Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bajnai nem támadta a devizahiteleseket 2013. április 26. péntek 8:09 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bajnai nem támadta a devizahiteleseket

Budapest – Hamar belejöttek a Fidesz új szóvivői a hazugságba. Selmeczi Gabriella mellett már két másik potentát is osztja az észt. Egyikük, Hoppál Péter máris megmutatta, hogy a hazudozást nem kell tanulni – az ugyanúgy, ahogyan az igazság, vele születik az emberrel.

Bajnai Gordon arra szólította fel Hoppál Pétert, a Fidesz szóvivőjét, hogy felvétellel bizonyítsa állítását, mely szerint az Együtt 2014 vezetője a devizahiteleseket tette felelőssé saját helyzetükért. Bajnai szerint, ha nincs ilyen bizonyíték, jobb, ha Hoppál Péter lemond, mert elvesztette hitelességét.

Bajnai Gordon cáfolta a Fidesz szóvivőjének azt az állítását, hogy egy nyilatkozatában a devizahiteles családokat tette volna felelőssé helyzetükért, és arra szólította fel Hoppál Pétert, mutassa be a kijelentését bizonyító felvételt.

Az Együtt 2014 – Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség vezetője csütörtök este Gyulán, az “Együtt. Magyarországért” elnevezésű országjáró program rendezvénye előtt tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott: “innen, Gyuláról szólítom fel Hoppál Pétert, a Fidesz szóvivőjét, hogy mutassa meg azt a felvételt, szöveget vagy nyilatkozatot, ami bizonyítja, hogy valaha olyat mondtam, hogy a devizahiteles családok maguk tehetnek a terhükről”.

A Fidesz szóvivője csütörtöki pécsi sajtótájékoztatóján jelentette ki, hogy a volt miniszterelnök egy friss információ szerint országjárásának szerdai helyszínén arról beszélt, hogy a devizaadósság csapdájába esett családok felelőtlenek, csak maguknak köszönhetik a problémájukat.

Bajnai Gordon közölte: ha Hoppál Péter néhány napon belül nem tudja bemutatni az említett tartalmú nyilatkozatot, akkor szóvivőként előtte elveszítette a hitelességét, és arra kéri, nyújtsa be lemondását, mert nem hisz abban, hogy a magyar polgárok olyan embereket szeretnének szóvivőnek, akik nyilvánvalóan hazugságokat akarnak más szájába adni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (12 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +22 ( 24 szavazatból)
Bajnai nem támadta a devizahiteleseket, 5.0 out of 5 based on 12 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

31 Reader’s Comments

  1. Hoppál Péter csak teszi a dolgát. Természetesen nem fog lemondani, csak feljebb kerül. Így megy ez a fidesznél, ha eleget hazudozol megkapod jutalmadat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (39 szavazatból)
  2. Hoppá,Péter!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  3. Én az ilyen felszolitasokat nem értem: «Hoppà Péter mondjon le!…» ésakkò ha netalan lemond (de ugyse, ezt mindenki tudja) akkò milesz?? Ott marad a Selmezci, a Lazar, a Semjén, a Kosa, a Pintér és Orban… szamit az , hogy ez a Hoppà izé lemond-e vagy sem??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  4. Hopp! Péter! Péter ugrik, Péter ugat! Péter pitizik ….
    Ki ez a csicska?
    Csak nem egy újabb fidesznyikes orbánikusz házi csicskusz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  5. Dehogy mond le, vastag az arcukon a bőr. Ne feledjük, arról a Fideszről van szó, ahol a Medgyessyt hazaárulózó taknyos kölök mára már fontos pozícióban van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  6. Bajnai inkább forduljon bizalommal a bírósághoz. Még talán nem késő.
    Minél előbb, míg a bíróságokat teljesen nem függetlenítik a függetlenségüktől.
    Torgyán specialitása, a “monjon le” manapság csak közröhejt vált ki.
    Bocs az okításért !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  7. Változatos a hernyópaletta – nehogy nagyon erodálódjon a slejmici gabika és a girosz ász.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  8. Jellemtelen és gerinctelen figura. Ideális fidesz-kormány szóvivőnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  9. A fidesznek volt hiteles szóvivője?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  10. “ha Hoppál Péter néhány napon belül nem tudja bemutatni az említett tartalmú nyilatkozatot, akkor szóvivőként előtte elveszítette a hitelességét”
    Ez olyan Bajnais. :-(
    Talán perelje be őket, mint a volt miniszterelnöke Gy.F.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  11. Ha minden Fidesznyik lemondana – aki hazudott, kiürülne a parlament és az egész államapparátusból csak Béla a portás maradna a helyén.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  12. Atyánk szajkója
    ˙
    Eszedbejut kotkodákolsz,
    S nem vernek ki a szobából.
    ˙
    Dehogy vernek, dehogy vernek,
    Mint a galambot, etetnek…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  13. Fogadnék, hogy egyházy iskolába járt…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  14. Ezek mind Selmeczi Gabika szintjén vannak, a béka segge alatt párméterrel….Csak rájuk kell nézni, ki sem kell hogy nyissák a szájukat Hoppál-Zsigó együtt nincs 100-as IQ-juk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  15. Gordon, ez kevés ,azt kell mondani hogy, hoppá, Péter HAZUDOTT!!!
    És itt fel kell HÁBORODNI, hogy nem kicsit hanem nagyot, mert ezt kívánja tőlle az orbánrezsim és Ő boldogan teljesít, és itt még hozzá lehet tenni az utóbbi hét hasonló orbitális hazugságait stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  16. Ez a Hoppál már egyszer pert vesztett a hazugsága miatt, talán most akarja megszolgálni további hazugságokkal a fidesz iránti párhűsségét. Férgek ezek, mind egytől- egyig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  17. Mintha tesztelnék a magyar népet , meddig lehet elmenni. És azt is vegyük tudomásul, hogy az EU valóban Magyarországot támadja a népével együtt és nem is véletlenül, hanem megérdemelten. Ki engedi ezt az egész bagázst , hogy bármit megtehessen? Természetesen mi , az ország népe. Szegénytől gazdagig, butától okosig mindenki benne van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  18. Pedig mint a messiást , úgy vártam !
    Ehelyett egy szerencsétlen iszap-birkózót kaptunk..evvan kérem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  19. Persze, hogy nem támadta. Szimplán csak sz@rik rájuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  20. Bajnai szól hozzájuk, tárgyal és foglalkozik velük, stb.
    Ahelyett, hogy bojkottálná és nevén nevezné őket…
    Eh, mert lealacsonyodik a szintjükre!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  21. Ha Bajnai meg van győződve arról, hogy Hoppál nem mond igazat, akkor ne udvariaskodjon, hanem mondja ki, hogy Hoppál egy hazug disznó. Emiatt az udvarias stílus miatt (is) tart ott az ellenzék, ahol tart.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  22. Málnaszőr, egyházi iskolában tanított (lehet, hogy most is). A pécsi református gimnázium igazgatója (lehet, hogy csak volt, mióta a fidesz új hazudozója). Még egy adalék: anno a pécsi közgyűlésben önkormányzati képviselőként szavazott más helyett. Kiderült, magyarázkodni kényszerült.
    Most már nem magyarázkodik, most már hazudik, ahogy őnáluk kell.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  23. Ez megint hülyeség, az egész Bajnai féle álliberális csőcselék szerint a devizahitelesek maguk tehetnek a problémáikról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -13 (13 szavazatból)
  24. Hoppál tudja, hogy hazudik. Bajnai is tudja, hogy Hoppál hazudik. Mi is tudjuk, hogy hazudik. Ezzel együtt is működni fog a dolog. Sydny kommentelő társamtól eltérően nem gondolnám, hogy buták. Aljasok, de nem buták. Egyrészt rákényszerítették, hogy Bajnai magyarázkodjon, másrészt egy ilyen sugalmazott aljasságból mindig marad valami rossz szájíz azoknál az embereknél akik érintettek és nem járnak utána a dolgoknak.A többi már a házmester-fideszesek dolga. (Én így nevezem őket.) A Savas Sanyiké meg a Rikács Rózsiké. “Hallotta szomszéd, mit mondott ez a Bajnai? Lássa’, magának is elárverezi a bank a házát, maga tehet róla…” Stb. stb…Ebben a szellemben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  25. HP egy pécsi egyházi gimi igazgatója volt, mielőtt politikai karriert csinált, ha jól tudom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. Valszeg megminuszoltok, de én Bajnaiban nem azért csalódom egyre mélyebben, mint a többség. Először az ütötte meg a fülemet, hogy “nem veszünk el semmilyen megadott jogot, a szavazati jogot sem”. Ezek szerint a külföldiek továbbra is szavazhatnak, mindegy, hogy gőzük sincs, hogy miről, mindegy, hogy nem viselik a következményeit, mindegy, hogy jogaikért semmiféle kötelezettséget nem vállalnak (hiszen nem is vállalhatnak).
    Akik meg felvették a devizaalapú forinthiteleket, akár hülyeségből, akár számításból, igenis vállalják a felelősség rájuk eső részét. Ha devizahitelt vettek volna fel, akkor nem állnának ilyen csehül, nyugodtan tudnának törleszteni. Arról már nem is szólva, hogy 5-6 éven keresztül jelentős (kb.40%-os) előnyt élveztek a forintkamatokat fizetőkkel szemben, de senkitől sem hallom, hogy akkor abból a nyereségből most feláldoznának valamit.
    Bajnai meg maszatol, maszatol és maszatol.Mert ebben a qurva országban képtelenség elérni, hogy maszatolás nélkül beszéljünk fontos dolgokról. Mondjuk partvonal szintjén nem is lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. Kölcsönt felvenni NEM jó. Nem csak devizahiteleset, de smmilyet sem. A kölcsön azt jelenti hogy ma akarok olyan dolgot megszerezni amire ma ugyan nincs penzem , de felteszem ra a jövömet és a ma felvett kölcsönt vissza fogom fizetni. Ha vissza tudom. Ha megmarad az állásom, nem csökken jelenősen a jövedelemem, ha nem emelkedik jeletpsen az adó, ha nem valik el a feleségem tőlem és nem kell gyeremektratast fizetni, ha minen igy marad mint most. De a világ nem ilyen. MIndig változik, és nem mindíg pizitiv irányban.
    Tudom hogy aki kölcsönt vesz fel, az azért teszi hogy kikerüljön a mokuskerékből, hogy amit albérletként kifizet az végre a sajátja maradjon és előbb utóbb legyen saját lakása vagy háza. Amikor az emberek felvettek a deviza alapó hitelt akkor jó ötlentek tünt. Nem tudom volte e más alternativa, de nyilván azért választották ezt a formát mert ez latszott előnyösebbnek. Sajnos nem jött be.

    Magyar mondások : “Addig nyújtozkodj amíg a takaród ér”, “Jobb ma egy veréb mint holnap egy túzuk.

    Biblia:

    Exo 22:25 Ha pénzt adsz kölcsön az én népemnek, a szegénynek a ki veled van; ne légy hozzá olyan, mint a hitelezõ; ne vessetek reá uzsorát.

    Neh 5:4 Viszontag valának, a kik ezt mondják vala: Kölcsön vettünk pénzt a király adójáért a mi mezeinkre és szõlõinkre;
    Neh 5:5 És ímé, bár a mi testünk épen olyan, mint a mi atyánkfiainak testök, s a mi fiaink olyanok, mint az õ fiaik, mi nékünk mégis rabság alá kell adnunk fiainkat és leányainkat, sõt vannak már rabszolga leányaink is, és nincs erõnk arra, hogy õket megválthatnók, hisz mezeink és szõlõink másokéi már!

    Psa 37:21 Kölcsön kér a gonosz és meg nem fizet, de az igaz irgalmas és adakozó.

    Pro 22:7 A gazdag a szegényeken uralkodik, és szolgája a kölcsönvevõ a kölcsönadónak.

    Összefoglalva: Köcsönt felvenni rossz, de egy müködö gazdaságban, ahol az ember számára biztosítva van a megélhetés (van ilyen ország csak körül kell nézni), nem kerül ilyen helyzetbe a kölcsönt felvevő. Én Obánt Viktort vádolom, közvetve és közvetlenül is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. Pl Orbán “kölcsön” vette a nyudjiakat, és nem adja vissza. az Ő neve ” gonosz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  29. C.S! A kölcsön kiszámítható körülmények között nem ördögtől való. Csak a saját maffiája érdekeit néző diktátorok rendszerében életveszély – főképp ha nem tartozol a haverok körébe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. Miért nem PERLIK BE ezeket az ámokfutó hazudozókat? Ha Bajnai csak úgy a levegőbe CÁFOLGAT,TELJESEN ÉRTELMETLEN,MERT A BIRKA JÓSZÁG ELHISZI AZ ARCÁTLAN HAZUGÁGOKAT!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. Nagyon szeretnék hinni Bajnai Gordonnak. Ahogy a cikkből kivettem, szerinte sem elsősorban a magánszemély hitelt felvevő tehet erről a szörnyűséges helyzetről, amibe került.
    De felmerül a kérdés: hogyan fog az otp-s Csányival szembeszegülni (ha az válik szükségessé), amikor nem utasította vissza annak a “támogatását”. Nem merült fel benne, hogy azt nem szívjóságból kapta?
    Na, itt van Amerika!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos