Ronai and Ronai
AMERIKAI

Megint hazudott a Magyar Nemzet 2013. április 25. csütörtök 5:41 Forrás: AN, DK

  • Hozzászólások(22)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Megint hazudott a Magyar Nemzet

Budapest – Kétségbe vonta a Magyar Nemzet, hogy a Gyurcsány Ferenc levelet írt volna Erdő Péter bíboros érseknek. Pedig a volt miniszterelnök írt levelet, igaz, azt a Magyar Nemzet még nem kapta meg. Néhány éve az ügyészségről postázott hivatalos iratok órák alatt a lap postaládájában landoltak, ám úgy látszik, itt nem olyan gyors az ügyintézés.

Előbb, vagy utóbb, helyreigazítás lesz a dologból. Nem először. A Magyar Nemzet egyre gyakrabban kénytelen helyreigazítást közölni. Az utóbbi néhány évben mintegy 200 alkalommal igazította ki saját valótlan állításait, vaskos kötet kerekedne belőle, ha valaki vállalná a szerkesztését.

A Magyar Nemzet internetes változata a cikk címében azt állítja: „semmiféle levelet nem kapott Erdő Péter”, magában a cikkben pedig még tovább megy, azt írván: Gyurcsány „semmiféle levelet nem írt a katolikus egyházfőnek”. Ezért a Magyar Nemzet, szokásához híven, ismét hazudik – áll a Demokratikus Koalíció közleményében.

Lehetséges természetesen, hogy a levél hétfőig sem érkezett meg az érseki titkárságra (noha az mno.hu ezzel kapcsolatban sem idéz semmilyen ellenőrizhető forrást), a pártelnök azonban ezt nem is állította, csupán azt, hogy „ezt a levelet küldte a héten”. Minthogy pedig a levelet a Demokratikus Koalíció a szerdai napon adta föl az Országgyűlés Hivatalán keresztül, az elnök bízvást remélhette, hogy azt szombatra, amikor e bejegyzést írta, már kézbesítették. A portál ezt követően nem is próbálkozik másik állításának bizonyításával, amely szerint Gyurcsány Ferenc nem is írt levelet az érsek úrnak – írja a DK.

A párt cáfolja azt is, hogy Gyurcsány levelében szerepelnének olyan szavak, kifejezések, amelyeket a Magyar Nemzet cikkében úgy ír hogy idézőjelek között közlik a „pedofil papok” és a „közvélemény megnyugtatására” fordulatokat, azt sugallva, mintha ezek a pártelnök leveléből származnának.

A Demokratikus Koalíció jogi szakértőkkel konzultálva dönti el: érdemes-e sajtópert indítva a többszázadik helyreigazításra kötelezni a Magyar Nemzetet.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (19 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +24 ( 26 szavazatból)
Megint hazudott a Magyar Nemzet, 4.8 out of 5 based on 19 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(22)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

22 Reader’s Comments

  1. A magyar nemzet nevű szennylap szerint Gyurcsány nem írt levelet Erdő Péternek, ennek ellenére mégis tudni véli, milyen szófordulatok vannak a levélben. Rágalmazni, hazudni nagyon tudnak, az biztos, hogy nem lesz könnyű megszabadulni a fideszhordától.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (41 szavazatból)
  2. Mi ebben az új? semmi ez a sajtó küldetést teljesít, fő feladata a fidesz minden oldalú kiszolgálása. Hazugság, lejáratás az ellenzék minden áron való megsemmisítése. Azt üzenem Csermely Péter, Szerető Szabolcs, Csontos János, személyeknek, hogy ha a szükség úgy hozná toalett papír hiányában, még a s….gem sem törölném ezzel a sajtótermékkel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  3. Az agítáció és propadanda olyan távol áll egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől. Az említett újság, de az egész jobboldali média a fülkeforradalmárok agip-prop. szerveződései, a magukat újságírónak tartó munkatársaik pedig közönséges agitátorok, s nem mellesleg provokátorok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  4. Mit is várhatunk egy olyan újságnak nevezett szervezettől, ahol a hír másról nem szól, mint sorozatos hazugságokról, az ellenfél totális lejáratásáról, a Fidesz forró s…gnyalásáról.
    Ahol olyan figurák, mint Csontos osztják az észt! Egyik reggel az ATV-ben volt alkalom ezt a sötét, lassított észjárású idiótát górcső alá venni, mikor Lovas Zoltánnal (ő az egyetlen, akit érdemes nézni, hallgatni – szerintem) elemezték az aktuális helyzetet. Szegény Lovason látszott, hogy szinte fizikai fájdalmai vannak ennyi hülyeség hallatán.
    Na, szóval ez a színvonal virágzik a MN-ben, ahol a hülyeség, idiótizmus társul a rosszindulattal és gonoszsággal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  5. És akkor mi van?
    Azt tesznek, amit akarnak!
    Az ellenzék egy rakás &art ér és az utcák még mindig üresek.
    Gyurcsány iszonyatosan egyedül van!
    Ez az ő baja is, de leginkább az országé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  6. Sok évvel ezelőtt előfizetője voltam a lapnak, és lassacskán arra jöttem rá, hogy egyre gyakrabban felbőszít az írásuk, mire rájöttem, hogy ez egy szennylap. Jobb későn mint soha , lemondtam és találtam is normális lapot. Azóta is csak hazug lap !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  7. Az ilyen történések nagy segítséget jelentenek a mai tanároknak, amikor a múlt századi önkényuralmak hazug mindennapjait elemzi. Orbán hűbéres médiájától naponta kap kiváló bizonyítékokat, mindössze felolvas néhány más újságból is, vagy bekapcsol egy másik tévé műsort.
    Különösen szomorú a közönség igénytelensége, nem zavarja, hogy folyamatosan becsapják. A számtalan példa ellenére a hazug propaganda lelkes olvasója, nézője marad.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  8. Mi az, hogy megint? Egy darabig szünetelt a kiadása?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  9. Az lenne a hír, ha bárki az elmelágyult diktátor környezetében nem hazudna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  10. A meoldas egyszeru. Ha senki nem vasarolja ezt a szennylapot, elöbb-utobb ott köt ki, ahova valo. Karos hulladek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  11. Azt adják, mi lényegük!
    Erre kaptak megbízást, és azt hűen teljesítik is.
    Nézzük már végig kik alkotják a TAGJAIT!
    Az meg nem a Gyurcsány szégyene, ( és most tiszteletlen leszek ) hogy Erdő Péter hallgat mint szar a fűben.
    Ő is azt adja, mi a lényege!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  12. A szavazatok aranyabol pontosan kiderul, hogy ket fizetett troll dolgozott ma is. Tovabbi jo fideszes nyalast kivanok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  13. Emigrant! Megelőztél++++++++++++++.
    Foreigner: a lapot nem sok “valaki” fizeti elő, viszont a hivataloknak, intézményeknek kötelező! Ez többezer példány!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  14. Az újság neve téves. Javítsák ki. Helyesen
    Nemzeti Magyar Nemzet, mert ami nem nemzeti, az nincs is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  15. Talalom:
    A hivatalokat, intezmenyeket pedig közpenzböl (ld. adoforintokbol) tartjak fent. Ergo: hazudnak az adofizetöknek azok sajat penzeböl. Ökölbe szorul az arcom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  16. foreigner A te logikádat követve…
    Én most vettem meg a MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT című kiadványt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  17. A kommenteket olvasva én már nagyon jól állok, mert eljutottam oda, hogy semmiféle jobbos médiát nem olvasok és főleg nem nézek. Ez naggyából régenis így volt, de akkor még a kereskedelmi TV-ket olykor olykor egy híradó, vagy film erejéig megnéztem. Ma már erről szó sem lehet, sőt ha kizárólag csak rajtam múlna még TV-t sem néznék egyáltalán. Mivel ez kivitelezhetetlen így nagyon jól megvagyok az állatos és természetrajzi, gyönyörűbbnél gyönyörűbb tájakat bemutató televiziózással. Híreket, mivel azért valamennyire csak érdekel a magyar média véleménye az atv-n szoktam megnézni, esetleg egyéb hülye műsorokat is, jobb híján, de csak azért hogy jól felbosszantsam magam. Ilyenkor aztán a facebookon néha megírom lesújtó véleményemet. Hasonlóképpen járok el az internettel is, ritkán kapcsolom be a gépet és akkor is csak az általam már jó ideje kiválasztott médiákat olvasom el és reflektálok rájuk. Az pedig nem több, mint amit egy kezemen meg tudok számolni. Gyurcsány és az ellenoldal állandó viaskodásai meg már végtelenül untatnak. Neki viszont reklám, még ha negatív akkor is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  18. Demokratikus Koalició!
    Ne azt találgassátok,hogy érdemes-e pert inditani e szenylap ellen.Már akkor kellett volna,amikor a századik helyreigazitásra kényszerült.Mikor lesz már egy bátor ember,aki hatalmas összegü kártéritési követeléssel a padlora küldi ezt a hazug tákolmányt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  19. ha könyvet akarunk összeállítani a magyar nemzet hazugságaiból, akkor annyi a dolgunk, hogy lefűzzük az összes valaha megjelent lapot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  20. *
    És ebből, a lapnak nevezett WC-papírból idéz . m i n d e n . r e g g e l . az ATV nem is egy hírt és cikket – persze a “kiegyensúlyozottság” érdekében… Fuuuújjj !!! Szégyelje magát, aki idézgeti, meg aki erre kötelezi őt…!
    *
    (Arra már nem is gondolnak, hogy az ilyen ártatlan idézetek egy egyszerű ember szemében – a leírt betű és a vetített kép ösztönös szentsége alapján – a valós információk körébe soroltatnak. Ahogy mondani szokás: “az már hétszentség,hisz oda van írva.”)
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  21. KORDON BLUED
    Biztosan emlékszel Lujzára.
    Ő is az mondta mindig Jenőnek, hogy: AZT ÍRJA AZ ÚJSÁG?
    .
    Kit érdekel melyik újság, hiszen az ATV is azt mondja!
    ITT NAGYON KEVESEN OLVASNAK ÚJSÁGOT, különösen ha tv van a házban.
    Nem is kapható minden újság így azt sem tudják mit lehetne olvasni.
    Tisztelet a kevés kivételnek, ők viszont nehezen igazodnak el a klf híreken.
    .
    Egyébként ha erre az újságra gondolok, nem emlékszem mikor irt igazat.
    Talán néhány apróhirdetésnél.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  22. A MN címen megjelenő kiadvány ál-hírlap.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos