Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kádár János: Ideológiai útmutatás “Énekes” tmt et. ügyében 2013. október 20. vasárnap 22:33

  • Hozzászólások(20)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kádár János: Ideológiai útmutatás "Énekes" tmt et. ügyében

.

.

.

.

.

.

.

.

.

A Párt Központi Bizottsága

Lendvai utca

.

Másolat:

Várszegi Asztrik Imre

Imiblues

.

T. Bartus et.!

Levelét megkaptam, az abban foglaltatra az alábbiakban kívánok válaszolni.

Mint tapasztalhatja, pártunk és kormányunk elkötelezett a folyamatosság mellett. Harcunk, ami 1956-ban az ellenforradalom leverésével vette kezdetét, a 2010-es fülkeforradalomban, az ellenzék újabb, ellenforradalmi kísérletének leverésében csúcsosodott ki.

Dolgozó népünk kitartásának köszönhetően az átmenet zavaros évtizedei után, pártunk vezető ereje visszanyerte élmunkás szerepét, a munkásosztály és az elhajlók is elismerik tetteinket. A parasztság pár köbméter tüzelő kiosztása után kitörő lelkesedéssel támogatja pártunk politikáját.

Örömünkre szolgál, hogy a rendeleti kormányzás ismételt bevezetésével helyreáll az ország teljes egysége, határaink nyitva tartásával pedig pártunk és államunk ellenségei szabadon távozhatnak. Mint látja, nincs már szükség a szabad mozgást korlátozó intézkedésekre. Rendelkezéseink összhangban vannak az “aki nincs velünk, az ellenünk van” politikával.

Kérem, az Ön 6-os, beszervezési kartonján történő feltűnő hibákat a sorainkban még most is megbújó belső ellenség aknamunkájának tulajdonítsa. Jóllehet népfrontpolitikánk még számos hiányosságot tükröz, ám a klerikális reakció és a klerikális motorosok népünk keresztény eszmeiségét jelképezik, hiszen pártunk vallja, hogy a megtévedt tömegeket a szószékről igen hatásosan lehet megtéríteni, valamint célzott motoros fenyegetésel az elhajlókat jobb belátásra bírni.

Pártunk széleskörű népfrontpolitikájának köszönhetően a mi oldalunkon tudhatjuk a keresztény Magyarország 2/3-os többségét a klerikál-fasiszta osztályelemektől kezdve a gyurcsányizmusban megfáradt proletártömegeken keresztül az antiszemita tömegeken át a trafikújraosztás lelkes nyerteseiig bezárólag. Ne hallgasson olyan szirénhangokra, amely pártunk és kormányunk működését maffiaállamként festik le. Mint láthatja, politikánk nem hogy nem tiltja, hanem egyenesen megtűri az ilyen hangokat – szóljanak azok akár a Klubrádióból vagy az ATV-ből. Létük éppen politikánk helyességét bizonyítják.

T. Bartus et.!

Ideológia bizonytalanságát enyhítendő, kérem, hadd idézzük pártunk 2009. szeptemberi, kötcsei kongresszusán elhangzottakat: “Megvan a reális lehetősége annak, hogy a magyar politika következő tizenöt-húsz évét ne a duális erőtér határozza meg, amely állandó értékvitákkal, megosztó, kicsinyes és fölösleges társadalmi következményeket generál. Ehelyett huzamosan létrejön egy nagy kormányzó párt, egy centrális politikai erőtér, amely képes lesz arra, hogy a nemzeti ügyeket megfogalmazza – és ezt nem állandó vitában teszi, hanem a maga természetességével képviseli.” Ön már 2006-ban és azóta is sokat tett azért, hogy a dolgozó nép széles tömegeivel megértesse politikánk lényegét, az őszi események indítékait.

Kedves Barátom, Énekes!

Az Ön 6-os kartonján szándékosan töröltük 2004-ben kapcsolattartójának nevét tartva attól, hogy a beszervezési karton nyilvánosságra kerülésével tartótisztje dekonspirálódik. Ugyanakkor mint láthatja, tartótisztre már szüksége sincs, hiszen a nemzeti együttműködés rendszerében ellenségeink száma napról napra fogyatkozik. Az Amerikai Népszava hasábjain közölt jelentéseit folyamatosan figyelemmel kísérjük, és levonjuk az abból eredő konzekvenciákat. Sorainkat még szorosabbra zárjuk, hogy ezzel is kövessük a jelentéseiből kiolvasható jogos kritikát az ellenzéki együttműködéssel, a baloldal megosztó politikájával és a liberális media egyes személyiségeinek dörgölőzéseivel kapcsolatban. Hála és köszönet illeti, hogy felhívta pártunk és kormányunk figyelmét a sorainkba beépülni készülő elemek aknamunkájára.

Pártunk megújulását mutatja, hogy a “Párttal, a néppel egy az utunk!” jelszót ”Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!” szlogenre cseréltük, ezzel is kifejezve, hogy a magyarok és Magyarország egységesen támogatja pártunk töretlen irányvonalát.

Nem feledjük, hogy népünk folyamatos harcban áll a külső ellenséggel, a multinacinális tőkét kiszolgáló nemzetközi oligarchákkal, velük a harcot nemzeti oligarcháink vették fel. Kellő szerénységgel állíthatjuk, hogy pártunk támogatottságának és a kompromittálódott belső ellenségnek köszönhetően a jövő évi választásokon pártunk újult erővel folytathatja a magyar életteret kiszélesítő politikáját, összhangban a kötcsei kongresszus határozatával, miszerint “az állandó harcra berendezkedett politika helyett az állandó kormányzásra berendezkedett politikát válasszuk.”

Budapest, 2013. október 19.

.

Elvtársi üdvözlettel!

Kádár János

.

Kapja: Orbán Viktor

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (29 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +44 ( 48 szavazatból)
Kádár János: Ideológiai útmutatás "Énekes" tmt et. ügyében, 4.9 out of 5 based on 29 ratings

  • Hozzászólások(20)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

20 Reader’s Comments

  1. Kezdő tanár koromban úttörőcsapatvezető lettem. Először azt hittem , hogy ez kitüntetés. De aztán kiderült senki nem akarta elvállalni. Így lettem én a csapvez. Rendszeresen voltak a pártag gyűlések. Én nem voltam párttag. A párttitkárnak nagy hatalma volt. Egyszer meghívtak egy ülésre. Ott hallottam ilyesmiket. Soha nem lettem párttag. Csapvez maradtam ameddig az iskolában dolgoztam. Egyébként szerettem csinálni, jó volt a gyerekekkel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  2. Se ürgebőr, se békaemberek? Hiába már a párt sem a régi! Pedig Virág elvtársnő ( fedőneve Rózsa) biztos ki tudott volna dolgozni egy jó kis koncepciós pert.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  3. Thürmer elvtárs is hogy megmondta: http://www.youtube.com/watch?v=fJTVClgSLvw

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  4. Thürmer elvtárs pontosan ugyanazt mondja mint Orbán elvtárs! Összenő az ami összetartozik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  5. Es zorbant mar senki sem akarja megolni ?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  6. Enekes, az aktaja miatt ne nyugtalankodjon, lesz ugyanolyan, mint a tobbieknek, csak meg keresik az irogepet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  7. miracle: Ott a pont!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  8. Nekem nincs kedvem viccelődni!
    A kötcsei beszéd “őrült beszéd, de van benne rendszer”.
    Az elmúlt héten történt három dolog. Messze egymástól, de egy irányba mutatóan.
    .
    1 A bajai megismételt választás utána fidesz kommunikáció a baloldal csalására hegyezte ki a közbeszéd tematizálását,mondván, hogy ők nem, csak a baloldal csalt csalárd szándékkal és mindezt a fideszre akarják kenni.
    .
    2 A hamis 6-os karton, aminek közzétevője baloldali politikusra (okra?) célozgat.
    Nem nevez meg senkit,bízva abban, hogy még ha per is lesz a dologból, azt elhúzzák a kellő időpontig.
    .
    3 A bajai megismételt választások után, érdekes módon előkerült megint egy videó, amire az a válasz, hogy a baloldal készítette, hogy lejárassa a fideszeseket.
    .
    Mit akarok mindezzel? Meg fog szaporodni a baloldalra kent ügyek száma, legalábbis ez a 3 ügy gyors egymás utáni kipattanása erre enged következtetni.
    .
    A fideszes elvtársak az mszp-t, az mszmp utódpártjának tekintik. Mint ilyet,a kommunikációjukban egyre gyakrabban fog elhangzani, hogy be kell tiltani,mert a múlt rendszer eszközeit vették elő, és a fidesz tisztességes kormányként ezt nem hagyhatja.
    .
    Azt tudjuk, hogy Orbán fel akarja számolni a múltat, ( amit az mszp visz tovább) azt is tudjuk, hogy Kövér elvtárs szerint, ha lehetősége lenne rá, akkor nem lenne a parlamenti patkóban még hely sem a számukra.
    Azt is tudjuk, hogy az mszp elnökét nem ekézi a fidesz. Miért? Megállapodást kötöttek volna, vagy az úgy is betiltjuk gondolat (?) miatt hanyagolják? Közben egyre több ügyet kreálnak az mszp rovására?Így prezentálva az mszp “bűneit”?
    .
    Nem áll össze a kép.Az azonban bizonyos, hogy még az mszp sem olyan balfácán, hogy készítsen egy olyan alibi videót, meg egy hamis 6-os kartont,amit szétszórt a fidesz az internetes oldalakon bűnjelként.

    Hamis a baba!
    Lehet hogy csak az én meglátásom a hibás,de az is lehet hogy valósággá válik ez a véletlenszerűnek tűnő három esemény.Ha mégis jól gondolom, akkor be lesz tiltva az mszp. A múltbeli módszerei miatt.
    Nem is olyan rég, most nem jut eszembe hol,( de biztos hogy Európában!) betiltottak egy jobb oldali pártot.Ezek szerint baloldalit is betilthatnak….
    .
    Bocs, ha megint hosszú voltam. “Játszom egy gondolattal, játszik velem egy gondolat.” Mi lesz, ha valósággá válik? Tudom, őrült beszéd ez is, de van benne rendszer!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  9. A bajai “polgárok” jó pénzért akár MSZP csalásnak vallják a videót amit a fidesz készített! Ha jól emlékszem 300000 forintot kértek az interjúért! Tudják a romák hogyan kell több pénzt csinálni a voksokból!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  10. Bartos Úr, Önnek kiváló humora van, bár a téma, a “történés” döbbenetet keltett bennem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  11. Teljesen elvonatkoztatva a cikkek tartalmától, adva van két személy Kádár János és Orbán Viktor. Közös jellemzőjük, hogy diktátorok. Az egyik volt, a másik még az. Abban a szerencsébe, szerencsétlenségbe részesültem, hogy éltem mindkettő uralkodása alatt.
    Gondolataimmal játszadozva összehasonlítom őket, melyik milyen ember volt? S rémülten állapítom meg, hogy az egyik ember volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  12. T. Énekes et.!

    Sajnálatos módon levelem utolsó mondatának második szava a “be” igekötő kimaradt!

    Elvtársi üdvözlettel: K. J.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  13. “Gondolataimmal játszadozva összehasonlítom őket, melyik milyen ember volt? S rémülten állapítom meg, hogy az egyik ember volt.”
    írja itt előttem
    “Kis Pál
    2013. október 21. hétfő
    10:22″

    A második már rég nem élne, ha csak a tizedét kínozták volna, mint Kádárt a Horthy és Rákosi börtöneiben (fizikailag és lelkileg).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  14. Kedves Bartus László!
    Ebben az ügyben 100%-osan Veled vagyok és sokan Veled vagyunk – minden eddigi vitánkat és nézetkülönbségünket félretéve.
    Vannak a demokraták és egy élhető világot akarók (talán, ha fél-, esetleg egy millióan Mo-n) és vannak a nácik és fasiszták millió e “lángoktól ölelt kis országunk”-ban. És van vagy 6-7 millió birka vagy közhülye vagy csicska.
    Néha magamnak se tudom megmondani, hogy miért küzdünk és küzdötök “ezekért”, de valahogyan csan nem bírjuk feladni.
    No ehhez kívánok sokakkal egyetemben Neked erőt, energiát, szívósságot és legfőképpen jó egészséget.
    Egy politikailag fél-, de emberileg teljes híved.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  15. Még több ilyen “támadás ” kéretik, és az egész ország az AN–t olvassa!
    Egyébként, Laci tudod, nem zörög a haraszt… szóval valld be, ne humorizálj. Valami videót is feltölthetnél, hogy konspirálsz nyújorkban. Felhajtott ballonkabát gallér, sötét szemüveg, kalap, stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  16. Raszputyin 2013. október 21. hétfő 15:36
    És milyen az, amikor ürgebörbe varva kell konspirálni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  17. Erzsébet 2013. október 21. hétfő 10:13
    Tudja kedves Erzsébet, hogy sokan azon csodálkozunk, hogy miért most, és miért nem korábban indították a támadást (ha már ilyen harcos retorikával fogalmazok) (Ha így folytatom, már én is teljesen megromlok ettől a szabadságharcos, forradalmi hablaty stílustól.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  18. Kis Pál.
    Ürgebőrbe varrva
    Hatos számú akta
    Elvárásod Viktor
    Teljesítik Gójok

    Bartus ügynök
    Teljesen züllött
    Mentegeti magát
    De rátör a magány

    Lehetne alattvaló
    Hamis tollforgató
    Tanulság az ige
    Így jár minden ürge

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  19. Kedves Bartus László ! Hasonlóan az előzőhöz ez is nagyszerű ! Szorgalmas olvasója vagyok már régen és az is maradok, amíg tehetem. Sajnos én már innen nem tudok elmenni, pedig bárhol jobb lenne, mint itt, ahol minden szó elé oda kell írni, hogy nemzeti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  20. A kötcsei beszédből nyilvánvaló, hogy már akkor tudták, hogy kétharmaddal fognak nyerni egy év múlva.
    Ilyen magabiztosan csak az mer beszélni, aki biztos a dolgában.
    Kubatov pedig utólag mondta el nekünk, hogyan csaltak, és most Baján is bemutatták a technikát.
    És a titkosszolgálat alszik azóta, ill. átvette a szerepét az UD Zrt…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos