Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Godzilla vs. Fanyűvő 2013. június 12. szerda 13:47

  • Hozzászólások(40)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Godzilla vs. Fanyűvő

Ahogy az árvizet, úgy fogja Európát, az Egyesült Államokat, a későbbiekben pedig a Naprendszert és a komplett Tejutat legyőzni a Kedves Vezető, csak szólunk, mielőtt a szedett-vedett népek elbíznák magukat. Konkrét szobortervem is van: Orbán Viktor gumicsizmában és vadászkabátban áll a Kárpátokon (de végig!), egyik lába Bukarest felé, másik lába Moszkva felé, harmadik lába Hende Csabán pihen, tekintetével a világegyetem peremét kutatja, kezében kolbász, fogai között petyhüdt Godzilla, a mellékalakok meg örülnek.

Mindenki mellékalak.

De mellékalaknak is jó lenni egy ilyen győzelem után, midőn a németektől (mert bizony túlságosan hangsúlyozni nem kell, de eltagadni sem lehet, hogy ez az árvíz honnan érkezett, mert bizony Németországból érkezett, onnan, ahonnan a hebehurgya kritikák, az utasítások, a szabadságunkat korlátozó intézkedések, és ahonnan – nekünk is fáj ezt kimondani, barátaim, de ez az igazság! – a tankok érkeztek akkoriban, amikor a magyar szabadság megingott, és a magyar zsidók elbújtak a német nácik elől az erdőbe, de úgy, hogy azóta sem jöttek haza), megérkezett tehát az ár, érintve némileg Csehországot és Szlovákiát, majd ahogy betette magyar földre a nyirkos állábait, gyakorlatilag a határnál fogadta a miniszterelnök, csak miheztartás végett.

Önöknek felesleges mondani, hogy egy – nem csak szavakban – európai árvíz mit tett volna ebben az esetben, hát visszafordul, naná, nem jön tovább egy folyammillimétert sem, hanem lekushad, megfordul és letarolja dühében visszafelé is Németországot anélkül, hogy Magyarország akárcsak meglátta volna gondozatlan, tajtékos felületét, de nem.

Nem ismerik ezek az árvizek még a Szeretett Vezért. Úgy is jártak, jelezném, úgy is jártak.

Ehelyett az extrém szekularitás és családellenesség árvize betört a régi idők régi dalaival, megduzzasztotta a Dunát. Az árvíz péntektől a miénk, mondta Orbán Viktor és tényleg!

P. J. O’Rourke óta tudjuk, hogy Japánban, valahol egy óriási hangárban vannak azok a fényképek, amiket a japánok lámpaoszlopokról és felsővezetékekről készítettek, mert a japánok mindent lefényképeznek, de lefényképeztek akkor is, amikor a fényképek még a valóságban is léteztek, nem csak vincsesztereken, egyesek és nullák formájában. Nos, drága magyarul olvasók, ez semmi ahhoz képest, ami nálunk történt az elmúlt napokban, ugyanis annyi kép, videó, szabadkézi grafika és olajfestmény készült Orbán Viktorról a gátakon, hogy Kínától kellett egyeseket és nullákat kölcsönkérni, mert a magyar digitális boltban elfogytak!

Orbán Viktor mindenhol ott volt, de egyszerre!

Nem ám úgy, hogy Orbán-hasonmások járták a terepet, hanem úgy, hogy ő. Csak nagyon gyorsan, és nagyon hatékonyan, nem lacafacázott, csak kapcát cserélt Óbuda és Szentendre között, aztán már ott is volt. Rögtön. A Star Trekben meg kell várni, amíg megnyílik egy féregjárat, vagy – ami még rosszabb – keresni kell egyet a világegyetemben, de a magyar miniszterelnöknek ilyesmire nincs szüksége, nincs ideje, ő magánál hordja a sajátját.

Csak kimondja: itt hamarosan nemzeti féregjárat nyílik, és már ott sincs. Illetve ott van, ahol éppen lenni akar, ahol lenni kell.

Mondjuk, lett is rögtön nemzeti összefogás, ahogy egy kedves kommentelő megjegyezte a miniszterelnök Facebook-oldalán: látva Orbán Viktor helytállását, bennem felvetődött, hogy felesleges megtartani a jövő évi választásokat. Ha annyira egységes az ország, mint most, akkor nincs szükség arra a pénzszórásra, amit egy választás lebonyolítása jelent. 3-4 év múlva vissza lehet térni a kérdésre, de addig felesleges.

A magam részéről csak óvatosan remélem, hogy a bejegyzés az abszurd humorra és a szarkazmusra mindig oly nyitott magyar lélek frenetikus megnyilvánulása, azonban vannak kételyeim. Hogy pontosan fogalmazzak: nem tudok felhőtlenül örülni, mert elég nagy az esély arra, hogy szeretett hazánkban vannak olyanok, akik tényleg ezt gondolják, amit egyébként a több száz like is bizonyít a beszólás mellett. A magyarok zsenik.

Talán mondanom sem kell, hogy azóta Orbán Viktor legyőzte az árvizet, de a reá jellemző szerénység okán folyamatosan többes szám első személyben beszél erről az eseményről, mintha mindannyian együtt győztük volna le, azonban ez nyilvánvalóan nem igaz, mert rólam például egyetlen fotó sem készült.

Jellemző, hogy az árvíz közben két földrengés is volt, de ezeket is legyőzte.

Tényleg már más sem hiányzik, minthogy a Gellért-hegy alól előbújik Godzilla, és megküzd MechaGodzillával a Duna fölött, alatt és benne szintúgy, hacsak addig elő nem kerítünk valami rendes magyar szörnyet, mert ugyan tudjuk, hogy a japánok is magyarok, de mégiscsak. Nemrégiben például olvastam egy közepesen népszerű, de rendkívül tudományos oldalon, hogy a magyar népmesék fanyűvője nem más, mint a jeti. Azt hiszem, ezzel még lehetne valamit kezdeni a választásokig.

 

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (106 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +157 ( 175 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Godzilla vs. Fanyűvő, 4.8 out of 5 based on 106 ratings

  • Hozzászólások(40)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

40 Reader’s Comments

  1. “Konkrét szobortervem is van: Orbán Viktor gumicsizmában és vadászkabátban áll a Kárpátokon ”
    .
    Nekem is ami jobban illik Orbánhoz, egyben örök utalás az árvizelésére.
    De azonfelül is nagyon illik rá.

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d4/Manneken_Pis_Brussel.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (32 szavazatból)
  2. Szerintem egy darabig nem várható, hogy PKI állami kitüntetésben részesül újságirói munkásságának okán.

    A legnagyobb jóindulattal sem lehet állitani, hogy dicséri a szeretett kedves vezetőt.

    Csak igy tovább!

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (53 szavazatból)
  3. Ki van zárva, hogy a hősfilmben látható egyedeknél magasabb ember – max 165 cm- nem volt a gátakon. A magas emberek nevében tiltakozom a hátrányos megkülönböztetés miatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (32 szavazatból)
  4. Szepesi Györgyi

    Hülye árvíz! Sőt! Hülye német árvíz!! Hát azt hiszi ez, hogy csak úgy jön és elönt?
    Minket? Amikor maga Vitéz Felcsúti Orbán Viktor személyesen!!! fogadja? Hát nem úgy van az szép ecséim! Lehet, hogy ezt Németországban meg lehet csinálni, nekik már úgyis mindegy, hiszen hanyatlanak, na de Magyarországon?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (41 szavazatból)
  5. Ha lehet ilyen kifejezéssel élni: visitottam a röhögéstől kedves PARA ! köszönöm a cikket

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (37 szavazatból)
  6. Ajánlom mindenkinek a figyelmébe a hvg-n látható cseppet sem megrendezett zoknicserélő videót! Ahol a vezér a gyerektől elrekvirált piros hátizsákját panyókára vetve liftezik a parlamentben. Ahogy belép az irodájába egy alak áll az ajtó mögött, valahogy megérezte, hogy a főnök mindjárt belép. És csak kikockázva látszik egyértelműen, hogy megint gumicsizmában van. A liftben valaki orvul megint reája adta. Vagy rájött, hogy kényelmesebb, és jobban is áll neki.
    http://hvg.hu/itthon/20130611_Video_Orban_megvalik_feher_sportzoknijato
    Para zseniális, de ezt már unom ismételni. Előre megmondom, hogy a következő öt írása is zseniális lesz. Nekem tehát bérletem van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (43 szavazatból)
  7. Gondolkoztam hova tegyem föl illusztrációnak ahhoz a hírhez, hogy Ádert kirúgja O. a Sándor palotából, mert azt ő fogja rezidenciának használni.Csak összehasonlításul:
    Downing Street 10
    Sándor palota: http://www.panoramio.com/photo/8130109
    Bölcsességek Könyve: ” Mindenki annyit ér, amennyije van!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (22 szavazatból)
  8. Bocs, lemaradt a link:
    http://hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1jl:10_DOWNING_STREET.JPG

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (15 szavazatból)
  9. Köszönöm Para! Nagyon nevettem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  10. Éljen és virágozzék a Nemzeti Minuszolók Polgári Köre!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (30 szavazatból)
  11. Magától értetődik, hogy magyar szörny kell. Magyar égre Magyar Ufót!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  12. Kádár János Elvtárs más elvtársak társaságában figyeli az árvízi védekezésen szorgoskodó munkás elvtársakat:

    http://www.delmagyar.hu/idoutazas_a_delmagyarral_alulrol_is_folulrol_is_tamad_a_vi/cikk/212/2110689/4.jpg

    Elvtársi üdvözlettel: Nagy András Elvtárs

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  13. Abban, hogy a Tejutat legànyolja, én màr elég régóta biztos vagyok.
    Mantràval méghozzà, ahogy lemantràzta a Dunàt is, egyébként Széles Gàbor perpetum mobiléje is kozmikus mantràkon alapszik.
    Mindez tudomànyos berkekben nem újdonsàg, màr megbocsàss ! :)))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  14. Kecskeméti Károly

    Philip Marlowe
    2013. június 12. szerda
    18:59
    “Gondolkoztam hova tegyem föl illusztrációnak ahhoz a hírhez, hogy Ádert kirúgja O. a Sándor palotából, mert azt ő fogja rezidenciának használni.”
    Nagyobb üzenetű tény, mint gondolják sokan.
    Tartson komoly önvizsgálatot, akit meglep a hír!
    Azt jelzi ugyanis, hogy a számtalan tény, könyv, tanulmány, interjú, figyelmeztetés ellenére, honfitársaival együtt képtelen volt felismerni, milyen förtelmes adottságtömeg készül diktátori pozícióba 2010-ben.
    Legalább az ne legyen furcsa, hogy az nem miniszterelnöki, hanem elnöki hivatal lesz majd, gondosan már korábban megszabadítva a köztársaságra utaló ballaszttól.
    (P.P.P.! = Para Persze Pazar!!!!!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  15. Szörny ügyben ajànlom Frady Endre blogjàt a nolblogon, nàla vannak mindenféle vérnyulak, tofuk és yetik, csak van a kollekcióban valami nemzeti !….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  16. Kecskeméti Károly
    Ez csak előjáték a Várhoz, ha elkészül a Nemzeti Múzeumi Negyed!
    A Forma és a Tartalom

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  17. Hiába, Szeretett Vezérünkre a fizika törvényei sem érvényesek! Amint azt minden kisgyermek tudja, aki odafigyelt az óvodában a kvantum-elektrodinamika foglalkozáson, minden entitáshoz rendelhető egy hullám, melynek hullámhossza az adott entitás tömegével fordítottan arányos, azok kedvéért, akik ekkor épp színezgettek: tehát egy entitás tömege minél nagyobb, a hullámhossza annál kisebb. Ezért van az, hogy amikor azt hisszük, hogy a büdös kölkünk egyszerre több szobában van, akkor az csak úgy tűnik.

    Vezérünk vágósertés fizimiskájából elvileg az következhetne, hogy hullámhossza egy proton átmérőjének is max a töredéke, ennek ellenére, mint arra Para akadémikus úr igen találóan rámutatott: mégis képes az ország több pontján egyidőben megjelenni!

    Magyarország jobban teljesít.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (34 szavazatból)
  18. Kósa szerint Orbán azért van jelen
    ” …hogy személyes tapasztalatai útján hozza meg a védekezéshez szükséges politikai döntéseket”. Tehát egyszemélyben, de akkor ne hívatkozzon a kormányra. A kormány azokat egyetlen esetben sem tárgyalta, nem ülésezett
    Orbán igenis kampányolt.
    “…jó néhány árvízi védekezést levezényeltem már”- mondá.

    A kamerák elé állva – fellépését – előre megtervezve, gondosan kihasznált minden alkalmat.
    Az a részlet, miszerint “A rendőrök kijelentették, hogy csak akkor lehet a miniszterelnököt megközelíteni, ha ő engedélyt ad rá.” nagyon is életszerű.
    Ráadásul, amíg a háttér emberek ingben voltak, Orbán spéci, vastag pufiban, felhajtott gallérral “vezényelt”
    Vajon mitől és miért ért fél Orbán Viktor a víztől is jobban?
    A vakegér, kapcabetyár, bakmacska, kanmajom figyelemreméltó, ha önkritika.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  19. Vakegér, kapcabetyár, bakmacska, kanmajom – ilyen magasröptű gondolatok kavarognak Magyarország miniszterelnökének fejében, hát nem csodálatos?
    A pávatánca, a sallerosztása, mind, mind a nemzeti mély magyarok büszkeségét erősíti!
    Én már régóta piréz vagyok……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  20. @memoir 20:51.
    ” …hogy személyes tapasztalatai útján hozza meg a védekezéshez szükséges politikai döntéseket”.
    Szegény, hülye Kósa már olyanokat mond, hogy az ember időutazáson érzi magát az 50-es években.Ugyan mikor szerezte ezeket a tapasztalatokat és hol?És milyen politikai döntés kell, ahhoz, hogy megakadályozzák a gátszakadást?Amihez o. ért, az röviden összefoglalható:hatalom megszerzés és megtartás.A víz és a védekezők ebben csak statiszta volt.

    Nagyon hiányolok már egy fényképet a a kisnagyemberről, amint a búzatáblán megtekinti a kalászok állapotát a jó gazda gondoskodó tekintetével.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  21. Philip Marlowe, van ilyen olajfestmény, nézz utàna, nagyon àllat !:))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  22. megnéztem a csizmahúzós videót, bakker ezek talpnyalók félnek tőle

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  23. “Jellemző, hogy az árvíz közben két földrengés is volt, de ezeket is legyőzte.”
    Annyira legyőzte hogy a második már sokkal gyengébb volt :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  24. Hasta la victoria siempre

    Nem tudom miért, de van egy vissza-visszatérő emlékem gyrekkoromból : az újság vezércikke – fényképpel illusztrálva – arról szólt, hogy Kádár elvtárs Angyalföldre látogatott. Akoor még annál is butább voltam, mint most vagyok és nem értettem hogy miért kellett neki oda látogatni, amikor onnan pár km-re volt a munkahelye ?
    Arra is emlékszem hogy a Gyurcsányra minden un. ,,elemző,, azt mondta pár éve, hogy túlmozgásos, stb. Ez nem vonatkozik a Kárpátok Géniuszára is véletlenül ?
    Pillanatnyilag ott tart, hogy naponta átlagban három gyárban tart beszédet és négy együttműködési szerződést ír alá, árvizet elhárít, sok embernek ad ki létfontosságú utasításokat, rengetegszer kell a nadrágját le- és felhúznia hogy oda engedje a nyelvvel tisztító szolgahad valamelyik tagját és akkor még nem beszéltünk a parlamenti munkáról és mondjuk a családi életről.
    Hát nem könnyű a mosónők és a kétharmados miniszterelnökök élete az biztos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  25. Jajj Para !

    Nem bontottad ki eléggé, hogy van neki saját féreglyuka.
    Ebben lett volna még ………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  26. JÓ vagy Para … MÁS: “hehe … naigen … jó ez a fészbuk /meg persze a többi háló is/ … DE van egy vízióm, leírom, röviden és mindenki eldöntheti, hogy ez, mmint amit leírok, vagy Orwell 1984 c. regénye a nagyobb “baromság” … : ugye azt látjuk ov fészbuk oldalán, hogy vannak olyan beírók, akik más beírók szerint elmegyengeséggel küszködve eszement baromságokat firkálnak, pölö: “felesleges megtartani a jövő évi választásokat” stb… namármost, én ugyan nem vagyok nagy híve az összeesküvés elméleteknek, DE mivel nem látunk bele ov fejébe, próbálok bele gondolni … ezért számomra egyértelműnek látszik a folyamat, miszerint ov látva, hogy az ellenzék/?/ előbb-utóbb valamilyen rendbe összeszerveződik, illetve, hogy a társadalom nagy része 2014re ellehetetlenül, értem ezalatt főleg a gazdasági helyzetét, ezért szépen, nem lassan, behinti a köztudatba, természetesen a NÉP hangjaként -lásd fenti idézetet-, hogy az országnak most/akkor nincs pénze választásokra/egy emberként jó neki stb. és természetesen alulról jövő kezdeményezésként, mondjuk a Kerestyén Aggszüzek Oltalmazóinak Árvái Egyesület indítványa alapján, NÉPSZAVAZÁST írat ki arról, hogy a parlament hozzon törvényt, hogy 2014-ben NE LEGYEN szavazás! … és neagyisten összegyűlik -mennyi is kell most egy népszavazás kiírásához? 100e aláfirka?- annyi, hogy a parlament KÉNYTELEN foglalkozzon vele … a többit meg a 2/3 elintézi … és már meg is van a következő 10-15 év … Európa meg csókolhat, hiszen az egészet a NÉP akarta … NA!!! kedves “ellenzék”, fészbukos lázongók! erre mit varrtok! RÉMÁLOM???? … Ti azt csak gondoljátok …”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (24 szavazatból)
  27. Nincs annal inspiralobb kep rola, amint balra masirozik, mint egy igazan kemeny zsoke makettje, a csizmaja csak ugy klaffog, es megy-megy a homokzsakok tetejen ismeretlen celok fele. Aztan rajottem, hogy valoszinuleg simicska logott le a kep bal szelerol, ahogy odaparancsolja magahoz a kis pincsit, hogy atbeszeljek ezt az egesz mizeriat a visszatartott 300 milliard forintrol… Es csak szeretnem, ha vicceltem volna ;)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  28. Zsir a cikk,Para Úr.Szép videókat láttunk,ahogy a Kárpátok Gátőre véd.
    A viz is csak kussolt.Megint megvédte az országot,/minden napra egy tojás/.
    A történelem ismétli önmagát,s az orwelli téboly szép csendesen,valóra
    válik.-ElDé-:ez nagyon is valószinü- ,ráadásul az “ellenzék” segitségével,
    hiszen ők valójában nem is akarják leváltani a Nemzeti kapcás vakegeret.
    Mit is kezdenének ezzel a nemzeti szarkupaccal…,meg aztán mondjuk
    meg őszintén,elindult a növekedés-olcsóbb lett a kéményseprés.Siker-siker
    hátán./kim dzsong un titokban fociedzéseket vesz/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  29. Az emberek pedig elsiklanak az olyan apróságok felett, amikor a filmben a narrátor mondja, hogy Orbán Viktor a saját maga vezette mikrobusszal ment át a másik helyszínre, és eközben azt lehet látni, hogy a jobb hátsó ajtón beszáll, és elhelyezkedik. A hívek meg nem azt hiszik el, amit látnak, hanem amit hallanak – lám még az autót is ő vezeti. A Szretett Vezető még a hátsó ülésről, kormány nélkül is tud vezetni…
    A szakértői kérdése pedig, hogy “mennyi ez még?” jobb lett volna, ha kiarad a filmből, mert normális embereknek a vicc szerint egyből az a válasz ugrik be 30. Persze Bakondi viccet nem ismer, ezért egyből visszakérdezett “már hogy értve, időben?”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  30. Csak egy kérdésem van, és nem állok senki mellé, de nagyon érdekel. Szertenék 2014-ben valami MELLETT, és nem valaki ELLEN szavazni, lesz rá lehetőségem? Vagy be kell érnünk az O-ra szavazók és O ellen szavazó két táborával? Mert a másik oldalon nem nagyon látom, mi van, van ott valami egyáltalán néhány eltűnőfélben lévő asztráltesten kívül?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (11 szavazatból)
  31. Kósa szerint Orbán azért van jelen
    ” …hogy személyes tapasztalatai útján hozza meg a védekezéshez szükséges politikai döntéseket.”
    Milyen árvízvédelmi politikai döntések vannak?
    „Esztergomot hadd vigye a víz!” – típusúakat? Milyeneket még? „Párkánynál vágjátok át a gátat!” vagy „Tarlós, ha okoskodsz, akkor a katasztrófavédelmet átrendelem Békésbe!” „Péter! Hozhatjátok az azerbajdzsán homokot, de előtte válogassátok ki belőle a baltákat!”?
    Amúgy PPP! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  32. Miután a szerbek közölték, hogy a felajánlott 1000 magyar katonát köszönik szépen de nem kérik, Orbán kicsit lelombozódott. A hülyéje nem jött rá, hogy ez azért van, mert nem ajánlotta fel a szerbeknek az ő személyes segítségét, s azok ezért megsértődtek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  33. Tökeletlen ember hülye beszedet a hivök ahitattal halgatjak.Vastaps es senki
    sem meri elsönek abbahagyni a tapsot.Korus enekel;A szolo enekes szövege
    legeny a gaton,a korus folytatja,mint szar a lapaton

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  34. Az idézett komment nem vicc. Jövőre nem lesz választás. De hát ezt B.L. már pontosan megírta. Igazából már csak egy lényeges szavazás lesz:
    .
    “Akarja-e, hogy Magyarország végre független legyen mindenféle liberális elnyomó nyugati hatalomtól?” (IGEN, nem)
    .
    És már kint is vagyunk az EU-ból…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  35. bmk

    Azért az nem teljesen úgy van . ÉS NEM CSAK MIATTUNK!!!!!!!!
    2014 -ben az EU (és a NATO) kellős közepén nem elég szinjátékot rendezni választás vagy népszavazás cimen,ha nem olyanok a körülmények és a feltételek ,annak eredményét senki se fogja elismerni. ÉS NEM CSAK MIATTUNK!! 2.0.
    Megkérlek ,hogy most nehogy elkezd a szokásos: Mit tudnak tenni? izét
    ( megsúgom: amit akarnak!!) meg a jaj ,a belügy meg izé… szuverenitás….
    Ugyan!!!……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  36. Barry1
    .
    OK, kíváncsi vagyok. Ne legyen igazam. Csak sajnos sem az EU sem a NATO nem tud sem az elbűvölt fanatikus, sem a befordult tömegek ellen tenni (és nem a kormány ellen).
    .
    Jó, senki nem ismeri el majd az eredményt. És akkor mi van? Én sem ismerem el ezt a kormányt és az általuk kihozott törvényeket, rendelkezéseket. És? Érdekli ez őket? Nem. Attól még elvették pl. a magánnyugdíj megtakarításomat vagy most majd elveszik akár a lakásomat. És miért ne lehetne hozni olyan törvényt, hogy 20 évente legyenek választások?
    .
    De pont fent írtam, hogy az EU kilépést is meg fogja szavaztatni. És a hívek meg fogják szavazni (illetve az lesz az eredmény).
    .
    Az az érzésem, hogy az események még nem érték el az ingerküszöböt. De ha egyszer elérik, akkor robbanni fog a közhangulat, és a két oldal tettleg is egymásnak fog esni.
    .
    Ha jól tudom, Szomáliából is kivonultak a békefenntartók. Egyszerrűen megértették, hogy nem látják őket szívesen. Tehát inkább kijöttek, és hagyját őket főni a levükben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  37. Egyszerrűen => egyszerűen

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  38. bmk
    Orbán leves 20 évre előfőzve?
    .
    Varga kijelentette, hogy 2014-ben visszafizetjük az IMF hitelt.
    (az olcsó hitelt törlesztjük drágább hitelből………….. Miért is?)

    http://figyelo.hu/cikkek/rovidhir—varga-mihaly–legkesobb-2014-ben-visszafizeti-magyarorszag-az-imf-hitelt

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  39. bmk

    Az isten álldjon meg ,hogy jön ide Szomália??
    Az általad emlitett fanatikus tömeg nincs több 1 milliónál . Nincs.
    Hogy ellenük mit tudnak tenni? KÖZVETVE!!!!! bármit.
    bmk , félreértés ne essék ,én nem kételkedem a jó szándékodban ,de hidd el nekem a saját fanatikusain kivül úgy kellesz nekik ,mint egy falat kenyér. Te és azok akik a jelentőségükön felül értékelik őket,tápláljátok a legyőzhetetlenségi mitoszukat,és egyáltalán “dicsérgetitek ” a király soha nem is volt szép új ruháját.
    Egyet jegyezz meg jól . Ha akarják ,két nap alatt kivágják a francba ,a szemétdombra , a neandervölgyi csürhéjével együtt. Hogy (még) nem akarják ? A helyükben én sem akarnám ,mert a magyarok úgy vannak ezzel mint a
    L’ Oreallal.: mert MEGÉRDEMLIK!! ( megérdemeljük) Be vannak árazva 2014-ig. De nem tovább . Annyi érdeket (és nem csak gazdaságit) sértenek szinte mindenhol és minden téren ,hogy ezt nem lehet büntetlenül csinálni..
    Tudom ,most jön a menetrendszerű kérdés: Mit tudnak tenni? Megnyugtatlak: Tudnak!!! Hidd már el . Patomkin falu ez az egész. Kb. olyan ,mint Ócsa, és aki Ócs(k)a az annyit is ér!! Nyugi , továrisi konec!!! Üdvözlettel: Barry1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  40. Nem így:”fogai között petyhüdt Godzilla, a mellékalakok meg örülnek.” hanem így:fogai között Godzilla petyhüdt , a mellékalakok meg örülnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos