Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kövér László már Szanyi Tibortól is retteg 2013. május 6. hétfő 21:07 Forrás: AN

  • Hozzászólások(34)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kövér László már Szanyi Tibortól is retteg

Budapest – Kövér László paranoiája kezd elhatalmasodni. A sajátos tekintetéről elhíresült házelnök eddig sem ment a szomszédba egy kis eszelősségért, ám mostanra a hatalom agresszióval is párosult. Önkényúrként viselkedik a parlamentben – húsz botütés ennek, kaloda annak, bitó amannak.

Ezúttal Szanyi Tibor volt a soros áldozat, megvonta tőle a szót, még mielőtt az MSZP képviselője bármit is mondott volna. A felszólalás témáját persze ismerte Kövér László, tudta jól, hogy a pártjának van takargatni valója az ügyben, nem is kevés.

A szocialista politikus példátlannak és elfogadhatatlannak nevezte Kövér László döntését, mondván, a házelnök egy képviselő kérdezési jogát korlátozta. Szanyi egyébként az ülésteremben az interpelláció helyett egy Mutyifilter feliratú táblát mutatott fel.

A szöveg, amit Szanyi képviselő el szeretett volna mondani az országgyűlésben, itt olvasható.

“Tisztelt Miniszter Asszony! Lett a nemzetnek pár ezer trafikosa. Övék a dohány java, egész pontosan a Fidesz haverjaié és csókosaié. A maffia-kormánynak mit se számít, hogy több tízezer benzinkutastól, élelmiszerboltostól, újságostól, avagy tényleg trafikostól vette el a megélhetés lehetőségét. A kereskedőknek a dohányon eddig se volt jelentősebb hasznuk, konkrétan 4 %. Ez rendszerint kitett annyit, hogy talán fedezte a bolt rezsijét, habár a bérleti díjakat, a dolgozók bérét nyilván e felett kellett kigazdálkodni. Az igazi hasznot persze eddig is az állam kaszálta be a jövedéki adó és az áfa révén.

 

Mi történt most? Nagyjából minden húsz eddigi bolton lehúzhatják a rolót, s húsz-húsz bolt helyett nyílik egyetlen trafik. Ezt úgy is érthetjük, hogy húsz-húsz eddigi bolt haszna fog egy-egybe összpontosulni. Ám a most elrendelt, de már jobbára a csókosoknak járó 10 %-os, illetve a hírek szerint 12 %-os haszon révén az a helyzet áll elő, hogy egy-egy nemzeti trafik az eddig megszokott, boltonkénti dohányhaszon ötven-hatvanszorosára számíthat. Sokszoros jövedelem a haveroknak és a csókosoknak. Ez ám a vérbő disznóság.

 

A trafikengedélyek ügye Európában szinte mindenütt a korlátozott munkaképességűek privilégiuma szokott lenni. Miért? Hát azért, mert ez a munka igényli a legkevesebb mobilitást, helyhez kötött dolog, és nem túl bonyolult. A kormány ezt a hagyományt rúgja fel azzal, hogy magyar kisvállalkozók tízezreit teszi földönfutóvá, s helyükben a dagadt hasú csókosainak ad szinte minden lehetőséget, akik immár tetszőlegesen válogathatnak a frissen kisemmizett nyomorultak közül, strómannak, éhbérért alkalmazottnak.

 

A kormány hazugságtrösztje közben ontja a hamis igét. Ám hiába hazudoznak, a tízezrével tönkrementeket nem fogják megtéveszteni, sem a családtagjaikat. De tovább megyek. Hovatovább élő ember nincs ebben az országban, aki bevenné az Önök álnok szövegeit. Még Önök saját maguk se, hiszen pontosan tudják, hogy törvényt hoznak, hogy rabolhassanak. Önök most igazi magyar munkahelyek tízezreit áldozták be, hogy szabadon garázdálkodhassanak az állami monopóliummal. Ebben az Önök Magyarországa valóban minden más rezsimnél “jobban” teljesít.

 

Kérdezem hát Miniszter Asszonyt: nem sül le a bőr a képükről? Ám ha lesül a bőr a képükről, akkor vajon tervezik-e a hatalomból való távozást és az illő elbujdoklást, avagy immár teljesen arcbőr nélkül, tehát – az önök szóhasználatával élve – “pofátlanul” akarják-e folytatni az ország fosztogatását? Várom magyarázkodását.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (48 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +76 ( 84 szavazatból)
Kövér László már Szanyi Tibortól is retteg, 4.8 out of 5 based on 48 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(34)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

34 Reader’s Comments

  1. Viva Szanyi Kapitány!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +65 (77 szavazatból)
  2. “A trafikengedélyek ügye Európában szinte mindenütt a korlátozott munkaképességűek privilégiuma szokott lenni.”

    Igen ám, de mint tudjuk, “Magyarország jobban teljesít”, nálunk sikerült nem is olyan régen megoldani a korlátozott munkaképességűek, a rokkantak problémáját. Hirtelen meggyógyultak, mert Orbán úgy akarta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +53 (63 szavazatból)
  3. a fideSS mindenkitől retteg

    http://eduline.hu/erettsegi_felveteli/2013/5/6/Kulfoldre_vagyo_diakoknak_uzen_a_kormany_K2B11R

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (30 szavazatból)
  4. Laci, Laci…a korábbi választást is te buktad be..(.b+),ez is te fogod …hihi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (40 szavazatból)
  5. Következő lépés a kivezettetés, majd jön a deresre húzás.
    Visszapofázás esetén életbe lép a pallosjog!
    Egyre szebb szép új világunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (50 szavazatból)
  6. Hungarian citizen

    Morcos bajusz (hipszter a bomlott agyu oskomcsija?) marha gonosz es kegyetlen tud am lenni :) Odapoccint a szeme sarkabol es maris mindenki ujjal mutogatva rohog rajta, ahogy illik. Mindin szava, minden tette semmi perc alatt gyalazza tovabb az amugy is szarban tobbszor megforgatott, EU penztol elzart fideszt. Nekik ez jo jatek? Nekem megjobb kivarni, hogy vajon csak sima hazaarulasert, fosztogatasert es eskuszegesert fognak ulni, esetleg Hagaban a Parizsi beke megszegeseert vallaljak egy kiujulo es fel perc alatt vegetero haboru kirobbantasat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (36 szavazatból)
  7. Szuper felszólalás lett volna ! Kövér félt, hogy a TV közvetítés segítségével a Fidesz gazság nagy nyilvánosságot kapna, ezért betiltotta a felszólalást ! A Házszabály módosítást a Fidesz már jó előre, erre találta ki, mert tudták, még sok mocsokságuk lesz, aminek parlamenti ellenzéki ellenőrzését korlátozni akarták már jó előre. Hát sikerült ! ITT A DIKTATÚRA MAGYARORSZÁG !!! ERRE SZAVAZTATOK !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +55 (67 szavazatból)
  8. Jól van, ez katonás volt, Szanyi Kapitány! (Miért is hívják így? Megint lemaradtam egy brosúrával.) És mire föl tudta megvonni a szót ez a drága embör? Akkor most a jegyzőkönyvbe se került bele? Így viszont mindenki elolvassa az újságban, sikerült neki méltó publicitást csinálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (42 szavazatból)
  9. Szanyi Kapitánynak én is csak így tudok gratulálni ! Most is nagy igazsága van úgy mint a romános köszöntéssel ! Így kell továbbra is mert ez a RABLÓBANDA másból nem ért ! Iszonyú szánalmasak ! Csak “halkan” jegyzem meg hogy anno a gyöngyösi nevezetű fasiszta végig mondhatta az okádékát ! -Talán nem véletlenül ?!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +54 (68 szavazatból)
  10. bolygó
    Tényleg, a náci suttyó elmondhatta a listázós dumát, Szanyi nem vághatja a pofájukba az igazságot.
    Ami az, hogy 15 ezer fidesznyik pajtás helyzetbe hozása miatt ki…nak szó nélkül 45 ezer magyar vállalkozással.
    Simán megszüntetnek egy mozdulattal munkahelyek tízezreit, mint a nyerőgép piac beszüntetése vagy a Malév hazavágása, és most a dohány kiskereskedelemmel.
    A patkány egymillió új munkahelyet hazudott, közben meg tízezrével teszik tönkre a magyar családokat.
    Hazaárulók!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (58 szavazatból)
  11. Nyilvánvaló, a teljes mszp-s frakciónak ki kellett volna vonulnia az ülésteremből és követelnie “Sovány úr”-tól a nyilvános bocsánatkérést.
    Egyébként pedig!
    Ugyan mi tartja még az ellenzéket benn a parlamentben? Látnak-e még ott bármilyen demokráciát is?
    Mi lenne az igazán helyes tettük?
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (42 szavazatból)
  12. Nemsokára bekövetkezik Budapesten is!

    Nézd meg a KÉPEKET!

    http://www.martinoticias.com/content/venezuela-opositores-oficialistas-legisladores/22087.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  13. Tegyük élhetővé !

    kÖvér rekord méretű bírságot szabott ki két PM-es képviselőre, mert LOPTOK, CSALTOK, HAZUDTOK táblát mutattak az Egypártnak.
    .
    kÖvér, te MSZMP-Fidesz salakanyag ! Én 2millió Ft-ra bírságollak az áprilisi , májusi munkádért. A Hajléktalanokért Alapítványhoz vagy KÖTELES befizettni 8 napon belül.
    Az sem tetszik, amikor a levezető elnök “ne obégassanak” kifejezést használ az ellenzéknek címezve.
    Magasra rakták az MSZMP-KB salak-tagot, most lekvárnak képzeli magát.
    .
    .
    Biztatom Karácsonyékat, ne hagyják abba, maradjanak szókimondóak ! Remélem van annyi ellenzéki szolidalitás, hogy összedobják, pótolják az elvont illetéket.
    Ha meg sűrűsődik a büntetés , polgári gyűjtést is rendezhetünk .
    Hadgy pukkadjon a magasra tett sz@r .
    kÖvér, te pedig húzd le magad minél előbb !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (33 szavazatból)
  14. Aztán csak nem Köteleslacára kellene büszkének lennünk?
    Aki a Nyírő-hamvakkal futkorászás közben kineveti a román határőröket, hogy milyen jól megvezették őket – ő, mint a magyar házelnök és a Szőts a kultuszminiszter?! Mily dicső tett! A létharmatosoknak ez biztosan tetszik is!
    Aztán csak nem azért, mert nem kívánatos személy volt a német polgármesternél, ahová előzőleg meghívása volt, de lemondták, úgy somfordált haza, hogy nem kívántak vele találkozni? Nem semmi!
    Erről is hallgatnak, pedig tudatosítani kellene a zemberekkel, hogy nem az ellenzék a durva (2006-ban durva volt az ellenzék), hanem azok, akik most az országot képviselik, mert ők amortizálták le hazánkat a pávatánccal, a sallerosztással és a pökhendiséggel, EU-s vezetők minősítésével.
    Bayer Zsoltot is feljelentette az osztrák EP-s képviselőnő, minősíthetetlen szavak használata miatt!
    Szóval ilyenek lennének a büszkeségeink, a zsebhokis és az ő barátai?
    Akkor annyi nekünk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (25 szavazatból)
  15. Parlamenti demokrácia Magyar országon ! Szégyen amit Kövér “elvtárs ” csinál

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (25 szavazatból)
  16. Remélem, innentől mindenki előtt megvilágosodott a jövő: újabb fidesz-hatalom esetén semmi értelme rajtuk kívül másnak is bekerülni a parlamentbe, kényük-kedvük szerint vonják meg a szót (szavazati jogot, illetményt, satöbbi) bárkitől.
    Viszont remek megélhetési lehetőség lesz a puszta jelenlét is, indulhat tehát a tülekedés jelöltállítási díszlettervezői minőségben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  17. telekis::Nyilvánvaló, a teljes mszp-s frakciónak ki kellett volna vonulnia

    Sajnos nincs ezeknek ennyi eszük..ők parancsra jól szét verik saját magukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  18. teleki.
    Neked van igazad.Bizony tiltakozni kellett volna az mszp-seknek.Ök azonban arról hiresültek el,hogy nem védték meg az igazat kimondanimerő tagtársukat.Igy tettek Gyurcsány Ferencel és igy tettek most Szanyi Tiborral.Menjen ez a brancs a …
    Kedves Rflektor!
    Meg néztem a képeket.A mi parlamentünkben ilyen nem történhet meg,mert:
    1./Az MSZP-ben nincs akkora bátorság,hog igy fellépjen,
    2./A ház ura azonnal bevetné a kommandosait és minden tiltakozot bilincsbe veretve kivezettetné.Oztán jónapot.
    Itt üzenem az MSZP.politikusainak,hogy a mostani lagymatagságuk oda fog vezetni,hogy a parlamentbe 2014.után csak vizummal léphetnek be.Nem ártana,ha a hibák birálását illetően tanulmányoznák -jól elméjülten-a Selmeci nöcske megnyilvánulását.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  19. Ennek a rühes mocskos, trágyahordó bajuszos parasztnak ideje lenne ha bevernék a mocskos pofáját. Amit Kövér megenged magának az most már bicska nyitogató.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (29 szavazatból)
  20. Egy demokratikus ország parlamentjében eszébe sem jut a többségben lévő pártnak a pillanatnyilag ellenzékben lévőktől megtagadni az interpelláció lehetőségét. Itt ráadásul egy pártlistáról az elnöki székbe felkapaszkodott gyűlölködő teszi ezt a nép által közvetlenül a parlamentbe juttatott képviselővel szemben. Ez gyalázat, és a hatalommal való visszaélés újabb esete.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (25 szavazatból)
  21. Nem hinném, hogy ebben az esetben Köteles Lacusról alakulna ki olyan felismerés, amire az ő esetében nem lehetett volna számítani. Lépésről-lépsre foglalják el az “ellenzék” állásait, szinte percenként emelik a pofátlanság-fogadási ingerküszöböt, tehát semmi meglepődnivalónk nem lehet.
    Az a szánalmasság viszont, ahogyan a zellenzék elfogadja megaláztatását, szavakkal már ki sem fejezhető.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  22. “Ezúttal Szanyi Tibor volt a soros áldozat”
    Ezúttal ISMÉT Szanyi Tibor volt a soros áldozat. Nem szabad elfeledni, hogy
    Szanyi az akit a fideSS kijelölt SOROS LEVADÁSZÁSRA. Láthattuk GyF-el
    mi történt! Egyese hsz-ekben már itt is látom a fasizmus munkájának sikerét,
    hiszen Szanyi baloldali, miért ne szapuljuk mi nem-baloldali demokratikus
    ellenzékiek? (az ellenségem ellensége a barátom, igaz hogy marad a fideSS)
    .
    Közeledik a VÁLASZTÁS.
    AZ ALKOTMÁNYHIÁNYBAN SZENVEDŐ ORSZÁGBAN A FIDESZ MINDENT
    MEGTESZ HATALMA BEBETONOZÁSÁRA!
    .
    Jogosan panaszkodtunk a rendszerváltás előtt, hogy nem lehetett beszélni.
    Végre eljött a rendszerváltás.
    Ki vezethetett első kormányt a változás után, mint egy nem rosszindulatú, de
    felkészületlen dilettánsokból álló kormány. A nacionalizmus kezdetben elő-elő
    merészkedett. Egyes részei még a liberalizmus köntösébe búlyva megalakitották
    a HŰSÉG vonzó-nevű pártot.
    Ki gondolt még abban az időben, amikor a fiúk “hazudik a miniszter elnök”, vagy
    “csuhások térdre imához” jelszavakkal altatták a közvéleményt, hogy az
    “agyagba döngölöm” (Orgovány) jelszót is komolyan gondolják. Ennek
    megvalósításához csupán “A HATALMAT KELL ELNYERNI”. Meg is tettek
    érte mindent.
    “Nem szövetkezünk a kisgazdákkal” jelszó után mégis csak ügyvéd lett a
    Kisgazda Párt cseresznyeimportőr Földművelési Minisztere, akit annyira
    lekötöttek (Pártja)érdekében vett külföldi világkirándulások, hogy észre
    sem vette, már is kiáll a rúd a kormányból Józsibácsinak. Nélküle fogadták
    el a kétéves költségvetést és robbantották fel a Magyar Födmunkás és
    Kisgazda Pártot. Majd robbantak a Keresztény Demokratákkal együtt az
    MDF-esek is. Szintén a fideSS “támogatásával”. Közben néhány képviselő
    “véletlenül(?)” a harmadik pártban kezdte jól érezni magát.
    .
    Miért volt e nagy változás. A fideSS “elvi álláspontja kibontakozott” egyre
    inkább levetették liberális maszkot, kezdték megmutatni “árpádsávos arcukat”.
    A szétrobbant pártok egyes tagjai “végre rájöttek”,ők eddig rossz pártban
    voltak, nekik – elveik alapján – a fideSSben van közös jövőjük. A választás
    előtt már összeállt ez a konglomerátum.
    .
    “Elviszem”pontok szerint egyesültek.
    .
    Három év alatt történt “egyéni gyarapodásaik” folytán csatlakoztak követőik
    pártjukhoz, hiszen itt gyarapodni lehet. Kitárult a világ, vezető lehetsz , akár
    polgármester is. Hozzájuthatsz amit megkíván szemed -szád. Kaphatsz gyárat földet, akár trafikot is. De ez még nem minden.
    JAVASOLJATOK, HA HIÁNYZIK VALAMI. AKÁR TÖRVÉNY IS LESZ HOLNAP.
    Vagy nem ilyesmire biztatta Budapest (azelőtt mdf-es) főpolgármesterét
    a bölcs király?
    MEGALAKULT A HARÁCS BAGÁZS NEVŰ MAFFIA. Érezte ezt a király.
    AKI TÖBBET AKAR ÉRNI ANNAK A FIDESZ VONZÁSKÖRÉBEN A HELYE!
    .
    Megvannak a támogatók. Az új trafikosnak már van miért a fideSS mellett
    kitartani, hiszen ha veszít a fideSS, elúszik az adomány!
    .
    Ezért szeretném Petőfi szavára emlékeztetni őket (a gálya nem minden):
    “Föltámadott a tenger,
    A népek tengere;
    Ijesztve eget-földet,
    Szilaj hullámokat vet
    Rémítő ereje………..
    .
    …Jegyezd vele az égre
    Örök tanúságúl:
    Habár fölűl a gálya,
    S alúl a víznek árja,
    Azért a víz az úr!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  23. Gyöngyi Péter

    Kövér csak úgy viselkedik, ahogy ezt az ország ellenzéke megérdemli.
    Az “ellenzék”, még mindig benn ül a parlamentben, plakátjaiktól, röpcéduláiktól és tömegeket vonzó demonstrációiktól az utcák még mindig üresek, és tehetségtelenségüket az emberekre tolva, az ország lakosságát okolják azért, hogy tűrik a tűrhetetlent.
    Eközben egymást marcangolják kétes megélhetésükért, hogy az ország apraja és nagyja, frászt kapjon a holnaptól, mert képtelenek arra, hogy megegyezzenek egymással és kiutat mutassanak.
    Szanyinak, van ugyan egy-két jó dobása, de ugyanolyan öntelt nagyképű senki mint társai, akik képtelenek a rájuk szavazottak képviseletére, mert csak egyhez értenek, a MEGÉLHETÉSHEZ !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (20 szavazatból)
  24. Gyöngyi Péter

    folyt:
    Bár manapság, az sem kevés!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  25. Ami a Szanyi kicenzúrázását illeti, felvetődik a kérdés, hogy az mszp meddig legitimálja ezek után még parlamenti jelenlétével ezt a bolhacirkuszt? Mikor borítanak végre bilit és mondják ki, hogy a fidesz alkotmányellenesen kizárólagos hatalomra tör, hiszen az ellenzék a parlamentben már fel sem szólalhat, hiába nincs jelentősége az ottani hablatyolásának? Mikor fordulnak már mindenféle alkotmány- és nemzetközi jogi szervezetekhez emiatt és mikor kezdik megszervezni a törvényes ellenállást ez ellen az alkotmányellenes kormány ellen? Nem alkotmányosnak látszó választásra kéne ezek után készülni, hanem a törvény és az alkotmány (Alaptörvény) ellenes kormány és parlament alkotmányos elzavarására.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  26. Gyöngyi Péter

    Gyöngyi Péter
    2013. május 7. kedd
    13:30
    Lehet beminuszolni, de ez mit sem változtat a tényeken.
    Addig amíg Bajnai azt mondja, nem tud addig érdemben megállapodni Gyurcsánnyal, amíg az MSZP nem békül ki vele, addig nincs mást mit mondanom!
    Mesterházy kicselezi Gyurcsányt úgy, hogy ennek az ürügyén, Gyurcsány nem tudott frakciót alapítani.
    Kérdem én Bajnai és Mesterházy nem ül fordítva a lovon?
    Vagy mivel úgy gondolják, ők az ország felkent megmentői, azt és olyan morállal cselekednek, ahogy akarnak?
    Ennyire biztosak abban, hogy képesek nélküle 2014-ben választásokat nyerni?
    Amennyiben nem, vállalják ennek a felelősségét, vagy a választások elvesztése okán, nincs semmilyen felelősség?
    Vagy összeállnak a többi most alakult párttal, – miközben eldöntötték, hogy egy jelöltet indítanak egy körzetben az MSZP-vel – mutatva demokratikus együttműködési szándékukat a most alakultakkal mindazért, hogy leplezzék a valódi okot, Gyurcsányt elzavarni az általuk vélt mézes csuportól?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  27. Gyöngyi Péter

    Öregszeder, ezek megélhetésiek! Nem értitek?
    Nincs bennük semmi spiritusz, amit Gyurcsány ösztönösen kilő magából, annak a szikráját sem képesek hasznosítani.
    Ezért váltak el egymástól olyan ocsmány módon!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (19 szavazatból)
  28. Már állítólag akáckarókat, és egy hegyezőgépet is rendelt Kövér, jöhet a karóba húzás!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  29. Bajnai és Mesterházy Gyurcsánnyal kapcsolatban biztos lehet a dolgában: Gy.F.-nek ugyanis VALÓBAN az ország érdeke a legfontosabb, ő inkább kivonja magát és pártját, de nem veszi magára a “zellenzék megosztója” címkét. A DK nem állít jelöltet a Bajnai-Mesterházy paktummal szemben – ez borítékolható.
    Egyébként Gyurcsány nélkül nem is lenne értelme “nyerni”, rajta kívül mindenki más legfeljebb ugatja az ország rendbetételének témáját.
    Sajnos a bojkottig ő sem fog eljutni (részleges bojkottnak nem is lenne semmi eredménye), nyilván felszólítja szimpatizánsait a paktum jelöltjeinek támogatására.
    … Szóval Gy. F. duplán van kényszerpályára kényszerítve: az óvodás-szintű választópolgári elgondolkodási képesség miatt is, és B-M korlátoltsága miatt is. Orbánnak már a kisujját se kell mozdítania.
    Pedig Gyurcsány lenne az az egyetlen is, aki nem öntené ki a fürdővízzel a gyereket is, egészen biztosan megtartaná azokat a pozitívumokat (hajrá, minuszolók!!!), amiket Orbánék indítottak be.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  30. Ettől a bunkó tehénpásztortól csak erre telik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  31. Szanyi hozzátehette volna , fasiszta kormány és teljes a kép , de így is jó .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  32. hamond.
    Jaj,de találoan fogalmaztad meg véleményedet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  33. Mutyifilter Zrt.

    Mutyifiltert szív az ország nemsokára,
    Nem számít, hogy kinek mennyi lesz a kára;
    Hány állás lesz oda és mennyi fizetés…
    Morcos Bajusz flegmán csak vállat von: – Na és?

    Nincs is tán jobb annál széles e hazában:
    Nemzetárulónak lenni fideSStánban!
    Dől a lé, hatalom, a gengszterek klubja…
    Pedig már felsejlik a kárhozat útja.

    Egyre nehezebb már azon gondolkozni,
    Az országban kikkel nem kúrtatok még ki.
    A meg nem született is vallhatja kárát,
    Ha mi fizetjük majd országlástok árát.

    Ha csak rajtam múlna, tudnám, mi a hála:
    A Parlament köré ezer szalmabála!
    Aztán reávetni a lángoló üszköt:
    Kiérdemeltétek! Szívjátok a füstöt!

    Osztán ha ezzel nem szívtatok eleget,
    Gondoljátok át az újabb ötletemet,
    Mivel lehet újabb milliókat nyerni:
    A szeszipart en bloc fideSS-kézbe venni.

    És ez még mind semmi! Tudom még fokozni!
    A mi Viktorkánknak örömet okozni:
    Gondoljatok a napi propagandára!
    Akármennyit loptok, azért csak van ára!

    Promotálva lesz a Legfőbb Oligarcha:
    A címkékre kerül Orbán Viktor arca!
    Egy Lacrima Vikki, egy Sangria Vikki…
    Tucatjával olcsóbb, s garantáltam üt ki!

    Olcsó kocsisbornak ott a Felcsút Réme!
    (Erre egy másnapos Viktor-képmás kéne)
    A hölgyeknek likőr, rajta a Dajcs Tompi:
    “Cuki fideSS-csődör!” “Hogy ez milyen pompi!…”

    Volna még pár tippem, egy vele a gondom:
    Hogy ti nem akartok osztozni a koncon.
    Így aztán nem adok több ötletet mára,
    Ezekért is várom a lét a számlámra. :)))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  34. Kövér, egyszerűen és érthetően fogalmazva, egy őstapló.
    Még Orbánnál is beszédesebb szimbóluma a Fideszt alkotó galeri szellemi – erkölcsi mélységének.
    Több szót nem is érdemel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos