Ronai and Ronai
AMERIKAI

Egy amerikai, aki kedveli Orbán Viktort 2013. március 22. péntek 7:55 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(85)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Egy amerikai, aki kedveli Orbán Viktort

Washington – Bármennyire meglepő, az Egyesült Államokban is találni olyan politikust, akinek szimpatikus a magyar miniszterelnök, s az a módszer, amellyel Orbán Viktor az országot irányítja. Christopher H. Smith republikánus képviselő szerint az USA sokat tanulhat Magyarországtól. Olvassák el Christopher H. Smithmagvas gondolatait az MTI Hírcentrum elővezetésében, és döntsék el: Christopher H. Smith létező személy, vagy csak az Orbán-kormány Amerikába telepített kreatúrája.

“Magyarországon az alkotmányos fékek és ellensúlyok rendszere él és virul” – véli Christopher H. Smith republikánus képviselő, a Helsinki Bizottság társelnöke, aki az “új, demokratikus magyar alkotmányhoz” is gratulált.

Méltánytalanok és kettős mércét alkalmaznak azok a bírálatok, amelyek a magyar kormányt érik a demokrácia és az emberi jogok helyzetével kapcsolatban – foglalt állást Christopher H. Smith republikánus képviselő, az amerikai Helsinki Bizottság társelnöke. Úgy látja, Magyarországon “az alkotmányos fékek és ellensúlyok rendszere él és virul”.

A képviselő a bizottságnak A demokrácia röppályája – amiért Magyarország számít című meghallgatásához fűzött írásos nyilatkozatában megállapította: sok civil szervezet és néhány kormány is bírálta Magyarországot a demokrácia és az emberi jogok állapotával kapcsolatban, amit a magyar kormány és támogatói határozottan visszautasítottak.

“Miután mindkét oldal anyagait tanulmányoztam, azt kell mondanom, hogy az Orbán-kormánynak igaza van, amikor azt mondja, a bírálatok között sok a méltánytalan, amelyek kettős mércét, félreértelmezést és pontatlan információt tartalmaznak” – hangoztatta a politikus.

A képviselő emlékeztetett rá, kevesebb, mint egy hónappal ezelőtt ő elnökölt az Antiszemitizmus: növekvő fenyegetés minden hit számára című külügyi albizottsági meghallgatáson. Az eseményen meghallgatták az Orbán-kormány volt miniszterét, Fellegi Tamást is. Smith azt írta, Fellegi beszámolója nagy benyomást tett rá, csakúgy, mint az a hosszú lista, amely azokat a jelentős intézkedéseket sorolja fel, amelyeket az Orbán-kormány a magyar társadalomban jelentkező antiszemitizmus leküzdése érdekében tett.

“Fellegi őszintén elismerte, hogy az antiszemitizmus súlyos társadalmi probléma Magyarországon. Szerencsére az Orbán-kormány világosan felfelé ívelő röppályán áll ebben az ügyben és minden jelét megadja annak, hogy továbbra is a megoldás, mintsem a probléma része lesz” – írta az amerikai Helsinki Bizottság társelnöke. “Biztos vagyok benne, hogy különösen azon kitartó kísérletek ellen veszi fel a harcot, amelyek megpróbálják rehabilitálni a holokauszt elkövetőit, valamint a 30-as, 40-es évek és a jelenkor elvetemült antiszemitáit” – írta Christopher H. Smith.

A politikus szerint az amerikai kormány, amikor az Orbán-kormányt bírálta az új alkotmány elfogadása miatt, egy dokumentumban azt állította, hogy “alapvető” kérdésekben átfogó társadalmi konszenzusra van szükség, mintsem csak a kormánykoalíció nézeteinek tükrözésére, és “a társadalom különböző szektoraival való komoly konzultáció hiánya nem jelentette a demokrácia szellemének tiszteletét”.

Smith kételyét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy az Obama-kormánynak van-e erkölcsi alapja az ilyen bírálatok megfogalmazásához. Mint fogalmazott, “bárki, aki tisztában van az Obamacare (egészségügyi) törvény elfogadásával, az megkérdőjelezheti, hogy vajon a kormány ideális helyzetben van-e ahhoz, hogy ilyen üzenetet küldjön”. Hozzáfűzte, hogy az ilyen üzeneteket mégis meg kell fogalmazni – “nem szabad meghátrálnunk a saját kormányunk vagy bármely más kormány kudarca által gerjesztett cinizmus előtt”.

“De sokkal szerényebbeknek kell lennünk – különösen ha egy olyan országgal van dolgunk, mint Magyarország, ahol az alkotmányos fékek és ellensúlyok rendszere él és virul, ahol egy demokratikus párt, amely példátlan szupertöbbségét és felhatalmazását szabad és igazságos választások útján nyerte el, demokratikus alkotmányt fogadott el és nyitottnak mutatkozik az iránt, hogy másokkal együttműködjön az új törvényeiben mutatkozó hibák kiigazításában és javításában” – hangzott Smith képviselő nyilatkozata.

“Ez egy egyenlők között folytatott párbeszéd és mi sokat tanulhatunk Magyarországtól. Különösen az államadósság alkotmányos korlátozására és arra a rendelkezésre gondolok, amely megvédelmezi a méhen belüli életet” – írta a Helsinki Bizottság társelnöke.

Christopher H. Smith gratulált a magyar kormánynak, amiért az új alkotmány olyan dicséretes, az emberi jogokat előmozdító elemeket tartalmaz, mint amilyen az emberkereskedelem és a reproduktív klónozás tilalma, valamint az élet kultúrájának támogatása.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 2.5/5 (13 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -18 ( 44 szavazatból)
Egy amerikai, aki kedveli Orbán Viktort, 2.5 out of 5 based on 13 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(85)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

85 Reader’s Comments

  1. Grázban ő volt a ketteske.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  2. Nekem nem tunik ameriainak a gondolatmenete!! Ettol meg lehet elo szemely , szerintem hivja eg magahoz a felcsutit es tartsa maganal sajnos ott miniszterelnok nem ehet mert nem ott szuletett de lehet peldaul gazdasagi miniszter ahhoz ugyis rettenetesen ert ,ezert tomte A felkegyelmu Eltolcsy fejet unortodxiaval . Orban MEGBUKOTT :) :):) ! Lassan kihatralnak mogule :)..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  3. http://nol.hu/belfold/elso_fokon_nem_neonaci_a_jobbik

    a nyilasok azaz Vonáék pert nyertek merthogy ők nem neonácik (hát mik? ja nyilasok). Van egy fogadásom, hogy ellentétben a rezsi ügyben hozott verdiktel ezen bírói ítélet ellen nem fog felháborodni Orbán és pártja, hiszen kuzinról azaz rokonról van szó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  4. Azért kíváncsi volnék Bartus László véleményére, aki olyan tökéletesen látja kintről a hazai viszonyokat Egy ilyen vélemény nagyon romboló lehet a kétkegők számára. Engem is lehangolt, pedig határozott negatív véleményem van erről a borzalmas rezsimről.
    Persze könnyű úgy élni, hogy innen kapjuk a támogatásokat mit tudom és milyen formában, közben meg élvezni az amerikai demokrácia minden előnyét.
    Undorító!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  5. Csak annyi, hogy ez az ember nem itt él! Fogalma sincs miről alkotott véleményt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  6. Hát, úgy tudom, a republikánusok a jobboldal. Vmely texasi(?) republikánus még hitlerista(!) összejöveteleket is tartott otthonában? Akkor mit várunk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  7. Érdekes, nagyon érdekes. Ugyanez az úr 2000-ben pont fordítva látta az Orbán-világot:

    “Finally, I would like to share my concerns regarding a possible revision of
    the Hungarian law on religion. Religious freedom has been generally
    well-respected in post-communist Hungary but this freedom is currently
    threatened by a draft law on religion reportedly under consideration by
    government officials which would mandate that only those religions with at
    least 10,000 members or 100 years of presence in Hungary could be officially
    recognized. If passed, this law would be one of the most restrictive laws
    affecting religious groups in the OSCE region.”

    http://www.gpo.gov/fdsys/pkg/CHRG-106hhrg68024/pdf/CHRG-106hhrg68024.pdf

    A vallásszabadság azóta, a második Orbán-rezsim által még sokkal súlyosabban sérült. Valami Smith úrral is történhetett közben, valami nem kevésbé súlyos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  8. Sajnos a level valodi! A Felleghi zsido szarmazasa nyilvanvaloan hatrebb valo, mint a Fidesz erdek, igy jol felreinformalta a Smith-t.
    http://www.csce.gov/index.cfm?FuseAction=ContentRecords.ViewWitness&ContentRecord_id=1502&ContentType=D&ContentRecordType=D&ParentType=H&CFID=21255755&CFTOKEN=13578669&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_hungarianglobe_201303

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  9. Nem lep meg, egy tipikus Republikánus, nem is csoda hogy elvesztették az elnökválasztást. Itt ez a szöveg már nem népszerű.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  10. KORDON BLUED,
    Idézet a cikk felvezetéséből: “Olvassák el Christopher H. Smithmagvas gondolatait az MTI Hírcentrum elővezetésében, és döntsék el: Christopher H. Smith létező személy, vagy csak az Orbán-kormány Amerikába telepített kreatúrája.”
    Erre volt zsigerből az a reakcióm, hogy ha az MTI írta meg, akkor az még egyáltalán nem biztos, hogy úgy is van. Nem azt állítottam, hogy az AN az MTI által vezérelten közölne butaságokat. Az AN kérdésére adtam azt a választ, hogy szerintem az MTI hazudott.
    Sajnos tévedtem, sagdiyev fórumtársunk belinkelte a levél eredetijét. Ennek fényében azt mondom, hogy Christopher H. Smith egy hibbant gyökér, javaslom neki költözzön kicsit Magyarországra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  11. http://www.origo.hu/itthon/20130322-stumpf-az-alkotmanymodosito-hatalom-nem-lehet-korlatlan.html

    nem a komcsik, nem a libsibibsik, nem is a külföld, hanem egy a Fideszes alkotmánybíró Stumpf István anyázta az alkotmányos normák túllépését. És persze mások is……………

    ui: mégis létezik tisztességes jobboldali értelmiségi, aki meg is mer szólalni vagy ez is csak színjáték, hogy na lássa ország-világ egy a Fidesz által megválasztott alkotmánybíró is kritizálhatja a 2/3-ot?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  12. Herics, Van biztos egy szint, amit már a régi haverok némelyike sem vesz be gyomorilag

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  13. Smith úr levele azért érdekes, mert a közmeghallgatás honlapján minden résztvevő írásos megnyilatkozása megtalálható, mindegyik ekézi az Orbán-kormányt. A State Department megbízottja teljes részletességgel, pontosan, alaposan, minden részletre kiterjedően bírálja az Orbán-kormányt.
    Az mti erről, és a többi írásos véleményről egy hangot sem ejt. Kizárólag ezt, az egyetlen támogató véleményt ismerteti.
    Elolvastam az eredeti dokumentumot, amiből kiviláglik, hogy Smithnek fogalma sincs a részletekről, általánosságban védi a kormányt. Egy konkrét kritikára reagál csak, amelyik arra figyelmeztet, hogy az alkotmányozásba széles körben be kell vonni a társadalmi és politikai szereplőket, hogy az alkotmány ne csak egy párt álláspontját tükrözze. Erre reagálva annyit bír Smith mondani, hogy Obamának is ezt kellene tennie az egészségbiztosítás témájában. Semmi egyebet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  14. Vajon beadja az Orbántól tanult törvényjavaslatokat az amerikai törvényhozásba?
    Pénteken beadja, hétfőn elfogadják? Ahogy egy jól működő demokráciában szokás?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  15. Na most lattatok es hallottatok valamit. Ha azt hiszitek, hogy Smith es Santorum egyedulallo elrettento peldak az amerikai politikai eletben, sulyosan tevedtek. Ez a fajta mentalitas folyamatosan jelen van az amerikai politikaban, es sajnos a lakossag koreben is viszonylag szeleskoru tamogatast elveznek azok a szelsoseges ideak, amiket kepviselnek. A torvenyes eszkozok, magyar nevukon fekek es ellensulyok elerhetosegei bar tortenelmi tavolsagra tekinthetnek vissza es keszen rendelkezesre allnak, de mint barmilyen mas eszkoz, csak annak lehetnek segitsegere aki tudja es akarja is hasznali azokat.
    Ahogy en latom, a hivatasos politikusok arroganciaja, onzese es elitizmusa mellett a valasztok kozonye es remenyvesztettsege tette lehetove a kialakult amerikai politikai allapotokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  16. Christopher H. Smith egy militáns római katolikus. Nemcsak az abortuszt akarja betiltani, de a fogamzásgátló tablettát is! Az Opus Dei emberével, Rick Santorum volt republikánus elnökjelölttel együtt szoktak szónokolni a katolikus rendezvényeken.
    .
    Amikor Orbánékat dícsérő politikusokról vagy újságírókról olvastok mindig nézzétek meg milyen a vallása. Majdnem 100%, hogy római-katolikus alattvaló, aki a pápa személyes prelatúrájától, az Opus Deitől kap pénzt vagy szavazatokat és cserébe végrehajtja utasításait.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  17. Egy kapcsolodo friss hir: az eszak-dakotai torvenyhozas megszavazta a torvenyjavaslatot a mesterseges terhessegmegszakitas ellen, kinyilatkoztatva, hogy az elet a megtermekenyitessel kezdodik, igy emberi jogokkal ruhazta fel a megtermekenyitett petesejtet.
    .
    A kormanyzo meg nem nyilatkozott a torvenyjavaslat elfogadasarol.
    .
    Feltehetoen a beterjeszto politikus es a torvenyjavaslatot tamogato kollegai tokeletesen azonosultak a megtermekenyitett petesejt gondolatvilagaval.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  18. Az abortusz tiltása és a petesejtek védelme egy olyan egyház álszent követelése, amely több tízmillió embert, köztük rengeteg csecsemőt és gyermeket gyilkolt meg, koncolt fel, égetett máglyán és kínzott meg tűzzel-vassal, a legkegyetlenebb szerszámokkal. Még 50 évvel ezelőtt is gyerekrablásokkal foglalkoztak Spanyolországban és máshol is. Papjaik elterjedt szokása a szülők által rájuk bízott gyerekeket perverz vágyaik kielégítésére használni.
    .
    Ratzinger pápa csak náci volt és főinkvizítor, de rendszeresen választottak gyilkos inkvizítorokat pápának, hogy terjesszék “szentségüket” mindenkire. Mai napig is avatnak szentté tömeggyilkos pápákat…
    .
    Christopher H. Smith, Orbán és Semjén ezeknek a szolgálatában állnak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  19. imike52
    2013. március 22. péntek
    20:01
    ” Csak annyi, hogy ez az ember nem itt él! Fogalma sincs miről alkotott véleményt.”
    Tehát aki nem itt él, csak akkor mondjon véleményt, ha az neked tetszik.
    A bírálók sem itt élnek. Nem tűnt fel?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  20. Csillagszemű Szarvaslány

    Ipari hülye…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  21. Bölcs lett volna ez a rövidlátó ember, ha csenben maradt volna. Amerikából nézve, s nem látva az eseményeket, kiállni a demokrácia lebontói mellett igen nagy tudáshiányra és a politikai realitásérzék teljes hiányára vall.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. Mate, Ivan Tibor
    2013. március 23. szombat 06:58
    Ezt hol olvastad? Ez most ránk vonatkozna?
    Én a kutatások megszüntetéséről tudtam, hogy ahhoz gyüjtenek aláírást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  23. Engem nem lep meg a hir.Ez az ember az amerikai republikánus párt tagja+katolikus.Ez az a párt,amely gátolja Obama egészség biztositási tervének Amerikában való bevezetését.Ez a terv minden amerikai állampolgárra kiterjedne,igy sok-sok szegény emberre is.Tudni kell,hogy a republikánus párt csupa dusgazdaggokból áll,akik megtudják fizetni a gyogyitatásuk költségeit.Akik pedig erre helyzetüknél fogva képtelenek,azokat ezek a gazdagok le…rják.Gyanitom ezektöl az emberektől terjedt el nálunk is az a vélemény,hogy “Akinek nics semmije az annyit is ér.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  24. Kecskeméti Károly

    “Fellegi őszintén elismerte, hogy az antiszemitizmus súlyos társadalmi probléma Magyarországon. Szerencsére az Orbán-kormány világosan felfelé ívelő röppályán áll ebben az ügyben és minden jelét megadja annak, hogy továbbra is a megoldás, mintsem a probléma része lesz” – írta az amerikai Helsinki Bizottság társelnöke. “Biztos vagyok benne, hogy különösen azon kitartó kísérletek ellen veszi fel a harcot, amelyek megpróbálják rehabilitálni a holokauszt elkövetőit, valamint a 30-as, 40-es évek és a jelenkor elvetemült antiszemitáit” – írta Christopher H. Smith.”
    A tájékozottaknak az előbbiek arcátlan hazugságok, éppen az ellenkezője történik három éve. Állítólag van honlapja, vagy Facebook oldala. Oda kellene tenni néhány markáns tényt: a Wass-kultuszt,a Cecilt és főleg a Nyírő temetését, házelnöki dicsőítését, nem elfelejtve rajongó szavait Göbbelsről és Hitlerről, az Új Színház ügyet, az egyre erősebb rasszizmus langyos elítélésének példáit. És Kövér, meg mások folyamatos utalását a világösszeesküvésre Magyarország ellen, amiről a Prohászka emlőin felnőtt nemzedékek pontosan “tudják”, kiknek a mesterkedése bújik a háttérben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  25. “Egy amerikai, aki kedveli Orbán Viktort”
    “Oké, van 1, de tudtommal az USA lakossága 2012-ben, 313,914,040.
    Ez így százalékban is karcsú

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  26. Szenzor, a hir minden ma reggeli internet hiradas elso oldalan talalhato. Mint olvashattad, a kormanyzo meg nem bolintott ra, jogaban all visszakuldeni atirasra, elfogadni vagy elutasitani az inditvanyt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  27. A mocskos fidesz ilyenkor miért ad egy külföldi és egyben tájékozatlan hülye véleményére? Nem értem. Minden dicséret hiteles, a bírálat meg hiteltelen. Így gondolkodik egy vérbeli diktátor és annak nyalonc sleppje.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  28. tapis32
    ++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  29. “Egy kapcsolodo friss hir: az eszak-dakotai torvenyhozas megszavazta a torvenyjavaslatot a mesterseges terhessegmegszakitas ellen, kinyilatkoztatva, hogy az elet a megtermekenyitessel kezdodik, igy emberi jogokkal ruhazta fel a megtermekenyitett petesejtet.”

    Nem kell sokáig várni itt is meg fogják szavazni, ugyanis az alaptörvényben is benne van ennek a törvénynek a megalapozása. Megvárják a választásokat és utána rögtön megszavazzák. Nem hiszi senki, hogy jön a Ceausescu korszak. Az államadósság szajkózása a kezdet, de ez tovább fog durvulni. Kedves lányos anyukák készüljetek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  30. Smith úrral csak egy a baj, tökéletesen uninteligens. Az unintelligencia egyik legbiztosabb jele az, amikor azt hiszi, hogy csak neki van igaza, mindenki más buta.
    Az intelligencia hiánya természetesen nem baj akkor, ha nem élnek vele vissza. A Smith-hez hasonló egyéneket a politika közelébe sem szabadna engedni. Ezek még egy 8 fős kubikos bigád vezetésére sem alkalmasak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  31. Stumpné Bekes Margit

    Mr. Smith Úr! Önt nagyon megvezették!!!! Jöjjön ide,Magyarországra és nézze meg mit művelt velünk Orbán és társasága!!! Nézze meg,hogy Európa közepén tombol egy kis diktátor és mindenki csak nézi ! Hozzon magával nagyitót,hogy megnézze,van e itt demokrácia,vagy nincs?! Én előre megmondom Önnek,hogy nincs! Megszünt. Nézze meg saját szemével és utána legalizálja ennek az őrületnek a romjait!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  32. Hát legalább van egy!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  33. photo shop

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  34. Ilyen hülyeségeket az ember nem mond ingyen. Nyilván valamilyen adósságba bonyolódott ez a jóember, a magyar kormány meg kifizette. Legalább tudjuk hova ment el az az összeg, amit az amerikai magyar kultúrára kiutaltak. Más lehetőség egyszerűen nincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos