. “Ugye apukám mi vagyunk az urak! Persze! Te meg a gyerek!” – mondta Hofi Géza.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  49. Biztosan van NYELVTUDÁSA, anélkül ma nem érvényesülhetne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  50. De kokárdája legalább tényleg van, akkora, mint a fejem…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos