Ronai and Ronai
AMERIKAI

Lázár György: A Helsinki Bizottság Magyarországgal foglalkozik Washingtonban 2013. március 20. szerda 3:57

  • Hozzászólások(26)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Lázár György: A Helsinki Bizottság Magyarországgal foglalkozik Washingtonban

Az Egyesült Államok Helsinki Bizottsága március 19-én délután 3 órakor meghallgatást tart Washingtonban. Tanúskodni fognak: Kim Lane Scheppele, Princeton Egyetem, Sylvana Habdank-Kołaczkowska, Freedom House és Paul A. Shapiro, US Holocaust Museum.

Egyre többen követjük a magyar politikai eseményeket itt az Egyesült Államokban is, és az amerikaiak döntő többsége számára, beleértve a magyar származású amerikaiakat is, elfogadhatatlan a jelenlegi magyar kormány Amerika-ellenes, nemzetközi törvényeket sárbatipró, fasiszta háborús bűnösöket dicsőítő politikája.  Én is levelet küldtem Benjamin Cardin szenátornak és Christopher Smith képviselőnek,  akik a Helsinki Bizottság társelnökei. Felhívtam figyelmüket a következőkre:

  • Sok amerikai csalódott, amikor az iszlamofasiszta Jobbik nyomására, a Tarlós főpolgármester vezette budapesti városi tanács megfosztotta a főváros egyik legszebb terétől Roosevelt amerikai elnök nevét. Sértés volt ez az Egyesült Államok számára, különösen azért, mert amerikaiak tízezrei harcoltak Roosevelt hadseregében a Horthy-fasizmus ellen.  Követeljük a Roosevelt tér visszanevezését.
  • Elfogadhatatlan, hogy az Orbán-kormány olyan jogerősen elítélt fasiszta háborús bűnösöket ünnepel, mint Wass Albert vagy Gróf Esterházy János, miközben a nemzetközi jogrend szerint Wass Albert romániai, valamint Gróf Esterházy János csehszlovák ítéletei jogerősek. Wass és Esterházy szobrait és emléktábláit mielőbb el kell távolítani! Sértik a nemzetközi jogrendet, létük arculcsapása szlovák és román származású amerikai honfitársainknak, nem is szólva azokról az amerikai katonákról, akik életüket veszítették a fasizmus elleni harcban.  Meghökkentő, hogy Gróf Esterházy Jánost az amerikai képviselőházban Andy Harris republikánus képviselő még méltatta is; mielőbb ki kell deríteni, hogy kik vezették félre az amerikai politikust.
  • Az Orbán-kormány nyíltan a rasszizmus terjesztésével vádolja az Egyesült Államokat. Az Amerikában bejegyzett kuruc.info magyarországi működését nem hajlandó Budapest kivizsgálni, sőt, a kuruc.info elleni budapesti rendőri feljelentéseket is eltussolják. Ugyanakkor azt állítják, hogy az amerikai politikusok nem tesznek semmit a kuruc.info ellen. Ideje, hogy az amerikai igazságügyi hatóságok nyomást gyakoroljanak a magyar kormányra ebben az ügyben is.

Az Egyesült Államok jelenleg baráti kapcsolatokat ápol a magyar kormánnyal. Ha a fent említett, és más kérdésekben nincs gyors előrelépés az Orbán-kormány részéről, szankciók bevezetésének megfontolása lenne célszerű. Azokat az amerikaiak döntő többsége támogatná.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (24 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +42 ( 52 szavazatból)
Lázár György: A Helsinki Bizottság Magyarországgal foglalkozik Washingtonban, 4.8 out of 5 based on 24 ratings

  • Hozzászólások(26)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

26 Reader’s Comments

  1. Megkérem az MSZP-t, legyenek szívesek csokorba szedni az éppen aktuális és napirenden levő Fideszt érintő külföldi megnyílvánulásokat, azokat a soron következő parlamenti ülésen a nagy nyilvánosság előtt felsorolva felolvasni.
    Továbbá ugyanitt legyenek szívesek nevén nevezni a rendszert és bejelenteni a bojkottot, majd elhagyni az üléstermet…
    Meglátják, 2014-gyel már nem kell bajoljanak!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (43 szavazatból)
  2. Jó lenne ha az Egyesült Államok Helsinki Bizottsága nem olyan szőr mentén foglalkozna a magyarországi eseményekkel, mint az EU! Az eddigi diplomatikus megjegyzéseknek semmi foganatja az Orbán kormánnyal szemben.Sőt! Annál vehemensebben taszítja az országot Orbán az elszigetelődés megalázó helyzetébe.
    Napi szinten vagyunk kénytelenek elviselni a bárgyúbbnál bárgyúbb megnyilvánulásukat,mert nincsenek fékek és ellensúlyok.
    Az ellenzék puha, az emberek félre vannak tájékoztatva, mert minden médium a kormány kezében van. Ehhez jön még a megfélemlítés minden szinten.
    A diplomácia nyelvét nem érti ( vagy nem akarja érteni ) a kormány,és dafke kormányoz. Ki ha nem ők?! Orbán ellentmondást nem tűrően viszi végbe az akaratát, ami már most látható, hogy a szakadékba taszítja az országot.
    Ha baráti kapcsolatokat ápol országunkkal bármelyik náció,akkor ne a diplomácia nyelvén, hanem egyértelműen mondják meg Orbánnak hogy eddig, és nem tovább!
    Ez az ember csak a kokikból, meg a sallerokból ért.Így szocializálták, ami végett a frusztráltságát az országon vezeti le.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (39 szavazatból)
  3. telekis
    Kérd azt is, hogy ne szép magyar szóval “önkényt” emlegessenek, hanem diktatúrát, mert az bármelyik nyelven egyértelműsíti a szó jelentését!
    Ugyanakkor ne KÉRD az ellenzéki pártokat, hanem SZÓLÍTSD fel őket a parlamentből való távozásra!
    Csak halkan jegyzem meg, hogy kérésed is süket fülekre talál, mert Bajnai már nyilatkozgat a bojkott képtelenségéről, és többek osztják a véleményét.
    Még mindig a választásokról beszélnek. A demokratikusról!!! Ezek hol élnek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (30 szavazatból)
  4. Kató Tóth-Pintér

    Már lezajlott a meghallgatás és itthon azt írták, hogy Szájer zsebre tette a washingtoni törvényhozás képviselőit, mert nem volt egy jól felkészült személy, aki tisztába lett volna a negyedik alkotmánymódosítás részleteivel és sarokba tudta volna szorítani Szájert. Nagyon sajnálom, hogy így történt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  5. Természetesen megint nem készültek fel rendesen, és Szájer hülyét csinált belőlük):
    http://www.origo.hu/itthon/20130319-amerikai-kongresszusi-meghallgatas-a-magyarorszagi-politikai-helyzet-es-az-orbankormany.html
    Cardin; a Helsinki Bizottság elnöke még meg is dicsérte, hogy milyen ügyes fiú.
    Szánalmas, hogy a HB csak egy ilyen felületes, felkészületlen marhát tud küldeni. Nincs ott egy jóval kisebb rangű valaki, aki még ért valamihez?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  6. Kedves bumburi!
    TGM példája is jól bizonyítja, hogy mai magyar helyzetre az AN képes hatni.
    TGM az AN eszmeiségét kürtölte a nagyvilágba, ez óriási siker !!!
    Én azt remélem, hogy mi a továbbiakban is tudunk majd “bogarat ültetni” azoknak az ellenzékieknek a fülébe (sztem pl. citizen), akik látogatva ezt a felületet, ötleteket meríthetnek belőlünk.
    Persze, lesznek süket fülek is.
    Azonban mi az áldemokratákat is leleplezzük, előbb-utóbb/időben majd minden kiderül ám…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  7. Merem remélni, hogy a van egy nem publikus része is az ügnek, ami nem ennyire diplomatikus, és nem a nyilvánosság számára készült.
    .

    Különben most olvastam, hogy jön a alap-törvény-könyvnek csúfolt cserélhető lapokból álló spirálfüzet ötödik változata, a horogkereszt és a vörös csillag betiltásáról.
    Egyszerűbb lesz lassan egy pár sorból álló anti alap-törvény-könyv megjelenítése.
    Ami abban van, azt lehet, minden más tilos, ebben az unortodox nagy magyar demokráciában.
    Mert mi hagyjuk! Miért hagyjuk? Meddig hagyjuk?????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  8. ügnek=ügynek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  9. Azért tart itt Orbán, mert sehonnan semmilyen szankció nincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  10. “…Az Egyesült Államok jelenleg baráti kapcsolatokat ápol a magyar kormánnyal….”
    .
    - Ideje volna felülvizsgálni ezt a “baráti kapcsolatot”. Minden indok megvan hozzá most már.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (16 szavazatból)
  11. Sajnos a magyarországi ellenzéki pártoknak be van dugva a fülük és el van takarva a szemük.Gyurcsány F-en kivül valamennyien vakok és pozicioikat féltik.Ezek a pártok -az MSZP. föpolitikusaival együtt nem látnak el 2014-ig.És nem olvasák Bartus Ur irásait és nem hallották meg T.G.M. gondolatát.Ezek a sunyi ellenzéki pártok 2014-ben az MDF.sorsára fognak jutni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (18 szavazatból)
  12. tapis32!
    Sajnos a DK is beállt a sorba: A demokratikus ellenzék pártjai egységesen elutasítják az újbaloldali filozófus azon felvetését, hogy a következő parlamenti választást bojkottálni kéne. Úgy vélik: nem bojkottálni kell, hanem megnyerni. Az LMP-s Osztolykán Ágnes ugyanakkor kevés esélyt lát erre. A szocialista Bárándy Gergely szerint a választás „alapvetően jogállami keretek között fog lefolyni”.
    http://www.demokratikuskoalicio.hu/index.php/2011-12-05-15-42-05/hirek/4363-valasztasi-bojkott-tgm-oesszekovacsolta-a-demokratikus-ellenzeket
    “Alapvetően jogállami keretek között” Hol élnek ezek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (16 szavazatból)
  13. Nagy kérdés ki fogja megszámolni a szavazatokat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  14. AKI HISZ AZ ÜDVÖZÜL!
    .
    DE ÉN MEGKÉRDEZNÉM AZ AUGUROKAT ELŐTTE.
    (a madarakat ugyanis már csak ők láthatnák, de az én hátam sem tollas)
    .
    Aki nem totózik, nem is nyerhet. Velem egykorú barátom a totó
    bevezetése óta totózik. SAJNOS SOHA SEM NYERT EGY FILLÉRT SEM!
    (most szidja a csalókat és az általuk lefizetett focistákat)
    .
    Ha már annyira hallgattatok Bartus úr intelmeire és mégsem látjátok, hogy
    a 2/3-al dicsekvőkkel szemben ott a fővárosban, néha sikerült egy-egy hatalmas
    tüntikét össze grundolni, kétmilliós fővárosban néhány ezer elégedetlennel!
    Ugyan mi várható ezután. Valami baj van a résztvevők szándékával.
    ÚGY VÉLEM, HOGY A 47 EZER ALATT ÉLŐK NEM A BENZIN 2-3 HUF
    ÁREMELKEDÉSÉT ÉS A TÖBBSZOBÁS ÖSSZKOMFORTOS LAKÁS CHF KAMATÁNAK NÖVEKEDÉSÉT KIFOGÁSOLJÁK MÉG KÖZEL 20-30 ÉVIG ÉS AZ EGYRE NÖVEKVŐ MUNKANÉLKÜLIEK.
    .
    MOND MIT ÉRLEL ANNAK A SORSA?………..
    .
    Hol vagy az ő javaikból kinőtt értelmiség? tényleg ennyit értek csak? Szolidaritás?
    LEÉR-E ODÁIG SZAVATOK? (vagy a demokrácia miatt ez nem érdekes?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  15. Majd elfelejtettem volt főnököm jelszavaát, de most kérdem:
    FOGJUK MEG ÉS CSINÁLJÁTOK?????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  16. nem-tom: Elolvastam, tragikus. Azt én sem tom, hol élnek ezek, de hogy idióták, azt biztosan. Érdekes, hogy TGM ötletének tartják a bojkottot, pedig többünknek egyszerre jutott az eszébe, Bartus László pedig világosan megfogalmazta több, mint fél éve, mint az egyetlen reális alternatívát a fasiszta kormány legyűrésére. Most jutott el a tudatukig (mijükig?), vagy szándékosan nem vettek tudomást róla? Ennek az lesz a következménye, hogy a választók fogják bojkottálni a beszari, áruló és tehetetlen baloldali pártokat, és még csalni se kell az összeszámoláskor. (Azért fognak, ha már úgy rákészültek. “Ha már a gyerekeknek megígértem” – mondja a kisnyuszi a közismert viccben.) Egyébként ennyi ésszel ne várjuk tőlük, hogy összeállnak valamiféle választási koalícióba. A bukás, így a fasizmus kiteljesedése tehát kódolva van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  17. Valami nem stimmel. Miért Szájert hallgatják meg ? Miért nem az ellenzék ad
    válaszokat?
    Szájer fehérre mossa a mocskosat is amit a fidesz elkövetett,- elköve-. Biztos vagyok abban, hogy van az ellenzékben olyan tekintélyes képviselő, aki pontosan
    és világosan megfogalmazta volna a lényeget, az igazat.Ez a problémák bajok elmaszatolása volt csak. Fidesz meg röhög a markába.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  18. Hungarian citizen

    Egyet 100%-ra lehet tudni: az USA soha nem alulinformalt a kulkapcsolatait illetoen, tehat tisztabban latja az orban rezsim helyzetet, mint mi sokan.
    Egy csomo dolgot tehetnek, nyilvan egy csomot mar most is tesznek, de a lenyeg: soha nem fognak amerikai tengereszgyalogosok sortuzet adni a parlament mellett felsorakoztatott fidesz-kdnp-jobbik bagazsra. Szep lenne, jo lenne, pezsgoznenk, de nem ez lesz.
    Beboritjak a forintot, baleset eri orbant, egyszeruen nem lehet tudni.
    A NATO miatt nem hagynak logva, es nem is akarnak megint iderepulni rendet tenni, eleg volt nekik a szerb szorakozas.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  19. Bocsánat, hogy közbeszólok, de Szájer az egyik komment [Ego 8,35] mellékletében kijelenti, hogy “nem zsidó, s mégis mennyit szenved a különféle net oldalak zsidózásától…” stb. Majd kifejti, hogy ezt azért tartja szükségesnek hangsúlyozni, hogy tiszta és jó szándékáról biztosítsa a bizottságot…
    *
    Sajnos azonban még emlékszem, a HVG mintegy 15-20 évvel ez előtti számában, a bemutatkozó, ill. bemutató [ az adott lapszám kb. utolsó előtti oldalán] rovatban ő maga jelenti ki, hogy valamelyik szülő – talán az apai ág – részéről zsidó származású…
    *
    Ha létezik az említett lap régi számainak archivált rendszere, akkor az abban jártas olvasó társak közül valaki tudna segíteni, illetve megkeresni a kérdéses interjút… Ha jól emlékszem, két újságíró készítette a riportot.
    *
    Ez nem azért lenne fontos, hogy kiderítsük a handabanda mesterének származását, hanem csak azért, hogy bemutassuk hogyan csűri csavarja a szót, és mennyire hazudik a Tákolmány kifaragója, ha a pillanatnyi politikai szélirány ezt parancsolja neki.
    *
    Azért is jegyeztem meg azt a cikket, mert egy zsidótól már akkoriban sem azt vártam el, amit Szájer produkált. Ám ő azóta is folyamatosan bizonyította ezt a “renegát” mentalitását…
    *
    Minden esetre, gyógyulás gyanánt addig is ajánlanám számára a Szabó István megformálta Redl ezredes című nagyszerű mozifilm megtekintését…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  20. "tisztelthölgyeimésuraim"

    Félő, hogy az merikaiak alultájékozottságában és félretákoztatásában a Tisztelt, jelenleg még mindig fungáló Nagykövet Asszonynak is igen nagy része van. Nem csodálkoznék, ha e negatív szivességeiért néhány év múlva – a hullámok elcsendesedtével – Takopoulos is kapna egy érdemkeresztet Orbanisztán kormányától*
    .
    .
    * Remélem ebből a rémálomból – ti.,hogy a Vezér évek múltán még mindig hatalmon lenne – nem csak ez, de semmi sem jön be…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  21. "tisztelthölgyeimésuraim"

    .
    .
    Bocs !!!!!!!!!!!!!!! :
    .
    Félő, hogy…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  22. “Iszlamofasiszta Jobbik”: ez jó szöveg! Végre valaki az amerikai olvasók számára is érthetően nevén nevezte a másik gazembert. A Fideszre már nehezebb ilyen tömör ideológiai leírást találni, mert még abban a keresztény nacionalizmusban sem hisz, ami mögé bújik. De hát valamiféle lármára nekik is szükségük van, anélkül nem lehet hatékonyan zsarnokságot építeni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  23. Tisztelettel mindenkinek! Maradjunk már a realitások talaján! A bojkott akkor érne valamit, ha kizárólag a fidesz, esetleg a jobbikák indítanának képviselő-jelölteket. De ez nincs így, és nem azért , mert az MSZP vagy a DK “szeretne a melegben üldögélni”. Egyrészt a szavazáson való részvétel ekkor is elérné a 40%-ot – és akkor még optimista voltam -, ezt már lehet fényezni nemzetközileg. A titkosított külföldiekkel meg akármennyi is lehet – hiszen, ha nem tudod, hogy összesen hányan jogosultak a voksolásra, akkor azt sem tudod megállapítani, hogy hány százalékos a részvétel. És ugyan mi akadályozza meg az orbánistákat abban, hogy ne gründoljanak még az idén 2-3-4, akárhány kis pártot, amelyek majd “jobbközép” arcot mutatnak? A pénzhiány biztos nem.
    2. Ha az MSZP és a DK bojkottálna is, az lenne csak az aduász a fidesz kezében! “Nem merik megméretni magukat, mert a zemberek végérvényesen elzavarták őket!”- nagyjából ilyesmiktől harsogna a közmédia. RÁadásul egyetlen érv el sem hangzana az ellenzéki oldalról, hiszen “a közmédia kötelessége, hogy a jelölteket szólaltassa meg”.
    3. A közvélemény kutatások – ha “lejtenek” is egyik-másik oldal felé – izmos 15-20 %-ot mutatnak a fidesz javára. Arra tehát nem lehet számítani, hogy összesen néhány százezer résztvevővel kell legitimálniuk a hatalmukat. Ha nem megy másként, akkor legalább a kétharmaduktól meg kell fosztani a bandát. Az igazi veszély abban áll, ha csak feles többséggel is, de 2014 és 2018 között konszolidálni tudják ótvaros hazugságaikat. A legnagyobb úr a megszokás. Esetleg lecserélik a tök alkalmatlan középvezetőket, vagy legalábbis megkérik őket, hogy a kancsukát váltsák fel valamilyen szelídebb eszközzel, és nyilvánvaló szakmai baklövéseket ne kövessenek el. A Kádár rendszerben is folyamatosan szelidültek a feltételek: a párthűség elsőbbségét később felváltotta a szakmai megfelelőség. A helyzet azonban most nem kedvez az orbáni vircsaftnak, de ha konszolidálódik a nemzetközi gazdasági helyzet, óvatosan lehet majd engedni a megszorításokon. És akkor már senki nem arra fog emlékezni, hogy 2002 és 2006 között 35 %-kal javult az életszínvonala, hanem arra, hogy mennyivel jobb, mint 2014-ben. Az alkotmányossági aggályok meg elsimulnak lassan. Ha az ellenzék kizárja önmagát a parlamentből – kizárva ezzel azokat a milliókat, akik rájuk szavaznának – akkor szó sem esne többé emberi jogokról, meg szabadságról, meg ilyen luxusdolgokról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  24. Korkedvezményes nyugellátások elvétele!!!
    Végtelenül elkeserített a március 20-i EP tisztségviselő azon állásfoglalása, miszerint a Magyarországon 2012. január 01-től /Fidesz tv. /visszamenő hatállyal elvett nyugdíj jogosultság csupán az “‘ország magánügye” !!!! Hogy minden érdemi vizsgálat nélkül, egy demokratikus országnak a felelőse úgy mer nyilatkozatokat tenni, hogy közel 47.000 (és + a rokkantnyugdíjasok száma) főtől a jelenlegi hatalom, úgy vette el a szerzett vagyoni, megélhetési jogát,(amit hatályos törvény biztosított), hogy közben azóta sem biztosított jogorvoslati lehetőséget egyetlen embernek sem!!!!!! -És ez az EP.szerint természetes?????? Vagy az ország magánügye?? Ami ugye demokratikus???
    A Kormány szóban lealázta őket, anyagiakban nyugdíjuk 16 %-t elkonfiskálta és jövőjük kilátástalanságát, egy nyitott törvényi lehetőséggel nyitva hagyta!!
    A dologban az aljasság az, hogy ez 50 feletti, 30 évnél többet leszolgáló, mára számos egészségügyi gondot összeszedő ezreket érint, akiknek már nincs sem egészségük, sem erejük, sem visszalévő idejük “újra kezdeni” az életet egy olyan hazában, ahol a megélhetésre, munkára, megbecsülésre egyre kisebb az esély!! Ahol csak a kormányon lévő rokonoknak, barátoknak áll a zászló és a több százezres fizetés. A hátrányban lévőkkel meg el kell hitetni, hogy 47.000 Ft.-ból is meg lehet élni!
    Ahol a hatalomnak az a célja, hogy ne legyenek öregek!! ( Az életen át fizetett járulékait hogyan lehetne az államnak megszerezni! Az ellentétes nézeteket valló értelmiség és munkaerő -egy későbbi felkelésben való szereplése miatt-inkább hagyja el az országot!
    Arra kérem a demokratikus jogrend mellett kiállókat, az Uniót, hogy ne ismétlődjön meg 1956. hogy csak nézik, hogy esik szét Magyarországon a demokrácia, hogy lesz az országban monarchia, hanem segítsenek a nemzet /Fidesz által meg nem fertőzött/ embereknek a jogállamiság visszaállításában!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  25. Nem szükséges túl sokáig tanulmányozni a magyar politikai klímát ahhoz, hogy egy rossz házasság elmérgesedett csatározásai ne jutnának eszünkbe. Sokat lehetne beszélni a múltról, az előzményekről, hogy hogyan is jutottunk ide. Hát úgy kezdődött, hogy visszaütöttek. A magyarországi helyzet külföldi megítélése is általában világnézeti vagy pártérdek mentén születik. A hasonlatnál maradva, engem személyesen sokkal jobban érdekel mi lesz a gyerekekkel, mint az kinek van igaza. A magyar polgárok döntő többsége azt szeretné, hogy azt a politikai showműsort- amit egyébként a polgárok adójából fizetnek- az érdemi munka váltaná föl. Végezetül egy kiváló házasságrendező tanácsát ajánlanám nemcsak politikusainknak, hanem mindenkinek, aki kritikátlanul csupán ideológiai alapon csatlakozik valamelyik fél oldalára: addig ne mondj negatív kritikát társaddal szemben amíg valami pozitívet nem találtál benne és közölted vele.
    Auditur et altera pars

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos