Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nemzeti dohány a Fidesz-közeli csókosoknak 2013. április 24. szerda 7:05 Forrás: AN, Index, Hír24

  • Hozzászólások(48)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nemzeti dohány a Fidesz-közeli csókosoknak

Budapest – Hamarosan indulnak a nemzeti dohányboltok, nyártól már csak ezekben árulhatnak dohányterméket. Az üzlet nagynak ígérkezik, miután monopolhelyzetről van szó, érdemes volt hát indulni az árusításra kiírt pályázatokon.

Busás haszon várható. persze, csak azoknak a szerencséseknek, akik nyertek. A verseny pedig, tudjuk, már csak olyan, hogy nem mindenki nyer. Főleg, ha a szabályok is különlegesek. Ebben a versenyben fideszes rokonok, CBA-közeli illetők nyertek. Csókosok, ahogy Magyarországon mondják. Már meg sem lepődtünk.

A kormány azt hangoztatva tette monopóliummá a dohánykereskedelmet, hogy családi vállalkozásoknak, munkanélkülieknek, gyed-ről visszatérő édesanyáknak és nagycsaládosoknak hosszú távra megélhetést biztosítson. Ezzel szemben a most nyilvánosságra hozott adatok szerint a trafiküzemeltetési jogokat sok esetben politika- és CBA-közeli családok nyerték el, a nagyvárosokban sok üzlet néhány vállalkozó kezében összpontosulhat.

Trafiküzemeltetési jogot nyert például a V. kerületben Csetényi Csaba, és Krskó Tibor, akik a Cigar Tower tulajdonosai, valamint Csetényi testvére, Zsuzsanna. Csetényi Rogán Antal V. kerületi polgármester társasházi szomszédja, és Krskó Tiborral közösen annak a Hamu és Gyémánt Kft.-nek a tulajdonosa, amely nemrég az önkormányzat 120 milliós kommunikációs tenderét megnyerte.

Rajtuk kívül Rogán kerületében koncessziós jogot nyert Borosi Zoltán is, aki minden jel szerint a rendszerváltás időszakában a CBA-vezér Baldauf László üzlettársa volt, majd a CBA-Baldauf Kft. ügyvezető igazgatója lett.

Ezen felül koncessziós jogot nyert a III. illetve a XII. kerületben Breier Lászlóné is, akivel kapcsolatban valószínűsíthető, hogy a szintén CBA-igazgatósági tag, Breier László felesége.

Az Index szerint a CBA tíz igazgatósági tagjából hatan személyesen saját maguk nyithatnak boltot, ők hatan együtt összesen 17-et, és további 16 olyan bolt lesz, amelyek tulajdonosairól nagy valószínűséggel kimondható, hogy a CBA igazgatósági tagjainak közeli hozzátartozói.

További érdekesség, hogy a fonyódi polgármester 19 éves fia, Hídvégi Bence is nyert. Algyőn a város három trafikjából kettőt Herczeg Józsefné kaphatott meg, a polgármestert Herczeg Józsefnek hívják.

Eged István, a Heves-megyei Pétervására Fidesz-KDNP-s polgármesterének neve is meglepően sokszor tűnt fel a listán – már ha ez a név valóban a polgármestert takarja -, de Mondok József, Izsák polgármestere is nyert pályázatával – írja a lap.

A koncessziós jogokat illetően nemcsak a polgármesterek voltak sikeresek, az Index szerint néhány képviselő-testületi tag is eredményesen pályázott. Gárdonyban Derecskei Gábor, a város képviselő-testületének független tagja nyert, míg Nagykanizsán Jerausek István Péter Fidesz-KDNP-s képviselő szerzett két trafikra is engedélyt, Nyíregyházán pedig Czomba Csaba, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnöke.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (8 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +4 ( 8 szavazatból)
Nemzeti dohány a Fidesz-közeli csókosoknak, 4.5 out of 5 based on 8 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(48)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

48 Reader’s Comments

  1. Ez meglep valakit! Mert engem nem!Nagy a falka, és mindegyiket jól kell lakatni! Hiszen valószínűsíthető, hogy minden pályázó elévülhetetlen érdemeket szerzett ennek a rohadt rendszernek a felépítésében, és életben tartásával.
    Hogy a kormány pofátlanul űzi kisded játékait? Igen! Megteheti, mert nincs ki hathatósan ellentmondjon neki!
    Az ellenzék egy kalap ….Talán mert ők is mutyiznak bizonyos körökben, és szinteken. Máshogy ez nem működik.
    Szégyen!
    Lassan páriává válunk saját hazánkban, mert a fidesz úgy akarja! Ezt még meg is értem, ha nem is fogadom el…
    Na de az ellenzék???
    Még mindig a parlament padjait koptatja, a híveiket hitegetve a készen álló programjaikkal. Szegények! Nem veszik észre, hogy feleslegesen dolgoznak ki okos dolgokat, mert a fidesz ott húzza keresztül a számításukat, ahol csak akarja.És még nem akarja, mert a választáson akar belőlük igazi bohócot csinálni.
    Ellehetetlenítve a változásokat vagy 20 évre.
    Jézus Máriám! Hova jutottam a Nemzeti Dohányboltok koncessziójától!
    Úgy látszik hogy ” Minden út Rómába vezet”…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  2. A kivételezettek rétegét horthyék “nemzeti középosztály”nak hívták, pl. a “Vitézi Rend” formájában, akiknek gazdasági-hatalmi túlsúlyukkal el kellett nyomniuk a náluk számban egyébként sokkal nagyobb szegény rétegek tiltakozását…
    Ugyanez ma Orbánia “nemzeti középosztálya”: erőszakkal, művileg felkent dohányboltosok, patikusok, kisboltosok, középgazdák? És ők mondják majd meg a kisembernek, kire kell szavazni, mert a csendőrtoll már szavatolhat nyíltan? (Hisz ha a csendőrtoll mondja meg, az “önkényuralmi”, de ha a trafikos vagy a pap parancsol rád, az “demokratikus”… Fityisz-logika.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  3. Báthory Ödönke

    Ezt az ígéretüket is úgy tartották meg, mint a földbérletszerződéseknél. Ott is a helyi gazdák -a FIDESZ ígérettel ellentétben- meglehetősen alulreprezentáltak. De mért is kéne a helybélieknek adni a bérletet, amikor van egy megbízható műkörmös? Kb így van ez a dohánnyal is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  4. Miért is nem csodálkozom?
    Előre lehetett tudni, hogy a korábban meghirdetett kritériumok “munkanélkülieknek, gyed-ről visszatérő édesanyáknak és nagycsaládosoknak ” nagyjából annyira lesznek valósak, mint anno a magyar gárda működési programjának megnevezett hadisírgondozás, parlagfűirtás.
    Gondolom, nem sokáig marad a dohánytermékek jelenlegi alacsony haszonkulcsa sem, a Nemzeti Trafikok üzemeltetői megérdemlik a nagyobb nyereséget.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  5. A magam reszeröl nem jarulok hozza a meggazdagodasukhoz.
    Befejeztem a dohanyzast.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  6. Jó napot kívánok, mondta mosolyogva a Takács Gáborként bemutatkozó férfi. A 47 éves Kovács Tibor, aki a Kosztolányi Dezső téren már 16 éve üzemeltet egy trafikot, az epétől nem emlékszik pontosan, hogy az illető a kezét is nyújtotta-e, de azt biztos: egyből a tárgyra tért. A szemébe mondta: tisztában van vele, hogy Kovács nem nyert a koncessziós pályázaton, ami a törtvény szerint a nemzeti dohánybolt nyitásához kell. Ő viszont igen. És lenne egy ajánlata:kivenné a helyet, és ha a családot érdekli, valamelyiküket szívesen visszafoglalkoztatja.”
    hvg.hu/gazdasag/20130424_ujraosztottak_a_piacot
    Olyan ismerős a szöveg. Lenne egy visszautasíthatatlan ajánlatom…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  7. Nyugi, nyugi. Az utolsó napokra még egy nemzeti piszoár-üzemeltetési pályázat is összejöhet. Minden kicsi fillérért le kell hajolni….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  8. Fúj hányinger!Ha még mindig csend lesz akkor megérdemli a magyar.Azt kapja amit kiharcolt magának.20 év magány hú de szuper lesz Európa közepén egyedül.Ezt akartuk ezt akarjuk???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  9. Hónapok óta ment a sajtóban a nagy vakítás, hogy nem is olyan jó üzlet a dohányboltok üzemeltetése.
    Na ehhez képest akkor most azt láthatjuk, hogy ezek a fidesz közeli vállalkozók mind olyan hülyék, hogy egy nyilvánvalóan veszteséges üzletág megszerzéséért pedáloztak. Vagy netán csak az történt, hogy a szokásos piaclenyúlást, és a dohánybiznisz haverok kezébe passzolását készítették elő. Ezért minden eszközt bevetett a fideszes hazugsággyár, nehogy valaki odaférjen rajtuk kívül a húsosfazékhoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  10. Hogy ebből mekkora adóbevétel kiesés lesz!
    Nem baj, majd a tranzakciós adót megemelik a 2014-es lenyúlt választás után.
    Ja és rezsi emelés is lesz , átnevezve önköltséges rezsifelhasználásnak, mert ugye aki itt használja, fizesse is meg.
    A csókosok, meg tejelnek, természetesen nem a fidesz tulajdonú közösbe, hanem a fidesz tulajdonú zsebekbe és alapítványokba.
    Oszt Jónapot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  11. A maffiák szokása a dohány- és alkoholkereskedelem bekebelezése. Egy-egy piac megszerzéséért háborút is képesek voltak vívni egymással a gengszterek. Változtak az idők és módszerek, most elég fülkeforradalmat hírdetni és a megszerzett közjogi hatalommal visszaélni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  12. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    A trafikosokkal stratégiai szerződést kötünk, mert nálunk a dohány stratégiai kérdés. Azaz ide a dohányt ! Oszt annyi ! Ja…. !
    .
    Pusztába kiáltott szó: Uram!!!! Mi vet véget ennek a sötét maffiának ?????
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  13. Káosz ORSZÀGA ! Hogy is lenne rend egy olyan országban ahol a lopás a csalás és a hazugság az úr !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  14. Na, abból a pénzből gazdagodjanak meg ezek a férgek, amit én kifizetek dohányra… :(((
    .
    És látjátok,abban is igazam van, mikor olyanokat írok, hogy az egész bandát ki kellene iktatni, családtagjaikkal együtt – mert íme, már valamelyiknek a 19 éves nyikhaj hülyegyereke is “pályázatot nyert”.
    Szóval, ahogy mindig mondom, …ni mind, mivel a zország immár teljesen nyílt szétrablásának, milliók végleges megnyomorításának nem csak hogy közvetlen haszonélvezői, de aktív résztvevői is.
    .
    Kivétel nélkül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  15. fideSSes csőcselék

    http://www.noltv.hu/video/4878.html

    főleg ezeknek kell a dohány, meg a pia

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  16. Én nem is tudom. Ekkora közönyt, már csak a vihar előtti csenddel tudom értelmezni.Semmi nem éri el az emberek ingerküszöbét?? Aljasságra aljasságot halmoznak, és minden megy át mint kés a vajon. Kivágnak a Kossuth – téren 78 egészséges hársfát., 480 n.m. cserjét. Hol van a környezetvédelem. LMP?
    Mit műveltek a földbérleti szerződésekkel? Hol van a parasztság képviselője?
    Leamortizálják a MALÉV-ot, a közműveket, a szerencsejátékokat, a dohányboltokat, stb., hogy aztán megkaphassák a csókosok. Még csak a látszatra sem ügyelnek olyan cinikusan pofátlanok.Az ellenzék nulla, a túlélésre játszik. ( ehhez nagyon értenek ) Itt már csak a táradalomra lehet számítani amely most vészesen hallgat, de biztosan lesz egy szikra ami kiveri a biztosítékot de az borzalmas lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  17. Gyedről visszatérők, nagycsaládosok, munkanélküliek dolgozhatnak minimálbéres eladóként, úgyhogy a hosszútávú megélhetés rendben lesz, már úgy Fidesz módra.
    Bár vannak még lehetőségek. Ki tudja… ha közmunkásokat is kivezényelhetnek nemzeti dohányt árulni, még olcsóbban meg lehet oldani a munkaerő költséget. A haszon meg pont oda kerül, ahova szánták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  18. “..Semmi nem éri el az emberek ingerküszöbét?…”
    .
    - Dehogynem, a legutóbbi időközi választásokon (egy hete???) nagyrészt ismét fitymesz- kitartottak nyertek – csalás gyanúja nélkül.
    .
    :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  19. Mit van ezen mit csodálkozni !!! Mivel a dohányárú jövedéki termék, így az abból származó haszon is a fityesssst illeti. Mivel tartanak attól, hogy valaki úgy adózik mint ők és véletlenül lenyúlnák a hasznot, ezért a 100-as sorszám feletti párttagkönyvek tulajdonosai nyerték el a jogokat. Amint néztem a névsorokat, nem az számított, hogy ki és milyen szakértelemmel, hanem mekkora nyelvvel rendelkezett és mit ígért a jövő évi választásra. Szegény vityának az a szerencséje, hogy a hazudozás nem növeszt, mert akkor már ülve nyalhatná a tejutat és nem érne rá szabadságharcot folytatni maga ellen.
    Ezek a Bibó kollégiumban nem a rendszerváltást, hanem a fosztogatás és gátlástalanság művészetét tanulták KISZ titkári bőrbe bujtatva. Szerencse, hogy van gravitáció, mert ezeket az evolúció a fán hagyta volna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  20. Eldrad
    2013. április 24. szerda
    10:21

    +++++++++++
    Választás? Választási szövetség? Hö-hö.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  21. Mindenhol csak a haverok “nyertek”. Én is ismerek valakit, akinek az apja megyei Fideszes önkormányzati képviselő és láttam már Orbánnal és Bayerral közös fotón újságban is…….Ráadásul aki nyert, az informatikát tanult, életében nem volt kereskedő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  22. Miért ne? Montenegróban is a dohánymaffia feje a miniszterelnök.
    Ja, hogy ők nincsenek az EU-ban? Igaz, ott 50%-kal olcsóbb
    a cigaretta.Jönnek is errefelé, csak ki kell fogni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  23. Nagyon nem szívesen írom le véleményemet, de Magyarországnak úgy tűnik megpecsételődött a sorsa, magyarán szólva nekünk befellegzett!
    Gyakorlatilag hónapok kérdése és megszűnhetnek a munkahelyek. A magyar ipar, mint olyan gyakorlatilag 10-15-20 éve megszűnt. A falvak életben tartóját, a szövetkezeteket rég kivégezték, gátlástalan hiénák bitorolják az egykori közös vagyont, földeket, gépeket, szőlőket, borászatokat és halastavakat egyaránt. A vidéki paraszt a lét szélére sodródott, mivel se elköltözni, se vállalkozni nem tud, éhen döglik, vagy lop, hogy megmaradjon valahogy. Azok a cégek, amelyek még talpon maradtak, azok az egyre fogyó megrendelés, a naponta csökkenő vásárlóerő, az országból elvándorolt potenciális ügyfélkör következtében maguk is fizetésképtelenné válnak, csődöt jelentenek. Százezrek kerülnek utcára, akiknek egyre kisebb hányadának lesz esélye külföldön munkát kapnia. A közteherfizetés elmaradásával nem lesz fizetésük a közalkalmazottaknak és közhivataloknak, először csökkentik, majd ilyen-olyan okokra hivatkozva, bonyolult átszervezésekkel megszüntetik munkahelyeiket. Az öregek elveszítik a nyugdíjukat, ha nem tesznek valamit, napokon belül éhen döglenek. Aztán a pénzhiány miatt leáll a tömegközlekedés, nem lesz pénz a vasút, a buszhálózat, a kórházak, a mentők, a tűzoltók, a rendőrség, a honvédség működtetésére, a totális káosz lesz az úr. A következmények kiszámíthatatlanok, lehet, hogy egy békés gigademonstráció után elzavarnak a pokolba minden idióta, gazember, tolvaj politikust, de az is lehet, hogy a végletekig elkeseredett tömegek spontán törni-zúzni kezdenek és lángba borítják az országot. Ha Orbánék nem fejezik be heteken belül ámokfutásukat, a pokol fog Magyarországra költözni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  24. Hadd szívjon a vekkeres !
    Ha már nemzeti dohány, akkor béke-pipa (peace pipe).
    A dakota főnök szívja azt el a világ indiánjaival.
    A gazdaság érdekében fölöttébb.
    http://www.youtube.com/watch?v=I1ctz2jT8l8

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  25. Változnak az idők és a szleng. Azért biztosan megérti mindenki:
    MOST EBBEN VAN A:
    “NAGY DOHÁNY”!
    .
    Ugyanis ez most a nemzeti.
    Gyermekkoromban a hadirokkantak kapták (állítólag), közben
    azt beszélték: VETTEM EGY TRAFIKOT.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  26. Mi lesz azzal a több ezer emberrel akiknek megszűnik a munkahelye,ő velük miért nem törődik a tisztelt kormány.Törvényeket csak olyat kéne hozni ami nem megnyomorítja a másikat,és mi az hogy nemzeti koncesszió a kurva anyjukat hülyítsék mondják hogy a havernak kell és kész.Mire itt esetleg lenne egy kormány váltás ami eléggé reménytelen jelen körülmények között addigra itt már kő kővőn nem marad semmi.Meg is érdemeljük a sorsunkat ,meg ezt az ocsmány hazug kormányt is………………………………………………………………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  27. Csacsicska Tamás

    Nem kell háborogni! Mindenre van megoldás!
    .
    Amikor mi jövünk, az első törvények között lesz egy félsoros: a dohány-kereskedelmi monopólium megszüntetése. Képzeljük el a fideszes csávókat, akik pár hónapja ruháztak be a business-be.
    .
    Lesz sikoltozás!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  28. Kedves Sandokan , biztos nyertek zsido vallasuak is epp ugy mint kinaiak, de ami a legfontosabb Fideszes kaderek kaptak a legtobbet ugyanis piac ujra elosztasarol szolt az egesz by Lazar Jancsika aki nyilvan szep kis hasznot huz ket oldalrol a helikonos spanjatol meg akik voltak olyan hulyek es szazalekot fizetnek a bevetelbol ezeknek a tetveknek Rogan is erdekelt kb ugy mukodik mint a vedelmi penz a maffianak ! NAGYON NAGY BAJOK VANNAK MAGYARORSZAGON , ES UGY LATOM FELELOSOK SOHA NINCSENEK , BUNTETLENUL LOPHAT , HUTLENKEZELHET, CSALHAT A FIDESZ TULAJDONKEPPEN BARMIT MEGTEHETNEK ES SENKI EGY SZOT SEM SZOL ! Magyarorszag halalra van itelve , errol az emberek tehetnek mert sotetek , irigyigyek, rasszistak , es a tartas szot a becsuletet sajatsagosan ertelmezik , raadasul KATASZTROFALISAN EGESZSEGTELENUL ETKEZNEK JA ES OKOSABBAK MINDENKINEL !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  29. Csacsicska Tamás
    2013. április 24. szerda
    19:26
    .
    Mint ahogy ők tették a nyerőgép üzemeltetőkkel.
    Most meg az SZRT már teszteli az online kaszinóját. Ott még azt sem lehet ellenőrizni, hogy aki játszik nagykorú-e?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. Húsz éve, amikor először jártunk az USA-ban a férjem még dohányzott. Elfogyott a cigije kérte a vendéglátónkat, hogy hozzon neki egy dobozzal. Ő azt mondta, hogy ha minden áron cikizni akar, akkor menjen és vegyen magának, mert ő az egészségügyben dolgozik, szülésznő és nem teszi ki magát annak, hogy valaki meglátása, hogy cigarettát vesz. Magyarországon 2013-ban kórházigazgató (!) nyert koncessziót trafik üzemeltetésére. Lehet, hogy tüdőgyógyász a doktor úr, és a magán rendelésén még busás áron gyógyítja a bronchitiszes, tüdőrákos betegeit? Tripla haszon: kórház, trafik, magánrendelés!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  31. A jobboldal gazdasági hátterének biztosítása a szűkösebb időkre.

    Debreczeni leírja A politika fertője című könyvében, hogy amikor az orbán könyv előkészületeihez interjúvolta a címszereplőt, az hibájául rótta fel Antallnak, hogy nem teremtette meg a jobboldal gazdasági hátterét 8-10 nagytőkés “feltőkésítésével”, akik finanszírozzák a pártot ellenzéki pozícióban.

    Nos ő ezt a hibát nem követi el, most történik a csókosok helyzetbe hozása, feltőkésítése.
    Ezért nem készítettek a nagy törvénykezési rohamban pártfinanszírozási törvényt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  32. “Valójában azonban szó sincs erről. Sőt, ellenkezőleg. Paradox módon azt támogatja a kormány, hogy orvosok hada lehessen érdekelt abban, hogy minél több cigaretta fogyjon, minél több egészség romoljon ezáltal. Számos településen számos doktor kapott ugyanis jogot arra, hogy trafikot működtessen, ami által nyilván az lesz az érdeke, hogy minél nagyobb haszonra tegyen szert. Szülész-nőgyógyász is kapott például dohányboltot Miskolcon. A szinva parti-városban is bőven jutott fideszes rokonoknak a koncesszióba kiosztott üzletekből. Takács Gábor kormánypárti önkormányzati képviselő maga ugyan nem nyert a pályázaton, de felesége, Aswad Dina, aki jelenleg a Fux Zrt. kereskedelmi igazgatója négy boltot is kapott – tudtuk meg a városban. A helyi fideszes képviselő anyósa, a szülész-nőgyógyász dr. Aswadné dr. Gazdik Irén szintén négy trafikot üzemeltethet majd és négy üzletet kapott Takács Gergő, aki a helyiek szerint vélhetően a miskolci politikus testvére. A család üzemelteti egyébként a Martin-Kertváros és Szirma közötti benzinkutat.

    Nyilván az egészség jegyében pályázott és nyert koncessziót a megyei kórház főigazgató-főorvosának lánya és felesége – mondta lapunknak a névtelenséget kérő miskolci férfi, aki szerint dr. Csiba Gábornak, a megyei kórház főigazgató-főorvosának lánya Csiba Anna Eszter is nyert a pályázaton. A megyei közgyűlés kormánypárti tagjának, a Stratégiai Szövetség a Magyar Kórházakért egyesület elnökének, a csipszadó ötletadójának lánya a jövőben Miskolcon és Sajószentpéteren üzemeltethet dohányboltot, de Sajószentpéteren dr. Csiba Gábor Tamásnénak is jutott két üzlet. A helyiek szerint az asszony a főigazgató-főorvos felesége. “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  33. Mist,

    “most történik a csókosok helyzetbe hozása, feltőkésítése.”

    Most ??? 3 éve egyfolytában. A dohánybiznisz kétségtelenül menő dolog, de a kinyerhető haszon eltörpül a földbérletek mellett, ahol szintén a fidesz-közeli pályázók voltak több lépésnyi előnyben az állítólagosan kiemelten támogatott családi gazdálkodókkal szemben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  34. Nézzétek:
    .
    http://atv.hu/belfold/20130424_homalyos_palyazati_rendszer_felhaborodtak_a_trafikosok
    .
    - Ott van a bejátszásban az az egyre jobban beguruló boltos. Gondoljátok el: mi lesz vele? Miféle lehetőségei vannak, hol, fog ő, és sok ezer hozzá hasonló munkát találni júniustól? Mi lesz a családjukkal?
    .
    Mordorban mindez senkit nem érdekel, úgy tűnik. Senkit nem érdekel, hogy ezzel újabb tízezrek kerülnek egy csapásra a szakadékba. Nem érdekel az sem senkit, hogy mindebből a fitymesz- prostituáltak és ezek haveri köre fog még jobban meggazdagodni.
    .
    Senki nem szervez egész országot lebénító, hetekig tartó, korrupcióellenes demonstrációt, senki nem ordítja ezzel tele a külföldi sajtót, még aki/ akik megtehetnék, azok sem.
    .
    Ez utóbbi pedig érthetetlen dolog.
    .
    A fitymesz népszerűsége pedig továbbra is töretlen.
    .
    Immár teljesen pofátlan, afrikai szintű korrupció tombol, már a legutolsó fitymesz- prostituált tizenéves nyikhaj hülyegyereke is “pályázatot nyer”, ennek következtében tízezrek mennek reménytelenül tönkre (egyetlen hónap alatt), és az ezt okozó bűnbanda népszerűsége töretlen.
    .
    Vigyázzban álla az ész.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  35. Eldrad
    2013. április 25. csütörtök 12:46

    Teljesen egyet értek veled, és értetlenül állok az egész előtt.
    Miért nem képes az ellenzék egy ekkora horderejű ügy mellett egységesen kiállni, és mozgósítani? Miért csak a nemzeti ünnepeken szónokolnak ?
    Annyi lehetőség lett volna. A földek lenyúlásától az egészségügyesek nyugdíjazásán keresztül a trafikok újraelosztásáig.
    Talán félnek, hogy kezükbe pottyan az amit szeretnének?
    Vagy várják, hogy az UNIO kaparja ki a gesztenyét? Hát azt várhatjuk:
    .

    Igaza van Bartus Lászlónak, de hozzá kell tennem nagyon szomorúan, hogy sajnos.
    Nem kollaboráló és öntömjénező, hanem tenni akaró ellenzéki párt és vezető kell!
    .

    Eldrad írta:

    “egész országot lebénító, hetekig tartó, korrupcióellenes demonstrációt”
    .

    Ellenzéki pártok! Rajta! Hogy már ne csak a szátok járjon!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  36. Nagyon rákapcsoltak a fiúk, ennyire sürgős mindent ellopni, haveri, rokoni kézbe adni mindent, amit még lehet?

    http://nol.hu/belfold/20130425-foldosztasra_keszulnek_a_nemzeti_parkban_

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  37. Fogjunk össze,váltsuk le ezt a korrupt hazug kormányt, tönkre tették az egész családunkat, 20 éve móüködő családi vállalkozásunkat,ráadásul a feleségem most jött vissza gyesről,aki egész életében ezt csinálta, és nem nyertünk,mert nem nyaltunk,nem fizettünk kenő pénzt,csak egyszerűen mindig becsületesek voltunk,rendessen adóztunk, és munkanélküliek lettüjnk! Hajrá Magyarország

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  38. tudjuk-e kinek nyal a főnök?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. Nagy Csaba , eleg naivak voltatok ha beadtatok mert nyilt titok volt mar vagy 5 honapja hogy vagy fizetsz vagy nem kapod meg! Ennyit a tetves korrupt tolvaj szemet Fideszes Hordarol! Amugy Lazar es Rogan a 2 fokolompos , de azert jo a duma amit eloadtak a dohany ellen az egeszseges magyarorszagert ! Vendeglato egysegeknek annyi , cigizni nem lehet, cigit arulni nem lehet, nyero gepeket betiltotta Orban egy szemelyben , alkoholra meg nem nagyon van penz! Nem gaz de ezekre a helyekre nem kell sor , bor , udito, villany, alkalmazott , na igy tettek tonkre a vendeglato egysegeket a 27%-os ALJASAN MAGAS SZEMET AFAROL MAR NEM IS BESZELVE! LE A MOCSKOS KORRUPT FIDESZES MOSLEKOKKAL! ELJEN BAJNAI GORDON ES A DEMOKRATIKUS ELLENZEK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  40. Eldrad
    Miért nem nyerhet egy tini pályázatot,
    amikor egy csecsemő, már születése előtt is szerzett vagyont?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. Leo Klein

    Hát ha valaki ,én nagyon vártam a Bajnait, de október óta egyetlen jó (tökös)
    megmozdulása nem volt.Nekem óriási csalódás. Legalább is eddig.
    Nem is beszélve a környezetéről ( Juhász, Szigetvári) Brrrrrrrr!!!!
    Lagymatag ,erőtlen ,teszetosza nem lesz bosszú- mondja. Ok !! ne legyen!!
    De akkor mi lesz?? Mindenki elsétálhat a lóvéval,mert ez igy civilizált??
    Palcsó Tomika és az 5 (öt) trafik , meg a kajászói földek akkor kóserek???
    Mert ilyesmiről még egyetlen büdös szót se szólt,bezzeg Brüsszelbe kiszaladt megvédeni a simicska pénzét.És most nekem ne gyere valami gyurcsányozós terelő dumával. Igy van ,ahogy leirtam vagy nincs igy?
    Én szivesen dicsérném”cázárt”,ha lenne miért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  42. http://index.hu/video/2013/04/25/hallo_kell_a_trafikom/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. Na milyen kicsit a világ, a Krskó Tibor az osztálytársam volt általános iskolában.
    Úgy látszik tud helyezkeni a Tibi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  44. Kicsi a világ, nem kicsit. Elnézést. Egyszer ő vitt haza amikor elkezdett vérezni az orrom. :) De vezéregyéniség volt már 1984-ben is. Hiába, ezeké a világ, nem a nyusziké. De én akkor is inkább leszek nyúl mint ragadozó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  45. Bejött az, amit 3 nappal ezelőtt a 4-es számú hozzászólásomban
    “megjósoltam”, bár nem kellett hozzá különösebb jóstehetség.

    http://www.hir24.hu/belfold/2013/04/25/kicsinek-talalja-a-trafikok-hasznat-lazar-janos/~~fokusz
    Azt javasolja,emeljék 2 és félszeresére a nemzeti dohányboltok profitját.

    Eddig is jövedelmezőek voltak a trafikok, amíg mindenhol lehetett dohányárut kapni, ezután, hogy monopolhelyzetbe kerültek, valóban jogos a haszonkulcsot többszörösére emelni.
    Eddig sajnos nemzetietlenek, idegenszívűek voltak a trafikosok, pfujjjjj

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  46. Hab a tortán,hogy miután az orbáni ánuszfényesítők megkaparintották az őket kérdésesen megillető üzemeltetési jogokat,az egyik főrabló benyújtott a Bűnök Házának egy javaslatot,mely szerint jelentősen meg kell emelni a dohányáruk értékesítése után járó haszonkulcsot.
    Ha még erre sem mondják azok az emberek aki ezidáig kormányhívők voltak,hogy utolsó aljas bűnbanda a fidesz,akkor azok mit nevezhetnek bűnnek?!…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  47. Az sem zavarja őket, hogy megint azok értek révbe, akiknek amúgy is volt hátországa, sokan pedig elvesztették a jövedelemforrásukat és kvázi munkanélküliek lettek. Ez is a “tíz év alatt egymillió munkahely” és a “munkahelymegtartó” maszlagok szellemében került megoldásra?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  48. Ez az egész meg volt bundázva csak a nagyok nyertek,ahhoz képest ,hogy mindenki azt mondta,hogy a kisembereken akarnak segíteni ,hát persze hogy nem így lett a gazdagoknak kell ,hogy még több legyen.
    Mi 2 pályázatot adtunk be és egyik sem nyert pedig gyesről mennék vissza dolgozni és erre pont jó lett volna,de hát ez van nem mindenkinek van rokona ismerőse a parlamentbe,különböző pártoknál!!
    Ahhoz képest hogy a legelején 3-5 % volt az árrés most a hirdetés után meg kell emelni 10-12%-ra mert szegény gazdagoknak nem elég a pici nyereség mindig csak több és több kell!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos