Ronai and Ronai
AMERIKAI

Újabb koncepciós pert bukott el a Fidesz 2013. március 21. csütörtök 0:40 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(29)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Újabb koncepciós pert bukott el a Fidesz

Budapest – Jogerősen felmentette a bíróság kedden Kazincbarcika MSZP-s polgármesterét, akit az ügyészség jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel vádolt.

Amint az a bíróság korábbi nyilvános indoklásában is elhangzott, mint polgármester semmilyen módon nem szegte meg a kötelességét, nem kezelte hűtlen módon a város pénzét, és ez másodfokon is megerősítést nyert.

A vádirat szerint a polgármester 2006 novemberében kötött szerződést egy rendezvényszervező kft.-vel, hogy a cég szervezze és bonyolítsa le az önkormányzat programjait. A polgármester által ellenjegyzett tizenhárom számla ellenében a város havonta 264 ezer forintot fizetett ki a társaságnak. A vád szerint ezzel a várost három és fél millió forintnyi kár érte, a bíróság szerint a volt polgármester nem okozott kárt a városnak.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (23 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +34 ( 38 szavazatból)
Újabb koncepciós pert bukott el a Fidesz, 4.8 out of 5 based on 23 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(29)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

29 Reader’s Comments

  1. Orbán megszólal:

    .
    ‘Na jó akkor hagyjuk fenébe a bíróságot és a koncepciós pereket, mondtam, hogy hülyeség az egész. Elég erősek vagyunk ahhoz, hogy ne kelljen itt tovább játszani a demokratát, hiszen eddig minden húzásunk lecsengett. Vegyétek ki ezeket az MSZP seket valami közvetlen úton és ne szórakozzunk itt ezekkel. Ja és a bírókat is akik felmentették.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (42 szavazatból)
  2. 7évig tartó bírósági eljárás 3.5millió forintért, ráadásul alaptalanul…
    Ennyi idő alatt mennyi víz folyt le a Dunán, és mennyi pénz folyt keresztül Simicska ragadós kezei között?
    Ezt valaha kivizsgálja-e majd valaki?
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (47 szavazatból)
  3. Sajnálatosnak tartom, hogy az ellenzéki pártok nem nyilvánítanak ezekben az ügyekbe egyértelmű véleményt, hogy nem követelik a legfőbb ügyész lemondását, az ilyen ügyeket jegyző ügyészek azonnali eltávolítását, és nem helyezik kilátásba – győzelmük esetén – ezeknek az embereknek a büntetőjogi felelősségre vonását.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (42 szavazatból)
  4. Hát azer kellett az idősebb bírókat meneszteni és próbálkozni fiatalokkal, de leginkább a kormányhoz hűekkel….
    Csak azer, van szakmai becsület, mert egy bírónak nem a kormányhoz, hanem a joghoz kell hűnek lennie, ha van önbecsülése, hogy miért is tanult!
    Meg azer azt is be kell látni, ha itthon el is ítélnek valakit, az nem itthon fogja befejezni az ügyét, hanem kinti bíróságnál – érdemes akkor vállalni a szakmai lejáratódást?!
    Egy “demokráciában” kormányok jönnek és mennek, de a jogszabályok azok nem (eddig legalábbis így volt!).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  5. Ezzel szemben PDSz gördülő sztrájkja nem indul, mert a bíróság nem volt hajlandó állást foglalni a minimális szolgáltatásról.
    Az a bíróság (is) az időt húzza, és ezzel a pedagógusok sztrájkjogát teszi névlegessé.
    Szerintem a bíróságok átmeneti állapotban vannak: még ragaszkodnak legalább a formai követelmények megtartásához, de már igyekeznek eleget tenni a diktatúra igényeinek. A bírók is hol erre, hol arra húznak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  6. Könyörgöm !!!
    Valaki ezeket a koncepciós pereket csokorba kötve tegye már oda Baroso asztalára!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  7. Éppen most nyilatkozik a FidSS képviselő testület által állásában felfüggesztett, illetve korlátozott szigethalmi polgármester… A maga módján ez is egy koncepciós ügy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  8. Meddig kell még várnunk a vérbíróságok felállítására?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  9. Remélem a perköltséget az ügyész a saját pénzéből fizeti meg. Ha így lenne legközelebb meggondolná mit vigyen a bíróság elé!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  10. Az ügyészségen az ügyészek nem ismerik a törvényeket?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  11. Hány, meg hány ember életét teszik még tönkre ezek a maffiózók?
    Még egy parlamenti közvetítésben sem hallottam, hogy a pártja megvédte volna bármelyik tagját!
    Miért nem?
    Mitől félnek?
    Mindegyiknek vaj van a füle mögött, és fél a napra állni?
    Nyugodtan bevallhatjuk, hogy a hallgatásukkal besorakoznak a fidesz mögé a rágalmazásban, hisz szavuk nincs ellene.
    Gyurcsánnyal is ezt tették.
    Kicsit sem szégyenlik magukat?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  12. Olvastam:
    Pert nyert a Blikk, mert Kriza Ákos is utat építtetett magának, nemcsak a Zsiga fiú és bizonyított a dolog! Ja, hisz csak a vak nem látja, hogy új az aszfalt!
    Más:
    Közmunkások újították fel Tiszatenyő polgármesterének házát. A polgármesternek állítólag társadalmi munkában, a szabadnapjukon dolgoztak a közmunkások. Akkor most szabad a pálya a fekete munkához – csak azt kell mondani, mint az egypárt rendszerben, kommunista, bocs fideszes-szombat, oszt jó napot!
    Más:
    Öt villamosvonalon nincs közlekedés a fővárosban, síntörések miatt. Erre nem jut pénz, mert az átnevezések sokkal fontosabbak! Aki nem tud közlekedni, üljön be a szomszéd autójába, ne várjon sms-re, legyen már egy kicsit kreatív!
    Más:
    A bíróság elutasította a PDSZ sztrájkról szóló beadványát. Forduljanak Gaskóhoz, hogyan is kell gördülni. Gallóné beállt a sorba, lehet, hogy készült róla is egy dosszié?! Mert magától ennyire nem lehet naív….megegyezés, ja!
    Más:
    Orbánékon röhög az ország, a mémek egyike arról szól, hogyan kenhetné Gyurcsányra és Bajnaira ezt a hókáoszt a 3xbóvlis?
    Így: Minek kellett nektek ennyi autópályát építeni, hm?!
    Ez mind-mind a sikerről szóló történet….ami egyben az ország és vezetőinek elmeállapotát tükrözi!
    Jó az irány! Hajrá Magyarország!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  13. csakén
    Ugye milyen lelombozó? Vagy csak mi gondoljuk így? Én is naponta olvasom a hülyébbnél hülyébb dolgaikat, és csodálkozom. Az ellenzék? Mi ezeknek a dolguk, egyáltalán?
    A melegben ücsörgés? A bólogatás? Vagy a baksist megszolgálni? A világon nincs máshol ilyen megalkuvó szolgasereg, mint nálunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  14. Felháboritonak taztom,hogy az MSZP.és a többi magát demokratikusnak tartó ellenzék nem orditja bele a világba,hogy ELÉG AZ ALJAS FELJELENTÉSEKBŐL! IGAZSÁGOT SZERETŐ,A JOGHOZ ÉRTŐ ÉS AZT BETARTÓ EMBEREKET AZ ÜGYÉSZSÉGRE!!Miért nem kiabálják tele az országot az ellenzékiek e gazemberségről,hogy lássák az egyszerü emberek milyen aljas modon dolgozik a Pol társaság?.És miért nem követelik a hamisan vádaskodok felelőségre vonását?Mennyi tiszteséges emnbernek kell mégmeghurcoltatáson átesni?Miért ez a nagy csend,kedves ellenzékiek?Talán van valami takargatni valótok?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  15. bumburi
    Ha az ellenzék legalább az AN-t olvasná….mi kikaparjuk a gesztenyét, ha ők nem érnek rá (megértem, kapkodják ők is a fejüket!), de akkor legalább használják.
    Olvastam puputól, a lengyel békamenetesek méltatlankodását a vonatkésés miatt.
    Én javasolnám lengyel barátainknak, hogy jöjjenek majd árvíz idején is, hamarosan jön, és meneteljenek a 3xbóvlisért, míg mások küzdenek a természeti katasztrófával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  16. csakén
    Látható, hogy a bukás kódolva van a fidesznek. Csak az ellenzék nem tudja feltörni a kódot.
    Minden nap euro millióban mérhető.És ezek lazítanak,a választásra gyűjtik a muníciót.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  17. Legalább az MSZP kürtölné síppal, dobbal, nádi hegedűvel vagy akármivel, de ZENGVE!!!!!!, hogy a zemberek is meghallják a fidess rágalmazott ártatlan embereket. De még ezt sem teszik. Mi a fenét csinálnak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  18. Kérem szépen itt is az látszik amit minden normálisan gondolkodó ember ki tud találni józan paraszti ésszel: ezek a perek valójában egy politikai hadjárat részei!!! Nem az a lényeg hogy elítéljék hanem az, hogy x éven keresztül rabláncon vigyék őket a nyilvánosság előtt, ezzel politikailag likvidálva őket a bírka-buta magyar választók szemében!!!! Pontosan ezért verték láncra Gyurcsányt is, és ezért próbálkoznak be nála újra és újra! Sokakat talán ez elrettent és elérik vele nála hogy a FIDESZ-re szavazzon, de akkor azt mondom: MO megérdemli a saját sorsát! 1000 év alatt szépen felszámoltuk saját hazánkat mert mindíg ilyen bugris bunkókra hallgattunk mint OV és társai, akik szándékosan tönkretették az országot. Na ezt hívom én hazaárulásnak, és nem azt amikor megengedem egy tőkeerős multinak, hogy MO-on gyárat építsen ezzel magyar vállalkozóknak munkát adva….Nem hiszem el hogy ezt csak én értem….ezért fogok a DK-ra szavazni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  19. Jah és persze erről a másodfokú ítéletről egy szó sem fog esni sem a királyi tévében, sem a csigatévéken….gratulálok ehhez a teljes magyar médiának!!!! Megalkuvó gazfickók!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  20. Egyebekben is bukásra állnak.
    http://www.stop.hu/belfold/gyurcsany-jogerosen-pert-nyert-a-magyar-nemzet-ellen/1132618/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  21. Andy Mage
    A HÍRTV ellen pedig korábban nyert pert!
    Most olvastam, hogy Szanyit megbüntette köteles, a büntetés a fele a havi képviselői díjának!
    Egy hozzászóló azt tanácsolta Szanyinak, hogy kérje, hogy az egész havit vegyék el, mert be akar mutatni kötelesnek is!))))
    Nem helyeslem ezeket a dolgokat, de amikor látom, hogy mit kell az ellenzékieknek elviselniük a kormánypártiaktól és a jobbikusoktól – én nem tudom, mennyire tudnám visszafogni magam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  22. Csakén
    “Forduljanak Gaskóhoz, hogyan is kell gördülni. Gallóné beállt a sorba, lehet, hogy készült róla is egy dosszié?! Mert magától ennyire nem lehet naív….megegyezés, ja!”

    Gaskónak megérte, most fial az üzlet. Gallóné tanulékony, csurran-cseppen a pedagógusoknak majd és megint beállnak szépen a sorba. Jövőre ismét ” Csak a Fidesz” lesz a számukra.Nem hülye ez a Gallóné. Az, hogy a történelmet meg kell hamisítani, kit érdekel? Etika oktatás, lenyomjuk az anyagot, kit érdekel? Szépen belesimulunk a rendszerbe.
    http://nol.hu/belfold/20130318-mar_csak_a_liga_nyerheti_a_masfel_milliardos_tamogatast

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  23. Érzékeny lelkűek a mi náciaink. Szegénykék, simi-simi a buksijukra, egy olyan eszközzel, amivel Orbán huligánjai támadtak a TV székházat védő rendőrökre. Köteles Laca is nagyon vigyáz az erkölcsökre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  24. Sebaj, ha elbukták a soron következőt, összehoznak újabbakat, s mire azokat is elbukják, a kiiktatandó ellenfeleket örök életükre likvidálták egzisztenciálisan. És még örülhetnek, hogy csak egzisztenciálisan végezték ki őket, mert közúti balesettel, véletlen robbantással, stb valóságosan is kinyírhatták volna őket. De ha sokat ugrálnak, még az is bekövetkezhet. A fidesznél bármi előfordulhat. Jobb nem elfelejteni: “Csak a fidesz!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  25. Bízonyítva, hogy itt demokrácia van.
    Van olyan per, amit érdemes veszni hagyni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  26. A béna ellenzék meg demokráciát játszik ez ellen a bűnöző fasiszta banda ellen. Magyarország már rég elveszet. Van helyette csutiland. Mussolini a 20-as evektől 45-ig játszotta azt amit aviktátor most kezd. Közben hatalomba segítette Hitlerrel szövetségben Frankót, megszállta Ésak-Afrika jelentős részét, megdöntötte az etióp császárt megszállta a balkán egy részét. Mindezt az európai nagyhatalmak sumákolása tette lehetővé. Az lesz a ti sorsotok is. Csodálni és alázatosan szolgálni ezt a törpe Mussolini-utánzatot. Már régen fel kellettvolna lázadni ellene, és börtönbe zárni. Most már késő. Jövőre, ha kell csalások útján is megnyeri a választásokat, Ne reménykedjetek hogy majd Európa segít rajtatok. Csak gondoljátok végig. Tettek valamit az európai államonk mussolini fasiszt vagy Hitler náci rendszere ellen? Szolgaságra termtett náció a magyar.. Viseljétek a szolgasorsot és kérjétek isten áldását a csutira

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  27. Kedves Nyul Gyögy!
    Sajnos sokan vannak,akik tényleg kérik az Isten áldását a “csutura”.És ezeknek a száma a “morzsák”osztogatása után csak növekedni fog.Magyarország sorsa meg van pecsételve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. bubu64
    2013. március 21. csütörtök
    16:20
    Szerintem Gallóné nem állt volna be a sorba, ha a pedagógus társadalom
    eddig benne bízó része nem félne és mögötte állna. A szakszervezet nem
    katonai alakulat. Különösen, ha egy szakmában több van belőle.
    Újabban -az értelmiségiek között – az i versenyszférába tartozik.
    .
    Graskót hagyjuk. Azzal dicsekszik, hogy a főnöke BARÁTJA.
    .
    Egyébként is láthatjuk, még nem pattant el a húr sehol!
    Alig egy év a választásig. Akit lehet meg kell venni, akár kilóra!
    KEZDŐDIK AZ OSZTOGATÁSNAK LÁTSZÓ FELKÉSZÜLÉS!
    .
    NEM TUDJA VALAKI, HOL AZ ELLENZÉK? Vagyis a kormány ellenzéke.
    A leendő választók sem keresgélik. Azt ugyan látjuk melyik egér akar macskává
    nőni az elefánt mellett. Csak talán nem a Szanyit akarjátok sorban kigolyózni?
    Őt legalább MEGVÁLASZTOTTÁK. Csak nem ez a baj? Áll mellette valaki.
    Még mindig nem jöttetek rá – pedig megmondták – elkezdődött a vadászati idény.
    Az elnökhelyettes már belovagolt a hajtókat megszervezni.
    Ki vezeti az ellenzéket, ha a terítéken maradtok?
    .
    Örülni kell a koncepciós per elbukásának. Hihetetlen? Nyert egy ellenzéki.
    Ezért ti nem csináltatok semmit. Többet várunk. Ne üljetek babérjaitokon az
    kissé szúr.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. Az ellenzéknek meg kéne fogadnia Dopeman tanácsát. A teljes interjú itt olvasható:
    http://www.hir24.hu/belfold/2013/03/21/dopeman-orban-latvanyosan-belehazudik-a-pofankba/
    Részlet:
    “Le lehet győzni Orbán Viktort és a Fideszt 2014-ben?

    Azzal a mentalitással, ami most az ellenzékben van: nem.

    Akkor mivel?

    Nagyon világosan, kőkeményen rá kell mutatni, hol tart az ország.

    Hol tart?

    Nincs munka, az emberek 70 százaléka csóró, a gazdaság olyan, mint egy halott, amelyben megállt a vérkeringés. A lehetőségek fogynak el, ha így folytatjuk, nemsokára éhezés lesz, nem lesz fűtés, az emberek elvesztik az egzisztenciájukat, utcára fognak kerülni. Ez a sztori. Ez maga a Pokol. Kérdés, hogy ebben az ördögi világban ki mennyire tud ember maradni. Mindenki tesztelve van, Orbán Viktor is.”
    “Az első számú szabály: le a képmutatással! Azért van ez a kormány még mindig hatalmon, mert képmutató. A képmutatás az utolsó bilincs, ami fogságban tartja az embereket. Nem azért politikailag korrekt ma valaki Magyarországon, mert politikailag korrekt, hanem mert képmutató. Mert fél, hogy mit fognak róla gondolni. Nézd meg a Békemenetet! Milyen ember az, aki elvileg keresztényként odamegy egy szinte tinédzserhez, savval fenyegeti és kurvaanyázza? Ez a keresztény oldal? Ezt kell exponálni – szembesíteni kell Orbánékat saját magukkal. Meg kell nekik mutatni, hogy „ezek vagytok ti”!”

    Érdemes az egészet végigolvasni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos