Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kilövési engedély a volt fideszes polgármesterre 2013. november 17. vasárnap 12:41 Forrás: AN

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kilövési engedély a volt fideszes polgármesterre

Esztergom – Tényleg felszámolja a Fidesz a korrupciót. Nem mindenhol, csak ott, ahol az nem az ő érdekeit szolgálja. Vagy, amikor már a többi homályos ügynél is kínosabb. Amit már nem lehet eltitkolni. Orbán Viktor pártja gond nélkül szabadul meg azoktól az embereitől, akik már nem tudnak hasznukra lenni. Meggyes Tamásra megérkezett a kilövési engedély.

Meggyes Tamás néhány évekkel ezelőtt még élet és halál ura volt Esztergomban. Igaz, az esztergomiak egyre többet beszéltek a különböző balhés ügyeiről, arról is, hogy sajátosan értelmezte a családi fészek melegét, hogy több alkalommal is megverte a feleségét. Persze, az ilyen ügy Orbán Magyarországán bocsánatos bűnnek számít,  csak néhány finnyás liberális számára jelent problémát, a többség egy-két pofonra fel sem kapja a fejét. A bili akkor borult, amikor híre ment, hogy a város fizette az életbiztosítását. Orbán Viktor és a Fidesz fokozatosan engedte el a “tékozló fiú” kezét, aminek nyilvánvaló jele volt, hogy Orbán esztergomi látogatásaikor gondosan kerülte, hogy a Meggyes Tamással közös képen mutatkozzon.

Most meg itt a hír: az Országgyűlés szakbizottsága Meggyes Tamás fideszes képviselő, volt esztergomi polgármester mentelmi jogának felfüggesztését javasolja. A mentelmi jog felfüggesztését egyhangúlag támogatták a testület tagjai.

A szakbizottság zárt ülésen, egyhangú szavazással fogadta el az indítványt a volt esztergomi polgármester mentelmi jogának felfüggesztéséről, miután Polt Péter legfőbb ügyész kezdeményezte az Országgyűlés elnökénél Meggyes Tamás fideszes országgyűlési képviselő, volt esztergomi polgármester mentelmi jogának felfüggesztését jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanújával összefüggésben.

A HVG három hete írt arról, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség befejezte Esztergom korábbi városatyái javára kötött Aranyszárny életbiztosításokkal kapcsolatos, jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt folyó nyomozást. A büntetőügy érintettjei Knapp János Pál és Németh József egykori alpolgármesterek és feltételezett bűnsegédeik, Zoltai Dániel és Pócsföldi József, a korábbi közbeszerzési és ügyrendi bizottság tagjai.

Meggyes és a két alpolgármester összesen 13 millió forintot kapott volna a javukra szóló, Aranyszárny elnevezésű életbiztosítások lejáratakor, de végül nem gazdagodtak. Meggyes nem is jutott hozzá a biztosítására járó ötmillióhoz, mert a Generali Biztosítónál valamilyen „adminisztrációs hiba” folytán nem tudtak róla, hogy az önkormányzat helyett menet közben ő lett a konstrukció kedvezményezettje, az alpolgármesterek pedig, bár a lejáratkor felvették az együttesen nyolcmillió forintot, azt utóbb visszafizették a városnak.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (21 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +28 ( 30 szavazatból)
Kilövési engedély a volt fideszes polgármesterre, 5.0 out of 5 based on 21 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

37 Reader’s Comments

  1. Nagyon meg kell a hallgatását fizetni!
    Most még jobban megszedheti magát, ki ad többet: beszéljen vagy hallgasson?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  2. Én ezt a mocskot tényleg kilövetném!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  3. Ha csak ez lenne a rovásán!
    De ez a féreg még bayer pereket is fizettette a városi költségvetésből, mint annak idején írták a lapok.
    A fideszes erkölcshöz meg az is hozzá tartozik, hogy még a főorvost is arra vette rá, hogy ne legyen látlelet a feleségén elkövetett tettlegességéből.
    Erről is írtak a lapok.
    Meg még mennyi minden van a rovásán…
    Nevetném ha egyszer csak kinyitná a száját,és elmondaná az indítékokat a gazdasági csalásra,vagy (az elvárt) korrupcióra…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (41 szavazatból)
  4. Egyszer már el kell kezdeni szépen, a sarokból, a kályhától…
    Még akkor is,ha a kezdősarkot – egyelőre – a fideSS jelöli ki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  5. Jó lett volna felpattanni arra az Aranyszárnyra és elrepülni idejében, amíg még lehetett…Lehetőleg olyan helyre, amivel nincs kiadatási egyezménye az országnak…Most majd megtapogathatja a tégláját a börtönben és elgondolkodhat a roppant keresztény és erkölcsös fidesz krédón: lopni lehet, szabad sőt kívánatos, de meg kell adni ami a császáré…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  6. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Tétényi Éván a sor, hogy részletesen kitálaljon az Esztergomi Önkormányzatot ért összes kár ügyében…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (36 szavazatból)
  7. Tőkés Lászlónak is jutott Meggyes Tamástól baksis:
    http://hvg.hu/itthon/20071129_tokes_esztergomi_tamogatas

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  8. Na, de jó!
    .
    - Most már csak a többi, kb. 800.000 mocskos fitymesz- prostituálttal, ezek családtagjaival, és kitartotti köreivel kellene ugyanezt tenni, élükön orKbánékkal, polt péterrel, shit plággal, stb.
    .
    Jól van, kiveszem a kezem a biliből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  9. sydney 2013. november 17. vasárnap 13:00
    .
    Én az összes mocskot kilövetném.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  10. Laci! Nagy “megtiszteltetés” ért Téged! Szaniszló Ferenc személyesen ” reklámozott” téged az ECHO TV-ben. Úgy látszik nem tudják lenyelni az írásaidat. Szaniszló szerintem komoly beteg, mert más még részegen sem beszél annyi hülyeséget mint Szaniszló józanul! Az az ember olyan mint egy programozott robot: http://www.youtube.com/watch?v=vOn6ztABRQs

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  11. Feleselő:
    .
    - A nyilas szennymédia már régen mocskos pofájára vette Bartus úr nevét, és az AN- t. a kurucfingón, és társain. Ez csak egy újabb fejlemény.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  12. Egyébként, figyeljétek már a nyilas videó alatt a jútúbos kommenteket! Azt gondolom, a mocskos nácik, vagy a fitymesz, amennyiszer csak megugatják az AN-t, mindig újabb és újabb zemberekkel ismertetik meg a szabadság eme utolsó hangjainak egyikét orKbánisztánban, ilyen módon felnyitják páraknak a szemét. Szándékuk ellenére, természetesen.
    .
    Ahogy látom, a szennymédia, és ennek kitartói, az orKbán- maffia, és nyilas szövetségeseik bármilyen AN ellenes dühkitörése tökéletesen kontraproduktív számukra.
    .
    Szarnyiszló faxrencnek pedig ez a nyájaskodó, lesajnáló beszédstílusa, na ez viszont néha önmaga paródiájává teszi egyébként is beteg mondanivalóját.
    .
    Mi a fene történt ezzel a zemberrel, hát ez sok éve egy kitűnő kültudósító volt. Pár éve meg a legótvarabb nyilas trágya és összeesküvés -elméletek terjesztője.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  13. Eldrad
    Elbicsaklott a szerencsétlen Szaniszló.
    Legyen bármilyen alatta a komment, hála az égnek, az AN-nek nagyobb a népszerűsége mint valaha.
    Kár hogy ez anyagilag nem mutatkozik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  14. bumburi:
    .
    - Mondom én, ahogy radikalizálódik az AN az orKbáni szörnyrendszerrel szemben – mert radikalizálódik rendesen, de mi mást tehetne, annál jobban ugatják a rühes kutyák. És ezzel egyenes arányban növekszik az AN ismertsége, amivel meg egyenes arányban növekszik azon zemberek száma, akik esetleg megértik, mi a nagy büdös helyzet.
    .
    Ami az anyagiakat illeti: hidd el, vannak olyan külföldön dolgozó magyarok, akik az AN olvasói, kommentelői, barátai, de az utolsó fitying is számít nekik, olyan dolgokat kell kifizetniük orKbánisztánban, és az ÉNY európai élet sem két fillér. Aztán esetleg ott van még pl. a gyerekek iskoláztatása, ilyesmi. Egyéb, nem kalkulálható költségekről nem is beszélve.
    És ilyenkor minden egyes eurora, fontra, dollárra szükségük van. Vagy azt gondolja bárki is, hogy havi 10 eurót (+ utalási költség, ami bankfüggően kb ugyanennyi, vagy több) fontot, akármit nem fizetnének i az AN- ért, ha megtehetnék?
    Tudom, nehéz ezt megérteni, de ha valaki ilyen helyzetbe kerül, akkor érti meg. És csak akkor, kivétel szerintem nincs. Kívánom minden elvbarátomnak, soha ne kerüljenek ilyen helyzetbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  15. Eldrad
    Én megértek mindenkit.
    Csak azt ne hidd,hogy itthonról jobb körülmények közül spóroljuk ki a rávalót.
    Elszörnyednél, ha tudnád.
    Mégis az a véleményem,hogy kell támogatnunk, mert nincs más őszinte,igaz hang.
    Legalább innen szembesítve vannak (vagyunk) a tényekkel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  16. Naná, hogy kellenek ezek a kirakat perek a választások előtt. Ez a helyzet a ciklus elején is fennállt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  17. Nagy balhénak kell lenni ahhoz, hogy a Fidesz azaz Orbán “kilövési engedélyt” ad valakire. Volt ugye a Schmitt ügy – ország világ előtt szégyen, megadta rá. Meggyest szinte körömszakadtáig védték./ „Nem függesztette fel az Országgyűlés Meggyes Tamás esztergomi polgármester képviselői mentelmi jogát, így ebben a ciklusban már háromszor “védte meg” a jobboldali többség a Fideszes politikust a peres ügyektől.”/Népszava 2010. Július 23. /
    A lényeg az, hogy a politikus hosszabb idő óta „törvénysértésben” volt, így látta el a polgármesteri és országgyűlési képviselői feladatát. Véget nem érő az esztergomiak panasza vele szemben. Anno Orbán Viktor ottjártakor állítólag kezet sem fogott vele. A legutóbbi országgyűlési választásokon pártja mégis indította, meg is választották.
    Aggasztó társadalmi probléma az – de Fideszéknél jellemzővé vált- hogy „a mi kutyánk kölyke”, neki megengedett a törvények megszegése. Ország – világ előtt ismertek Meggyes viselt dolgai, mégsem jelentett részére hátrányt és erkölcsi elítélést a pártja, de a választók részéről sem.
    Legutóbb polgármesterré nem választották meg de a nép az istenadta nép Tétényi Éva mellé beszavazta a Fideszes önkormányzati képviselő jelölteket. Isszák a levét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  18. Miert nem vezetgetik porazon az ujsagirok elött, mint ha szocialista kepviselö lenne. Harom evnek kellet eltelni ,hogy Birosag ele alitsak a Birka ellenzek ezt sem fogja felhasznalni. Legnagyob horderejü hütlenkezeles, sikkasztas,stb.a baloldal meg Ipari Tanulo sem lehetne a Fidesz rosszfiúja mellet..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  19. Almasi
    Az időzítés a lényeg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  20. Vanek ur
    Nagyon kétélű fegyver volna. Sikerült ráégetni az MSZP-re a korrupciót és ismerve a fideszt rögtön elővennék még a koholt ügyeket is , hogy újra vádolhassák az ellenzéket. Előjönne az “ellenzék inkább hallgasson, mi bezzeg saját embereinket is kiadjuk, ha bűnbe esik”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  21. Meggyes nemcsak címeres gazember, hanem hülye is.
    Mégis mit gondolt, kikkel van dolga, mint fideszes tótumfaktum.
    Legtöbb párt- illetve eszmetársa (élén a nagyfőnökkel) ugyanazon az erkölcsi nvón áll, mint ő maga. Nem azért szavazták meg a kormányoldali honatyák a mentelmi jogának felfüggesztését, mert morális aggályaik vannak Meggyes viselt dolgai miatt, hanem kizárólag taktikai okokból. Mostanra vált kényelmetlenné a személye és továbbiakban már nem akarnak falazni neki így a választások közeledtével. Kényszerhelyzetbe kerültek, ezért tiszteletet kizárólag Tétényi Éva és az esztergomi polgárok józanabbik része iránt érzek.
    Most majd következik a kármentés, meg esetleg a kiderített ügyek titkosítása, attól függően, hogy a vezérük ill. szűkkörű bizalmasai mennyire érintettek ezekben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  22. Libikóka
    Nem nagyon tudnak mit eltitkolni, mert volt Esztergomban valamilyen vizsgálat, és annak az eredményét megkapta Tétényi Éva. Ennek a vizsgálatnak az összegzése jó vastag paksamétát ( vagy könyvbe volt fűzve) eredményezett, amiből akár naponta is olvashatna fel Tétényi vádpontokat a fideszes fejekre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  23. Úgy tudom, hogy csak a biztosítási ügy miatt nyomoznak és erre a vizsgálatra lesz csak a mentelmi jog felfüggesztve.
    Nem lesz itt semmi sem kiteregetve.
    Egy ejnye-bejnyével meg fogja úszni és kap majd egy jó állást a háttérben, gondolom képviselő ezek után nem lesz.
    Köztudott dolgainak kiteregetése meg arra hull majd vissza aki teregetni mer.
    A Fidesz Esztergomban már összezár Tétényi Éva ellen . Ezért lesz ez a
    látvány-vizsgálat és látvány-büntetés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  24. ez a kretén tönkretette a saját családját meg egész esztergomot. ámokfuthatott évekig szabadon fidesz mezben. ugyanazt csinálta, mint a felcsúti kretén csak pitiánerben. a felcsúti kretén kétségtelenül nagyobb formátumú, mint az esztergomi kretén. ö az egész országát tette tönkre legkevesebb évtizedekre. össszehasonlíthatatlanul nagyobb a kár, mint a szovjet 40 év alatt. nemcsak gazdaságilag esett szét az ország, hanem mindenek elött morálisan. sikerült milliókból fideszes minikreténeket gyúrni. hátborzongató, hogy milyen torzok nöttek ki a fidesz melegágyban 1-2 évtized alatt. hosszú lesz innen a kiút. akkor is ha az összes kretén – számukra szerencsés esetben – börtönben végzi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  25. Tegyük élhetővé !

    Szerintem ha Meggyes öszintén ki akar tárulkozni , meg kell adnia a lehetőséget a nepszava.com hasábjain is haggy tegye. Még akkor is , ha ezt Meggyes nem Magyarországról írva tárulkozza.
    Még akkor is , ha az ő politikai oldalukkal mi nem szimpatizálunk.
    Meggyes vajon védi-e önmagát , és saját családja becsületét- ha van nekik olyan ? Volt-e politikai kényszer pályája ?
    Vagy Meggyes eltemetkezik ? Minden oldalról nézve szar alak marad a Meggyes család?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. Tegyük élhetővé !
    az AN fóruma nyílt. bárki felbukkanhat itt és leírhatja, amit gondol. pl szanyi tibor az mszp-böl többször is szükségét érezte, hogy megszólaljon itt. megtette éppúgy mint bármilyikönk, aki itt megszólal. ha meggyes úgy gondolja, akkor nosza ragadjon klaviatúrát. de azt gondolom az ö “életmüve” önmagáért beszél. legjobb lenne, ha néma csendbe burkolózik és eltünik a szemek elöl.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. Tessek mondani, ezt a “kilovesi engedelyt” csak ugy kepletesen kell ertelmezni, vagy…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. Ez tusko az elozo feleseget is verte, ezt a mostanit meg egy masik csaladbol “szerette” ki. Ez az a hires takony aki mindefele kepsesites nelkul egyiranyusitotta esztergomot, majd amikor a lakok panaszkodtak a forgalom lassusaga miatt, O maga vegeigment rajta az autojaval es kijelentette nincs itt semmi baj. Ugyancsak ez a paraszt engedte el a Susuzki cegnek a 4 milliardos TB tartozasat illetve felezte meg az osszeget. Mar regen bortonben volna a helye, nem hajtott vegre , sot simmesse nyilvanitott birosagi vegzeseket. Sok tamogatoja van meg mindig esztergomban, meg a fuggetlen kepviselo is az o segget nyalta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  29. Ez a barom, meggyes, nagyon elcseszett némely dolgokat, mert ha fidesz módon csinálta volna, akkor megvédenék, de úgy látszik, hogy ez egy igazi barom. Jó ez így, az ilyen szemét láda senkik szoktak kipakolni. Csak ki kell várni(2020?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. bumburi
    2013. november 17. vasárnap
    20:09
    Való igaz! Tétényi Éva tarthatna „felolvasó esteket” maximum kamaratermi méretekben.
    Hol van az a tv, rádió, írott sajtó, amelyik teret, helyet adna ennek hétről-hétre legalább a választásokig. No meg melyik magyar királyi bíróság hozná meg a Meggyes gazságaiért kijáró ítéletet, úgy minimum10-15 évi letöltendő börtönt és teljes vagyonelkobzást.
    És, ha a Zuschlag-ügyben a bíróság indoklásában az szerepelt, hogy: „a Zuschlag-csoport egy fehérgalléros bűnszervezetként” működött, akkor hogyan is kéne minősíteni azt a bandát, amelynek tudtával, beleegyezésével, hallgatólagos jóváhagyásával és politikai hátszelével ez a parazita kártevő tobzódhatott.
    Szóval születhet itt akár több kötetes „tetemrehívó”, eltitkolhatatlan vizsgálati jelentés…………….. amíg ov teljes sleppjével ilyen kártékonyan szétszaggathatja a társadalom és a gazdaság “szöveteit”, addig itt nem lesz változás.
    Én nem vagyok egy „Fel! A barikádra” típus, de tudom, hogy 2014. áprilisában mi a teendőm.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. Az Orbán-rendszert a klasszikus maffiától csak a helyzete különbözteti meg. Az alapvető cél – a család gyarapodása – érdekében itt is egy szervezetet hoztak létre, csak míg a klasszikusnak tekinthető maffia földalatti bűnszervezet formáját ölti, a mi maffiánk nyilvános politikai pártét, amely, miután demokratikus választásokon megszerezte a hatalmat, a maffia szokásos műveleteit más eszközökkel hajtja végre.
    A szervezet élén itt is a Keresztapa áll, csak a fogadott család nagyobb, és az egész országot behálózza. Ráadásul nem titokban, hanem nyíltan, a párttagság vagy a párthoz való feltétlen lojalitás alapján. Egyetlen bűn létezik, a hűtlenség, ezt a maffia megtorolja. Egyéb bűnöket a keresztapa megbocsát, a bűnösöket megvédi, mint a házvételével elszámolni nem tudó önkormányzati képviselőt, a városát tönkretevő és feleségét agyba-főbe verő bukott polgármestert, a trágyát lopó fogadott családtagot, a fát lopó igazi családtagot, vagy a nemzetközi körözés alatt álló cégvezetőt. A bandaszellem nagyon fontos, ettől működik megbízhatóan a maffia. A maffia minden tagjának tudnia kell, hogy tűzön-vízen át megvédik őket. Félniük is kell a Keresztapától, de bízniuk is kell benne. Minél több bűnüket simítja el, annál jobban függnek tőle, és annál erősebb lesz a bizalom. És minél több bűnt követnek el, annál jobban számíthat rájuk, mert tudják, hogy csak a Keresztapa védheti meg őket. A helyzet paradox: szervezetépítési szempontból a tagok túlkapásai úgy kellenek, mint egy falat kenyér, noha ezek csökkentik a Keresztapa népszerűségét is. Ezért időnként egy-egy tagot föl kell áldozni a közvélemény oltárán. De az ő kezét sem engedik el, legfeljebb a szolgálati helyét változtatják meg: a maffia politikai részlegéből áthelyezik a nyilvánosság elől rejtve maradó üzleti részlegébe. Mint a folytatólagosan elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt jogerősen elítélt Várhegyi Attilát. Így lesz igazán erős és ütőképes a szervezet. Arról nem beszélve, hogy félni is csak egy erős szervezettől fog a nép.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  32. telekis
    +++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  33. http://www.168ora.hu/itthon/felfuggesztettek-fideszes-meggyes-tamas-mentelmi-jogat-120812.html
    Gondolom a vizsgálatok majd jól elhúzódnak, mint a Kaya és Josip ügyben és lassan elévül….
    -
    A babakötvények, a perekre félre tett pénzek, asszonyverés és még lehetne sorolni, hogy mi minden van a rovásán.
    Ha mindezért felelnie kell, akkor Zuschlag 8 évéhez viszonyítva, hát szerintem eltűnik örökre.
    A három csapás rá kevés is lenne!
    Esztergom viszont tiszta Mo., mert még mindig a fideszesekre szavaznak és legtöbbjük örömködik Tétényi vergődésén, hogy három év után miért is nem tud elég hatékony lenni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  34. Már régen ki kellett volna ütni. Nagyon régen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  35. Libikóka
    A Zuschlag jelenségkor volt egy másik ügy is, amit az Egyenlítő Tv hozott nyilvánosságara.
    Volt egy illető, aki 200 milliót summantott különböző egyesületek létrehozására, és működésére. A Tv stáb feltérképezte a létrehozott egyesületeket, amik sehol sem voltak. Ebből kiindulva nem lehettek programjaik sem, amire elszámolták a a 200 millát.
    Kiderült hogy senki nem tud, és nem is hallott róla semmit!
    A summantó Szíjjártó Péter volt.
    Az mszp meg hallgatott mint az a bizonyos sz.r a fűben.
    Pedig nagy habveréssel nyilvánosságra is hozhatta volna még akkor!
    Ma persze beszűkültek a lehetőségei az ellenzéknek, de még azt a keveset sem használják ki, amit lehetne.
    Miért?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  36. bumburi
    Én többször írtam azt a nevet, hogy A4mutyipeti – talán ebből jött le ez a mutyizása, melyről papírja is van.
    Nem tudom, de a szájtépőről és az apjáról derült ki a mutyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Tétényi Éva: hamarosan elfogy Esztergom pénze 2012. szeptember 7. péntek | AN

Esztergom fizetésképtelenné válhat 2012. augusztus 24. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos