Ronai and Ronai
AMERIKAI

Lenácizta Németországot Orbán 2013. május 20. hétfő 10:23 Forrás: AN

  • Hozzászólások(84)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Lenácizta Németországot Orbán

Budapest, Berlin – Sem a német kormány, sem Angela Merkel kancellár nem reagált Orbán Viktor pénteki tahóságára. A magyar miniszterelnök azt mondta a közrádióban, hogy Magyarország nem kér a német tankokból, mert egyszer már volt ilyen, és az sem volt jó ötlet.

A németországi lapok azonban bőségesen foglalkoznak Orbán pökhendi és meggondolatlan bunkóságával. Ami azért is érdekes, mert Németország Magyarország legfontosabb kereskedelmi partnere, a magyar gazdaság hozzá van kötve a német gazdasághoz. Kérdés, hogy ez a bárdolatlan, buta és pökhendi kijelentés mekkora károkat okoz a magyar gazdaságnak és úgy általában a magyar embereknek.

A Spiegel például kifejezetten nehezményezi, hogy náci módszerekkel vádolta meg a német kancellárt Orbán. A magyar miniszterelnök – írja az újság -, szereti, ha megnyilatkozásai nyersek és súlyosak, de a múlt héten – láthatólag ingerülten – már az 1944-es német megszálláshoz hasonlította Merkel Magyarország-politikáját, jóllehet a német vezető a kifogásolt felszólalásban éppenséggel mértéktartásra intette az ellenzék miniszterelnök-jelöltjét.

A német lap szerint a magyar ellenzék döbbenten fogadta Orbán Viktor kijelentését, de sem a Miniszterelnöki Hivatal, sem a Külügyminisztérium nem kívánta kommentálni a magyar vezető szavait.

A Focus, ugyancsak német politikai hetilap is úgy fogalmaz, Orbán Viktor nem éppen finoman, náci hasonlattal védekezett a német bírálattal szemben, amely szóvá tette, hogy Magyarország jobboldali fordulatot hajtott végre, amióta a Fidesz hatalomra került. Az eset kissé durvának tűnik és diszharmóniát kelt a két állam között – fogalmaz a lap, miután Merkel vélhetőleg csitítónak szánt kijelentése nemigen tetszett Orbánnak, aki a kormányhű közszolgálati adón reagált.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (21 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +26 ( 34 szavazatból)
Lenácizta Németországot Orbán, 4.6 out of 5 based on 21 ratings

  • Hozzászólások(84)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

84 Reader’s Comments

  1. Ezzel a tahóval ne áljanak szóba az unnióban, és ne engedjék ki a határon gyógykezelésre, sőt a se..n.aló tetű bandáját is kitiltatnám mindenhonnan !!!
    Ez a barom egy mondatot sem tud már értelmezni, kész van agyilag zokni, osztjónapot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (23 szavazatból)
  2. Nagyon jó az a képkocka, amit a TV műsorból sikerült rögzíteni.

    Tőlem ma ennyire futotta:

    http://vizallasjelentes.blogspot.hu/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  3. Ez a fotó valóban nagyon jellemző. Orbán leragadt az alsós szinten. A tanító néni helyreteszi, ő mindjárt falhoz vágja a tésztát. A pofikájára van írva, a gyerekes dac. Bizonyára a külföldi szülinapos ünnepségen egy kicsit feltuningolják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (12 szavazatból)
  4. Orbàn azèrt volt nyers, mert csalòdott Merkel asszonyban. Ö szeretnè mielöbb kivezetni magyarorszàgot az uniobòl, hàt erre nem azt nyilatkozza a nèmet kormànyföasszony -az unio egyik meghatàrozò alakja- hogy nem kell mindjàrt lovassàgot küldeni magyarorszàg ellen? A fene egye meg! Micsoda idörablàs! Hisz Orbànnak minden pillanat dràga, mert ezt az “üzletet” szeretnè mèg a vàlasztàsok elött nyèlbe ütni. különben akàr mèg minden el is veszhet. Merkelnek hâla Orbànnak ùjabb ürügyet, ùjabb eu-s provokàciòt kell kitalàlnia, mert az eu làthatòan csak akkor hajlandò ezt fontolòra venni, ha maguk a magyar polgàrok akarjàk ìgy. Egy ùjabb, ezùttal Brüsszelben szervezendö bèke menet kezdetnek nem rossz, bàr kicsit dràga mulatsàg… 100 euròjàvalsamìtva mennyi is az? Sok. Nem baj, Simicska majd àllja. Logisztikailag is èrdekes lehet hogy hogyan lehet 50ezer magyart(?) eljuttatni Brüsszelbe…Egyelöre màs nem jut eszembe, egy biztos, Làtunk mèg csodàt:- Orbàn be fogja bizonyìtani hogy a magyar nèp nem kèr az unio-bòl. Ötlettâra kifogyhatatlan. Ha nem is örömmel, de kìvàncsian vàrom a fejlemènyeket…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  5. Valami azt súgja hogy ebből nagyobb balhé lesz. Ezt a súlyos sértést nem nyelheti le Merkel. Ha lenyeli, akkor ezzel jobban felhergeli Orbánt akinek a már félelmetes nagy elmebaja még ennél is nagyobb baromságokra hergeli.
    Fideszesek akik ezt olvassátok: én teljesen megértelek Benneteket hogy eredetileg hittetek Orbán Viktorban. Én magam sohasem, mindig átláttam rajta, de ezt csak mondom, megértem hogy volt karizmája, olyan dolgokat mondott amiket el lehetett hinni annak idején.
    De most kérlek Benneteket hogy gondolkozzatok el egy kicsit.
    Bármi is volt annak idején, ma Orbán Viktor a pusztulásba viszi az országot.
    A világ nem fogja ezt örökké némán szemlélni hogy mindent tönkretegyen és mindenkit megsértsen minden egyes országban, Azerbajdzsánon és Iránon kívül. Ezen érdemes eltöprengeni hogy mindez hová vezet. Ennek garantáltan nem lesz jó vége. És nem azért mert a világ nem szereti a magyar népet, hanem azért mert Orbán politikája a konfliktusra épül és mindenkit magára haragít.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  6. Persze hogy pusztulàsba viszi GàborNYC! Hisz ez sokunk szerint vilàgos! Mi meg közben tàtott szàjjal nèzzük ahogy lejàrat bennünket az egèsz vilàg elött, ahogy anyagilag kifosztja az orszàgot, ahogy megfoszt bennünket jogainktòl, ahogy pàvatàncol, ès ùjabban màr egyre agresszìvabban ès ki akarja vezetni az orszàgot az uniobòl is. Nem tudom hogyan, de el fogja èrni. Ès nem csak azèrt mert mindent meg fog tenni èrte -akàr mèg egy komolyabb nemzetközi konfliktust is a nyakàba vève- , hanem mert nem teszünk ellene SEMMIT! Van ebben az orszàgban mèg valaki, aki hisz a Orbàn-rezsim legitim levàltàsànak esèlyèben???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  7. Bocsànat, az utolsò mondat helyesen: Van ebben az orszàgban mèg valaki, aki mèg hisz a Orbàn-rezsim legitim levàltàsànak esèlyèben???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  8. Megint egy elmeroggyant szavait elemezzük, ahelyett, hogy egy diliházba csuknánk vagy börtönbe, mert mindkét hely neki való.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  9. írástudatlan

    Sajnos, vannak még, akik hisznek neki, leváltani nagyon nehéz lesz, ez a gyűlölködő, birka népség mindent elhisz. Egyébként nincs karizmája.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  10. Tegyük élhetővé !

    Kedves libaba beírásához:
    Beleolvasva a Spiegel online hsz-eibe, van a ki védi orban , van aki támadja (én szégyenlem és rühellem az agymosottak miniszterelnökét) .Vannak hsz-ek, amiben egymásnak javasolják, németek ne jöjjenek szabadságra MO-ra, ne vegyenek magyar terméket – autót se- és akkor orban majd megnézheti magát.

    Vannak hozzászolók , akik azt írják, hogy ha a magyar nép nem tesz semmit orban ellen, akkor léptessék ki MO-t az Unióból . Ez fájó lenne, és mindannyian rosszul járnánk szerintem , néhány fidesz-maffia főnöktől eltekintve.
    És ha megtörténik -ezt már én teszem hozzá-, majd sorba fogunk állni EU-beutazó vízumért, amit a naracsnyikok kéjelegve dobnak vissza, vagy némi mutyi-pénzért befogadnak.
    Gratullálok a magyar népnek !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  11. Tegyük élhetővé

    Most is elmondom még ha egyesek unják is.
    Több mint tizezer((!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) milliárd forintot kaptunk eddig az EU -tól
    Bárki komolyan gondolja ,hogy a nyugat csak úgy simán lenyelné ,hogy a magyarok leléphetnek az ő adófizetőik( akik nem mellesleg egyben a VÁLASZTÓIK is, pénzével ? Csak úgy??? Ágyő???
    Szerintem az ilyen olyan kötelezettségvállalások ,az integrációs dolgok , a z aláirt (közép és hosszútávú) szerződések még ennél is többe kerülnének. És most az óriási presztizs veszteségről és a bomlasztó hatásról ,ragadós példákról ,vérszemről nem is beszélek!
    Miért gondoljátok ,hogy bármelyik nyugati politikus (pl: Merkel asszony)
    beáldozná saját maga karrierjét palcsó 5 trafikjáért.??
    A pirosszemű ,lánctalpas jó édes……… lépteti Ő ki Azt!
    Tudom ,hogy sokunk nagyon el van keseredve, de nem szabadna ilyen földszintesen gondolkozni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  12. Beragadt a karaj a foga közé. A pálinka sem mosta ki. Válasszanak már maguk közül fogpiszkáló hordó személyt!.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  13. Ha jól tudom nem német kedeményezésre lesz visszaállítva a Kossuth-tér az 1944-es állapotra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  14. Kedves libaba, Orbán nem az ő személyes célját akarja láttatni (hiszen az kizárólag retyerurája vagyonának megsokszorozása a honi választópolgárság kifosztásának közbeiktatásával), hanem úgy igyekszik beállítani, mintha az ő cselekedeteit a választópolgárai követelnék meg tőle.
    Majd beindul népszavazásos (egészen pontosan nemzeti inzultációs) alulról fortyogó kezdeményezés a kilépéses békemenet-vonulgatással, csak idő kérdése.
    Ő majd akkor széttárja a kezét: “semmit nem tehetek, népem ezt követeli tőlem”.
    Mint ahogy a rezsicsökkentést, bankadót, cigarettafogyasztás-visszafogást, röghözkötést, nyugdíjelrablást, önkézzel elkaparást, satöbbi nem ő akarja, hanem a nép…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  15. “Sem a német kormány, sem Angela Merkel kancellár nem reagált Orbán Viktor pénteki tahóságára. ”
    .
    Szavakban nem de az ilyet nem lehet egyhamar elfelejteni, valószínűleg reagálnak, csak nem szavakban, nem akarnak a vademberrel vitatkozni és alkalmat adni neki, hogy a tekintélyüket próbálja megtépázni.

    De el tudom képzelni, hogy lesznek következményei és Orbán azt sem fogja tudni, hogy miért kapta, mert elég sok szemétséget megenged magának és egy kis idő után már nem tudja a következményeket társítani az okokkal.

    Így egyre logikátlanabb, tahóbb és veszélyesebb megnyilvánulásokba és tettekbe kényszeríti önmagát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  16. Még jó, hogy nem azt mondta neki, hogy Hitler lánya, mint ahogy netes oldalakon mostanában lehet olvasni :))) Ennek nagyobb hírértéke lenne. A jelenlegi két nap múlva lefut hivatalos reakció nélkül.
    Ráadásul elméletben nem Merkelnek szólt, hanem a szociáldemokrata képviselőknek. Merkel pont azt mondta, hogy ne küldjük a könnyűlovasságot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  17. Kedves Eagle
    Orkbán sem hivatalosan nyilatkozott, CSAK ÜZENT.
    A Német Kormány sem hivatalosan nyilatkozott, csak a külügyminisztere ÜZENT.
    EZEKET AZ ÜZENETEKET JOBBAN MEGÉRTIK VILÁGSZERTE, MINT NÉMELYIK
    UDVARIASKODÓ PAPÍRRA VETETT NYILATKOZATOT.
    .
    A diplomácia nyelvi eszközei annak szólnak, aki érti, mások elől viszont
    eltakarhatják a tetteket. A mi figyelmünk elszokott a finomságok megértésétől.
    .
    Orbán viszont az egyből koki és sallerezéssel kezdve elfelejtette, hogy
    NEM A MAGUKFAJTÁK között beszélget, hiába a csukott ablak mások is hallják.
    Ők viszont ismerik az illemszabályokat. A szabadságharcosnak is csak akkor
    üzennek hadat, ha politikai eszközeik nem elegendőek.
    .
    Orbán nem ismeri Clausewitz munkáit, mely szerint:
    A HÁBORÚ A POLITIKA FOLYTATÁSA MÁS ESZKÖZÖKKEL.
    .
    E tétel fordítottja viszont úgy hangzana:
    A POLITIKÁNAK CSAK EGYIK ESZKÖZE A HÁBORÚ. (szabadságharc)
    .
    Clausewitz korában még nem volt GLOBALIZÁCIÓ. Így nem lehetett a
    békés együttműködéstől a háborúig kiterjedő szakaszra gondolni.
    Így a HIDEGHÁBORÚ gondolata sem merült fel akkor. Ma már a
    globalizálódó termelési folyamatokban nem kell mindig a háborúhoz
    eljutni, hiszen a pénzügyi és a gazdasági élet annyira áttekinthetetlenül
    összefonódott, hogy a háború nagyrészt feleslegessé vált.
    Hiszen háború gondolata sem merülhet fel SZÖVETSÉGESEK KÖZÖTT.
    Előbb a szövetségről kellene elgondolkozni, nem szabad gerilláskodni.
    .
    Láthatóan: “FÜGGÜNK A SZEREN”.
    Orbán meg nem veszi észre, hogy nem veszik észre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  18. TZ35

    Merkena.l nem csak azt mondta,hanem azt is ,hogy Magyarországot vissza kell terelni a helyes útra. Tehát most nincs ott. Nagy különbség!
    Az pedig,hogy a németeket ( pont a) szocdemeken vagy Merkelen keresztül nácizza(1944 márc. 19) az ganz egal.Ha most Steinbrücknek ugrik neki,akkor pontosan a szocdemeknek tesz szivességet.
    Ez az unintelligens, ótvar paraszt ez ebből nem fog jól kijönni. Merkel egyáltalán nem védte őket, csak annyit mondott ,hogy még egy ( attól tartok utolsó) esélyt ad. Nem fog élni vele ez az istenbarma ,mert elitta az agyát ,mert
    bolond.Addig úgysem nyugszik ,mig egyáltalán nem állnak szóba vele.
    Fog ez még Napoleon nevű fogkefét spárgán huzogatni maga után, valami árnyas parkban. A személyzetnek szép fehér ruhája lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  19. Szerintem másról van itt szó. Nemcsak Orbán nácizta mostanában a németeket. A dél-európai tudósításokból és hírekből a közelmúltban lehetett ilyen hangokat hallani. Persze nem hivatalos vélemények, csak a “nép hangja”. Főleg a ciprusi és a görög válság kapcsán voltak ilyen németellenes nyilatkozatok az utca emberétől. (Ugye az átlag görög, Jorgosz a szupermarketes azt látja, hogy rossz a helyzet és Lidl épült a városka mellett.)
    Valószínűleg ezt a hangulatot lovagolta meg Orbán, mert azt gondolta, hogy ez még mindig fogás a németeken, mivel ugyan békés eszközökkel, de azért megint ők irányítják Európát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  20. TZ35
    Az, hogy egy országban a tüntetők mit skandálnak – azok csak tüntetők!
    Na, de Magyarország miniszterelnöke azer tudja má’, hogy merre, hány méter?!
    Bugris, diplomáciai analfabéta, mind az összes a környezetében!
    Magyarország imázsának a sárba tiprójai!
    Azoknak akiknek még mindig ilyen izé a csúcs, nos azok is ilyenek!
    Sőt!
    Ilyenebbek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  21. Tz35

    Ez nagyon nem korrekt. Hogy mit ordibálnak a görög randalirozók
    (többségük az ortodox kommunista KKE vagy a keményen náci
    Arany Hajnal tagja)azt egybevetni egy EU ill: NATO ország miniszterelnökének
    agymenésével ,ez megengedhetetlen. Szamarasz úr mondott ilyet??? Na ugye!
    Én nagyon szeretem Görögörszágot ,Ciprust, a görög embereket , dolgoztam mindkét országban ,rengetegszer jártam náluk, DE ebben a németeknek teljesen igazuk van.A görögök nem szeretnek dolgozni, adót fizetni ,mindenhova csusztatják a “boritékocskát. Én már a ‘80 -as években meg is mondtam az athéni kollegáimnak és barátaimnak ,hogy ennek egyszer csúnya vége lesz. Isteni (olümposzi) csoda ,hogy eddig húzták. Ezt nem árt tudni. Úgyhogy “HANDS OFF FROM GERMANY” Majd hülyék lennének életük végéig finanszirozni ezt a laza lébecolást!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  22. Azt nem mondtam, hogy jól tette, hogy ilyet mondott, mert érdek a jó kapcsolat a németekkel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  23. TZ 35
    Csak azért nem tette jól ,mert érdekünk a jó kapcsolat?????
    Nem azért ,mert ez egy velejéig gonosz ,buta, tapló, primitiv bunkóság?
    Ez már a hazaárulás minősitett esete.Gondolkozz már kicsit!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  24. Gyöngyi Péter

    Mindenkinek!
    Utaljatok a Kohányi Társaság számlájára, amennyit megengedhettek magatoknak. Ez a mi lapunk!
    Üdvözlettel

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  25. TZ35
    2013. május 21. kedd 14:46
    “Szerintem másról van itt szó. Nemcsak Orbán nácizta mostanában a németeket.”
    Lészi vedd már észre, hogy nálunk kik finanszírozzák az ÁLCIVIL-, VAGY
    ÁLPOLGÁRI SZERVEZETEKET.
    Azt hiszed ezt orbánc találta ki és ő utána csinálják a görögök meg mások.
    EZ A KAMU MINDENÜTT SZOKÁS.
    A leendő politológusoknak oktatják. Éppen olyan mit a kommandós alakulatok,
    vagy Fross a Denevérben: ez a ruha rajtam álruha, de meg ne mondja senkinek!
    Tudhatjuk, hogy milyenek a fideSSközeli médiumok. “Arról” írnak “azt”, amit
    megrendelnek tőlük. Régen ezeket klf jelzős provokátoroknak nevezték,
    mert úgy tesznek, mintha “azok” volnának, pedig csak “azok” bérelt utánzatai.
    Szerintem az öszödi beszéd kiszivárogtatója is így dolgozhatott akkor és
    jelenleg is így “dolgozik”. Csak a legkritikusabb pillanatban tesz keresztbe.
    Nagyon lényeges, hogy nem kell mindenkiben az ellenséget látni, de ilyen
    cselekmény után “kötelező” megkeresni és közszemlére állítani. Ez Ő!
    Ha nem történik meg, a gyanú továbbél és a tettes tovább dolgozik.
    .
    Lehet, hogy zavarosnak tűnnek az említettek, de itt az információról van
    szó. Pontosabban a valódi információ megszerzéséről, vagy azzal ellentétes
    látszat keltéséről! Erre szolgálnak a polgári körök és egyes civilek.
    Ilyen polgári magánnyomozó szerv volt az UD ZRT is, mint a párt magánszerve.
    Nem biztos, hogy minden tag tudja, mire használják fel.
    .
    Utólag viszont bárkire ráfogható bármi, ha az igaznak, hihetőnek tűnik.
    Így lett Gyurcsány a hibás és Bajnai a libás és folyt. köv. közeleg a választás!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. Túlavasúti
    2013. május 21. kedd
    14:30

    Nem vagyok benne biztos, hogy Orbán valójában a németekhez szól.
    .
    Látszólag őket címezi, de állandóan uszítja az arra fogékonyakat míg önmagát tömjénezi a mártír szerepében, és hiszi, hogy a hazai recept máshol is beválik. Ha erről van szó és a németek felismerik, esetleg még azt is kitalálják, hogy éppen kiket címez és kiket uszít akkor a verbális politikának nem sok értelme van.
    .
    Akkor fel kell venniük a küzdelmet és szemmel tartani az uszítottakat, valamint bármilyen eszközzel de előbb utóbb rászánni magukat, hogy hangtompítót tesznek Orbánra, ( a legenyhébb megoldás) és megkeresik Orbán hatalmi mechanizmusának és klánjának az ellenszerét. Muszáj lesz mert terjed a rontás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. Orban viselkedese hasonlit egy duhos kutyaera amelyik az etelt nyujto kezbe harap !!!Minden orszagnak olyan kormanya es olyan kormanyfoje van amilyent valasztott es megerdemel!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. (Kép alávaló :)
    *
    Csak az a rohadt steak jönne már ki onnan a bal felső hatosból… !
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  29. Én is úgy gondolom, hogy a jobbikosokhoz, az EU ellenesekhez szólt – szóval a kettős beszédével ássa ez az izé saját magát (+az országot) a béka alá.
    Szerintem már minden mindegy alapon teszi, neki mint politikusnak kint már nagyon lecsengett, de itthon még valaki, nos azer neki már csak ez a fontos, mert itthon is nagyon sokat veszített, a soha nem volt 2/3 mára elolvadt!
    Bajnai népszerűségben megelőzi – na ez egy nagy saller!
    Sokszor elmondtam, hogy sajnálatos, hogy így elqurálta, mert ekkora felhatalmazással jót is csinálhatott volna. Én nem szavaztam rá, mert nem tetszett az első kormányzása, de leginkább nem tetszett az ellenzékben töltött emútnyócéve, mert az maga volt a borzadály!
    Ilyen ellenzéke lenne neki, már élessel lövetne….
    Azemútnyócévet egy év alatt bepótolta és így járt, kapzsi volt – na ez az igazi böszmeség!
    LASSAN JÁRJ, TOVÁBB ÉRSZ!
    Valahol már írtam egy hsz-ből idézve: hogy csak az esztelen, veszett állat mar bele abba kézbe, mely eteti!
    Sokan úgy vélik, hogy túl van ez lihegve – szerintem Gyurcsánnyal, Bajnaival amit műveltek na az van túllihegve, de azt sokan nem veszik annyira zokon!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. Ma Eörsi Mátyás eus politikus a mai ATV – egyébként helyénvaló – reggeli interjújában többször is földicsérte Orbaninit, hogy úgymond az mennyire okos ember…
    *
    Ez az a magatartás, amely a valamikori “harcostársakra” jellemző, amely abból áll, hogy az egykor általuk fölfedezett, illetzve nagyon elismert bajtársról akkor sem mondanának rosszat, ha azóta bebizonyosodna az illetőről, hogy az maga volt már akkor is az Ördög, mert ezzel az akkori önmagukról, a saját vakságukról és naivságukról állítanának ki pocsék bizonyítványt… Ami viszont igaz és jogos rossz jegy volna…
    *
    Hasonlóképp – az önigazolás hátsó szándékával – nyilatkozik gyakran Fodor Gábor és Bolgár úr is… Utóbbi bár nem harcostárs, de korábban biztos gyakran dicsérte ezt az öntörvényű despotát, mellyel saját, hamis értékítéletét próbálja legalább ma is, így utólag elismertetni – a hallgatóval.
    *
    Arra nem gondolnak ezek az önigazoló, hiú lelkek, hogy ezzel lénygében a közvéleményt vezetik félre…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. Eagle
    2013. május 22. szerda 00:41
    Orbánnal kapcsolatban egy dolog biztos:
    Mindig hatalmon akar maradni, amíg vagyonát gyarapítani tudja.
    Azt hiszem erről szól, famíliája egész története. Már a névválasztások
    sem véletlenek. Ráadásként elszólta magát – törekvéseiről – többször, melyek közül néhány lényeges:
    - még kis senki volt, amikor egy tv pergőtűzben elmondta, hogy csalással úgy szerzett 30ezer Ft-ot, hogy egy olyan szervezetet alapított, mely nem felet meg
    a feltételeknek, mivel 1 fő hiányzott ezért fiatalkorú gyermekét jelentette be
    felnőttként, akkor még – neki – az a támogatás egy vagyonnak számított
    - első bukása után elmondott története amikor egy kormányt lopással vádoló
    öregnek visszaszólt, hogy NEM LOPNAK AZOK, mire az öreg azt válaszolta,
    HA NEM IS LOPNAK DE MEG VAN RÁ AZ ALKALMUK!
    - ismeretes a “NEM VOLT TAGGYÜLÉS”-en elhangzott kijelentése, hogy
    “NE MI KAPJUK A LEGTÖBBET” igen mert ha ők kapnák a legtöbbet, abból
    kevesebb maradna, mivel a pártot is támogatni kell
    - nyilvánvalóan Apukának juttatott bányák és egyéb birtokok is a családi
    tulajdont képezik mezőgazdász neje földtulajdonaival együtt
    - amikor alkalma lesz rá, megsemmisíti ellenfeleit, (látjuk mi történik)
    - Kötcsei Beszéd: EZUTÁN MAJD MI MONDJUK MEG……., látható, hogy
    erre a feladatra klf jutamakkal fokozatosan létrehozza ROHAMCSAPATÁT
    .
    .
    Igazad van! Mielőbb meg kell találni a gyenge pontjait és meg kell buktatni,
    mielőtt “kormányzóvá” választatja magát. Erre azonban nagyobb összetartásra
    lenne szükség az ellenzék soraiban. Sajnos a bojkott nem valósult meg.
    A birkák tovább legelnek. Más módszert kell keresni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. Kordon Bleud

    Teljesen egyetértek veled. Valóban bicskanyitogató,ahogy ezek ( az egyébként normális) embrek ,valami totálisan félreértelmezett ” politikai korrektség ill civilizáltság” miatt,, nem nevizik nevén a dolgokat. De attól vagyok igazán kiakadva ,amikor néhány “harcostársunk”
    alél el illetve esik hasra ez előtt a büdös
    falusi ,analfabéta , elmebeteg ,suttyó előtt.
    Nem értem miért nincs egy olyan ellenzéki párt ( a DK sem az),amely MINDEN megalkuvás
    nélkül nevezi nevén ezt az orwelli rémálmot és totális kifosztást? Ha egy kopaszra lehet azt mondani ,hogy kopasz ,akkor egy bolondra miért nem lehet azt mondani,hogy bolond? Amig itt eltartott kisújjal finnyáskodunk , taktikázgatunk , meg a legaljasabb gazemberekkel játszuk az úriembert ,addig nem is fog megváltozni semmi..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. Többször visszanéztem a péntek reggeli közvetitést az elmeosztályró.
    Ez tuti ,hogy nem volt eltervezve( mármint a Deutshland über alles.)
    Ez spontán jött, látszott a mérhetetlen indulat és sértettség.és az ilyen egyre gyakoribb és még gyakoribb lesz
    Csóró pröhletonyi urak kapaszkodhatnak rendesen ,hogy kimossák a führerüket a sz@rból.
    8most arról ne is beszéljünk ,hogy a tankok bejövetele után ,azért barátian jól együttműködtünk velük. Ez is megérne egy misét….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  34. Kedves Túlavasúti !
    *
    Méghogy mielőbb ? Hát több, mint 20 év eltelt, amióta szem és fültanúi vagyunk – pontosabban a bal és liberális oldal szem és fültanúja – annak zsonglőrködésnek amit ez az álnok alak folyamatosan produkál ország és világ szeme előtt…
    Hát a gyenge pontjait már akkor ki lehetett tapasztalni, amikor még egyesek folytonosan a tehetségét dicsérgették, sőt. Ma is vannak ezen az oldalon olyan – bocsánat a kifejezésért – hülyék, akik még mindig őt nyaldossák, hogy milyen okos, meg tehetséges is is egykori bajtársuk> így dicsérgetik őt, persze önnön dicsőségük legyezgetésére – mert hát mégiscsak ők fedezték föl ezt a senkiházyt, aki ma már, ha nem vigyázunk [sajnos]történelmi történelmi dombokat kezd ostromolni. Ilyenek többek közt Kéri L., Fodor G., Eörsi M., stb.
    Ha még igaz is lenne, amit állítanak, ám PR szempontból akkor is ellentmondásos ez a s@gnyalósdi. Talán valami elismerésre számítanak a mindenható legfelső uraságtól…?
    *
    Nem tudom, de inkább azzal foglalkoznának, ha már olyan büszkék az egykor együtt töltött évekre, hogy a diktátornak mik is voltak már akkor azok a gyenge pontjai…, amelyeknél fogva, ma is el lehetne kapni. Hozzátéve, hogy mára már akkora hatalom összpontosul abban centrális praclijában, amely minden ilyen kísérletet már eleve halálra ítél.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos