Ronai and Ronai
AMERIKAI

Hülyét csinál magából a kormány 2013. április 20. szombat 6:50 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Hülyét csinál magából a kormány

Budapest – Először engedélyezték,, majd betiltották a magukat nemzeti érzelmű Motorosokként meghatározó társaság felvonulását. Azután megint engedélyezték, és most megint betiltották. Jogállam, Magyarország, 2013. ne tessék röhögni, a helyzet inkább tragikus.

Orbán Viktor miniszterelnök arra utasította Pintér Sándor belügyminisztert, hogy ne engedélyezze a Nemzeti Érzelmű Motorosok vasárnapra tervezett felvonulását – hangzott el a köztévé esti műsorában.

A Nemzeti Érzelmű Motorosok eredetileg Adj gázt! címmel akartak felvonulni a holokauszt áldozataira emlékező Élet menetével egy időben. Orbán Viktor kormányfő április 8-án arra utasította a belügyminisztert, hogy az Élet menete napján ne lehessen olyan politikai természetű rendezvényt tartani, amely sértheti a felvonulók emberi méltóságát. A motorosok a rendőrségi elutasítás miatt bírósághoz fordultak.

A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság hétfőn elutasította beadványukat.

A Nemzeti Érzelmű Motorosok ezután új rendezvényt jelentettek be vasárnapra. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a motoros felvonulást tudomásul vette.

A Nemzeti Érzelmű Motorosok a korábbitól eltérő útvonalon, más elnevezéssel és céllal jelentettek be rendezvényt. A rendőrség közölte, biztosítja a rendezvényt.

“Nyugalom, a kormány tudja a dolgát!” – idézte Orbán Viktort Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. Ezt követően derült ki, hogy Orbán ismét utasította Pintér belügyminisztert: tiltsa be a felvonulást.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.1/5 (10 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +14 ( 16 szavazatból)
Hülyét csinál magából a kormány, 4.1 out of 5 based on 10 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

30 Reader’s Comments

  1. Vagy csak a motorosok üzentek Orbánnak, hogy “ne húzz újat velünk”. esetleg a Fideszen belül is előfordulhat már ilyesmi. Ha elindulnak a motorosok, közben is változtathatnak a dolgok menetén, most már rendőri felvezetéssel, együtt kéz a kézben, és mivel Orbán nagy pofával személyes erényeként tiltotta be a motorosok vonulását, a presztízsveszteség is személyesen az övé lesz, annak ellenére, hogy most felhagyott az egyes szám egyes személlyel és kudarc esetén nem Orbán, hanem a “kormány” tudja a dolgát.
    Nem baja pofára esés már az övé, nem kell félnie ez senki nem veszi el tőle.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  2. “Hülyét csinál magából a kormány”

    Mit kellett ezen csinálni ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  3. Veszélyes precedens

    Minden embernek van méltósága, hogy mekkora, az rezsimfüggő, például a hajléktalanoké jelenleg a nulla felé konvergál, a náciké növekedőben van.

    Az „Adj gázt!” akciót a rendőrség – a fennálló jogszabályoknak megfelelően – engedélyezte. Kordonbontó – a fennálló jogszabályok ellenére – utasította alvezérét, hogy akadályozza meg a cselekményt. A nácik a bírósághoz fordultak, a bíróság megtiltotta a motorozást arra hivatkozva, hogy sérti az emberi méltóságot. (Tavaly még nem sértette.)

    Jövő ilyenkor a rendőrség betiltja az „Élet menetet”, az „Éhség menetet” mert sérti a pávatáncos, félázsiai, turulbanszületett, pöttyösfenekű, nemzethy, kereszthény, hazzaffyas, mélymagyarok méltóságát, és ugyanilyen okból be fog tiltani minden kormányellenes tüntetést, felvonulást, nagygyűlést stb.

    És ugyanilyen okból előbb-utóbb – végső soron – megtiltatható lesz hogy zsidók, cigányok, liberálisok, baloldaliak pártokba tömörüljenek, a parlamenti munkában részt vegyenek. Nagyon sértő lesz, hogy szabadon össze-vissza császkálnak, megkülönböztető jelzés nélkül a városokban, célszerű lenne elkülönített helyen lakatni őket. Nem helyes, hogy a zsidók, liberálisok, baloldaliak túlzott létszámban járnak egyetemre, vesznek részt az államigazgatás, az ipar, a pénzügyi szektor, az oktatás, a média stb. vezető beosztásaiban, ezt limitálni kellene stb. stb.

    De a „Békemenet”, „Szellemi önvédelem” mehet, mert akiknek ez nem tetszik, azok nem emberek, hanem hazug, csaló, tolvaj szemetek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (43 szavazatból)
  4. Ettől még a motorosok vasárnap vonulni fognak Budapest főútvonalain!
    Csak éppen nem csordában, hanem egyesével, libasorban, amibe természetesen nem lehet majd belekötni, hiszen a közúton bárki közlekedhet. Nyilván először rendőri felvezetés nélkül fog menni a “díszes” csapat, majd valahol szépen összegyűlnek, és ott megkapják a távozáshoz szükséges rendőrségi kíséretet.
    Egyébként számomra teljesen nyilvánvaló, hogy a rendőrség, és a magukat nemzeti motorosoknak nevező brigantik már rég leegyeztették az esemény forgatókönyvét. Orbán mossa kezeit, mert ő nem engedélyezte a motorozgatást, a rendőrség tiszta lesz, mert a tiltást simán meg lehet kerülni, és ők majd a végén úgy tesznek, mintha normálisan végeznék a dolgukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  5. Ja, és a kormány nem magából csinál hülyét, hanem szokás szerint minket néz annak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  6. Azért ez egy kicsit átlátszó. A közlekedés biztonsága, felvonulási területek létrehozása címén az engedély vagy hozzájárulás megtagadható lehetett volna.
    Mint tudjuk szokott rá példa lenni.
    Ez az egész nem más, mint a szokásos pávatáncos bemutató része.
    .

    És csak ismételni tudom magamat.
    A zsidókat és más csoportokat (cigányok, melegek stb) nem megvédeni kell, hanem olyan társadalmi körülményeket teremteni (jogszabályokkal, egyezmények betartásával), hogy ne legyen szükség megvédésre.
    Igaz, ezt nem pávatáncos mozdulatokkal lehet elérni, hanem következetes, egyenes nyilt demokratikus lépések sorozatával, ahol nem a rezsi csökkentés a téma , hanem a gazdaság és vele a politikai tartás stabilizálása, a szélső jobb tematikus kiközösítése mellett.
    .

    És ha annyira nem megy a motorosok féken tartása, Orbán még mindig bevetheti legnagyobb fegyverét, a békamenetet aki kiáll mellette, ha szüksége van rá.
    Jelentem, most szüksége van rá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  7. Viktor, téged ezek a motorosok hülyének néznek! ezek képesek lesznek vasárnap csak úgy motorra ülni és össze-vissza motorozni a városban!
    Persze a honvédség gyakorlatozhatna, hogy mennyi motort tud Bugacra leszállítani villámakcióban, (mobilitási gyakorlat) valamit azzal is, hogy üres tankú motorokat a homokon melyik tulajdonos tud tovább tolni hazáig, merthogy az útközben lévő benzinkutaknál éppen kifogyott a benzin . (Erőnléti gyakorlat.)
    Viktor, ne hagyd magad! :-)
    Jókedélyű srác vagy te, ugye?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (18 szavazatból)
  8. Gonoszka
    Hogy miért nem kérnek Tőled tanácsot? Ki nem fogysz az ötletekből, amikkel mindig egyet is értek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  9. A legnagyobb magyar bűnöző nyilván engedelmeskedik a legprimitívebb miniszterelnöknek………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  10. “Nyugalom, a kormány tudja a dolgát!”
    Most akkor elmennek a …? :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  11. Te Viktor, (csak kérdezem, meg ne haragudj már) miért nem rúgod seggbe azt a fogalmazót a rendőrségen, aki ezeket az engedélyeket kiadja?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  12. XIV. Lajos “Az állam én vagyok”!
    Van, koronánk!
    Nincs királyunk!
    Szerencsére a Duna mostanában nem fagy be.
    Lehetne ott is koronázni!
    Úgy is megyünk vissza múltba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  13. Mit vártok a csutitól? Ő a Duce, ő az aki mindent betilthat és mindrent engedélyezhet. A törvény neki semmi! AQ bíróság pedig ha ellenszegül, majd ráküldi a abékamenetet. Magyarországon egy törvény van: a CSUTI !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  14. Ahol ez így megy, hogy lehet, nemlehet, betíltom, najómégismehet, oszt megintbetíltom, ott legalábbis feudális viszonyok működnek az országban.
    Demokráciáról itt már szóse essék, akárki mondja is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  15. Hülyét csinál magából a kormány? Nem, mert egy hülye kormány az mindig is hülye marad!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  16. Ez a vonulgatás olyan mintha a komunizmus áldozatainak az emléknapján az Amuri Partizánok nevü motoros banda rendezne felvonulást munkásőr és ÁVO-s egyenruhában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  17. SZÖRNYŰ!
    Eddig azt hittem, hogy mindennek van valahol határa.
    Mára látható A HÜLYESÉG HATÁRTALAN.
    .
    Ilyen emberek szerkesztették ezt a SOKSZÍNŰ TÖRVÉNYT is.
    Még az egymásnak ellentmondó $-ok is ezt bizonyítják, azt tartják be,
    amit akarnak MIT NEKIK A TÖRVÉNY?
    Ha kell úgyis megváltoztatják akár azonnal, akár visszamenőleg is.
    Akkora kavarodást kell okozni, hogy nemcsak az állampolgárok, Európa és
    az egész világ, hanem a JÓISTEN sem tudjon rajta eligazodni. Hogy ők nem igazodnak el ez arról is látható, hogy az EU-tól kérik, mondjon egy példát.
    Nem látják, hogy a negyedik változtatás után még mindig nem befejezett
    “ALAPMICSODA” léte és kifejlesztése a példája ennek.
    .
    A TÖRVÉNY ÉS VAGYOK!
    (nemcsak az állam!)
    .
    EZUTÁN VÁLASSZATOK CSAK NYUGODTAN!
    (miért lenne akadály a jelenlegi választási törvény akár a választás napján is?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  18. Hülyét nem csinálhatott magából a kormány,esetleg egy kicsit finomított rajta.Most adhat utasítást a miniszterelnök a rendőrségnek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  19. “Two things are infinite: the universe and human stupidity.” Albert Einstein (Két dolog van, ami végtelen: a világür és az emberi hülyeség)
    Ezt most módosítom: “THREE things are infinite: the universe, human stupidity and ORBÁN”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  20. *
    Kellemetlen lehet Orbánnak azok megmozdulását betiltatni, akiknek hálával tartozik a 2006-os kiállásukért és segítségnyújtásukért. Ugyanis ők – az Árpádsávos Motorosok – hozták, vitték a híreket és utasításokat az Aponyi-téri zendülők és a főhadiszállás között…
    A Führer már csak ezért is zsarolható, és még ki tudja, mi mindennel…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  21. Ez egy szinjáték, amelyben az igyekszenek bizonyítani a világnak, hogy az Alaptörvény 4. módosítása milyen jó eszközt ad Orbánnak a gyűlöletkető, antiszemita megnyilvánulások elfolytására. Orbán így zsidómentő köntösben tetszeleg, a zsidószervezetek vezetői pedig hálálkodnak neki. Eközben 1944-es arculatára alakítják a Nemzet Főtere névre keresztelt Kossuth teret, Wass Albertet, Nyírót, Tormayt a nemzeti alaptantervbe emelik, rasszistáknak adnak állami kitüntetéseket, párjuk önkormányzatai Horthy-szobrokat állítanak, és utcákat keresztelnek át.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  22. http://nol.hu/belfold/elmaradt_a_fuhrer_szuletesnapi__zsur_-ja_a_mecsekben

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  23. EdCarping ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  24. “Hülyét csinál magából a kormány”… ugyammáá…
    Nem kell azt csinálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  25. EdCarping
    íGY VAN AHOGY ÍRTAD.
    Milyen törvénynek nevezett valami az,
    - amit akkor változtatnak meg amikor akarnak
    - ami visszamenőlegesen “alkotója” születése előtti időre is vonatkozhat
    - amit a vezetésből mindenki úgy értelmez, ahogy akar
    - amiből az egyes vezetők azt tarthatnak be, amit akarnak
    - ahol kézi vezérléssel kivételt tehetnek
    - ahol az Alkotmány Bíróságba saját kijelöltjeiknek is KUSS, mert feladataik
    gyakorlását feltételekhez kötötték, vagyis átvette a kormány
    .
    .
    .
    - ahol nincs egy biztonságos pont, amihez az ellenérdekű felek azonos
    joggal alkalmazkodhatnak!?
    .
    HOL VANNAK A DEMOKRÁCIA MŰKÖDŐ, SZÉTVÁLASZTOTT HATALMI ÁGAI?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. Parlamenti hölgyek urak! Ellenzék !
    *
    Szíveskedjenek hivatalosan az árpádsávos zászlót is “önkényuralmi jelképpé” degradálni !!! Mert az valójában is az… Százezreket gyilkoltak meg az árpádsáv alatt masírozó és árpádsávos karszalagot viselő pribékek.
    *
    - Akik akkor masíroztak, most azok unokái motoroznak alatta.
    Ez az ő felségjelzésük… Hogy dugna Isten söprűnyelet a küllőik közé !!!
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  27. Reflektor !
    *
    Kár, hogy elmaradt a Führernek ez a szülinapi túrájaa ott Pécsett, mert különben biztosan elment volna oda Sólyom apánk is, aki sosem hagyná ki az épp sarjadó, viruló “zengői bazsarózsa” nyílását. Bár azt zengik a zengői zengőverebek, hogy életében akkor egyetlen egyszer járt arra. Sem előtte, sem azóta mint akkor “a fegyveres erők zöld főparancsnokaként” pusztán lelki alkatánál fogva… Micsoda hajcihőt csapta k, az egész SS vele vonult. Zengett a zengő a tévé torony alatt.. Ja! Ez egy nagyon kedves ember. Lehet, hogy helyette az ő másik Führerük 50. születésnapján mégiscsak megtarthatták volna ezt a csillagtúrát – legalább a bazsarózsák érdekében.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  28. Ez az egész motoros ügy, egy nagy dilemma lehet a jobb oldalon.
    Ez lehet a jobboldal igazi repedése.
    Istenem, ennek már be kell következnie!
    Váljon ketté, aminek ketté kell válnia!
    Még a hatalom megtartása miatt sem tűrhetik a tisztességes konzervatív erők, hogy szélsőséges fasisztoid eszmék határozzák meg a jobboldal politikai erejét.
    Több párt rendszerre szavaztunk, de nem szélsőséges jobboldali eszmék térnyerésére.
    Ezzel, még Orbán is tisztában van!
    Ilyen nyíltan nem kérheti ( engedheti ) a szélső jobboldal támogatását!
    Túlságosan kilóg a lóláb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. vicces, de hát ehhez már ott hozzászoktak..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. http://www.hir24.hu/belfold/2013/04/21/megis-tuntettek-a-nemzeti-erzelmu-motorosok/
    Nézzétek meg a képeket. Kíváncsi lennék, hogy a17-es képen egy illető 20ezrest fog. Vajon mire gyűjtöttek. Átvágják megint a devizahiteleseket? Nagy csalás az egész? Ez a Kásler nekem nem tűnik túl szimpinek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos