Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: “Párkapcsolati lehetőségre lehetőség nyílik” 2013. május 28. kedd 16:37

  • Hozzászólások(50)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: "Párkapcsolati lehetőségre lehetőség nyílik"

Táncválasztó, párválasztó rendezvényeket tartott a kormány hétvégén, ami döbbenetes bornírtságával és értelmetlenségével majdnem elhomályosította a Nemzeti Összetartozás Dalát, pedig az is elég jelentős tett, a „hogyan legyünk Észak-Korea atomfegyver nélkül” projekt keretében.

A táncos-zenés párválasztó rendezvényeket úgy kell(ene) elképzelni, hogy a helyi szalonzenekar játszik, a fiatalok pedig összegyűlnek, majd – szigorúan a katolikus keretek között maradva – táncolnak egymással, a későbbiekben pedig gyermeknemzési céllal hazamennek. A kettő között természetesen ott van az esküvő, mert mégiscsak morális forradalom zajlott Magyarországon, csak túl jól sikerült, és a fiatalok nem akarnak elég gyermeket vállalni, ami nagy hiba, mert így aztán ki fogja közmunkában gondozni az államtitkárok földjeit?!

Régóta jelzem, hogy a Föld problémája nem az, hogy túl kevés gyermek születik, hanem az, hogy túl sok, bár kétségtelenül a magyarok aránya ebben a történetben nem jelentős, de én a kínai, indiai és nigériai gyermekeknek is tudok örülni, elvégre mindannyian egyenlők és egyformán értékesek vagyunk.

A kormány azonban magyar gyermekeket akar, mivel a kínai és nigériai gyermekek nem jönnek ide Békemenetet alkotni, ami pedig szomorú.

Én fiatal vagyok (értelmezés kérdése, de 50 alatt még kiválóan alkalmas lennék apának), feleségem szintén, és ha biztosak lennénk benne, hogy be tudjuk fizetni a jövő havi villanyszámlát, a jövő évit és esetleg három év múlva is képesek lennénk rezsit fizetni, valamint élelmiszert vásárolni, komolyan elgondolkodnánk a gyermekvállaláson. Erre esélyünk sincs.

Nem mondom, persze, hogy a gazdasági helyzet egyértelmű összefüggést mutat a gyermekvállalási kedvvel, nyugati példák igazolják, hogy a jóléti társadalmak kisebb népszaporulatot produkálnak, mint a harmadik világ vidám és rettenetesen szegény országai, de ilyenkor nem az a megoldás, hogy mindenkit elszegényítünk, mindent lepusztítunk, aztán a pálinkafőzés kiemelt támogatásával szaporítani kezdjük a magyart.

Mint ahogy az sem, ha szalonzenekarokat fizetünk le némi rumbáért és csacsacsáért, mert valamelyik népművelő hajlamú ősbunkó kereszténydemokrata államtitkárnak ez az ötlete támadt.

Elszaladt mellettetek a világ, bogárkáim, annyira sem vagytok képben, mint beszívott molla a Time Square-en, ez a világ már nem az a világ, amelyikben a képviselő urak zsírkeverővel verik az asszonyt, akit egyébként szamárháton raboltak el a szomszéd faluból az Új Trafik Bál éjszakáján. Nem fognak túlfizetett szalonzenekarok erkölcsi és szexuális forradalmat csinálni, mert 2013-at írunk, amikor a kormány politikusai már azt a nyelvet sem beszélik, amit a normális emberek, nemhogy parancsokat tudnának adni nekik különös, régies dadogásukkal.

Legyen minden szép, morálisan kompakt, esküvő, gyerekek, aztán addig vered a nőt, ameddig mozog, elvégre szülni már úgysem tud többet. Ez az üzenet. Vége a buzulásnak!

A fiatalok magasról tettek a rendezvényekre (minden megyeszékhelyen egy-egy), vagy el sem mentek, vagy elmentek és kifejezték véleményüket a kormányzati csajoztatási, pasiztatási kezdeményezésről. Röhejesnek és álszentnek találják. De nem akarok mögéjük bújni a véleményemmel: röhejesnek és álszentnek találom én is, akárcsak az Összetartozás Dalát, amit valami dilettáns csapott össze a gyors és könnyű pénz reményében. Ez nem zárja ki, hogy komolyan is gondolta, de ettől nem lesz jobb. Az elképzelés szerint ugyanis a Trianon Emléknapon majd mindannyian együtt dalolunk egy barackfáról, ami alatt mindenki táncol. Ettől leszünk magyarok. Ettől tartozunk majd össze, de nagyon.

Kétségbeejtő lenne (de nem kizárt), hogy az összmagyarságot a rossz ízlés, az igénytelenség, a szellemi leárnyékoltság, a szolgalélek, a képmutató ostobaság és a dilettantizmushoz való olthatatlan vonzalom forrasztja egybe, de ez esetben én nem vagyok összmagyar. /pontosít/ A fércművek erodálják a nemzetet, mert épeszű, könyvet rendeltetésszerűen használó magyarok megvetéssel elfordulnak, a felheccelt bunkók pedig számon kérik rajtuk, hogy miért is nem akarnak beletartozni a nagy magyar összenemzetbe, na miért?!, biztos azért, mert zsidók, melegek, kommunisták, gyurcsányisták, bajnaisták, liberálisok, pirézek vagy szingalézek, pedig csak rendelkeznek némi ízléssel, és nem nyalják be az olcsó pártpropagandát.

A kudarc után előállt Soltész államtitkár, és megnevezte a bűnösöket – mily’ meglepő! – Bajnai anarchistái tették tönkre a magyar nép kulturált szórakozását, természetesen politikai céllal, mert a bajnaisták direkt azt akarják, hogy ne szaporodjanak a magyarok. Bajnai, Gyurcsány, Mesterházy, Fodor és a velük szövetséges Durex!

Mindez szimpla választási propaganda lenne, ha Soltész államtitkár tudna beszélni. De Soltész államtitkár nem tud, nem képes a tagolt beszédre, nem sikerül neki szavakból mondatokat képeznie, makog, mint egy előember és nem azért, mert a rátörő riporterek megzavarták, nem álmából felkeltve, hanem a saját kamerája előtt, tudatosan, direkt bele pacekba. Soltész államtitkár ugyanis azt hiszi, hogy ez a tagolt beszéd. Nemcsak műveletlen és egyszerű, mint a mohával benőtt féltégla, de még csak észre sem veszi.

Nincs jövő, ezek fognap szaporodni helyettünk.


VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (118 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +174 ( 192 szavazatból)
Para-Kovács Imre: "Párkapcsolati lehetőségre lehetőség nyílik", 4.8 out of 5 based on 118 ratings

  • Hozzászólások(50)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

50 Reader’s Comments

  1. De hát, ha jobb lenne, mint ovi, akkor ő lenne OVI ! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  2. Basszus Para! Ez megint k@rva jó volt. :))))))))))))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +57 (59 szavazatból)
  3. Zsir a cikk.Szomorú jövőkép,hogy ezek a tufák szaporodni fognak,igy is többen
    vannak az elviselhetőség határán./1 is sok/.Beteg állatok,beteg ország,
    s menthetetlen!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (44 szavazatból)
  4. Ha ilyen hülye beszélni sem tudó baromra bízzák a párkapcsolati lehetőség lehetőségének lehtősége megszervezését, akkorne is számítsanak arra, hogy egyetlen normális fiatal odamenjen. Uraim! bulit kell szervezni, nem csürdöngölőre késztetni acsajokat meg a skacokat. Ez már a múlté. Ha sikert akartok elérni biztosítsatok (lehetőleg olcsón, vagy inkább ingyen) valami iható nedűt, esetleg valami finom házifőzésű páleszt, (abban a führeretek is szakértő) na meg valami embernek való zenét, majd lesz tömeg. Ne szentmisét akarjok tartani, mert arra normális vevő nem megy el. A hülye honlapjaitok feltörése pedig egyenest élvezet valami ifjú heckernek. Ne a Bajnaira próbáljátok rákenni. Ő biztosan nem foglalkozik ilyesmivel. Ami pedig a husvétot és apünkösdöt illeti, az egyenesen tüntetésre való idő! Ha nem emlékeztek rá, én felhívom a figyelmeteket arra, hogy a legendabeli Jézusotok is tüntetni ment Jeruzsálembe a pészah idejére. A pünkösd pedig igazi jólszervezett kampánygyűlés volt. Ha nem emlékeztek rá a legenda szerint ott kezdtek az agitátorok különféle nyelveken motivációs előadásokat tartani a népeknek. Csak ismernetek kellene a szentírást. Rájönnétek, hogy nincs új a Nap alatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +50 (52 szavazatból)
  5. Na. Ne durvuljatok.Csak gátlásos Miklóska. Ő is így ismerkedett meg az asszonnyal és szép emlékek ébredtek benne.
    Az írás nagyon jó. Az utolsó mondat a lényeg. Annyi a magyaroknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (40 szavazatból)
  6. Ez a pasi arra jó,hogy a Bajnai nevét ne merüljön feledésbe.Miért nem azt mondja,hogy elosztottuka10millát,neve lett a gyereknek,és passz! Ez a Szabad egy táncra akció már túlhaladott ebben a korban.Hol élnek ezek? Még jó hogy a vasárnapi nagy misén ki nem prédikáltatják a pappal,a sokasodási programjukat!
    Hülyék!
    Viszont a cikk az jó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  7. Azért némi reményt ad, hogy a fülkeforradalmárok be vannak tojva, ha a bajnaisták döglött halakat dobálnak és pártjelvényeket osztogatnak.
    Talán csak meg kéne pöccinteni a fülkeforradalmárok orrhegyét és egyből szét is porladnának.
    De hát amíg a legtöbb választó a Fideszt komálja a nagyobb része meg nem tudja kit választana, meg nem menne el, addig itt fognak ülni a nyakunkon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  8. Na erre mondom én azt, hogy ilyen egyedeivel a földnek nem kívánok sorsközösséget vállalni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  9. Szimpla választási finanszírozási trükkről lehet szó. Meg kellene nézni, hogy hány millát szántak ezekre a rendezvényekre, és azok a millák hol kötöttek ki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  10. Bizony mondom Néktek kettyinteni márpedig kell, a víz lever amikor arra ébredek, hogy a soltész mutatóújjával int KETTYINCS, még szerencse, hogy hamar lekeverem, de akkor meg jön az uri Geller MUKUDJ!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  11. mina tannenbaum

    http://www.youtube.com/watch?v=cxIzPx1AgwM

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  12. Már régen mondom, hogy a fideSS népekkel csak három baj van: műveletlenek neveletlenek és kulturálatlanok. Röviden: bunkók. Minden egyéb baj ebből származik. Országot csak olyan emberre szabad bízni, akinek van operabérlete. Para meg zseni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +50 (52 szavazatból)
  13. Nyul György
    Így van, bulit kell szervezni! Nálunk a faluban rendezett bálokon 15 és 90 évjárat között még mindig a Macskajaj a menő. Arra összejön a falu népe (pálesz már volt). Erre már mindenki párt választ. Nem kell argentin tangó és egyebek. Nem véletlen, hogy a párválasztó táncrendezvényeket csak nagyvárosokban szervezték!
    Ja, még a Piros bicikli is összetartó erőt képvisel.

    Yeti lovag
    Szemtanú betelefonáló idősebb hölgy szerint nem is volt döglött hal dobálás.
    Én több helyszínen készült videot végignéztem, egyetlen halat sem láttam.
    Szóval miért is hazudnak a szemünkbe?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  14. Lehet, hogy Soltész úr a régi jó KISz rendezvényekre emlékszik? Igaz, akkor már nem voltak annyira kötelezőek, de mindig lehetett piálni, fiúzni-nőzni :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  15. hogyan legyünk Észak-Korea atomfegyver nélkül” projekt keretében.

    telitalálat….

    de azért megjegyzem, ÉK-ba azért a déli rokonok tolnának némi, kápét, munkahelyet stb…
    innen viszik….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  16. Igen a “cocialista ” erkölcsök keresztény csomagolàsban.
    A “hettyem-pitty” feltàmadàsa.
    Ez kezdi überelni Kafka legvadabb rémàlmait is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  17. emigrant!
    Tömör és igaz vélemény!
    A fidesz egy valóban bunkó, neveletlen, tehetségtelen banda!
    Akárcsak népünk 60 %-a!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  18. Szepesi Györgyi

    “Nemcsak műveletlen és egyszerű, mint a mohával benőtt féltégla, de még csak észre sem veszi.”
    Ez így van. De hát az már régóta köztudott, hogy a Fidesznél különösebb feltételek nem kellenek ez előre jutáshoz. Elég ha lélegzik, lát és hall az illető. Ha önállóan eszik is – semmi nem menti meg attól, hogy államtitkár legyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  19. Szepesi Györgyi, egyet kifelejtettél, ami pedig nagyon fontos ov pártjában: gondolkodni tilos. Csak ov hülyeségeit szabad nyökögni, ötleteit szabad nagyszerűségnek tálalni.
    *
    Ami a párválasztást illeti: bízzák csak azokra, akiket illet. A népszaporulat: szolgákat akarnak, adófizetőket, semmi mást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  20. halandor

    Tényleg ,ez a Hofi féle hettyem -pitty! Na ez az államtitkár az egyik kedvencem,meg
    a rétvári féle penészvirág.
    Az elején tényleg csak vénemberek voltak és gyerekek. Gondolom aztán ment a mozgósitási körtelefon ,erre előkecmergett néhány fidelitaszos.
    És ez a szerencsétlen makogó előember hatalmas sikerről beszél és folyt.köv.
    Remek. Égessék csak magukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  21. Na pont ez a fajta az amit nem kellene szaporitani !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  22. Istenem, az idegeim felmondták a szolgálatot (mondjuk már jó ideje), és gátlástalanul, könnyezve, elferdült szájjal röhögtem…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  23. keserűemigránslét

    Az a vicc,hogy sok fiatal gondolkodna családban,szeretne gyereket,szeretne családot.De ha nem biztos abban,hogy akár még jövő hónapban is ott lesz e munkahelye akkor minek?Hogy beadja az árvaházba,vagy kidobja a kukába?
    MIKOR LESZ MÁR ENNEK VÉGE?!
    Majd akkor amikor a külföldön szerencsét próbálók soha nem jönnek haza és a gyerekeiket nem tanítják meg magyarul.Majd akkor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  24. “a későbbiekben pedig gyermeknemzési céllal hazamennek.” LOL :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  25. Ez a Soltész pont olyan, mint a kádári kultúrfelelősök voltak. Ugyanaz, egy az egyben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  26. Egy másik jó írás: http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130528_Bajnai_anarchistak_NER

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  27. Tisztelt PKI!

    Tegnap hallottam megfogalmazását, hogy Mo-n mi van?

    Ön kijelentette, hogy Mo-n focializmus van.

    Kiváló meglátás.

    Ám engedje meg, hogy szerényen kiegészitsem. Miután manapság mindenre a “nemzeti” szót ragasztják, igy az Ön megállapitása kiegészitve,

    Nemzeti Focializmus.

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  28. topi mackó, 2013. május 29. szerda, 07:00
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    NEMZETI FOCIALIZMUS +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  29. Mínuszolók!
    Azt gondolom, hogy többnyire rendes emberek vagytok, de nem tudjátok elviselni, ha valaki másképpen gondolkodik mint Ti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  30. Pár éve 3000 ezren zsúfolódtak össze egy, nem a kormány által szervezett, sajnálatosan tragédiával végződött, jó bulinak ígérkező eseményre!
    Itt most valóban a millák lenyúlásáról szól minden, kell a pénz, hogy mozgathassák a forintot – jó lenne, ha lenne olyan banki szaki, aki látná, kiknek a számlájáról manipulálják a forintunkat le/fel mozgatva?!
    Prütykölésügyi államtitkár szerint nagyobb siker lett volna, ha Bajnai anarchistái nem dobálnak döglött halat, azok akik a székháznál is közreműködtek….Szőke Feriről tudjuk, hogy tíz évet ült gyilkosságért, a tiltakozó fiatalokról nem hallottunk semmit….viszont láttuk, hogy a sósavas lény, a fiatal arcába mert gyűrni egy papírlapot és a fiatalember azt minden viszontválasz nélkül eltűrte!
    Fideszéknél valóban minden úgy működik, mint a Nestlé-reklámban…..fogd rá a másikra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  31. remélem mindenki érzi, mennyire jóindulatú volt Bajnai Gordon, hogy egyelőre csak ez ellen a rendezvény ellen mozgósította diverzáns csapatait. majd amikor a tánc utáni, gyermeknemzési célú gyakorlatok közben huhog bele az idillbe, na az csúnya lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  32. Egyébként meg lehet, hogy a Nemzési és Fedeztetési Államtitkárnak igaza volt és tényleg hatalmas siker volt a rendezvény. A fiatalok talán túl cinikusak voltak és csak röhögni mentek, de ki tudhatja, a nyudíjas nénik talán fűrészeléssel ütötték el az este hátralévő részét. És akkor pont kilenc hónap múlva nagy erőfölény lesz a kampányban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  33. mina tannenbaum

    topi mackó, bővíteném:
    nemzeti focialista idiotizmus

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  34. A másik előember selmeczi, addig nincs gond, amíg a súgógépről a sajtájon fel kell olvasnia az épp aktuális bullshitet, de ha egy stúdióban a saját szavaival kéne válaszolnia valami egyszerű kérdésre, pl HOVA REKKENTETTÉTEK A NYUGDÍJPÉNZT??!!, akkor úgy elkezd dadogni, meg összefüggéstelenül motyogni, hogy csak onnan tudom, hogy magyarul próbál beszélni, hogy ki nem nézek belőle semmiféle idegennyelv-tudást.

    Amúgy ez a barackfás förmedvény tényleg vicces, ilyet írtak volna a tündék, ha Valinorban szocializmus lett volna, és nem Manwe, a Szelek Ura vitte volna az adminisztrációt, hanem Grósz Károly.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  35. Megj. az előttem szólókhoz: falábú tippmix-huszárjaink bundameccseit a Bohócligában (copyright: labdabiztos.blog.hu) én nem nevezném focinak… :DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  36. mina tannenbaum

    Nagy A. megj.-hez:
    oké-oké és így:
    fideszista nemzeti focialista dilettantista idiotizmus… és már érik is a barack…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  37. be tudná linkelni vki az összetartás dalát?
    kíváncsivá tett Para:D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. Kedves Mina!

    Valahogy így. Vagy, hogy a Véleményvezért idézzem: szinte hihetetlen, hogy létezzen egy kormány, amelyik egyszerűen semmit, DE TÉNYLEG SEMMIT nem képes jól, mit jól, legalább elfogadhatóan, mit elfogadhatóan, legalább egy kegyelem-kettesre megcsinálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  39. mina tannenbaum

    a józan ész dimenziójában erre az álmokfutásra egyetlen magyarázat lehet: a pénz. a minél több pénzért lealjasult, kulturálatlan emberek társasága, világa ez. minden lehetséges a hatalom megtartásáért, ami a pénz elosztásával is jár. szerintem eszükben sincs kegyelem-kettesre hajtani…ahhoz más is kellene, elsősorban a XXI. században kellene élni, informálódni és gondolkozni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  40. Ez az államtitkár maga a sötétség. Mi köze Bajnainak a bornírt ötleteikre nem lelkesedő fiatalokhoz.Gyáva, ahelyett,hogy kiállna beismerné mennyire blamálták magukat,képes ezt a süket szöveget előadni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  41. Parának nincsen igaza!!! Össze -vissza beszél!!! Kell a buli!!! Lengyelországban a fiatalok közt ilyen divat hódít, 13. 14. évesek között!!! A lányok lefekszenek egymásmellé úgy, hogy a fejük össze ér, A fiúk körbe mennek a lányokon ,és az győz aki később élvez el!!! Az igaz hogy öten már a csapatból valakitől teherbe estek , De hát Istenem, még nem tudhatják hogy ebből terhesség lehet. Tényleg nemtudták!!!! De lessz gyerekáldás!!! Magyarország le van maradva. Hajrá! Felzárkózni!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  42. mina tannenbaum

    http://indavideo.hu/video/Az_Osszetartozas_Dala

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  43. jezusom!!!! hol van Gyurcsany? mar nem o a mumus???? mar megint ezek a rossz baloldali emberek! az esot is ok ideztek elo! tancos nep a magyar, orom itt az elet, talan a Kadar-korszakban sem volt ekkor es allando szunni nem akaro nepbutitas

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. Ha nem megy magától majd kényszerítik a fiatalokat a gyermekvállalásra.Milyen dolog az,hogy nem szaporodik a z igaz magyar.Nehogy má majd mi teszünk róla mondá a nagyfőnök és lám megcselekedte.Méghogy nem tetszik majd megszokol vagy megszököl más nincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  45. Volt egy Ratkó-korszak, most a prütykölésügyi államtitkárról is lesz egy korszak elnevezve – oszt jó napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  46. Nagyon jó a pasi tapintása!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  47. A Szócska-közlemény végén a legjobb az a szokásos dafke. Döglött halat dobáltok? Akkor mi csakazértis, kétszer akkora erővel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  48. Azért élnek a fiatalok “carpe diem” életet mert semmilyen kormány nem tud perspektivikus életet biztosítani… Ez bizony fájdalmas igazság, és a konzervatív gondolkodású emberek (politikusok) sokkal nehezebben néznek ezzel szembe (a magukkal hordozott idealizmusok miatt), ezért sokkal agresszívebben viselik el a mai fiatalok “carpe diem” magatartását….
    De megoldani a problémát ők sem tudják….:(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  49. majgabor
    Az övéik isszák a szavaikat! Tündérországban, ha valami nem megy, az a gaz ellenzék gáncsoskodása miatt van!
    Mert emútnyócévig ők voltak az ideális ellenzék!))))
    Ami rossz Magyarországnak, az jó a Fidesznek! Oszt jó napot!
    Ma is hallhattam A4mutyispetit a keleti nyitásról….nem tudtam eldönteni melyik felét látom, a száját vagy amit csinált belőle….amikor a volt miniszterelnök minden volt ezekért a dolgokért, csak tisztességes nem, mert leginkább hazaárulózták!
    Most ezek a haza megmentői – ettől lettek seggszájak!
    A mai fiatalok sajnos nem ismerik Hofi hettyen-pittyes emlékeztetőjét, ha ismernék, még ennyien sem mentek volna erre a kormány által támogatott ismerkedésre!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  50. Kudarcba fulladt a párkeresési táncest, lett belőle gyermeknapi táncház, így megünnepelhették az éhező magyar gyerekeket….az asztmásoktól pedig elvették a kiemelt csp-t és a 6 éven aluliak utazási kedvezményét is megnyirbálták!
    Most akkor szaporodjanak a fiatalok vagy mitévők legyenek, szaporítsák a munkanélküli szülők éhező gyerekeinek a számát?!
    Mikor kérdezi ezt meg valaki, az önfényezőktől?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos