Ronai and Ronai
AMERIKAI

Árnyékra vetődött a Fidesz a Laborc-ügyben 2013. május 3. péntek 12:16 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(55)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Árnyékra vetődött a Fidesz a Laborc-ügyben

Budapest – Kifújt a Fidesz lufija: a Kósa Lajost lejárató videofelvételről kiderült, hogy az még 2007-ben készült, így nem lehet kapcsolatba hozni a 2008-ban létrejött Portik Tamás és Laborc Sándor közötti találkozóval.

Az MSZP arra szólítja fel Kocsis Mátét, a Fidesz kommunikációs igazgatóját és Kósa Lajost, a párt ügyvezető alelnökét, hogy kérjenek bocsánatot a Portik – Laborc ügyben tett nyilatkozatuk miatt, vagy a szocialista párt jogi lépéseket tesz ellenük. „Kocsis Máté és Kósa Lajos hiába haknizta körbe gyorsan a sajtót, világosan kiderült: alaptalanul vádaskodtak” – írták közleményükben.

Az MSZP ezért közleményében arra szólította fel a két fideszes politikust, hogy haladéktalanul kérjenek bocsánatot kijelentéseikért, de ha ez nem történik meg, akkor az MSZP megteszi a megfelelő jogi lépéseket velük szemben.

Az ügy előzménye, hogy az M1 szerda esti Híradójában – egy a birtokukba került három évvel ezelőtti rendőrségi dokumentumra hivatkozva – azt közölték: Portik Tamás, az 1990-es évek olajszőkítési ügyleteiről ismert Energol Rt. egykori igazgatója állhatott a Kósa Lajos ellen a 2010-es országgyűlési választások előtt indult lejárató akció mögött.

Egy hónappal a 2010-es országgyűlési képviselő-választások előtt került fel az internetre az a videofelvétel, amelyben egy férfi vesztegetéssel vádolta meg Kósa Lajost. A felvételen szereplő férfi később azt mondta, hogy NBH-sok (Nemzetbiztonsági Hivatal) kényszerítették a szöveg felolvasására. Az ügyben nyomozás is indult, amelyet felfüggesztettek.

Kósa Lajos ezzel kapcsolatban csütörtökön, a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában azt mondta: “politikai bűnözők vannak a szocialisták között”, s amíg ezt az MSZP nem tisztázza, addig nem lehet demokratikus és “normális” pártnak tekinteni. “Egy demokratikus országban nincs helye az MSZP-nek” – tette hozzá.

Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója szintén csütörtökön, sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy a Fidesz szerint a baloldal válasszal tartozik arra a kérdésre, hogy kik állnak Kósa Lajos lejáratásának hátterében, ki volt a megbízó.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (13 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +14 ( 24 szavazatból)
Árnyékra vetődött a Fidesz a Laborc-ügyben, 4.5 out of 5 based on 13 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(55)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

55 Reader’s Comments

  1. Nehéz helyzetben vagyok. A sok fideszes szóvivő és ez a szánalmas kommunikációs igazgató között komoly küzdelem folyhat, hogy melyik képviseli a primitévségen és szolgalelküségen alapuló elmi sötétség büszke címet , és én sem tudok igazságot tenni. Ez a fideszben – a sok buggyant között – már a bőség zavara. Ennyi zavart elméjű és szolgalelkű egy csapatban szinte hihetetlen, ha nem a szemünk láttára történne, nem is hinném.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  2. Egyébiránt Kósa lejáratásához semmi nem kell , elé ha Kósa nyilatkozik, ha nyilatkozik , magát járatja le, csakúgy mint a pofátlan Lázár.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  3. @eva
    Tele van Magyarország kreatív emberekkel. Pl. Esztergom volt polgármestere, aki annyira azért nem volt ügyes, mint Lézer Jani, de azért ő is összekalapált egy kis lakot magának. Amíg polgármester volt.
    Úgy hogy Ady Endre, Mikszáth Kálmán gyere vissza!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  4. marslakó
    2013. május 4. szombat
    19:36
    Egyébiránt Kósa lejáratásához semmi nem kell , elé ha Kósa nyilatkozik, ha nyilatkozik , magát járatja le, csakúgy mint a pofátlan Lázár.
    .
    .Az, hogy mindegyik lejáratja magát, amikor megszólal, mondhatnám “egyéni szociális problémájuk”, de sajna nem csak magukat, hanem az egész országot lejáratják! Ha van még hová “le”járatni! :-((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  5. És a buta, egymosott, közömbös emberek még mindig hisznek a fidesznek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos