Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Halálos bűnök és banán 2013. szeptember 18. szerda 13:52

  • Hozzászólások(15)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Halálos bűnök és banán

Áll valami túlfizetett barom a mikrofon előtt, és bávatag arccal belemondja a semmibe, hogy rezsiháború. De nem az következik ám, ami minden normális közösségben következne, tudniillik, hogy visítva felröhög a nagyközönség és még ugyanazzal a lendülettel elküldik a nyilatkozót a bús alkonyatba, hanem hümmög a kollektíva, miszerint egyrészt, valamint másrészt. Nincs másrészt, kedves idomított emberek, ez az egész úgy, ahogy van egy beteges, ráadásul köztörvényes hazugság, amiről elemzéseket írni pont olyan felesleges, mint belekényelmesedni, mert hamarosan jön a valóság, és úgy keni szájon a mi csökött politikai elitünket, hogy az orrváladék a Holdig fröccsen.

(Kimondta az igazat. NEM hadjuk! Még 20-évig Fidesz!!!!!!! Menjünk szavazni!!!!! Hajrá Fidesz!!!!!!)

Ne tetézd!

De persze tetézik, tudják még fokozni, most például az egész kormánypárt (meg az a különös tálib pörsenés az oldalán, amit tévesen kereszténynek és néppártnak neveznek saját sajtójukban) elindult vidékre haknizni, hogy rezsicsökkentő fórumokat tartsanak, ahol az agyhalott Fidesz-szavazók pártjuk elé járulnak és megköszönik a jótéteményeket. Drága Orbán elvtárs, a kollektíva nevében szeretnénk elmondani, hogy a Fidesz előtt itt pusztaság volt, de azóta gyakorlatilag egy hatalmas virágoskertben élünk, jószágaink termékenyek, mint a Nílus deltája, szőlővesszeinket nézni is tereh.

Minden jól megy, csak a foci nem, hozzátenném sietve: átmenetileg, csupán ideiglenesen, de minden erre tévedő csapat homorúra veri a mieinket, ami nem más, mint a rezsiháború előcsatározása, minek keretében Európa, Eurázsia és az Amerikához hasonló apró szigetek a finánctőke segítségével megpróbálják aláásni népünk önbizalmát. Meg focizni sem tudunk, de ez a stadionok állapota miatt van így. Etelközivé lesz holnapra a világ.

(Imádkozzunk, és tegyünk azért, hogy megmaradjon a jelenlegi kormányzat! Segíts magadon, az Isten is megsegít!)

Még szerencse, hogy minden magyar boldogul, aki akar.

Magyar az, aki nem szegény, nem beteg, nem munkanélküli, nem szavaz ellenzéki pártokra, viszont kopogtatócédulát gyűjt a Fidesznek, aláírásokat a rezsicsökkentés mellett, kölcsön adja a lakását helyi rendezvényekre, adózott jövedelméből apróbb felajánlásokat tesz. Magyar az, aki nem állít konkurenciát a Fidesz-közeli cégeknek, nem kérdezősködik, nem pofázik vissza.

Ezek után képzeljék csak el, hogy kire illik a magyar definíció…

A Pető Intézetben ilyeténképpen nem magyarokat oktatnak, segítenek, fejlesztenek, mert onnan egyetlen kopogtatócédulát sem kapott még a párt, a rezsicsökkentést támogató ívek is kitöltetlenül kerültek vissza az irodába, egyáltalán mi folyik ott?! Elvtársak, hát ott sérült gyermekek vannak! Ha a homoszexualitás halálos bűn, mint azt ezentúl minden ötödikes (10 éves) gyermek meg fogja tanulni a hittan órán, akkor ez a sérült dolog, ez hogyan is van?! Bele kell írni azt is a tankönyvekbe, hogy a sérült gyermek Isten büntetése a szülők istentelen életmódja miatt, plusz Bajnai Gordon, aztán hajrá, jöhet az önfenntartó Pető Intézet, senki sem akadályozza meg, hogy dolgozzanak, de ne kuncsorogjanak pénzért, amikor egy rakás másodosztályú focicsapatnak nincs rendes stadionja.

Mindent a maga idejében.

(Csak lassan és ősi nyelvünkön: mindenkinek rezsicsökkentést!)

Az Alaptörvényt módosítani már egyre kínosabb, ezért aztán mostantól a Bibliát fogja kiigazítani a Fidesz és a KDNP, mondván: előkerült egy új és hiteles fordítás a Kumráni-tekercseket is rejtő barlangból, amelyből egyértelműen kiderül, hogy Gyurcsány Ferenc köcsög.

János, Jelentések könyve, 3. lépcsőház, 2. emelet: …és látá Jézus a szocialisták, valamint utódpártjaik undorlatosságát, és mondá, hogy ne szavazzatok reájuk, mert akár Bajnai, akár Schmuck Andor képében jelentkeznek, egyaránt büdösséget hoznak. Nem beszélve Schmitt Pál kötcseiekhez írott leveléről, melyben külön kitér a nemzeti dohányboltokra és a rezsicsökkentésre, és látá, hogy ez jó.

(Bizony nagy dolog az,hogy a 2010-ig szabadon garázdálkodó multik, bankok és a mögöttük-mellettük érdekből álló bal-liberális erők mára bal-liberális erőtlenek lettek. Így végleg elhárulni látszik az akadálya Magyarország felemelkedésének.)

A Nemzeti Együttműködés Rendszere jövőre második fázisába lép. Jönnek a csodák. Karácsonykor lesz banán.

(A harmadik jelentős intézkedésegyüttes a lakosság életszínvonalának emelését szolgálta. Gazdasági adatok A megelőző korszak egyik legmarkánsabb jellemzője a lakosság teherbíró képességét meghaladó mértékű elvonás volt (az erőltetett gazdasági növekedés egyik fontos forrása): az egész társadalom – noha nem egyenlő mértékű – megsarcolásával fedezték a beruházások, a felduzzadt állami bürokrácia, a fegyveres erők és ezen belül a rendőri-államvédelmi szervek költségeit. Nagy Imre az árleszállításokkal és béremelésekkel, normarendezésekkel nem a pazarlás, a luxuskiadások előtt tette szabaddá az utat, mindössze enyhített a (háborús éveket is beleszámítva) immár több mint egy évtizede tartó „hét szűk esztendőn”. Nem arról volt tehát szó, hogy – Rákosi szavajárása szerint – „megették volna az aranytojást tojó tyúkot”, de arról sem, amit Kaganovics vágott 1954. májusban a magyar delegáció fejéhez: „maguk nagyobb lábon élnek, mint amilyent a lehetőségeik megengednek. Hitelbe építik a szocializmust.”)

⃰A zárójeles, kurzív beszúrások Orbán Viktor Facebook-oldaláról valók, kivéve az utolsót, ami Országos Széchenyi Könyvtár 1956-os Intézet és Oral History Archívum (http://www.rev.hu) oldalról.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (106 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +174 ( 180 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Halálos bűnök és banán, 4.9 out of 5 based on 106 ratings

  • Hozzászólások(15)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

15 Reader’s Comments

  1. Zseniális Szörnyű :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  2. “…az egész kormánypárt (meg az a különös tálib pörsenés az oldalán, amit tévesen kereszténynek és néppártnak neveznek saját sajtójukban)…”

    Huhú! Elképzelem, mit mondhat erre Harrach atya!
    Bár nem érdemes figyelni rá, hisz köztudott, hogy a Harrach rossz tanácsadó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (45 szavazatból)
  3. Annyira jó, hogy irígységből mindjárt lemínuszolom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  4. Ez egyszerűen nagyszerű!
    Gratula. Hülyére röhögtem magam, sajnos…
    …és tényleg ki fogják csinálni a Pető Intézetet is!
    Pedig nem is Pető Iván alapította….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  5. Ebben az országban tort ül a gonosz.Mindent, és mindenkit megfertőz, aki a közelében van, vagy akit elér a csápja.És sajnos az mindenhová elér.
    Ki fogja hatástalanítani? Lehet egyáltalán?
    Parának meg gratula, nagyon jó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  6. Csak annyit helyesbítenék, az amúgy pompás cikken, hogy nem banán lesz karácsonykor, hanem narancs.
    És az lesz egész évben is.
    Csak a Narancs!
    Csak ezt lehet zabálni elvtársak, nincsen más.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  7. Köszöntem, rajongtam!

    Nekünk annyi. A kérdés már csak az, h mennyi időre. Sztem még legalább egy évtizedig, azaz végtelenül hosszan…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  8. Ingyen-bingyomot a népnek !
    Meg ócsó tokalyit !
    ***
    Nem, kedves parajongó, szerintem ebbôl ( illetve abból, ha ez tovàbb tart ) egyszerûen nem lehet majd felàllni. Öt értelmes generàciónak ( 80 % minimum ) kellene zsinórban felnôni ahhoz, hogy ez a métely egyàltalàn kezelhetô legyen .
    Sokkal könnyebb lebutítani a tömegeket, mint kimûvelni ôket, így mindenki jól jàr…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  9. “A Nemzeti Együttműködés Rendszere jövőre második fázisába lép. Jönnek a csodák. Karácsonykor lesz banán.”

    Ez a mondat mindent visz:) Feltolultak a régi emlékek, csak az a szomorú, hogy erre tartunk…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  10. Para minden szava arany!
    Arany minden szava para. Ennek így nincs sok értelme. :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  11. Ez tényleg jó, de. Hogyan kellene elképzelni azt, … hogy fogadná egy európai ország lakossága ezeket a tetteket, nyilatkozatokat, amiket mi magyarok hallunk, látunk nap mint nap, amit a szerencsésebbek közvetlenül a magyar rádióból hallanak? Mit szólnának a hírekhez, nyilatkozatokhoz? Ha mondjuk nem tetszene nekik, akkor mit csinálnának, hova fordulnának?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  12. Ragyogóan jó írás,amit mindenkinek kötelezővé tennék elolvasni! Sajnos azok nem fogják elolvasni,akiknek ki kellene ,hogy végre nyíljon a szeme /füle/ !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  13. Csak egyetlen, tulajdonképpen lényegtelen pontosítás: IDÉN Karácsonykor MÉG lesz banán.

    “Elvtársak! Egy magyar állampolgár egyelőre még csak a haldokló Unió átlagbérének 1/6-t keresi, de hamarosan már 1/7-t, majd 1/8-át, sőt 1/9-t!” (Szűnni nem akaró, viharos taps, melyet hirtelen áramszünet, majd az ország átzuhanása a Gazdasági Fekete Lyuk eseményhorizontján, szakít meg.)

    Köszönjük, hogy velünk tartottak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  14. Kedves Lacso!

    Próbáljuk ki!

    Németország:
    - Herr Képviselő, elárulná nekünk, hogy azt mégis hogy kell érteni, hogy az országban senki sem kaphat egyszerre nyugdíjat és fizetést, kivéve magukat?
    - Természetesen, ennek két oka is van: az egyik, hogy mi nem fizetést, hanem illetményt kapunk, a második, hogy az nekünk jár, a harmadik, hogy semmi közöd hozzá.
    - Köszönöm, hogy időt szakított rám, és megtisztel, hogy letegezett.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  15. Aki nem emlékezne, a “nem fizetés, illetmény” bon mot Harrach Pétertől származik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos