Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kölcsönkéri Orbán kordonbontó kulcsait a HaHa 2013. március 11. hétfő 22:01 Forrás: AN, HaHa

  • Hozzászólások(40)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kölcsönkéri Orbán kordonbontó kulcsait a HaHa

Budapest – Levelet írt a Hallgató Hálózat Orbán Viktornak. Azt kérik a miniszterelnöktől, hogy mivel nekik szűkösek az anyagi lehetőségeik, adja kölcsön térítésmentesen azokat a villáskulcsokat, amelyeket 2007-ben ő és a Fidesz más képviselői a parlament előtti kordonok lebontásához használtak.

Tisztelt Orbán úr!

Mint arról önnek is tudomással kell bírnia, a rendőrség műveleti területté nyilvánította és lezárta a Sándor-palota előtti teret. Mint arról Önnek is tudomással kell bírnia, “Az alkotmány nem játék!” című tüntetés szervezői és résztvevői a tiltakozás folytatásaként ma estére a Sándor-palota elé hirdettek demonstrációt, amit a lezárás eléggé megnehezít. Szájer Józseftől tudjuk, hogy ezzel a tettével a kormány “sunyi és gyáva”, a rendőrség mögé bújik, és önkényesen korlátozza a gyülekezési jogot. Azt egyenesen öntől tudjuk, hogy ilyenkor mit kell tennie egy felelős, a hazája sorsáért aggódó állampolgárnak. Tisztelt Orbán úr, mivel mi, a Hallgatói Hálózat aktivistái is támogatjuk a ma esti civil megmozdulást, és zömmel kispénzű egyetemisták, fiatalok vagyunk, ezért tiszteletteljesen megkérnénk önt, hogy a 2007-es kordonbontási akciójuk után vélhetőleg megmaradt villáskulcsokat nekünk térítésmentesen kölcsönadni szíveskedjék.

Köszönettel:

Hallgatói Hálózat

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (33 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +55 ( 57 szavazatból)
Kölcsönkéri Orbán kordonbontó kulcsait a HaHa, 4.6 out of 5 based on 33 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(40)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

40 Reader’s Comments

  1. Nagyon tetszik ez a levél! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (42 szavazatból)
  2. Egyszerűen szuper!!!! :DDDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  3. Jó ötlet, hiszen csutinak már nem kellenek a kulcsok.
    .
    Ugyanis ő a 2/3-al már lebontotta a kordont.
    MIÉRT NEM HASZNÁLHATNÁK A NÁLA FIATALABB DEMOKRATÁK
    HASONLÓ CÉLRA UGYANAZT A SZERSZÁMOKAT?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  4. Hungarian citizen

    De volt egy plusz kulcsuk is, amikor megcsinaltak azt a kozrohej munkastagozatot vagy mit, es a bufest bekuldtek egy villaskuccsal integetni orbannak, micisapkaban. No, az az eszkoz is csak ott porosodik valahol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  5. Most találtam egy idevágó hozzászólást a facebook-on. Ide másolom :
    ____________________________________________
    “Orbán most már a hatalom demokratikus ellensúlyainak korlátait is lebontotta, ahogy tette 2007-ben a kordonok lebontásával. Már akkor kimutatta, hogy ő semmibe veszi a demokráciát. Már akkor le kellett volna tartóztatni, de féltek tőle. A rendőrség nem merte tenni a dolgát, a kötelességét. Most a rendőrök a 18 éves diáklányt is elviszik aki demokratikus jogait gyakorolja, és 50.000,-Ft bírságot kap. A MTV Székház támadói, akik köveket dobáltak, gyújtogattak, azokat nem vitte el a rendőrség, és nem kaptak pénzbírságot sem. Le kell vonni egy fontos következtetést. Amikor a Fidesz ellenzékben van, akkor minden erővel uszít a kormány ellen, és iszonyú kárt okoz a nemzetnek, amikor ő van hatalmon, akkor még ennél is nagyobb kárt okoz, lerombolja a demokráciát, amit végre a Szovjet elnyomás után 23 évvel ezelőtt sikerült elérni. Orbánnak csak arra kellett a demokrácia, hogy annak gyengeségeit kihasználva, azzal visszaélve hatalomra jusson, és amikor hatalomra jutott, akkor diktatúrát vezessen be, hogy őt már leváltani demokratikus eszközökkel ne lehessen! Órási tévedés, katasztrofális tévedés a mai ellenzék részéről, hogy még mindig azt hiszik, hogy 2014-ben demokratikus választások lesznek, és le tudják váltani Orbánt, és rendszerét! Kettős a tévedés. Ha sikerülne leváltani, az új kormány tehetetlen lesz, mert a törvények és a 9 évre megválasztott Fidesz katonák minden lépésében elgáncsolják őket, és megbuknak, még ha lenne is 2/3-uk, de nem lesz, – továbbá a Fidesz ellenzékben akkora uszítást fog végezni, ami polgárháborúba sodorhatja az országot. Az új választási törvény olyan csalási lehetőséget biztosít a Fidesznek a határon kívüli magyarok szavazatai révén, hogy ellenőrizhetetlen lesz a külhoni szavazatok száma és aránya. A szoftverbe annyi adatot táplálnak, amennyi a saját győzelmükhöz kelleni fog. Így továbbra is hatalmon maradnak, és mivel az ellenzék részt vett ebben a választási komédiában, még legitimálta is a Fidesz törvénytelen választási törvényét, és nem kifogásolhatja az eredményt, a csalást pedig nem tudja majd bizonyítani, mert a törvényt elfogadta, legitimnek tartotta. Fel kellene ébredni, hogy ORBÁN A MAI NAPPAL VÉGLEG LEBONTOTTA A DEMOKRÁCIA KORDONJAIT, A FÉKEK ÉS ELLENSÚLYOK RENDSZERÉT, ÉS TELJHATALOMRA TETT SZERT ! EZT IGAZOLTA MAI BESZÉDE A PARLAMENTBEN, AHOL A BÍRÓSÁG – MINT KÜLÖN HATALMI ÁG – DÖNTÉSÉT ELUTASÍTOTTA, EZZEL ELÁRULTA, HOGY NEM FOGAD EL SEMMILYEN ÖNÁLLÓ HATALMI ÁGAT, – MÉG AZ AB.-t SEM, CSAK A MAGA HATALMÁT !!! Ha az ellenzék nem tudja felállítani a helyzetről a helyes diagnózist, akkor nem tud helyes megoldást sem találni, csak naivan becsapja magát, és saját választóit is ! Már csak egy közjogi eszköz maradt: A VÁLASZTÁSOK BOJKOTTJA!!! MÁR CSAK EZ TUDJA MEGFOSZTANI ORBÁNT ÉS A FIDESZT A MISZTIFIKÁLT LEGITIMÁCIÓJÁTÓL! A bojkottált választást megnyerik ugyan, de a nemzetközi és belföldi legitimációjukat elveszítik, és ebbe belebuknak. Ezután lehet új választást kiírni, és az Alaptörvényüket eltörölni !!!”
    ____________________________________________

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (34 szavazatból)
  6. Túlavasúti, ov nem demokrata, már régen nem. Akkor sem volt már demokrata, amikor kordont bontott.
    Mondatod – nekem legalábbis – így azt jelenti, hogy ov demokra, de már nem fiatal, a HA-Ha-sok nála fiatalabbak. Magam részéről úgy módosítanám az Általad írtakat, hogy demokrata fiatalok kérik térítésmentesen kölcsönbe azokat a bizonyos villáskulcsokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  7. hogy lehetne demokrata az aki életében nem tűrt meg semmilyen ellentmondást, soha senkivel nem tudott megkötni semmilyen kompromisszumot. Csak az erő nyelvén ért vagy meghunyászkodik és elárul, vagy ha módja van rá kihasználja erőfölényét és ugyanazt a meghunyászkodó magatartást követeli meg másoktól amit saját gyenge helyzetében gyáván elkövet. Jellemtelen ember nem képes demokrataként viselkedni, tehát orbán sohasem lesz demokrata.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  8. neveletlen
    Ahogy értelmezed igazad van.
    Koromnál fogva én még emlékezem, hogy lett a KISZ-ből KÖSZ.
    .
    Van egy probléma Én a FIDESZT, már megalakulásától kezdve fasisztoid
    csoportnak tartottam! (Nyilas hatás a kettős beszéddel ők nem betűszóként
    - fiatal demokraták szövetsége – jöttek létre, hanem a fidesz, fidelisz latin
    szó örököseként vagyis a nyilaskorban hangoztatott HŰSÉG jelentésű
    latin szó után. a NYILAS SZÁMONKÉRŐ SZÉK Andrási út 60 alatti székháza
    és minden nyilas pártház HÜSÉG HÁZA volt. Ha nem hiszed gondolkozz el
    arról, hogy milyen magyar betűszó a FIDELITÁSZ?) Piariba járva felejtettem ugyan, de nem mindent. Az egyház által vezérelt “nevelési sugallat”-ra még nagyon jól emlékszem. A “Zászlónk” cimű folyóiratukból jelenleg is mindenki tanulmányozhatja, hiszen annak a nevelési elvei semmit sem változtak Horthy
    óta – a vallás jelszavai mögé bújva – TOVÁBB MÉRGEZIK A LELKEKET!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  9. Hát igen, a HaHa kreatív! Hajrá, HaHa és KiHa! Hajrá tiltakozók!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  10. Túlavasúti, köszönöm, hogy reagáltál. Még magam is emlékszem, hogyan alakult át a KISZ, és arra is, hogyan vedlettek át a kiszesek. Azt is tudom, hogy az Andrássy út 60-ban a Hűség háza működött, mielőtt az AVH háza lett. Tudom, hogy a “fides” szó hűséget jelent.
    Az egyházak nevelési elvei miért változnának? Hiszen bükszkék rá, hogy olyanok a nevelési elveik, mint több 100 évvel ezelőtt és változatlanok. A vallási jelszavak mögé nagyon jól el lehet bújni, olyanok ezek a jelszavak, mint az álarcok. Hogy mit takarnak ezek az álarcok, azt nem szabad meglátni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  11. Egy kérdés – kiegészítésül – az előzőhöz:
    Tudna-e valaki olyan DEMOKRATÁT mondani,
    aki első fellépését az ellenfele AGYAGBA DÖNGÖLÉSÉVNEK szándékával
    kezdte? Nemcsak a későbbi – újságíróknak tett – nyilatkozatára kell emlékezni,
    amiben megerősítette, ha alkalma lesz megsemmisíti ellenségét!
    .
    Pártja választott neve ugyan az álcaként használt FIDESZ volt.
    Aki értette megérthette. Csatlakoztak is hozzá az értők, de távoztak is mellőle!
    Volt ő valamikor demokrata?
    Nem tudom kell ehhez kommentár.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  12. Túlavasúti (2013. március 11. hétfő 23:01)
    Csak a pontosság kedvéért: “fides, fidei: a hit” (alany- és birtokos eset, a szokásos szótári forma).
    .
    Egyébként teljesen igazad van, és irigylem az éleslátásodat: én akkor csak hangosan röhögtem, hogy milyen hülyének néznek ezek mindenkit, de nem jutottam el addig, hogy ez mit is jelent.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  13. Ha Ha Ha ..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  14. Ez van, Vityukám (hm, kán…)… a nyalóka, mint már annyiszor, ismét visszanyalt…
    Nem kínos még neked?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  15. Csak az a baj hogy szépszóval vagy poénnal nem lehet ezt a férget jobb belátásra bírni.
    Ha elakarunk érni valamit akkor átmenetileg fideSS módszerekhez kel nyúlni , osztjónapo!!!!!!! Nem kell aggódni ÖK sem aggódnak sok millió ember miatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  16. Orbán állandóan az ellenséget keresi, imád bontani, rombolni, egzecíroztatni, ebben látja a siker kulcsát. úgy tűnik romboló tevékenysége menthetetlenül kikezdi a Fideszt is és felemészti a belső fegyelmet és belső fegyelmet.
    Mivel mindent roncsol ami ellenszegül neki, vagy más véleményen van, így a Fidesz belső struktúráját is kikezdi áldatlan tevékenysége.

    Biztosra vehető nemcsak az, hogy emberei közül senki sem figyelmezteti már és megkönnyebbülten nézik, hogy az őrült vágtat a szakadék felé,csak arra kell vigyázni őket ne rántsa magával, de az is, hogy ez a levél igen kérdéses, hogy eljut e Orbánig. Mindegy, nem is neki szól valójában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  17. Egyre magasabb fejhangon fog rikácsolni, mert beszélhet az övéinek rezsicsökkentésről, de akik nem tartoznak a táborához, azoknál az ilyen HAHA dolgok nagyon is bejönnek, ezért ezek a dolgok a hiúságának ártanak!
    Amikor a tiltakozók Orbán 1989-es beszédét olvasták a székház erkélyéről és a savazó tábor kifütyülte, na az is egy nagy poén volt, hiszen kifütyültették a szeretett vezért!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  18. csakén
    2013. március 12. kedd
    06:28

    Ha Orbánt szembesítik önmagával, ígéreteivel, ha végzetes hibát követ el, max. annyit mond. ” igen lehet, és akkor mi van?”. És így fog beszélni mindig amíg az ujja a ravaszon van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  19. A kedves HAHá-s lányok, fiúk nem fogják a villáskulcsokat megkapni, mert már rég ellopta azokat a simicska.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  20. Amikor kifügyültették a székház erkélyéről felolvasott 1989-es Orbán nyilatkozatot a savasékkal, az is egy jó poén volt!
    Este pedig, megtapsoltatták szintén ezt a nyilatkozatot a tüntetőkkel, ez szintén jó poén volt.
    A fiatalok levele szintén jó poén – ha már be lesz szabályozva, hogy mi számít elítélendő kritikának, akkor a humor nyelvén kell megoldani – erre sok-sok alapot ad a vekkeres két évtizedes hőbörgése.
    Cohn-Bendit megmondta: Orbán úr, ön hitvány árulója lett annak, aminek a karrierjét köszönheti….
    Tiszta beszéd – megértem Coh-Benditet, hogy visszavonult, mert egyedül ő látta ezt az EP-ben és senki nem akarta megérteni, most pedig néznek, hogy a vekkeres azt tesz, amit akar, mert nem állították meg,amikor valaki még idejében szólt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  21. NAGYON JÓ!!!

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  22. Igen, ezek mind nagyon aranyos, jópofa dolgok. Annyi eredményük mindenképpen lesz, hogy Orbánt bármikor jókedvre derítik. De valóban ez lenne a cél?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (6 szavazatból)
  23. A humor fegyver!
    Orbánt nem deríti jókedvre – ő csak a saját viccein tud heherészni.
    Én hallom, ahogy egyre magasabb fejhangon rikácsol, nincs humorérzéke, annál ő sokkal hiúbb, neki tapsolni lehet és szeretünk Viktor(ozni), az az éltető eleme, nem a humor, az lassú méreg neki!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  24. Ez jó!
    Diktátortól elkérni a diktatúra lebontására szolgáló villáskulcsokat!
    A mi Viktátorunknak vajon van-e humorérzéke?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  25. Néztem a tüntetésről készült felvételeket!
    Kár, hogy nem a Rákay Philippe volt a számláló – voltak ott több millióan!))))))
    De komolyra fordítva a szót, nagyon sokan voltak, de ami a fő, nem mondhatják, hogy járókeretes nyuggerek az öregek otthonából….mind fiatalok, mert végül is az ő jövőjükről volna szó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  26. Kedves fiatalok,diákok!Ne hagyjátok abb!.Ti ellenzékiek,pedig vigyázó
    szemeiteket ezekre a fiatalokra vessétek.Meritsetek tőlük okosságot és erőt.Ami a FIDESZT illeti én ezt a társaságot rákfenének tartom a jhobbérzésü magar embere testén.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  27. Túlavasúti!
    *
    Sajnos tévedsz és tévednek azok is akik azzal kérik el a villáskulcsokat, hogy a Führernek azok már úgysem kellenek. Most kellenek csak igazán, új és minden eddiginél nagyobb kordonok építésére. Ez még csak az eleje…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  28. Én még kiegészíteném a “szembesítést” egy (vagy több) jó nagy kivetítővel a tüntetéseken, és folyamatosan játszanám benne a korai Orbánt, ahogy a demokráciáról papol. Persze hangosan, hogy mindenki (fröcsögő szájú nyugdíjasok is) jól hallja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  29. A legtöbbet azt játszanám mikor is azt mondta, hogy “A népnek joga van elzavarni a kormányát”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  30. Nagyon szivesen kölcsönadom a sajat szerszamaimat is, a langvagot beleertve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  31. Ego
    2013. március 12. kedd
    00:46
    A latin szótárba bővebben körülnézve nagyon sok szó többértelmű alakban
    található, hiszen az sem mindegy, hogy az adott mondatot tartalmazó gondolatban
    ki hogyan értelmezheti. A latin nyelvtanban előforduló sok-sok, nyelvünkben nem
    megszokottan használt szabály gyűjtemény található pl az “-itás”, “-itatis” vagyis a
    -ság, -ség képző, mellyel az alapszó toldásával FIDELITÁSZ képződöthetett, aminek szótári alakja sem teljesen egyértelmű jelentésű magyar szó.
    Itt csupán az az érdekes, hogy ha a FIDESZT az eredeti betűszóként vizsgálom,
    milyen betűszó vajon a FIDELITÁSZ(?), melyet szintén a fidesz szült nála
    fiatalabb szervezetként.
    .
    Adalékként megjegyzem törődne ezzel a fene, hiszen sok latin szót és szabályt
    ismernem kellett, aminek nagy részét mára elfelejtettem. Azonban a debreceni
    piari gimnáziumban ennek valami különleges jelentősége lehetett. Ugyanis
    akkor jött haza fogságból ami miatt fiatal tornatanárunk – akit a paptanárok hősnek tekintettek – mivel állítólag ss katona volt. Tehát az akkori debreceni
    piari tanintézetnek különleges nyoma maradt bennem.
    .
    Igy a fidesz nevű új szervezet – annak idején – “első blikkre” felidézte
    emlékezetembe. Valószínűleg az árpádsáv és a hűség háza fogalomkör okán,
    mivel ezek használata már eltűnt a köztudatról. Megjelenésük megdöbbentett!!
    Azonban a tévedés jogát is fenntartom, hiszen lassan 70 éve felejthetek latint.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  32. KORDON BLUED
    2013. március 12. kedd
    10:35
    Bár tévednék, de úgy látom neki már nem kell villáskulcs. Nekik már törvényeik
    alapján sorozatlövő fegyvereik vannak ELLENÜNK. Én is szeretném azt a
    néhány száz tüntető fiatal helyett – ahogy Bartus úr nem régi cikkében írta – az
    érintett milliók tüntetését látni. Én ugyanis azt látom a tőlem kissé távolabb lévő
    körökben, hogy – úgy “HARCOLNAK” ahogy a régi rendszerről mondák –
    MI MINDIG MONDTUK, HOGY NEM LESZ ENNEK JÓ VÉGE, DE MIT TEHETÜNK?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  33. Közben felebredtek a hivatasos minuszolok is. Mar hianyoltam öket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  34. A tüntető fiatalokról mondta Harragh Péter, hogy anarchisták és a baloldal befolyása alatt állnak. Szerencsétlen Harragh, a feje kívülröl fehér – a haja miatt – a feje belülről, nos, a választ remélem mindenki tudja. Elgondolkodtató, hogy az üldögélő fiatalokat beviszik a rendőrségre és állítólag ötvenezer forintra meg is büntetik, nyilván a tarsadalomra veszélyessége miatt, ami nyilván veszélyesebb, mint tankkal elindulni a rendőrök felé és amennyire tudom a tankos öregúr csak ejnye-bejnyét kapott, amin felbuzdulva néhány hét mulva gárda egyenruhában feszített. Úgy tűnik, ilyen Harragh féléknek a Hahátol teli a liberó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  35. Schmuck felajánlotta, hogy kifizeti a srácok büntetését .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  36. Trulla
    Innen is tiszteltetem Schmuckot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  37. Marslakó OFF Ha már harrach.
    harrach meg is kapja a jutalmát ezért az aljasságáért. minden iparral foglalkozó cég köteles az általa vezetett kamara számára 5.000 forintot. megfizetni ellenszolgáltatás nélkül természetesen. harrach ezzel az összeggel nem köteles elszámolni. Nincs az a szervezet ami ezt megtenné.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  38. egyvandor
    Bocsika!
    Össze tévesztetted Harrach – ot, Parrag – al!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. A Harra(g)ch rossz tanácsadó – a tizenhat fiatalt bevitték, megbüntették.
    Ugyanakkor az FTC-Újpest meccs előtt és után öt Rambót vittek el a rendőröket megdobálók közül és, hogy mennyi pénzbe kerül a helyreállítás arról nem fogunk hallani.
    Mint a 2006-s több száz milliós helyreállítási költségről sem beszélnek, hogy a rombolás után a város élhető legyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  40. Nagyon szép az Amerikai Népszavától,hogy mindig hitelesen tájékoztat a HaHa akcióiról.Sajnos kevés ilyen médium van idehaza.Már az Index is egyre hitványabb.Tegnap amikor a parkolót elállták a srácok,akkor is kint voltak és olyan butaságot kérdeztek,hogy:a tanárok mit szólnak ahhoz,hogy iskola helyett itt tüntettek?
    Ez ma a színvonal itthon.Nem az zavarja őket,hogy a demokráciáról már csak múlt időben beszélhetünk,hanem,hogy a tanárok mit szólnak.
    Én ha ott lettem volna,a srácok helyében azt válaszolom,hogy a tanáraink még nálunk is jobban utálják Orbánékat,ezért nem haragszanak.Egyébként ez valószínűleg így is van:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos