Ronai and Ronai
AMERIKAI

Rezsicsökkentés: megy a parasztvakítás ezerrel 2013. április 4. csütörtök 18:52 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(60)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Rezsicsökkentés: megy a parasztvakítás ezerrel

Budapest – Még a Fideszt is meglepte, hogy a magyar társadalom nagyobb része milyen primitív szinten gondolkodik. Sok ember még mindig beveszi a legátlátszóbb hazugságokat, Selmeczi Gabriella szóvivő nem tud akkorát hazudni, amit az emberek el ne hinnének. Már új dakota mondás is született ezzel kapcsolatban: minél kevésbé igaz, annál inkább hihető.

Bár a fényes külsőségek között beharangozott rezsicsökkentés fékezi a gazdaságot és szinte minden más területen drágítja az életet, az emberek szívesen dugják a homokba a fejüket, és mindent elhisznek az őket hülyítőknek. Ennek legújabb bizonyítéka az a bejelentés, miszerint két hét alatt 310 ezer aláírást gyűjtöttek a Fidesz aktivistái a rezsicsökkentés megvédése érdekében.

A kormánypárt szóvivője, Selmeczi Gabriella szerint azért van szükség az aláírásokra, mert “a baloldal minden egyes pártja, szervezete megtámadta” és el akarja lehetetleníteni a rezsicsökkentést. Szerinte azonban ez nem meglepő, mert a szocialisták és a “Bajnai-formáció tagjai” is “inkább a tőke oldalán állnak, inkább a multinacionális cégek érdekeit védik”.

Az aláírásgyűjtés addig folytatódik, amíg van olyan magyar ember, aki szeretné támogatni az akciót.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (22 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +18 ( 22 szavazatból)
Rezsicsökkentés: megy a parasztvakítás ezerrel, 4.5 out of 5 based on 22 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(60)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

60 Reader’s Comments

  1. a számlák közül csak egyen szerepel a a fogyasztás,a másik kettőn nem szerepel fogyasztás.olyan mérges vagyok,nem elég hogy ilyen messze sikerült munkát kapnom,az otthoni rezsi majdnem több,mint az itteni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  2. Érdekes, amikor 2010-ben a fidesz megszüntette a GÁZÁRTÁMOGATÁS-t a csóróknál, nem tüntették fel a számlán.
    Most visszaadnak belőle, nagy kampánnyal a gazdagoknak is.
    Ilyen primitív, buta, birka népet (tisztelet a kevés kivételnek) nem láttam mint a magyar!
    Nem képes gondolkodni!
    Nekünk mindig Mohács kell!
    Olyan jó volt Kádár alatt 40 évig? Most jöhet a következő diktátor aki a pofánkba hazudik mindent?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  3. A cseh rezsicsökkentést a szolgáltató – saját hatáskörben – hajtja végre. Az utolsó bekezdésben olvasható a miértje is: liberalizálás (a sajátos magyar állami tulajdonba vétel és a monopolhelyzet kialakítása helyett).

    “10 százalékkal csökkenti a csehek gázárát az RWE
    2013. április 2. kedd 13:46:59
    Májustól tíz százalékkal csökkenti a gázárakat az RWE energetikai csoport Csehországban – jelentette be az RWE kedden.
    .
    Tomás Varcop, az RWE menedzsmentjének tagja a Právo című napilapnak elmondta: a cég ezzel kíván reagálni arra a helyzetre, hogy a csehek az utóbbi időben egyre gyakrabban váltanak szolgáltatót az alacsonyabb ár miatt. Ilyen értelemben ma a cseh energetikai piac az egyik legdinamikusabb piac Európában.
    .
    A tavalyi évben például 350 ezer ügyfél váltott gázszolgáltatót, ebből 250 ezer ügyfél az RWE-csoportot hagyta el, ami lépéskényszerbe hozta a társaságot. Jelenleg az RWE mintegy 1,6 millió ügyfélnek szállít földgázt, ami a cseh piac mintegy 44 százaléka – mutatott rá Varcop. Néhány éve a szolgáltató ellenőrizte a cseh energia piac több mint 60 százalékát.
    .
    A csoport szeretné, ha módosulna az RWE-ről alkotott kép a cseh közvéleményben. A csehek szerint az RWE ugyan megbízható, de drága szállító, ezért sokan megpróbálják “olcsóbbra váltani”. Csehországban ugyanis néhány éve liberalizálták az energiapiacot, minek következtében számos alternatív – kisebb és olcsóbb – szolgáltató jelent meg, akik sikeresen csábítják magukhoz az ügyfelek tízezreit. “Az árcsökkentéssel a piac alakulására reagálunk, mert szeretnénk megtartani ügyfeleinket” – állítja Varcop. Hozzátette: az RWE garantálja, hogy az általa szolgáltatott földgát ára a jövő évben is változatlan marad.”
    http://m.mfor.hu/cikkek/10_szazalekkal_csokkenti_a_csehek_gazarat_az_RWE.html
    .
    Tegnap másutt egy európai-energiaár grafikon is volt mellékelve, miszerint a magyar energiaárak a középmezőnyben találhatók. (Már nem találtam meg a grafikonos cikket,de a szövege a fenti volt.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  4. Az ellenzék meg ostoba.Hiszen nekik már rég kéne gyűjteni az aláírásokat a 20%-os rezsicsökkentésért! Melyet az ÁFA csökkentésével lehet legegyszerűbben elérni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  5. Tegnap két ötven körüli nyilatkozatgyűjtőt bántalmazott ismeretlen tettes!
    Komló polgármesterét pofonvágta egy megtévesztett bányász!
    Most akik képesek ilyen adatgyűjtéshez adni a nevüket, ezek is megkapják a magukét – szép, új világot szabadított ránk ez a banda.
    Elkezdődik az “egyenként vadászunk le”,…. egymást….és mi lesz ebből?!
    Az ellenzéknek nem kellene hülyére vennie a lakosságot, rezsit mindenkinek kell fizetnie – ezt még a gyerek is tudja, ha valami jó a lakosságnak, arról valószínűleg nem kellene megkérdezni, csak az elmebetegektől…..
    Azt nem kérdezték, hogy elvegyük-e a rokkantak nyugdíját, az utazási jegyeiket, a mnyp-i pénzeket, stb. – ezt kellett volna megkérdezni, de nem tették! Miért?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  6. Ja, egy másik, fideszes történet!
    Kecelen a templomban gyűjtöttek aláírást, a helyi TV-ben is látható volt.
    Lesz majd valaki, aki kiveri ezeket a templomból, ha már koldulni tilos!
    Érdeklődéssel várom dr. Erdő Péter megnyilatkozását!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  7. ha ez a rezsicsökkentés komoly dolog lenne,akkor nincs értelmes ember ,aki ezt gátolná, de mivel valami csavar van benne,alá kell íratni az emberekkel,hogy később a felelősséget legyen kire át hárítani. ha a Fidesz becsületesen kormányozna,akkor nem kellene félnie senkitől a választásokon,de mivel “csak ” a hatalomhoz ragaszkodnak,így van mitől félniük. én nem vagyok egyik pártnak sem tagja,csak úgy érzem a saját bőrömön,hogy valami nincs rendbe,mert 11 évvel ezelőtt is 52000 ft ,volt a fizetésem,és most is annyi. ki lehet számolni,akkor mire volt elég ,és most mire elég.a magyar ember még mindig híres volt a munkájáról,a dolgozni akarásáról,most nem hagyják őket dolgozni.gyerekként én is dolgoztam a földeken,és bármilyen kár érte az állattartót,vagy a mezőgazdaságban bármilyen aszály volt,jégverés,vagy túl sok eső,senkinek nem fizettek kártérítést. most bármi nem sikerül ,nem baj ,állambácsi fizet.,mert kár érte a gazdákat, régen tudták mikor kell vetni,mikor milyen munkát kell elvégezni a földeken,most meg olyan emberek kezébe vannak ezer hektárnyi területek,tisztelet a kivételnek,akik csak esetleg fényképen látták ,hogyan is kell a földet meg művelni. legyen már végre egy olyan rendszer,ahol nem azt nézzük,hogy ki milyen pártnak a tagja,hanem a SZAKTUDÁS legyen a mérvadója,annak,hogy ki mit csinál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  8. Ellenzékiek, ha egyáltalán elleneztek valamit, most a fideSS nektek dolgozik, ha RÁÉRTEK talán felhívnátok a figyelmet rá kinek is hoz HASZNOT az aláírás.
    IDÉTLENEK!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  9. A gázártámogatás nem járt a gazdag medencentulajoknak, ezért megszüntették!
    Most van rezsicsökkentés, 1-2 ezer forintért a birka beájult, a több 10 ezres csökkenést elérők pedig jót röhögnek a markukba!
    A 16%-s SZJA-val is mindenki jól járt, ha nem, akkor pedig úgy járt….
    Unortodoxiában a gazdagokat támogatják a szegények, létharmattal megszavazva!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  10. Farkas Jánosné

    Az a helyzet, hogy ez egy igen bevált koreográfia, már sokszor alkalmazták.Emlékezzetek vissza, a benzinárba beépítették a KGFB díjat a hetvenes években.Aztán kiépítették, de a benzin nem lett olcsóbb.Regényt lehetne az ilyen és ehhez hasonló trükkökről.Mindig bevették, sőt még fel voltak háborodva, amikor én kritizáltam a dolgot.Ma már csak rálegyintek…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos