Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Szent Iggy Pop üzenete 2013. július 3. szerda 16:46

  • Hozzászólások(76)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Szent Iggy Pop üzenete

Az ember üldögél otthon, és ne gyalázza a szentkoronát. Mondhatnám, ez a természetes állapot, legyen szó keresztényről, tálibról, pirézről, liberálisról vagy kommunistáról, ez van minden reggel, délben és este, nem gyalázzuk, oszt jónapot.

A magyar kormány neofita buzgalma, hogy most aztán megvédi a szentkoronát a gyalázkodóktól nevetséges és unalmas, mint minden, amit csinál, de itt legalább tetten érhető az a nagy sötétség, ami a fejekben lakozik, vegytisztán megmutatkozik a hülyeség.

A katolikus törpe minoritás politikai szárnya ennyit tud hozzátenni a világhoz 2013-ban: nem szabad gyalázni a szentkoronát. Jogállamról, demokráciáról, egyenlőségről, testvériségről, szabadságról nincs gondolata, de a szentkoronát, azt nem szabad buzergálni, mert akkor a törvény lesújt. Esetleg még lelőnénk minden védett madarat, de csak ha a Gazda megengedi. Ennyit értünk a világból, de mivel így is kormányzati tényezők lettünk, sikeresnek mondható tevékenységünk. A melegek például háromszor annyian vannak, mint a keresztény demokraták, aztán mégis mire mentek vele? Még egy minisztert sem adtak e hazának!

A szentkorona nemgyalázásának törvénybe iktatása idióta pótcselekvés, mert eddig sem gyalázta senki, ezután sem fogja, konkrétan senkit sem érdekel ez a túlértékelt és nem túl ízléses ékszer a Parlamentben, bár az a tény, hogy ott van, és nem a helyén a múzeumban, kicsit kínos a demokratáknak. De szerencsére a demokraták kevesen vannak.

A szentkoronát nem szabad gyalázni, szinonimája a szidtad az anyámat?! álkérdésnek, amikor a mindenről lemaradt lumpen proli már csak egyetlen biztos dolgot tudhat magáénak az életben: ha szidják az anyját, akkor ütni kell. Az anyját, akinek rokkantnyugdíját éppen most issza el a kocsmában, akit leköp, ha hazaér, akinek nem vett gyógyszert, mert piára kellett a pénz. De ha szidják, akkor gyilkol.

A mi bunkó kormányunk is éppen így viselkedik: lopja a szabadságot, de védi a szentkoronát, márpedig, aki 2013-ban a jogállamot leszarja, a szentkoronát pedig ajnározza, az világosan bizonyítja, hogy semmit sem ért a világból, politikai érzéke nulla, tanulni nem akar, csak tekintélyt szerezni, hogy ne legyen annyira feltűnő a lopás.

2013-ban a szentkorona helye a múzeumban van, a jogállamé pedig minden szívben és agyban, különben itt ragadunk a periférián, és unokáink is a fejlettebb, demokratikusabb, bár szentkoronával kétségtelenül nem rendelkező államok polgárainak autóját fogják mosni pirkadattól alkonyatig, ha szerencséjük van, és nem koldulnak Párizs vagy London utcáin.

Bár kétségtelen, hogy koldulás közben sem fogják gyalázni a szentkoronát, mert az erről semmit sem tehet.

Sajnálom, hogy a totemállatunk kimaradt a nem gyalázható dolgok listájáról, mivel annál nincs szebb, amikor egy félfeudális duzzogó országocska egyszerre hepciáskodik pogány és keresztény kabaláiért, amikor sámán dobok szólnak a szentkorona mellett, amikor fehér lován maga Jézus látogat el a medvetoros ünnepre, hogy fekete kakast áldozzon krétakörben.

Aki a krétakört gyalázza, megbűnhődik!

A fekete kakast is csak óvatosan!

Valóságtól elrugaszkodott, bizonytalan senkinek kell lennie annak, aki szent és sérthetetlen dolgok kijelölésével akarja biztonságban tudni vacak kis hatalmát, aki ahhoz is gyáva, hogy egyszerűen a fejébe húzza a koronát és abban ugrabugráljon egy darabig, konkrétan az elszállításáig.

Kamaszként persze álmodozunk arról, hogy ha egyszer istencsászárok leszünk, akkor Iggy Pop: Search and Destroy című száma lesz az ország himnusza, mindenkinek bőrnadrágban kell járnia és biztosítótűt viselni a fülében, valamint Dögölj meg!-gel köszönni minden napszakban.

Aztán ezt a többség kinövi.

Kinövi, mert nem lesz istencsászár, viszont az élet más területein arat annyi sikert, hogy ne saját ízlésének másokra kényszerítésében találjon örömöt, hanem valami kreatív elfoglaltságban, hobbiban, mint például a gombaszedés vagy legózás. Ha pedig politikus lesz, akkor tehet valamit az országáért, élhető állam, működő gazdaság, felvilágosult kormányzás, ilyesmik. Nem a sötétség konzerválása, a sötétek kiszolgálása, tolvaj barátok kitömése.

Lenne egy csomó klassz dolog, amivel ez a kormány foglalkozhatna, de mindezek helyett elavult feudális és vallási szimbólumoknak nyújt kiemelt védelmet, leszállítja a kötelező képzés életkori előírását, javító intézetbe zárja a 12 és fél éves gyerekeket, ahelyett, hogy biztosítaná a képzésüket, gondot fordítana a megelőzésre, felvilágosításra és esetleg arra, hogy a szülők kereshessenek annyi pénzt, ami mellett már nem kell lopni küldeni a gyermeket.

Ehhez persze okos kormányzásra, okos miniszterelnökre lenne szükség.

Úgyhogy marad a szentkorona, az árvalányhaj, Emese álma, körmenetek és körvadászatok, minden, amitől évszázadok óta élhetetlen ez a befülledt medence a Kárpátok szorításában.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (136 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +216 ( 224 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Szent Iggy Pop üzenete, 4.8 out of 5 based on 136 ratings

  • Hozzászólások(76)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

76 Reader’s Comments

  1. *
    Jah, szent Anikó? Hát az kiment a viskójuk elé, mi van abba ? Biztosan kifejtette, hogy mennyire együttérez férje egyik legjobb barátjának, Csányi Sándor és bankja által “kizsákmányolt” [mert a Kúria az OTP-ről döntött számára pozitíve] szerencsétlen és becsapott tömegekkel, akik most szerinte, szerintük biztosan joggal egy fillért sem akarnak visszafizetni az adósságukból.
    *
    (Ugyanez a – mert árpádsávos – banda tüntetett néhány éve még Horn Gyula jóval kisebb házánál, hogy az – úgymond – nem járna egy miniszterelnöknek…)
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  2. Az árpádsávos devizahiteles tüntetők emlékezete nagyon rövid. Már arra sem emlékeznek, hogy Bajnai egy éve alatt még kezelhető volt a problémájuk és a shortoló fidess-kdnp gazok 2010 óta egyre kezelhetetlenebbé tették – csak rá kell nézni az árfolyamok időbeli változásaira.
    Az ovi pereputty ebben a témában is csak azoknak segített, akik segítség nélkül is képesek lettek volna kilábalni a mocsárból!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  3. Kedves gets
    .
    “Az árpádsávos devizahiteles tüntetők”
    Ezzel a mondatoddal nem tudok egyet érteni!
    Adott esetben én nem voltam tüntetni, de van nekem is deviza “hitelem” .
    Nem vagyok sem jobbikos, sem fideszes, sem árpádsávos sem pedig turúlfan.
    Csak egyszerűen egy becsapott embernek tartom magam.
    És ha most valaki azzal jön, hogy:
    “el kellett volna olvasni az apró betűs részt …”
    “mindenki tudta, hogy ez csalás …”
    “bezzeg a Magyar forint hitel nem volt jó, csak nyerészkedni akartak a valuta hitelesek … ”
    “mindenki addig nyújtózkodjék míg a takaró ér …”
    stb. Annak inkább nem mondanék semmit.
    De a lényeg az, hogy nem mindenki fideszes, jobbikos és turulos aki esetenként, – csalódottságában, végső reménytelenségében – az utcára megy.
    És azt sem kell elfeledni, hogy vannak halálos kimenetelei ennek a szerencsétlenségnek ….
    .
    Persze Orbán (a legszemétebb Magyar) és őt körülvevő árulók, nyerészkedők, jellemtelenek legkisebb gondjuk a valutakárosúltak.

    minden más mondatoddal egyetértek.
    De méd is; 9,7 millióm bánja a hitelnek mondott csalást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  4. Ez valami vicc???? Ha Anikó egyedül kiment. utána pedig sértetlenül vissza, akkor miért volt ott a TEK?
    Jobb oldal a jobb oldal mellett? (CÖF)
    Jobb oldal a jobb oldal ellen? (Koppányék)

    Valaki bemondhatná végre a Fedák Sárit, hogy megtudjuk ki nyer ma!

    Valaki, könyörgöm… vázoljon máááánnnn egy szentmentes gazdasági programot, amely végrehajtásával az euró kb. 270 lenne. Vele együtt menne a frank ára…. Jajj be szép álom! Pedig nem is olyan rég még így volt! Abban a rohadt nagy válságban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  5. K. S.
    A tüntetést a koppány csoport, egység, akármi szervezte. Az hogy ki csatlakozott hozzá figyelem kérdése. Én is utálom a Fideszt, de azért egy jobbik tüntetésre nem megyek ki.
    A deviza hitelezés indítása 2001-ben kezdődött, és azért lehetett sikeres és felfutó termék, mert az akkori jegybankelnök (fidesz által kinevezett és bebetonozott) a Ft. kamatát nem engedte csökkenteni. Mondhat amit akar a fidesz, az ő konstrukciójuk, és miattuk futott fel. Az, hogy most másképp látják abból adódik, hogy más pozicióból nézve más az érdekük.
    De jobban a terméknek mindenki csak akkor kezdett utána nézni, amikor már nem érte meg. Ezzel együtt a felelősség három fele oszlik,( felvevők, bankok állam).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  6. Köszönöm az észrevételt kedves Szenzor.
    .
    Azt hiszem egyet kell értenem. Kihátrálnék a témából mert kissé elhamarkodottan
    válaszoltam (reagáltam) gets írására.
    .
    Nem tájékozódtam kellően és így fordulhatott elő, hogy csak azt a szót vettem figyelembe, melyet gets írt – “Az árpádsávos devizahiteles tüntetők” -
    Így utólag mindenképpen el kell ismernem gets és Szenzor által írottakat. Természetesen én sem állnék be a jobbik kitüntetésére.
    Semmiképen nem veszek, részt egyik megmozdulásukon sem. Legyen az bármilyen, bármikor.
    .
    Köszönettel

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  7. K. S.!
    Ilyen kedvesen még nem adtak nekem igazat!
    Köszi Szenzor!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  8. KORDON BLUED: Láttam. De mint mondtam, csak úgy eszembe jutott. És hát valószínűleg az abrakadabra ihlette. Mint ahogy biztos Te is ismered a Gordon Blue nevezetű nagyon finom húsételt. Az asszociáció csodákra képes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  9. Anikó jót húzott. Ha nem bántják, akkor hős. Kiment a tüntetőkhöz, mert jó szíve van. Ha bántják a felhergelt emberek, akkor mindenki látja, milyen állatok a deviza hitelesek. A kormánynak mind a két eset jó. Anikó asszonynak csak az egyik. Szerencsére ez valósult meg. Én azért nem kockáztatnám a feleségemet. Meg hát az urát hívták. Miért nem ő ment ki?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  10. Anikó kiment, meg bement. Szó nélkül. Közben bólogatott a szónoknak.Megöregedve,némán. Sajnálom őt!
    Közben meg azon agyalok, hogy ezek a kárvallottak pont annak adják elő a sérelmeiket, aki a sok gyerekszülés alatt mérhetetlenül meggazdagodott, az ő pénzükből is… Gondolom azt is szó nélkül tűrte…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  11. Mit tudott volna tenni Anikó? Neki otthon ugyan olyan kuss van, mint a fideSS tagoknak. Örüljön, hogy meggazdagodhatott egy félnótás mellett.
    Valamit, valamiért,- szokták mondani. Tűrjön és viselje el, ha már élvezi a lopott javakat, a jólétet. Ugyan úgy tettestárs. Ennyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  12. Nem hiszem ,hogy volt kockázat a kimenetelében.Szerintem le volt beszélve mint minden.Az már érdekesebb ahogy a Fidesz egyből védelmébe vette a hiteleseket a kúria ellen.Szájjal védeni szavazat növelés céljából jól tudnak tettekkel meg nagy nullák Ócsa stb………………………Az egész világ rajtunk röhög .A törpe egyfolytában államosít és félrebeszél.A világ változott vagy csak nekünk van valami elképesztő idióta kormányunk?A választ tudjátok ,Európa még nincs felkészülve egy ilyen velejéig aljas és gonosz emberre mint Orbán.Sajnos mi leszünk a példa ,hogyan tehet tönkre egy beteg elme egy egész országot.Úgyhogy világ jól figyelj és tanulj ,nehogy beleess a mi hibánkba és még unokáid se lássák a fényt amit a szeretett vezír húsz évre előre vetít nekünk.(már gyakorolom a zokogást,hogy amikor ne agy isten bármi történne a mi mentorunkkal ne hozzak szégyent ,(és főleg anyagi büntetést)magamra és szeretett családomra………………………………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  13. norbert
    Azt nyilatkozta, hogy : Nekem jó uram van!
    Náluk nincs vak komondor.)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  14. csakén
    Hát akkor élvezze! Nem tudom, ha én eltángálnám az asszonyt, vagy akár erőszakosan lépnék fel ellene, tuti, hogy repülnék, hogy a lábam nem érné a földet.
    Ja, persze ez intelligencia kérdése is, amit ugye tanulni nem lehet, ezzel vagy születünk, vagy nem. A csúti Dzsugasvili meg tudjuk, honnajt lett szalajtva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  15. Llanfair

    Cordon Bleu és nem Gordon Blue. Bocs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  16. ” Orbán kéjes élvezettel figyeli szolgáját.”
    A mai Népszabadságban a cimlapon van egy fotó.
    Semjén Zsolt…… szöveg alatta.
    Hát az az átszellemült nyali miniszterelnök-helyettes, ahogy nézi ura és parancsolóját….
    Azóta is liftezik a gyomrom, hogy megláttam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  17. Ja, és Orbán ahogy begyüjti az alázatot.
    Mint mikor P.P. a parlamentben sunnyogott.
    Rájuk sem nézet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  18. Barry
    Szerintem ez az igazi Gyurcsány : https://www.facebook.com/photo.php?v=587953651235495&set=vb.187301974635606&type=2&theater
    Egyértelműen látszik, hogy itt önmaga. Nem próbál keménykedni, hogy a nehezebb felfogású embereket is mozgósítsa (akik csak a kiabálásra mozdulnak meg a hülyézésre és patkányozásra). Az Egyenes Beszédben (jún. 26.) én még egyensúlyvesztést éreztem és az Olga is meglepődött, mert ő is másnak ismerte. Amit búcsúzáskor mondott – hogy Gyurcsáy Ferenc előadóművészt látták – az nem gondolom, hogy rossz indulatból mondta, noha volt egy kis éle, de alapvetően tényleg érződött valami efféle. Mert amikor azt mondja Orbánékra, hogy menjenek a francba ez kissé komikus, mivel ennél sokkal erősebb jelzőt érdemelnek. Ha viszont azt mondja akasszák föl az szintén nem Gyurcsány inkább a fidesz retorikája. Látszott tehát a habozás, hogy milyen hangot üssön meg, nem találta a fogást, közben elmulasztott önmaga lenni, pedig ebben az esetben is meglett volna a kommunikációs arzenálja hiszen mondhatta volna a maga megfontolt “gyurcsányos”módján, hogy rendszerváltás esetén felelősségre vonás, börtön, vagyonelkobzás vagy valami effélét. Amellett egy televíziós beszédnek van egy bevett stílusa, sőt elvárt viselkedési formái, ami nyilván annyit jelent, hogy az ember nem mondhatja azt, amit otthon mondana. Ilyen szempontból sem illik bele a képbe a “menjenek a francba”, mert otthon biztos nem ezt mondja, a televízióban meg túlzottan magánjellegű megállapításnak számít. Nekem a 2006 – os vita tetszett orbánnal, ahol szó szerint felmosta vele a padlót a maga logikus okfejtéseivel. És ezzel nem is tudott a törpe mit kezdeni, mert Gyurcsány igazat mondott, a számadatokat mondta, amivel nehéz vitázni. Maradt tehát Gimlinek a füstbomba(pl. az ősöket jobban kell tisztelni és ehhez hasonló üres szavak, ami szép dolog de semmi köze egy választáshoz). Mai napig nem értem azt a bűvöletet amely még mindig több milliós szavazótábort tart mellette, de biztos nem ennek a hajdani KISZ titkárból lett liberális utána jobboldali félszerzetnek a tehetsége. Ő csak ráhangolódott az adott hullámhosszra és csak neki volt gyomra ezt a képmutatást véghezvinni (mármint olyan elvekkel azonosulni amit maga sem hisz el, sőt ki merem mondani, ő semmiben nem hisz, ahol a hatalom és pénz lehetősége fölmerül oda sasszézik a bandájával). Ő már annyi szerepet játszott, hogy nincs már önálló karaktere.(Lehet, hogy soha nem is volt és ha most egy valószínűtlen rendszerváltás lenne és visszajönne a kommunizmus meg az oroszok akkor néhány év múlva már ott látnánk a pártban, amint egyre följebb jut a szamárlétrán és Leninről fecsegne).
    Kicsit emlékeztet Ray Bradbury : Marsbéli krónikák egyik fejezetére, ahol a marslakó telepátia segítségével akaratlanul is fölveszi a környezetébe kerülő emberek emlékeiben élő szeretteik képmását, így rég meghalt fiuk hirtelen hazajön és bekopogtat este hozzájuk, a másiknak a háborúban rég meghalt férje váratlanul betoppan. Ez így alakítja magát a többség vágyaihoz, megtestesíti őket de ez nem ő. És az említett regényben tudták lelkük mélyén az emberek, hogy nem a meghalt gyerekük jött haza nem a meghalt férj de mégis örültek, mert ha nincs az igazi akkor az illúzió is jobb mint a keserű valóság. Épp ilyen ez a társadalom. Tudják sokan, hogy illúzió, de amíg nincs nagy anyagi gondja addig megengedheti magának ezt az olcsó populizmust. (Akiket ismerek és nagy fidesz hívők azoknak egynek sincs napi megélhetési gondja).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  19. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    K.S. !
    .
    Kérdezhetnénk, hogy mit keres az árpádsávos (nyilas) rongy a devizahitelesek tüntetésén ? Na meg azt is megkérdezhetnénk, hogy Lévai Anikó asszony mit is keres ezek között az árpádsávos, az emberségüktől elszakadt tombolók között ?
    .
    Hát, biza erre egy a válasz. Akik árpádsávval a kezükben tünetnek, azok a bankokban a kozmopolita zsidót igyekeznek láttatni, de eszük ágában sincs “jogos felháborodásuknak” hangot adni. Megint csak egy ürügyről van szó, a “ki a hibás, Schwarz, a libás” szlogen napirenden tartására.
    .
    Aki ezekkel szolidáris, az maga is náci. Még akkor is, haéppen egyszerű háziasszonyt alakít a ráosztott szerep szerint…
    .
    Utózönge:
    Aki pedig kocsit vett devizahitelre, az meg pláne mi a francot kajabál ? Az oda menjen is el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  20. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Oszt ott mutogasson akasztófát! hát nem?
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. Iggy and The Stooges – Search And Destroy
    http://www.youtube.com/watch?v=EDNzQ3CXspU

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. Para Kovács pontosan leírta a mai helyzetet.Mindent beborít a sötétség így nagyon nehéz lesz végre világosságot gyújtani a fejekben, ha mást sem hallunk csak a hülyeséget turbózva.Azt a legkönyebb mantrázni minek vettük fel a frank alapú hitelt.A következő miatt mert a pórnépnek is vannak azért igényei és álmai, amit máshogy nem tudott volna megvalósítani mert a becsületesen megkeresett havi fizetésből “fizetésből”?nem futtotta rá.Arról nem beszélve nem is ajánlottak akkoriban mást csak ezt a hitelt.Nem itt van a bibi hanem a kedves véreink akikkel vállvetve harcoltunk ezt megelőzően a szabadságunkért, úgy átvertek mint a palánkon azt a bizonyost.Össznemzetileg harcolnak az uzsora kamat ellen, de jelen esetben a bankoknak éppen azt törlesszük a dupláját annak amit fölvettünk és még jó ha csak annyit.Erről mély hallgatás van mert így ha nem beszélünk róla akkor az nincs.A hitelesek meg sorba dőlnek be, csak az nem érdekel túlzottan senkit.Eddig csak és kizárólag az amúgy is jól lehetőségekkel bírókat segítették meg.A lényeg a szent korona sérthetetlensége így igaz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  23. Sajnos volt egy gazdag réteg akiket túlzottan is megsegítettek, azokat akik egyébként sem szorultak rá, de lehetőséget kaptak, hogy egy összegben kifizethessék a tartozásukat, a bank elkönyvelte veszteségnek – ez nem kis összeg volt, mert pont ezeknél nem 5-10 milliós lakásokról beszélünk!
    Na ez volt a legnagyobb szemétség!
    Elhintették a nem adósok körében, hogy lám, milyen jó a hiteleseknek, rajtuk segítenek. Sajnos ez így jött le, és nem csak a zembereknél!
    Ha erre nem kényszerítették volna a bankokat, hanem leülnek és tárgyalnak velük, hogy három részben osztozzanak a hiteleken – a hitelesek, az állam és a bankok, akkor mindenkin lehetett volna segíteni, de persze lehetett volna szűkíteni a kört, pl. 10 milliós határig megszabni, a részlete az illetőnek akkor is csökkent volna és az is segítség lehetett volna!
    Sok öngyilkost meg lehetett volna menteni és szimpatizánsokat szerezni!
    A másik két nagy probléma: a forint bedöntögetése és a legnagyobb probléma a munkahelyek megszűnése!
    Na ezekről sem beszélnek, csak a felelőtlenül hitelt felvevőkről!
    Pedig csak lakni szerettek volna és nem vártak a tanácsi bérlakásra…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. Kedves Csavargó!

    Mit vétett szegény Gimli törp, hogy a Kedves Beteghez hasonlítod? :DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  25. nagy andreas
    Bocsi, mindössze a termetét azonosítottam a “magyar beteggel” egyébként jellemben ég és föld a “külömbség”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos