Ronai and Ronai
AMERIKAI

Miskolcon a polgármester-helyzet fokozódik 2013. március 22. péntek 6:57 Forrás: AN, Blikk

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Miskolcon a polgármester-helyzet fokozódik

Miskolc – Egyre, másra érkeznek a hírek arról, hogy az észak-magyarországi település vezetői a szó szerint a sajátjuknak tekintik a várost. A polgármester erdélyi csókosaival népesíti be a Miskolc önkormányzatát, akik már annyian vannak, hogy nem akarják, hogy más is értse, amiről beszélnek, gond nélkül románul kezdenek beszélni egymás között.

Az egy év alatt hirtelen megvagyonosodott Zsiga Marcell alpolgármester (akiről köztudott, hogy havi 47 ezer forintból is képes megélni), nemrégiben közpénzen aszfaltoztatta a házához vezető utcarészt, ám baja nem lett belőle: főnöke, Kriza Ákos, aki eddig sem pompás erkölcsi szilárdságával tette emlékezetessé politikusi karrierjét, ezzel átlépett egy olyan határt, ahonnan nincs tovább: el kell tűnnie a közéletből.

Miskolc polgármestere ugyanis a Blikk híradása szerint bizonyítékot hamisított a bíróság előtt azért, hogy kimosdassa magát az aszfalt-botrányból. Nem elég, hogy saját háza (és Zsiga Marcell háza) elé a miskolciak pénzén aszfaltot húzatott, de az utána indult sajtóperben ezt megpróbálta letagadni, a törvényeket áthágva eltussolni. Kriza Ákos az újság szerint műholdfelvételekkel és hamisított térképekkel próbálta átverni a bíróságot.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (37 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +56 ( 60 szavazatból)
Miskolcon a polgármester-helyzet fokozódik, 4.7 out of 5 based on 37 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

44 Reader’s Comments

  1. Hazug pártnak hazug emberei vannak. A Pártszékház-pénz lenyúlás sugárúton sokan haladnak és már a mellékutakat is aszfaltozzák, de most már nem a párt, hanem a települések és az ország adóforintjait fordítják saját javukra.
    A Kaja Ibrahim, Josip Tot személyi irataival visszaélőktől egyenes út vezetett a gátlástalan és telhetetlen helyi kiskirályok megjelenéséhez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +70 (70 szavazatból)
  2. Nem is olyan régen olvastam, 72 feljelentés van a miskolci polgármester ellen és még mindig nem vezetgetik vezetőszáron.
    Csak a szocialistákat, de azokat éveken keresztül, hogy aztán kiderüljön, hogy bocs, tévedtünk….de addigra már azer csak kinyírták!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +68 (72 szavazatból)
  3. A fidesz intellektuális bűnözők gyülekezete, nincs ezen mit csodálkozni Ők már tudják, hogy majd jönnek az ügyvédek OSZT megvédik őket. A csillagot már lelopták az égről, most már a hold után nyúlkálnak. Akik tőlük balra állnak azt igyekeznek gyalázatos módon besározni, de ha ez velük történik felség sértésnek minősül. Semmi erkölcsi alapja nincs egy fideszes képviselőnek sem moralizálni, míg pár küldetést teljesítve nyomogatják a gombokat. Miközben valamennyinek van vaj bőséggel a fején.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +62 (66 szavazatból)
  4. Igazi fidesznyik.
    Éhenkórász, gerinctelen, csaló.
    Ennyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +57 (59 szavazatból)
  5. A NEMZET! Ami a fidesz értelmezésében csak ők! Megtehetnek mindent!
    Még senki nem ment neki a főügyésznek, hogy hozza nyilvánosságra a fideszes ügyeket, pedig gyanítom hogy vannak szép számmal. Nem az állampolgárok szemhunyásáról van itt szó, hanem a főügyész gyakorlatáról.Csak a fidesz!

    Egyébként van valaki köztünk, aki nincs tisztában a fideszes gyakorlattal? Szerintem nincs.
    Az ellenzék, az a tutyi mutyi ellenzék meg nem éri fel ésszel, hogy minden erejükkel azon kéne fáradozniuk, hogy az IGAZSÁG felszínre kerüljön. Nem újságokban mszp közleményekkel, hanem kint a valós életben HARCOLVA!
    Gyávák!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (41 szavazatból)
  6. Észre kellene venni, hogy Miskolcon az orbáni új állam modellje épül. Itt kicsiben megtalálható az, ami az egész országban folyik, csak országos szinten egy kicsit lassabban megy a “mesterterv” végrehajtása. Ha színjátéknak fognánk fel a dolgot akkor a “Minden hatalmat az erdélyieknek!” címet adhatnánk ennek a drámának. Minden hatalmi pozícióban lecserélik a régi embereket, az sem baj, ha nincs meg a megfelelő szakképesítése a fidesz által legfőképpen az orbáni iránti hűségre kiképzett janicsároknak. Így lesz ez az MNB-ben is, ahol már megkezdték a tisztogatásokat, és nyilván a határon kívüliekkel töltik fel az így kiüresített helyeket. Nem okoz nekik gondot, ha valahol törvénybe ütközne a dolog, gyorsan átírják azokat úgy, ahogy a céljaiknak megfelel. Lassan ott tartunk, hogy egy következő alaptörvény módosítással Magyarország fővárosát áthelyezik valamelyik erdélyi városba.
    Persze nem csak velük van baj, hanem azon magyar állampolgárok halmazának elmeállapota is jócskán megkérdőjelezhető, akik ezekre az emberekre adták le a szavazatukat. Tudhatták volna a miskolciak, hogy mire megy ki a játék! Ezeknek nem elég, hogy hazug módon, a hazafiasságra hivatkozva 23 éve a nemzeti jövedelem egy jó részét, aminek a nagyságát persze minden kormány titkosan kezelte, módszeresen Erdélybe hordják, de a fidesz segítségével a határon belül helyzetbe kerülve, itt is rabló módjára fosztogatnak. A végén örülhetnek majd a határon belül rekedtek, ha közmunkához, vagy segélyhez juttatják őket nagy kegyesen az új “államalapítók”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +65 (69 szavazatból)
  7. Import áru, megfizették.
    Valódi szülőföldjén nem lenne még zsebkukac sem

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  8. Az már teljesen világos, milyen emberek (bűnözők) vezetik az országot. Az ellenzék meg játssza a hülyét. Mesterházy azt mondja, hogy az Mszp a legnagyobb ellenzéki párt, nélkülük a kormányváltás lehetetlen .
    Hát, mit ne mondjak! Mondhatnám azt is, hogy Puch nélkül. Mert ugye főleg tőle függ az egész párt. Puch meg Simicskától. Csöbörből vödörbe!
    Addig, míg ezek az ellenzéki megélhetési politikusok csak a saját érdekeiket nézik, csak azért tesznek, magasról lesz@rva az őket pozícióba szavazókkal, addig semmi változás nem lesz. Ezt Gyurcsány (egyedül ő) merészen “öszödiesítette” ! Kimondta az igazságot! Igaza volt, hogy kilépett közülük!
    Addig, amíg az Mszp csak lagymatagon nyilatkozgat, képtelen tettekkel bizonyítani, hogy képes valamire, addig a választóktól semmi jóra ne számítsanak! Süket dumával tele a padlás!
    Már százezreknek hetente az utcán kellene lenni!
    Még szervezni sem tudnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (49 szavazatból)
  9. commandante
    2013. március 22. péntek 08:38
    Én minuszoltam, véletlenül.
    Adjál hozzá kettőt.
    Elnézést Szenzor

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  10. Szenzor,
    vettem, no problem. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  11. Bünözők vezetik az országot. (Pelenká) Orbánkának le kell mopndania!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  12. Miért, nem az MSZP a legnagyobb ellenzéki párt? Hol ebben a valótlanság?
    Nem tudnak szervezni, ha nem mozdulnak a zemberek, senkit nem lehet odarángatni akaratán kívül!
    Nem mentek elegen tüntetni a rendvédelmiek mellett!
    Nem mentek elegen tüntetni a tűzoltók mellett.
    Nyáron a rokkantak mellé nem mentek a zemberek, mert nagyon meleg volt.
    Most a bányászok mellé nem mennek a zemberek, mert nagyon hideg van.
    A pedagógusok nem tudnak sztrájkolni, mert lesöpörték a beadványukat, mivel nincs elégséges szolgáltatás – pedig nem orvosok, mentősök.
    Gaskó gördült a legnagyobb ünnepi előkészületek között és vizsgaidőszakban, na igen, az a demokráciában volt!
    Lehet kritizálni az ellenzéket, de azért a tényeket nem kéne figyelmen kívül hagyni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  13. Ennek sem lesz semmi következménye. Hacsak az nem, hogy Mordor lakossága még jobban meg lesz őrülve a fitemysz- prostituáltakért, mondván, micsoda tökös legények ezek, jól megmutatják a koszos komcsiknak meg zsidóknak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  14. csakén
    Ne bosszants!
    Ha egy mszp gyűlésre meg tudtak mozgatni 11 ezer embert,( tapsolni ) akkor demonstrációra miért nem???
    Nem csak szavakban kellene nagynak lenni, meg papíron ( már ha!) hanem tettekben elsősorban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  15. Szerintem a szocialisták nem gyávák, nem is tutyi mutyik. Arról van szó, hogy egy sokkal jobb társadalmi és gazdasági közeget biztosító kormányzás idején mi megbüntettük őket mert elhittük a fidesz demagóg gyűlöletkeltést és leváltottuk a szocialista kormányt, sőt csúnya vereséget szenvedtek. Úgy gondolják, most ők büntetnek bennünket, hiszen nekik ellenzékből felelősségük nincs, de nem igazán védik meg azt a réteget akik őket cserbenhagyták mert végül is ha belegondolunk a fidesz zsarnokságát, hataloméhségét, feudális uralomra törekvését csak az elfogult fideszesek nem látják és nem látták. Vagyis én és a velem azonosan gondolkodók tudták, hogy a fideszesz ezeket fogja tenni velünk, csak azt nem gondoltuk mi sem, hogy a gazdaságot is befagyassza.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  16. Új felírat kell :Kriza Ákos bötön jelölt !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  17. A Magyarországon egymás között románm beszédre váltó önkormányzati alkalmazottak vagy képviselők nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek a magyar nemzet és az állam részére, mert A román nem hivatalos nyelv magyarországon, így nyilvánvalóan konspirációs szándékkal teszik ezt. Ők nem tartoznak a magyarországon élő román anyanyelvű kissebbségiek közé, de gha azok lennének, az önkormányzatnak akkor is kötelessége lenne tolmácsot alkalmazni, hogy mindenki értse a beszédüket. Konspirációjuk azt valószinűsiti, hogy idegen hatalom ide telepített ügynökei, ezért a nemzetbiztonsági szolgálatoknak szigorú felügyelet alá kellene helyezni őket.
    Ez a helyzet analóg a kormánypártok javaslatával, amiben titkosítani kivánják a válssztásokon részt venni kivánó külföldön élő magyar állampolgárok számát, arra hivatkozva, hogy ez nemzetbiztonsági kockázat. Ez nyilvánvalóan csak akkor lehet nemzetbiztonsági kockázat a magyar állam számára, ha ezeknek az állampolgároknak a létszáma eltikolandó adat azok elől az országok elől. ahol élnek. Nyilvánvaló jogos az agyanú, hogy azért, mert az illető államok törvényeit sértő tevékenységet végeznek. Ezért ezek az emberek ott állambiztonsági kockázatot jelentenek, ezért logikus, hogy a veszélyeztetett államok titkosszolgálatai felderítsék kilétüket és revékenységüket, és ha ennek során törvénysértést találnak, az ottani törvények alapján eljárjanak velük szemben. Ha én mondjuk Szlovákiában élnék kettős állampolgárként, biztosan eszembe sem jutna szavazni a magyarországi választásokon, mert agy fasiszta hatalom érdekében eszembe nem jutna kockáztatni a biztnságomat jelentő szlovák állampolgárságomat, de ha Romániában élnék sem tartanám helyesnek szavazatommal bizonyítani hogy idegen érdekeket szolgálok, tehát valóban bozgor vagyok. Aki magyarnak tartja magát, vállalja azt nyiltan, legyen büszke rá, ne sumákoljon, ne hozza magát szégyenbe avval, hogy ilyen hitvány hatalommal konspirál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (45 szavazatból)
  18. Őrjöngő Zsebdiktátor

    A legidegesítőbb tenyésztett fideszesek: zsiga, rogán, szíjjártó, kocsis,gulyás, lázár,gyürk.
    Fiatal koruk elképesztő pökhendiséggel párosul.Mind úgy affektál , mint a hatalmi tébolyult főnökük.
    Természetesen érdemi munkát még egyik sem végzett.
    Nem ártana nekik egy kis katonai kiképzés .Már az első napon sírnának a lövészárok mélyén.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (39 szavazatból)
  19. Ugyan olyan mocskos trógerek, mint Viktor nevű főnökük.
    .
    Sajnos egész Magyarország FIDESZ vezetése ilyen a legkisebb településig.
    Lassan elérünk oda, hogy alapfeltétel lesz az állami vezetéshez a dilettantizmus, aljasság, lopás és csalás hajlam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  20. Őrjöngő Zsebdiktátor

    Egy idevágó cikk…

    http://szendamondja.wordpress.com/2013/03/21/rendszerszolgak/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  21. Ha még azt is hozzátesszük a bűnlajstromukhoz, hogy módszeresen, szisztematikusan teszik tönkre a várost, rohasztják le az előző 8 éves kormányzati ciklusban elért eredményeket.
    Több éves munkával nemzetközi szintre vitték Miskolcot. Minden év június első 2 hetén pezsgett a város a nemzetközi operafesztivál programjai által. Elindult a visszafejlesztése.
    Minden év február végén kocsonyafesztivál. Gasztronómiai és kulturális megmozdulás. Ennek ellehetetlenítése is elindult. Megzsarolták a kitaláló és fő szervezőt, Rózsa Editet, aki persze szocialista, Fedor Vilmos felesége.
    A választási időszakban városi szóbeszéd volt, hogy a szerencsétlen Kriza a Barlangfürdőt Lillafüredre tette, holott az Tapolcán van. Pedig már több, mint 10 éve lakott Miskolcon. És Tapolcán lakik ő is mint zsiga marcell.
    Szóval a térképpel már régebben is hadilábon állt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  22. bumburi
    Az MSZP nagygyűlés az nem tüntetés….talán az nem jár még “fővesztéssel”, de tüntetni a kormány tevékenysége ellen, na ahhoz már mersz kell.
    Nem vitatkozni akartam, csak szerintem azt a rendezvényt még nem figyelték, bár ki tudja.. látványos volt, Ponta jelenléte már úgyis eléggé felbőszítette őket, kapott is Mesterházy, hogy mire is szórja a pénzt és az honnét van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  23. Az MNB-nél is fokozódik a helyzet.
    A tündérmese folytatódik
    http://www.origo.hu/gazdasag/20130322-matolcsy-alatt-szepitenek-a-szamokat-a-felsovezetes-bele-szeretne-nyulni.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  24. Szenzor
    Simor András ellen is megindította a nyomozást a rendőrség a Jobbik feljelentése alapján….indul az újabb kabátlopási ügy!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  25. Móricz Zsigmond: . R o k o n o k .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  26. csakén
    Hát a helyzet fokozódik.
    A diákok meg gyülekeznek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  27. Asszonyt bántalmazott a fideszes képviselő, dr. Daher Pierre, a kazincbarcikai kórház igazgatója.
    Kézrátéttel gyógyít)))))
    Asszonyverők ezek – a nagyon nagy családvédők….
    Ezeknél a falvédőre az van hímezve, hogy:
    “Az én uram a legjobb ember. Csak szülnöm kell, akkor nem ver.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  28. Ha valaki nem értené, a FIDESZ kontraszelekciója elérte célját Miskolcon. Semmirekellő, semmit-sem-érő, erkölcstől-”mentes” központi akarat-végrehajtó antropomorf lények kerültek a városvezetés élére.
    Nem véletlen hogy a városban egyébként jól ismert, FIDESZ szimpatizáns, de önmagukra, lelkiismeretükre, szakmai múltjukra, emberi értékükre valamit is adó emberek nem fogadták el a felkérést, a “megkeresés”.
    Ez azért ugyanaz a Miskolc ahol, nem sokkal a választások előtt, a helyi, addigra évtizedes múltra visszatekintő FIDESZ alapszervezetet feloszlatták, mivel a helyi érdekek ellenében, nem elég lelkesen szolgálták a központi akaratot, pontosabban a “felcsuti-lógóhasú-maradona” akaratát, időnként talán még ellent is mondtak neki.
    Ezek helyére kellettek ezek a”végrehajtók”.
    Csak néhány példa:
    - Kriza (úr) nem ment el az immáron határon túl is elismert “Kocsonya Fesztivál” záró eseményére, ahol jelképesen visszaadták volna a városnak, a város vezetésének, a város kulcsait. Fő indoka az volt, hogy nem kívánt részt venni egy MSzP kampány-rendezvényen.
    Lelke rajta, de ha ilyen érzékeny,hogyan kerülhetett a Hajdú házaspár kezelésébe, 20 évre, kizárólagos joggal a “Miskolci Sörfesztivál”?És mi lesz a “Borsodi Sörfesztivál”-lal?
    Arról már nem is beszélve, hogy a városi “pletykák” szerint erősen dolgoznak a “Kocsonya Fesztivál” átjátszásán, más város részére. Hogy miskolci legendárium szerinti kocsonyában remegő – a fesztivál apropóját adó,- béka hogyan adaptálható más városba, talán csak ön tudja elképzelni.
    Olyan mintha a híres szegedi halászlé apropóján megszülető szegedi-halászlé-fesztivál (ha egyáltalán van/vagylenne) hogyan nézne ki Bükkszentkereszten?
    Az Opera-Fesztivál sem hasonlít már a régire, a Diósgyőri Várban évente fellépő világhírű Benkó Dixieland “találkozó” már Egeré (nem is jönnek vissza) .
    Tényleg ilyen jól megfizetik a város “kinyírását”? Mit akarna még “kinyírni”?
    A miskolci vezetőposztok romániai, illetve román eredetű személyekkel való feltöltése, az ön szégyene!
    Miskolcon, egy egyetemi városban, ahol, műszaki, gazdaságtudományi, jogi karok vannak, nem tudott megfelelő szakembert találni?
    Csodálkoznak, hogy az ilyen romániai, román eredetű személyeket, akik helyi szakemberek “kitúrásában” segédkeznek “le-románoznak”?
    Családfától függetlenül ezek nem is magyarok, legfeljebb az széthúzó, haza- és nemzetáruló fajtából valók lehetnek csak!
    Ne izguljon Kriza (úr)! Ne tud olyan gyorsan és messzire futni hogy az igazság utol ne érje!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  29. Most én tévedek, vagy említette valaki, hogy Debrecenben is Romániából hozott köztisztviselők uralják a városházát?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  30. A miskolci klan v a miskolci genkszterek v a miskolci felvilag, esetleg a maffia miskolci helytartoi ez lehetnene a kep cime!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  31. Még egy nagyon felháborodott és elkeseredett összefoglaló.
    http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/3958_ficsku_pal_m_avagy_egy_varos
    A sárban dagonyázásra nem lett volna szükség, mert előző években több nagy teret és a belvárost leburkolták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  32. A déli hírekben / tudósításban / aszfalt betyár névvel íllették a Krizsa polgármestert !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  33. A friss jelentés szerint 6 %-kal emelkedett a fidesz támogatottsága.
    -
    Valóban mi vagyunk idegenek ebben az országban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  34. FIDESZ-nek mar semmi köze a demokraciahoz , javaslom az uj nevüket. FIBÜSZ, ( Fiatal Bünözök Szövetsege).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  35. kisember
    És ezzel a 6%-al a fidesz már veri a szavazatra jogosultak 156%-át.
    Addig addig srófolják (kozmetikázzák) ezeket a mutatókat, míg túllépik saját magukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  36. Lakatos Zoltán+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    2,7 millióan elmentek és szavaztak a Fideszre.
    Több százezren szavaztak az MSZP-re, de sokan azzal büntették, hogy nem mentek el szavazni.
    Most azt várják, hogy mentse meg őket a legnagyobb ellenzéki párt, meg a leamortizált és általuk is amortizált Gyurcsány Ferenc!
    Én a helyükben nézném csak, ahogyan a békák lassan megfőnek – ennek a népnek kemény lecke kell….most fogja az egész ország ezt megkapni.
    Akik ellenzékben vannak, az emberekért nem tudnak mit tenni, a haza az ami a szemük előtt van, mert az emberek…hát nem minősítek….
    De a fideszes ígéretekkel szemben egyébként is tehetetlenek, mert a gazdaságilag hazavágott, kirabolt országban mit is lehet ígérni?
    A Fidesznek is már csak egy halvány rezsicsökkentésre futja…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  37. Fidesz kommunikacioja elso osztalyu , raadasul enzuk mint a tenger media a kezukben ! Amikor mar mindenki elismeri ezeket a tenyeket akkor el lehet kezdeni dolgozni azon mi is a feladat azt pedig mikent valositjak meg! Ellenzeknek be sem szabadna menni a parlamentbe uljenek csak ott a BUNOZOK MAGUKBA SZAVAZZANAK FOLYTASSAK EGYEDUL BUNOS TEVEKENYSEGUKET!! Kezdjenek alkalmazni jogaszokat , magyar es nemzetkozieket komoly koponyakat , kezdjek el tanulmanyozni a bunteto torvenykonyvet , gyujtsek a bizonyitekokat Orbanrol es a maffiajarol aztan kezdjek el bevinni az uteseket strukturaltan es folyamatosan . Ezenkivul oedig mindenkinek mutassak be akar egy dokumentum filmen mit muvel a maffia mikent teszik tonkre az orszagot gazdasagilag , vmint moralisan!!! Kituno nyomozok is kelenek ezt elfelejtettem beirni!! BAJNAI JOL FOGALMAZOTT CSIGOLYANKENT TORTEK OSSZE MAGYARORSZAGOT , step by step.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  38. A kommenteket olvasva, nyugalom tölt el, hogy el lehet zavarni ezt a kollégiumi gengszterbandát. Egyre fokozni kell az emberek bevonását a politikába. Nekünk, akik kommentelünk. Sok a megtévesztett, téves következtetéseket hangoztató, nem eléggé fölvilágosult választópolgár. Sok embert megtud nyerni Orbán alamizsnával. Sok az alattvaló! De ne csodálkozzunk: alig 100 éve még jogszerűen lehetett verni a magyart, (engem pl. vertek az általánosban), egy vert nép vagyunk. Innen nehéz fölállni de muszáj, mert elmennek a legjobbjaink és miből fogjuk fönntartani az állami szolgáltatásokat, a nyugdíjat, amit a kommunisták valósítottak meg elsőnek Magyarországon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  39. Tetű , ganyé, tolvaj fidesznyik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  40. Ezt a tetű tolvaj bandát akik politikusnak nevezik magukat csak mi választópolgárok tudjuk a szemétdombra küldeni,mert oda valók .A tenyésztett görények ,mint szíjártó,rogán,rétvári,kocsis,a pökhediségüktől csak a bunkóságuk nagyobb.Önálló gondolatuk nincs ha nem látnám ki beszél azt hinném a felcsuti DÚCET hallom. Jellemtelen megélhetési selejtek,ráadásul még lopnak is.Fejétől bűzlik a hal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  41. Lassan visszasírhatjuk Zuschlagot, Hunvaldot, Hagyót. Azok csak filléres alapon “játszottak” ezek a tahók meg milliárdos alapon lopnak-rabolnak. Ez egy tolvaj-diktatúra, míg az előzőek közül csak néhány lopott, de azokat is még őalattuk elkapták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  42. Epitesi vallalkozok is azt beszelik orszag szerte az MSZP 20 % kert a fidesz 50 % vagy annyit amiert nem eri meg nekikezdeni egy projektnek!! Szoval igaz a fama a fidesznel korruptabb gatlastalanab bunbanda meg nem kormanyzott magyarorszagon!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  43. Hunvald, Hagyó? Mit játszottak? Egyelőre minden dől ossze. Igen, így kell ezt csinálni! Mindenkit megvádolni és erre emlékeznek majd a birkák. Ha kiderül, hogy minden vád hamis volt, arra már senki sem emlékszik. Most már keresik az üjabb áldozatokat, hogy kire építhetik a kampányhazugságukat. Így volt előszőr is , Deutsch Tamás nagymamajának megfigyelésével, ami nettó hazugság volt, így volt a legutóbbi választás előtt is! Ugye -ugye mindenki csak a vádra emlékszik, még itt is! Hát még az övéi, akik csak köztvt, kózrádiót, esetleg a hazugtvt vagy tahótvt néznek. Ezért ül az ügyészség élén az elvtársuk, mert ezt kapta feladatul a pártban! Kiváló taktika. Persze a bírók is szép lassan beállnak. Lsd. A jobbik nem neonáci párt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. Trulla
    Már készítik a vezetőszárakat, egy évig hurcibálják majd az ellenzékből kiválasztottakat.
    Simor András van most a soron, már melegítik a vezetőszárat.
    De már itt van Bajnainak és Gyurcsánynak is, valami listagyűjtés miatt.
    Libázni már nem mernek, már csak a prosztók libáznak, de azok ezerrel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos