Ronai and Ronai
AMERIKAI

Mégis vonulhatnak a Nemzeti Érzelmű Motorosok 2013. április 19. péntek 10:43 Forrás: AN

  • Hozzászólások(42)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Mégis vonulhatnak a Nemzeti Érzelmű Motorosok

Budapest – Igaz, most nem szólítanak fel senkit arra, hogy adjon gázt, és elkerülik a Dohány utcai zsinagógát. A lényeg azonban ugyanaz: egy gyomorforgató, minden normális emberben hányingert keltő masírozást engedélyezett a rendőrség.

Bár Orbán Viktor a múlt héten a parlamentben utasította Pintér Sándort, hogy tiltsa be a nemzeti érzelmű motorosok április 21-re tervezett felvonulását, és Szájer József is eldicsekedett az Európai parlamentben, hogy mifelénk, Magyarországon milyen kemény eszközökkel lépnek fel a nácik ellen, utóbb mégis engedélyezték a Nemzeti Érzelmű Motorosok felvonulását.

Igaz, más – egyelőre ismeretlen – útvonalon, és más elnevezéssel. Tavaszi idénynyitó rendezvényként hirdetik a nemzeti érzelmű motorosok a felvonulásukat.

Itt álljunk meg egy pillanatra, hogy megkérdezhessük: mitől nemzeti érzelmű egy motoros? Miközben, és gondoljuk végig ezt is, minden magyar ember nemzeti érzelmű. Nem csak azok, akik Árpádsávos zászlókkal és aljas eszmék árnyékában bőgetik a méregdrága külföldi motorjaikat, hanem azok is, akiknek természetes dolog, hogy ők magyarok. A nemzet tagjai, és nincs rá szükségük, hogy ezt hangosan és látványos külsőségek közepette kinyilvánítsák.

Annak, hogy valaki nemzeti érzelmű motorosnak mondja magát, ebből kifolyólag az égvilágon semmi értelme nincsen. Informatívabb lenne, ha a derék fajvédők azzal hirdetnék magukat: náci érzelmű, vagy: kirekesztő motorosok.

Ez csak zárójel volt, a lényeg, hogy vonulhatnak a nácik. Más elnevezéssel és más útvonalon. Ez pedig felvet még egy kérdést: attól, hogy egy náci nem nácinak mondja magát, mert meghunyászkodik a hatalom előtt, és megváltoztatta a gyomorforgató rendezvénye nevét, vajon nem ugyanúgy náci, mint annak előtte? Aki nem a zsinagóga mellett szennyezi motorjával a város levegőjét, hanem néhány száz, esetleg ezer méterrel távolabb, az ettől már nem náci, hanem valami más?

És egy utolsó kérdés: mit gondoljunk arról a kormányról, amely egyszer betilt egy rendezvényt, majd néhány nap múlva, miután azt gondolja, hogy elvonultak a feje fölül a viharfelhők, ismét engedélyezi? Nemzetinek nevezhető ez a kormány, vagy csak, mint az említett motorosok, nemzeti érzelmű?

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (13 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +17 ( 21 szavazatból)
Mégis vonulhatnak a Nemzeti Érzelmű Motorosok, 4.7 out of 5 based on 13 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(42)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

42 Reader’s Comments

  1. nemzeti érzelmű ? idióták. orbán = nemzet ?

    ezek a “nemzeti” érzelgős fidióták állnak most sorfalat a Kossuth téren ?

    http://index.hu/belfold/2013/04/19/ujabb_kossuth_teri_fakat_vagnak_ki/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  2. Pávatánc megvolt, Európa nagyjai kellőképpen elbódultak orbán és szájer színpompás előadásától.
    És, hogy egy klasszikust is idézzek, ” a kutya ugat, a karaván meg halad..!”.
    Ha így folytatódik ez az ocsmány cirkusz, előbb – utóbb én is EU ellenes leszek, mert a brüsszeli, strassbourgi hölgyek, és urak elviselik a legaljasabb sértéseket is, sőt inkább a vakot és süketet játsszák, csak nehogy valamilyen szankcióval kelljen élni az orbáni hazug rezsimmel szemben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  3. Ennek semmi veszélye nincs. Hitler úr is megígérte, hogy ….
    Mondta Chamberlain.
    Ja, vágják a Kossuth tér fáit.
    Drága jó admin, még mindig nincs igazam, hogy a gyógyszer az RPG családban van ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  4. Remélem, az EU.most már tényleg kizárja ezt a szemét bandát. Most is szapulja ez a szemét Őket. Ez nem igaz, hogy nem veszik észre, hogy hülyét csinál Belőlük, Mindenkiböl?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  5. Remélem, az EU.most már tényleg kizárja ezt a szemét bandát. Most is szapulja ez a szemét Őket. Ez nem igaz, hogy nem veszik észre, hogy hülyét csinál Belőlük, Mindenkiböl? Összesen 2 hozzászólás volt. Melyik a hasonló? Féltek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  6. Csinálhat az EU amit akar. Ha büntet, az is a Fidesz malmára hajtja a vizet. Kommunikáció kérdése. A (“ballibsi kommunisták félrevezették az Eu-t”) Még sajnálni is fogják szegény Viktort. Olyan egyszerű az élet a Fidesz alatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  7. commandante
    “előbb – utóbb én is EU ellenes leszek, mert a brüsszeli, strassbourgi hölgyek, és urak elviselik a legaljasabb sértéseket is, sőt inkább a vakot és süketet játsszák, csak nehogy valamilyen szankcióval kelljen élni az orbáni hazug rezsimmel szemben.”
    .
    Félreérted a helyzetet. A brüsszeli politikusok – és a nyugati polgárok – életükben összesen sem találkoztak össze annyi politikai és jogi aljassággal, mint amit újabban OV és csapata eléjük tár. Olyanyira ismeretlen számukra ez a Balkánon is túli mentalitás, hogy még nem is tudnak vele mit kezdeni.
    De bízzál benne, megtanulják kezelni, habár a saját kárukon és a nyugati szavazóik anyagi kárán.
    Lesz itt még nyilvános nemulass!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  8. Tipikus kétfenekű megnevezés. Ha egy kutyát ebnek neveznek, az attól még kutya!
    Talán arra a napra egyáltalán nem kellett volna semmiféle vonulást engedélyezni az Élet menetén kívül! Abban az esetben lehetne mondani azt, hogy a hatalom nem tűr meg semmiféle szélsőséget.
    De hát a kutya, az csak kutya! Akár melyiket, akár honnan nézzük!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  9. proaktív,
    nem értem félre a helyzetet.
    Jómagam életem jó részét Európa, Magyarország, és Dél – Ázsia országai között ingázva éltem, élem a mai napig. Ne legyünk naivak, jól értik ők, amit érteni akarnak. Érdekes módon saját országaikban keményen, és következetesen fellépnek még az orbáninál jóval enyhébben “kilengők” ellen is. Ellentétben veled, én azt gondolom, hogy nem fognak keményen szankcionálni, mert szemben az orbán által szajkózottakkal, nem a mostani néhány számukra negatív lépés, bankadó, rezsicsökkentés, stb…, hanem a hosszú távú gazdasági érdekeik kívánják azt, hogy ne konfrontálódjanak nagyobb mértékben a jelenlegi rezsimmel. Több nagy bank, és multinacionális cég vezetője kinyilvánította, hogy túlélő üzemmódra kapcsolna Magyarországon, hiszen orbán hatalma sem tarthat az örökkévalóságig. A politikáról pedig jól tudjuk már a nagy hódítások, és a gyarmatosítások kora óta, hogy minden esetben a gazdasági érdekek vezérlik. Most sincs ez másként.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  10. Egy hosszabb egyenes részen előírni nekik a 120-as tempót de előtte kifeszíteni az erős drótot a szükséges magasságban ! Csak úgy a szép tavaszi idő üdvözlése végett ! Hisz ők is csak ezért vonulnak ??!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  11. A törvény szerint egy felvonulást, tüntetést, csoportosulást Magyarországon nem kell senkinek engedélyezni. Csak kötelező bejelenteni a rendőrségen, akiknek kötelező biztosítani a résztvevők biztonságát, és a többiek szabadságát – pl. egy esetben betilthatják a vonulást: ha az a közlekedésben aránytalanul nagy felfordulást okozna (nincs pl. párhuzamos folyosó). Ezért is volt törvénytelen ov nagyhangú “utasítása”. (Mellesleg Gyurcsányt épp emiatt akarták börtönbe küldeni: hogy 2006-ban “utasította” volna a rendőrséget, meg hogy a sukorói beruházásnál “utasította” volna a tárgyalókat, csakhogy ez nem bizonyosodott be.) Az egyetlen megoldás az lehetett volna, ha utasítja a birkamenetét (ezt megteheti, nem állami szolgáltató szervezet), hogy vonuljanak föl kedvenc motorosai ellen, és ő személyesen áll az élükre.
    Ha most többen azt mondjátok, hogy szigorítani kellene a gyülekezési törvényt, azt megértem, de gondoljátok meg! Ha pl. a tiltás indoka lehetne a zalaptörvényben is szereplő “nemzeti méltóság sérelme” akkor minden kormányellenes megmozdulást be lehetne tiltani, hiszen a kormány “a nemzet kormánya”, azt sérteni?!
    Az elv, hogy ameddig a gyülekezők valójában, konkrétan nem sértik az etnikai, vallási stb. csoportok méltóságát, addig tehetik. A motorosok is köszönthetik a tavaszt gázadással – de nekünk oda kell állni eléjük, és a szemükbe vágni az igazságot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  12. Kecskeméti Károly

    Naná, hogy mégis megengedték nekik.
    Túl sok szavazatot veszítettek volna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  13. talalom
    “A motorosok is köszönthetik a tavaszt gázadással – de nekünk oda kell állni eléjük, és a szemükbe vágni az igazságot.”
    Ne feledd, az “alaptörvény” teszi ezt lehetővé.
    Ez is pillanatok alatt változott át a gázzal faló fenyegetés elítéléséből tavaszi köszöntővé. Majd Kovács 113 István a helyszínen eldönti a teendőket.
    természetesen attól függ, hogy mit kapott parancsban előzőleg főnökétől és
    ő kivel szimpatizál a tüntetők közül. Egy kormány alkalmazottjának tudnia
    kell, hogy mi a feladata, különben repül. De repülhet akkor is, ha főnökét
    vonják felelősségre a helyszínen történtekért, mert ott Kovács 113 István
    intézkedett. Nem az aki a parancsot adta.
    .
    ÍGY ALAKULHAT AZ ALAPTÖRVÉNY SZERINT A KORMÁNNYAL
    SZIMPATIZÁLÓ, VAGY AZ ELLENZÉKI AKCIÓK SORSA IS.
    Legfeljebb utána Tündike “áthelyezett” bírósági ügye kerül helyére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  14. Ha jól hallottam, és jól hallottam, valamikor annó abban a világban, melyet ezek az általam nem tisztelt emberszerűségek visszavágynak, a gáz helyett a fürdő kifejezés volt a használatos.
    .
    És nem a felvonulást kellene betiltani, hanem azokat a “csoportulásokat” nem engedni létrejönni, melyek minden emberi normának (és aláírt szerződéseknek) ellentmondanak. És akkor jogosan tiltanák be a felvonulást, és szervezkedhetnének is ellene.
    .
    Orbánék ismét bizonyítottak. A pávatánc beindult. Ne azt figyeljük, hogy mit mond, hanem hogy mit tesz. Mit tett?
    Semmit, de azt jó hangosan, hogy hallja az egész világ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  15. Engem nem érdekel,hogy ki utasitgat kit( egyébként egy miniszterelnök egy normális országban miért nem utasithat? ezt már 2006 -ban sem értettem.)
    Felőlem a némethné is utasithatja a kocsis mátét, a lényeg az ,hogy a nácik ne vonulgassanak! És le van sz…….. a helsinki bizottság ,a tasz , az amnesty a levegő munkacsoport és az összes unszimpatikus ,tarisznyás senkiházi a
    “szólásszabadság” fóbiájukkal együtt. Nem is betiltani kellene ezeket, eleve létezniük se lenne szabad. Amig a fidesz 2006 -ban nem futtatta fel őket ,sehol nem voltak. A jobbik a miéppel együtt nem érte el a 2% ot. A fidesz nélkül ( és a totálisan hülye doktriner liberálisok nélkül) ma is ott lennének.
    És be kellene tiltani , mint ahogy a szatirok vagy a pedofilok is be vannak tiltva. Miért, ez mennyivel jobb, mennyivel humánusabb??? Bár a fene tudja ,ezek az eszement jogvédők majd még kitalálják ,hogy nekik is joguk van mit tudom én ,mihez. Ez egy agyrém , teljesen szembe megy a józan ésszel,az emberi értékekkel és mindennel ami jó és nemes.
    Persze a társadalom vesse ki magából , itélje el, határolódjon el, de mi van ha mégse teszi.? ( ahogy a magyar példa mutatja) Ennek az oka pedig az, hogy politikai zombik , önös érdekből, támogatják ,bátoritják ,(olykor teljesen nyiltan) az ilyen féléket. Még a “mi oldalunkon” is egyesek szabályszerűen zokognak ,hogy a szegény kicsi nyilasoknak báncsák a ” jogait”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  16. Na ez az Barry1! ez a lényeg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  17. Alaptörvény fabrikáló Szájer felelősségre vonta az EU. egyik illetékesét, hogy miért nem hallott arról a bírósági döntésről amelyik betiltotta a nyilas csürhe motorozását. Eltelt néhány nap, most újra őrjönghetnek . Szájer kérjen bocsánatot Európától, a jóérzésű emberektől !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  18. 12 m vékony drótkötél, (OBI) 2 fa között kötve, egy mozdulattal kifeszíthető. Hatásos!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  19. Gonoszka
    A felvezető rendőr motorosokra valószínűleg HATÁSOS!
    Viszont marad ez az elbaltázott alaptörvény, mellyel bárhol,
    bármikor, bárkivel azt tesznek, amit akarnak.
    Mindjárt ürügy is lenne rá.
    Szegény rendőrök és azok a gonosz komcsik.
    .
    Láthatjuk, egyszer betiltották, mégis szabadabban tehetik
    a törvény szerint, mintha nem lett volna betiltva.
    Ráadásként Áder még az EU-ban külön hangsúlyozta, hogy
    milyen jó a hogyishíjják negyedik változata. Hiszen neje,
    vagyis Tündike helyretesz mindent, ha nem szándékuk
    szerint alakul.
    .
    Most akkor hogy is állunk, ha betiltották is meg nem is?
    EZ A MI DOLGUNK, NEKÜNK KELL HELYRETENNI MÍG NEM KÉSŐ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  20. Túlavasuti

    Teszed le azonnal azt a vodkás üveget.. Most akkor kinek a felesége ez a szuper bombázó Tündike????? Na ,ugye , hozod itt a szivbajt a csóró áderre.
    Viccet félretéve , hol a roossebben vannak a brüsszeli MSZP képviselők.? Miért nem tartanak azonnal vetitéssel egybekötött sajtótájékoztatót a mégis engedélyezett náci motorozás ügyében ., bejátszva orbánt, szájert és az összes ,melldöngető nagyarcú fideszest, hivatkozva a negyedik izére az izével kapcsolatban. Na ettől kapok frászt . Ez nem ellenzék ez lósz@r , kedves mama. A kérdésre a válasz : Nem tiltották be. . A csávó az ólból azt mondta ,hogy aznap nem lehet ilyen felvonulás . Azt NEM mondta , hogy más néven és más útvonalon lehet! Azt mondta ,hogy aznap!!!!! nem!!!! Bajnaiék, PM , DK, MSZP, ILAN MOR!!!!!!, amerikai nagykövet,Mazsihisz Hol a francban vannak? Miért nem kérdezik öt percenként???? Miért nem verik bele az orrát a piszkába????
    Ezt mondja nekem meg valaki. Herr Meisterhauser!!!!!!! ELÉG A
    BLABLÁBÓL!!!!!! Ennél magasabb labda nincs!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  21. Túlvasuti, az egész csak a kifeszítés idejének kérdése. Egy kalaplengetés és 50 méterrel távolabb meg lehet húzni egy madzagot. De meg tudod magyarázni, hogy a rendőr miért jobb?
    Akkor?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  22. Legyünk őszinték, Gyurcsány sem lószart mondott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  23. Gonoszka
    “a rendőr miért jobb?”
    Úgy gondolom, azért mert nem a célzott személyek szenvedik el a közvetlen
    hatást. Lehet az is, hogy pont ők ússzák meg.
    A törvény szempontjából viszont mindenütt másképpen mérlegelik, ha egy
    hatósági személyről van szó és nem egy egyszerű motorosról. (mellékesen pont a célzott motorosok röhögnék)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  24. Na & ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  25. Szeretnél együtt röhögni a motorosokkal a rendőrökön,
    majd az elfogott agyon büntetett elkövetőkön?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  26. Tökmindegy , mert amint hallom az Életmenetet is lenyúlták ezek.
    Azt már a félnácik szervezgetik , csak idő kérdése mikor az egészek.
    ( Gondolom hagymázos álmaikban az összeérő vasúti síneken , egy fekete-téglás rideg szögesdrótos nagykapu a célállomása az általuk már részben lenyúlt Élet Menetének…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  27. Kedves Barry1! Normális demokráciában a törvények uralkodnak MINDENKI felett, és ezalól a miniszterelnök sem kivétel. Az úgy nem működik, hogy ha nekem nem tetszik egy törvény, akkor majd nem tartom be. Orbánnal az a baj, hogy ha nem tetszik neki egy törvény, csinál/tat másikat, és ezt a kétharmaddal megteheti. Sok társadalomtudós gondolkodik azon, hogy hogyan lehetne a demokráciát – benne a kisebbségek (nem az etnikai stb. kisebbségek, hanem az ellenzéki szavazók) jogait – megvédeni, ha egy erőszakos többség elfoglalja az összes, a kormány tevékenységét ellenőrizni hivatott intézményt. Ezek formálisan léteznek – AB, ÁSZ, igazságszolgáltatás – valójában azonban ov mániáinak hű kiszolgálói. Ezért lovagol az EU a bíróságok alávetésén, a törvények részletein. OV egyet megtanult az egyetemen: hogyan lehet kiforgatni a jogot az igazságosság, a méltányosság ellenében. Ha figyeled az EU-val szembeni érveiket, méterekre lóg ki a lóláb. Az orbánisták a részletek ismeretét kérik számon, miközben Sheppele és a többiek ízekre szedték a zalaptörvényt. Ez az egész nehéz kérdés, másutt is birkóznak vele.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  28. Csacsicska Tamás

    Tipikus esete, amikor a szavak már semmit sem érnek. Amikor vége az igazmondásnak, az egyenes beszédnek. Amikor a hazugság leplezetlen állami eszközzé válik.
    .
    Pávatánc? Orbán összevissza hazudozása vissza fog ütni rá: eljön egy pillanat, amikor senki sem fog elhinni neki semmit. Sajnos egy olyan országban, ahol el lehet rabolni 3000 milliárd forintot ellenvetés nélkül – messze van még ez a pillanat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  29. Nagyon jó, amit írsz.
    Sajnos ez érzelmi alapon – egyesek – nem értik.
    Milyen sz….ban vagyunk.
    Ilyeneken birkózik az ellenzék egy része is.
    .
    MÉG MINDIG NEM ÉRTIK AZ ÚJ TÖRVÉNY ÁLTAL AZ EGYHÁZÁLLAMNAK
    LEGALÁBB 20 ÉVRE ADOTT LEHETŐSÉGEKET.
    .
    Nem tudom miért kell várni, hogy ők is megérezzék.
    Kell ehhez egy-két újabb Ócsa?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. Ahogy a másik szálon is vala. Mert tényleg erre fussa a politika

    Andy Mage
    2013. április 19. péntek
    09:12
    Közben dübörög a nemzeti hülyének nézés programja.
    http://endresy.blogspot.com/2013/04/hulyenek-nezes-motorizalva.html
    Támogatva azokat, akiknek a programja a pogrom.

    bmk
    2013. április 19. péntek
    09:12
    Namármost ugye az “Adj gázt” címzetű motoros felvonulást betiltotta a nemes vezér, DE mivel a magyar találékony, így más elnevezéssel (valami Tavaszváró motoros találkozó, vagy mi) természetesen meg lesz tatrva.
    .
    Úgyhogy kamerákat előkészíteni, ha “gáz van” videózni, és külföldre küldeni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  31. talalom

    orbán eddig 8623 esetben szegte meg a törvényt. Most, kivételesen, csak a kedvemért……..,nem foglalkoznánk a 8622 másikkal???,
    Mégegyszer megismétlem: Ha a törvény teszi lehetővé, hogy ezek zavartalanul vonulászhassanak és teli pofával röhögjenek a képünkbe , akkor én( és most elnézést kérek mindenkitől) sz@rok arra a törvényre.
    Persze, nem vagyok hülye,tudom és értem ,hogy miről beszélsz de amit mondasz az egy “normális” országra vonatkozik, márpedig egy ország ,ahol a törvény nácikat védelmez(het) ,az nem egy normális ország Kész , a 22-es
    csapdája bezárult. Azonkivül. Mi az,hogy egy normális országban ( és itt lehet szó Izlandról,Svájcról, Új Zéladról vagy bárkiről) a miniszterelnök egyáltalán nem “utasithat”? Ezt már a TV ostromkor sem értettem. Ha egy ember jogosult arra , hogy tizmilliárdokról döntsön ,akár közvetetten is, befolyásolja milliók sorsának alakulását, az egy utcai felvonulással kapcsolatban kussoljon. Ez egy álszent ,farizeus hozzáállás. 2006 -ban is az volt. Ezt az elvet a pozicióra és nem a személyekre értem ( a mostani például egy kutyaól kifestésére is alkalmatlan.)Nem akarlak megsérteni ,mert ismerem a kommentjeidet és tisztellek ,de te vagy az aki még a rámpán is a törvényekről fogsz motyogni Bocs. Nácikat, nyilasokat, holokauszt tagadókat nem védhet semmilyen törvény ,semmilyen körülmények között. Még egy apró megjegyzés. A parlamenti többség mögött valójában egy (nem túl nagy)kisebbség van. A többi dologgal egyetértek.
    Andy Mage Pontositsunk egy hangyányit. Jó?

    A csuti ól lakó nem az” adj gázt” tiltotta be, hanem azt mondta ,hogy AZON A NAPON SEMMILYEN (!!!!!!!!!!!!) olyan megmozdulást nem fognak engedélyezni ,amely sérti az élet menetének a méltóságát.EZZEL hencegték körbe európát
    (included husband of Mrs. Szájer) Komolyan gondolja bárki,hogy ha ezek a motorosok “rózsaszin pelikánok a habos kakaóért” cimet adják a rendezvénynek ,az változtat bármit is???? Ha az MTK meccsen majd azt üvöltik,
    hogy indul a vonat ,lalalala, indul a vonat ,az nem ugyanaz.?Jézusom!!!! Ezt nem hiszem el ,ilyen nincs!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  32. Barry1, nekem már nincs több szavam. Minek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  33. Barry1 2013. április 19. péntek 21:37

    Az általam hozott link szintén a csapdahelyzetet tárgyalja.
    Abban egyet értünk, hogy az jogrendszer, ahol a vérgőzös söpredék jogosan vekzál békésen (btw, Orbán nyilatkozatait olvasó) diákokat és az utóbbiakat jelentik fel, s ahol nem kevésbé vérgőzös bőrkabátosok kipugóját nyalja hengerfejig a kormányzat, az a jogrendszer nem jogállami. Illetve de, jogállami. Fasiszta jogállami.

    A pontosítást értem, de mint tudjuk, az orbáni nyilatkozat idején csak ez a benzingőzös társulat volt. Amellett, akkor amikor Orbán döntheti el egy bírósági döntésről (ld. rezsicsökkentés), hogy megfele-e neki vagy sem, akkor nehogy már ne dönthesse el, hogy mi sérti az Élet menetének méltóságát, és mi nem. Ja, hogy egy miniszterelnöknek mindehhez köze se kellene legyen? Nem. No de egy prezidenciális kncellárkirálynak? Na ugye. Orbán pedig a saját belső világában már régen király. A pártja meg nem tesz semmit. Mint a sztálini SZKP. Lassan ott is tartunk. Boldevizmusunk már van. Lehet fenni a jégcsákányt.
    A berőlegényke már gyakorolnak. Egyelőre még csak lopással formálisan meggyanúsítottan. De azért ami késik, az eljön. Értünk meg egyszer a fekete autó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  34. Orbán elvtárs beizzult, és szolgálatba helyezte magát.
    http://hvg.hu/itthon/20130419_Motoros_felvonulas_Orban_megint_utasitott

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  35. Ennyit a fülkeforradalmi kormány, világban szétkürtölt, határozott fellépéséről és következetes gyülöletkeltés ellenességéről. Ez a dolog is pont olyan álságos és hazug, mint az alaptörvénybe rögzített rendszerük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. Bocs, kedves TÚlavasúti: nem az alaptörvény, hanem az 1989-ben született gyülekezési törvény teszi lehetővé a szabad felvonulást.
    Ne hidd, kedves Barry1, hogy teljesen hülye vagyok. Tudom, hogy a nagy többség úgy gondolkodik, mint Te, és én sem akarlak megsérteni, de éppen ezért lett ov-nek kétharmada, mert sokan a rendet várták tőle. Márpedig a személyi kultuszon alapuló önkénynél nagyobb “rendetlenség” nem nagyon létezik. Magam is sokáig úgy gondoltam, hogy a kormánynak van joga mindenhez, húsz éves koromban elmentem volna Vietnamba “megvédeni” a nem is tudom mit. De aztán rájöttem, hogy ez így nem működik.
    Ha szigorítják a gyülekezési törvényt – amire mint látjuk, van igény ezen az oldalon is -, akkor szerintem hamarabb fogják betiltani a május elsejei vonulást, mint a proletárdiktatúra sokak “méltóságát” sértő eseményét, mint a “tavaszváró” motorosokat. Igaz, a viszonyokat látva magam is sokszor az RPG-hez kapnák, mint Gonoszka, csakhogy ez nemmegoldás. Minden erőszak újabb erőszakot szül. Egy polgárháborúnál szennyesebb ötletet el sem tudnék képzelni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. kedves talalom

    Nem ,hogy nem vártam a rendet orbántól, hanem ( főleg a kötcsei beszéd után ), , pontosan az következett be amire számitottam. Mi az ,hogy számitottam? Tudtam!!! Annál nagybb képtelenséget még sohasem hallottam ,hogy azért van ennek a tahónak 2/3 -a,mert sokan olyanok mint én . Megnyugtatlak ,ha sokan olyanok lennének mint én akkor ez a senkiházi soha a parlament közelébe se kerülhetett volna. Képzeld , kedves Talalom ,ha hiszed ,ha nem ,már 1989- ben pontosan tudtam ,hogy ez kicsoda ..Az ,hogy egy “normális” országban kinek mihez van joga ,azt nem a mai országunkra ( és főleg nem erre a szánalmas elmebetegre) értem.
    A szólásszabadság és a gyülekezési jog abszolutizálását MINDIG IS ELLENEZTEM. A mai napig utálom a doktriner liberálisokat és a hamasz pátyolgató “jogvédőket” is. Lehet ,hogy meglepődsz ,de kicsit sem vagyok “forradalmi” alkat. Utálom a mindenkori hőzöngőket. Hogy az utóbbi években néha bizony kihozzák belőlem az “állatot”, az nem az én hibám. Ez az orwelli-kaffkai rémálom még Gandhiból is Rambót csinálna.
    Az ,hogy “ezek” mikor mit tiltanak be ,az nem mérce és még kevésbé igazodási pont. Éppen ezért én mindig kihangsúlyozom ,hogy egy “normális országról ” beszélek. Ezeknek a maiaknak tök mindegy ,hogy van törvény vagy nincs, öt perc alatt bármit megcsinálhatnak. Olyan is.
    De ha egyszer itt normálisak fogják vezetni az országot ,akkor a minimum ,hogy a náciknak és a nyilasoknak semmilyen létezési formát nem szabad ,hogy biztositson SEMMILYEN törvény. Mondom!!!!!: ez a minimum!!
    Hogy szeretem a rendet ,az miért baj??? Én egy svájci ,svéd vagy kanadai kisváros ” rendjét” szeretném . Miért ,te nem??? Szép hétvégét ! Üdv. Barry1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. talalom
    Mindenben igazad van, és mégis.
    Ez a hatalom, vagy minek is nevezzem, demokratikus módszerekkel nem leváltható. Akkor mi marad, milyen megoldás?
    Vagy hamar erőszakkal, vagy nagyon sok év múlva talán kifullad, mint a Kádár korszak.
    Egy megoldás még talán lenne, de nem biztos, az UNIO szorításában való észhez térés, de ez is kétséges nagyon.
    De mintha erre játszana rá a kormány, mert mindig enged egy picit, ami miatt a vizsgálódás újra kezdődik, és az egész kezd a rétestésztához hasonlítani.
    Mire változtatnak egy apró jelentéktelen valamit, akkor lefordítják, akkor elkezdik ismételten elemezni, majd válaszolnak és kezdődik elölről. A választásokig akarják kihúzni.
    Egy valamiben nem hazudott Orbán, a pávatáncban művelésében, és annak művészi kivitelezésében. Magyarra lefordítva azt mondta, itt is hazudok, ott is hazudok, ebben igazat mondott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  39. Kedves talalom
    “… nem az alaptörvény, hanem az 1989-ben született gyülekezési törvény teszi lehetővé a szabad felvonulást.”
    AZ JÓ, HOGY MI EZT TUDJUK, DE TUDJA EZT AZ A TÖRVÉNY IS ÉS A TÖBBI IS?
    (legalább is betartatni)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  40. Mar a nevukon besirtam.Nemzeti Erzelmu Motorosok!Ejjjj!Nem lett volna rovidebb a Naci Motorosok(k)??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  41. Vasárnap délelőtt a devizahitelesekért tüntetnek a motorosok
    http://www.origo.hu/itthon/20130421-tudomasul-vettek-a-nemzeti-erzelmu-motorosok-a-brfk-donteset.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  42. Szenzor
    2013. április 21. vasárnap
    11:20

    sakkot is adtak ezzel kicsit orbánnak
    http://propeller.hu/itthon/2679040-motoros-sakk-hatalommal

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos