Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Fidesz megvédi a rezsicsökkentést 2013. szeptember 5. csütörtök 5:28 Forrás: AN, MTI

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Fidesz megvédi a rezsicsökkentést

Budapest – Ezúttal nem leveleznek, hanem személyesen keresik fel azokat, akik visszaküldték a rezsicsökkentést támogató aláírást. Az akció állítólag tízmillió forintba kerül, és ha hinni lehet a kormánypárt kommunikációjának, a pártkasszából fizetik.

Több mint száz helyszínen szervez a rezsicsökkentést támogató lakossági fórumot az elkövetkező hetekben a Fidesz – ezt közölte Nyitrai Zsolt, a kormánypárt országgyűlési képviselője.

A fórumokra szóló meghívót az a 2,5 millió ember kapja majd meg, akik az elmúlt időszakban aláírták a rezsicsökkentést támogató aláírásgyűjtő ívet.

A Magyarország nem hagyja magát! Védjük meg a rezsicsökkentést! című leveleket – amelyeket Orbán Viktor miniszterelnök és az adott választókerületi elnök ír alá – a Fidesz politikusai és önkéntesei személyesen fogják átadni a meghívottaknak. A mostani akció tízmillió forintba kerül, a költség a Fidesz büdzséjét terheli – közölte Nyitrai Zsolt.

A leveleket megváltozott munkaképességűek készítették, a kormányoldal ugyanis fontosnak tartja a társadalmi szolidaritást. Az újabb rezsicsökkentéssel kapcsolatban a Fidesz-KDNP szerdán kezdődő visegrádi kihelyezett frakcióülésén várható politikai döntés.

Nyitrai szerint az elmúlt hónapokban sokan támadták a rezsicsökkentést, közéjük sorolta az ellenzéket, multinacionális cégeket és az Európai Uniót. Ennek ellenére több mint 2,5 millió támogató aláírást sikerült összegyűjteni – pártállástól függetlenül – a rezsicsökkentés mellett, és ez az erő szükséges volt ahhoz, hogy a kormány és a frakció keresztülvihesse az akaratát – mondta Nyitrai Zsolt, majd hangsúlyozta: a folytatás is csak akkor sikerülhet, “ha újra hitet hiszünk a rezsicsökkentés mellett”, ezért szervezik a lakossági fórumokat.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (8 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -2 ( 16 szavazatból)
A Fidesz megvédi a rezsicsökkentést, 5.0 out of 5 based on 8 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos