Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nem lesz Hitler emléktúra Budapesten 2013. április 18. csütörtök 5:38 Forrás: AN

  • Hozzászólások(45)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nem lesz Hitler emléktúra Budapesten

Budapest – Betiltja a belügyminisztérium a Hitler emléktúrát. A tárca szerint az emlékezés joggal sértené a holokauszt áldozatai hozzátartozóinak, túlélőinek emberi méltósághoz fűződő alkotmányos alapjogát.

Ha jól értjük az indoklást, mindez azt jelenti, hogy a Pintér Sándor vezette belügyminisztérium azt gondolja, hogy a Führer nevével fémjelzett megemlékezés a holokauszt túlélőinek méltóságát sérti. Vagyis, a nem holokauszt túlélőktől még nyugodtan menetelhetnének a Hitlert éltető tetvek, mert Pintér Sándor úgy gondolja, hogy őket nem sértené a masírozás.

Pintér Sándor azt gondolja, hogy a holokauszt, az antiszemitizmus, és minden más, ami ezekkel összefügg, csupán a zsidók ügye. Az ő érzékenységük miatt nemkívánatos a fasizmus, ha ők nem lennének, mert mondjuk a vészkorszak idején mindegyiküket sikeresen kiirtották volna, akkor senkit nem zavarna, ha Hitlert éltető hordák menetelnének a magyar fővárosban.

Orbán Viktor belügyminisztere szerint tehát nem a tisztességes, normális magyarokat zavarja a náci csürhe vonulása, szerinte, ha rajtuk múlna, akárhány Hitler megemlékezés lehetne, nekik meg sem kottyanna.

Vegyük észre, hogy nem az az igazi botrány ma Magyarországon, hogy néhány agyatlan hülyegyerek hitleresdit játszik, hanem az, hogy az országnak olyan belügyminisztere van, mint amilyen Orbán Viktor testi-lelki jó komája, Pintér Sándor.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (25 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +37 ( 41 szavazatból)
Nem lesz Hitler emléktúra Budapesten, 4.4 out of 5 based on 25 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(45)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

45 Reader’s Comments

  1. Egy kis gesztus csak az egész, Orbánék most megpróbálják a tenyerükből morzsákkal és megrágott kiköpött mócsingokkal etetni a zsidókat is, jól csomagolt értéktelen ajándékokkal kedveskedni, mutatván, hogy ők nem antiszemiták, vigyázva, hogy a kellemetlen dolgokat ügyesen rávarrják a Jobbikra, és ha sikerül akkor majd fellépnek hősként a Jobbik és a jobboldal megfékezőjeként, ha nem akkor nekik is dobnak egy kis koncot.
    .
    Meddig fog ez menni?

    Amíg a megajándékozottak korgó gyomorral hálásan fogadják a moslékot, ahelyett, hogy leharapnák a kezüket.
    Csak arra kell vigyáznia Orbánnak, hogy mindenkit éhesen, érzelmileg és erkölcsileg kifosztott, nyomorult állapotban tartson, és a farkócsóválás nem marad el, ha leköpi őket egy kis megrághatatlan mócsinggal.
    .
    Kinél van most a valós felelősség, Orbánnál, vagy a farokcsóválóknál?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  2. A belugyminszter erzekenysegi kuszobet nem eri el a teny, hogy a hitler emlekturhaval pontosan ot kopnek arcul, es ketlem, hogy felelos kormanytisztviselok normalis orszagokban masokra hivatkozva utasitanak vissza ezt az aljas kiserletet a tortenelem pocegodrenek felkavarasara.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  3. Ameddíg ez a szemlélet uralkodik többek közt addíg kár Magyarországra egy szót is vesztegetni:
    ” Szűcs Róbert Sándornak felmérése szerint a közgazdász hallgatók 21%-a nem tartja elfogadhatatlannak a korrupciót üzleti érdekből, a diákok közül a hálapénzt nem utasítja el senki, és 60 százalékuk a rendőrök megvesztegetését is elfogadhatónak tartja. ”
    forrás Varánusz
    A hitlerista szemlélet pedíg ősi magyar tulajdonság. Sikertelenek vagyunk de nem mi vagyunk a hibásak ezért hanem a zsidók, cigányok most éppen az EU, IMF és bárki más aki nem a mi nagyságunkat hangoztatja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  4. Nem is tudom, miért olyan érzékenyek??

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  5. Az úgy teszek, mintha, csak ideig óráig szokott működni. (esetleg évekig)
    Az biztos, hogy az ő érzékenységüket nem sérti, és a tiltásban benne a lehetőség,
    csináljátok vidéken, azt sikerült megtisztítani.
    .
    Nem demokráciának kellene látszani, annak kell lennie.
    És ez még a látszattól is messze van, kedves 50 évesnek és férfinek látszani akaró akárkik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  6. Hitler emléktúra???
    Korábban volt már szó ilyesmiről, akartak már ilyen elnevezéssel emléktúrát indítani? Nem valami vadonatúj ötlet ez?
    Nekem erősen valami kényszeres ötletnek tűnik – lehet, hogy tévedek – hogy szervezünk, bejelentünk egy percig sem komolyan gondolt rendezvényt, amit aztán nagy nyilvánosság előtt, nagy felháborodással betiltunk.
    Bizonyítva ezzel “őszinte együttérzésünket” a zsidósággal kapcsolatban, akiknek minden körülmények között tekintettel vagyunk az érzékenységükre.
    Az indokolás pedig különösen aljas és világossá teszi, – ha eddig nem lett volna az – Pintér és a főnöke álláspontját.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  7. Amikor a cigányok házait dobálták kővel a nagyonmagyartöppedtagyúak, a rendőrség asszisztált hozzá. Békésen elnézték, nem avatkoztak közbe.
    Ha akkor elnézte a rendőrség a cigányok emberi méltósághoz fűződő alkotmányos alapjogát megsértő ténykedést, akkor most kivel akarja elhitetni,hogy változott a szemlélete, vagy a joghoz való ragaszkodása?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  8. Aljas képmutatás az egész nyilatkozat.És sajnos sokan,és hálásan be is vszik ezt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  9. Gitler a magyarokat “kevert ázsiai fajnak” tartotta (Uralkodó eszmék Magyarországon 1939-1944, Kossuth kiadó 1984) a Gestapo ezt úgy explikálta, hogy “jöttment Kelet-európai cigány”. (Romhányi Török Gábor: Miért éppen Nietzsche? Holnap kiadó 2011?)
    Ezek alapján tessék újragondolni, kedves szélsőjobb…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  10. Pintért alighanem mérsékelten érdekli a zsidózás, és a cigányok fenyegetése. Gyöngyöspatán csende drukker volt. Legényei vigyázták a gárda eskűtételét. Hallgat a Horthy-szobrok kapcsán. Akkor most csináljunk úgy, mintha nagyon meg lennénk lepve. Ugyan már….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  11. Lesz még Magyar Köztársaság!

    Kedves Bartus László, úgyismint admin,

    Az lenne a kérdésem, hogy technikailag megoldható-e, hogy csak azok tudjanak cikkeket és hozzászólásokat értékelni, akik már legalább x számú (mondjuk 20) normális, emberi hangú hozzászólást küldtek: ez az egyetlen fórum, ahol, hála Istennek és az Önök munkájának moderálják a nyilasokat, jó lenne, ha a hozzászólások értékelésénél is ki tudnánk szűrni őket, takarodjanak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  12. Hitler emléktúra…. te jószagú Ördög… áááh.
    .
    Na, ezen túllépve:
    .
    Avi:
    .
    “…A hitlerista szemlélet pedíg ősi magyar tulajdonság…”
    .
    - A többi OK, de ebben tévedsz. A régi magyarok és a régi Magyarország kimondottan befogadó volt, ez tartott egészen a török megszállásig. Ott annyira elromlott minden, ami nem is csoda, hogy onnantól kezdve ment tönkre az átlagmagyar néplélek. Pontosabban: onnantól számítom az átlagmagyar néplélek elsz…ródását. Persze, ennek számos egyéb összetevője is volt a további évszázadokban, de ha kell egy konkrét esemény, akkor én ehhez kötném.
    .
    ANtal:
    .
    “..Hitler a magyarokat “kevert ázsiai fajnak” tartotta…”
    .
    - Igen… aki olvasta a Mein Kampfot (mint pl. én, és a MK az összes gonoszságával egy kimondottan érdekes olvasmány), és ismeri a nácik, főleg hitler mit tartott a kelet- európai népekről, az tudhatja;
    .
    Hitvány söpredéknek gondolták a magyart, afféle sz…rtakarítónak. Ekképp is bántak a németek a magyar katonákkal a frontokon, ekképp bánt hitler Horthy kormányzóval is. Ez utóbbival eleinte persze csak mérsékelten éreztette a súlyos alárendeltségi viszonyt.
    .
    Nem is értem, a mai magyar nácik miért gondolják, hogy hitler a magyarokra mint “Európa keményfiúira” referált, és az “új világrendben” a magyar lett volna a kontinens megbecsült csendőre, vagy mi a tököm.
    .
    Max. egy országméretű láger megvetett kápói lehettek volna, akiket ilyen szolgálataik miatt nem nyírnak ki azonnal, nem botoznak meg, stb.
    .
    És akkor ezt a bandát istenítik a magyar nácik.
    .
    A lakosság nagy része meg annyiban hagyja, vagy cinkosan hallgat. Esetleg részegen ordítva zsidózik.
    .
    Mordor, 2013.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  13. Az Élet menetéről több bőrt kíván a kormány lehúzni, s nyilatkozataikból ítélve ebben a szervezők kiváló partnereik. Az Alaptörvény 4. módosításának igazolása a fő cél. Szájer az Európai parlamenben, Pintér pedig a kiadott nyilatkozatában hivatkozott arra, hogy az Alaptörvén 4. módosítása alapján tiltották be a motosos felvonulást, majd a Hitler-menetet.
    Ez önmagában is felháborító manipuláció, az pedig szintén gyalázat, amit a cikkíró kiemel, hogy a holokauszt-túlélők miatt van szükség a betiltásra, nem a magyar emberek nácizmussal szembeni rossz érzése miatt. Az igazi tragédia a dologban az, hogy valójában úgy van, ahogy mondják. A magyar emberek többségét, láthatóan nem zavarják az új nácik és új nyilasok, és nyugidtan együttélnek a mindennapi rasszizmussal, sőt átveszik azt, a fiataloknak pedig természetes dologként épül bele a tudatába, hogy ezek az igazi hazafiak elfogadott nézetei.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  14. Eldrad,
    Én nem olvastam a Mein Kampf-ot, de való igaz, hogy a nácik így gondolkodtak a magyarokról. Erről a történészek tudnának hitelesen beszélni, de elég sok könyvben (háborús témájú könyvekben) sok ilyen leírás van. A magyar zsidóság mellett a cigányok kiírtása, a magyarokat pedig keletre, “ahonnan származnak” deportálása szerepelt célként.
    Ezért aztán számomra is kérdéses, hogy a hazai fasiszták és náci söpredék mit is isteníten ebben az eszmében? A teljes tudatlanság, vagy genetikai defekt a szürkeállományban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  15. Én nem vagyok zsidó,de nagyon érzékeny vagyok, a náci, nyilas, fasiszta rendezvényekre. Ugyanolyan érzékeny vagyok Pintér belügyminiszter és szeretett vezére ökörségeire. Szégyenérzetem is napról, napra nő, hogy ilyen országban kényszerülök élni ahol ilyen lényeket juttattak hatalomra .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  16. Én ezt a két embert szeretném egyszer, hogy vezető száron kísérik. Nagyon rászolgáltak, megszolgáltak, érte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  17. “Madarat tolláról, embert barátjáról” közmondás hűen tartalmazza a lényeget! Orbán is dettó ugyanaz, mint Pintér, és fordítva ! Aljas, erkölcstelen mindkettő. Gaztetteik, és azok kölcsönös takargatása összeköti őket. Egymás nélkül lebuknának. A maffia banda két oszlopos tagja, (a harmadik Simicska) akik egymástól függnek. Mindent tudnak egymásról. Együtt követték / követik el erkölcstelen aljas gaztetteiket, korrupcióikat, és az államcsínyt !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  18. Nem véletlen, hogy mindkét Orbán kormány belügyminisztere Pintér lett, aki Magyarország legnagyobb maffiózója !!! Rajta már csak Orbán és Simicska tesz túl !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  19. A történelmi tapasztalat szerint is ebben az országban mélyebben gyökerező gyűlölet van. Míg az európai és az érintett országok aláírták és be is tarják a Párizsi békét addig Magyarország sem az alaptörvényében sem a joggyakorlatában nem szerez érvényt az 1947 es békeszerződésnek. Egyéb mondvacsinált jogszabályokra hivatkozva esetenként szigorít vagy enged az ordas eszméknek, úgy ahogy pillanatnyi érdeke diktálja, Patriahaltis módon és nem demokratikus eszközökkel ,ahogy egy jogállamban szokás!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  20. Vegyük észre, hogy az összes hasonló rendezvény betiltásakor a zsidók érzékenységére való TÜNTETŐ hivatkozás laboratóriumi tisztaságú antiszemitizmus, egyébként nem az az igazán felháborító, amit Pintér mond, hanem az, AMIT NEM MOND, de amiről úgy véli, mindenki tudja, kimondaná, csak hát a körülmények… Egyébként ez teljesen tudatos, és ez nem más, mint mindössze egyetlen vetülete a társadalom valamennyi létező törésvonala mentén történő szétszaggatásának, majd ezen csoportok (lassan már csak foszlányok) egymás ellen hergelésének.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  21. .
    .

    Ugyanezt a problémát feszegeti az a jelenség, de inkább gyakorlat, amelyet az MSZP gyakorol akkor, amikor zsidó kérdés kerül valahol terítékre.
    Ugyanis ilyenkor mindig Steiner Pál képviselőt,az V.kerület egykori kiváló polgármesterét szalajtják tiltakozni, szóvá tenni, vagy rendet tenni… Vajh miért is? Azért, mert a kiváló képviselő zsidó származású.
    Ergo, ha ő zsidó, tehát “érintett”, akkor fusson ő, törje magát ő, és védje meg magát ő, és ne a többiek, akik nem hivatottak arra, hogy “rajtuk kívül álló” kérdésekben foglaljanak állást… Ez is nagyon álságos álláspont, és gyakorlat különösen egy olyan demokratikus párttól, amely – állítólag – nem tesz különbséget ember és ember között.
    Tehát kedves emeszpések, javaslom, hogy ezt az álságos rendszert azonnal számolják fel, és nemcsak e szégyenletes erkölcsi felfogás okán, de ez a magas labda bármikor visszapattanhat az Önök kapujába akár a Fidesz, akár a Jobbik csatárairól azzal, hogy önök származás okán még a saját képviselőiket is megkülönböztetik…

    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  22. Az emléktúrázóknak Auswitz-be, Birkenau-ba és a többi volt halál- és munkatáborba kellene menni túrázni – és ott élni legalább 1 hétig, olyan körülmények közt, mint anno az oda irányítottaknak. Talán elmenne a kedvük a hülye ötletektől…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  23. Olvastam egy könnyvet amelyben egy élet történet során bemutatja mit műveltek a zsidókkal.Eben a könyvben olvastam,hogy összegyűjtötték a csendőrök az embereket a zsinagógában és később átterelték őket a téglagyárba és örömhírként mesélték egymásnak,hogy ott már német katonák őrzik őket nem a magyar csendőrök.Ebből kiderül,hogy egyes magyarok rosszabbul bántak magyar emberekkel,mint a németek.A rablóbandának szerintem példakép ezért őket nem zavarná,ha havonta szerveznének emléktúrát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. Ezzel pintér kb. úgy nyilatkozott: nem lehet lopni, mert a biztonsági őr nem szereti ha lopnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  25. Hitler emléktúra……na a hülyeségnek tényleg nincs mélypontja úgy látszik a végtelenségig lehet benne süllyedni.Ha egy ilyen megtörténhetne már ha eleve igaz e nos akkor legközelebb lehetne Sztálin-Pol Pot-Ibi Amin-Szaddam-Néró-emléktúrát is rendezni.Engem az zavar és nem tudom megérteni hogy mi az ami az idő múlásával száz vagy akár ezer év után is olyan hatással van egyes emberekre akik sajnos nincsenek kevesen szóval ami miatt ilyen befolyással van az elméjükre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. Kutyából nem lesz szalonna, talán csak Kína a kivétel eme szabály alól…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. … Minden megnyilatkozásukon átsüt a sunyiság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  28. A baj az, ami beigazolódott sajnos az adj gázt nevezetű förmedvény csak azért kellett mert ezt dobta be Szájer az e u-ban mint Magyarország demokratikus bizonyítéka,és ez számomra elszomorító de messze nem meglepő.Jól tükrözi ,hogy ez a kormány semmit se tesz spontán csak előre megfontoltan és mocskos érdekből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  29. Pinter mondjon le, es tünjön el a politikabol, közeletböl.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. Ugyan mar nem kell lacafacazni.Agyon kene verni ezt a barmot az orszaghaz elott es kesz,Ja es schmidt mariat is oda vezenyelnem vegignezni az esemenyeket.
    Kozben azt orditanam a fulukbe ,hogy igy fog bevegeztetni minden alja ganej gyava antiszemita allat…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. Lesz motoros menet, csak más lesz a neve és útvonala nem érinti a Dohány utcai zsinagógát. Engedélyezték!
    Nem mondhatja senki, hogy ov nem tiltotta, tiltatta be a “nemzeti érzelmű” vagy mi a fene motorosok förmedvényét. Mert betiltatta. Nyilvánosan utasította Pintért, hogy ne engedélyezze. Hogy a színfalak mögött mi zajlott, arra bizonyíték, hogy más néven engedélyezik ugyanazt a motoros szemétséget, némileg módosított útvonallal. Majd ez a túra is meglesz, csak más néven.
    Aljas bagázs!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. Orbán elmehetne tánctanárnak.
    Pávatánc tanárnak!
    Mert ahhoz ért!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  33. http://pocakos.blogspot.de/2013/04/a-bm-kozlemenyben-asszisztal.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  34. Hzzz!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  35. http://nol.hu/belfold/megis_vonulhatnak_a_motorosok__elkerulik_a_zsinagogat

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  36. Ilyen emléktúra ugyan nem lesz!
    .
    LESZ VISZONT HELYETTE “ADJ GÁZT” CSAK MÁS ÚTVONALON.
    .
    TÖRVÉNY AZ TÖRVÉNY MINDENKINEK BE KELL TARTANI, HA MÁR ILYEN
    TÖRVÉNYRENDSZERT “ALKOTTAK”. (Tündike és férje ura a vonaton hazafelé)
    .
    De mit szóltok a “törvényalkotóhoz” aki tegnap – szót kérve – bejelentette:
    .
    ELMARAD AZ ADJ GÁZT MENET, MERT AZ ALAPTÖRVÉNY 4. VÁLTOZATÁBAN
    OLYAN JÓ RENDSZABÁLYOK VANNAK, AMINEK ALAPJÁN MEGTILTHATÓ VOLT.
    .
    Így aztán ma délelőttig úgy volt, hogy:
    BE FOGJÁK TILTANI(!!!!!!!!!)
    ÉS ÚGY IS MARADT(!!!!!!!!!!!)
    .
    Hiszen VAN MÁSIK lehetőség ami UGYANAZ, CSAK EGÉSZ MÁS(néven)!
    .
    NEM KÁROS AZ ORSZÁGNAK, HOGY ILYEN LYUKAS TÖRVÉNYEK VANNAK?
    Ezzel ugyanis mindenki azt csinál amit akar ÉS AZUTÁN JÖNNEK A JOGÁSZOK!
    OSZT GUTEN TAG.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Azóta (tegnap) mégicsak engedélyezték, csak a címét és az útvonalát változtatták meg. Jah kérem mégicsak demokrácia van.
    Ahogy a Klubrádió valamelyik műsorvezetője – talán Bolgár György volt – a minap elmagyarázta, hogy “…az igazi demokrata nézet szerint a szabadság azoknak is jár, akik azt alapvetően ellenzik…” – nesze nekünk.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  38. Örülök neki, hogy végre megfelelő tisztelettel megszervezték a vészkorszakban
    kiirtott polgártársaink emlékére a reprezentatív megemlékezést.
    Igen “reprezentatívnak” tartom, mert eddig nem volt ilyen hagyományos tisztelet,
    mely felhívta volna a fiatalabb generációt az emlékezésre.
    .
    Bezzeg közben a motorosok vonulgattak, mintha észre sem vette volna senki
    kívülük, hogy miért vonulnak. Jó lesz arra is emlékezni, hogy 2006-ban, már
    a zsinagóga közelében előre előkészítették A HARCKOCSIT is hasonló célra.
    .
    Látni kell ezt az egyre fokozódó “nemzeti” felbuzdulást, hiszen ez egy folyamat
    és nem véletlenül éppen ilyenkor “spontánul szervezett” egyes események
    sorozata. Minden összefüggés nélkül.
    VAGY TALÁN A FELVONULÁSOK ZÁSZLÓI IS
    VÉLETLENÜL TEREMTŐDTEK ODA? (hiszen azokat előre le kellett gyártani)
    Vagy még mindig nem akarják egyesek észrevenni az összefüggéseket?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  39. Ha kétséges lenne Pintér és vezére álszentsége
    http://gepnarancs.hu/2013/04/megis-vonulhatnak-a-motorosok/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  40. Avi, Eldrad és Norbert!

    Fontos dologra hívtátok föl a figyelmet.
    1943-44-ben, a vészkorszak eseményei hatására koravénné érett kiskamaszként is undorított, hogy a magyar lakosság nem vette észre, hogy aki itt nem zsidó (négy nagyszülője közül egy sem zsidó), az nem “őskeresztény”. Őskeresztények az időszámítás utáni első századokban éltek, mondjuk Nagy Konstantin előtt. És aki “őskeresztény” magyar, az minden csak nem árja.
    Kevert ázsiai csürhe, egy fokkal jobb a szlávnál. A nagy Európai Láger kápójának való, ahogy Eldrad fogalmazott. De hülye magyar gójok (annakidején úgy mondtuk: gajok) féltéglával verték a mellüket, hogy ők ugyanúgy árják, mint a németek.
    Szeretném nem hinni, hogy a szürkeállomány genetikai defektje. Nagyon remélem, hogy egyszerű, mezítlábas butaság. Műveletlenség. Alapismeretek hiánya. Kozmikus sötétség a fejekben.
    Ami minden történelmi kataklizmán átívelve a mai napig tart.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  41. Ezt is úgy tiltják be, mint a nyilas motorosrendezvényt? Hogy majd mondjuk 88-as emléktúra néven, más útvonalon megrendezhessék?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. oldberg
    Igazatok van, de van egy KIS BIBI az egészben. Ugyanis – sajnos – sok ember azt
    hiszi ilyen “műveket” csak azért kell ismeri (olvasva), hogy követhesse őket.
    De biztos, hogy a fajelméletet, az “élettér” szemléletet és más antihumánus
    egyebeket feltétlenül más szájából elmondva lehet megérteni?
    Hogy tudsz egy “művet” valóban megérteni annak eszmei mondanivalója nélkül?
    Az ilyen vezérelvű rendszerekben kötelező irodalommá, már szinte bibliává
    válnak e magas szintű gondolatok és tiltottá azok, amik nem ezt szolgálják.
    nem hiába volt a történelem folyamán több alkalommal KÖNYVÉGETÉS.
    .
    Természetesen ezek nem ABC-s könyvként használhatók. Mindenképpen
    alkalmasak arra, hogy megismerjük azt a jövőt amit a vezér szán alattvalóinak.
    .
    Én többször kénytelen voltam olvasgatni a Mein Kampf-ot, de máig sem
    tudom megérteni, hogy fér egy ilyen gonosz marhaság egy emberi lény fejébe.
    Különösen azért is tanulságos lenne megérteni, hogy tudott ennek 50millió
    ember áldozatául esni. Akár tettestársként magát feláldozva, akár áldozatként
    ártatlanul elszenvedve.
    Ha viszont arra gondolok, hogy szinte szó szerint ugyanazon gondolatokat
    hallok néha magam köröl bárhol, MINDJÁRT TUDOM KIK KÖZÉ KERÜLTEM.
    Szálasi írásai nyomán is mindjárt gyanússá vált egy olyan képzett fiatalokból
    álló gárda színre lépése akik
    ÚGY TETTEK, NEM TUDTÁK MI VOLT A HŰSÉG HÁZA és az első ilyenben lévő
    NEMZETI SZÁMONKÉRŐSZÉK (Andrási út 60)
    mint fogalom és folytatásként ez irányba fejlődtek máig is.
    Ma latinos műveltség ugyanis csak bizonyos körök privilégiuma, mely főként
    a szavaikkal álcázott gondolataik nyomán tetteikből válik láthatóvá.
    (a sok EMBER úgysem érti, inkább hókusz-pókusznak tartja).
    .
    Nagy kár, mert ennek a következményeit nyögi a társadalom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  43. Mostakkor valamit nemértek.
    A Nemnácik miért akarnak Hitlerre emlékezni ?
    ( Biztos ebben is a magyaros-csavaros észjárás dominál )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  44. A németeket dicsőségesen seggnyaló csürhe biztos nem olvasta a sok marhaságot,amit a Fűhrer kihányt a “Mein Kampf” nevű förmedvényben, ahol pontosan bemutatta a magyarok szerepét az “ezeréves birodalom”-ban. Terve szerint az ázsai eredetű magyarok Ukrajnában az odatelepedett új – német – földesurak rabszolgái lettek volna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  45. http://index.hu/belfold/2013/04/20/garazdasagert_bevittek_18_hitler-emlekturazot/
    Garázdaság miatt előállították….
    Hát ennél többet kellene tenni, és a parlament szintjén.
    Addig csak duma, duma, duma.
    És különben is máskor lehet, csak nem akkor.
    Ügyes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos