Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Fidesznél is fideszesebb lesz a TV2 2013. december 21. szombat 17:37 Forrás: AN, MTI, Index

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Fidesznél is fideszesebb lesz a TV2

Budapest – Hetek óta beszéltek róla, és most hivatalosan is bejelentették: eladták a TV2 kereskedelmi televíziót. Az új tulajdonosok mögött valójában egy meg nem nevezett befektető csoport áll, s bár az információt nem erősítették meg, minden bizonnyal Nyerges Zsolt Fidesz-közeli dúsgazdag vállalkozó csaphatott a korábbi német tulajdonos markába. A kormányhoz eddig is igen lojális TV2 mostantól hivatalosan Orbánék szekerét tolja.

Az Index hírportál információi szerint a német ProSiebenSat1-csoport eladta a magyarországi TV2 csatornát üzemeltető MTM-SBS Zrt.-t. A tévét papíron Simon Zsolt vezérigazgató, valamint a csatorna gazdasági igazgatója, Yvonne Dederick vásárolta meg.

Koltay Tamás, a csatorna szóvivője annyit közölt: a témával kapcsolatban a tervek szerint hétfőn adják ki a német ProSiebenSat1-csoport hivatalos közleményét.

A hírportál szerint a vételt szombaton jelentette be a tévé vezetése a dolgozóknak. Az Index értesülései szerint Simon Zsolt elismerte, hogy nincs ekkora magántőkéjük (állítólag tíz milliárdot fizetnek az RTL Kliubbal szemben rendre alulmaradó, vastagon veszteséges TV2-ért), de hogy milyen befektetői csoportokkal működnek együtt, azt nem árulta el. Annyit közölt, hogy a mögötte álló cég magyar tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (25 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +34 ( 36 szavazatból)
A Fidesznél is fideszesebb lesz a TV2, 5.0 out of 5 based on 25 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

49 Reader’s Comments

  1. Egy másik hsz-ben már felvetettem, hogy a NAV kutakodjon már ennél a Simon Zsoltnál is! Akkor még csak annyit olvastam, hogy bejelentette, hogy ő vette meg a gazdasági igazgatóval karöltve a csatornát.Honnan van ennyi pénze?
    Ezt nem irigységből kérdezem,hanem a tudatomba befészkelődött gondolat miatt, hogy a fidesz,vagyis a kormány áll mögötte.
    Persze most már befektetőkről van szó, akiknek a neve nem nyilvános.
    Érthető.
    Lassan minden csatornára rátenyerelnek, és igaz hír még véletlenül sem fog elhangozni egyik általuk bitorolt csatornán sem.
    Így kell ezt csinálni!
    A saját pénzünkön vesznek bennünket hülyére, mert megérdemeljük.
    A másik oldalról egy hang sincs. Játsszák a meglepettet? Vagy még nem tájékozódtak sűrű munkájuk végett?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +67 (77 szavazatból)
  2. OK, legyen. De akkor, ha már stróman, akkor legyen a számláján a pénz, fizessék be a tranzakciós díjat a 10 milliárd után. És az ajándékra is van adókötelezettség. Tessék csak befizetni. vegyük már komolyan ezeket a brigantikat, az áldóját neki !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +50 (54 szavazatból)
  3. nemzeti szagú lócitrom

    a MANYUP pénzekből “vették”, most és így viszik ki a zsetont az országból
    lerohasztják majd
    sólyomerszes sztori 2.0

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (37 szavazatból)
  4. “…..Nyerges Zsolt Fidesz-közeli dúsgazdag vállalkozó…….”

    A magyar nyelv a közismert tolvaj-csaló-rablókat miért nevezi “vállalkozónak”?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +56 (62 szavazatból)
  5. .
    .
    Tessék mán monni ! Egy tévécsatorna nem “Cocom listás” áru ? !
    A volt kommunista államokra akkoriban oly kínosan ügyelő nyugat, most egy fasiszta, állammal szemben nem ilyen finnyás. Magyarország legsúlyosabb mármár stratégiai kórisméje ugyanis a jobboldali, sőt a szélsőjobboldali médiafölény…
    Köszönjük Unió !!!
    .
    Olvtársaim, ez az amiről itt sokszor vita kerekedik közöttünk, hogy segít e végre nekünk Európa, mire mindig az a válasz, hogy magunknak kell magunkon segíteni…stb.
    Na de kérem, ez esetben egy stratégiailag igen szenzitív árut passzoltak át a diktatúrának, amivel majdhogynem beavatkoztak a belügyeinkbe. Ez most akkor katasztrofális melléfogás, vagy szándékos és aljas segítség orbánéknak…?
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (39 szavazatból)
  6. .
    .
    Kérdezzük meg már Daniel Cohn Bendit-et is, mi a véleménye erről a paktumról.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  7. ez a szerencsétlen orbán úgy fog járni mint példaképe tűrkménbasi, aki
    egyszer betelefonált a tv-be, hogy nem tud mit nézni, mert minden csatornán ő beszél

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +52 (56 szavazatból)
  8. Nemsokára sorra kerül a Magyar Nemzeti Bank is, mert hát tudjuk, hogy elég gyenge strázsa őrzi a mackó kulcsát, de szerintem ez marad utoljára , mert ők nagyon jól tudják, hogy azután nincs tovább.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  9. Nem lesz ez sokáig veszteséges, elkezdenek odaáramolni az állami reklám milliárdok…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  10. Hát ott rohadjon a pénzük, meg ők maguk is! Eddig sem néztem, eztán sem nézem a tetű tévéjüket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (43 szavazatból)
  11. MINDN CSATORNABOL DOLNI FOG A FIDESZES PROPAGANDA MARPEDIG EZ IRTOZATOS ERO ! ELLENZEK KEZEBEN SZO SZERINT SEMMILYEN MEDIA NINCSEN ! ORBAN LEDARALTA NEM CSAK A JOBBOS ELLENFELEIT HANEM AZ TELJES ELLENZEKET AKIK KAPALOZNAK DE ESELYTELENUL MERT SEMMI NINCS A KEZUKBEN! MARAD A LABON BEJAROM AZ EGESZ ORSZAGOT ES SZEMELYESEN ELMONDOM MIKENT MUKODIK A COSA NOSTRA ORBAN VEZERLETEVEL ES HA NEM MEGY EL VALAKI OROSZORSZAGRA FOGUNK HASONLITANI EGY AZ EGYBE CARBON COPYAI LESZUNK A PUTYINI OROSZORSZAGNAK ! MAR MOST IS MAJDNEM UGY MUKODIK AZ ORSZAG NEM SOKAN AKARJAK EZT LATNI SAJNOS!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (50 szavazatból)
  12. leo klein: Ott a bal oldalon kell lennie valahol annak a fránya Caps Lock billentyűnek…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  13. horthomiglan
    horthodiglan
    Ördögöd van: egy tévé csatorna Cocom-listás áru, olyan kb., mint az uránium. Csak éppen a Cocom lista ugyanúgy a múlté, mint a hidegháború.
    Most a meleg összeölelkezés időszaka jött el a liberalizmus és a nacionálfasizmus között. A minap olvastam valahol, hogy, hogy a magyar médiatörvény ügyében nincs már ellentét Orbanisztán és az EP között. A módosításokat az EP elégedetten elfogadta, puszi, puszi, Cohn-Bendit is nyilván a lybiai tenger partján telel.
    Leo Klein jól látja, hát aztán. Attól még semmi sem változik, mivel változtatni senki nem akar a nacionálfasisztákat kivéve, ők tovább masíroznak a maguk útján visszafelé, bele a kénköves pokolba.
    Európa semmit nem akar. Akarni macerás. Magyarország pedig elbambulta a változtatás lehetőségét.
    Happy end nincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (29 szavazatból)
  14. Bőven 2010 előtt megmondta ov, hogy meg kell szerezni a médiát ahhoz, hogy hatalomra kerüljön valaki (+ pár nagytőkést, aki támogatja). Megszerezte (a pár nagytőkést is, akiket az adóinkból hízlal tovább még gazdagabb milliárdossá).
    Jön 2014 – ha egyáltalán lesznek választások (tisztességesek biztonanj nem lesznek) – kell a további médiafelület, hogy kampányolhassanak maguknak. Csak ezt a bandát lehet majd látni, meg a sok-sok győzelmi jelentést. Még szerencse, hogy nem a különböző manipulált tv-kből kell mindenkinek tájékozódni.
    Sajnos, azoknak, akik csak a tv-adásokból tájékozódnak, maradnak az ov-ról zengett dicshimnuszok és a többi agymosó borzalom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (31 szavazatból)
  15. Ne nézzük őket /én =ezután sem/ !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  16. Nézem az ATV-t = Avas a pályán.
    A műsorvezető kézzel-lábbal magyaráz, a vendégek alig jutnak szóhoz – majd utána megjegyzi : nincs elég idő.
    Úgy viselkedik, mint zorbán.
    Havas = aljas !
    Mit nézzek – a falat ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (38 szavazatból)
  17. edig is horror tv nek hívtam .agyonüték ,kiugrott, felrobbant, megégett,le szúrták
    alévette magát a vonatnak stb stb
    most majd meg hallhatjuk hogy nagyon de nagyon jól teljesitenek
    orbán nem a kossuth rádijoba megy ha nem a TV 2 be
    akkor megint ujra ÉLő adásban lesz a FELE SEM igaz játékos vetélkedő szerkeztő kérdez Orbán válaszol a szotyola az ki lesz készitve az asztalara!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  18. NEVTELEN igazad van A kialakult állapot fele részt a mohó magyar nagytőke, fele részben a sunyító magyar emberek bűne. A nagytőke a pénzét adta a felcsúti őrültnek, hogy ha a miliárdjat tovább gyűjthetik a leigázott kirabolt magyarok kárára, finanszírozzák a mocskolódó médiájukat, és minden költségüet. 2006-ban azért kellett elkezdeni az utcai gyújtogatásaikat, mert a finanszírozási időtáv addig tartott. A “nemzeti” nagytőke már szerette volna látni a profitot. Ideges volt a fides banda, nem jött össze elsőre. Ezek után nem maradt más, mint az erőszak. Most már minden ezen csoportok kezében van, rabszolgák, EU pénzek, állami megrendelések piaci ár többszöröséért. Orbánék meg uralkodhatnak kedvükre. Ördögi üzlet.

    Remélem az internet korban már nem lehet mindent megtenni a leigázott médiájukkal…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  19. Persze az sem közömbös, hogy miért válhat meg egy egyébként sikeres szakmai befektető egy kereskedelmi csatornájától. Csak nem mert az adott politikai, jogi és gazdasági környezetben nem győzi már kivárni befektetése termőre fordulását?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  20. Csacsicska Tamás

    Demokrata:
    .
    Hitler is pontosan így indult. Ám most 2013-2014-ben vagyunk: a fák nem nőnek az égig. Orbánt pontosan úgy fogják kivégezni, mint a Kárpátok Géniuszát. Azzal a különbséggel, hogy a sorsában osztozni fognak a haverjai is.
    .
    Ezeknek a dolgoknak kiszámítható végük van – eljön az a pont, amikor a rendszer felrobban. És a felhergelt nép nem lesz kíméletes: elő fogják venni a szakikat, hogy hol a pénz. Az egyedüli kérdés a pontos idő. De ahogy elnézem a dolgokat, a hatalom egyre gátlástalanabb, egyre biztosabb magában és ez lesz a végzete. A magyar nép valóban hajlamos a sunyításra, rejtőzködésre, de a robbantásra is. A kultúrájából hiányzik kulturált konfliktus-megoldás (választások), marad a kocsmában megszokott verekedés.
    .
    Sajnos ez így lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (48 szavazatból)
  21. Demokrata, igazad van. Egyetértünk.
    Az a baj, hogy az internethez nem jut hozzá mindenki.
    Vonaton utaztam. Megszólított valaki. Csak azért, mert többen bejöttek a vagonba és nem csukták be az ajtót, amin bejöttek.
    Pár mondat után eljutott a jelen banda dicséreteig. Meg addig, hogy az ő médiájukból tájékozódik, mert azok igaz magyar tv-k, újságok. Nem válaszoltam meg a szövegét, nem volt értelme vitába szállni vele, legfeljebb annyit értem volna el, hogy elmond mindennek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  22. Kit érdekel?Csak filmeket nézek.Felveszem,utána megnézem,átpörgetem a reklámokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  23. Csacsicska Tamás !
    A felhergelt nép mikor NEM LESZ kíméletes ?
    Komolyan kérdezem, nem viccnek szántam.
    Pesszimista vagyok, sajnos .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  24. Más.
    MTI 2013. december 21., szombat 21:04
    A devizahitelesek problémáját jogi úton, törvénnyel lehet visszamenőlegesen is megoldani – jelentette ki a jegybank elnöke a Hír TV Bruttó című műsorában szombat este.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  25. Nehogy azt higgyétek ,hogy érdekli őket ,hányan nézik a nyomorult tévéjüket.
    És nem CSAK állami hirdetések lesznek ,hanem magáncégeknek is AJÁNLATOS lesz ott hirdetni , ha jót akarnak ( közbeszerzések , NAV vizsgálat stb…), ahogy az a Puskás Academy-n is történik.
    Szerintem ez visszafelé fog elsülni, ugyanis a jónép a megszokott reality show-k,szappanoperák, amatőr izék (you know what I mean),celeb bizbaszok miatt ,majd kap vallási meg Trianon és turul műsorokat, meg reggel ,délben ,este ömleni fog a sikerpropaganda, orbán ,kövér ,kósa rogán ,lázár .
    Ez nem fog tetszeni a sok birkának ,az tuti. Szerintem ez a húzásuk nem fog bejönni. Én már sokszor irtam arról,hogy például a ‘70-es években a teljes média a hatalom kezében volt ( no internet ,no mobil ,még vezetékes se!) és mégsem hitt nekik senki (MÉG A PÁRTTAGOK SE!!!!!). Túl sok volt, most is ez lesz!!!.
    Na ki
    A devizahitelesek problémáját eszük ágában sincs megoldani. NINCS IS MIBŐL!!!! A választásokig akarják nyujtani ezt a retorikai rétestésztát.
    A devizahitelesek csak kis része lenne igazán rászorult. Én például nem ohajtok fizetni helyettük!! Egy nagy izét. Ha lenne munkahely ( nem csak statisztikailag és nem 47 rongyos közmunka) és a CHF ára annyi
    lenne, mint a kormányváltáskor ( 180-190ft), akkor semmi gond nem lenne!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  26. Drága dolog a demokrácia. Meg még annak a látszata is.
    Minek annyit cicózni?
    Nem lesznek választások, akkor elég lesz egy csatorna is. Oszt jó napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  27. vikmeki: Már most is túl sok, túlpörögnek mindent mindenütt! Szoktam volt mondani, hogy a kevesebb több lenne. Egyszer ez lesz a vesztük, remélem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  28. Egyaltalan nem kar a ProSiebenSat1 csoportert, szepen bemutatkoztak europanak, mint demokracia-kedvelo nemet erdekcsoport. Alattuk is ugy szopkodta a tv2 orbant, hogy nekem lett hanyingerem, igy legalabb tisztul a kep. Egyebkent marha jo uzlet lehetett 10mrd-t kiadni erte (barki is adta ki, kocsog nyerges vagy akarki), mert kormanypropaganda nelkul vastagon eves 3mrd a vesztesege. Marpedig nem lesz orokke fidesz es nem lesz orokke a tv2 a fidesz szocsove, ha mar nem lesz ra adoforint. Akkor mi lesz nyerges koma? Fogod az osszes radiodat es tvdet es majd csodalkozol, hogy a fidesz zsebbol mar nem fizet? Ostoba senki fidesznyalo tolvaj. Bukik ez mind sorba, mert olyan primitivek, hogy a faek 100-al veri oket IQ-ban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  29. bumburi
    2013. december 21. szombat
    18:00
    .
    “Egy másik hsz-ben már felvetettem, hogy a NAV kutakodjon már ennél a Simon Zsoltnál is! Akkor még csak annyit olvastam, hogy bejelentette, hogy ő vette meg a gazdasági igazgatóval karöltve a csatornát.Honnan van ennyi pénze?”
    —————–
    Ez nem ilyen egyszerű. Egy korábbi hsz-emben a romagyilkosságnál én is írtam erről. Nagyon keveset. Ott csak felszínesen említettem a Fidesz gyanítható állami szintű pénzmosási technikáit. A NAV már nem sokat tehet, ha ezek nemzetközi szinten folynak és diplomáciai védelem aláhelyezik. Márpedig ez történik és történt pl.: Hernádi esetében is és a Fideszbe felső köreibe csak az léphet aki tartja a száját és aktívan részt vesz a pénzmosásban.
    .
    A Fidesz és érdekköre megkezdte a nemzetközi játszmát, hogy kiépítsen, egy egyenlőre budapesti székhelyű nemzetközi maffia hálózatot amelyet diplomáciai immunitás alatt futtathat. Ebben az esetben nem számít az ország mérete és gazdasági ereje.
    .
    A Fidesz következő lépése az lesz, hogy a pénzforgalmat kereskedelmi szintűvé degradálja és ehelyett vagyon értékbe utazzon. Orbán már személyesen is birtokol sok külföldi ingatlant, ugyancsak Magyarországon is, de ezeket sem érzi elég biztosnak. Most új vagyontárgyakba fektetnek amelynek egyik szegmense az energetika, az energia ipar amely egyenlőre ugyan túl nagy falat a mohó kisembernek, mert mind az esze mind az ereje elégtelen a veszélyes játszmához. De azért készíti elő.
    .
    A másik a felvásárlások, egy másik vagyonérték amely nem közvetlen fizető eszköz, de rendkívül fontos, az arany.
    .
    Amióta Matolcsi az MNB elnőke a valutakészlet felett fontos szerepet nyert az arany. Erről is írtam abban a bizonyos Hsz-emben. Az általam feltételezett távol-kelet bevonásával arannyal történő pénzmosás, az MNB aranykészlete valamint az azzal való manipulálás hatalmas távlatokat nyithat mind a a pénzmosás, mind a pénzt másodlagossá tévő vagyonfelhalmozás terén. A jelen felvásárlások és azok finanszírozása többféle, akár KÖZVETETT fizetőeszközzel is elképzelhetőek és végrehajthatóak.
    .
    Talán bölcs dolog ha erről itt nem írok többet itt, esetleg olvasd el a hsz-em a következő linken a harmadik.
    .
    http://nepszava.com/2013/12/magyarorszag/a-fideszig-ernek-a-romagyilkossagok-szalai.html
    .
    Nem is tudom talán át kellene másolnom ide is?
    .
    Szóval mint látod, ravasz a mi kis mitugrász emberünk, de ugyan, honnan pattanna ki a Gőgös Gúnár Gedeon-on pallérozott buta kis felcsúti agyából ilyen nagy volumenű gazdasági bűntény megszervezéséhez szükséges tapasztalat és szakismeret?

    Megint a régi kérdés, ki irányít, ki fogja a kezét, ki csinálja az egészet???? Azt hiszem már látható tisztán, hogy nem elég Orbánt kiszedni a sorból mert a polip csápjai a fej levágása után is önálló életre kelnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  30. Eagle
    Kívánom hogy ne legyen igazad…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  31. Szerintem ebben az országban sohasem lesz igazi demokrácia,mert ahhoz egymást tisztelő,embertársaikat megbecsülő társadalmi többség kéne,de sajnos az ilyen emberek vannak kisebbségben.Sajnos lehetne ide idézni Petőfi verseket,Ady,vagy jókai műveiből és aki nem tudná kitől és milyen korból származnak,azt hinné ma íródott.Én ezért nem számítok itt semmi pozitív változásra,mert miért éppen most változna meg a magyar nép hogy ne annak örüljön,ha a másik embernek valami rossz,hanem örüljön annak is ha másik ember jobb körülmények közé kerül.Nem sok vezetőt lehet fölsorolni hazánkban aki a nép jobb életéért dolgozott volna és ne azon,hogy saját és rokonai vagyonát gyarapítsa.Az uralmon lévő rablóbanda még jobban bele plántálta az emberekbe az irigységet és azt a gondolkodást,hogy másokat kell hibáztatni minden rosszért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  32. Bocsánat, hogy kicsit elviszem a témát, de ezt találtam.
    Épül újra a Margit körúti fegyház? Mint a Horthy korszak újabb szimbóluma?

    http://vs.hu/kulonleges-biztonsagi-intezkedesekkel-rendorseg-epul-millenarisnal-1220/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  33. @bumburi

    Kívánom, hogy igazam legyen mert akkor olcsóbban megússzuk.
    .
    A keményebb változat, hogy nem egy budapesti székhelyű nemzetközi maffiahálózatot épít hanem egy maffia-államot amely esetben a lakosság nagy része felesleges likvidálandó teherré válik és likvidálva is lesznek
    .
    De , sajnos efelé tartunk. Most egyenlőre megpróbálja elüldözni kiszorítani a külföldi bankokat, majd vegetatív szintre süllyeszteni az engedetlen hazaiakat és felfuttatnia saját úgymond ” államosított vagy privatizált ” bankjait.
    .
    Ezzel párhuzamosan kisajátítja a médiát és ő maga fogja irányítani az ezzel kapcsolatos hírszolgáltatást.
    .
    A bankrendszer egy vagyonosok számára kifejlesztendő nemzetközi ügyfelekre építő, bizonytalan forrásból származó anyagi és vagyoni bevételeket tapintattal és diszkréten kezelő, jogi támogatást és legalizálást biztosító bankrendszer lesz amelynek bőven lesz gyakorlata a kérdéses vagyonok kezelésében. Járulékos szolgáltatások, ami elkerülhetetlen az ilyen jellegű iparágban a kaszinók, prostitúció, fegyver és drog kereskedelem, embercsempészet állami szinten is hamis útlevelekkel, nemzetközi körözés alatt álló személyek mentése és teljesen új személyazonossággal való ellátása, szükség esetén hernádihoz hasonlóan állami szintű bujtatása védelme, vagy éppen jó pénzért való kiárusítása, lásd baltás gyilkos.
    .
    Véleményem szerint ő nem a kolumbiai drogbárók bank és pénzügy szisztémáját fogja másolni, sem pedig a svájci bankok adóparadicsom rendszerét, vagy függetleníteni próbálja magát a kisebb offshore bankoktól hanem egy állami, politikai, diplomáciai immunitást élvező katonai juntával védett törvényesített maffiaállam bank és pénzügyi rendszert fog létrehozni uralva a teljes hazai pénzforgalmat és magához édesgetni más “tapasztalt” bankokból a kétesebb ügyfeleket illetve, a már kiváló reputációval rendelkező kuncsaftok megkérdőjelezhető jövedelmét.
    .
    Lépések : Média, bankok, trezorok, arany és gyémánt kereskedelem, kaszinók, a forint mint önálló currency megtartása a EU currency távol tartása, árfolyam manipulálása, fegyver és kábítószer kereskedelem, prostitúció, pénzmosás, védelmi pénz beszedése, a konkurencia elleni védelem, a maffia, a drogbárók, fegyverkereskedők kiszolgálása, kisebb nemzetközi franchise maffia bankok létrehozása és futtatása.
    .
    @bumburi, ez csak a kezdet amit látunk, ez csak a felszín.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  34. Eagle
    Elrettentő!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  35. Eddig sem néztem ezt a hulladék kertv csatornát egy-két műsort kivéve, úgyhogy majdnem mindegy, hogy kié lesz. Legfeljebb ezután azt az egy-kettőt sem nézem. Nah und?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  36. Van benne valami Eagle!

    Volt erre példa Argentínában. A jóembert úgy hívták Juan Domingo Perón.
    Hasonlókat lépett, mint a csuti fenomén. Következmény: gazdasági csőd, majd kemény diktatúra, melyet egy katonai puccs követett.
    Érdemes elolvasni:
    .
    .
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Per%C3%B3n

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  37. RÉMHirTV2.
    Jön a szamizdat .s SZER ideje?
    Rémisztő !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  38. A rezsim nem csupán gátlástalanul harácsoló, hazug és demagóg, de ostoba is. Azt hiszi, ha több médium harsogja a hamis propagandáját, népszerűbb lesz a választók előtt. Elfelejti, mi lett a sorsa azoknak az elődöknek, akiknek egyáltalán nem volt ellenzéki sajtójuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  39. Kedves Kecskeméti Károly

    Szinte szó szerint ugyanezt irtam én is. Ezzel be fognak fürödni . Családi titkok helyett jön a katolikus félóra. Majd szeretném látni a sok birka-zombi fejét!!
    Néznek ki bután a fejükből. Ez öngól lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  40. Kedves vikmeki, egyértelmű, mi lesz a végeredmény, sajnos, ki tudja a hányadik percben 6:1-re vezetnek…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. A magyar női kézilabda válogatott is vezetett már 7 góllal vb( vagy olimpiai) döntőben és végül simán kikapott Vagy a MIlan 3:0ra a BL döntőben a Liverpool ellen ,mégis az angolok nyertek.
    De tudod ,hogy nem erről van szó. Gazdaságilag fognak összeomlani. Műkörmös nem tud krumplit termeszteni ( ez nyilván jelképes) De ezeknél minden igy működik . A hatalom teljes birtoklása vagy minden lenyúlása most sikeresnek tünik ,de ahogy a mondás szól”: Nyugtával dicsérd a napot.” Szerintem ezt is feleslegesen túlspilázzák, mint mindent Nem elég a gátlástalanság ,az arrogancia,az intelligenciának ,a logikus ,épitkező gondolkodásnak nyoma sincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  42. Nem nagy ügy. Eggyel több csatorna amit nem kell nézni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  43. Talán itt, talán nem itt, azt olvastam, hogy Ovi kollégája a türkménbasi betelefonált a tv-be, hogy nézhetetlenek a műsorok, mert minden fogható csatornán ő beszél.

    Szép új világ???

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  44. Vontolla !
    Azok az elődök, akiknek nem volt ellenzéki sajtójuk igenis évekig, sőt évtizedekig voltak képesek regnálni. Igaz hogy ez történelmi léptékkel mérve semmi, de mi itt 10 millióan most élünk…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  45. Vikmeki !
    Ne bagatellizáld el. Gondolj arra, hogy sokszor egyszerű nátha mennyire ledönti a lábáról a szervezetet, amit aztán évekig is nehéz helyrehozni, hátmég egy bonyolult kór, amelynek annyi szövődménye keletezik, hogy aztán már gyógyíthatatlanná válik és nincs menekvés. Ilyen súlyosan kóros rendszer az orbáni komplexitás… A nyomait még “unokáink is látni fogják”.
    Mert azzal ne vígasztald magad, hogy előbb, vagy utóbb megbuknak. A károkat évtizedek múlva sem tudja ez az ország és a polgárai kiheverni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  46. Demcsák Zsuzsa ott van még ??? Ezer éve nem nézem a TV2-t. Őt elég tehetséges műsorvezetőnek tartottam akkor – amikor még néztem őket… Most annyira sem fogom…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  47. Kordon Blued

    Értem amit mondasz , de nem teljesen értek vele egyet. Azok akik évtizedekig megvoltak ellenzéki sajtó nélkül, azok mögött ott állt egy katonai nagyhatalom. Én nem becsülöm le őket , DE TÚL SE!!!!! Ahhoz VALAMILYEN TELJESITMÉNY kellene. DE NEM VAN(!!!!!!!!)
    A szlovákok legalább ilyen gödörben voltak Meciar alatt: Azóta simán megelőztek minket. Mióta is fizetnek euróval.? Ha beledöglök(na bumm) AKKOR SE FOGOM DICSÉRNI EDUÁRDOT!!!!!!!Bár egy se birná mondani!
    Ezt ők akarják elhitetni . Mármint ,hogy az ellenzék ne nagyon igyekezzen hatalomra kerülni. Ha ezek buknak pár év alatt rendbejövünk!!!!
    Mégegyszer mondom: ÉRTEM AMIT IRSZ!!!!!!
    Merry Christmas!!! Vic.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  48. Simon Zsolt módszeresen és következetesen tette tönkre, nézhetetlenné a csatornát, ezzel rákényszerítve a tulajdonosokat az eladásra és az eladási ár letörésére. Az egész kurvára gyanús. Mert a tulajdonos ha normálisan tud dönteni akkor az ilyen tehetségtelen vezetőt rég lapátra teszi és nem neki adja a saját maga által tönkretett csatornát. Ebben a történetben keményen benne van az orbanisztáni hatalmi gépezet. Lesz idő amikor megtudjuk, hogy valójában mi történt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  49. Izsak-Bacs Jeremias

    Kedves mindenki’

    Karácsony van, és küldtem egyik ismerősnek egy Karácsonyi dicséretet, (himnuszt), bocsánat mindenkitől, IGAZ, nem néztem utána azt hogy ki tette fel a YouTube-ra, ezert kérlek benneteket hogy ne vegyetek rossz neven és BOCSÁNAT mindenkitől! Utólag is Boldog és Áldott Karácsonyt és meg Boldogabb Újévet. (Köszönöm az észrevételt.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos