Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Több drogot az ivóvízbe! 2013. június 26. szerda 15:55

  • Hozzászólások(89)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Több drogot az ivóvízbe!

Magyarország zárt szellemi rendszer, nyitott gazdasággal, és ezt az ellentmondást még a bíborban született, sokat pofozott miniszterelnök sem tudja feloldani, bár kétségtelen, hogy hazudni azt hazudik, amit csak akar, elvégre mi másra lenne jó a kétharmad.

Minden nap megnyerünk egy csatát, minden héten legyőzünk egy-egy kontinenst, ha pedig ki akarunk egyezni döntetlenben, ellenfeleink rohannak és aláírják a stratégiai megállapodást.

Természetesen a stratégia megállapodás Magyarországon mást jelent, mint a világ többi részében, ahogy a győzelem, a munka és az összefogás is, de ez nem kizárólag egyedülálló, különös és csodás nyelvünknek köszönhető.

A stratégiai megállapodás például arra szolgál, hogy ha jön egy cég, ami éves szinten annyit keres, mint szeretett hazánk mezőgazdasággal, iparral, szolgáltatásokkal és sikkasztással együtt, akkor valamelyik vezető politikusunk, de főleg a miniszterelnök odamegy smúzolni, issza a Coca-Colát, eszi a kutyatápot, hagyja magát fényképezni, majd aláír egy szerződést, hogy a cégre mostantól kezdve nem vonatkoznak az idióta magyar törvények, nem fognak álarcos fideszes aktivisták berontani az éjszaka közepén, hogy elvigyék a bevételt, nem jönnek Simicska emberei, hogy bazze, te kokakóla, holnaptól közgépkóla leszel, itt írd alá!, hanem kiszámítható adózás, állami támogatás, nyugodt légkör vár reá, és természetesen úgy kínozza a munkásait, ahogy akarja, plusz az első éjszaka joga.

Szép fényképek készülnek. Ezt hívjuk stratégiai partnerségnek, ami lefordítva, hogy a világ is értse, annyit jelent: túl nagy falat vagy a szuttyogatáshoz, viszont elüldözni sem akarunk, úgyhogy termeld a profitot, és ne tegyél az államnak keresztbe, mert jól mutatsz a tablón.

A valódi erő ugyanis a multinacionális cégek kezében van. Angela Merkel rendkívül kínos pillanatokat tud okozni a Fidesznek, az EU fárasztó és hosszadalmas vizsgálatokra képes, az Egyesült Államok feltartott mutatóujja is kellemetlen lehet bizonyos szituációkban, de ha egy komolyabb cég nagyon megharagszik, akkor Magyarország nincs többé, egy lyuk lesz a világtérképen, Szlovákia meg kapaszkodhat, nehogy leessen.

Szerencsére a magyar népet nem zavarja, hogy Orbán folyamatosan szabadságharcról hazudozik, de ha elhalad a háza előtt egy céges autó külföldi rendszámmal, akkor kirohan megcsókolni a kipufogócsövét, mint rendes félázsiai, aki csak az erőből ért. Mert az erő ott van, nem a Velencei Bizottságban.

Ebből egyenesen következik a „győzelem” kifejezés jelentése a magyar-magyar szótárban, ami annyit tesz, hogy nem pofoznak addig, míg be nem zárják az ajtót, így a nép csak annyit lát, hogy bemegyünk a tárgyalóba, aminek hangszigetelt ajtaja szerencsére nem engedi kihallatszani a csattanásokat és a nyüszítést.

Ezt követően kijön Szijjártó Péter és bejelenti, hogy győztünk.

Ő egyébként tényleg sikeres fiatal, mert kétszer utazta körbe a földet, és sikerült elintéznie, hogy mától vízum nélkül mehetnek a magyar lányok úszkálni a dubai medencékbe, cserébe pedig holland bálás ruhát adunk az ott dolgozó bolgároknak, vagy valami ilyesmi lett az eredménye a nyolcvanezer kilométeres repkedésnek, de legalább világot látott.

Az „összefogás” annyit jelent, hogy mindenki életben maradhat, aki nem ugat, de aki kopogtatócédulákat is gyűjt a pártnak, az trafikot kap. A többiek nyilvánvalóan nem akarnak összefogni, ezért ne is lepődjenek meg, ha szívnak, elvégre ellökték maguktól a segítő kezet, úgyhogy ne dumáljanak, hanem dolgozzanak. Ne tegyenek úgy, mintha amputált lábuk akadályozná őket a munkában, mert ilyesmit a nemzeti együttműködés rendszere nem nyal be, tetszettek volna jobb pályázatot írni, akkor most lenne föld, lenne nemzeti dohánybolt.

Ezek apró kellemetlenségek csupán, viszont cserébe galaktikus birodalom leszünk, nem csak egyszerűen Nagy-Magyarország, hanem akkor, mint a Tejút, sőt a széleken egy kicsit még ki is fogunk lógni belőle. Ne szarozzunk ezzel a párszázezer éhezővel, amikor sokkal nagyobb a tét: egyszer és mindenkorra megragadni a lehetőséget, kirobbanni a kisszerű európai posványból és eljutni a csillagokba. Ennek fényében ugyan mit számít a Tavares-jelentés?! Hö!? Ugye, hogy semmit.

A vízió, miszerint a magyar lesz az első keresztény-galaktikus faj, azokat segíti át a nehéz perceken, akik ugyan a Fidesz-rendszer nettó vesztesei, de hívők, és nem akarják bevallani maguknak, hogy rosszul döntöttek, amikor ekkora felhatalmazást adtak pártjuknak. Most ugyan kicsit éhezünk, elvették a földünket, trafikunkat és a kórházba is mi visszük az ágyat, azonban a hülye amerikaiak csak nézik majd, amikor elhúzunk a Hold mellett, és meg sem állunk a galaxis pereméig.

Ezzel szemben a baloldal arról motyog, hogy normális országot csinál, meg nem lesz korrupció, nem lesz maffiaállam, holott ezek tökéletesen érdektelen, sőt káros felvetések. Miért akarna egy nem normális ország normális lenni? Hogy lássa a szürke mind az ötven árnyalatát? Ahelyett, hogy a hazugságok aktív LSD-felhőjében lebeghetne naphosszat?

Több hazugságot!

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (111 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +143 ( 155 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Több drogot az ivóvízbe!, 4.7 out of 5 based on 111 ratings

  • Hozzászólások(89)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

89 Reader’s Comments

  1. kalmik

    Tegnap látható volt a különbség ,a lényeg.
    Gyurcsány felszabadultan, mosolyogva ,lazán igazat mondott (Öszöd óta betegesen igazat mond).Bajnai meg a szék szélén kuporogva izzadt és
    taktikázgatott,vigyázva ,hogy mikor mit mond ,mert már teljesen belezavarodott a saját pávatáncába.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (30 szavazatból)
  2. Kedves Barry1!
    Én sokszor csodálkozok Kálmán Olgán. Olyan mintha rossz lenne nála az ütemérzék. Lovagol kérdéseken, amin nem kellene és a riportalany egy mondatát kellene tovább vinni. Van, amikor továbbvisz témát, ami nem lényeges. Azt nem tudom, hogy ez szándékos, vagy megmondják neki mit kérdezhet és mit nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (23 szavazatból)
  3. wizes
    Hát ez igaz…)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  4. Barry1 és kalmik
    Lehet, hogy a tegnapi performance volt a döntő – éppen mint anno a Gyurcsány-Orbán párbeszéd – , a DK-ra fogok én is szavazni.
    Legfeljebb azt mondják majd a krumplilevesre, hogy krumplileves.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  5. A DK-nak nincs vesztenivalója, ha nem vállalják be az elnöküket(ami szerintem nem valószínű), akkor ugyanolyanok, mint az MSZP volt. De ismétlem ezt nem fogják megtenni,nehogy már a nyuszi vigye a puskát. Egy baj van, elcsalják a választást. Mit gondoltok,miért változtatnak körzetet megint? Meglátjátok szümtükkel, hogy jövőre az idei közvélemény?kutatók eredménye jön ki. Előre dolgoznak a fijjuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  6. Igen,a favorit nálam is Gyurcsány !
    Tiszta egyenes célokkal,egyenes gerinccel.
    Egyébként aki nem hülye vagy harácsoló – az ugyanazt olvasta ki az őszödi beszédből is,amit én. Gyurcsány megújító szándékkal beszélt az ÖSSZES politikai szereplőt érintő hazugságokról.
    Különben is az álnok Semlyén a 2010-es választás után nyíltan dicsekedett:
    “-Nekünk (KDNP !) a feladatunk volt Gyurcsány leamortizálása”
    A napokban jártam a Népszínház utca 42-ben és jelképes összegért nagyon szép kitűzőt vásároltam,amit nyuggerként is büszkén fogok viselni.
    Igaz,hogy lehetne egy kicsit nagyobb is.
    Demokratikus Köztársaságot akarok !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (26 szavazatból)
  7. Mi történt az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésében?

    http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=219052:egy-szavazas-anatomiaja&catid=9:vendegek&Itemid=66

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  8. Kalmik
    Ez nagyon jó. A “Támla nélküli szék” blog jellemzése is csúcs.:)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  9. Ezt a TNSz blogot beteszem a kedvencekhez. Határozottan tetszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  10. Kalmik
    A másik link is jó.
    “De mi történt a végszavazásnál? Semmi különös, csak John Prescott brit szocialista, Tony Blair egykori miniszterelnök-helyettese elfelejtette felemelni a kezét. Egy pillanatnyi kihagyás, és a többség elolvadt, egy patkószeg miatt az ország elveszett.”
    Elkeserítő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  11. http://www.hirhatar.hu/hir/molnar-csaba-orban-ismet-szembehelyezkedik-a-demokratikus-europaval
    PKI, mint hivatkozási alap!!! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  12. A kedves Barry1-nek igaza volt, hogy az €U és az Európai Tanács nem fog beleavatkozni az ügyünkbe !!!!!
    ” milyen alapon avatkozhatna be az Európa Tanács a magyar folyamatokba, amikor nem látják a magyar lakosság erőteljes tiltakozását az Orbán-kormány ámokfutása ellen.”
    Amit Bubu64 is írt a csütörtök 18:36-os kommentjében , hogy néha egy ici-pici dolgokon múlik minden !

    De jön a feketeleves és az agymosás

    http://www.origo.hu/gazdasag/20130627-matolcsy-gyorgy-a-novekedesi-hitelprogramrol-az-mgyosz-csucstalalkozojan.html

    Még a végén az lesz, hogy a banki kamatokra 1 %-ot fognak fizetni a bankok , na akkor aztán érdemes lesz berakni a pénzt a bankokba!
    Pfuj , ez már abszurd , a hülyeség magasiskolája !!!!
    Édes Istenkém , miért kell ilyen baromságokat olvasnom nap mint nap???????????
    Ráadásul még a MGYOSZ is pakolja alá a lovat , micsoda szánalmas viselkedés !!!!
    Kész KO ez az egész , kezdek belefáradni ebbe a sok eszement hülyeségbe is ami ebben az országban folyik!!!!
    Nem értem , nem értem, ……………………………….!!!!!
    Bár tudjuk a választ , de akkor is ………
    Na mindegy , egyelőre ez van ezt kell szeretni !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  13. Sedona
    Nem én írtam, hanem Eörsi Mátyást idéztem. Teljes mértékben egyetértek vele.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  14. sedona
    3,25 % -os akamatot ajánlott ma a bankunk rövid távú lekötésre.
    Sztem ez nem fedezi a számla költségeit..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  15. mavtelep

    Jézusom , ez már mindenen túltesz , ez hallatlan ,:((((
    Ez anyagi csődöt jelenthet , mert a 4 % – 4,5 %-os kamat esetén van egy pici összeg , amit egy pár napja linkeltem be 100 ezer forint esetén, de nem két havi lekötésre , hanem minimum 3 havi !
    Azt hiszem Magyarország most már végérvényesen megindult a lejtőn és gőzerővel száguld a szakadék felé , de talán már repülünk is a mélybe :((((
    Mindig rettegek az ilyen hírektől !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  16. Kedves olvtársak!
    Kissé disszonáns, hogy itt tizedszázalékokról váltunk szót miközben az elit azon vitázik a paraván mögött, hogy technikai, vagy tényleges a csőd már??? :)
    Kedves sedona!
    Ne akarj magadnak gyomorfekélyt ilyen eltolcsi féle linkeléssel, ez nekünk sem használ. :) :(((((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  17. gets
    Igen, kb. most tartunk ott, hogy már nincs hova meneküljünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  18. Kedves gets!
    Bocsánatot kérek , nem akartam senkit sem megbántani :((
    Csak már olyan idegesítő ez a helyzet, hogy nem tudom mitévőek legyünk e borzalmas hírek hallatán!
    Hidd el, hogy eszem ágában sincs senkit sem idegesíteni, távol álljon tőlem, hogy bárkit is megbántsak .
    Ettől az eltolcsi embertől már rosszul vagyok !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  19. Ugye-ugye! Kíméld magad jobban! Szükség lesz mindenkire! :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  20. egy ember van, akitól a csúti foci dakota retteg,

    Gyurcsány a neve,

    a többiek ugyanúgy pávatáncolnak, mint a csúti patkány

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  21. Sedona
    Ne idegeskedj. Attól nem lesz jobb. Vegyél külföldi pénzt és tartsd a párnacihában. Ezeknek is kint van az összes pénzecskéje. Esetleg aranyat. Mi proletárok jókat mulatunk a munkahelyünkön( már akik foglalkoznak a dolgokkal), mert nem tudunk mit tenni. Egyikünk készül az államcsődre és felhalmoz mindenféle tartós élelmiszert. Erre a másik(ő vadász) azt mondta, hogy “mit ér vele, odamegy és a puskával kirabolja. Szóval működik az akasztófa humor. Ne vedd túl komolyan, mert bedilizel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  22. bubu64

    Kálmán Olgára tegnap nagyon pipa voltam, de tényleg nem volt ellenséges, csak a szokásos besz@….. de ma például Lukács Zoltánnal és a halottas kubatov listával egészen jó volt. Tényleg néha túlspiláz. Emlékszem a matolcsy féle piros pöttyös seggű gyerek ügyben egy hétig nem szakadt le a témáról. De azért történnek jó dolgok is , Jó drága lesz a cigi ,ha lesz egyáltalán, Megint elkezdik a levelezést, a bankok (MKB) bejelenti, hogy átháritják a trazakciós nemmegszoritást, előre kell fizetni a tankönyvekért!!!
    Szuper, tudjátok ez hány szavazat.? Na, erre gondolok ,mikor “bizok “a fideszben!
    Gyurcsányon kivül senki nem tudja úgy amortizálni a fideszt ,mint a fidesz
    Ez az ,csak igy tovább!! CSAK A FIDESZ.!!! Szerintem ez már néhány cöföst is elbizonytalanit!!! Már “fillérenként”kapargatják össze a manit , már régen nincsenek tekintettel a “szavazatmaximálásra”. Semmire.
    Sedona! Na ez az amiről beszélek már nagyon régen. És ez most kezd begyorsulni!!!!Most havonta jönnek a csomagok!!! Nem baj ,jöjjenek!
    Ez kellett, birkák ?,hát akkor faljátok!!! Ki kér még??? Repeta???Alakul ez!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  23. Kedves Barry1

    “Ez kellett, birkák ?,hát akkor faljátok!!! Ki kér még??? Repeta???Alakul ez!!!”

    Tökéletes,nagyon ütős , ott van a toppon e komment :)))))))))
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  24. Barry1 2013. június 27. csütörtök 21:41

    “Ez kellett, birkák ?,hát akkor faljátok!!! Ki kér még??? Repeta???Alakul ez!!!”
    ——
    Már nem rajtuk múlik, a birkáknak ebbe már nincs beleszólása, Orbán már beleköpött a nagyfiúk levesébe, ezt visszacsinálni nem tudja és ez nem olyan dolog amit el lehet neki felejteni. A fiúk sem olyanok.
    .
    Most Orbán lassan felfogja, hogyha meg is nyeri a választásokat az kevés lesz, és most indul az utolsó nagy kőrre, a teljes kifosztásra. Nincs más választása, ezt ő maga csinálta magának.
    .
    Lovagolt a hullámon, a hatalmi mechanizmusokat kijátszotta meglovagolta, feszegette Pandóra szelencéjét, sikeresen kifeszegette, elindított egy folyamatot amely most egyre gyorsul és amely fölött már a továbbiakban nincs uralma. Megy a vonat, száguld, Orbán a vezetőfülkében rádöbben, hogy ő csak a sebességet tudja fokozni, de irányt nem szabhat mert a vonat a sínen fut és a vonatból ő nem állíthat a váltókon. A mechanizmusok amelyeket meglovagolt most erőteljesen felragadják őt mint az ár, és a nagypofájú vonatvezetőből utas lett.
    .
    Most valaki szépen átállítja neki a váltót és ő kirohan a holtvágányra, bele a betonfalba. Mi mást tehetne? Végjáték! Gyorsan pusztítani rabolni ameddig még lehet, és remél, ő is remél, csak tudnám, hogy még mit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  25. A bejelentett kínai út után 20 perccel már le is mondták.
    Meccs lesz, inkább megy szotyit köpködni.
    Más:
    Egy felmérés szerint a megkérdezettek közül 68% mondja, hogy van trafikmutyi.
    A fideszes szavazók felének nem tetszik a trafikmutyi. 51% visszavonná a trafiktörvényt!
    Más:
    dr. Selmeczi Kamill levelet írt dr. Selmeczi Gabriellának, az eü-s béremelésekkel kapcsolatos ferdítések miatt.
    Más:
    Halottnak írt köszönőlevél – micsoda műveltség: a Rokonok uram-bátyámtól a Holt lelkekig jutott a fideszes bagázs!))))
    A Fidesznek kétféle szavazója van: agyhalott és halott.))))
    Más:
    Bankok újabb sarcolása, melyet megint a lakosság fizet meg!
    Hol vagyunk már a sísapkás bankrablástól!))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  26. Azer valahogy érdekes a közvélemény kutatási eredmény trafikmutyi ügyben is!
    Mégis eszénél lenne a magyar ember?
    68%-szerint mutyi van, 51 visszavonatná!
    Mielőtt Áder aláírná, nem ártana, ha ezt az eredményt figyelembe venné!
    Bár a Margit-szigeti törvénynél is magasról, nagy ívben tettek a véleményére!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  27. csakén!!!

    68% szerint van mutyi??? És a 32 % szeint mi az a. kinja van???
    És csak 51 % vonatná vissza . ???? és a 49%????
    Na jó! Hajrá Varga Misi , facsarj még egyet szorgos kis népünkön!!!
    Ez olyan ,mint a L’Oreal!!! MERT MEGÉRDEMLIK!!!!!! Éljen és virágozzon matolcsy!!!!
    Ezek kellenek ide,a sok baromnak!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  28. E agle

    Ehhez nem is tudok mit hozzátenni Tökéletesen látod a helyzetet. Én már aZ
    EU-s elnökségünk ( Strong, you know) mondom ezt ,szerintem is totál megvezetik ezt a sutyerákot, sokkal jobb pávatáncosok ,mint ő.
    Dehogy lesz itt 20 év!! Max másfél, ha szerencséje van . Egy lóvé néküli ,súlytalan ,tömény blöff tapló, buta is és hát mentálisan se 100-as. Fizikailag ,meg csak a napra lehet nézni…… Gratulálok ,nagyon jó elemzés, ugyhogy Sedona marad a s., nem megy sehova. Ezt már ki kell birni. Még szórakozni is fogunk ,meglátjátok!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  29. Barry1
    Már ez is valami….eddig a közvélemény kutatásoknál 68%-ban a rejtőzködő szavazók voltak.
    Én minden kis eredménynek tudok örülni, mert a 68% elmondta a véleményét, de ez a 68% a trafiktüntetéskor mégis hol volt?
    Na, én így mérem a fejlődést!
    Eagle
    Így legyen, mert az agonizálásból már elegem van!
    Berlusconinak is eljött a vég, azt hitte mindig, mindent megúszhat!
    Mahatma Gandhi:
    “A zsarnokok elbuknak. Mindig elbuknak.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  30. Nagyon nem szeretem a Berlusconit. Millió szemét dolgot követett el ,de hogy ezért itéljék el.,az nonszensz. Ezen a Ruby nevű marokkóin látszik,hogy egy légi-deszant hadosztály meg se kottyanna neki. De hát igaz , Al Caponét is csak adócsalásért tudták elitélni. C’est la vie.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  31. olyan jo, hogy olvashatom az iràsait. hogy is mondta valaki kb 200 éve: “mert bünösök közt cinkos, aki néma”. örülök, hogy nem tarozik közéjük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  32. Kedves Eva
    2013. június 28. péntek
    14:34
    http://www.sulinet.hu/tovabbtan/felveteli/ttkuj/19het/esztetika/babits_jonaskonyve.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  33. Szlovákia. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  34. Ha nem saját szememmel látom, ha nem saját fülemmel hallom a királyi tv-ben Fazekas Sándor agrárminisztert mit nyilatkozik, – senkinek el nem hiszem.
    Azt mondja ez az ember a múlt évi szörnyű kánikula után, hogy bár súlyos volt a tavalyi kánikula, de a mezőgazdaság még így is SIKERÁGAZATNAK tekinthető.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  35. bubu64
    2013. június 27. csütörtök
    16:24

    Azt hiszem is-is. Nyilván vannak szerkesztési alapelvek. Másrészt viszont Olga ül ott, és baromira nem hülye a csaj. Ott ülve azért meg lehet érezni, hogy mi az, amit inkább érdemes lehet továbbvinni. Ettől másnak lehet más fontos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. Barry1 2013. június 28. péntek 10:21

    Abszolúte egyetértek és még egy dolog jut erről az eszembe amit én is régen mondok, hogy bár Orbán eszköze a félelemkeltés, nem szabad tőle félni, ez az ember sérülékeny, merev, törékeny. Egy tengeri hal amelyik óriásira felfújja magát ha veszélyt érez, egy Kacor Király. Egyszerűen keresztül kell gyalogolni rajta. Kipukkad az Orbán lufi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  37. Kerpács Winnetou

    A következő kép lebeg előttem és ezen gondolatok emésztenek!!
    /szeretném előre tisztázni, hogy a legtávolabb a Fidesztől-KDNP.-től állok, belőlük maximálisan kiábrándultam 2 hónap után!/

    Azért emlékezzünk 1989. változtatásaira, az un.”gengszterváltoztatási időszakra”
    1 NSZK. Márka 37 Ft-ba került. Eltelt 24 év, voltak is kormányaink, innen is és onnan is, de érdekes módon ma 1 /Márka/ azaz Euró el-eléri a 300 Ft.-t! Hol a két valuta érték különbözete??
    Hová lett? Ez eltűnt! Ezt ellopták!!! -és senki nem keresi, keresteti !!!

    Mi a következtetés ebből?
    Hogy bizony akik nálunk hatalomra kerültek, azok csak a hatalomra jutásukig hangoztatták a tisztességet, az erkölcsösséget, a visszafogottságot. A miniszteri, miniszterelnöki eskük ? Ha, ma visszanéznénk pl. a 2010-est , félek már csak kínból futna át ajkunkon egy mosoly, oly hazugnak tűnne!
    Itt egy ország, Magyarország! Valamikor a monarchia idején mi voltunk a 2 ország éléskamrája! Ma ?? A félországot nem tudjuk önállóan élelemmel ellátni !

    Nem értem Ausztriának, hogyan vannak olyan kormányai, válság átélő projektjei, hogy máig tud 13. és 14. havi juttatásokat, nyugdíjakat fizetni.
    Hogyan létezik ott olyan erkölcs, magatartás, felelősség, öntudat, becsületesség, hogy nem a saját és rokonaim, barátaim, zsebeit akarom megtömni milliókkal és minél gyorsabban, s mind ezt a nemzetem, kiszipolyozásával, kivéreztetésével!!

    Ráadásul mind ezt megfejelve, még rá is fogják az Unióra, de, ha kell a hugenottákra, vagy Gyurcsány Ferencre , csak ne derüljön ki egyből, hogy Ők hazudnak. Ekkor segít a média és jön a megmagyarázás, az agymosás!

    Ezt a jobb érzésű emberek egy idő után megunják és már nem is érdekli őket! Éppen ezért, inkább írja meg a Fidesz a híveinek a magyarázkodását, mert az ország népének nagyobbik része már nem kíváncsi a hazug magyarázatokra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. Kerpács

    Nem a kormányokban vagy a médiában van a különbség. Nem a politikusok a probléma , ezek igy együtt huszadrangú kifogások és okozatok.
    Az ok kizárólag maguk a zemberek. Nem kell az az óhéber süketduma ,hogy a média manipulál meg a politikusok hülyitenek . Ezek csak azt csinálják amit hagynak nekik. Nálunk az emberi minőség nagyon gyatra.Ha valaki arra jó (jogosult) ,hogy szavazzon ,meg nagy legyen a pofája a kocsmában ,akkor legyen képes gondolkodni is ,de legalább ÉLETÖSZTÖNE legyen az istenbarmának. Az nem megy ,hogy elhiszi ,hogy 2×2 = 83, aztán nyafog ,hogy nincs mit ennie. Nem várom el senkitől.hogy Einstein legyen , de ezt a pávatáncot egy jobbérzésű orángután se nyalná be. Ez az igazság!!!Én már régen túl vagyok azon ,hogy sajnáljam a zembereket.
    Már az is hihetetlen volt ,hogy beszavazták ezt a csürhét a 2/3-ba.
    Oké ,de nem oké, elhittek ezt-azt. Na de könyörgöm azóta döbörög ez a kafkai -orwelligépezet,és még most se esik le a tantusz???? Ezt is a manipulációra és a médiára fogni az már több mint bűn. Ennél sokkal nagyobb a baj. Könyörgöm ,térjünk már észhez és nevezzük nevén a dolgokat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos