Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Halál-pop 2013. április 8. hétfő 16:54

  • Hozzászólások(33)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Halál-pop

Mérföldkőhöz érkeztünk mi, magyarok, ami már csak azért is érdekes, mert naponta érkezünk mérföldkőhöz, nagyjából húszméterenként, ami azért lehetséges, mert Magyarországon minden másképp van, rövidek a mérföldek, ráadásul nem is ott vannak a mérföldkövek, ahol lenniük kellene, hanem ott, ahová éppen lerakják azokat. Most itt van egy.

Az „Adj gázt!” motoros menet a Élet Menetének napján, és részben annak útvonalán mérföldkő a magyarok életében, akkor is, ha hagyják, hogy ez a mocsokság megtörténjen, és akkor is, ha nem. A helyzet rendkívül egyszerű. 2013-ra kiderült, hogy nem jönnek a belga csapatok megvédeni minket saját magunktól, nem számíthatunk arra, hogy a szálasistákat, rasszistákat, elmebetegeket és egyéb nyilasokat kitüntető állam beavatkozzon egy náci provokáció esetén, ilyeténképpen magunkra maradtunk. Ez nagyon helyes.

Ha Magyarország lakossága megengedi a motorosoknak, hogy (rendőri felvezetéssel, b+, rendőri felvezetéssel) vonuljanak április 21-én, akkor végre lezárhatjuk az évtizedes vitát: ezt az országot többségében rasszista és náci-szimpatizáns egyedek lakják, akik – ha tevőlegesen nem is vesznek részt menetelésben, vonulásban, pogromokban és Dunába lövésben – otthon egyetértőleg bólogatnak ilyen helyzetekben, esetleg óvatosan elhúzzák a függönyt és kipillantanak, mert olyan izgalmas, amikor zsidókat (cigányokat, románokat, tótokat, norvégokat) ölnek, aztán visszaülnek a fotelba és befejezik a TV-vacsorát.

Ezzel a Magyarországgal természetesen nem lehet semmilyen emberi, politikai közösséget vállalni, de legalább nem kell több gyújtó hangú, szellemes és leleplező cikket írni hazai lapokba, mert minek?! Ezek nem okosabbak akarnak lenni, nem látni akarnak, csak kivárni, hogy kezdődjön már a következő nyilvános akasztás, valamint legyen a kádban disznó karácsonyra.

Nem a magyarokról beszélek!

Tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy ebben az országban szép számmal élnek tisztességes, normális emberek, akik ugyanúgy hánynak a reformnyilasok őrjöngésétől, mint én, megvetik a velük haverkodó, üzletelő kormányt, röhögnek az idióta politikusokon, akik azt hiszik Uz Bencéről, hogy író, az Alaptörvényről, hogy Alkotmány. Sokan vannak, de örök kisebbségben.

Ha a Magyar Motoros Menet elbrümmög április végén a Dohány utcai zsinagóga mellett, akkor ezt a háborút elvesztették, elvesztettük. Az ugyanis nem működik, hogy egyrészt nagyon jófejek vagyunk, erősek a Facebookon, nagyok Japánban, de nem merészkedünk ki az utcára, mert azt már odaadtuk a nyilasoknak, másrészről viszont nagyon keményen elítélünk minden szélsőséges megnyilvánulást, különösen like-ok formájában (esetleg néhány bátortalan megosztás).

A rendszerváltás óta a következők történtek náci zsezsegés esetén: a jobboldali kormányok hol nyíltan (kisgazdák) , hol sunyítva (Fidesz) támogatták ezeket a politikai törekvéseket, miközben kulturális téren teljesen átengedték a terepet a rossz ízlésnek, a nyilas romantikának és primitív rasszizmusnak, a baloldali kormányok pedig húzogatták a szájukat, fenyegetőztek, miközben nagyjából mindkét időszakban ugyanolyan háborítatlanul lehetett náculni. Fontos az elhatárolódás, de talán lépni is kellett volna valamit, amikor Kuncze Gábornak hívták a belügyminisztert vagy Horn Gyulának a miniszterelnököt.

Nem kell különösebb jóstehetség ahhoz, hogy kijelentsem: a magyar bíróság, a magyar rendőrség, a magyar ügyészség, a magyar kormány és a kormánypártok, nem kevésbé a vele szövetséges , kézből etetett lakájsajtó kussolni fog, esetleg széttárják az illetékesek kezüket, mert itt szólásszabadság van, és ebbe beletartozik a nyilas provokáció lehetősége is.

Beletartozik. Németországban, ahonnan ezt az ötletet lopták motorosaink (Nemzeti Érzelmű Motorosok, ők a szervezők a cink-hu információja szerint, tehát most nem a Gójok, bár minden bizonnyal ők is részt vesznek, én legalábbis még nem hallottam tőlük elhatárolódást), „Gas geben!” – Gázt adni! v. Gázra lépni! - jelszóval biztat egy neonáci motoros a 2011-es berlini tartományi választásokra készült NDP-plakáton.

A szabadság úgy működik a kevésbé ótvar helyeken, hogy a neonácik provokálnak, a nem neonácik pedig odamennek, és megmutatják nekik, hogy többen vannak, erősebbek és egyébként is: elmehetnek a vérbe.

Megszólal a katolikus egyház valamelyik vezetője, mert az ő Jézusuk nem volt náci, megszólalnak a reformátusok, mert az övék sem, a sakkszakköröktől kezdve a motoros kellékeket árusító áruházakig mindenki tiltakozik, nem beszélve a motorosokról, mert kicsi a valószínűsége, hogy a két kerék nálunk automatikus agysorvadással jár, és mindenki intellektuális bicebóca, akinek bukósisak van a fején. Ja, és megszólal a nem-neonáci Jobbik, mert éppen az ilyen alkalmak biztosítják számára az elhatárolódás lehetőségét, a bizonyítást, miszerint ők tényleg nem neonácik, mert felismerik, ha valaki tényleg az.

Nem a zsidóknak kell felháborodniuk, nem rabbiknak kell a motor elé feküdniük, remélem, nem kell elmagyaráznom, hogy miért.

Szól a halál-pop, sütögetünk a hátsó kertben, a gyerek eljátszik a kutyával, a szomszédok átjönnek, bbq-szósz mindenütt. Mozgunk a zenére, bár a szövegből semmit sem értünk.

*

Utóirat:

Időközben Orbán betiltatta a motorosok vonulását a belügyminiszterrel. Kézi vezérlés, apa segít, ha baj van, Orbán a jó király, aki megvédi az ő zsidóit. Megint megúsztuk, mi magyarok, hogy felnőttként kelljen cselekednünk.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (102 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +167 ( 169 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Halál-pop, 4.8 out of 5 based on 102 ratings

  • Hozzászólások(33)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

33 Reader’s Comments

  1. Írjátok alá legyetek kedvesek Magyar Bálint petícióját, hogy a Jobbik igenis náci párt:
    http://www.peticiok.com/a_neonaci_jobbik

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (36 szavazatból)
  2. Na ja! A jó király betiltatta. Mit is? Azt, hogy egy időben ne lehessen a két felvonulás.
    De már másnap, esetleg megelőző napon, vagy akár heti gyakorisággal nem kell az e- féle “úri huncutságról” lemondani.
    Ennyit erről!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (44 szavazatból)
  3. Para!
    Kösz a tükröt. Nagyon nagy baj van vele, nem torzít, és így nem tetszem magamnak.
    Aláírás : Magyar Köztársaság
    .
    Igen megígérte, hogy megvédi a kisebbségeit , ha bárki is bántani akarná “azokat”
    De hogy mi minősül bántásnak, és ki minősül kisebbségnek az mindig egyéni elbírálás kérdése.
    Az egyéni elbíráló pedig az, akinek a fején van a korona, egyenlőre láthatatlanul, de ez csak ideiglenes állapot, ha mi így folytatjuk.
    A kézi vezérlés meg a nemlétező diktatúra bizonyítéka.
    Különben jól vagyunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (40 szavazatból)
  4. Egyesek csak tanakodnak itt is néha, miért nem akar szavazni az országnak
    több mint fele. Helyes írjátok alá a petíciót, de ne feledjétek, hogy viszonyítva
    ők a sok most előbúvó náci csapatoktól balra helyezkednek el LÁTSZÓLAG.
    Van másik is, csak ők még nem mernek mutatkozni. Azt tartják, az ellenségem
    ellensége a barátom!
    .
    Nem feltűnő? Ahogy múlik az idő úgy kezdik láttatni magukat.
    MEGSZŰNT AZ ALKOTMÁNY
    A HELYETTE BEVEZETETT SPANYOLFAL MÖGÖTT AZT TESZNEK A
    DEMOKRÁCIÁVAL, AMIT AKARNAK. Csak egy hét és valaki kitalálja mi
    hiányzik még és láss csodát. Még az általuk tákolt törvényrendszer(?)
    szabályit is áthágják, ha kell személyre szabott utólag visszahatókra.
    ( nem mertem megsérteni a törvény fogalmát, hogy az előbb leírjam)
    .
    MOST KÉRDEM ÉN:
    EZEK
    BIZTOSAN
    CSAK A
    KOMMUNISTÁKTÓL FÉLTEK?
    (Nem a demokráciától?)
    .
    Mikor vesszük észre mi folyik körülöttünk? Egyesek szerint már közel
    vagyunk ahhoz, hogy Horthy és vadabb csemetéi úgy tehetnek, mintha
    megnyerték volna a világháborút. A zászlók, ruhák, utcanevek, alkotmány alaptörvény helyébe lépő alaptörvény, “szép régi-új” Kossuth tér a Tisza
    szoborral azt hitetheti hogy a “Szegedi gondolat” is újjáéledt a Tiszával.
    Lassan a (fő)rendező Görényi úr előkotorja valamennyi rekvizitumot művéhez.
    MEDDIG ENGEDJÜK?
    .
    Az előbújó provokátorok, lassacskán lehetővé teszik a demokratikus
    ellenzék célpontként való üldözésének kezdetét. Ugyan mi tartja vissza
    őket a levadászás kezdetének folytatásától.
    .
    MIT MONDOTT A VEZÉR?
    AMIKOR LEHETŐVÉ VÁLIK ELLENSÉGEM MEGSEMMISÍTÉSÉRE
    NEM FOGOK HABOZNI! MEGSEMMISÍTEM!
    .
    Vagy nem ez van folyamatban közel három éve?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  5. Hát igen!
    Eddig valójában semelyik hatalom és politika, vagy társadalmi közösség nem állt igazán az újnácizmus útjába.
    Most is csak egyik rendezvényüket tiltotta be a miniszterelnök…
    Pedig -mindig amikor szükséges- muszáj szigorúnak lenni, hogy a fasizmus ideológiáját ebben az országban sem fogadja/fogadhatná el senki.
    Ha ilyen jelenség üti fel a fejét, sokkal egyértelműbben és határozottabban kellene azt lereagálnunk.
    Ráadásul sajnos az is többször kiderült már, ebben a fidesz-hatalom biztosan nem jár az élen…
    Történelem tanítást a gyerekeinknek!!!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  6. Para,

    Szerintem sokaknak lesz az a baja hogy leírtad. Szembesülés nélkül mégis jobban esik a strucc-politika. Amúgy igen. És nem. Illetve talán.
    Igen, a látens fasizálódás rágja az országot.
    De nem Orbán rezsimje óta, hanem alsó hangon harminc éve. Nem írtam el. Tényleg legalább harminc éve. Akik nem voltak vakok a ‘980-as években, tudják. Nem ecsetelném hoszasan.
    Igen, Orbán rondán kihasználja ezt a helyzetet. ahogy többen rámutattak. Legutóbb abban a bizonyos oszrák könyvben is. De nem ott először.
    S nem, nem mindenki ül fel ennek. Pontosabban nem mindenki fasiszta, és az aki nem megy ki egy lánccal leverni a motorosokat a vasparipáról az sem feltétlen fasiszta.
    Mert igen, az emberekben nagy generációs hagyomány van pánikból, struccpolitikából, amit Orbán kihasznál, illetve felhasznál.
    S talán lesz egy kritikus pont, amikor mégis kimennek egy lánccal. De az nem most lesz. Akkor lesz, amikor már kééső lesz.
    Mert hazánkban nem csak a strucc pánikjának van mérhetetlen nagy hagyoműnya, hanem a lépcsőházi gondolkodásnak is.
    Utólag mindig mindenki partizán volt.
    Utólag mindenki tudta, hogy Kádár egy csibész (alkalmasint nem volt az). Utólag mindenki rendszert váltott.
    Utólag mindenki tudta, hogy Antall egy kókler volt (akkor kis hijján megköveztek, amiért gazdasági bünténynek mertem titulálni ismeretségi körben a ténykedését).
    Utólag mindenki tudni fogja, hogy Orbán egy paranoid skizofréniában szenvedő gazember.
    Utólag ki fog derülni, hogy senki sem szavazott rá.
    Utólag senki nem fogja tudni megmagyarázni, hogy amennyiben ez igaz, hogy került mégis hatalomba, és hogy tudta kétharmados bolsevik többséggel (csak a parlamentben több, mint bolsik azon a bizonyos SZKP-konresszuson) királlyá, kancellárrá, fővezérré koronáztatni magát.
    Utólag sokan nem fognak talán tudni tükörbe nézni. Vagy azért mert nem lesz hozzá pofájuk, vagy azért mert elrekvirálták a tükröt. vagy azért, mert kiverték a szemét. Azok a fasiszták, akik ellen a jelenben senki, a Pintér-legények sem lépnek fel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (44 szavazatból)
  7. “Az Élet menete napján ne lehessen olyan típusú politikai természetű rendezvényeket tartani, amelyek sérthetik a felvonulók emberi méltóságát – erre utasította Orbán Viktor Pintér Sándor belügyminisztert hétfőn a parlamentben.”

    Jobban örülnék a rajzszögeknek.

    Annak idején állítólag Hitler is megtiltotta az SA tagjainak, hogy a berlini olimpia színes bőrű tagjait megpofozzák, ha a nemzeti utcára lépnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  8. Lesz még Magyar Köztársaság!

    Kedves Láng Judit, ha jól olvastam, Para szerint is inkább az utcán kellene / kellett volna 50x-es túlerőben megjelenni, ahol a nácik vonulnak, és nem a petíciók.com oldalon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  9. Köztársak! Úgy érzem, Para kezd begorombulni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  10. Végre valaki itthon is egyenesen kimondja, amit ki kell mondani.
    .
    Láng Judit (2013. április 8. hétfő 17:10)
    A kérésed kb. olyan, mint a “kattints ide és megmentesz egy rákos gyereket”. Az értelme is annyi, vagy még annyi sem.
    Ahová először feltetted a kérést, ott válaszoltam, nincs kedvem megismételni, de csak nem képzeled, hogy a Jobbik attól lesz vagy nem lesz neonáci, hogy elég vagy kevés aláírás gyűlik össze?
    A “hasznos hülyék” fogalmat Lenin alkotta meg azokra, akik tájékozatlan jószándékból vagy egyszerűen butaságból az ő malmára hajtották a vizet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  11. Andy Mage (2013. április 8. hétfő 18:40)
    Majdnem mindenben egyetértek, de két dologban nem:
    (1) “Orbán rondán kihasználja ezt a helyzetet” — ha arra gondolsz, hogy a hazai nácikat (én ezt tételezem fel), akkor ezzel az a bajom, hogy aki annyira felveszi a nácik hullámhosszát, mint Orbán, az nekem akkor is náci, ha pusztán a hatalom megtartása vezérli. Aki hatásában náci, az nekem náci.
    (2) “Utólag sokan nem fognak talán tudni tükörbe nézni” — alábecsülöd a lélek önfelmentő képességét. Tágra nyílt, őszinte szemmel fognak belenézni, agyukban a saját múltjuk megszépített változatával. És mélyen el is fogják hinni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  12. Ego 2013. április 8. hétfő 19:15

    1/ Orbán azt a helyzetet, és vele a nácikat használja ki, hanem azt a helyzetet, hogy a fasizálódás gyakorlatilag folyamatosan mélyült. Ennek talaján használja ki a neonácikat. S innentől értelmezhető az amit írsz. nem vitatkozom vele.

    2./ Igen. Talán annak idején is sokan elhitték, hogy ők partizánok voltak. Ám akkor, ha tényleg annyi parizán lett volna, akkor nem jutott volna ember a Don-kanyarhoz, és a németek nem fértek volna be az országba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  13. Véleményem szerint orbánék ezt tudatosan csinálták! És mint előttem írták, most a megmentő szerepében tetszeleg. Undorító, már amikor a rádióban bemondták ez volt az érzésem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  14. Széchenyi írta annakidején :
    “Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt megérdemel. Ha valami oknál fogva ostoba, vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép ezeket a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi.
    De, ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba.”
    ( gróf Széchenyi István, – Bécs 1791 szeptember 21 – Döbling 1860. április 8)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  15. Intellektuàlis bicebóca !
    :)))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  16. Orbán kavar
    http://propeller.hu/itthon/2668596-orban-holnap-mit-tilt-be

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  17. Ugyan mindegy hogy nagy duzzogva betiltotta, nincs jelentősége, a híre szétszaladt a provokációnak.
    Jönnek a kokik mega sallerok és a rajzfilmek gyerekeknek magyar nácikról !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  18. Para Úr,nagyon jó a cikk.minden sora igaz.Az eu késön reagál,ha egyáltalán,,,
    Hülye emberek mindig is voltak,nácik,aberráltak,tahók,gyökerek,agymagyarok,
    meg ilyenek,csak régen valahogy csak otthon a függönyözött szobában jött
    ki rajtuk az elmekór.Most pedig akármerre nézek,mindenütt ilyenek vannak
    a legtöbb pozicióban,palrlamentben,szinházig.székben,stb.Az ország
    MENTHETETLEN.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  19. Adj Gazt ! Mar megint. Nem adtatok eleget ?

    Itt egy lista

    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Nazi_concentration_camps

    Meg egy kep az eredmenyrol !

    http://en.wikipedia.org/wiki/File:Mass_Grave_Bergen_Belsen_May_1945.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  20. Andy Mage
    2013. április 8. hétfő
    18:40
    +++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  21. Cseplész Péter

    Köszi Para, nekem se torzít a tükör, pedig én nem a Köztársaság vagyok, hanem egy eleme.
    Pont erről beszélgettem a feleségemmel odahaza pár nappal ezelőtt:ő annak a pártján volt, hogy nem elhúzni kell innen, hanem kimenni és üvöltözni, protestálni, fellépni, jelen lenni és felnőtt módon kinyilvánítani, hogy “nem”.
    (én individualista vagyok, némileg most meghasonultam. )

    még két országgal lejjebb is a Balkán felé simán elzavarták azt, aki nem odavaló, asszema Balkán is leoktathat minket innentől, hübrisz off drága honfitársak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  22. A világot nem a gonosz fogja elpusztítani, hanem azok, akik végignézik a gonoszságot és nem csinálnak semmit! (A. Einstein)
    A közönyösök, akik mi vagyunk. Ilyenkor undorodok magamtól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  23. Para, az a baj, hogy ez csak azokhoz nem jut ez el, akikhez kellene. Mivelhogy azok is emberek vagy legalábbis annak születtek, szeretném, ha ilyesmiket olvasnának vagy valaki felolvasná nekik. Öblöset röhögnének, aztán saját és egymás fejéhez kapnának vasököllel, hogy lehettünk ilyen undorítóak, könyörtelenek, embertelenek, azonnal hagyjuk abba.. Bár meg lehetne ezt beszélni velük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  24. “Az ugyanis nem működik, hogy egyrészt nagyon jófejek vagyunk, erősek a Facebookon, nagyok Japánban,”

    Briliáns. :DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  25. Ha Orbán megjelenik a Zsidó Világkongresszus (WJC) májusi budapesti közgyűlésén, egy jóérzésű ember feláll és elhagyja a termet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  26. vajon miért félnek a sarlótól és a kalapácstól (a vörös csillagot tudom…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  27. Egy korábbi hozzászólásom egy másik cikkhez ami nem ilyen témáju de jellegét tekintve hasonló nos akkor leirtam hogy nagyon észnél kell lenni.Pont az a vágya az uralkodónak hogy balhé legyen.Fojjon a vér.Magyar.magyart verjen öljön mindegy ebben a szituációban hogy melyik félnek mi a világnézete és meggyőződése.Mikor tetőfokára hág a téboly majd hirtelen mint egy megváltó az uralkodó rendteremtőként ismét megjelenik és mint egy megdönthetetlen tényként tetszelegve állitja be magát hogy lám tetszenek látni a saját szemükkel itt csak én tudok erőegyensújt létrehozni.Itt az lenne a megoldás de sokan már ébrednek hogy csak egy ideológia mentes épitkezés segithet.Egy példát had emlitsek saját tapasztalatomból.Egyik munkatársammal évek óta együtt dolgoztunk teljesen eltérő volt a világ dolgaival kapcsolatban a nézetünk sőt tetlegességig is fajult többször közöttünk a vita mig nem egy szép napon a munkahelyünk majdnem megszünt.Félre kellett tenni a nézetkülömbséget kényszerből a viszály nem szünt meg de egy valamit megtanultunk mind a ketten az ami a létünket adja erősebb az egyén érdekeinél és azóta ez a viszály azon a szálon indult el ki tud több értéket teremteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  28. 1. http://mandiner.hu/cikk/20130408_a_goj_motorosok_is_elhatarolodnak_az_adj_gazt_tol
    2.
    Ha jól emléxem Gyurcsányt azért akarták felelősségere vonni, mert a TV székház ostrománál egyenes UTASÍTÁST adott a rendőrségnek. Akkor Orbán micsinált?
    3.
    Demokrácia-e az, ahol a ME a parlamentben hivalkodhat azzal, hogy Ő, személy szerint bármit megtehet? (költői kérdés!)
    4.
    DEMOKRÁCIÁBAN, ugyanis az egyház vezetője áll a blokád élére (mint Prágában) és a ME részt vesz a tiltakozók között (mint Gyurcsány a Hollán utcában a jegyiroda előtt). Mondjuk Orbán mozgósíthatta volna a CÖF-jét egy kis békemenetre. a nácik ellen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  29. ““Élet menete napján ne lehessen olyan típusú politikai természetű rendezvényeket tartani, amelyek sérthetnék a felvonulók emberi méltóságát.”
    Ezek szerint,más napokon lehet!
    Tartalmát is kellene vizsgálni a rendőrségnek,mikor engedélyeznek rendezvényeket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  30. Para. Az irasaidnak az amerikai Nepszava mellett a magyarorszagi Nepszavaban is meg kellene jelennie az eso oldalon kiemelt cikkekkent.
    Mi ennek az akadalya?
    Orban feltehetoen rad uszitana a hazudozasban es gyuloletkeltesben jol kikepzett bandajat, de ezzel csak a nepszerusegedet novelne.
    Az irasaid vilagosak, lenyegbe vagok es az iskolazatlan emberek szamara is konnyen erthetok. Most ilyenekre van szukseg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  31. szem!
    Itt van a bizonyíték arra amit írsz:
    http://polgarportal.hu/civilosszefogas/cof/1599-egy-civil-honvedo-hadsereg-all-most-fel

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  32. kekec 2013. április 9. kedd 22:30
    MIntha most mondta volna ki a bíróság, hogy GyF nem utasította Gergényiéket.
    Nincs (ebben sem) analógia. De a lényeg az, amire itt már felhívták a figyelmemet: Orbán csak arra a napra (!) tiltotta el a motorozást. Mert ugyanaznap – mint arra Rogán, a nagy ünnepi beszédmondó utalt – “ízléstelenség”.
    Na, ennyit ér egy rogáni díszbeszéd, és Rogán maga.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  33. A HELYZET TÖKÉLETES !
    EZ MAGA A MEGVALÓSULT HORTHY-ZMUS.
    ORBÁN – A VEZÉR – PONT AZT CSINÁLJA MINT “A KORMÁNYZÓ ÚR”.

    HAGYJA A HALÁLBA DEPORTÁLNI A ZSIDÓ SZÁRMAZÁSÚ MAGYAROKAT,
    - (kérlek benneteket zsidó barátaim, hadd tekintsek rátok magyarként) –
    MAJD JÓSÁGOS URALKODÓKÉNT MEGVÉDI A BP-i ZSIDÓSÁG EGY KIS RÉSZÉT.

    MUTATVA: “UGYE LÁTJÁTOK, ÉN SEGÍTEK”.

    ANYÁD !

    A magyarországon élő emberek nem értik, hogy ennek milyen elementáris jelentősége van. Kinéznek az ablakon, minden rendben, tavaszodik, van kenyér, nincs itt semmi baj.

    HORTHY feltámadt baromarcú mindenki !!!!!
    Feudalizmus, szolgaság, cseléddé kényszerítés, az új grófi osztály kontraszelektált mesterséges megteremtése – ellopott közpénzen.

    Azt nem értik meg a magyarok, hogy ez nem zsidó kérdés.
    A zsidó értelmiség felelőssége is ez, hogy a reagálásuk kizárólag a rendszer rasszizmusát, nácizmusát fogalmazza meg – sőt azt se nagyon.

    Sokkal többről van szó !
    Ez mindannyiunkat érintő jogfosztó visszarendeződés.

    Az értelmiségnek – és különösen a ZSIDÓ MAGYAR ÉRTEMISÉGNEK – ezen az alapon kellene megfogalmaznia a kritikáját és a felvilágosító kampányát.

    HORTHY FELTÁMADT !
    Húsz vagy harminc évvel ezelőtt el se tudtuk volna képzeni hogy ez megtörténhet. Az UFO-k leszállásának nagyobb valószínűséget adtunk volna.
    Ez a helyzet visszamenőleg is igazolja a zsidó magyarok egy részének reagálását az elmúlt évtizedekben. Hogy összerezzenetek minden nemzetieskedő, vagya apró nacionalista megnyilvánulás láttán.
    IGAZUK VOLT !

    HORTHY FELTÁMADT !
    HITLER IS FELTÁMADHAT ?

    Micsoda egy mocsok ez !

    Ettől sokkal radikálisabb gondolataim vannak, de az admin kimoderálja – végülis megértem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos