Ronai and Ronai
AMERIKAI

A hazugság soha nem lesz igazság 2013. november 2. szombat 0:38 Forrás: Nolblog

  • Hozzászólások(50)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A hazugság soha nem lesz igazság

Budapest – Attól, hogy egy hazugságot sokszor és hangosan ismételgetnek, még nem válik igazsággá. A Don kanyarban nem hős magyar katonák vívtak honvédő háborút a hazánkra támadó ellenséggel, hanem az ország akkori vezetésének, főként Horthy Miklós kormányzónak a felelőtlenségéből és cinizmusából következően, szerencsétlen áldozatokat küldtek a sokszoros túlerőben lévő szovjet csapatok ellen a biztos halálba. Határainktól sok ezer kilométernyire, megfelelő fegyver, az életben maradáshoz szükséges felszerelés nélkül.

2006-ban nem békés tüntetőkre támadt a rendőrség. Ha sokszor elmondják, talán sokan hajlamosak hinni ebben, de nem lehet annyiszor elmondani, hogy ettől igazság legyen belőle. Akik látták, mi történt szeptemberben a TV székháza előtt, majd októberben, a belvárosban, s mernek még emlékezni a megrázó képekre, tudják, hogy mi történt. Egy felheccelt tömeg támadt a rendőrökre, autókat gyújtottak fel a mára forradalmárrá nemesedett vandálok, kirakatokat törtek, fosztogattak, és azt is tudjuk, hogy a tankot elkötő öregúr sem békés szándékkal érkezett.

Lehet sikertörténetnek beállítani a 2010 óta tartó ámokfutást, fülkeforradalomnak hazudni a megtévesztett választók szavazatát, ám ettől a lényeg nem változik: a munkahelyek száma nem nőtt, hanem csökkent, legföljebb a közmunkások beszámításával hazudható többnek valamelyest. A közmunkából azonban nem lesz egzisztencia, a szigorúan őrzött, kivezényelt páriák közül még senki sem talált vissza a munka világába. A közmunka becsapás – az állam az egyik zsebéből (zsebünkből) kivett pénzt beleteszi a másikba. A járulék, amelyet a közmunkások után fizetni kell, nem új értékből teremtődik, hanem egy mesterséges folyamat, mert nem valódi, a piac által igényelt termelés az alapja, hanem spekuláció, a szocializmus idején ezt úgy hívták: kapun belüli munkanélküliség.

Hitelezés nincs, beruházások alig, a tőke menekül, amerre lát. Lehet ennek az ellenkezőjét állítani, éjjel, nappal, minden hullámhosszon. És rövidtávon még haszon is húzható ebből, mert amíg világ a világ, mindig lesznek, akik elhiszik a szépen hangzó hazugságokat.

A szegénység évtizedek óta nem látott méreteket öltött. Aki látta a fotókat a karácsony előtt ételért sorban állókról, sokáig nem felejti a szívbemarkoló látványt. Az iskolai történelemkönyvekben voltak hasonló felvételek, nyolcvan évvel korábbról – akkor éppen Horthy volt a kormányzó.

A mélyszegénység mára már nem a hajléktalanok kiváltsága: lehet éhezni és fázni úgy is, hogy fedél van az ember feje fölött.

Az egészségügy romokban, az oktatás milliárdokkal megrövidítve, a jogrend már csak nyomokban hasonlít egykori önmagára.

Lehet demokráciának hazudni a diktatúrát, lehet mindennek az ellenkezőjét mondani, mert mindig lesznek olyanok, akik ideig-óráig bedőlnek a számukra szépen hangzó hazugságoknak. Mindig voltak és lesznek olyan önként jelentkezők, akik elhiszik, hogy a fekete fehér, a kicsi nagy, a csúnya szép.

Hogy a Föld lapos, és négy elefánt tartja a hátán.

A hazugság attól, hogy sokszor és hangosan mondják, legföljebb hihetővé válhat. Igazsággá soha.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (76 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +121 ( 133 szavazatból)
A hazugság soha nem lesz igazság, 4.9 out of 5 based on 76 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(50)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

50 Reader’s Comments

  1. nemzeti szagú lócitrom

    sz***ar lesz orbán gyerekének lenni, meg a többi oligarcha, a renszert kiszolgáló és haszonélvező pereputtynak is,
    mert amikor ez az egész lecsengett, életük végéig hallgatják majd,
    “a te apád volt az, a te apád tette tönkre az országot…”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +69 (79 szavazatból)
  2. Agyelszívók, agyatlanok, agyelszívottak és agyelszívásra egymás sarkára taposva jelentkezők (békemenetesek). Kik közülük a még a menthetők? És a többi mire képes még? Mi legyen velük?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (48 szavazatból)
  3. Vannak emberek és népek akik átgondoltak, tettre készek és mások kárán tanulnak.
    .
    Vannak akik csak a saját kárukon tanulnak.
    .
    Megint vannak akik soha semmiből nem tanulnak, a saját kárukon sem.
    ezek az emberek, népek pokoli szenvedéseket élnek át de a legkeményebb fájdalom sem téríti őket észhez.
    .
    A tapasztalat és a fájdalom csak azokat tanítja akik taníthatóak. De a magyar nép nem az és ennek markáns képviselője a kőagyú kezelhetetlen, taníthatatlan Orbán, akit kitermelt ez a konok, frusztrált, vérig sértett, alaptalanul magabiztos nép.
    .
    Orbánt agyba főbe verte tehetetlen apja és nem vette észre, hogy a gyerek nem csak egyszerűen faragatlan, hanem nem is faragható, nem nevelhető, nem tanítható, nem fog rajta és nem változtatja teszi jobbá a fájdalom, szenvedés.

    Nem hat rá semmi mert nem tanítható. Majd amikor tényleg alaposan hülyére verte, azt mondta neki, ” ha nem lehet téged nevelni, akkor majd idomítalak” .
    .
    Ez is tévedés volt, Orbán nem idomítható, ez a fajta vadember nem háziasítható.
    De honnan a népszerűsége? Mert ezt termelte ki és tette az ország élére a magyar, mert ez kell neki, mert őbenne ismeri fel saját vágyait, hazugságait és szerencsétlen énjét. Ővele tud azonosulni? A magyar? mindenki?
    .
    Nem, csak kb. egy vagy 2 millió a tízből. Igazságtalan, sértő az általánosításom?? Jó akkor megkérdezem, hol vagytok ti valós többség akik nem tesztek semmit ez ellen??
    Akkor vissza Kertész Ákos írásához, és csak nem kiderül a végén, hogy a a próféta szólt belőle?

    Csak emlékeztetőül:
    .

    ” ……..és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar,……….”
    .
    Valóban, ha egy nép ennyi szenvedés után még mindig nem tanult és Istenhez beszél, hogy gyorsan áldja meg és adjon neki bőséget és jókedvet mert bizony ő havi általában bűnhődik és már megbűnhődte a jövendőt miközben egy vezetőt tesz a bársonyszékbe és megtűri a saját büdös nyomorával együtt, az anép elvesztette a józan ítélőképességét.
    .
    és mégis hogyan áldja meg jókedvvel?? Jöjjön le isten és táncoljon nekik, miközben ők Orbánért imádkoznak és Orbánt nevezik élő Istennek??

    —————–
    Tisztelt magyar honfitársaim bocsássatok meg nekem az illetlen és túlságosan közvetlen esetleg sértő kérdésemért, nem áll szándékomban megbántani titeket, de : — nektek teljesen elment a józan eszetek???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +103 (121 szavazatból)
  4. Aki hadat üzen a nála sokkalta nagyobb és erősebb Szovjetuniónak és Amerikai Egyesült Államoknak, az nem kormányzó, hanem kötözni valő BOLOND! Nem csecsszobrot, hanem megkövezést érdemelt volna már e világra szólóan ostoba és kegyetlen döntés meghozatalakor! Aki őt utánozni próbálja, a magasra fölkapaszkodott csúti tébolyult, minimum életfogytig tartó grazi kényszergyógykezelést, de inkább lincselést/golyózáport érdemel, mert gyógyíthatatlan, gonosz BOLOND!
    Idióta, hibbant mocsok országrontó orbánc, TAKARODJ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +67 (77 szavazatból)
  5. A magyar nép nem tanul. Nem tanult a múltból, de nem tanul a jelenből sem.
    Elhitte, és elhiszi a napnál világosabb hazugságokat is.
    Hogy miért?
    Napjainkban talán azért, mert a fidesz nagyon előrelátóan válogatta ki azokat a rétegeket, akikre a zemberek hallgatnak.
    Ha csak a vidéket nézzük, mit látunk?
    Pedagógus, pap, orvos, önkormányzatok mind mind befogva a fidesz hálójába.
    A lakosság zömét megfélemlítve tartják. Hol a gyereken keresztül, (egyházi iskolák) hol a betegsége által, hol az önkormányzati segélyek által.
    A szerencsétlen megvezetettek közben (már ha van még áram, és TV a lakásban) mást se hallanak minden reklámblokkban, csak azt, hogy jobban teljesít az ország.
    És vár. Mire? A jobbra! Mert elhiszi lelki szegénységének nagy nyomorában, hogy ez így is van. Elhiszi, hogy a saját kormánya csak nem teszi tán még szegényebbé, ha az emútnyócévben az a rohadék baloldal így tönkre vágta az országot!
    Agymosás a köbön.
    A baloldal meg mit csinál? Elaprózva az erejét egymással háborúzik.
    .
    Így lehetett a 2006-os eseményeket az egekbe emelni, és eltaposni a józan hangok maradékát is.A fidesz ugyanis arra használta a potenciálját, hogy mindig megtalálja azt az embert, aki segít neki az aljasságot erénnyé kovácsolni.
    Így lett a Kossuth téri csőcselékből, a Tv székház felgyújtóiból,meg a fővárost feldúló csőcselékből kárpótlásra jogosult honvédő.
    Nem csak a vidék lett lebutítva, ugyanazt megcsinálták a fővárossal is. A fővárosiak ugyanis egyszer sem mentek az utcára, hogy ezt nem hagyják, de azt sem hogy hősöket csináljanak a csőcselékből.
    Kussoltak, amikor a Balsai nevezetű elkezdte lajas átminősítését a dolgoknak, de akkor is, amikor jutalmul ezt az embert beültették az alkotmánybírák közé.
    .
    A nagy sminkmester meg azóta is úgy sminkel dolgokat, hogy az törvényesnek látszódjék.Meg van hozzá az apparátusa.Hiszen vannak génjeikbe kódolt aljas emberek, akik pénzért mindent megtesznek.
    Akiknek nem számít, ha egy ország döglik is bele a machinációikba.
    Ez az ország nem tud változni. Ilyen volt, és ilyen marad.
    Mit nekünk demokrácia?Az ország 80%-a azt sem tudja, hogy eszik e vagy isszák.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +68 (78 szavazatból)
  6. Mo. mini-szterelnöke:
    ha igaz a feljelentés a nemzetközi bíróságnál, akkor indulhatnak a cöfröfök és a bér-békemenetes birkáik, hogy megmentsék, de önmagától úgy sem tudják megmenteni! A környezetének már erre azer kellene figyelnie, de értem én, a saját érdekük azt kívánja, hogy még kitömve is ott legyen a székében.
    -
    http://www.youtube.com/watch?v=DSY42108jM4
    -
    Szomjankórász a sallerosztogató olyan, mint az USA-nak hadat üzenő, akkor a hadüzenet olvasásakor ránéztek a térképre és megkérdezték, hogy ez most komoly-e?
    És a büszke, mély magyar hazaffyak ilyen vezetőket magasztalnak! Szánalmasak!
    Szegény Magyarország….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (48 szavazatból)
  7. Hazug politikusok csak kiskorú társadalmakban képesek szabad választásokon hatalomra jutni és tartósan ott maradni. A magyar társadalom ilyen. A cselekvőképessége hiányában van. Mérhetetlen önzése nem teszi alkalmassá a felelős állampolgárkénti viselkedésre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (41 szavazatból)
  8. Le a gravitációval !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  9. Legújabban „Bástya Elvtárs” (alias OV) külügyminisztériuma s(z)erényen érdeklődött, hogy ugyan az amerikaiak lehallgatták-e miniszterelnökünk telefonbeszélgetéseit.
    Most a tengeren túlon nagy bajban vannak a válaszadással, mert ha bevallják az igazat – már, hogy ők csak potentátokra fókuszálnak, a szájkaratés mérgezett egerekkel nem kívánnak foglalkozni – akkor milyen átoklavinát idéznek elő saját fejükre.
    Ha meg kegyes hazugsággal állnak elő, hogy igen, akkor talán még hadüzenetre is számíthatnak.
    Miniszterelnökünket nem kell lehallgatni, olyan ő, mint egy nyitott könyv. Aki tud olvasni, az tudja, hogy horrorral van dolga, aki meg nem, annak úgy is mindegy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (43 szavazatból)
  10. Libikóka
    “Miniszterelnökünket nem kell lehallgatni, olyan ő, mint egy nyitott könyv.”
    Há’ nem megmondta, hogy ne azt figyeljék, amit mond?!
    -
    http://nepszava.hu/cikk/1002018-orban-es-a-kubli

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  11. csakén
    2013. november 2. szombat
    08:10
    OV hivatkozott, együgyű kijelentése mit sem változtat azon a tényen, hogy ő, meg a céljai már réges-régen lelepleződtek.
    Ráadásul ebben a blődliben az a “svédcsavar”, hogy egy nagy hazugság, mivel számtalanszor megmondta előre, hogy mire készül, csak senki – vagy legalább is kevesen – hitték el, hogy ezt meg meri csinálni.
    “Jajajaj, ezt demokráciában nem lehet……………, meg ezt az EU úgy sem fogja megengedni.” Az egyik legszemléletesebb és egyben a legkártékonyabb ilyen figyelmeztetése a “centrális erőtér” létrehozásának bejelentése volt.
    Aztán jó páran (politológusok, média-szakemberek(?) képesek voltak leállni latolgatni, hogy talán még jól is elsülhet a 2/3. Orbán kezében, ugyan már.
    Úgy-e milyen ismerős “struccidentitás”?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (29 szavazatból)
  12. Ezek nem azért félnek a lehallgatástól, mert politikai botránytól tartanak. Vaskézzel tartják markukban az országot, az sem okozna nekik problémát, ha kiderülne, hogy Orbán titokban elaldta az anyját rabszolgának.
    Amitől igazán tarthatnak, az az, ha kiderül, hol tartják a pénzüket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (36 szavazatból)
  13. Ha annyira biztosak a nyerésben, akkor miért kell már megint módosítani és ezt még meddig lehet csinálni?
    Az EU-nak ez nem tűnik fel, hogy mennyit alakítják a választással kapcsolatos rendeleteket?
    Miért engedik, hogy 2014-ben ezzel a toldozott és foldozott, agyon variált alapon történjen a szavazás és nem 2018-ban, addig foltozgathatnák…
    -
    http://nol.hu/belfold/az_orszaggyules_ismet_modositja_a_valasztasi_torvenyt

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  14. csakén
    2013. november 2. szombat
    08:36
    Ezért írtam valahol, hogy vagy teljes ellenzéki összefogás, vagy bojkott. Harmadik útat én sem látok. Ebben BL-lel maximálisan egyetértek.
    Jobbikkal nem, mert az nem ellenzéke a jelenlegi kormánynak, csak hátér-díszlete. Ez sem új, már Kádárék is éltek vele – engedtek például olyan médiákat megjelenni, amik az akkori körülmények között kritikai hangot ütöttek meg, ugyanakkor évekre dobozba zártak ragyogó filmeket, amik éles társadalom-kritikát fogalmaztak meg. Ez volt a TTT (tiltás-tűrés-támogatás).
    Orbántól 1989. június 16-án jött rám a sikítófrász először, az idő pedig igazolta az akkori félelmeimet vele kapcsolatban. Ez a fószer nekem már nem tud meglepetést okozni, akármit is mond, vagy annak az ellenkezőjét.
    A “sikere” viszont nem őt minősíti, hanem minket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (30 szavazatból)
  15. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    Ki hisz még ennek az alulnövöttnek? A társadalom minden szegmensét megcsinálta már. Cserébe mit adott? Hazugságok tárházát és buzdítást h lehet gyűlölködni. Háború utáni magyar történelem legkártékonyabb politikusa, orvosi eset.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  16. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    … persze ő nem törtenelmi alak, aminek hinni akarja magát, hanem a magyar nép lelki adottságának és mostani állapotának tükre. Ez a legszomorúbb. Magyarország 5 millió pici Orbán lakóhelye.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (24 szavazatból)
  17. „… persze ő nem törtenelmi alak, aminek hinni akarja magát…”

    Viszont jól működik a belső és külső „hírszerzése” és jól méri fel az európai tendenciákat. Csak nem elég intelligens, és főleg nem „államférfi”,
    Na meg rosszul dekódolja a kapott információkat, persze ez személyisége torzulásából fakad.
    Nem emlékszem történelmi tanulmányaimból arra, hogy békeidőben, ilyen szerencsés csillagzat alatt ennyi (politikai és gazdasági) melléfogást követett – illetve lehetőséget szalasztott – volna el országvezető főleg 2/3 birtokában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  18. De hát viktorunkat ugyanúgy szereti népünk, mint Kádár Jánost. Ugyanolyan szeretettel állják körül, nyúlnak utána, hogy legalább egy pillanatra hozzá érhessenek.
    Emlékeztek arra, amikor a szocialista demokráciában március 15, október 23. előtt lista volt arról, hogy kiket kell bekaszlizni 3-4 napra, hogy nehogy rendbontás legyen? Közben meg tombolt a demokrácia. Mint ahogy a viccben volt: szocialista demokrácia az, ahol szabad emberek, szabad országban az teszik, amit szabad.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  19. Magyarország jobban teljesít! Ma még. Holnaphoz képest.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  20. Magyarország egy biológiai baleset termékének lett az áldozata.
    Nem látom a kibontakozás útját.
    Csak valódi forradalommal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  21. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    PARASZTFENOMÉN
    .
    Az egyik ismeretterjesztő csatornán fut egy sorozat, valami Dinamó – előkelőbben szólva, hogy a csalás a sznoboknak is elhihető legyen: Dájnemó – nevezetű szemfényvesztővel.
    Az első részben, még valahogy feltételeztem, hogy talán tényleg egy parafenoménnal van dolgunk. Ám aztán nem kellett sok hozzá, hogy rájöjjek, hogy kész átverés showval dolgunk, ahol filmtrükkök sokaságával és statiszták mozgatásával, szóval a mozi eszközeivel képes a rendező megteremteni a valóság illúzióját. Mintha a színész tényleg a folyón járna, mintha képes lenne két talpas konyakos poharat a száránál gumiszerűen egymásba gabalyítani, és az aranypénzt a tenyerében megolvasztani, majd tökéltes állapotban visszasempészni a gazdája pénztárcájába…
    A rendező és az operatőr nem csinál mást, mint a dokumentum film eszközeit ötvözi a játékfilm adta lehetőségekkel. Ügyes, monták régen az ilyenre Pesten… Hatalmas szerepe van ebben a statisztériának, amely látszólag csodálkozó érdeklődéssel és hálás tekintettel díjazza a főszereplő színész – mert valójában az – csodatételeit, miközben igazából a rendezőnek hálás a szereplésért kapott baksisért, ami érthető is…
    .
    Ugyanez az ügyes filmtrükk zajlik a fid SS filmjében is.
    A szemfényvesztő mágus szerepét itt is egy – felcsúti, közepes tehetségű – parasztfenomén játssza, a renedezői feladatokat pedig egy hatalmas – oligarchákból, az általuk dotált újságírókból, művészekből, sportolókból és vállalkozókból, saját minisztereikből és más tányérnyalóikból álló – önkétes háttérbrigád látja el – persze szép, extra nagyságú summa fejében… A stáb közönségesebb rétegét az ő elvakult – vagyis a fenoménben már eleve hinni akaró – választók tömege alkotja, amelynek nincs más dolga, mint látványosan imádni a filmben idealizált alakra sminkelt, valóságos csalót, a Vezért…
    .
    *Először Hitler Adolf prpaganda gépezete, Goebbels “elvi irányításával” dolgozta ki ezt a hazug – “ami a filvásznon látható, az szent és sérthetetlen” – tömegpszichikai varázslatot. Minden nagyobb rendezvény előtt már két nappal ott volt a stáb és próbafelvételek sokaságával készítették elő a vezér, a nagy mágus minden megmozdulását.., a mesterséges látvány mindent aduként ütő hatalmát.
    .
    *Ebben az először-ben nem vagyok annyira biztos, mert ha jól tudom Lenin egy külön dolgozatot szentelt a film felismert jelentőségének a politikában… – bár a film akkor még csupán csecsemő tipegőben járt.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  22. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    “…A Don-kanyarban nem hős honvédő katonák hacoltak…” áll a bevezetésben.
    .
    De nem ám. Krausz Tamás történész professzor legújabb – szovjet levéltári dokumentumokra, jegyzőkönyvekre épült – több, mint hatszáz oldalas könyve is ezt bizonyítja, sőt. Bizoyítja azt is, hogy ezek a katonák ártatlan civi lakosok, gyerekek, nők, öregek százezreit végezték ki és fosztották ki otthonaikat, és gyujtottak fel házakat, valamint egész falvakat…
    .
    Ha valaha még győz a mai ellenzék e szélsőjobboldali rezsim ellen, akkor az ebben a kötetben foglaltaknak lesz csak igazán helye a Schmidt Máriától megfosztott Terror házában, az egyensúly érdekében.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  23. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Egyébként a képről:
    Remek ez a montázs; mélységesen szellemes; A NEMZETI JUHAKÓL
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  24. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .

    A birkanyájról még annyit, hogy igen gyakran vezeti őket szamár…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  25. egyetértek, hogy a felcsuti mutáns tekinthetö egy bilógiai balesetnek, akinek leginkább egy génbankban lenne a helye. de ne felejtsük a környezeten múlik, hogy hogyan fogadja be a szörnyet. tartok töle, hogy ezt a “karriert”, amit befutott magyarországon 1989-óta egyetlen más országban sem tehette volna meg. csak magyarországon áll rendelkezésre sok millió aberrált, frusztrált minimutáns, akik a vállukra emelik orbánt. nélkülük nincs ámokfutás. ehhez bayerzs és a tucatnyi vidéki, pattanásos koleszos srác édeskevés lett volna. vessünk egy pillantást a békemenetre, a közvéleménykutatásokra és akkor érzékelhetö igazán a probléma súlya.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  26. tisztelt…
    Amikor Hende kint járt Oroszországban és elvitték egy temetőbe, meglepődve látta, hogy gondozott a magyar katonák sírja.
    Akkor egy ott élő asszony azt mondta, hogy: katona volt és már régen halott, miért ne gondoznánk!
    Európában számtalan szovjet hősi emlékmű áll, nem tologatják őket ide-oda, hiszen több, mint 25 millió katonájuk esett el Európa felszabadításáért, talán egy emlékmű kijár érte!
    Amit náluk elkövettek a civil lakosság ellen, ki csodálkozik azon, hogy gyűlölet is volt a felszabadítókban?!
    Nálunk pedig a felszabadítók jelzőt is lassan bűn lesz kimondani, a szovjet emlékművekről már nem is beszélve!
    -
    Itthon most, “béke időben” micsoda gyűlölet lakozik az emberekben, meg tudnák, sőt meg is ölik egymást…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  27. Hibás termék az amit a 2/3-ad az elmúlt három évben létrehozott.
    Az Alaptövénytől, a sarkalatos törvényektől,a gazdaságpolitikától kezdve a társadalompolitikán át a kultúrpolitikáig .

    A társadalom széles rétegei még jobban lesüllyedtek, a társadalmi egyenlőtlenség fokozódott, az ország fölzabálta minden tartalékát és semmi olyan döntés nem született amely a jövőt megalapozta volna.

    A következő választásra úgy készül a társadalom, hogy fogalma sincs arról mi történt vele az elmúlt években és mi fog ha ez a rezsim marad.

    Elhiszi a hazugságokat nép és a többség azonosul vele, nem lázad. Sodródik.
    Az ellenzék letette a fegyvert már csak át akarja magát menteni .
    De még történhetnek csodák. A belső feszültség egyre nő. A hatalom félelme fokozódik.
    Alakul a helyzet amelyben a hatalom már nem tud erőszak nélkül fennmaradni, a nép nem akar a régi módon élni és lesz egy csapat amely vezetni fog.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  28. A nagy német propaganda miniszter már 70 évvel ezelőtt alkalmazta ezt a technikát4

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  29. “Eagle” véleményét nehéz überelni. A többiek hozzászólása sem áll tőlem távol, legfeljebb a hangnem egy kicsit erős, de ebben a helyzetben érthető. A kérdésem “eagle” szövegének negatív értékelőihez szól? Mi nem tetszett a szövegben? S, ha nem tetszik, miért nem vállalják véleményüket írott formában? Félnek? Ha félnek, akkor vélemény-szabadság van? Ha nincs, akkor kussol? Ha kussol, de nem tetszik, akkor egy gyáva, szar alak. Vagy lehet ennél enyhébb jelzője? Kertésznek igaza van, amikor a magyart genetikailag szolgaléleknek jellemzi. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (18 szavazatból)
  30. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    Bezanne +++++
    Ne má
    Génbankban a helye?
    Kéne belőle több?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  31. ajeney
    Nem azer mínuszol, mert olvas, hanem azer, mert ez a “munkája”, ha olvasna, még esetleg elgondolkodna, de náluk az nem szokás!
    Azokban a boldog “béke” időkben, 2006-ban sokkal mozgalmasabb volt az életük ott a Kossuth téren, most ezzel kell beeeérniük!
    Legyünk kicsit megértőbbek, belátóbbak!))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  32. Ez a kép tökéletes,a valóságról szól.A csuti kanász illetve juhász terelgeti okosítja birka magyar népet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  33. Orwell 1984!
    Újbeszél nyelven kommunikál a fidesz, amit “megvédett” az mind elenyészett a zsebeikben, vagy köddé vált.
    Minden békemenetesnek, meg a gondolkodni képtelen/rest tömegnek duplaplusz jó a rezsicsökkentés és a többi szemfényvesztő, olcsó duma.
    Egyetértek-sajnos-abban, hogy ezzel a tömeggel és ellenzékkel itt nem lesz gengszterleváltás 2014-ben.
    Ja, és megmozdulások sem lesznek, ebben ne reménykedjen senki, ahogyan abban sem lehet, hogy “majdazeu”, hát a francokat, kinek fontos ez a helyzet, ha nekünk, magunknak nem?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  34. Nemrég hozta nyilvánosságra csúsztatásait a KSH.Ebből kiderült,hogy 10 éve nem volt ilyen alacsony a munkanélküliség.Papíron,mert kiderült, hogy a közmunkásokon kívül a külföldön (!)munkában lévőket is beleszámítják a foglalkoztatottak számába.Tehát,ha az ötszázezer külföldön állást találtat kivennénk az aktív foglalkoztatottak közül éppen hogy katasztrofális lenne a statisztika.Churchill mondta,hogy c sak azt a statisztikát hiszi el,amit ő hamisított.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  35. Reggel óta vacakol a netem.

    Egyes lapok nem jönnek be, mások 120 megás net ellenére csiga lassúsúggal töltődnek. Szinte látni a biteket.

    Izelitő a közeli jövőből???

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  36. Ezekkel szemben a méltányosság az lenne,ha köztemetés vívmányait élvezhetnék minél előbb.Bocs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  37. SZOMJANKÓRÁSZ 2O13.11.O2.28
    +++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  38. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Csakén 11,42 !
    .
    Ennek a magyarázata az össznemzeti rossz lekiismeret. Amit odkint a megszállt Szovjetunióban a magyar katonák műveltek a civil lakossággal is, azt nehéz tiszta lelkiismerettel elviselni… Ami . t é n y a n y a g . most megjelent a Krausz könyvben 600 oldalon, azt még nehezebb lesz a lelkeknek feldolgozni, mint amit eddig tudtunk, vagy inkább csak sejtettünk. Hál’isten a történelem-hamisítóknak ettől kezdve nehezebb dolguk lesz, HA élünk a könyv-adta lehetőséggel, HA érveink egy nagy részét onnan vesszük…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  39. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    !!! FRISS HÍR !!!
    .
    … HOLNAP ….. DÉLELŐTT ….. 10 ….. ÓRAKOR
    …. A .. S . Z . A . B . A . D . S . Á . G …. TÉREN
    A . H O R T H Y . S Z O B O R . E L L E N . LESZ
    K . Ö . Z . Ö . S .. T . I . L . T . A . K . O . Z . Á . S
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  40. nekem úgy tanították, hogy az igazság nem attól válik igazsággá, ha 10-zel többen elhiszik, mint akik nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  41. A hazug embert hamarabb utol érik mint a sánta kutyát,kivéve ha csávót úgy hívják Orbán Viktor………………………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  42. Nem lehet, hogy a törpe születésekor a gyereket dobták el és a lepényt nevelték fel?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  43. Török Zsanett
    Nagyon jó! ++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  44. http://www.labirintus.com/hu

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  45. Mi az igazság?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  46. Igen jól képzett ismerősöm, valaha volt liberálisból, vad rendpártivá vált, hirdeti, hogy jóindulatú diktatúra tud csak fellendülést hozni. Példa, 1932-ben Németországban válság volt, majd a nácik közmunkaprogramja miatt, 39-ig úgy meggazdagodtak, hogy volt pénzük háborúzni. Ahogy látom , éppen erre tartunk, de még a fellendülés is hiányzik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  47. Ez egy cezaromániás diktátor, egy lelkisérült nyomoronc, aki a hasonló beteg embereket magaköré gyüjtve épít ki egy orbáni rendszert és a magyarság nagy része ezt el tűri.Ez a legelkeserítőbb, hogy nincs senki, vagy nincsenek csoportok akik ez ellen szavakukat vagy egyéb eszközeiket felemelnék, bevetnék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  48. Nézd a pofáját ennek az ápoltnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  49. Eagle
    kommentjére is rímel többek között a mai zöngeményem:
    ..
    Egyik kutya, másik eb
    (Horthysztán újabb emlékműve Orbánisztánban)

    Horthy-szobrot avat a magyar diktátor,
    bár nem személyesen: annyira nem bátor!
    Tyúkszaros életét félti: nem is csoda,
    hogy csak seggnyaloncot, egy senkit küld oda!

    …Nem hivatalosan, mert a piszkos munkát
    majd Gyöngyösi Márton és Hegedűs Lóránt
    végzi “ad maiorem Viktor Dei gloriam”…
    S a gyilkosok helyett én szégyellem magam.

    Nem kell beérni a szoboravatással:
    lehet folytatni a terekkel-utcákkal!
    Legyen Göbbels Körtér s Hitler Sugárútja;
    Viktor tyúkeszéből csak ennyire futja!

    Kinek fogunk eztán szobrot állítani?
    Kiknek rémtetteit kéne tanítani
    az egész világon minden iskolában…?
    “Pedig cuki pofa volt ám kiskorában!”

    Ne hagyjátok abba! Nem kéne megállni!
    A történelemben lehet még találni
    jóhéhány diktátort, véreskezű gyilkost,
    pszichopatákat meg tömeggyilkos orvost…

    Miért nem csináltok mindjárt szoborparkot?
    Véssétek márványba mind, az összes barmot!
    Legyen bronzba öntve, arannyal futtatva;
    közöttük sétálva eszünkbe juttatja,

    hogy honnan is jöttünk és épp hová tartunk:
    Viktoristen vívja új “szabadságharcunk”.
    Az Ő arany szobrát mikor állítjátok
    a Szabadság térre, hogy ott imádjátok?

    A fideSS-kormány a gyilkosok kormánya!
    Ilyen csőcselék hogy kerülhet kormányra?
    Miféle horda az, akinek vezére
    formálja a hazát a saját képére?

    Kinek Mussolini a nagy példaképe
    és istent lát benne szolgalelkű népe;
    ha beszédet tart, összehord hetet-havat:
    ki gyűlöletet vet, gyűlöletet arat!

    “Áruló az, aki nem osztja az Eszmét,
    s nem nyalja folyton az Élő Isten seggét!
    Idegenszívű és libsi-bibsi-bolsi,
    Ki nem hajlandó az ő szekerét tolni!”

    “Eszem-… megáll!”, mondaná Nagy Feró…
    Hogy lett Istenkirály a felcsúti tahó?
    Hogy éljenezheti külön Birkamenet,
    miközben az útja szakadékba vezet?

    Mikor nyílnak meg majd a gyűjtőtáborok,
    hogy oda kerüljön mind, ki most háborog?
    Mikor masíroznak fess keretlegények -
    friss egyenruhában a “lelki szegények”?

    Ez már nem egy szabad nép szabad hazája,
    hanem egy dühöngő, egy bolondokháza!
    Hibás elnevezés: nem a Terror Háza,
    hanem egyre inkább a Terror Hazája!

    Lehet még fokozni ezt az őrületet?
    Borzalmas vége lesz! Senki sem érti meg?
    Sem EU, sem NATO nem fog harcba szállni:
    nekünk magunknak kell itt rendet csinálni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos