Ronai and Ronai
AMERIKAI

Éljen és virágozzék az 50 éves Orbán Viktor! 2013. április 17. szerda 10:39 Forrás: AN

  • Hozzászólások(86)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Éljen és virágozzék az 50 éves Orbán Viktor!

Budapest – Nagy napra virrad hamarosan az ország: május 31-én 50 éves lesz Orbán Viktor. Hogy a magyar nép miként készül az ünnepre, az legyen meglepetés, még az ünnepelt sem tudhatja.

De méltó módon meg lesz ünnepelve, annyi biztos. Másként nem is lehetne, hiszen megérdemli. És megérdemeljük mi is, hogy itt maradjon nekünk ez az ember. A nyakunkon, az emberi kor legvégső határáig.

Ennyire azonban ne szaladjunk, előre: Orbán Viktor még itt van közöttünk. Ereje teljében ráadásul. Csak néha látszanak rajta a bomlás jelei, ám aki nem akarja, nem veszi észre az egyre mélyebb barázdákat az arcán, a kínos, értelmezhetetlen mimikát. Csak akinek van szeme, az látja, hogy a Kedves Vezető sem örök és megbonthatatlan.

Amint az az itt látható meghívóban olvasható, a “Belvárosi Plébánia templomban” hálaadó szentmisét tartanak Orbán Viktor tiszteletére. Nyilván be lesz dobva minden, a csuhások, ahogyan egykor Orbán és társai a derék paptársakat becézték, majd térdre borulnak nemzetünk legnagyobbjának nagysága előtt.

És lesznek majd munkafelajánlások, mert ilyen esetekben ez a legkevesebb, ami elvárható. Vidám közmunkások ajánlják fel bérüket és az első éjszaka jogát a Kedves Vezetőnek, aki ezt szerényen, de határozottan visszautasítja.

Mert szerény ember ő, ha lehet így fogalmazni. Most is azt mondta, hopgy semmilyen nagy bulit nem szerveznek az ötvenedik születésnapjára, meg is kérte a feleségét, hogy ne legyen meglepetés parti. Mert az életkor, így mondta bölcsen Orbán, nem érdem, hanem állapot.

Marad hát az engesztelő szentmise, a Magyar Lányok és Asszonyok Orbán Viktorért Egyesület kezdeményezésére. És a még ki tudja hány, mélyből jövő egyéni kezdeményezés.

Mi a magunk módján igyekszünk lépést tartani a kor divatjával. Nem szeretnénk kimaradni a gratulációkból, ezért már most, az elsők között jelezzük: Éljen és virágozzék a Kedves Vezető, éljen az örök és megbonthatatlan Orbán Viktor!

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (37 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +51 ( 55 szavazatból)
Éljen és virágozzék az 50 éves Orbán Viktor!, 5.0 out of 5 based on 37 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(86)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

86 Reader’s Comments

  1. 50? Szerintem hatvan fölöttinek látszik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  2. Üzenem ezeknek a lányoknak és asszonyoknak, akik rajonganak orbánért,
    hogy az – ember és a férfi – nem orbánnál kezdődik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  3. Ego
    “mit is csinál a Magyar Lányok és Asszonyok Orbán Viktorért Egyesület.”
    .
    Ha nem is lehet pontosan tudni, az biztos, hogy helyesírás terén van némi pótolnivalójuk. (Vagy nem nekik, hanem a kiplakátoló plébániának?)
    .
    A plébánián kiakasztott-kiragasztott plakáton olvasható “Belvárosi Plébánia templomban” felirat ugyanis hibás.
    A plébániatemplom egy szó, és nem kettő. Kivéve, ha az orbáni Alaptörvény x. egyházügyi módosítása a kivételes nap alkalmából másképpen nem rendelkezik…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  4. Őrjöngő Zsebdiktátor

    “Télleg” mi lenne, ha a grazi nazi , követné Szalai Annamáriát és , ne adj Isten , bekúpolna ?
    Elképzelem ezt a nem kevesek által várt eseményt.
    A körülötte lévő nyaloncok, még “hóttában” is félelemmel vegyes tisztelettel vennék körbe és senki nem merné tudatni a rezsicsökkentéses- eu ellenes szabadságharc örömmámorában repkedő ” istenadta néppel ” a vezér halálát.
    Olyan lenne , mint a híres Moldova novella, az Elátkozott Hivatal./ ahol senki nem merte megszakítani az egyperces néma felállást és azóta is ott állnak az idők végezetéig/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  5. Szerencsére még nem tartunk ott,hogy nemzeti ünnep legyen a születésnapja.
    MÉG NEM,de ha így megy tovább,hát nem tudom.
    Amúgy szerintem inkább nemzeti gyásznap.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  6. Unoka tesóm jutott eszembe!

    Úgy szokott szülinapot köszönteni, hogy: Nem is tudtam, hogy a szar ilyen sokáig eláll!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  7. Én meg egyszer olvastam egy hozzászólásban: anyja … lett volna szecskavágó, amikor született!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  8. iksz 2013. április 17. szerda 18:26
    “Kérdezném,hogy miért moderálják,más ellenében a kommentjeimet?”
    .
    Olvass vissza, biztosan megtalálod, mert olvasható, bár a fenti gusztustalan szöveggel nem lesz hosszabb távon sikered. A mondanivalót értelmesen megfogalmazni nem szégyen, de bármilyen társaságban gusztustalankodni igen. (Az írásjelek pontos helyét megfigyelni és alkalmazni sem nagy kunszt, ha kicsit odafigyel az ember, máris jobb benyomást kelt maga iránt.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  9. Nem tudok róla, az ilyesmivel jobb megvárni az ember temetését – ezt állítólag az érintett válaszolta újságírói kérdésre. És ő ezt nem poénnak szánta!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  10. A nőegylet tudhat valamit Orbán egészségi állapotáról
    http://endresy.blogspot.com/2013/04/vezer-hittan.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  11. Amúgy Orbánnak sem kívánom a halálát. Ha az egészségügyi állapota indokolja. Márpedig indokolja. Mondjon le, vagy mondassák le. S éljen hosszú békés éveket akár. De ne a nép kárára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  12. Én meg kekecet hiányolom. Tulajdonképpen, milyen vallást gyakorolnak abban a templomban? A baloldali képen lévő lenne? Az katolikus templom, Orbán meg úgy tudom, református. Na mindegy.
    Én arra lennék kíváncsi, mit szól az istenhívők főnöke (nem a földi) ehhez a cirkuszhoz.
    Azt kívánom neki, hogy éljen az emberi kor legvégső határáig, és nézze végig, mit művelt a hazámmal. Akár azt, hogy mániái következményeként hogyan megyünk tönkre, akár azt, hogy sikerül elzavarni, és bűzhödt uralmának a nyomait is eltakarítani. Egyik sem lesz szép látvány.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  13. Mi az szent ize az hogy “szuletesnapi mise” ? A mise valojaban pogany papsag pogany istenenek az unneplese, de tegyuk fel hogy az Igaz Isten tiszteletere vagyis Istentisztelet-re gondolnak azok a hivok akik a katolikus rendtartas szerint gyakoroljak a mit is mondjuk “Hituket” ? Nos az ember elmegy a templomba, mert azt hiszi hogy ott van az Isten, azt hiszik hogy ott lakik, (persze hogy nem ott lakik, aki olvassa a bibliat az tudja hogy egyedul a Jeruzsalemi templomban a szentek szentjeben lakott isten ), es elkezdik istent tisztelni. Azt az Isten aki mindenhato, mindentudo, aki teremtette az egesz univerzumot stb stb.
    Egy csodalatos, hatalmas, valaki olyan akihez kepest a legnagyobb uralkodok is csak pici ki sfergek. Szoval elmegy az urge istentiszteltre es az Isten helyett unnepli Orban Victort.
    Hatha ettol nem rossal be az ember akkor semmitol sem. Ez a fajta balvanyimadas, vallasossag, bargyusag es ostobasag vissza viszi az embert a sotet kozepkorba, ahol sem Istent, sem emberi jogokat, sem termeszt tudomanyt nem ismertek az emberek, csak eltek ugy ahogyan szulettek. Aki urnak az urkent elt, aki parasztnak az meg ugy. Egyetlen kulonbseg hogy Magyarorszagon a parasztnak szulettek (nem foglalkozas hanem kutlura szerint) lettek az urak, de most ezt a rendszert akarjak befagyasztani , konzervalni.
    A szüzmáriáját neki . (Aki a nephittel szemben nem azonos Mariaval Jezus anyjaval , aki szuzen szulte Jezust. Egyebkent nem tudom hany antiszemita majom gondolt eddig bele hogy Jezus anyja Maria mint David kiraly leszarmazottja maga is zsido volt ?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  14. Ja hogy ez nem unneplo hanem engesztelo szent mise. Engeszteles kerese Orban miatt. Igy mar azert jobban ertheto…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  15. az idődebbek még emlékeznek egy ehhez hasonló ingyen(?)cirkuszra, mikor egy másik “szeretett vezetőnk” születésnapját ünnepeltette az akkori rezsim. a mai majomparádé sem külömb. csak azt kérdezném, kinek a legjobb tanítványa ez a kistermetű egóbomba? mert egy ilyen szervilitáson nevelkedett társadalomban ezt a tényt külön ki kéne emelni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  16. Ott kezdődik, hogy már a cikk címének első szavával sem értek egyet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  17. Commonsense 2013. április 18. csütörtök 03:05

    Hálaadó lesz. Hálát adhat mindenki, akit nem megy el, és mégsem viszi el a TEK.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  18. K.S.
    Igazad van !
    A valaha jókedvű /legvidámabb barakk / országból lett egy olyan ország, amelyikre szinte az egész Európa, ha nem is haragszik, de finoman kifejezve
    “furcsán néz”.
    Világ viszonylatban talán a Trianon előtti vélemény alakult ki rólunk ?
    Te tetted ezt Orbán ! S nem csak ezt tette – tette még ezt is = országon belül, családon belül, barátságokon belül gyűlöletet , utálatot , képmutatást gerjesztett .
    Hatalmas , mérőszalaggal nem mérhető szemtelenségéve, pofátlanságával, erőszakosságával felébresztette az emberekben meglévő , legrosszabb tulajdonságaikat.
    Ne csodálkozzunk ha a világ összefog ellenünk !
    Az lesz a mi végső Trianonunk !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  19. kedves Violin!
    Kádár János MEGTILTOTTA, hogy születésnapján köszöntsék, hogy róla akkor megemlékezzenek!
    minden vallásos fontoskodást politikusokkal kapcsolatban nyalizásnak tartok!
    a politikust nem szeretni kell, nem dicsőiteni, hanem megválasztani, vagy elzavarni, szeretni a családot kell!
    bajao

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  20. *
    Ez volt az a templom, melynek tetőcserepei a váratlan augusztusi viharban agyoncsaptak két embert – ugyebár és természetesen Gyurcsány hibájából…
    A Római Katolikus Anya Szentegyház már akkor is szorosan együttműködött Orbaninival…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  21. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    K.S.!
    .
    Én meg azt szoktam mondani:
    “HA A GÁTLÁSTALANSÁG EGYENLŐ A TEHETSÉGGEL, AKKOR ORBÁN TÉNYLEG TEHETSÉGES”.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  22. Kedves Norbert!
    Nem sértett meg, mert Orbán Viktor tevékenységét én sem tartom pozitívnak. Ugyanakkor újra csak arra hívnám fel a figyelmet, hogy nem érdemes a témával foglalkozni, mert:
    1./ A vallásos emberek hálájukat így (is) szokták kifejezni.
    2./ Vannak közöttük olyanok, akik odavannak Viktorért.
    3./ Viktor ellenfeleinek (ellenségeinek) is rendeltek már ilyen szent misét.
    4./ Tehát ebből nem következik semmi – azaz nem ez a tény dönti el, hogy diktátor, vagy személyi kultusz ül a nyakunkon, de még Viktor jellemére sem lehet ebből következtetni.
    5./ Viktor tevékenységét lehet kritizálni, ami szomorú, sajnos negatív eredményt hozott az országnak. És nincs köze ehhez annak, hogy némelyek rendelnek misét, vagy nem. Viktor vallásos szeretete, és a vallás igen jól megfér egymás mellett. Ugyancsak – Gyurcsány Ferenc vallásos szeretete és a vallás szintén jól megfér egymás mellett. Lehetne még sorolni a példákat.
    Semmi mást nem akartam mondani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (10 szavazatból)
  23. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Amúgy a drága Bolgár úr szoktavolt mondani,nem is egyszer szórta már éterszerte, hogy igen, Orbán tehetséges…
    Ilyenkor kapok hányingert Bolgártól… Mert szerintem ütközik az újságíró etikával az is, ha valaki a saját munkahelye féltése okán dícséri a hatalom egyetlen birtokosát. Ezt is úgy hívják, hogy alattvalói magatartás.
    .
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  24. bajao,

    “a politikust nem szeretni kell” – Orbánt nem is szeretik a hívei, ez már sokkal több annál, vallásos hevületben istenítik, rajonganak érte.
    Soha nem értettem (még régen volt tízenéves koromban sem) ezt a mentalitást, akár színész, énekes, vagy zenekar volt tárgya a rajongásnak. Igaz, az ő rajongótáboruk többnyire a fiatalabb korosztályból került ki, felnőttkorra már elmúlt a hevület.
    Azt hiszem,még a megértéséhez is másnak kellett volna születnem, vagy nevelődnöm, de én az előbb felsoroltak esetén legfeljebb csodálkozni, nevetni tudok a híveken, az Orbán iránti rajongás azonban más.
    Éppen olyan beteges, mint az imádat tárgya és ezt nem fogják kinőni a megvezetett, kritikátlan emberek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  25. *
    Violin !
    *
    Ön szerint:
    “Viktor” vallásos szeretete és a vallás megférnek egymás mellett.
    *
    Szerintem pedig:
    Élő ember imádata, kultusza – legyen az pápa, pópa, vagy miniszterelnök – egyenlő az általuk, vagy róluk másolt, faragott bálványok imádatával.
    (Lásd, az őskeresztények, de a reformáció elítélő nyilatkozatai is például a császárkultusz, stb hasonló ellen…)
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  26. *
    A puritánok annak idején sok-százezer ezüst tallért** karcoltak véstek össze, csak azért, hogy eltüntessék róla a Szűzmáriát a kisdeddel, mint védszentet ábrázoló dombormívű ikont, vagyis bálványt.
    *
    Ők már akkor rájöttek arra, hogy az ilyesfajta kultusz egyenesen ütközik a Tíz Parancsolat gondolatvilágával, tehát . b ű n .
    *
    *
    ** E megrongált pénzek példányai (a numizmaták szomorúságára), ma is élő tanúi a “tiszta kereszténység” bálványimádás elleni mozgalmainak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  27. Mit jelent eme kifejezés = Viktor vallásos szeretete ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  28. Kedves Violin,
    Tartom a véleményem! Normálisan gondolkodó emberek általában halottakért mondatnak misét. Ritkán előfordul olyan is, hogy még élő személyért miséznek, olyan személyért, aki cselekedeteivel rászolgált , pl. életeket mentett. De, olyanért, aki a munkáját végzi, még nem miséztettek.Pláne ilyen színvonalon és aljas, mocskos módon!
    Ehhez már ne is haragudjon, de nagyfokú idiótizmus, ostobaság kell!
    Ezzel a hevülettel lehet rendelni misét akár Szálasiért, Rákosi Mátyásért, vagy a sarki Bodri kutyáért is. (utóbbi legalább nem bántott senkit).
    Ezek a pótcselekvések, amit a fidesz és viktorimádó szektatagok “megfontoltan elkövetnek” nem más, mint csim-bum cirkuszi atrakciók. Olcsó játék hülyegyerekeknek. Az is aki adja, az is aki kapja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  29. Kicsit beteg a szülinapis,az agyhalált lábon hordja ki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  30. .
    .
    Norbert !
    .
    Jó, hogy mondja!
    Nem régiben Szombathelyen tényleg misét mondtak Bárdossy László, az egykor halálra ítélt . h á b o r ú s . b ű n ö s . l e l k i . ü d v é é r t. No komment, csak annyi, hogy íme a Katolikus Egyház…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  31. holtomiglan,holtodiglan,
    .
    A katolikus egyház meg egyenesen prosti! Pénzért miért ne?????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  32. Hát jobb lett volna, ha az anyja ” ……a” húsdaráló lett volna!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  33. heveske
    “Mit jelent eme kifejezés = Viktor vallásos szeretete?”
    .
    Azt jelenti, hogy Viktort a szektája tagjai vallásos rajongással szeretik. A magyar katolikusok meg (szent)misén hálálkodnak egy szektavezérnek.
    Erre mondják: nem semmi!
    .
    A Vatikán pedig talán mit sem sejt a magyarországi katolikus vadhajtásokról, mert a magyar püspökök egyházuk pénzügyi érdeke és a politikai-hatalmi összefonódás kölcsönös bilincsben tartása miatt nem tájékoztatják róla.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  34. O.V.nem is katolikus, állítólag református

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  35. O.V.nem is katolikus, állítólag református,,
    O.V. romlót-katoli-reformatus, valamikor meg Iványi Gábor báránykája volt de megtagadta a – Pásztort -, egy szóval HITETLEN!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. Proaktív ! Köszönöm !
    Szerintem a vallásnak és viktornak nincs köze egymáshoz.
    Viszont ez csak az én véleményem !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos