Ronai and Ronai
AMERIKAI

Best of Orbán Ráhel 2013. május 2. csütörtök 20:05 Forrás: AN

  • Hozzászólások(61)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Best of Orbán Ráhel

Budapest – A virágnak megtiltani nem lehet – attól, hogy valaki Orbán Viktor lánya, még indulhat egy turisztikai pályázaton. És nyerhet is persze, merthogy nem Orbán Ráhel tehet arról, hogy az ő szakdolgozatát díjazták a turisztikai szakdolgozatok Újszerű témaválasztás kategóriájában.

A győzelem értékéből semmit sem von le, hogy a dolgozatot Orbán Ráhel egyetemi témavezetője értékelte, s a díjat is ő maga adta át a győztesnek. A miniszterelnök lánya állítja, hogy ő nem tudott róla, hogy dolgozatát az egyetem benyújtotta a pályázatra.

Ennek csak némiképp mond ellen a valóság, jelesül az, hogy a pályázaton való induláshoz a hallgató adataira és kézjegyére is szükség volt. Persze, az sem kizárt, hogy Ráhel azt gondolta, hogy a rezsicsökkentési ív aláírásához kérik az adatait, és a kézjegyét, esetleg valamely nyereményjáték potenciális befutóját látják benne.

Mindenesetre Orbán Ráhel biztosra akart menni, ezért, hogy elkerülje a rosszízű megjegyzéseket, közzétette a szakdolgozatát a Corvinus egyetem honlapján.

Ebből csemegézünk most – néhány igen újszerű, a turizmust, mint szakágazatot minden bizonnyal forradalmi újításokkal segítő megállapítást idézve.

31. oldal: „Kezdetben az alapítók self-mad-manként saját maguk is részt vettek a fesztiválszervezés minden részletében”.

39. oldal: „A szponzorációs feladatokat a Sziget Irodánál a marketing vezetőhöz tartozik, jelen esetben Kovács Judithoz.”

43. oldal: „A fesztiválok egyik alaptulajdonsága, hogy rendszeresen megrendezésre kerülnek”

53. oldal: „Kreatív megoldást alkalmaztak a hőség ellen és a kellemetlen szagok terjedése ellen is. Felismerték a mezőgazdasági eszközök fesztiválokon való alkalmazásának lehetőségét. Ilyen innováció volt például a vizet spriccelő ventillátor, amely nagy sikert aratott a fesztiválozók körében, egyébként a mezőgazdaságban a csirketelepek hűtésére szolgál az eszköz. Hasonló kreatív megoldás volt annak a baktériumnak a használata a mosdók környékén, amelyeket a sertéstelepeken használnak a szagok semlegesítésére.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (13 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +17 ( 21 szavazatból)
Best of Orbán Ráhel, 5.0 out of 5 based on 13 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(61)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

61 Reader’s Comments

  1. *
    A kis ártatlan virágszál vajon tudományos (igényű) kutatásai során találkozott e azzal, hogy apukája barátja és mai egyik legfőbb támasza, Tarló Pitta III.kerületi polgármesterként anno micsoda aljas harcot vívott a Szigetfesztivál ellen ?
    *
    Amennyiben megtalálta, mert meg kellett hogy találja “ennyi elemző munka” során, vajh beírta e abba a díjnyertes dolgozatba ? Ha beírta úgy ahogy volt, őszintén és elemezve ezt a lényeges elemet, akkor véleményem szerint valódi munkát látott a zsűri. Ha azonban nem, vagy csak érintőleg említi a Tarló-sztorit, akkor az egész mese habbal. Akkor bunda a pályázat, melyet ő is csak úgy schmittelt össze, mint Pali bátya a doktorátusát a TF-en…
    *
    Ne felejtsük, hogy az Orbán gyerekek előtt, közvetlenül ott magaslanak a nagy példaképek sikertörténetei, mint doktor Scmitt Pál, doktor Semlyén Zsolt, na és természetesen doktor Orbán Viktor is… Esküszöm, regénybe illik… mindjárt sírok.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  2. Szép dolgozat. Azt nem tudom milyen lehet a többi. akik nam lettek nyertesek?
    31. oldal.Lehet hogy a fesztiválszervezők tényleg őrültrk voltak. A “self-mad-man” ugyanis minden valószinűség szerint magtól őrült férfinek fordítható. Ráhel kisasszony bizonyára self made man-t akart írni. Ez magát megcsináló férfit jelent, és úgy tudom ameríkából származó kifejezés. Azt a sikeres férfit (embert) jelenti, aki .karrierjét maga építette fel.
    39. oldal: Ez a mondat olyan, amilyeneket néha apukaja szokott mondani. Zavart figyelemre vall. Egyszerűen értelmetlen
    43.oldal: A fesztivál azonos időpontban rendezett különböző rendezvények összessége.. Ez a fesztibválok alaptulajdonsága
    53. oldal. Marha nagy kreativitás kellett az említett kényelmi eszközök használatához! Egyszerűen alkalmazták azokat az eszközöket, amelyeket más tömegrendezvényeken, ( de nemcsak ott ) már akkor használtak, amikor még Sziget Fesztivál nem is volt.
    Ráhel Kisasszonyt egyébként nem szabad bántani. Ő bizonyára egy kedves naív fiatal hölgy. Ezt bizonyítja az is, hogy szakdolgozatát közzétette aqz egyetem honlapján. Nyilván úgy gondolta, hogy tökéleteset alkotott. Nekem két kérdésem van: Az első az, hogy valóban ez volt a legjobb? Mert ha ez igaz, akkor azt ajánlom az egyetemre készülő fiataloknak, hogy messziről kerüljék el a Corvinust, mert ott valamire való diplomát nem szereezhetnek. Egy ilyen hibákat vétő tanulónak szerintem az érettségin sem szabadna átmenni. A második kérdésem az, hogy milyen pontszámmal került be az ifjú hölgy a Corvinusra. Az én időmben a szochazás és az ellenforradalom leverésében szerzett érdemekért kitüntetett szülők gyerekei.(kövér) kerültek be hasonló tudással az egyetemekre. A többiek a tudásuk alapján? . .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  3. Mindenki annyit ér amennyi a turisztikai pályázata !!!!
    Az elbírálók meg egy külön állatfajta…stb….stb

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  4. tele a hócipő

    kedves oldberg & emigrant,

    nincs igazuk.
    ugyanis,

    orbánék éppen csak egy egész országot tettek és tesznek tönkre éppen. nincs abban semmi meglepő, ha vannak, akik elküldik orbánt is meg “kedves” family-t a búsba.
    ez a legkevesebb amit az ember megtehet, az elmúlt 3 év után. a legkevesebb.
    ezen a fórumon sem gyűlöletbeszédet, sem ehhez hasonlót nem olvasni.
    arra ott vannak a különböző fideSS-es moslékmédiumok és kurucos portálok.
    mer ott aztán tényleg van miből válogatni, ahol az “értelmi” szerzők még hergelik és uszítják is a begerjedt híveket,

    vagy ott az államilag támogatott bayer-beszéd,
    és az aztán beleokád a képernyők keresztül az ember napplijába….

    a ráhelkához hasonló korú fiatalok tömege kénytelenek elmenekülni az országból, mert bizony az ő apukájuk nem miniszterelnök, nem államtitkár és nem is a simliska lajos bácsi, aki kivirítja nekik a tutit. (de ezt felvállalni, ehhez is gyomor kell, és az pedig van bőven az orbán családban is)
    vagy itt maradnak és beállnak krumplit kapálni az orbánné földjein. a nagyságosúrnőhölgyemények meg szüretelhetnek.
    mert ez egy tündérmesés ország, ahol 47.000 ft-ból jól meg lehet élni, tán még egy új autóra is futja belőle.

    az ilyen ráhelféle oligarha porontyoknak fogalma sincs arról, mi az a nélkülözés, nekik nincsenek napi anyagi gondjaik. a birtokok (is) a nevükre vannak iratva, a többiek megdögölhetnek, mit érdekli az őket, osztjónapot
    az ilyen ráhel félék hagynak ott boltokban shoppingolva kb 47.000 ft-ot,
    míg más a családjával együtt él meg ennyi pénzből havonta.

    rasi baby írjon inkább egy szép összefoglaltót szociális témában, pl. arról, miért állnak több ezren vagy inkább tízezren a Blaha Lújza téren ételosztáskor,
    csináljot ott pár interjút, meg közvélemény-kutatósdit,
    vagy főzzön egy kis tokaj-gulyást a mamival és már oszthatják is a rászorulóknak

    http://www.stop.hu/belfold/torokszorito-tundermese-oriasi-sor-var-etelosztasra-a-blahan/1135145/

    hol van még egy ilyen ország Európában?
    sehol

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  5. KORDON BLUED 2013. május 3. péntek
    Attól tartok, még smittelnie sem nagyon kellett, Gerendaiék megírták helyette a dolgozatot, hiszen kellenek a jó pontok, pláne ha a nagyvezír lánykájáról van szó. Különben is, ki tudná náluk jobban, hogy mi is történt velük az évek során?
    Persze a Demszky által pénzelt drogos fiatalok bűntanyájaként, és a liberális fészekként sanyargatásban eltöltött időről most mindenki nagyokat hallgat, de tudjuk, hogy a “nullszaldós” Gerendai is minden kövér segget jóízűen kinyal a lóvéért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  6. Kedves tele a hócipő,
    mélyen egyetértek. De nem találom a vita tárgyát. Hol írtam én ennek az ellenkezőjét?
    A tényeket igenis indulatosan, méltó haraggal kell belevágni a képükbe! Én azt javasoltam: ne vegyük át az ő stílusukat. Nem a haragot és az indulatot, hanem a primitív mocskolódást vitattam.
    Eszembe sem volt megvédeni senkit abból a bandából, legkevésbé az Orbán lányt.
    Bartus László cikkei jó például szolgálnak arra, miképp lehet kulturáltan, mégis nagyon nagy haraggal ostorozni ezt az országot tönkretevő maffiát az őket kiszolgáló ellenzékkel együtt.
    Ennyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  7. Szörnyű egy ország!!!! Szörnyű emberekkel!!!! Miért is Orbán Rachel a hibás? Nem inkább az a témavezető, aki tudva, hogy van egy pályamű, aminek Ő a témavezetője, elvállalja a bírálóbizottság vezetését? És persze széles nyelvcsapásokkal érzi szükségét, hogy nem Orbán Rachelnek, hanem rajta keresztül OV.-nak nyaljon? Miért a gyereket fikázzuk az apa bűneiért? A bíráló gerinctelenségéért? Lehet, hogy a dolgozat gyenge vagy középszerű, és akkor mi van? Ha nyer, az a bírálat bűne, nem a dolgozat készítőjének hibája. Hagyjuk a szöveget, hagyjuk a tartalmat, inkább arról kellene beszélni, hogy miért is viselkedik így egy bíráló, mi vezetett oda, hogy ilyen tetteknek szükségét érezze. Ennek van értelme, nem szerencsétlen Orbán Rachel pellengérre állításának. Aki ráadásul nem is közszereplő, csak egy egyetemista, aki ha bead egy pályázatot, természetes, hogy nyerni akar. Ebben nincs semmi kivetnivaló.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  8. Kim Dzsong Un felépítése is hasonlóan kezdődhetett? :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  9. Ennyi elütési hibával más földihalandó dolgozatát visszadobják javításra. A tartalmat még nem is néztem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  10. Ez k.b az a sztori, ahogy Deutsch Tompi tizenvalahány év után megszerezte a diplomáját. Aki a vizsgabizottsági elnök lett volna, visszalépett, mielőtt diplomázott a srác. Utána jött valaki, aki símán átengedte. Gondolom már min. államtitkár helyettes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  11. @macmac
    Mindjárt elsírom magam O.R. támogatásául.Ennyit tudott kihozni magából, mint az idézetek?
    Különben ha valaki a karrierrje vége felé jár, aki bíráló, nem mondom, hogy Magyarországon ma kimondaná, hogy a miniszterelnök lánya nem érdemli meg a szakdolgozata kiváló minősítést.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos