Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán már a múlt, csak még nem tudja 2013. március 23. szombat 14:47 Forrás: DK

  • Hozzászólások(126)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán már a múlt, csak még nem tudja

Edinburgh – Gyurcsány Ferenc tegnap előadást tartott az Edinburgh-i Egyetemen. A Demokratikus Koalíció elnöke a Politika és Nemzetközi Kapcsolatok Társaságának meghívását fogadta el.

A korábbi miniszterelnök arról beszélt, hogy az Unió az európai béke, a demokrácia és a versenyképesség ügyét képviseli. Ami a békét illeti, ebben jól teljesített a közösség. Történelmileg példátlanul régóta élünk Európában fegyveres konfliktus nélkül – mondta Gyurcsány Ferenc.

Az Unió ugyanakkor eddig bizonytalan, hogy miként lépjen fel olyan demokráciaromboló lépésekkel szemben, mint amelyek mostanában Magyarországon történnek. Annak ellenére, hogy a közös európai recept nem született meg efféle súlyos problémákra, az orbáni önkényt elsősorban nekünk, magyaroknak kell legyőzni. A magyar miniszterelnök a múlt embere, csak ezt ő még nem tudja – jelentette ki Gyurcsány Ferenc -, hozzátéve, hogy ezt majd a választók egyértelműen a tudtára adják.

Ami az európai versenyképességet illeti, a DK elnöke szerint az országok és régiók versenyképessége elsősorban az emberek által vallott, képviselt értékektől függ. Nemzetközi kutatások bizonyítják például, hogy minél racionálisabb, szekularizáltabb értékeket vall egy ország, annál versenyképesebb. Értékek tekintetében viszont nagyon messze vannak egymástól az EU országai. Vajon változtathatók-e az emberek, és ha igen, milyen módon, és mi ebben a politikusok felelőssége és lehetősége? – tette fel a kérdést Gyurcsány Ferenc.

A 45 perces előadást, másfél órán át a jelenlevő tanárok és hallgatók kérdései egészítették ki. Utóbbiak között sok magyar diák is volt, többen Glasgowból és Dundee-ból jöttek át meghallgatni a DK elnökét. Hozzászólásaikban aggódtak hazájukért, és szinte kivétel nélkül azt mondták: hazajönnének, de nem hisznek abban, hogy lesz itt munkájuk. Naponta követik az otthoni helyzetet, érzik a rossz hangulatot.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (59 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +109 ( 117 szavazatból)
Orbán már a múlt, csak még nem tudja, 4.9 out of 5 based on 59 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(126)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

126 Reader’s Comments

  1. sagdiyev
    .
    “..Szlovakia azota minden teren lelepte magyarorszagot!”
    Nagy magyar létére megtanulhatná, Magyarország, nagy M!!!
    .
    Persze, hogy anno Szlovákia már jobban állt, mert ott elvégezték a reformokat, amit itthon a sok alulképzett és fidesz hívő megakadályozott!
    Kevés olyan ország van, ahol ennyi képzetlen, gondolkodásra képtelen ember él, mint Magyarországon!
    Úgy tűnik Szlovákia lakossága nagyobb értelemmel bír, mint a sok-sok magyar “sagdiyev”!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  2. sagdiyev
    Szánalmasan szajkózod a fideszes narratívát.
    Saját muníció nincs amivel gondolkodhatnál?
    Cáfolhatnám amiket állítasz, de fölöslegesnek tartom a vizet gereblyézni.
    Annyi mintha lóval sakkozna az ember, ha egy fideszessel szóba áll.
    Gyönyörű példánya vagy a lebutított magyar embernek!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  3. Birom ezt a magyar mentalitast! “anno Szlovákia már jobban állt, mert ott elvégezték a reformokat”, hasonloan gondolom Szloveniahoz es Horvatorszaghoz, ahol a legszegenyebb regiok a magyar hatar kozeleben huzodnak. Mindenre van kifogas! A magyar sikertelenseg oka a munkahoz valo hozzaallasban es gondolkodasmodban keresendo. Szlovakia sokkal nagyobb nyomorban volt, mint magyarorszag. A horvatok haboruztak, egyedul a szlovenek usztak meg nagyobb vesztesegek nelkul. Szlovakia 2009-ben bevezette az eurot! A szlovakok arra is rajottek, hogy olcso munkaerovel es alacsony adokkal lehet vallalkozasbarat kornyezetet kialakitani. Ellentetesen a magyarokkal, akik kiszoritottak a multikat! A “szlovak csoda” a Gyurcsany korszak alatt vegrehajtott intezkedes es sikersorozat eredmenye.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (9 szavazatból)
  4. sagdiyev,
    Ne erőlködj, itt neked nem terem babér. Ez nem az a hely.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  5. sagdiyev,
    nem okos dolog olyasmiket állítani, amik köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. A devizahitelezést orbán első kormányzása idején, az korabeli MNB elnök Járay Zsigmond támogatásával vezették be annak következtében, hogy a jegybank elnöke valami sajátos gazdasági megfontolás alapján magasan tartotta a forinthitelek kamatait. Más bűneik mellett a mentségükre szolgál, hogy ez akkor jó ötletnek tűnt, senki nem számított a forint ilyen mértékű mélyrepülésére. Így ehhez pont semmi köze nincs Gyurcsány Ferencnek, ezért azt állítani, hogy ő felel a devizahitelesek problémáiért, az szemenszedett hazugság! Mint ahogyan az a végtelenül primitív állítás is, hogy az építőipar bajai Gy. F.-nek “köszönhetőek”. Ez némileg bonyolultabb dolog annál, hogy megértse egy olyasvalaki, aki a fidesz propaganda brossúráiból nyeri a műveltségét. Javaslom, mielőtt mindenféle gyermeteg butaságot ide firkál, tájékozódjon a valóságról!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  6. sagdiyev
    .
    Ennyi zagyvaságot! Ehhez valóban hívőnek kell lenni, de tudja hinni a templomban szokás!
    Most 3x-os bóvliban vagyunk, nőtt az államadósság, cégek tömkelege megy ki az országból, fideszes adat szerint kb 500.000 ember (magasan kvalifikált) ment ki dolgozni, sokan nem szándékoznak hazajönni! Tessék olvasni a Határátkelő blogot, a kint dolgozók, élők írják!
    Olcsó munkaerőn mit kell érteni, talán csak nem a 47e Ft-t, amiből a milliomosok szerint meg lehet élni?
    A magyar vállalkozóról még jót nem írtak a dolgozóik, mert lehetne itt akár 6%-os adó is, mint Cipruson, a magyarok azt is elcsalnák, bejelentés nélkül, zsebbe fizetéssel!
    Észnél van Maga?
    Szlovákiában nem emlékszem arra az eszméletlen nyomorra, ami nagyobb lett volna, mint a hazai!
    Horvátország szerencséje a turizmus, azon kívül sokat ők sem tudnak felmutatni, csak amit az Isten adott nekik, sokan még most is Titot dicsérik!!
    Szlovénia adatait tessék elolvasni, ott is gond van, szerencséjük az a kis tenger parti jövedelem, igaz ott még sosem adtak számla nélkül semmit, 1 euróval rohantak utánunk, amit észre sem vettem, vagyis, hogy rosszul adott volna vissza a fagyis!
    Gyurcsányról pedig le lehet pattanni, ha a tényeket nem tudja, a fideszes amortizáló szöveget nem kell mantrázni, nincs értelme!!
    Igen, véleményem szerint a magyar politikai paletta legtisztességesebb, hanem legokosabb politikusa!
    Orbán YouTube-n mondott véleményét ajánlom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  7. sagdiyev!
    Hogy ki tette tönkre a kkv-kat?
    Nem vitás, hogy ez az “érdem” is a mai vezéré.
    1997-től foglalkoztattuk magunkat, mert már akkor is nehéz volt itt felénk.
    Az első nehéz éveink 2000-2001 volt. Hónapokig nem volt munka, de folytattuk, mert nem volt hova vissza menni.
    2002-től megindult egy fellendülés, pezsgés, a gazdaság jobban kezdett pörögni.
    Legjobb éveink 2004-2005-2006. Katasztrófa 2011-2012. Vég, felszámolás.
    Az még a plusz egyéni problémánk, hogy itt vagyunk nyugdíj előtt 5-6 évvel, semmi remény.
    Családunk egy évvel ezelőttig 5 adófizető állampolgárból állt. Ebből kettő már nem ide adózik, hamarosan újabb 2 követi. Az egyik már a SZIG-et meg a lakcímkártyát is leadta, nem kíván visszajönni. Az idősebb korosztályhoz tartozók (57-58 éves) sem lesz már ebben az országban aktív adófizető. A bolti vásárlások ÁFA-ját nem sorolom ide. Igen, majd akkor fogtok elcsodálkozni, ha egyre nagyobb lesz az itthon maradókon az adóteher, mert nincs beruházás, termelő munka az országban. Közmunkásokkal nem lehet GDP-t növelni.
    Úgy hogy tapsikolj csak bátran, ha egyáltalán itt húzod az igát, ha nem akkor gyere haza és told a maffia szekerét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  8. “Gyurcsányról pedig le lehet pattanni, ha a tényeket nem tudja, a fideszes amortizáló szöveget nem kell mantrázni, nincs értelme!!
    Igen, véleményem szerint a magyar politikai paletta legtisztességesebb, hanem legokosabb politikusa!” – ebbol csak arra lehet kovetkeztetni, hogy a posztkommunizmus el es viragzik! Sok siket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (9 szavazatból)
  9. sagdijev, nem vagy okos. Majd rájössz, csak nehogy elkéss!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  10. hangyácska
    Nem érdemes szóval tartani. Ide jött trollkodni. Szerencsétlenje.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  11. Gyurcsány téved! A csuti a jövő embere! 2014-ben ismét 2/3-al nyer a rothadt rablóbandája. Nem a saját tehetségük, hanem a magyarok idiótasága okán. Mindenki a választási törvényt fogja okolni, pedig a Nemzeti Dicsőség óhaja tartja hatalomban ezt a mocsok népséget. Mert a magyar ember zsigerileg nacionalista. Ez a fasiszta banda, és náci szövetségeseik pedig katolikus segédlettel folyamatosan hülyítik a zembereket, akik a saját szemüknek és tapasztalataiknak sem hisznek. Az ellenzék pedig képtelen az összefogásra. Minden csoport a saját egóját fényezi, Támogatóik pedig arról vitetkoznak az egyetlen kicsit ellenzékinek nevezhető TV-ben hogí kit miért és hogyan utálnak a lehetséges szövetségesek közül, meg arról, hogy ki legyen a miniszterelnök. Igy aztán mindezt átgondolva úgy hiszem, hogy a csuti a magyarország örökös minniszterelnöke címre számíthat. Az EU-t meg nem érdemesekézni, mert neki ahhoz hogy ki csutiland miniszterelnöke, semmi köze nincs, na meg azért, mert számolatlanul önti a nekünk pénzt. Nem is tehet mást, mert az állítólagos ellenzék egyik vezetője fejvesztve rohangál Brüsszelbe, nehogy egy petákot is megvonjanak az orbán-simicska rablóbandától. Azért ne vonjanak meg semmit, mert a szerencsétlen magyar népnek ez nagyon rossz lenne. A barmok! Elfelejtkeznek arról, hogy a csuti ellenzékben a minél rosszabb annál jobb elvet tartotta szem előtt. A hőkölés népe pedig rászolgál az ebsorsra. Erre számítsatok! Nem lesz itt változás. Szar ez a rendszer! Már mint a csutié, meg az egész vilűgé. Válságról válságra bukdácsol. Nem csak a gazdaság van válságban, hanem az egész világ. A társadalom minden területére kiterjedő általános világválság egyre mélyül. A sokak által üdvözítőnek itélt legjobb rendszer, a kapitalizmus éli végnapjait.. A társadalomtudományok legkiemelkedőbb képviselői már meghirdették a rendszerváltást. A mindenki által üdvözítőnek tekintett demonokrácia megbukott. A csuti-féle politikai idióták a jóléti állam fenntarthatatlanságáról szövegelnek. Nem a jóléti, hanem a burzysoá állam fenntarthatatlan. Munka alapú társadalomról álmodoznak, miközben a termelési sszközök olyan fejlettségi színvonalon vannak, hogy a világon rendelkezésre álló munkaerő meghaladja azt a mennyiséget, amit a jelenlegi módon hatékonyan fel lehet használni. A szent profitra épülő gazdasági- politikai rendszert az emberiség érdekében fell kell számolni. Bekövetkezwett az a korszak, amikor a TŐKE és vele a TŐKÁS ÁLLAM teljes csődbe került. szükséges a rendszer átalakítása. Ehhez az átalakításhopz viszont egy új rendszerváltó nemzedékre van szükség. Ez a nemzadék már itt van. Jelenleg még az iskolapadokban. Pszihológusok már felismerték azokat a különbségeket, amik alkalmassá teszik őket arra, hogy végrehajtsák feladatukat. A Hal kivonul az emberiség történetéből. Jön helytte a vízhordó. Itt az ideje. ÚJ ISTEN SZÓL HOZZÁTOK EMBEREK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  12. sagdiyev,
    lehet, hogy a hír, vagy az echo tv betelefonálós műsoraihoz elég az itt több hozzászólásában folytatólagosan bemutatott propagandaízű, meglehetősen sekélyes érvrendszere, de lássa be, ez itt egy kicsit kevésnek bizonyult. A posztkommunizmus, -ha egyáltalán tudja, hogy mit takar ez a kifejezés-, legkiválóbb művelői pedig azok a hazaáruló banditák, akiket 2010-ben az önhöz hasonló tudatlanok a hatalomhoz juttattak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  13. “sagdijev, nem vagy okos. Majd rájössz, csak nehogy elkéss!”

    Nos, ebben most egyetértünk…

    Ám minthogy okosságon — némi leegyszerűsítéssel — az ok-okozati összefüggések mentén való gondolkodás/döntés képességét értjük, annak érdekében neked sem válna ártalmadra némi sietség!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  14. Nyul György,
    te véletlenül nem a Szaniszló Feri spannja vagy?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  15. Gonoszka
    Reménykednek. Tudod, a remény hal meg utoljára. Az átlag ember nem szereti a harcot, de van, amikor nincs más út. Majd rájönnek. A végén mindig rájönnek, amikor már sok az áldozat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  16. Nyul György
    .
    Sajnos, nagyon sok mindenben igaza van!
    .
    “Az ellenzék pedig képtelen az összefogásra. Minden csoport a saját egóját fényezi”
    Az összefogás hiánya megmutatta Dunakeszin, hogy mi fog történni 2014-ben!
    Szerintem az ellenzék bonvivánra maszkírozott vezetője, a puch-simicska közös tarisznyájában szeretné látni az EU-s manit!
    .
    “..a világon rendelkezésre álló munkaerő meghaladja azt a mennyiséget, amit a jelenlegi módon hatékonyan fel lehet használni.” Sajnos ezt már Mihály Péter közgazdásztól is hallottam nem egyszer.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  17. Commandante
    Olvasd el még egyszer, amit Nyul György írt és gondolkozz el rajta.:) Annak idején, azt gondolták, hogy a feudalizmus, a királyság, monarchia örök és mi lett?Jött a kapitalizmus.
    “Munka alapú társadalomról álmodoznak, miközben a termelési sszközök olyan fejlettségi színvonalon vannak, hogy a világon rendelkezésre álló munkaerő meghaladja azt a mennyiséget, amit a jelenlegi módon hatékonyan fel lehet használni.” Ráadásul túltermelési válság van. Vagyis a javak elosztása nem igazságos.A föld egyik felén pocsékba megy az élelmiszer, a másik felén éheznek.
    Ha belegondolsz, ma még elképzelhetetlen, de ha nem jön létre egy olyan társadalmi modell, ahol a szegény rétegek is részesülnek a javakból(attól függetlenül, hogy dolgoznak-e vagy sem) kipusztítja egymást az emberiség. El kell jönnie egy olyan világnak, amikor a javak 96 százalékát nem a föld népességének 1 százaléka birtokolja. Ez nem feltétlenül kommunizmust jelent. Gondold el, ha Orbán és bandája nem akarna mindent megkaparintani, hanem mértékletesek lennének, nem lenne gond Magyarország gazdaságával sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  18. Föl, föl, ti rabjai a földnek,
    Föl, föl, te éhes proletár!
    A győzelem napjai jönnek,
    Rabságodnak vége már.
    A múltat végképp eltörölni
    Rabszolga-had indulj velünk!
    A Föld fog sarkából kidőlni,
    Semmik vagyunk, s minden leszünk!
    Ez a harc lesz a végső,
    Csak összefogni hát,
    És nemzetközivé lesz
    Holnapra a világ.
    Védelmező nincsen felettünk,
    se isten nem véd, sem király:
    A közjó alkotói lettünk –
    hát vesszen el, ki ellenáll!
    Pusztuljon ez a rablóbanda,
    a rabságból elég nekünk.
    A lángot szítsuk, rajta, rajta!
    A vas meleg, hát ráverünk.
    Ez a harc lesz a végső,
    csak összefogni hát!
    és nemzetközivé lesz
    holnapra a világ!
    A gazdagoknak kedve-kénye
    erőnkből szívja ki a vért,
    csaló az államok törvénye,
    mert minden bajt szegényre mért.
    Kínlódás most a munka bére,
    de már ebből elég, elég!
    Szerszámot hát az úri kézbe
    s ide a jognak a felét!
    Ez a harc lesz a végső,
    csak összefogni hát!
    és nemzetközivé lesz
    holnapra a világ!
    Mi milliók, mi munka népe,
    mi alkotunk a földtekén,
    mienk lesz még pompája, fénye
    s a munka nem lehet szegény.
    A tőke még a húsunk marja,
    de már a gyáva had remeg –
    kelőben már a munka napja
    s ragyogni fog a föld felett.
    Ez a harc lesz a végső
    csak összefogni hát!
    és nemzetközivé lesz
    holnapra a világ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  19. sagdiyev,
    Ilyen dalszövegeket mások is tudnak.
    Pl:
    .
    Gond s az éhség börtönőrünk, a sorsunk mostoha.
    Korán feltörte bőrünket a tőke ostora.
    A lánc lábunkon oly nehéz,
    Ifjúságunk korán elvész!
    A proletárok Ifjú Gárdája mi vagyunk (Vörös Front!),
    A munkásáág felszabadításáért harcolunk.
    .
    Nézd, a Földön minden érték a munkából fakad,
    S mi majd’ hogy éhen nem veszünk a tőkés rend alatt!
    A kínjaink oly nehezek!
    Ki nyújt felénk harcos kezet?
    A proletárok Ifjú Gárdája mi vagyunk (Vörös Front!),
    A munkásság felszabadításáért harcolunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  20. Sag izé
    Anyád ( az a pirosszemű,lánctalpas) van Kinával (meg Azerbajdzsánnal) versenyben meg a csuti horda,az. Csak szeretnétek.
    Mocskos országveszejtő ,nemzetellenes briganti
    vagy a papir-felolvasó führereddel együtt!!!!
    Cipő hal meg ,te szemét ti meg itt mérgezitek a világot.
    Tehetségtelen ,dilettáns ,hazudozó tetvek. Rohadjatok meg.
    Elnézést kérek a többiektől( proaktivtól külön.),de most
    néztem meg a 2010-es Republic koncertet, és szétvet a tehetetlen düh, hogy egy ilyen emberi óriásnak kell meghalnia,miközben ezek a kocsonyás
    csúszómászók vigan teszik tönkre több millió ember életét.
    ADMIN !!!!!!!!!!!!!!!!
    Nagyon szépen kérlek ,kimélj meg minket ettől a primitiv provokátortól,
    ettől a bér-hülye trolltól! Már 17:47 -kor szóltam.!!!
    Annyit azért szeretnék megjegyezni ,nem ennek a pitekusznak ,hanem nektek,2001 decemberében vettem fel hitelt és forint és svájci frank hitel között választhattam. (forintot választottam.)Gyurcsány 3 év múlva lett miniszterelnök!!!!!!!!!!!!!! És ha ez olyan nagy bűn volt,hogyan lehetséges ,hogy az összes fideszes önkormányzat és a hordavezérek ( orbán, rogán, kósa stb….devizában adósodott el ????
    Miért gondolja ez a szemétláda, hogy itt bárki vevő lesz a tetves hazugságaira. Ezek két dologgal állnak hadilábon. A magyar nyelvvel és a tényekkel. Nem baj, majd kapsz húsz millióbillió %-os rezsicsökkentést,te agyatlan droid.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. Úgy látszik a fityiszes spiclik már itt is provokálnak seggdijev álnév alatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  22. @tapis32
    Na, azért Orbán is elég gyakran tart “előadásokat” nyugaton. Hogy mennyire kíváncsiak rá, azt nem tudom, de tény, hogy vannak, akik hallgatják. Sajnos.
    Illetve nem tudom… Lehet, hogy jó is, mert rájönnek, hogy ez nem normális. De az a valószínűbb, hogy ott is az “övéi” vannak jelen. Azt azért lássuk be, hogy a hülyeség nem világnézeti- és rendszerspecifikus.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. bubu64,
    pont úgy történt, ahogy utólag javasoltad. Elgondolkoztam…
    Talán ha te is elolvasnád Nyul kolléga utolsó néhány mondatát még egyszer. Nem kétlem, hogy jó szándék vezérli, de mondanivalója a vegytiszta fantazmagória tartományába sorolható. Sem itt, sem máshol nem nevelnek prófétákat, legfeljebb önjelölt messiások élnek közöttünk. És ha valamelyik provinciális megváltó a kelleténél nagyobb hatalmat kaparint a kezébe, akkor bizony úgy járhat mindenki, mint a mai Magyarország!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. sagizé

    Oké, ezt elég régen irta Bartus. Szerintem azóta már korrigált ,nem is keveset.
    De a korrekt az lenne ,ha most abból is idéznél Bartustól ( akivel sok mindenben nem értünk ill.értek egyet,és akkor mi van? Semmi.) , amikor a csuti elmebeteget és a birkáit minősiti . Vagy miért nem válaszolsz arra ,hogy nekem 2001-ben ajánlott az MKB devizahitelt. Ki is volt akkor kormányon??? Az ilyen bérfirkászok ,mint te erre miért nem válaszolnak soha.? Vazze.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  25. sagdiyev
    A 3xbóvlis kontár, a pávatáncos, a turulban született félázsiai származék, a piros pöttyös ülepű felel meg országunk vezetésére, főleg a büszke magyaroknak, mert erre módfelett büszkék!
    Teljesen igaza van!
    Normális országnak normális vezetőre volna szüksége, de lássuk be, itt minden unortodox, a negatív növekedés is növekedés, jól teljesítünk, nem kell az olcsó hitel, majd kötvényekből finanszírozzuk az országot, de ha kell feléljük a tartalékot is.
    Ne olyan ember mondja meg a tutit, akit meghív egy Nobel díjas a könyve társszerzőjének, vagy aki egyetemeken a diákoknak tart előadásokat, akit szívesen fogadnak külhonban és el is jönnek hozzá országok vezetői, mert partnernek tekintik – áh, tök égés az ilyen…..el vele!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos