Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Fock Jenő Louis Vuitton hátizsákja 2013. május 2. csütörtök 1:05

  • Hozzászólások(58)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Fock Jenő Louis Vuitton hátizsákja

Amikor teljes szépségében, mondhatnók: pompájában kibontakozik előttünk a Nemzeti Együttműködés Rendszere, még mi – cinikus – újságírók is csak lenyűgözve állunk, és csodáljuk a mennyiség és minőség ezen építményét, az unorthodox Bábelt. Az Orbán-Simicska kormány megmutatta a világnak, hogy szarból igenis lehet várat építeni!

Nyilatkoznak, és nem remeg meg a hangjuk, nem érzik a vesztüket, biztosak benne, hogy a három éve előkészített választási csalás megóvja őket a következményektől, hogy nem lesz számonkérés, nem lesznek letöltendő ítéletek, nem követi teljes vagyonelkobzás az elvesztett választást, mert nem lesz elvesztett választás.

A magyar lakosság hallja és érzi ezt.

Az alternatíva világos: ha hajlandó vagy együttműködni, kussolni és aláírni, esélyt kapsz a boldogulásra, minden más esetben szívni fogsz. Extrákért külön pontok járnak, énekelgetés és táncikálás Fidesz-rendezvényeken trafikot ér, százmilliók kampányba történő pumpálása komplett megyéket.

Ne becsüljük alá a közös tolvajlás társadalomépítő szerepét!

Ha már egyszer loptál fideszessel, örökre lekötelezett maradsz, benne leszel a brancsban, rajta leszel a listán, soha többé nem éhezel.

A csúcsra persze kevesen jutnak el, ott, ahol százmilliárdokat lopnak, menekítenek külföldre, ott csak páran lebzselnek, de a járások szintjén (külön köszönet Navracsics Tibornak, a Hülye Járások Minisztériumának vezetéséért) gyakran leesik valami, hol egy trafik, hol egy polgármesteri cím, színházigazgatói állás, hol egy nagybirtok, a jövőben esetleg nemzeti benzinkút, nemzeti posta, nemzeti gyógyszertár – a lehetőségek korlátlanok.

Focistáknak butikot, műkörmösöknek szántót, parasztoknak stadiont, mindenkinek érdemei és igényei szerint. A rendszer ellenségei mennek a levesbe, és akik mentek a levesbe, a rendszer ellenségei lesznek, de pont erre az esetre álltak fel a magánhadseregek, szellemi honvédők, savazó békementesek, a mindig mozgósítható idióták, hogy ha valaki felemeli a szavát a nyilvánvaló gazságok ellen, odarohanjanak és nyelvcsattogtatásuk elnyomja a tiltakozást.

Nálam jobban senki sem utálta a létező szocializmust, de most kénytelen vagyok megjegyezni, hogy Fock Jenő nem árverezte el a Louis Vuitton hátizsákját. Két okból. Az első az, hogy nem volt neki. Azért nem volt, mert ízlése viszont volt, és pontosan tudta, hogy – az akkor még létező – Csepel, esetleg Angyalföld elég határozottan érdeklődne a miértek iránt. Megengedhette volna magának? Persze.

A másik ok a nyilvánvaló tahóság, ami először eszünkbe jut egy luxustáskával virító képviselő láttán: ilyen az, amikor egy proligyerek túl fiatalon lop túl sokat, aztán a fészerben tartja a kokaint, mert a kastélyban nem fér el. És ebben az új-bolsevik pártban nincs senki, aki rászólna.

Minden normális gengszterfilmben elhangzik a figyelmeztetés, hogy a nagy bankrablást követően az elkövetők ne vásároljanak drága kocsikat, nercbundát a feleségüknek, hanem kussoljanak, amíg elülnek a hullámok.

Ha valaki a másnapi találkozón vadonatúj Cadillac-kel érkezik, azt lelövik és elássák az erdőben, mert lebuktatná az egész bandát.

Kétségtelen persze, hogy a Cosa Nostra egy működő rendszer, míg a Fidesz pedig hirtelen felindulásból elkövetett lopásra építi jövőjét, ami aztán ilyen gyáva és szánalmas PR-akciókba fullad, mint Rogán Antal táska-árverése.

A magyar országgyűlés összetétele szórakoztató, de vállalhatatlan, egy lojalitás-alapú kiválasztási rendszer természetes módon szüli meg az asszonyverő, zsidózó, label whore, bunkó és beszámíthatatlan képviselőket, ha csak és kizárólag az a feltétel, hogy szeresse Orbán Viktort, parancsra nyomja a gombokat, akkor nem filozófusok, színháztörténészek és egyéb független értelmiségiek fognak tolongani az állásért, hanem rendes kétkezi büdös tahók, akik nem kérdeznek, nem okoskodnak, csak lopnak és szavaznak.

Az a tény, hogy még nem készültek könyékig orrukban érdeklődő, hereigazgató, pörköltet zabáló képviselőkről fényképek az ülésteremben, kizárólag annak köszönhető, hogy korlátozták a fotósok működését.

A magyarok pedig asszisztáltak a földek ellopásához, asszisztáltak a demokratikus alapintézmények szétrombolásához, asszisztáltak az Alaptörvénynek nevezett fogalmazvány elfogadásához, most éppen asszisztálnak a trafikok kiosztásához a csókosok között, így aztán bízvást állíthatom, ha Orbán Viktor holnap kitalálja az elsőszülöttek általános legyilkolásának szükségességét, a magyar nép – duzzogva ugyan, de – elballag a központi kivégzőhelyekre, és átadja a gyermekeket, nehogy már valami bajuk legyen, elvégre ez a nagyszerű ember biztos jobban tudja, mit csinál.

A Nemzeti Együttműködés Rendszere csúcsra járt.

Lázár János képviselő rendkívül szórakoztató megszólalásában már arra sem ügyelt, hogy összefüggően hazudjon, csak beszélt és beszélt, majd nyugodtan távozott, mert biztos volt benne, hogy senki sem állítja meg.

Visszasírom a beszari Sólyom Lászlót, mert ő legalább nem volt aljas. (De az volt – a Szerk.)

Ha a végén még Gyurcsány Ferencet is vissza fogom sírni, sohasem bocsátom meg ezeknek.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (108 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +160 ( 162 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Fock Jenő Louis Vuitton hátizsákja, 4.8 out of 5 based on 108 ratings

  • Hozzászólások(58)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

58 Reader’s Comments

  1. látjátok ilyen, aki nem gyáva. Bárcsak több lenne belőlük! Nem így néznénk ki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  2. Nagyon-nagyon jó cikk, ez nem ujdonság, mégis köszönet! De ez a rengeteg, jobbnál-jobb hozzászólás, ez már nem mindennapi! A cikk utolsó mondatát igy lehet jellemezni : termékeny undokság. Ha több:kár!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  3. Telitalalat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  4. Nagyon jó cikk, csak egy a baj vele, hogy sajnos teljesen igaz… Én vegyes érzelmekkel olvastam hol nevettem, hol majdnem sírtam, de végig az járt a fejemben, hogy ez az én hibám is.
    Én mindig is szociáldemokrata érzelmű voltam, és rengeteget dolgoztam 2010 ben, hogy ne a fidesz nyerjen (vagyis nem voltam naiv, tudtam, hogy ők nyernek, de reméltem nem 2/3 dal ) Mikor kiderült, hogy bejött nekik lementem a kocsmába meginni egy vodkát, pedig általában nem iszok, és azt mondtam a pultosnak, hogy higgye el, ez most más, vége van el fogunk veszni. Úgy néz ki igazam lesz. Mit kéne tenni? Én és sok más egyszerű “kisember” mit tehetnénk, hogy ezt a tolvaj hazaáruló népsanyargató rezsimet eltakarítsuk végleg??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  5. Az utolsó mondatig nagyon lelkesen olvastam a remek cikket, ott megtorpantam és nagyon rossz érzés fogott el: hát még ez a kiváló koponya Para sem ismeri fel Fletóban az égen-földön egyetlen esélyest, akiben megvan az akarat, a képesség, a tisztesség a győzelemre, aki tisztakezű, akire nem tudott 3 év alatt az ügyészség semmit ráhúzni abból a sok aljas vádból, amivel Orbán meg akarta semmisíteni legrettegettebb ellenfelét? Az egyetlen csupa nagybetűkkel leírható ÁLLAMFÉRFIT? Akit országán, hazáján kívül az egész civilizált világ nagyra tart, őt akarjuk újra és újra agyagba döngölni, megalázni, semmibe venni?
    Szeretném tudni, miben bízunk?
    Bármely normális országban hasonló helyzetben lévő ellenzék biztos vagyok benne, hogy egy emberként állna mellé, hogy őt támogatva eltakarítsuk a nemzet útjából a világ legkártékonyabb zsarnokainak egyikét, Orbán Viktort!
    Kivel képzeled el a győzelmet Para?
    A zseniális közgazdász Bajnaival?
    Akinek viszont csak annyi karizmája van, mint egy helyes óvodásnak?
    Miniszterként egy szaktárca élén Gyurcsány kormányában biztosan remek lenne! De Orbán ellen? Orbán felmosná vele a Hősök terét!
    Netán Mesterháziban reménykedsz? Viccelnél? Nem hiszem.
    Más viszont nincs!
    Persze, önjelölt karrieristák, jó szándékú másodvonalbeliek is jelölhetők, Szili Katalint is el lehetni indítani bárminek, de minek?
    Orbánt csak Gyurcsány képes megverni!!!
    Tömegeket csak Gyurcsány képes mozgósítani és lázba hozni!
    Ha ezt a ballib oldal nem képes ezt megérteni és elfogadni, akkor készüljünk fel egy 2014-től akármeddig tartó olyan világra Orbánnal és barátaival minden poszton, amely során itt kő kövön nem marad, felszántják az ATV, a 168 óra, a HVG, a Népszava szerkesztőségeit és beszórják sóval. Mester Ákostól Para Kovács Attiláig mindenki kenyér és szabadság nélkül marad, lekorlátozzák az internetet, totálissá fokozzák a diktatúrát (lásd Korea északi felét)!
    Kilépünk az UNIO-ból és a NATO-ból, lesz ami lesz alapon, nem számítanak a következmények. Pedig a következmények szörnyűek lesznek!
    Az életünk, a nemzet sorsa múlik azon, hogy jól döntünk-e! A jó döntéshez minden értelmes ember összefogására szükség van!
    Ha elbaltázzuk, akkor egy országnak lesz oka a sírva fakadásra! Akár Fidesz szavazó volt valamikor, akár nem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  6. para úr megint jól odapörkölt ennek a végtermékbűzt árasztó bandának, csak a megoldásról vajmi keveset szólt. első lépésként, ugyan, az országgyűlés nagytermét egy tonnányi ambipurral kéne szagtalanítani- azaz egy gombnyomásra megsemmisíteni a ner=estado novo=era fascista alapfuseráját és sarkalatos pacsmagjait! ideiglenes hatállyal újra visszaállítani azt a szerencsétlen harmadik köztársasági alkotmányt, majd
    egy teljesen új, a szociális jogokat – pl alapjövedelem, lakhatás, egészség, munka- az államra kötelező érvényű garanciákkal együtt tartalmazó alkotmányt kell kidolgozni a népi alkotmányozás folyamatán keresztül. visszatérni a ballib bűnös neokon módszereihez ránkhozhatja a jelenleginél még eszelősebb náci rémuralmat. ez a meglátás bajnainál éppen hogy kezd cincogni. vajon gordonka filhallása javul?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  7. Visszakézből
    2013.május 3
    péntek, 20.26
    Azt hiszem, Para Bartussal és az őt körülvevő csoporttal ért egyet. Magam is zseniálisnak tartom ezt a kritikát és szívesen csatlakozom – gondolatilag. Gyakorlatilag semmi esélyét nem látom a megvalósíthatóságnak, persze lehet, hogy én vagyok vak. . Gyakorlatilag csak az általad felvázolt utat látom járhatónak

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  8. oldberg 2013. május 2. csütörtök 18:45

    GyF és az MSZP nem jött össze. Amiben GyF tehetséges volt, abban a pártja tehetségtelen, és fordítva.
    Nem szeretem GYF-et. Meggyőződésem, hogy komoly vezetésszakmai fogyatékosságai vannak. Problémafelismerési hiányosságokat látok, a szisztematikus munkavégzéssel (egy-egy ügyre való felkészültség) hadilábon állhat stb., a KISZ-ben szocializálódott munkára, miért lenne más? – szóval lenne mit tanácsolni neki. GyF a vakok között a félszemű. Nem több, de nem is kevesebb.
    Sem zokogni, sem triumfálni nem kell – sajnos a “baloldali” “politikusok” képességei gyatrák ahhoz, hogy értelmesen és célszerűen fel tudják használni ezt az embert.
    Na, én emiatt zokognék, ha olyan lennék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos