Ronai and Ronai
AMERIKAI

Richard Field: Nyílt levél Morvai Krisztinának 2013. július 30. kedd 17:29

  • Hozzászólások(28)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Richard Field: Nyílt levél Morvai Krisztinának

Kedves Morvai Asszony!

.Levelemmel az ön Facebook csapatot kritizáló levelére válaszolok, melyben kifogásolta azon döntésüket, hogy eltávolították a szélsőséges magyar nyelvű kuruc.info Facebook oldalát.

Az ön levelének digitális másolata eljutott hozzám a gmail-en, a többezer ingyenes e-mail-szolgáltató egyikén keresztül, mely azt a célt hivatott szolgálni, hogy a véleményeket az internet felhasználásával terjessze.

Amennyiben ezt ön elolvassa, az azt bizonyítja, hogy az embernek nincs szüksége hozzáféréshez egy nagymértékben a gyűlöletbeszédről szóló Facebook oldalhoz, ahhoz, hogy a Facebookon a szólásszabadságával éljen.

Biztos vagyok benne, hogy a Facebook csapatát lenyűgözte szakmai bizonyítványainak hosszú sora. Azonban nem tudom nem észrevenni, hogy elfelejtette megemlíteni azt, hogy ön a magyar szélsőjobboldali Jobbik párt ámogatója és EU parlamenti képviselője, amely aktívan gyűlöletet kelt a zsidók és a cigányok ellen politikai hatalma kovácsolása érdekében.

Úgy tűnik, azon túl, hogy ön fajgyűlölő, még álszent is. Hol volt az ön tiltakozó levele akkor, amikor a Jobbik vezetője, Vona Gábor kijelentette, hogy amennyiben az önök pártja hatalomra kerül, első teendőik egyike lesz a magyar baloldali ATV és a Klubrádió médiák beszüntetése?

Nincs kétségem afelől, hogy a kuruc.info és Facebook oldaluk nélkülözhetetlen forrás volt önnek az elmúlt években. Talán még annak a levelében megjelenő botrányos idézetnek is forrása volt, mely szerint az antiszemitizmus növekedésének oka az, hogy a zsidó csoportoknak túl nagy hatalmuk van.  Az olyan szervezetek, mint a Zsidó Rágalmazás Ellenes Liga azért léteznek, mert az ön politikai elődei zsidók, cigányok, homoszexuálisok és más kisebbségek tagjainak milliót gyilkolták meg azt követően, hogy a tömegmédiában elembertelenítették őket.  Azt vélelmezni, hogy az antiszemitizmus valójában az ilyen szervezetek tevékenysége miatt növekszik, szintén az ön álszentségének bizonyítéka. Nem kétséges, hogy ön bezárattatná a kapuikat azért, hogy küzdjön az antiszemitizmus ellen.

Egyetértek abban, hogy a szólásszabadság életbevágó fontossággal bír, és hogy az embereket biztatni és felhatalmazni kell arra, hogy véleményüket kifejezzék. De az emberi méltóság és az emberek életének védelme ugyancsak fontos. Amíg a gyűlöletbeszéd arra ösztönözhet és ösztönöz egyéneket (és még egész társadalmakat is), hogy erőszakot alkalmazzanak kisebbségekkel szemben, ésszerű határokat kell felállítani ezen jog gyakorlására.

Manapság azzal a kihívással szembesül a társadalom, hogy létrehozzon és elfogadjon ésszerű szabályokat, melyek egyensúlyban tartják az egyéni szólásszabadságot és az egyén azon jogát, hogy ne legyen üldöztetve.  Nem tudom, milyennek kellene lenniük ezen szabályoknak. De abban biztos vagyok, hogy azokat nem az önhöz hasonlóknak kell megalkotniuk.

Egyértelmű, hogy a Facebook forradalmasította az emberek on-line kapcsolatának módját. De ez csak az egyik mód az ezerből, ahogy az emberek az interneten szólásszabadságukat gyakorolhatják.  Továbbá, abszolút semmi sem akadályozhatja meg önt abban, hogy a kuruc.info-ról (vagy bárhonnan, ahol ön a kereséseit végzi) származó cikkeket tegyen közzé a saját Facebook oldalán. (Ugye, olvasta például azt a lenyűgöző cikket a nácik felemelkedéséről szerteszét Mongóliában?)

Vagy még jobb lenne, ha saját közösségi weboldalt nyitna! Úgy hiszem, a fajgyuloloalszent.eu még elérhető. De jobban tenné, ha gyorsan lefoglalná azt, mert attól tartok, hogy sokan vannak.

Tisztelettel:

Richard Field, az Amerikai Ház Alapítvány Elnöke

www.facebook.com/americanhousefoundation

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (67 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +91 ( 113 szavazatból)
Richard Field: Nyílt levél Morvai Krisztinának, 4.7 out of 5 based on 67 ratings

  • Hozzászólások(28)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

28 Reader’s Comments

  1. Túlságosan felemelő egy náci ringyó közvetlen megszólítása, nem kellene szívességet tenni ilyeneknek! :(((((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +65 (95 szavazatból)
  2. Kedves Gets!
    Lehet. Lehet, hogy túlságosan felemelő a megszólítás.
    De, aki írta ezt a cikket, ő úriember. És egy úr, a pokolban is úr.
    .
    V.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (74 szavazatból)
  3. El se tud ilyen hosszút olvasni.

    Az udvariasságról meg annyit, hogy régen is udvariaskodtak, aztán felterelték őket a vagonokba, és rájuk zárták az ajtót.
    Amit az ember hagy, hogy megtegyenek vele, meg is teszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (48 szavazatból)
  4. Már úgy is untam a sok baromságot amit agybeteg ismerőseim beposztoltak onnan hála istennek ,hogy megszűnt.Egyébként meg nem értem se a zsidókat ,se a cigányokat ,ha mocskos nácik megtehetik hogy ártatlan embereket faji hovatartozás miatt megvernek.Az ilyen mocskolódókat mint amik a jobbik nevezetű amőbában vannak miért nem kergetik meg egy kicsit vagy egy sötét kapualjban rájuk ijeszthetnének.Kíváncsi lennék ha megszűnne a hatalmi mámor miket dadognának amikor szemtől szembe kéne ezeket a baromságokat mondani azoknak akik nem tehetnek arról hova és minek születtek.Túl nagy nyilvánosságot kap túl sok idióta ebben az országban ,aki pedig értelmes véleményt nyilvánít azt meg lehurrogják a barikák……………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (55 szavazatból)
  5. hahaha atom kiraly cikk, jot rohogtem fajgyuloloalszent.eu -n 10/10.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (33 szavazatból)
  6. Ez a nő annyit nem ér meg, hogy megszólítsa valaki! Szégyene a nemének!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +49 (69 szavazatból)
  7. Rendben van ez az írás, de a vége???
    .
    “…Tisztelettel:…”
    .
    - Tisztelettel???
    .
    Egy eszeveszett, komplexusok légiójával küszködő, gyilkos indulatokkal kelő- fekvő- élő szörnyeteget miért kellene “tisztelni”? Miért kellene “tisztelni” minden idők egyik leggyilkosabb ideológiájának, a nácizmusnak egyik mai képviselőjét?
    .
    Kb. mintha hitler valamelyik gyilkosa életre kelne, és így fejeznénk be a neki szóló, kritikus hangvételű levelet, hogy “tisztelettel”.
    .
    Gyilkos fenevadaknak, és/ vagy ezek képviselőinek semmiféle tisztelet nem jár, még formálisan sem.
    .
    bumburi:
    .
    “…Ez a … annyit nem ér meg, hogy megszólítsa valaki…”
    .
    - Dehogynem, mivel eszetlen baromságai mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (43 szavazatból)
  8. Field mindig aktív és pozitív szemléletű, sokat tett eddig is, nagyon örülök és köszönet az AN nek, hogy felkerült a lapra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (41 szavazatból)
  9. bumburi
    2013. július 30. kedd
    21:37

    Nem őt szólítja meg valóságban, ez egy nyílt levél, mindannyiunkat megszólít és valójában példát mutat és bátorít, hogy mi is és mindenki szálljon szembe a földünkön elburjánzó szennyáradattal. Én vele tartok, de gyakorlatilag mi mindannyian ezt tesszük itt az AN en és mindenhol. de akárhogy is, Morvai a címzett és adhat rá valami elmés választ vagy legalábbis amit ő annak hisz, és gondolom ha megteszi azzal csak támogatni fogja Fieldet mert mindig bizonyítványt állít ki magáról, valahányszor beszédre nyitja azt a mosdatlan száját.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (30 szavazatból)
  10. Morvai nem az egyetlen szexuálpatológiai eset, aki egy zsidó férfivel kötött sikertelen házasságát akarja megbosszulni véresszájú antiszemitaként valamennyi zsidón.
    A fölbujtókat a polgári törvény bünteti – a politikai sajnos nem.
    Morvai személye természetesen érdektelenebb, mint a tavalyi naptáron a légyszar. Csak ürügy, hogy a szerző elmondhassa fontos gondolatait, úgy hogy senkit ne aggasszon, ha úgy látszik, mintha mintha Richard Field embernek nézni ezt a lényt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (45 szavazatból)
  11. Eagle
    Vettem én is a lapot.
    Milyen válasz várható egy ilyentől? Esetleg frusztráltsága okán a metszett farkincákról kiköp egy értekezést. Ennyit tud.
    Fieldet én is becsülöm.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (26 szavazatból)
  12. Azért ezt se felejtsük ám el.
    http://hvg.hu/velemeny/20060801morvai

    Simán megvilágítja Morvai elkötelezettségének irányultságára .Szemrebbenés nélkül el tudja fogadni a nők elnyomását , ha nem Izraelről van szó. Ellenben számon kér Izraellen olyan probléma megoldását amit egész Európa nem tud megoldani Európa nyugati felén, a muszlim nők helyzete,a “becsületgyilkosságok” , a családon belüli elnymást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  13. @bumburi

    Sokszor találkoztam Morvaival egyetemista korában. Ő nem ismer engem, nem beszéltem vele csak sokszor láttam őt igen közelről. Nagyon sokszor voltunk huzamosabb ideig ugyanabban a társaságban egy szobában. Fiatal volt, nagyon csinos, tiszta , ápolt, igényesen öltözött, karcsú, egyből megragadta az ember figyelmét, kellemes jelenség amíg ki nem nyitotta a száját, de utána már nem volt kedvem megszólítani.
    .
    Lendületes, energikus, temperamentumos, nagyon belevaló, önsajnáló, mártíromkodó, veszedelmesen egoista, önző, hallatlanul erőszakos, agresszív, követelőző, nyerészkedő, kekeckedő igazság bajnoka, nagyszájú fiatal nő volt.
    .
    Állandóan volt egy parányi kesernyés mosoly a szája sarkában ami azt mondta, miért nincs igazság, miért nem kapok többet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  14. Ez egy szerencsétlen frusztrált nő,aki felismerte hogyan lehet “csirke”a baromfi udvarban,a sok ütődött kakas között.Állandóan iskolázottságával feleslegesen kérkedő ,alapjában véve ezeket feledtető intelligencia szinttel bíró karrierista.
    Oldbergnek teljesen igaza van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  15. Flórián András

    Morvai Krisztina nem a baj, ő a tünet. Tünete egy irányt-vesztett társadalomnak melyben egy ilyen zöldes-barna alak az írásait dr. Morva Krisztina az ELTE JTK docense, Európa Parlementi képviselő aláírássa zárhatja.
    Egy magára valamit adó jogi akadémia az ilyet nem szabadságolná, hanem kirugná, egy egészséges társadalomban ilyen ember csak magát és nem – mint azt a Jobbik úton-útfélen és sajnos joggal harsonázza – a választók százezreit képviselné.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (30 szavazatból)
  16. “…önző, hallatlanul erőszakos, agresszív, követelőző, nyerészkedő, kekeckedő igazság bajnoka, nagyszájú fiatal nő volt…”
    .
    - Aztán meg a Népszabadság egyik szerzője. Még emlékszek is a cikkeire, azért azok nem voltak rosszak. Legalábbis így élnek az emlékeimben. A jelleme lehet, hogy alapvetően egy sokszoros defekt- halmaz volt, de csak később őrült meg, mármint, orvosi értelemben is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  17. Dear mr. Field,
    a cikk jó, tetszett, csak az a kérdés, az utolsó három bekezdést egy Morvai képességeivel megáldott(?) – “megáldott”, miket beszélek! – személyiség képes lesz-e dekódolni. A másik kérdés, hogy hányfős bőrhajú konzílium gyűlik majd köréje szöveget fejteni…borítékolhatóan eredménytelenül.
    Egy fontos mellékkérdés: ” hogy a zsidó csoportoknak túl nagy hatalmuk van. ” A baj az, hogy a szélsőjobb párelemű szókincsében a “negatív”, “nem tetszik”, “félek tőle”, “elutasítom” érzelmi reakciót kiváltó mindenfajta inger verbális megfogalmazásának egyetlen formája a “zsidó” szó használata, éspedig igen önkényes használatról beszélünk.
    Vagyis, amennyiben nekik nem tetsző jelenséget tapasztalnak, akár a Bayern német gyógyszergyártól, akár az indonéz haditengerészettől vagy a Disney stúdiótól, készen fog állni a magyarázat: “mer’hogy ezzsidó szervezet”…
    Vagyis attól tartok, bármennyire helyeslem az uszító honlapok és médiumok betiltását, az antiszemita khiméra végleges legyőzéséhez az itt-ott kinövő fejek levágása mellett a tudatlanságból táplálkozó előítéletek, vagyis a szörny szíve kell átdöfessen felvilágosítással, oktatással.
    Ehhez kívánok mindenkinek sok erőt és jó egészséget.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  18. A ” Nyilas Barbi ”
    ( Legalábbis nyugati lapokban eképp aposztrofálják őnagysád.-ját.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (18 szavazatból)
  19. Álszent az jó, bár gyenge kifejezés. Dögöljön meg az EU, de az uniós képviselői fizetés az jól jön….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  20. Tisztelettel jelzem mindenkinek, hogy ’számkivetettségünk’ utolsó hónapja következik
    Ennél rosszabb soha ne legyen ezeken az oldalakon, és legalább ennyire tudjunk egymással kommunikálni.
    Bumburi és Csakén elvette a kenyeremet, úgyhogy nekem csak a kalács maradt!
    Éjféltől indulna NYÁRI SZÜNET III. de a fent említett társaink már beindították, csatlakozzunk hozzájuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  21. Ezt a RINGYÓT ráültetném egy működő HOT DOG sütőre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  22. hehehe
    utána óriáskiflibe vele !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  23. Aki azt hiszi, hogy védeni akarom Morvait, lelke rajta!
    Egy dolgot átültetnék a mostani ellenzékbe belőle.
    Bármit is képviselt éppen, -kommunista, fasiszta, azt mindig hatalmas vehemenciával tette és teszi.
    A demokratikus ellenzékben ilyet nem lehet találni de nem értem miért.
    -Talán nem lenne miért beleordítani a morvai félék pofájába, hogy takarodjanak a pokolba ahova valók?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  24. Azért ne feledjük, hogy az EU igen vastagon benne van a rasszizmusban. Most már gyakorlatilag nyíltan támogatja az Izrael ellenes megnyilvánulásokat. Szankciókkal sújtva Izraelt. Hatalmas összeggel támogatja az Izraelt terrorcselekményekkel napi rendszerességgel lakott területeket rakétákkal bombázó terrorszervezeteket. Röhej amikor azt mondják, hogy terrorszervezetnek csak a katonai szárnyát ítélik el. Amikor válaszul Izrael kivonul az őt elpusztítani próbáló csoportok humanitárius segítségétől akkor Izraelt fenyegetik. Az EU ebben a kérdésben elmehet a jó fenébe!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  25. Én speciel úgy hallottam, hogy Morvai elvtársnő azóta lett hithű fasiszta, mióta a szocialisták “elszakították” külföldi szeretőjétől azzal, hogy nem hosszabbították meg a kiküldetését. Szegény Baló Gyuri…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  26. Flórián András 2o13.o7.31. o9.25

    +++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. “… Röhej amikor azt mondják, hogy terrorszervezetnek csak a katonai szárnyát ítélik el…”
    .
    - Pffff… kb. mintha a hitleri náci bandát úgy kollektíve nem “ítélnék el”, csak – mondjuk – az SS- t, vagy az einsatzgruppe- t… úristen.
    .
    Az EU vezérei egyébként nem antiszemiták, egyszerűen csak nem tudják, mit kezdjenek a globális iszlámnáci terrorral, amire azt hiszik, hogy csak Izrael (meg esetleg a Zusákok) ellen irányul. Gőzük nincs, hogy lehetne ezt a szörnyeteget – az iszlámnácizmust – eltüntetni, ezért aztán itt egy kis szankció, ott egy kis engedmény, hátha akkor “észhez térnek”.
    .
    Gondolják, persze tévesen. A mohamedán kannibállal ugyanis egyféle párbeszéd létezik, ahogy az az utóbbi 1400, de főleg az utóbbi 60 évben bebizonyosodott. Az pedig nem a diplomácia párbeszéde.
    .
    Talán egyszer majd megértik az EU vezérek is, bár nem tudom, az eddigiekből miért nem értettek. Az UK például 7 éve kettes terrorkészültségben van folyamatosan – találjátok ki, kik miatt. Ennek ellenére valósággal tenyésztik a belső ellenséget azzal, hogy az állam valósággal okádja nekik a bazi nagy segélyeket. Nem baj, hogy a nagyvárosokban már nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek, NO GO zónák tömegét hozták létre, akkor is, ez van.
    .
    Lesz ebből ébredés, de fájdalmas lesz, az is biztos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  28. Eldrad, ++++++++++++++++++
    Napjaink egyik nagy abszurdja a Nyugat viszonya az iszlámhoz. (Mária országának különös dörgölőzése különösen pikáns!) Egyre gyakrabban jut eszembe Chamberlain vidám haza érkezése a Müncheni konferenciáról. A demokrácia hajnala?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos