Ronai and Ronai
AMERIKAI

Jogos a kérdés: beszámítható-e Novák Előd? 2013. március 26. kedd 11:01 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Jogos a kérdés: beszámítható-e Novák Előd?

Budapest – Meg lehet kérdezni a parlamentben, hogy beszámítható-e Vona Gábor fegyverhordozója, Novák Előd. Az alkotmányügyi bizottság hétfői állásfoglalása szerint ugyanis nem sértette meg az országgyűlési törvényt az a fideszes képviselő, aki jobbikos képviselőtársa felszólalása után igazságügyi elmeorvos-szakértői vélemény kirendelését javasolta a plenáris ülésen.

A testületnek Vona Gábor, a Jobbik frakcióvezetője írt levelet, amelyben felidézte, hogy február 18-án Novák Előd jobbikos képviselő mentelmi ügyének tárgyalása során az ügyrendben szót kérő fideszes Balla György azt javasolta, hogy a parlament kérjen igazságügyi elmeorvos-szakértői véleményt. Az elnöklő Latorcai János ezt követően csak egy “gyenge helytelenítő mondatot” mondott, miszerint úgy gondolja, hogy ezt a felszólalást mellőzhették volna – hívta fel a figyelmet.

Vona Gábor annak kimondását kérte az alkotmányügyi bizottságtól, hogy Balla György megsértette az országgyűlési törvény, a Ház tekintélyét és Novák Előd személyét is, Latorcai János pedig elmulasztotta rendreutasítani a fideszes képviselőt.

A bizottság a kormánypárti tagok szavazatával ugyanakkor arról fogadott el állásfoglalást, hogy a fideszes képviselő hozzászólása nem sértette az országgyűlési törvényt, mert Novák Előd személyére vonatkozóan nem hangzott el sértő kifejezés, és Latorcai János sem hibázott, mert “rendreutasításra okot adó körülmény nem merült fel”.

A bizottságban éles vita alakult ki az üggyel kapcsolatban.

Gyüre Csaba, a testület jobbikos alelnöke arra figyelmeztetett, hogy “nagyon messzire vezet” és az Országgyűlés tekintélyét rombolja, ha a képviselők rendszeresen egymás elmeállapotát fogják kérdőre vonni az ülésteremben.

Az MSZP-s Steiner Pál úgy vélte, a fideszes képviselő súlyosan megsértette Novák Elődöt, ezzel szemben az állásfoglalás szövege gyakorlatilag azt mondja ki, hogy Novák Előd “tényszerűen elmebeteg”, az ülést vezető elnök pedig ezzel egyetértett.

Az LMP-s képviselő, Schiffer András kettős mércéről beszélt, mondván: “az azért nem megy”, hogy míg az MSZP-s Szanyi Tiborra egy “egyezményes jel” felmutatása miatt a lehető legnagyobb büntetést szabják ki, addig egy kormánypárti frakcióigazgató megengedhet magának egy ilyen felszólalást.

A fideszes Grúber Atilla szerint a “ki mennyire elmebeteg kategória” egy képviselőcsoportba tartozó képviselők között is előfordul. Arra is utalt, hogy Novák Előd “stílusa többekben kelt némi feszültséget”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.1/5 (13 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +16 ( 20 szavazatból)
Jogos a kérdés: beszámítható-e Novák Előd?, 4.1 out of 5 based on 13 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

49 Reader’s Comments

  1. Szanyi Tibor megbírságolását ennek a ténynek az ismeretében érdemes értékelni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (41 szavazatból)
  2. Az OPNI-ban magasabb szellemi szintű diskurzusok folyhattak, lehet, hogy ezért zárták be! Nem történne semmi, ha a parlamentet is bezárnák. :(((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (43 szavazatból)
  3. Magas labda!!
    .
    Leütni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  4. Nem is értem, hogy miért nem kérünk elmeorvosi vizsgálatot az egész parlamentben jelenlevő képviselőkre, és kormánytagokra?
    Hiszen 2010 óta csupa olyan dolog történik általa velünk, mintha bolond rendszer igazgatna bennünket.
    Amikor egy mszp-s képviselő védi meg a jobbikost, és egy lmp-s teszi ezt egy mszp-s képviselő büntetése végett, akkor már nincs más hátra, kérek egy kávét, hogy közben zavartalanul élvezhessem az előadást.
    EZEK MEGŐRÜLTEK???
    És akkor még nem is említettem a piros pöttyöt, a páva táncot, a sallert, és a kokit!
    BOLONDOK HÁZA AZ, NEM AZ ORSZÁG HÁZA!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +65 (67 szavazatból)
  5. Röhögnöm kell amikor ezek a ház tekintélyéről beszélnek,az már akkor megszűnt amikor ilyen alakok bekerülhettek oda.Ők már mindennek és mindenkinek a tekintélyét lejáratták.Az ember komolyan nem tudja sírjon vagy nevessen,amikor TV.műsorvezetők “honatyák”-ról beszélnek nyálas szájú suhancokról akiknek fogalmuk nincs mi az a munka és milyen egy dolgozó ember mindennapi élete.
    gets- Ezek csak gombnyomogató majmok,akik azt a gombot nyomják meg amire utasítást kapnak és fogalmuk nincs mit szavaznak meg,ezért teljesen felesleges ennyi ingyenélőt eltartanunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +61 (63 szavazatból)
  6. Csak ő???

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  7. Az ominózus ügy kapcsán eszembe jut egyik egykori egyetemi tanárom figyelemre méltó állítása/kijelentése/?/, mely szerint: – Az emberiség hatvan százaléka elmebeteg. Csak abban lehet különböztetni, hogy milyen mértékben. Ahogy mondani szokták, semmit sem lehet kizárni. Annak az ellenkezőjét sem. Hát……? Így állnánk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  8. Nem csak Novák Előd elmeállapotát kellene megvizsgálni, hanem minden egyes képviselőét is, még mielőtt beülnének a parlamentbe.
    Az ok egyszerű, sok olyan munkahely van, ahol a pszichológiai vizsgálat kötelező a jelentkező felvételének elbírálása folyamán, holott egy “mezei” munkakörről van szó, nem az ország vezetése, ill a az állampolgárok sorsáról való döntés a munkájuk. Egyébként Novák a pszichológiai teszten biztos átmenne, de az azon belül végzett személyiség teszteken a nulla közeli pontszámot érné el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (38 szavazatból)
  9. bumburi
    .
    “EZEK MEGŐRÜLTEK???”
    .
    EZEK, RÉGÓTA ŐRÜLTEK!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  10. sajnos nagyon is tudja mit csinál. akárcsak kövér és Orbán is. egy kategória

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  11. a lelküket (lelkiismeretüket) kellene megvizsgálni. sajnos.
    a Történelem Ura előtt semmi sem marad titokban. csak addig nekünk késő

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  12. Vajon mitöl van a Elődnek ilyen typikus cseh vezetékneve?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  13. Na, helyben vagyunk! Már ezek is kételkednek egymás épelméjűségében! Nem hittem volna, hogy ennyire rossz lesz a helyzet! Mondjuk ott, ahol Kövér László házelnök lehet, ott nem is számíthatunk jobbra. Eszembe jutott erről egy vicc:

    Mi a különbség a cirkusz és a Parlament között?
    A cirkuszban okos emberek hülyéskednek, a Parlamentben pedig hülye emberek okoskodnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  14. orecu
    2013. március 26. kedd
    12:26
    Az hogy kinek milyen végződésű a neve, vagy milyen nemzetiséghez, felekezethez tartozik, az intelligencia nem alapeleme .
    Sokkal inkább köze van a neveltetésének, a családja beállítottságának, neveltetésének, a szereplési, és hatalmi becsvágyának, és hogy milyen baráti társaságban tevékenykedik, Novák esetében ezt mindenki láthatja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  15. Én már nagyon sokszor kérdeztem, vajon milyenek azok akik a diliházban vannak?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  16. Ez a primitív suttyó nyilván elmebeteg, aki a Millenáris előtt az EU zászlaját gyújtogatta, de elmebetegek azok is, akik ilyeneket ( Vona, Zagyva György Gyula, stb) az ország házába bejuttattak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  17. “Akiben zűrzavar van, zűrzavart hoz létre a környezetében.” Popper Péter
    Ezeknek nemcsak zűrzavar, hanem katyvasz is van a fejükben (más nincs is)!
    Akik EU ellenességükben zászlót égetnek, de közben az EU-s állampolgárok pénzéért ácsingóznak, mert ami jár…, hogy csak az egyik legkézenfekvőbbet említsem!
    De komlói eset pl. hogy a fideszes önkormányzatis tag lemond képviselőségéről, mert kimegy dolgozni?!
    Mennyivel jobb lesz majd, ha útlevél kell….vagy nem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  18. Nem elmebeteg ez az ember hanem az összes parlamenti jobb oldali politikussal – az úgy nevezett “bal oldali” LMP-vel és az ellenzék nagy részével együtt – hataloméhes.
    Az eszközök és módszerek nem számítanak, “cél szentesíti az eszközt” és ha néha hülyeségnek tűnnek a szavai az nem véletlen, valóban hülyeségeket beszél miközben nagyon jól tudja mit tesz.
    Ha egyszer ezzel tudnak hatni a “Z”emberekre ezt teszik és amint a támogatási statisztikák bizonyítják célt érnek vele.
    Ez a mai magyar nép színvonala, kisebbség aki megdöbben, elborzad és tudja hova viszik ezek a szavak és módszerek az országot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  19. Hol vannak már azok a szép idők amikor az ilyenekre legyintett az ember? Akkor nagyon lent voltak a béka fenekén. Nagyot fordult a világ. A feje tetejére állt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  20. A lényeget Gloyva írta le, főleg, ami Kövérre vonatkozik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  21. Én közalkalmazottként köteles vagyok évente pszichológiai alkalmassági vizsgálaton részt venni. Döntési jogom emberéletekkel, sorsokkal kapcsolatban nincs.
    .
    Kérdezem én mikor lesz kötelező minden képviselő jelöltnek és képviselőnek, kormánytagnak egy emelt szintű pszichológiai vizsgálat???? (persze független szakértőkből álló)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  22. Bocs Hamond, csak most olvastam a hozzászólásodat. Egyetértek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  23. A büntethetőség feltétele – beszámítható, és büntethető. Büntetendő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  24. Ez a gimnazista ocsi egy vicc. Nem tud semmilyen ertekelheto temat felhozni zsidozason, ciganyozason es kommunistazason kivul. Mar regen ke kellett volna rugni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  25. Ennek a kis nyilas fiúnak, azt a dobot kellet volna a fejéra húzni amit 2006-ban az Erzsébet hídon vert, feltehetően akkor ma nem lenne akkora a szája. Egy újnáci söpredék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  26. A Fidesz hivatalos körei, valójában félnek a precedenstől, mert ha így folytatják, előbbutóbb sor kerülhet Orbán Viktor, vagy Kerényi Imre elmeállapotának a kivizsgáltatására is, javaslat formájában, és akkor mi lesz…?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  27. Ne bagatellizáljuk el azzal az ügyet, hogy leőrültezzük a gonoszságban tocsogó nácikat… Azok épp elmével – tudatosan – szórják aljas és rasszista mérgező gondolataikat remélve, hogy egyszer még valóra is válthatják azokat.
    Ellenben egy kivétel mégis van, az pedig a Vezér beszámíthatóságának a kérdése. Ő mégiscsak zseninek képzeli magát, de minimum Napoleonnak. Folyton a hozzáértését hangoztatja, miközben ütemezve viszi szakadékba az országot…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  28. Kedves BMK ! “Kérdezem én mikor lesz kötelező minden képviselő jelöltnek és képviselőnek, kormánytagnak egy emelt szintű pszichológiai vizsgálat???? (persze független szakértőkből álló)” Erre én is kíváncsi lennék , már másik cikknél is leírtam , és azt hiszem megérne egy próbát az úgyis aktuális következő tákolmány módosításkor ! Be kellene nyújtani módosító indítványként hogy csak az lehessen képviselő , netán miniszter de legfőképpen mini szterelnök akinek hiteles orvosi igazolása van az egészséges elmeállapotáról ! -NEM BIZTOS HOGY A fideSS -kdnp(pártnélküli) brancs megszavazná !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  29. “Jogos a kérdés: beszámítható-e Novák Előd?”
    Ez a legkönnyebb kérdés a válasz: NEM BESZÁMITHATÓ!
    Ennen rakás sz@rnak már régen a diliházban – inkább bötrtönben – a helye!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  30. Vona szerint Balla megsértette a Ház tekintélyét. Azóta is gondolkodom, miféle Házra gondolhatott. Csak nem a ….. Parlamentre? Mert akkor ez az év vicce.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  31. Miközben ez a téma, azt ezt taglaló képviselők ezért még fizetést is kapnak?
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  32. Az összes tagot ki kellene vizsgálni, nem csak ezt az egyet !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  33. Az orszag maga az OPNI!Milyen tarsadalom az,aki megturi,eltartja ezeket az embereket?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  34. Ugye milyen jó lenne, ha az ellenzék magára hagyná a Fidesz+Jobbikot?
    Ha bojkottálnák őket?
    Most nem kellene azon sem agyalni, hogy közülük melyikük az elmeorvosi eset…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. Én inkább a miniszterelnök, azaz a fasiszta diktátor elmervosi vizsálatát javasolnám, hogy legyen mindenki előtt orvosi papírokkal egyértelműen alátámasztva, hogy beszámíthatatlan.
    Amennyiben a fideSS-jobblik banda nem akarja ezt megszavazni, azzal egyértelműsítik, hogy szerintük sincs esély, hogy egy pszichiáter normálisnak mondja, é ők éppen ezt használják ki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Balla, Balla!
    Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű ? Hisz a fideszt vezető “fejenagy” sem különb…
    Nem rossz ötlet, mindkettőt beutalni a gráci gumiszobás intézménybe gumidominóval sakkozni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  37. Ráadásul OV válogatta ki a fideszes+kdnp-s képviselőket a saját vidéki dácsájában. El lehet képzelni, milyenek ezek a “képviselők”, akiknek ez a kiválogatás megfelelt és miért igazodnak azóta is vezényszóra.

    Innen pedig elgondolkodhatunk: az országnak ez miért felel meg?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  38. A baj az, hogy főleg ezek szaporítják a nemzetet. Mi lesz ebből?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. “Jogos a kérdés: beszámítható-e Novák Előd?”

    Persze hogy beszámítható!
    A legveszélyesebb, legkártékonyabb hülyék közé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  40. orecu:
    Én értem, mire akar utalni: a legkeményebb magyarkodók (németkedők, oroszkodók, stb.) sem fajtiszták… Ezt mindenki tudja – rajtuk kívül!
    De mint cseh, kikérem magamnak az ilyen Novák-féle idiótákat, akik még sose hallottak Heydrichről, meg Lidicéről, és úgy “nácek”ek…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. Ez nem kérdés, talán úgy 5 éves koráig :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  42. Máshol is írtam már ezt a két idézetet – de ismétlés a tudás anyja, apja, vagy valami ilyesmi….
    “”Ha egy erős és nagy nemzet nacionalista, az veszélyes, de egy kicsi és gyenge nemzet nacionalista, az nevetséges.” Cebe László/Gondolatok
    “Aki nem ismeri a múltat, az a rabja marad, aki emlékszik rá, az felszabadul.”
    Zigmund Freud
    A fideszesek a pávakakasukkal az élen, meg a vonatgabiék is jó lenne, ha ezeket a mondásokat megszívlelnék!
    Bár a röhejességük nem csak ezen múlik – egy kis családfa-kutakodásba kellene fogniuk, honnét is jöttek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  43. Nyilvanvalo, hogy ez a kis loser orvosi eset. A keres jogos volt, egyebkent ezt a karos daganatot el kell tuntetni az orszaggyulesbol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. *
    Az eredetileg normális fidesznyik elmeállapota e népi szólás igazságán alapul:
    *
    AKI MALOMBA MEGY, AZ LISZTES LESZ.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  45. A mi kis parlamentünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. Vigyázni kell ezekkel az elmeorvosi vizsgálat javaslatokkal.Lenne egy kérdésem vagy lehet hogy válasz is egyben.Ha egy éppelméjű embert leültetnek egy pszihiáterrel szemben akkor ha a pszihiáter mindenképpen hülyévé akarja nyilvánitani akkor hülyévé is nyilvánit bárkit.Ez nem inteligencia és jó emberismeret kérdése hanem hogy hogyan épitik fel a kérdéseket szóban vagy tesztekkel.Aki már töltött ki ilyeneket az tudja hogy csak egy meghatározott időkeret áll rendelkezésre a kérdésekre adandó válaszra.És nagyon csavarosak a kérdések bárki csapdába ejthető velük.Az igazság az hogy ha egy ilyen tesztet többször egymás után időkorlát nélkül jobban szemügyre vesszük az lejétől a végéig akkor észrevesszük hogy gyakorlatilag van bennük pár olyan ahol maga a kérdés szándékosan hibás de nincs mellette egy pontozott vonal ahol ezt oda lehetne irni és nehéz észrevenni mert egy olyan szisztéma szerint épitik fel hogy a rendelkezésre álló időkeret alatt nem is fogjuk észrevenni.Na és ezek után jön a négyszemközti elbeszélgetés ahol ezen kérdésekre amit nem vettünk észre hogy hibáztunk szépen bele kergetik az elménket abba hogy ellentmondásba keveredjünk önmagunkkal majd eme hamis illúzióval bűntudatot ébresztenek az emberben aki ezután azon agyal hogy valami mégis nincs rendbe velem.Ennyi ez ilyen egyszerű és tényleg bárkivel meg lehet csinálni.Ennek egyetlen ellenszere van.Az a környezet ahol családtagjainkal rokonainkkal barátainkkal érintkezünk akik a viselkedésünkkel kapcsolatban semmi kivetnivalót nem találnak ilyenkor csak az ő véleményük mentheti meg az embert ha normális ha nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  47. Miért sértés ha valakivel kapcsolatban , aki láthatóan elmebeteg arra gondolnak , hogy elmeorvosnak kellene látnia az illetőt ?
    Ilyen alapon az istállóban a marhák is megsértődhetnének , ha őket marháknak nevezi a gazda.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  48. Kisertet, vegtelenul sajnalom, hogy ennyire megmunkalt a pszichiater. Most mar biztosan felismered az osszes ravasz csavaros kerdest, amit csak arra hasznalnak, hogy osszezavarjanak – szoval legkozelebb hasonlo helyzetben majd csak azt kell bebizonyitanod, hogy a pszichiater a dilis. Sok szerencset!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  49. Nem vagyok szakember Novak Ellodd elmeallapotanak felmereseben, de orommel vennem, ha ezt a paszomanyos zubbonyban pompazo politikuskat kenyszerzubbonyba oltoztetve tavolitanak el a hazbol. Ami Schiffert illeti, feltehetoen modszeres gyogyszeres kezeles korrigalhatna a furcsa kompulziv szokasat, hogy minden esetben a jobbikkal parhuzamban nyilvanul meg. A szokasait vizsgalva kerdeses, hogy Lehet-e Mas a Lelkiismeret?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos