Ronai and Ronai
AMERIKAI

Matolcsy magyar, Simor nem magyar 2013. március 1. péntek 21:31 Forrás: AN

  • Hozzászólások(63)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Matolcsy magyar, Simor nem magyar

Budapest – Gazdasági teljesítménye minősíthetetlen, közszereplőként szánalmas. Így foglalhatók össze Matolcsy György, Orbán Viktor jobbkezének szakmai kvalitásai, amelyek miatt a miniszterelnök őt találta a legalkalmasabbnak a jegybank vezetésére.

Amennyiben Orbán nem pártpolitikusként számít Matolcsyra, vagyis, nem azt várja tőle, hogy gátlástalanul kiszolgálja a kormányzati ámokfutást, akkor viszont a jelöléssel az a baj, hogy a miniszterelnök lenézi a magyar közgazdász társadalmat. A Magyar Nemzeti Bank élén ugyanis nemzetközi tekintélyű közgazdász kell hogy álljon, olyanra, aki nem nevetség tárgya, hanem általános elismertségnek örvend.

Persze, nem mindenki ennyire kritikus a nagy magyar tündérmesélő jegybanki szerepvállalásával kapcsolatban. Ha nem is sokan, de vannak, akik kifejezetten örülnek annak, hogy Matolcsy György kezeli majd a devizatartalékokat. (Amíg vannak, persze).

A Magyar Nemzeti Bank épülete előtt ugyanis két idős ember tüntetett Matolcsy György leendő jegybank-elnök mellett. A Honfoglalás 2000 Egyesület két tagja táblával köszöntötte transzparenseiken, amelyekkel a Párbeszéd Magyarországért sajtótájékoztatóján jelentek meg, az állt: ”Üdvözöljük Matolcsy Elnök Urat!; Végre magyar kézben az MNB!”

A feliratok láttán kedvünk lenne megkérdezni, vajon mire gondol a két, tisztességtelenségben megőszült honfitársunk? Hogy eddig mégis, milyen kézben volt az MNB? De valójában nincs kedvünk kérdezni. Tudjuk a választ kérdés nélkül is.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (20 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +30 ( 36 szavazatból)
Matolcsy magyar, Simor nem magyar, 4.6 out of 5 based on 20 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(63)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

63 Reader’s Comments

  1. Sajnáljam vagy megvessem ezt a két szerencsétlen idős embert? Van aki öregségére bölcs lesz és van akinek elmegy az esze. Inkább szánom őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  2. Felmerül néhány kérdés…
    Hogy lehetett egy ilyen tehetségtelen emberből – a Matolcsyból – mindjárt a rendszerváltás után Antall József Miniszterelnöki Hivatalának politikai államtitkára, majd a privatizációért felelős kormánybizottság elnöke.
    Miért ragaszkodtak az idiótához Antall József és Orbán Viktor is?
    .
    Netán egy külföldi hatalmat szolgál, amelynek hosszú évek során bizonyította feltétlen hűségét? Esetleg 1990 előtt, pénzügyminisztériumi állásában is egy külföldi hatalmat szolgált?
    A privatizációért felelős kormánybizottság elnökeként milyen köze volt a magyar gazdaság fillérekért történő kiárusításához és tönkretételéhez?
    .
    Van összefüggés Matolcsy kinevezése és az egyházaknak ígért milliárdok között?
    Biztos, hogy az MNB magyar kézbe került?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  3. Rendben, most magyar kézbe került Magyarország arany-és devizatartaléka. Igaz eddig is abban volt, de most olyan igaz magyar kézbe került aki habozás nélkül el fogja azt lopni, és olyan helyzetet fog teremteni hogy az országnak nem lesz aranytartaléka. Zimbabwe meg mondjuk Mongólia ehhez képest sikertörténetek lesznek ahhoz képest ami vár majd az országra.
    Igen, most magyar kézbe került a MNB, de magyar RABLÓ kézre. Azért nem mindegy hogy milyen az a magyar vezetés aminek a kezébe kerül az MNB!
    De ennek a típusnak akik a képen vannak még az is jobb ha minden összedől és minden magyar gyerek elmenekül az országból vagy éhenhal, ha még van lehetőség zsidózni meg utálkozni. És ami a csodák csodája, magukat meg kereszténynek is hiszik! Hát ez az ami mindennek a teteje.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  4. Azért van ezen a képen jó hír is, a Magyar lakosságból. csak ez a két elme roggyant örül hogy Matolcsy lesz az MNB elnöke ez a lakosság 0,00000002%. nem nagy arány

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  5. Szánalmas, hogy két éltes korú ember mire képes némi alamizsnáért !!!!
    Szánalmas, hogy csak kettő látszik a képen, de hol a tömeg ???
    Szánalmas, hogy a 2/3-ad ( minek is a 2/3-a ??? ) ide juttatta az ORSZÁGOT !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  6. bruckenbacker kapitány

    http://hvg.hu/gazdasag/20130301_Megveheti_Magyarorszagot_az_Apple__velun#rss

    hm mit is akarunk mi….
    Biztos, hogy jobb kezekben lenne ha magyar ha nem csak értsen ahhoz amit csinál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  7. bruckenbacker kapitány

    http://hvg.hu/vilag/20130301_A_vilag_legrosszabb_helyei_Haiti

    ez vár ránk is?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  8. Nem szánalmas büszkének kell lenni rá ,nálunk van az egy főre eső legtöbb idióta széles tündér országon belül………………………………………………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  9. Idiotaak a plakaattal! Eddig is magyar kezben volt az MNB !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  10. Ez a baj,hogy ilyen seggnyaló vén emberek élnek ebben országban-

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  11. Ez pénz kérdés csupán! Van az a pénz amennyiért két ilyen szerencsétlen odaáll táblákkal, hiszen tudjuk már nálunk is vannak szendvicsemberek. Mindannyian pénzért csinálják ez nyilvánvaló. De tisztessége csak a szendvicsembereknek van azt is tudjuk valamennyien!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  12. Ez itt az 1.1 változat:
    http://i47.tinypic.com/166emm8.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  13. raadasul nemet fejü embereknek neznek ki:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos