Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tüntetés a trafikkormány ellen 2013. május 19. vasárnap 9:38 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Tüntetés a trafikkormány ellen

Budapest – A trafikkormány ellen szervezett tüntetést a  Demokratikus Koalíció a Fidesz Lendvay utcai székháza elé szombat délután.

Varju László országgyűlési képviselő, a DK pártigazgatója beszédében úgy fogalmazott: a Fidesz-maffia azért tud fennmaradni és virágozni, mert 5 ezer embernek évi 10 millió forint könnyű, de bűnös fizetést garantált a dohánypiac újrafelosztásával.

Az Orbán-maffia árnyékállama mára a hivatalos állam helyébe lépett. Se demokrácia, sem tisztességes piacgazdaság nem lesz Magyarországon, amíg ezt a maffiát el nem űzik – hangoztatta az ellenzéki politikus.

Honnan tudja Orbán Viktor, hogy milyen beállítottságú pályázók nyertek trafiküzemeltetési jogot? – tette fel a kérdést Varju László, reagálva a miniszterelnök pénteki rádiónyilatkozatásra. A Fidesz újraosztotta a piacot, és maguk felé hajlott a keze, ezért feljelentést tettünk a Legfőbb Ügyészségnél a “trafikmutyi” miatt – jelentette be a politikus.

Mint mondta, “ez a XXI. századi modern magyar maffia történetének bűzlő trágyadombja”. Beszédében keresztapának nevezte Orbán Viktort, majd beszédét “tűnjetek innét!” felszólítással zárta. Varju László felszólalása után a hallgatóság hosszan skandálta, hogy “Orbán takarodj!”.

Vadai Ágnes, a DK elnökségi tagja beszédében “kis diktátornak” nevezte a kormányfőt, akinek “fontosabb a politikai pártja, mint a hazája”. Az ellenzéki politikus felszólalásában követelte a Portik-ügy, az UD Zrt. és a játékgépekkel kapcsolatos akták nyilvánosságra hozatalát. Orbán Viktor, aki azt állítja magáról, hogy ő ma Magyarország miniszterelnöke, “már régen nem az országot szolgálja” – fogalmazott Vadai Ágnes.

A demonstrálók a tüntetés végén Mutyifilter feliratú cigarettás dobozokkal dobálták meg a Fidesz székházát.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (16 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +22 ( 30 szavazatból)
Tüntetés a trafikkormány ellen, 4.5 out of 5 based on 16 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

32 Reader’s Comments

  1. Egyenesen hajmeresztő, hogy mennyire kevesen voltak ezen a demonstráción, meg azon is, ami két napja volt, a dohányboltosok által szervezve. A kettőn összesen nem voltak 500- nál többen, pedig itt olyan dologról van szó, ami tízezreket tett tönkre, hajszolt kilátástalan helyzetbe (ugye, a boltosok, és családjaik).
    .
    Az egykori boltosok mostantól a helyi fitymesz- prostituált hűbérúrnak dolgozhatnak rabszolgaként, egykori üzletükben (gondolom, havi 70.000- ért, naponta 12- 14 órát, persze 4- re bejelentve). Már amelyiknek ezt felajánlották egyáltalán.
    .
    Teljesen nyílt rablás történt ismét, nagyon sokakat érint közvetlenül, és semmi. Egy kis mozgolódás itt, egy kis hőzöngés ott, de ennyi, ennek sem lesz következménye.
    .
    Érthetetlen, hogy legalább azok miért nem mennek tombolni, akik személyesen érintettek a rablásban, és/ vagy semmi veszteni valójuk nem maradt már.
    .
    Miféle ország az, miféle lakossággal, ahol többszörösen kirabolja az állammaffia a népet, teszik ezt teljesen nyíltan, milliókat löknek egy- két év alatt koldusszegénységbe, a legpofátlanabb módon mégis sikerpropagandáról rikácsol az állammaffia, erre a mindezt elkövető bűnbanda népszerűsége töretlen, semmi lázongás ellenük, egyáltalán semmi?
    .
    Ez már azzal sem magyarázható, hogy az átlagmagyarnak milyen az értelmi- érzelmi szintje… nem értem. Egyet viszont tudok: ha így van a helyzet, akkor onnan el kell jönni, és soha vissza nem menni.
    .
    Ez az egész már tényleg túl van a józan ész felfogóképességén.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (52 szavazatból)
  2. Tisztelt Eldrad

    Tökéletesen egyetértek a hozzászólásoddal!
    Már számtalanszor előfordult, ha volt valami “gubanc’ kishazánkban mindig ilyen kevesen jelentek meg!
    Szerintem még mindig félnek az emberek , hisz azt a keveset sem akarják elveszíteni ami még maradt!
    Jelen állás szerint az EU sem segít , mi sem tudjuk megoldani a problémát – A NÉP – úgyhogy az utolsó előtti mondatod is tökéletesen helytálló!
    De ahogy írták e forumon többen is, hogy nem tudnak eljönni Magyarországról mert ide köti őket minden!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  3. bemásolom a hsz-mat, amit akár ehhez is írhatnék:
    .
    - A legnagyobb baj az, hogy az ellenzék is hiteltelen! Hiába mondják Mesterházyék, hogy ők a legnagyobb párt (na ja, Puchhal együtt), hiába igyekszik a jószándékú, tehetséges (balek) Bajnai, hiába tesz akár mit is (a mindenki által leamortizált, karakter gyilkolt) gerinces Gyurcsány, már teljes a bizonytalanság.
    Van egy óriási tábor, akik kivárnak. Abban a jelenlegi hatalom tisztában lehet, hogy őket nem választják, hiába a beígért akár 30%-os rezsicsökkentés. A hazugság nekik nem kerül pénzbe, csalinak talán beválik!
    Az ország ilyen morális, gazdasági csődben nem volt, mint amit ezek teremtettek a 3 év alatt. Itt teljes tabula rasa-t kellene csinálni visszamenőleg 89-től, megnyitni az összes ügynökaktát, feltárni az összes korrupciós ügyeket, az abban résztvevő politikusi köröket és végre elszámoltatni őket pártoktól függetlenül. Ez akár visszamenőleges törvényekkel igen is megoldható lenne ÁLLAMÉRDEK-ből!
    Az a sokezer milliárd, amit elsíboltak, amiből gazdagodtak/nak a familiájukkal együtt, amik off shore cégekben klf. szigeteken, külföldi bankszámlákon kamatoznak, kerüljenek vissza a magyar államkasszába!
    Az érintett politikai maffiózók pedig érdemeljék ki megfelelő büntetésüket egy független (akár EU-t bevonva) bíróság, ügyészség ítéletével. Ezek a politikai maffiózók, bűnözők, soha többé ne vehessenek részt a politikában, sem közéletben! Ez nem csak a fideszre, hanem az Mszp-re, Szdsz-re, Mdf-re, Kisgazdákra, törvényhozóira, ezek totális kiszolgálóira is vonatkozik. Mindazokra, akik ma is haszonélvezői, részt vettek/nek és tevőlegesen közreműködtek/nek egy ország kifosztásában, tönkretételében!
    Nem vagyok jogász, csak próbálok racionálisan gondolkodni. Szerintem, elképzelésem szerint egy normális ország csak így működhet, ha a teljes megtisztuláson átmegy. Akkor viszont az alapoknál kell kezdeni.
    Lehet, hogy ez nem fog menni egyik napról a másikra, de lassan célt ér.
    Nem a boszorkányüldözés a cél, csak egy ország mentése a pokolból.
    Ehhez viszont a fentiek szükségszerűek. Szerintem.
    .
    Gyurcsányt most is magára hagyták, pedig aztán neki nem kellene egy ilyen országért törnie magát.
    Gyurcsányt nem érdemeljük meg, ennek az országnak egy elmeháborodott bűnöző, maffiózó és diktatúra kell. Ez a nép csak abból ért! Ilyen a színvonal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (52 szavazatból)
  4. sedona:
    .
    “…Szerintem még mindig félnek az emberek…”
    .
    - Megmondtam: érthetetlen ez nekem. A félelemmel már nem magyarázható, ebben viszont biztos vagyok.
    .
    “…nem tudnak eljönni Magyarországról mert ide köti őket minden…”
    .
    - Minden? Mi?
    .
    A kifizethetetlen, tízmilliós hiteltartozások? A tartós, krónikus munkanélküliség? A fekete- afrikai szintű korrupció? Az egyik napról a másikra élés? A gyerekeik jövőjének bedöntése?
    .
    És nem utolsó sorban: az immár agyhalott státusra süllyedt többségi társadalom?
    .
    Frászt, azt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (27 szavazatból)
  5. A közvéleménynek már megemelkedett az ingerküszöbe. A közvetlen érintetlenség már elég arra, hogy otthon maradjanak.
    Óriási bizonytalanság érezhető az embereknél, és aki teheti meglapul.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  6. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.455217001228478.1073741916.100002205450354&type=1
    Azért 500-nál valamivel többen voltak!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  7. Azért a DK-nak lehetett volna egy kis időérzéke, mert a tegnapi dátum a lehető legrosszabb időpont volt. Miből gondolták, hogy Pünkösd és a hosszú hétvége lehet a legalkalmasabb erre a tüntetésre. Aki tehette már pénteken elmenekült vidékre és szerintem, már január elsején le lett beszélve, hogy a családok nagy többsége hol tölti az Ünnepet !!!
    Gratula a szervezőnek, karácsony másnapján újra találkozunk !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (14 szavazatból)
  8. pikk:
    .
    - Ez önmagában nem magyarázat. Kiéheztetik a saját országukat, legyártanak vagy négymillió koldust, nyilvánosan, minimális szégyenérzet nélkül rabolnak szét mindent, ami a kezük ügyébe kerül, tönkreteszik az amúgy is súlyos beteg oktatási rendszert, a közegészségügynek lőttek, terrorállamok felé “nyitnak”, és semmi.
    .
    Semmiféle társadalmi ellenállás, minimális sem, sőt, fitymesz- népszerűségnövekedés van.
    .
    Szerintem itt a néppel van a baj, úgy általánosan. Erre nincs más magyarázat, és a korábbi évtizedek, évszázadok is erre engednek következtetni.
    .
    Hacsak, nem valamiféle durva feketemágia működik arrafelé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  9. Azt kérdezitek mi köti ide az embereket? A hülyeségük. Mozgásképtelenek, mert az “átlagmagyar” nem beszél nyelveket. Olyannyira hogy még magyarul sem tud rendesen. (Gondoljatok csak a plagipalira: Büszkélkedik hogy hány nyelvet beszél, de az anyanyelvén nem komplett.) Az “átlagmagyarnyolc osztályon keresztül bukdácsolt, ahol szépen megtanították arra, hogy ő micsoda büszke lehet a magyarságára. Nem tanították meg viszont a közösségben való együttműködésre. Bemagoltattak vele egy sor verset, történelemből egy csomó felesleges évszámot, meg az árpadházi királyok uralkodási sorrendjét, de számolni nem tud. (nem tanították meg vele a szorzótáblát sem) Utálja a könyveket, nem érti a magyar beszédet. (szövegértés=0)sem. Az interneten megtanulja a celebek életrajzát, meg a slágerlistát, a Facebookon meg az Iviven minden lehetséges adatot kiad magáról. Ez a hülyesége bizonyítványa.A gimnáziumban, ha eljut eddig, ugyanezt ismétli magasabb fokon. Nyelvet elfogadhatóan itt sem tanul meg. Nem ismeri még a saját országát sem, nemhogy a szomszédos , vagy talán az EU-s, országokat. Nincsenek gazdasági ismeretei, a politikáról annyit tud, hogy az valami utálatos dolog,amihez neki semmi köze, és hülye tolvaj politikusok csinálják. Gimnázium után, ha egy kis esze van, és megtanult egy nyelvet elhúz külföldi egyetemre, mert tudja hogy az itthoni anyagilag (és ettől szellemileg is) tönkretett egyetemek többségén nem tud konvertálható diplomához jutmi. Na ezért fél az a szerencsétlen átlagmagyar, aki képességei alapján legfeljebb éhbérért dolgozik, vagy munkanélküli. Az a negyvenhétezer forint neki a túlélésre sem elég. nélküle pedig éhen döglene.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  10. Hiába no.
    KELL nekik a dohány !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  11. Azért a DK tüntetésen többen voltak ötszáznál.

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=582920101740456&set=a.191029320929538.48303.187301974635606&type=1&theater

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  12. Télen hideg van, nyáron meleg van, most ünnep van, most hétköznap van és sorolhatnám, hogy az ellenzék miért nem tud összehozni egy nagyobb tüntetést!
    Amikor a rendvédelmiek tüntettek – nem volt szolidaritás mellettük.
    Amikor a rokkantak tüntettek – nem volt szolidaritás mellettük.
    Sorolhatnám, hogy mennyi tüntetés volt, ahol alig pár ezren vettek részt.
    Az Operaháznál nem is tudom, hogyan sikerült annyi embert összehozni?!
    Petőfit nem idézem, már sokszor megtettem, de lomhán, gyáván élt itt egy nép és azóta semmit nem változott, de kaparja már ki a gesztenyét neki valaki, mondjuk Gyurcsány, Bajnai és a Mesterházy – kard ki, támadás, mi majd megnézzük felvételről, többször visszajátszva. Hát ez nem fog menni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  13. Eldrad
    2013. május 19. vasárnap
    09:51
    Nem ennyien voltunk kint, sokkal többen, kb. 2000 fő. Ez a fotó az MTI által közzétett hazug fotó, ami még a gyülekezéskor készült, kb. fél 3-kor. Vannak a DK fb oldalán olyan fotók, amit a valósabb létszámot mutatják. Még az ATV is hazug módon úgy kommentálta a hírt, hogy “néhány százan” voltak a DK tüntetésen. Felháborító, hogy a magát “ellenzékinek” állító hírcsatorna is hazudik az ellenzéki tüntetésről, és félrevezeti a nézőit, ahelyett hogy teljes gőzzel segítene a mozgósításban, és az ellenzéki megmozdulások mellé állna!!! Nagyon kilóg a lóláb !!! Megalkuvó, hazug, álellenzéki társaság, akik sunyi módon Orbánt támogatják !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  14. Vadai Ágnes beszéde itt nézhető meg.
    *
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=R-Q_VneXuDY
    *
    Megdöbbentő, leleplező információ hangzik el 2:39-nél. Ajánlom mindenki figyelmébe !!!
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  15. Azok ott félnek, a Rákosi kor kemény lecke volt számukra és látják a történelem ujra ismétlődik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  16. Kamu ez a fotó. nem ennyien voltak.
    Gyurcsány bejegyzése, s ez a fotó:

    Így írtok Ti… Hazudtok és csaltok. Ezt adta ki Orbán hírügynöksége, ehhez képest látható mennyien voltunk. Egyébként szégyellitek magatokat?”

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=582920101740456&set=a.191029320929538.48303.187301974635606&type=1&theater

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  17. Még több fotó:
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.606788519331159.1073741831.370710866272260&type=3&uploaded=36
    ” Kedves Feleim a Nemzeti Együttműködés Rendszerében!
    Nem értelek Benneteket. Folyton fanyalogtok, Nektek semmi sem jó. Nem vagytok hajlandóak tudomásul venni, hogy ha a Vezérnek jó, akkor Nektek is jó. Ti is jól érzitek magatokat. Látom rajtatok. Még volt mit felvennetek, nyilván ettetek is ma már valamit.

    Most azt hallom mindenhonnan, hogy ez a cigarettás sztori nem tetszik Nektek. Meg hogy mutyifilter. Addig hisztiztek, nyavalyogtok, míg kijön innen mellőlünk, a Lendvay utcai székházból egy vaniliás karikának öltözött nemzeti érzelmű gyilkos, és helyre tesz Benneteket. Hát, kell ez nektek?

    Most is idejöttök, meg fogtok engem tapsolni, pedig én csak a Kedves vezető dicsőségét zengem. Az én szívemet igenis büszkeség feszíti, a Tieteket meg a lábon kihordott infarktus. Én például igenis boldog vagyok, hogy olyan korban élhetek, amikor új igék születnek. A főnévi igeneve a trafni. Én trafok, te trafsz, ő trafik. Ő is csak akkor trafik, ha fideszes. Különben nem trafik. Úgy is mondhatnám, az erősebb kutya trafik.

    Mi trafunk, ti traftok, ők trafnak. Trafnak ránk. Az ország harmada szavazott rájuk, de kétharmaduk van, tehát a száz százalék az övék. Mi bajotok van? Sima matek, ti is ezerszer kiszámoltátok. Árassza el tehát lelketeket a honleányi és honfiúi lelkesültség: itt lehetünk, mint passzív dohányosok. Övék a dohány és mi szívunk.

    Mit vártatok? Akinek nincs trafikja, az annyit is ér. Meg lehet élni 47 ezer trafikból. Éljen az unortodox nemzeti dohánybolt. Fogadjunk, hogy nem tudtátok, de ez is egy ige. Dohánybolt. Bolt nincs.

    Összeült a fideszes központi bizottság és eldöntötte, kinek legyen valamilye, és kinek ne legyen. Hallom mindenhonnan, hogy azt mondjátok, ez egy maffia. Pedig az a bajotok, hogy nem vagytok fideszesek. Ha azok lennének, most ti is trafhatnátok. Ehelyett azt kajabáljátok, hogy Orbáűn-maffia, meg trafikkormány? Nem tudtátok, hogy ezek ilyenek? Nem itt éltek húsz éve? Vagy meghat titeket a Navracsics Tiborc panasza? Hofi már régen megmondta, miért lopnak. Hagyománytiszteletből.

    Okvetetlenkedtek, aprehendáltok, tiltakoztok, demonstráltok, tüntettek folyvást, pedig az új rendszer tele van újításokkal. Mert bemegy például a kiskorú magyar az új, fideszes, akarom mondani: nemzeti trafikba, kér egy fagylaltot, mert itt az is van kérem, erre a pult alól előugrik egy békemenetes vagy egy Fidesz-gárdista és letartóztatja a tulajt, hogy kiszolgálta a gyereket. Mert ki tudja, a hideg nyalóka mellé vett-e bagót is. Ki fogja ezt ellenőrizni? A terrorelhárítók? Hát mindenhová Orbán Viktor álljon? Mert hogy lesz itt aknamunka, az biztos. A gaz uniós imperialisták mindenhol ott vannak. A nemzetközi helyzet fokozódik. Az unió például azért nem szeret minket, mert nem érti, hogy a család tisztelete és a katolikus értékek egyenlővé váltak azzal, hogy minden héten kiderül egy fideszesről, hogy veri a nőket.

    Nézem a savanyú arcotokat. Éneklitek, hogy hamvadó cigarettavég. És hogy Titeket is csak égve dobtak el. Voltatok boldog lángolók, most a szobátokban magatok vagytok és merengtek a múltak ütemén.

    Pedig elég lett volna megbecsülni azt a múltat. A nyolc évet. Igen, azt a nyolc évet, amikor a trafikosnak nem kellett még fideszesnek lenni, és még jobban is éltél. Igen, Gyurcsány idején volt ez. Nézd meg a számládat, akkor fizettél-e kevesebbet, vagy most. Nézd meg, mennyi volt egy kiló kenyér, a hús, a tej, a tojás, a benzin. Akkor tudtál-e félretenni kicsit, adni zsebpénzt a gyereknek, az unokának, vagy most.

    De miket beszélek? Még a végén kijön a sósavas pacák innen a székházból és jól leönt valamivel. Valami maszlaggal.

    Tehát én inkább büszke vagyok. Végül is, jó ez így. Cigi és fagyi egy helyen. Egyszerre lehet nyalni és szívni. Igaz, nem mindegy, melyik a mi reszortunk.

    És lesznek itt még csodák. Lehet majd a fideszes trafikban előbb-utóbb nemzeti ételt és italt is kapni. Rántott húst és pálinkát. Majd az lesz a szöveg, hogy ne a multinál vedd, hanem a magyarnál, ami azt jelenti, fideszes. Addig is dolgozz kegyelmesék birtokán, legyél cseléd, és várd meg, amíg ismét aktuális lesz a vicc. Megérkezik a Fidesz-vezérkara a földre, hogy megnézze, hol tart az aratás. Az öregember éppen kaszál. Nézi ám ezt a fideszes földesúr, izé, akarom mondani, a nemzetet képviselő országgyűlési képviselő és polgármester, és azt mondja: bátyám, ez mind nagyon szép, de ha a hátára egy gereblyét szerelne, akkor hatékonyabb lenne a munka, hiszen össze is tudná szedni, amit lekaszált. Az öreg felteszi a gereblyét és vonszolva magát, csetlik-botlik ugyan, de halad előre. Ismét megszólal a fideszes földesúr: bátyám, kétélű kasza kéne előre, mert így az egyik húzással nem kaszál le semmit. Mire az öreg: hát, a tökömre ne akasszak viharlámpát, hogy éjjel is tudjak dolgozni?

    Szóval, kedves barátaim, itt, a nemzeti együttműködés rendszerében, semmi okotok az aggodalomra, a hisztire pedig végképp. Menjetek haza békével, áldjátok a Semjén Zsoltot, hogy csak védett állatra, de emberre még nem kér vadászati engedélyt. Aztán ha eljön az idő, kábé egy év múlva, menjetek el szavazni. Akarom mondani fideszül: savazni.

    Különben elfolyik a dohány és a lé. Döntsétek el, meddig akartok még szívni. Nehogy aztán jövő májustól csak nyalni lehessen.’”
    Varga Gergő beszéde

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  18. Hazafi
    Sem a KR, sem az ATV nem ellenzéki – ezt nem is mondják magukról – magán rádió és magán TV – ennyi. Ezt így magyarázta el egy műsorvezető egy betelefonálónak.
    Több és hitelesebb tájokoztatást adnak azoknak, akik szeretnek többfelől tájékozódni – mindenféle irányzatokkal szimpatizáns műsorvezetőkkel – ha ez a két adó nem lenne, még ennyit sem tudhatnánk meg az ország dolgairól.
    De bármelyik oldallal szimpatizálnak a műsorvezetőik, kulturáltan vezetik a műsorokat és ez a lényeg!
    A témához:
    Legalább kétezren voltak – aki ott volt felháborodva írta, hogy miért ilyen lekicsinylően bánnak az ellenzék megmozdulásával, ezzel nem segítik őket, a vekkeresnek elhitték, hogy milliónyian vannak a Kossuth téren.
    Ehhez egy adalék:
    A pápaválasztáskor a Szt. Péter tér tele emberekkel a világ minden részéből és úgy fordították, hogy több százezren várják, hogy megjelenjen az új pápa….azaz nem milliókról beszéltek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  19. andrás*máj. 19. 19:54, +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Köszönöm, fantasztikusan jól van összeszedve, potyognak a könnyeim közben fáj a lelkem, mert rólunk szól, ilyenek vagyunk(?), nem mindannyian (!), de kintről nézve, bizony, hogy de!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  20. gets
    2013. május 19. vasárnap 11:48
    Jó estét kÍvánok meggyüttek a fehérvári huszárok…..
    …”sokk”…..meghágtak!
    MÁR ITT VANNAK!
    .
    Hol vannak a katonák,….. Ó mond mi lett?
    .
    “Ez a tartalom jelenleg nem érhető el
    A keresett oldal nem jeleníthető meg. Az okok a következők lehetnek: az oldal ideiglenesen nem érhető el, megtekintése nem engedélyezett, vagy a hivatkozás hibás/már nem létezik.”
    .
    MEGTEKINTÉSE NEM ENGEDÉLYEZETT!
    .
    ÚGY-E, HOGY KI LEHETETT ZÁRNI A JOBBOKOT? (hehehe!!!)
    Na mit szóltok a hétköznapi fideSShez, aki a Kínai Kommunista Párttal pártközi
    baráti együttműködési egyezményt kötött?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  21. Na jó van, ide figyeljen mindenki, zárjuk rövidre ezt a “mennyien voltak- nem voltak ott- itt- amott tüntetni dohányügyben vagy bármiben” hülyeséget.
    .
    “…Nem ennyien voltunk kint, sokkal többen, kb. 2000 fő…”
    .
    - OK, vegyük ezt. Nem 200, hanem 2000.
    .
    Ugye, felsoroltam, mit művelt eddig ez a “kormánynak” nevezett, dühöngő őrültekből álló féreg banda, és rokoni- baráti köreik. És a legújabb a trafikok teljes- totális szétrablása, tízezrek puszta megélhetésnek bedöntése.
    .
    Hagyjuk a többi ügyet, nézzük csak ezt. Mint mondottam, több tízezer érintett van, akiknek nagyjából gőze nincs, miből fognak megélni ezentúl, mert nem biztos, hogy rabszolgaként akarnának tovább dolgozni egykori üzletükben valamelyik helyi nyikhaj, xarházi fitymesz- prostituáltnak.
    .
    Hacsak lazán ki nem vágják némelyik ex- boltost, mert akkor még ez a lehetőség sem marad.
    .
    Na, szóval, több 10.000 ember, ugye. Kérdésem: hol a retkes fekete fenében vannak ezek, miért nincs még vagy 20- 30.000 dühös, ordító, kisemmizett boltos, és családtagjaik mondjuk, valamelyik fő- fitymesz- prostituált, vagy egyenesen orKbán palotájánál? Miért nem táboroznak le ott, miért nem akarják felkötni az egész bandát, miért csak 2000 van ott a fitymesz- székelőháznál, az se mind ex- boltos?
    .
    És akkor most gyertek azzal a hülyeséggel, hogy lám, mégsincs minden veszve, mert hát azért tán’ még 500- an, de lehet, hogy 2000- en is voltak?
    .
    Nem hiszem el, hogy ilyen ökörségeket le tudtok írni… 500, talán 2000… ott, ahol már egy félmilliós, egymilliós, törő- zúzó, lázongó, őrjöngő tömegnek kellene lennie, mert azért nem csak a tarfik- mocsokság volt ám a Zelmúttháromévben, ugye?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  22. Én is úgy tartom, jó lenne ha többen lennének. De az említett létszám
    nagy része nem Pesti és most emelték a távolsági vonatjegyek árát.
    A munkanélküli vidéki meg örül, ha otthon enni tud a család. Akinek
    van mit enni, ne csodálkozzon, mert egy retúrjegy árából többnapi
    ételt lehet venni. Nem sír a benzin néhány forintos emelésén, hiszen
    nincs kocsija. Akinek volt rég eladta. Nagy részének soha sem volt.
    Ezek hogy tüntetnének veletek, életükben nem voltak a Fővárosban.
    De azt hiszem, nemcsak boltosok és trafikosok élnek ott fenn.
    De ha a buszjegy árát nézem, az is csaknem félezer Ft, a vezetőnél.
    Valahogy azt sem értem, hogy a fiatalon nyugdíjazott katonák, rendőrök,
    tűzoltók sem nagyon tűntetgetnek, pedig nyugdíjukból bérletre is telik.
    MOST AKKOR HOGY IS ÁLLUNK A SZÁNDÉKKAL?
    .
    A KISPOLGÁR SOHASEM FOG TÜNTETNI, AMÍG VAN VALAMIJE,
    Ő MINDIG VALAMIFÉLE CSODÁRA VÁR, AKÁR A CSALÁDI EZÜSTÖT
    IS ELADJA SZÓ NÉLKÜL. LEGFELJEBB KIHAGY EGY TÍZÓRAIT.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  23. Eldrad
    Mert most Pünkösd volt és meleg volt, de közben sárga riasztás volt a várható viharok miatt, ja és volt egy 3-s földrengés….hát ezért nem mentek a zemberek, de menjenek az ellenzéki pártok, mind az öt és tüntessen.
    Ezek szerint ennyi az ellenzék? A többi kifosztott, megalázott, az árok szélén hagyott kb. 3 millió az csak néző.
    Érthetetlen, hogy mit gondolnak az emberek, hogy a sorsukon ki fog változtatni, ha ők nem fejezik ki elégedetlenségüket, amikor azzal tehetnének magukért.
    Vadai Ágnes keményen elmondta, hogy kik vannak hatalmon – ezt nem fogják hallani és látni az emberek egy híradóban sem – terjeszteni kell.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. “…A többi kifosztott, megalázott, az árok szélén hagyott kb. 3 millió az csak néző….(?)…”
    .
    - Milyen 3 millió?
    .
    4 millió, akik HIVATALOSAN is szegénységi szinten élnek (na halljátok, akkor mennyi lehet a nem hivatalos?).
    Ebből 1,7 millió mélyszegénységben, ami ugye, totális, kilátástalan nyomort jelent.
    .
    Van még kb. 100.000 rabszolgamunkás, most itt ez a pár tízezer trafikos és családtagjaik.
    .
    Tovább, ne felejtkezzünk el a bedöntött felsőoktatásról, azaz, a tizen- huszonévesek jövőképének megsemmisítéséről.
    .
    Szétqrt egészségügy, tönkretett oktatás, minden szinten (ami egyébként is haldoklott, de most már egyenesen halott, vagyis, dróton rángatott hulla).
    .
    Kirabolt magánnyugdíjpénztárak, megvont nyugdíjkedvezmények, eltörölt korkedvezményes nyugdíjak (visszamenőlegesen is).
    .
    EÜ állapottól függetlenül a rokkantnyugdíjak eltörlése, nagyon beteg, teljesen munkaképtelen emberek visszalökése a nem létező munkaerőpiacra (elég sokat fizetni tudó maffiózókra, fitymesz- prostituáltakra, bratyikra ez nem érvényes, azok talán még ellátás- emelést is kaptak).
    .
    Stb.
    .
    Szóval, ez nem 3 millió, de nem is 4 millió érintett, hanem jóval több, lehet, 7 millió is megvan. A kb. 700.000 külföldre menekült ebben nincs benne, azokkal most e számoljunk.
    .
    OK, akkor tegyük fel, hogy 7 millió ember, akinek minden oka megvan, hogy éjjel- nappal ott őrjöngjön az utcákon, hogy meg akarja inni orKbánnak, családjának, kitartottjainak, bűntársainak a vérét.
    .
    Ehhez képest, azon megy a vita, hogy 500- an, de nem, talán még 2000- en is voltak ám!
    .
    “…Érthetetlen, hogy mit gondolnak az emberek,…”
    .
    - Na igen. Én ezt az egészet egy olyan szervezethez hasonlítanám, amelyik súlyos rákban szenved, nevezzük orKbán- ráknak. És ahelyett, hogy orvoshoz ment volna ez a szervezet, még jobban hízlalja a rákot.
    .
    Lassan szétrohad a teste miatta, már járni nem tud, üszkösödik keze- lába, félig vak, de boldog, hogy egyre durvább orKbán- rákja van. Orvoshoz már hiába menne, ezért egyre jobban bebolondul, hogy kik okozták ezt neki, gyűlöl mindenkit, mindenki az ellensége már, de ő akkor is örül, hogy orKbán- rákban haldoklik. Mert az olyan jó.
    .
    Hát, kb. ezt “gondolhatja” a többség.
    .
    OrKbán- rák… hallod, te orKbán? Egy rothadmányos, bűzhödt, rákos daganat vagy, kölkeiddel, családoddal, bűntársaiddal együtt, amit ki kellene metszeni, és lehúzni a klotyón!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  25. Eldrad
    Bogár KDNP-s mondotta egy konferencián, hogy 3 milliónyi embert az út szélén kell hagyni. Ezt ő kimondta a miniszterelnök helyett….
    A lényegen nem is változtatna 3-4-5 milliót is írhattam volna, ezért akkor most úgy kérdezem, hogy hol vannak azok, akiket “rosszul” érint ez az országvezetés?!
    Elvették 3 millió ember mnyp-i megtakarítását, visszamenőlegesen jogfosztottak rendvédelmi dolgozókat, elvették a rokkantak nyugdíját, elvették a földeket, elvették a trafikokat – hol vannak mindezek a károsultak, miért nem tiltakoznak?
    Ki tegyen értük? Tudom, az ellenzéki pártok…..meg az EU, az USA.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. Az MSZP ott sem volt.

    Na ez a baj, hogy ők támogatnak valamit, aztán elutaznak a három napos víkendre. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. andrás
    Molnár Csaba ott volt az MSZP részéről, de nem szólalt fel.
    Szerintem a baj inkább az, hogy az érintettek voltak kevesen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. “…meg az EU, az USA…”
    .
    - Na ők biztos nem.
    .
    Ezek a hatalmak nem fognak komolyan beavatkozni egy ilyen semmi, jelentéktelen diktatúra ügyeibe, mint Mordor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  29. “…Szerintem a baj inkább az, hogy az érintettek voltak kevesen…”
    .
    - Ez elég enyhe kifejezés ahhoz képest, hogy félévente kimennek pár százan, aztán semmi, pedig már több milliónak kellene őrjöngenie az utcákon…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  30. Eldrad! Sokan voltunk. Megtöltöttük a Lendvay utcát a Ripl Rónaiig. Az nem 500 fő, inkább 2000.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. ugocsa:
    .
    - Megértettem, de te meg ezt értsd meg:
    .
    Eldrad
    2013. május 19. vasárnap
    23:56
    .
    És ezt:
    .
    Eldrad
    2013. május 20. hétfő
    09:52

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  32. Eldrad
    2013. május 19. vasárnap
    09:51
    Teljesen igazad van. Ha az érintettek (trafikosok) nem voltak képesek kiállni saját magukért, akkor valójában megette a fene az egészet. Nekik kellett volna elsőként ott lenni! Aki arra képtelen, hogy kiálljon saját magáért az megérdemli a sorsát. Senki sem fogja helyettük kikaparni a gesztenyét! Ezért tud a maffiavezér mindent megtenni, mert a birka nép képtelen az összefogásra. Innetől kezdve többet nem megyek tüntetni. Ha az érintetteket nem érdekli én miért utazzak miattuk (oda-vissza) 300 km-t! Nagyon dühös vagyok és innentől kezdve magasról lesajnálom az összes trafikost!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos