Ronai and Ronai
AMERIKAI

Mikor szűnik meg a Jobbik? 2013. május 2. csütörtök 5:51 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Mikor szűnik meg a Jobbik?

Budapest – A Jobbikot és a „nemzeti radikális oldalt” nem a mások gyűlölete, hanem Magyarország, a magyar nemzet és az egymás iránt érzett szeretet tartja össze – mondta Vona Gábor, a Jobbik központi majálisán tartott előadásán.

Az ellenzéki párt elnöke a Fekete bárány, fehér holló című új könyvét mutatta be, és ennek kapcsán beszélt a Jobbik és saját maga céljairól, gondolatairól.

Beszédében úgy fogalmazott, hogy Jobbikot nagyon egyszerűen meg lehet szüntetni: azokat a problémákat, amelyek a Jobbikot életre hívták, „mint egy társadalmi immunreakció”, meg kell szüntetni és akkor a Jobbik meg fog szűnni. Ilyen problémának nevezte, hogy adjanak munkát és megélhetést a magyar embereknek, teremtsenek biztonságot és adják vissza a nemzet büszkeségét. „Ha ezeket megteszik, akkor a Jobbik el fog tűnni, de ha nem, akkor el kell viselni azt is, hogy meg fog erősödni” – mondta.

Elmondta azt is: aki baloldaliként ma Magyarországon úgy érzi, hogy ő áll a jó oldalon, az „nem igazán nézett a dolgok mélyére”. Vona Gábor szerint biztosan lesz a baloldalon összefogás, mert megvan a centruma: a pénz. Ezzel szemben a „nemzeti radikális oldal” értékek mentén egyesül, éppen ezért a választások kapcsán sem koalícióban gondolkodnak, hanem értékrendekben.

Pártja politikájáról szólva elmondta: nem azt nézik, hogy hogyan lehet minél több embernek a kedvében járni, hanem az általuk választott értékrendhez kívánnak minél több támogatót találni.

A Magyar Gárda kapcsán leszögezte: a Jobbik és a Magyar Gárda történetét nem lehet szétválasztani egymástól. „A Jobbik és a gárda ugyanazon érzésnek, értékeknek a különféle megnyilvánulásai, amellyel a többi politikai párt és a hatalom nem tud mit kezdeni” – fogalmazott a pártelnök.

A Békemenetről szólva Vona Gábor elmondta: a magyar nemzet egy szabadságharcos nép, Orbán Viktor pedig jól érzi ezt és ügyesen kampányol ezzel, „de az nem szabadságharc, hogy a Fidesz a saját hatalmáért konfrontálódik az Európai Unióval és a Nemzetközi Valutalappal (IMF), nem pedig a magyar nemzet érdekeiért”.

Elmondta azt is, hogy szerinte a cigányságnak két választása van: vagy épít, vagy rombol és „aki épít, azt segítjük, aki rombol, azt üldözzük”. Vona Gábor úgy véli, hogy a „cigánykérdést” a Jobbik tette a politikai közbeszéd részévé, és ha a Jobbik nem lenne a parlamentben, akkor nem beszélnének erről a problémáról.

Kiemelte azt is: amíg az ügynöklisták, és minden titkosított adat nem kerül nyilvánosságra a politikai pártok, az egyházak és minden közszereplő tekintetében, addig a magyar nemzet nem indulhat el a felemelkedés útján.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 2.5/5 (8 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -5 ( 13 szavazatból)
Mikor szűnik meg a Jobbik?, 2.5 out of 5 based on 8 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

27 Reader’s Comments

  1. “Elmondta azt is, hogy szerinte a cigányságnak két választása van: vagy épít, vagy rombol és „aki épít, azt segítjük, aki rombol, azt üldözzük”. Érdekes ígérgetés! Hat mit mondjak, a zsidóság felépítette a magyar ipart és mit tett velük a jobbik eszményképe? Kutyából nem lesz szalonna!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (54 szavazatból)
  2. Jobb lenne, ha Vona nem a baloldal összefogás pénz-centrumáról értekezne, hanem egyszer nyilvánossá tenné, hogy kik pénzelik pártját és a magyar szélsőjobboldalt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (57 szavazatból)
  3. ha erről a kreatúráról olvasok, elfog a hányinger. jóléti társadalmakban az ilyen jelenség legfeljebb járdán száradó kutyagumiként hat, gyors rendőri beavatkozással elsöpörhető. de itt, agyarországon ez a kelevény egyre combosodik. kényelmes ez ügyben a fütyiszre mutogatni, de csak az igazság kis részeként. az ilyen salakot leginkább azok a “demokrata” úriemberek hízlalják, akik szívszaggatóan aggódva a “gazdaság” sorsáért, vízilóadagban nyomják le torkunkon a hayek, friedman, alesina-ardagna, laffer és más amőbaagyú kuruzslók keserű piruláit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -9 (45 szavazatból)
  4. Lássuk be! Vannak részigazságok abban, amit Vona mond!
    Ezekkel a részigazságokkal hülyíti a híveit,viszont a válaszaik rosszak, és üldözendőek!
    Az ellenzék nem tud mit kezdeni ezekkel,mert a libikóka politizálásuk nem engedi, hogy nyíltan véleményt formáljanak ezekben a kérdésekben.
    Határozott válaszok kellenének, de az nincs,csak problémát elkerülő.
    Azt is látjuk, hogy a jobbik által vízionált jövőkép kezd kibontakozni a kormány munkájában. Így bárhogy tagadják, együtt fogják emlegetni őket a fidesszel, mint az ő soraikból kinőtt szervezetet.
    A belügyminiszter meglepő módon a napokban hivatkozott a ‘47-es Párizsi Békeszerződésre,hogy ez alapján joguk van megtiltani egy tüntetést.
    Azt nem tette hozzá, hogy ezt a jogukat elfelejtették gyakorolni, amikor náci hordák a jobbik kebeléből zsidózva vonulhattak a főváros utcáin, és zsidózva üvöltenek a foci meccseken.Azt is elfelejti, hogy ezek a hordák békésen gyakorlatozgathatnak a vidéki eldugott helyeken. Meg azt is elfelejti, hogy az interneten megszámlálhatatlan olyan oldal van, ahol ezek a torz lelkületűek minden korlátot felrúgva, terjesztik a mételyt.
    Ami meg a támogatásukat illeti… Hát persze hogy nem hozzák nyilvánosságra! Még kiderülne, hogy a fidesszel karöltve a nemkívánatos kapitalisták pénzét költik, meg jó viszonyt ápolnak iráni hozzájuk hasonló párttal.
    Mindezekből következik, hogy a jobbik, a társadalom zömmel alul iskolázott rétegét tudja meghódítani jobbára. Míg a fidesz minden területen bevetheti az eszköztárát gátlások nélkül,hisz övé a hatalom, és a fülkeforradalom dicsősége..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -17 (39 szavazatból)
  5. Őrültség és nincs benne rendszer.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -10 (26 szavazatból)
  6. “A Jobbikot és a „nemzeti radikális oldalt” nem a mások gyűlölete, hanem Magyarország, a magyar nemzet és az egymás iránt érzett szeretet tartja össze”
    .
    Ha a magyar-szót kicseréljük a német-szóra, akkor ugyanezt a gondolatot ki vallotta magáénak? Ki magyarázta el a németeknek, hogy a demokráciánál miért jobb a diktatúra? Ki volt még az, aki születése/származása alapján tett különbséget/általánosított ember és ember között (cigány-zsidó)?
    .
    Mi történt ezzel az emberállattal? Mi történjen Vona Gáborral és tsai-val?
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -12 (40 szavazatból)
  7. Nem felejtik el bumburi!
    Ők ma az SA !!! (2oo6 TV-székház)
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -9 (35 szavazatból)
  8. Egy “érdekesség”!
    .
    A 1929-33as világválság idején a kb.80milliós Németországban eleinte 3millió munkanélküli volt, ami hirtelen megduplázódott, 6millió lett.
    Ez akkor 8% alatti munkanélküliségi ráta volt, ez is biztosította és adott lehetőséget Hitler felemelkedéséhez.
    .
    Ma ugyanez a munkanélküliségi mutató Magyrországon 10% felett van.
    Csodálkozunk, hogy a Fidesz-Jobbik páros “arat”?
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (35 szavazatból)
  9. “A Jobbikot és a „nemzeti radikális oldalt” nem a mások gyűlölete, hanem Magyarország, a magyar nemzet és az egymás iránt érzett szeretet tartja össze”
    .
    Ha a magyar-szót kicseréljük a német-szóra, akkor ugyanezt a gondolatot ki vallotta magáénak? Ki magyarázta el a németeknek, hogy a demokráciánál miért jobb a diktatúra? Ki volt még az, aki születése/származása alapján tett különbséget/általánosított ember és ember között (cigány-zsidó)?
    .
    Mi történt ezzel az emberállattal? Mi történjen Vona Gáborral és tsai-val?

    Igen igazad van. De még nagyobb igazságod lenne, ha a németet zs.i.d.ó -ra cseréled.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -17 (29 szavazatból)
  10. A “gyűlölet helyett szeretet” dumához egy Captain Obvious-meglátás: a “problémák” taglalása során érdekes módon mégis csak gyűlöletcélpontokat sorolt fel. Ez nekem mond valamit. Ráadásul a valódi problémákat (gazdasági-szociális) még csak említve sem látom itt.
    Arról már nem is szólva, hogy homályos “értékek” iránti imádata a szélsőjobbot egyfajta fétisizmusba viszi, így viszont reálpolitikát folytatni nem lehet.
    És az “immunreakció”? Frászt! Egy rákos daganat, egy üszkösödés, egy vírusos szemölcs nekem ne tettesse magát immunválasznak, jó?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -16 (24 szavazatból)
  11. A Jobbikot nem lehet megszüntetni, mert a fideSSnek szüksége van rá. Nekik a Jobbik nivatkozási alap arra, hogy van tőlük jobbra is párt Magyarországon. Lehet avval riogatni a nyugati demokráciákat, hogy ha mi nem leszünk, jön a Jobbik. Ezen kívül ha a fideSS nem szerez egyedül többséget 2014-ben, a Jobbik alkalmas koalíciós partner. (Összenő az ami összetartozik)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -10 (30 szavazatból)
  12. A jobbik mikor szünik meg? Egyszerü a válasz a Fidesszel együtt ki lesznek söpörve, mert a kettö egy és ugyan az! Egy allombol valo, félrevezetö manöver 2006-tol Nem a Népet szolgálják hanem saját érdeküket vagyis a vezérüket….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -13 (33 szavazatból)
  13. “A Jobbikot (…) a szeretet tartja össze.”
    Hogy nem szakad rá az ég.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (28 szavazatból)
  14. @ego Most mossák magukat.A nagy “szerető” a Zagyva képviselő -ő olyan zagyva gondolkodású, mint a neve – , meg aki a zsidókat listázta volna a Parlamentben.
    Tök szerethető párt! Ám nehéz volna kiemelni bárkit, egyformák

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -11 (23 szavazatból)
  15. A Szarabbikat azonnal feloszlatni, Zázriveczet börtönbe csukni és máris jobb(ik) lesz Magyarországon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -10 (24 szavazatból)
  16. Egy “demokráciába” mikor szűnhet meg a Jobbik?
    Soha!
    Helyette:
    .
    “Kósa Lajos szerint “politikai bűnözők vannak a szocialisták között”, s amíg ezt az MSZP nem tisztázza, addig nem lehet demokratikus és “normális” pártnak tekinteni. “Egy demokratikus országban nincs helye az MSZP-nek” – mondta a Fidesz alelnöke csütörtök reggel a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.”
    http://www.hvg.hu/itthon/20130502_Kosa_kiderult_hogy_egy_maffiabaloldal_van
    .
    Lehet törvényt alkotni, azonnali hatállyal eltüntetni az MSZP-t.
    A baloldalon, ha ezután is kuss lesz, megérdemlik!
    Na mentem, szétvet az ideg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (22 szavazatból)
  17. A Jobbikot csak a jóérzésű állampolgárok, a társadalom tudja megszüntetni. De, sajna, úgy tűnik, ez nem történik meg egyhamar. Egyre nagyobb lesz a rasszizmus, antiszemitizmus, idegengyűlölet ebben az országban. Az agyakban kellene rendet tenni először. S nem engedni, hogy mindenkit megfertőzzön a politikai populizmus, bűnbakkeresés. Nem kellene mindig másokat hibáztatni, s főleg nem az elesetteket, elszegényedetteket. Egy társadalomról sokat elmond az, hogy hogyan bánik az öregekkel, a szegényekkel, az elesettekkel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -11 (27 szavazatból)
  18. Amíg ebben a rasszizmussal meghajtott országban él egymillió (Jobbikos) bosszúszomjas alattvaló, akik legfőbb életcéljuknak a másként gondolkodók eltiprását tartják, addig egy ilyen hazugságokra épülő náci párt nem fog megszünni.
    Ezért Zazrivecz ügynök kérdése csak akkor értelmezhető ha utánna rakjuk az én-t. Mikor fogok én megszünni?
    .
    Több eset lehetséges:
    1. Megbízóid elégedetlenek, megbízás vége, fejamputáció.
    2. Moszad ügynök férfimodell elcsábít és fának mész mint Haider.
    .
    Ez persze csak Zázrivecz ügynök végét jelenti a párt ettől még maradhat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -13 (21 szavazatból)
  19. A jobbik megszuntetese egyszeruen a kormany feladata. Ezt a fajta bandat le kell sittelni.A Garda ugy ahogy van mehetne egy bortontaborba ha lenne ver az Orban pucajaba,. Persze Orbannak nagyon is jol jon a jobbik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -14 (20 szavazatból)
  20. Kedves mínuszoló (Orbánnak ánuszoló) urak, az Önök gyávasága valóban rendkívül nagy, bár zavarban vagyok, hogy gratuláljak-e…
    Ne feledjék azonban, hogy Orbán pofájának kiklopfolása után az ország népe a kisebb súlyú bűnösöket is keresni kezdi majd. Önöknek már most meg vannak számlálva a szabadlábon töltött napjai: javaslom, kezdjenek el csomagolni, a börtönben hidegek az éjszakák, és melegek a cellatársak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (24 szavazatból)
  21. Egyaltalan a jobbik asztalan a teriton mi tkeres a kereszt. Vona a muszlimokat eltette legutobb. Amiert a magyarok evszazadokon a veruket adtak , tudniillik a muszlim terjeszkedes ellen, a kocsog Vona egy ket modataval semmisse akarja tenni. Vona az igazi hazaarulo !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -9 (21 szavazatból)
  22. Van e még lejjebb? kedves atv!
    http://atv.hu/cikk/video-20130502_torgyan_jozsef
    Szerintem van. :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (10 szavazatból)
  23. Tarkónlőnieztaköcsögözéskész!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -12 (12 szavazatból)
  24. Rendszeresen hallani, higy a Jobbik a Fidesz kistestvére, holott ez nem igaz. A fideszesek gyűlölik őket, megfojtanák egy kanál vízben. Miért? Mert a Jobbik az egyetlen, aki rámutat a mocskos dolgaikra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  25. A Fidesz hamarabb megszűnik,mint a Jobbik! Hegedűs Lórántné bírósági támogatással, ma adott két nagy KOKIT és SALLERT Orbánnak:mégis lesz “anticionista és antikommunista” tüntetés a budapesti Zsidó Világkongresszus idején! Vesztett Horthy,győzött a Szálasi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  26. Nnna ez a kérdés a sok ezer közül, amely sok millió embert foglalkoztat, és szeretne rá választ kapni, sőt arra még nagyobb igény van, hogy miért is lett ez a bagázs ???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  27. Ennyi minuszolót még nem làttam !
    Tagfelvétel volt ?
    :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos