Ronai and Ronai
AMERIKAI

Félázsiai és antidemokratikus a Fidesz 2013. május 9. csütörtök 22:55 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(28)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Félázsiai és antidemokratikus a Fidesz

Budapest – Az MSZP alelnöke szerint Orbán Viktor a fejlődés ellen indított szabadságharcot. Horváth Csaba csütörtök este, pártja fővárosi szervezetének békenapi rendezvényén beszélt a Cipők a Duna-parton emlékműnél. Mint mondta, a kormányzásra méltatlan és alkalmatlan Orbán-kormány csak néhány dologban hatékony, a konfrontációban, az ellenségkeresésben.

Az Európai Unió napján és II. világháború európai befejezésének napján tartott megemlékezésen a szocialisták fővárosi frakcióvezetője beszédében kijelentette: a kormányzásra méltatlan és alkalmatlan Orbán-kormány csak néhány dologban hatékony, “a konfrontációban, az ellenségkeresésben, Magyarország lejáratásában és elszigetelésében”. Horváth Csaba azt mondta, az Orbán-kormány “harcot hirdetett mindenki ellen, aki felemeli hangját a kirekesztő politikájukkal szemben”.

Harcolnak az Európai Unió, általában a Nyugat ellen; az Egyesült Államok, az ENSZ, a szomszédaink, a határon túli magyarok ellen is, ha ellenállnak az “orbáni akaratnak” – tette hozzá. Horváth Csaba kijelentette, hogy a következő választáson elzavarják a “félázsiai, antidemokratikus kormányt”. Hozzátette: 381 nap múlva létrehozzák az új, modern és normális Magyarországot. A béke, az együttműködés, a szolidaritás és a megértés társadalmat – jelentette ki.

Varju László, a DK politikusa, független országgyűlési képviselő arról beszélt, hogy Orbán Viktor rendszere önkényuralom, ahol a rendszerváltás valamennyi értékét lerombolta anélkül, hogy bármit vissza tudott volna adni abból a kevés jóból, amit a Kádár-rendszer adott.

Nem lehet kompromisszumot kötni a politikai maffiával – hangsúlyozta. Csárdi Antal, az LMP választmányi tagja azt mondta: Magyarország nem kér a kirekesztésből. A náci eszmék gyökere a gyűlölet, amelynek csak vesztesei vannak. A politikus hiányolta, hogy egyetlen jobboldali érzelmű demokratát sem lát a tömegben.

Szelényi Zsuzsa, az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért Szövetség alapító tagja kijelentette: Európa demokráciát, jólétet, szabadságot, szociális piacgazdaságot jelent, ahol tisztelik a magántulajdont, fontos a gondolat, a hit a vita és a magánélet szabadsága. Szerinte Orbán Viktor azért fordult az Európai Unió ellen, mert nem tudja elviselni, hogy a kétharmados hatalom sem teljhatalom.

Popper Gábor, a Magyar Liberális Párt alapító tagja arról beszélt, hogy megerősödött a rasszizmus, amely ellen egy emberként kell fellépni. Megengedhetetlen, hogy bárkinek félelemben kelljen élnie – mondta. Arató András, a Klubrádió vezérigazgatója szerint nem szűntek meg mérgezni az elméket az “ordas eszmék”, de – mint mondta – nem szabad félni. A neonáci eszmék terjedésének fő oka a tudatlanság – fűzte hozzá.

A rendezvény résztvevői kora este a Magyar Tudományos Akadémia épülete előtt gyülekeztek, majd meggyújtott fáklyákkal átvonultak a Cipők a Duna-parton emlékműhöz. A beszédek kezdetekor a sor vége az Arany János utca vonalában volt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (20 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +24 ( 32 szavazatból)
Félázsiai és antidemokratikus a Fidesz , 4.5 out of 5 based on 20 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(28)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

28 Reader’s Comments

  1. Nem kétséges, hogy valami csípős, újfent visszamutogató válasz születik majd erre nemsokára valamelyik “aranytorkú” Fidesz-szóvivő jóvoltából a sok közül. Erre képesek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  2. SAJNÁLATOS, HOGY HÁROM HOSSZÚ ÉV KELLETT AHHOZ, HOGY VÉGRE A DEMOKRATIKUS ELLENZÉK MEGFOGALMAZZA AZT, AMI MÁR LEGALÁBB 2006. ÓTA NYILVÁN VALÓNAK KELLETT VOLNA LENNIE: A FIDESZ-KDNP ÁLTAL EGY POLITIKAI, PÁRTKÖNTÖSBE BÚJTATOTT, FEHÉR MANDZSETTÁS MAFFIA KERÍTETTE HATALMÁBA AZ ORSZÁGOT!
    Most már mondasson ki végre, hogy (1) a nyilvánosság elől hermetikusan elzárt, átláthatatlan, autokratikus/kézi vezérlésű FIDESZ semmilyen szempontból sem tekinthető demokratikus elvek alapján álló pártnak, (2) a Fidesz-KDNP pártkoalíciónak nevezett politikai-közhatalmi polip a három évi kormányzása alatt minden tettében bebizonyította, hogy számára az emberi tisztesség, a politikusi-közhivatalnoki felelősségtudat, az alkotmányosság, a polgári demokratizmus elvei és értékei, valamint a magyar társadalom boldogulása és jövője iránti elkötelezettség üres fikciót, nem kívánatos koloncot, sőt az elvtelen, a gátlástalan személyes érvényesülést gátló akadályokat jelentette a hatalomgyakorlás folyamatában, (3) egy antidemokratikus pártkoalíció nem csak, hogy nem akar a demokratikus játékszabályok szerint kormányozni, de arra egyszerűen nem is képes.
    Ezért már régtől fogva el kellett volna magyarázni a demokratikus érzelmű választók tömegeinek, hogy mit is kellene a Fideszben látnia, miért, hogyan és milyen forrásokból működik, kik, mikortól és hogyan vezetik, mely szervezetek és személyek a szövetségesei, illetve a támogatói, és mely tények bizonyítják a működtetése maffiaszerű voltát.
    Azon ellenzéki politikus pedig, aki még ezek után is részt vesz a demokratikus parlamentarizmus és közéletiség Fidesz-KDNP általi imitálása játékaiban, az végérvényesen méltatlanná válik arra, hogy egyetlen választót is képviseljen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (41 szavazatból)
  3. Van olyan “magyar” aki abbol szepen megel hogy magyarkodik. Aztan van olyan magyar aki kemenyen dolgozik hogy megeljen es eltartsa a “magyarabbakat”.

    Olyan ez mint a hangyak. Vannak a dolgozok (a kizsakmanyoltak, az esetleges nem szamito jarulekos veszteseg), es vannak a herek ! A fidesz es a jobbik az orszag hereje. (Tudjuk hogy Torgyan volt a volegeny f..ka)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  4. Hibátlan diagnózis, mi a teendő az ilyen hatalommal?
    Kérdés az ellenzékhez:
    Miért tárgyalnak/viszonyulnak a bűnözőkkel/bűnözőkhöz?
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  5. Kedves Citizen! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  6. Kedves Commonsense!
    Senki nem “magyar” ezek között, hanem inkább “sim(l)icska”-tanítvány, éspedig gátlástalanul…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  7. Szép, szép ez a rendezvény, meg a felszólalók szövegei…. Aztán minden folytatódik ugyanúgy, mint a beszéd előtt.
    Bemennek a parlamentbe asszisztálni azoknak, akiket most kritizáltak.
    Mi ez? Kollektív téboly? Pávatánc? Vagy egyszerű gyávaság? Netán nem tudják felmérni a saját szavuk súlyát?
    Amennyiben nem változtatnak a politikájukon, meg kell állapítsam: HAZUDNAK EZEK IS!!!
    Ha nem hazudnának, akkor egy sem jelenne meg a parlamentben, ezzel is elősegítve az orbáni hazugság áradatot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  8. A “FIDESZ” MAFIA mint a polip csápjai szövi be az egész országot közéletet, ott vannak az intézmények, iskolák, oktatási intézmények, a kormányhivatalokban, a járási hivatalok élén. A mafia ura ORBÁN VIKTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!! Itt az egyszerű nép aki nem hajolt meg ennek a romlott REZSIMNEK csak a nyomor jut. ÉBRESZTŐ MAGYARORSZÁG-ÉBRESZTŐ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  9. Igazuk van.
    ÉS?
    Mi változik ettől? Ettől fog megijedni a Fidesz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  10. A megemlékezések szépek, az elmondott szövegek igazak. …És?
    Már háború van, a harcot, az ellenállást kellene szervezni, és nem a megemlékezéseket.
    Megemlékezni békeidőben szokás!
    Háborús helyzetben, (és ezt Orbán nyíltan hirdeti) védekezünk, vagy támadunk, de ha nyerni akarunk, a duma kevés.
    Valamint, ha megtámadnak, nem az ideológiát keressük, a védekezéshez hanem a megfelelő fegyvert!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  11. majd a bayer zsóti megaszondja, ki a zsidó, ki a cigány, meg kinek mit lehet, a
    moslék miépes kocsiSS meg az egykori miépes párttársaival együtt

    a vérespofájú fideSSnyik , az asszonyverővel az élen

    http://hetek.hu/belfold/201305/15_eve_orszagos_politikus_a_komondoros_kepviselo

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  12. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Addig, amíg Mesterházyék krokodilkönnyeket potyogtatva – leszavazva a Tavares javaslatot – tüntetnek az egyetlen és valamire való megoldás ellen az EU-ban, addig a fid SS nyugodtan csücsülhet a babérjain azzal, hogy lámcsak, a baloldal is elismeri, hogy ők képviselik igazán a magyarság érdekeit. A bamba választók ebből azt fogják leszűrni, hogy a “nemzeti vonal” az egyetlen irány amelyre nekik szavazniuk kell. Természetesen abban pedig – maffia ide, maffia oda – mégiscsak Orbán a profi.
    Az Mszp viszont, ezzel a kétkulacsos játékkal a pad alá fog zuhanni…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  13. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    Ui:
    .
    A náci áradat ellen nincs más megoldás, mint az EU-s segélyek és jogok megvonása Magyarországtól. Addig, amig ezeket folyósítják a kormány számlájára, addig Orbán nyugodtan ékeskedhet . i d e g e n , vagyis az uniós pénzeken megvásárolt p á v a t o l l a k k a l.
    Ameddig ezeket a tollakat le nem tépik róla, addig ő marad az egyetlen kakas ezen a szemét dombon…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  14. Mi az hogy békanap? Még az is kell, hogy békaharcot is hirdessenek a békáért. Akár a Rákosi. Nekem, és minden normális embernek a tegnapi nap a Győzelem Napja volt. A jobboldali MSZP feladta a szociáldemokrácia elveit? Gyalázatos banda, és van pofájuk magukat baloldalinak nevezni. Majdnem ugyanolyan rablóbanda, mint a fideSS, csak más sapka van rajtuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  15. Fidesz ellen a fegyver valamennyiünk kezében ott van! Remélem a 2014-es választáskor mindenki élni fog vele! NAGYON REMÉLEM!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  16. Nézegetem a főbb híreket sehol egy említést sem tesznek a fáklyás felvonulásról. Úgy tűnik a magyar firkászok csak arról tudnak tudósítani, hogy ki mekkorát villantott. Szégyeljék magukat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  17. Meg kell vonni Európának a szavazati jogot és pénzösszegeket is!Akkor talán felébred a magyar hoppá ez nem egészen az aminek látszik.Különben is pont az unió hitelesíti orbán hatalmát ami mellesleg illegitim??Ha nincs pénz nincs hatalom ilyen egyszerű lenne.De annak idején Hitlert sem vették komolyan.Magvárták amíg megszállja egész Európát és kiirtja.Semmiből sem tanulunk??
    Ha ennyi földmutyi és a trafik mutyi nem elég akkor mi kell még Magyarország???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  18. A Fidesz logója ma már Magyarországon önkényuralmi jelképnek számít .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  19. lovastengerész (2013. május 10. péntek 14:08)
    — Zseni vagy! Kiváló baloldali akció lehetne belőle, ha lenne hozzá eszük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  20. Számomra eléggé elgondolkoztató hogy ilyen apropóból jó indulattal is csak kb 2000 ember vett részt ! No ezért (is) garázdálkodhat ez a patkány banda !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  21. “Varju László, a DK politikusa, független országgyűlési képviselő arról beszélt, hogy Orbán Viktor rendszere önkényuralom, ahol a rendszerváltás valamennyi értékét lerombolta anélkül, hogy bármit vissza tudott volna adni abból a kevés jóból, amit a Kádár-rendszer adott.”
    —————————-”—————————–
    Hát mit ne mondjak, elég sok víz folyt le a Dunán ahhoz, hogy a Kádár rendszerről legalább ez a lekicsinylő, de mégis picit pozitív mondat, elhangozzon!
    Nagy bűne, az elmúlt 23 évnek az, hogy összemosta a XX. század eseményeit, nem bontva külön az okot és az okozatot.
    Ebből kifolyólag, felnőtt egy nemzedék úgy, hogy a mögöttünk lévő közelmúlt történelmét nem ismeri, és ha valamit hall is róla, az is tele van torzítással.
    Így erősödhetett meg a Fidesz és a Jobbik, karöltve!
    Meddig tart még ez az ámokfutás, a teljes demokratikus oldal részéről?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  22. bolygó
    2013. május 10. péntek
    15:50
    Ha tömegek vennének rajta részt, nem félnének elmenni az emberek, mert nem halásznák le őket, és nem inzultálnák azok, akiktől rettegnek!
    Tömegeket, hiteles ellenzéki politika képes magához vonzani!
    Viszont addig, amíg az ember azt tapasztalja, hogy az MSZP eladta az országot a Fidesznek, csupán azért, hogy Gyurcsánytól megszabaduljon, és elárulta azt az embert, akinek a tehetségére számíthattak volna és számíthatott volna az ország, aki ma is legnagyobb akadályozója az ellenzéki összefogásnak, addig nem lesznek hitelesek a ma választani nem tudó ( bizonytalanok ) szemében.
    Nem lesznek tömegek, mert Bajnaiék és az összes többi most alakult párt képtelen őszintén szembe nézni önmaga felelősségét illetően és az egymásra mutogatásból az embereknek torkig elegük van!
    Hiteltelenné váltak, mert a hiteltelenné tett múlt szerves részeiként működtek!
    Önmagukról állították ki a bizonyítványt, és íj módon, az általuk kiközösített Gyurcsányt, egy be, hitelesítették az emberek szemében!
    Hitelessé csak akkor válhatnak, ha helyet engednek a DK-nak, egyenlő partneri kapcsolatban!
    Ha ez megtörténik, akkor lehet, hogy tömegek mennek ki az utcára, mert egy egységes erő képes megvédeni a mögé vagy köré csoportosulókat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  23. A teljes humanista-demokrata magyar értelmiséget ÓRIÁSI FELELÕSSÉG TERHELI azért, hogy a III. Köztársaság fennállásának 20 éve alatt

    - nem tanította meg a magyar népet (s ezen belül különösen az e két évtized során felnõtt generációkat) arra, hogy hosszú távon is fenntartható demokrácia nem létezhet a kritikus gondolkodás (valamint a közéletben való konkrét alkalmazásához szükséges civilkurázsi) általánossá válása nélkül, emiatt

    - a kritikus gondolkodásnak (valamint a civilkurázsinak) már egy jó ideje nincs meg a populista demagógia, az áltudományos kóklerkedés, valamint az e kettõbõl építkezõ és egyre jobban terjedõ összeesküvés-elméletek sikeres hatástalanításához szükséges kritikus tömege – s nem csupán a lakosság körében, de a magyar közélet egyetlen fórumán sem (ideértve szinte a teljes sajtót [élén a közszolgálatinak nevezett médiumokkal], az összes pártot, a civil szférát, a mûvészeti életet, sõt: egy ideje már magát a Magyar “Tudományos” Akadémiát is!), s emiatt

    - még mindig nem tudott kialakulni közmegegyezés abban, hogy mik voltak a magyarság (ill. egyes vezetõi, csoportjai, társadalmi rétegei) történelmi érdemei, mulasztásai, tévedései, hibái, vétkei ill. bûnei, s hogy hogyan lehet mindezekbõl levonni a jövõbe vezetõ út minél biztosabb megválasztásához és minél pontosabb kitûzéséhez szükséges legfontosabb tanulságokat.

    Hosszú távon is fenntartható demokrácia kialakulásában bizakodni Magyarországon mindaddig reménytelen, amíg legalább a humanista-demokrata magyar értelmiség körében össze nem áll az a kritikus tömeg, mely magára vállalja és véghez is viszi az ezen történelmi mulasztásuk következtében megcsorbult tekintélye kiköszörülését.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  24. Míg az egész világ unisono ünnepli a győzelem napját, azaz az egész világot fenyegető hitlerizmus bukását, ez a rezsim itthon a felszabadulást is csak afféle zsidó ügynek tekinti. A tisztességesek ostoba-akaratlan most ehhez asszisztáltak és erre tettek rá még egy lapáttal,, amikor épp a cipőkhöz rendeztek győzelem-napi fáklyás felvonulást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  25. A mostani ellenzék=0.Lehet a gonolattal barátkozni,hogy jövőre ugyanez
    a felállás marad.A meterházi is elmehetne a p…..-ba,az összes eddigi
    megnyilvánulásáva együtt.Egyedül a gyurcsány érne ebből az egész
    katyvaszból valamit,de a”zemberek nagyon be vannak folyásolva ” ellene.
    És még mindig üresek az utcák.sötét ország.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. Nyúl györgy
    2013.május 10
    péntek
    09:32
    Igen, nekem is! Legfeljebb még: A béke első napja -szomorú szovjet film volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. Irén
    2013. május 10. péntek
    10:46
    Mindenkinek aki azt gondolja, amit Te!
    Csak önmagunkért tudunk tenni, más nem oldhatja meg a problémáinkat.
    Azt hiszi bárki, hogy azok az emberek, akik vagy teljesen elfordultak a politikától, vagy a jelen hatalom bűvkörében élnek, felfogják ennek a jelentőségét vagy egyáltalán tudomást szereznek róla?
    Brüsszel lépése, kegyelem döfés lenne, a már amúgy is lerongyolódott magyar társadalomra.
    A FIDESZ kommunikációs gőzhengere, mint – ahogy ok nélkül – idáig is, a földdel tenné egyértelművé az EU szellemének hitelességét
    - karakter gyilkolná – ugyanúgy, mint Gyurcsányét.
    Hatalmas dilemma lehet ez Brüsszelnek, ha lép az a baj, ha nem lép, az a baj.
    Ezt nekünk kell megoldani, de mindaddig, amíg tehetségtelen, hatalom éhes emberek sokasága, az összefüggések teljes hiányát ” élvező ” politikusok értelmiségi civilek alkotják, az ellenzéki mivoltot, addig amíg nem az a fontos, hogy ki mire képes, hanem az hogy egymás közt is kit hogyan lehet megalázni az elkapott koncért, addig amíg azon a múlton merengenek, aminek ők is tevőleges részesei voltak úgy, hogy önmagukat pozitívra mazsolázzák és Gyurcsány tehet mindenről, mert tisztességtelenek és ostobák ahhoz, hogy ez a hozzáállás kontra produktív ellenük a tömegek részéről ( tömegek támogatása ) addig nem lesznek tömeges demonstrációk, mert ugyanolyan tisztességtelen játszmát folytat, mint a kormánypártok.
    Mindegyik ellenünk teszi!
    A látványos különbség az, hogy a kormány felvállalja a tisztességtelenséget, az ellenzék meg vagy hülye, vagy sunyi módon alattomos.
    Bajnai, a Hajdú-Bét üggyel kapcsolatban megérezheti annak a milliomod részét, hogy hogyan lehet valakit padlóra küldeni, elhitelteleníteni, úgymond meg karakter gyilkolni!
    Ha tisztességes lenne felmérné ezt, a maga példáján keresztül és ha úgy gondolja van elég ereje és hitele, meggyőzné a mellé csoportosulókat arról, hogy a ” bűncselekmény ”
    teljes hiánya miatt mentsék fel Gyurcsányt, és sürgősen – egyenlő partnerként – kezdjék meg a tárgyalásokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  28. Olvastam:
    Magyar megbízásból dicsérte az alaptörvényt a német jogász……
    A Stuttgarter Zeitung betekintett a tanulmányba – ott ilyent meg lehet tenni – és ott virított a tanulmány elején, hogy készült a magyar állam megbízásából, melyet a magyar nagykövet képviselt.
    Szerencse, hogy a határainkon kívül nem hagyják annyiban az alaptalan fényezéseket!
    Itthon sem dől be mindenki a sikersztoriknak – és úgy néz ki egyre fogyatkozik a számuk, ezért van a fejetlen kapkodás az élet minden területén, mert érzik, hogy nem jól mennek a dolgok.
    A gránitszilárdságú szétporlad – vihetik a Szaharába…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos