Ronai and Ronai
AMERIKAI

Közmunkások gyűjtik az aláírásokat a Fidesznek 2013. március 20. szerda 0:27 Forrás: AN, ÉszakOnline

  • Hozzászólások(29)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Közmunkások gyűjtik az aláírásokat a Fidesznek

Krasznokvajda – Olyannyira elégedett a Fidesz rezsicsökkentési akciójával Csizmadia Károly, Krasznokvajda polgármestere, hogy négy közmunkással gyűjteti az ezt támogató aláírásokat. Minderről maga a polgármester beszélt kedden az ÉszakOnline-nak.

Az ÉszakOnline érdeklődésére a polgármester elmondta, hogy természetesen hallottak a rezsicsökkentés megvédése érdekében elkezdett fideszes aláírásgyűjtési akcióról, sőt, ez Krasznokvajdán el is kezdődött. Az aláírásokat azonban – s erről azzal a szófordulattal tájékoztatott a polgármester, hogy „megmondom őszintén” – nem fideszes aktivisták, hanem közmunkások gyűjtik.

Március 1-jétől ugyanis két értékteremtő közmunka-projekt folyik a településen, összesen 16 közmunkással. „Ebben a latyakos, sáros időben amúgy sem tudnának kint dolgozni” – mondta a polgármester.

A kedd reggeli „eligazítás” során a 16 közmunkás közül négy asszonyt vezényelt ki aláírásgyűjtésre a polgármester. A négy asszonynak kedden végig kell járnia a település összes lakott ingatlanát (ez mintegy 180 ház), az íveket pedig szerdán le kell adniuk. Az asszonyok március 1-je óta takarítási munkákat végeztek a településen, tegnap például – szintén sárban és latyakban – a polgármesteri hivatal udvarán gallyaztak, tettek rendet.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.2/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +5 ( 9 szavazatból)
Közmunkások gyűjtik az aláírásokat a Fidesznek, 4.2 out of 5 based on 5 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(29)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

29 Reader’s Comments

  1. ” Március 1-jétől ugyanis két értékteremtő közmunka-projekt folyik a településen, összesen 16 közmunkással ”
    .
    Ez az IGAZI ERTEKTEREMTO MUNKA !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  2. Csizmadia Karoly huzzon a (moderálva) !!!!(moderálva)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  3. Hja kérem…Európa legversenyképesebb gazdaságában így megy ez…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  4. izzi
    2013. március 20. szerda 01:18
    „Csizmadia Karoly huzzon a …!!!!”
    .
    Az alpári szövegeddel eltévedtél, mert az AN oldala nem azonos a kurucinfo szennyes cikkeivel, ahol hasonló stílusban kommunikálnak, mint te. Halkan és kellő tisztelettel megjegyzem, hogy a mézbe csöppent stílusodat otthon használd a jövőben. (Ügyelve – nehogy érzékeny lelkivilágodba gázoljak –, nem reagáltam cifrább bővítményekkel fűszerezni szótárad anyagát, nehogy eldurvult lelkivilágodban kárt tegyek.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (20 szavazatból)
  5. Hat ez mar gusztustalan ! Igaz a szociban is volt olyan hogy a gyari munkasok az igazgato vikkendhazat epitettek, de hogy ezt most MO-n meg lehet csinalni ? Elkepeszto. Az ilyen polgarmestert ugy kellen kirugni az allasabol hogy nyekenjen. Sehol mashol a normalis demokraciakban nem engedik be a polotikat vagy a partokat a hivatalokba, munkahelyekre. Ne monjda senki hogy MO nem balkan, bar lehet hogy balkan par even belul be is eloz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  6. Johnnyboy!Lelkivilagom eldurvulasaban sajnalattal kozlom,te mar nem tudsz kart tenni!(Eleg volt hozza a cikk ertelmezese)Azonban,ha a fenti cikk rozsaszin pluss pillangokrol vagy netan foltos poni lovacskakrol szolt volna,akkor tudnek mezesen kedvesen ahitattal,kello intellektussal reagalni!Ellenben ez az iras (amit talan te magad is olvastal,mielott ra’m reagaltal volna)egy olyan embernek latszo,husbol es verbol valo foldi elolenyrol szol,aki maximalis rosszindulattal ,mindenfe’le tisztelet hijjan,aljas modon es raadast “oszinten” hasznalja ki,ezeket a szerencsetlen,fillerekert dolgozo “rabszolgakat”, hogy az en velemenyem egy ilyen ala’valo’ gazemberro”l nem tobb es nem kevesebb annal,amit fentebb megjegyeztem.Amilyen az ember,olyan a velemenyem is rola!Amennyiben hirtelen reakcom teged lelkileg sertett,abban az esetben bocsanatot kerek toled es masoktol is,akik korabbi,tragar kommentemet a kesobbiekben olvasni fogjak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  7. Azt gondoltam, Észak-Korea a képen.
    Lassan arra felé haladunk, az utóbbi időben már rohamlépésben.
    Úgy tűnik, megállíthatatlanul, rendületlenül.
    Észak-Korea a jövőkép, ott talán még rezsi sincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  8. Csizmadia Károly a demokrácia megcsúfolója és a hatalommal visszaélés díszpéldánya. S még büszke is rá!

    Megjegyzem a magyar ember szereti az ilyeneket, a FIDESZ újabb, alaptörvénybe rögzített jogfosztásait a bizonytalan pártszimpatizánsok 600 ezer fővel való csökkenése és FIDESZ-hez pártolása követte a Szonda Ipsos legújabb felmérése szerint.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  9. Engem nem ért váratlanul ez a hír. Ha közmunkások dolgozhatnak a polgármester,vagy más fideszes földjén az állam pénzén, akkor miért lepődik meg bárki ezen az újabb aljasságon?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  10. Krasznokvajda 180 ház, 180 család.
    A kérdés, mit szól a rezsi csökkentéshez? A kérdés valójában, szereti-e a Fideszt és így akkor 2014-ben fidesz-szavazó lesz-e?
    Igen! Ez tulajdonképpen egy ma előállított kubatov-lista pontos névvel és címmel!
    Mi ez, ha nem az emberek megfélelmítése?
    .
    Tamás Gáspár Miklós vasárnap, egy civil-tüntetésen, a teljes bojkottot hírdette meg. A demokratikus ellenzéket kihívta az utcára, hogy Orbán leváltására ott fogjanak össze a néppel! Együtt legyenek békés tüntetések, stb…
    Az ellenzék ezt elutasította !!!
    .
    Kedves Mindenki!
    Az a színházi előadás, amelynek nincs közönsége, az megbukik…
    Az a parlament, ahol a Fidesz+Jobbik magára marad, az ellehetetlenül!!!
    Ha ehhez hozzávesszük azt a tényt, hogy Orbánt a világban mindenhol elutasítják, akkor a napnál is világosabb, hogy ugyanezt kell tegye a mai demokratikus ellenzék is !!!
    .
    Nem ezt tették és nem ezt teszik!
    Miért, vazze???
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  11. Az “ellenzék” egy szinházi diszlet az SS bábjátékához.Zembereknek meg etetés a nemzeti érzés hangoztatása+Trianononázás+állandó harckészűltség.Egy beteg ember és bandája megvezet “9MILLIÓ polgárt. Vannak akik élvezik!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  12. telekis,
    Ez nem kubatov lista, ez megfélemlített, és félrevezetett emberek listája.
    “Rózsikám, itt írjad alá, mert különben mára nem kapom meg a közmunkapénzemet.”
    .
    Az egyszerű emberek pedig nem látják az összefüggéseket. Krasznokvajdán vajon hányan kapcsolják össze a rezsicsökkentést a kenyér drágulásával?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  13. Kedves Krasznokvajdaiak!
    Miniszterelnökünk gyakran hivatkozik Dániára.
    Nos nem árt tudnotok, Dániában az ivóvízszolgáltatás ingyenes. Igen, ingyen van!
    Ehhez ha hozzávesszük az áram- és a gáz havi díját, akkor úgy átlagban már nem is olyan vészes az az összes havi rezsi-díj.
    .
    Tehát a polgármestereteken keresztül javasoljátok azt a miniszterelnöknek, hogy a dánokhoz hasonlóan, Magyarországon is legyen ingyenes a ivóvíz szolgáltatás.
    Ne csak az egyes európai országokban meglevő és ott esetleg a népre hátrányos szabályokat összegyűjtve, majd azok mindegyikét nálunk alkalmazva szülessenek intézkedések, hanem kapjunk valamit a jóból is…
    .
    Aztán ha urambocsá’ kiderülne, hogy ez a rezsicsökkentősdi a családoknak hoz kb. havi 5000-et, és ennél jobb lenne ha a gazdaság termelne valódi jólétet (úgy mint Dániában is), akkor megértené mindenki, hogy valójában miről is van itt szó !!!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  14. Egyébként, ha igaz, hogy az utóbbi évben 200-300%-os volt a gáz-,illetve a villanyáram emelkedés, akkor ez a 10% csökkentés arcpirító, arról nem is beszélve, hogy ezt nem a választás előtt kellett volna megtenni, hanem 2010-ben!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  15. Látjátok ilyen vidámmá kell tenni ezt a szerncsétlen réteget és máris van ennek a mocskos bandának plusz félmillió szvazója a legújabb közv.kutatások szerint.
    Még mondja valaki, hogy Orbán nem találékony.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  16. Az ombudsman törvénytelennek minősítette a családlátogatással egybekötött aláírás gyűjtést, (FIDESZ, MSZP), mert listakészítésre alkalmasnak minősül.
    .
    Mást kell kitalálni. Meg fogják oldani. Várom az ombudsman intézményrendszer betiltását, természetesen alaptörvényi szinten.
    .
    Csak azt nem értem, minek ennyi pávatánc. Olyan fárasztó lehet.
    Sokkal egyszerűbb lenne a 40 évet beírni a NAGYKÖNYV-be.
    Oszt jónapot………………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  17. Közszemlére kellene tenni Orbán diplomamunkáját. Ha jól tudom, a diktatúrákról írt. Ha így van, akkor most semmi egyebet nem tesz, mint azt a gyakorlatban is ledolgozza, és igazolja az állításait.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  18. Dörzsölt fickók a fiúk, ezt meg kell hagyni.
    Evés közben jött meg az étvágyuk.. Most már nem csak 20 évre, hanem örök időkre gyúrnak, saját gyerekeik érdekében.
    A rezsicsökkentésdi, beleértve az aláírásgyüjtést, rafinált módszer, hogy a családtagok, haverok, rászolgált pártkatonák magántulajdonhoz jussanak, és ami eléggé szomorú, ráadásul népünk segítségével. Ezt a célt szolgálja az aláírásgyüjtés.
    A profit elvonásával a kedvüket kell szedni a külföldi szolgáltatóknak, hogy az állam elvehesse ezeket a cégeket. Államosítás után következne a reprivatizáció : a vállalatokat fillérekért eladni a fent említett rétegnek. Innen jöhetne már a szabad piac, vagyis az áremelés a világpiaci árakkal összhangban. Az energiaárakat úgysem lehet leállítani a határon. Rákosi próbálta meg ezt utoljára. Kíváncsi vagyok, ki lesz majd a mohóbb : a mostani külföldiek, vagy az új magyar tulajdonosok.
    Az “extraprofitot” majd egymásközt elosztja az állam és a az új szolgáltatók. A simicska-talicska ékes példája ennek a dolognak, úgymond előljárója.
    Tiszavirágéletű lesz a rezsicsökkentés, választási fogásnak viszont fölöttébb jó ötlet. Kitalálója jól tudja mitől döglik a légy, avagy bővül a szavazóbázis. E kettős célt megcélozva, mondhatjuk : két legyet egycsapásra !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  19. Jó hírem van! Medszólalt a kormányszóf… a szőke ciklon, hogy Csizmadia fejezze be a ” magánakcióját “. A fityisz nem engedi, hogy közmunkásokkal gyűjtessenek aláírásokat.
    Fontos halaszhatatlan dolgokban rögtön lépnek. Mi bajunk van akkor?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  20. Kedves
    izzi,
    2013. március 20. szerda
    01:18

    Csak elképzeléseim vannak a moderált szövegrészekkel kapcsolatban,ezért:
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  21. Sajnos nagyon is ésszerű közmunkásokat bevetni, kormánypropagandaként ők az élő bizonyítékok arra, hogy milyen nagy dolog a “rezsicsökkentés”.
    A közmunkások jövedelme és megélhetési viszonyaik olyan nyomorúságosak, hogy náluk havonta alig ezer forint (összességében kábé ekkora “megtakarítást” jelent nekik a “rezsicsökkenés”) valóban nagyon sokat jelent.
    Tisztességes ember őket nem fogja elküldeni a búsba, hanem inkább aláír nekik, nehogy ők kerülhessenek az aláírás elmaradása miatt kellemetlen helyzetbe.
    Azt hiszem, most mégsem listafrissítés a cél, mert azt nem adnák ki a kezükből. Inkább arról a beetetésről van szó, hogy az elmúlt nyolc évben bezzeg még a vizitdíjat is bevezették volna, most viszont Orbán a zemberek segítésére siet, és csökkent a terheket.
    Azon ugyanis birkanyájban nem szokás elgondolkozni, hogy sokszorosát vették el pluszban annak, amivel most kiszúrják a szemünket.
    A közvéleménykutatók pedig nagy segítséget nyújtanak az akcióhoz, már azt sugallják, hogy csalás se kell a fidesz-győzelemhez, hiszen még hozzá se kezdtek az osztogatáshoz, és máris majdnem annyian támogatják őket, mint amikor kétharmadot kaptak.
    Nem ártana kommunikációban versenyre kelni velük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. Egyfelől ez olyan, mint mikor a náci hadigépezetben rabszolgamunkát végeztettek a foglyokkal, másfelől meg mikor a minimálbéres roma plakátoló kénytelen volt a Rosszabbik plakátját kitenni a kampány idején…
    Arról van szó tehát, hogy a kárvallottakkal dolgoztat az a rendszer, amely kárvallottakká teszi őket…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  23. Ahogy nézem ezt a képet, mindig az jut eszembe, hogy mit is mondtunk magunkról a Kádár rendszer alatt: A legvidámabb barakk

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  24. Hát így épül a munka alapú társadalom!?
    Orbán elég sokat dicsekedett Európában a magyar modellel. Talán már nem is a munka tárgya, célja a lényeg, hanem hogy valamivel elüssék az időt!?
    Sajna amit Bogár László mondott, ahhoz egyre közelebb kerülünk.: a társadalom legalább egyharmadát az út szélén kell hagyni, különben az esélyesek nem érnek célba.
    Már azon sem csodálkoznék, ha a közmunkások gyűjtőhelyére ezt a feliratot tennék:”Arbeit macht frei!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  25. Nos: épülni ugyan semmi nem épül (bár másodpercenként dagad tovább Orbán vagyona), de örök igazság, hogy akinek munkakényszerrel kötik le az idejét, az nem ér rá közben mást csinálni.
    A közmunkások megítélése pedig úgy van bedobva a köztudatba, hogy (mert meg is kellene élni valamiből, de ugyebár nekik nincsen más jövedelmük), ha túl sok szabadidővel dőzsölnek a semmittevéssel, amíg más munkába jár, ők kifigyelhetik a felügyelet és védelem nélküli ingatlanokat, és akkor kirabolni járnának, ha nem kötnék le idejüket közmunkával.
    Van ebben a közfoglalkoztatásban egy ördögi eszme: a felszalámizás és egymás iránti gyűlölet szítása a motiváció, de amint a tapasztalat igazolja is, éppen erre az aljas megközelítésre nem harap senki.
    (Aki többet jár szétnézni lepusztult településekre, azok előtt nyilvánvaló pedig ennek a mesterségesen fenntartott problémának mindenáron aktualizálása, no de ki jár szétnézni széles e honban a Rózsadombról?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. csatt
    A fiatalok a Fidesz székháznál már megkapták, menjenek tanulni, menjenek dolgozni – ne a savazók pénzét akarják felélni…
    A sok káráló megmondta, menjen mindenki dolgozni!
    Hogy hova?
    DOLGOZNI oszt, jó napot! Ilyen okosok ám ezek narancsosok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. Egymillió közmunkás országa!!!
    Ez a jövő?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  28. Ez egy igaz abszurd hir.Ilyet már Örkény sem tudna kitalálni,ha élne.FIdeszék
    megvédenek mindent.Betegek.Ellenzék pedig sehol.Nincs semmi reakció,csak
    itt a blogban,lehet,hogy tényleg ezt szereti a többség,hogy totál baromnak van
    nézve.Beteg ország.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos