Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bajnai: a Fidesz hecceli a fiatalokat 2013. március 30. szombat 0:39 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bajnai: a Fidesz hecceli a fiatalokat

Budapest – Nemcsak a fiatalok, hanem nagyon sok állampolgár fel van háborodva azon, hogy a Fidesz, visszaélve kétharmados parlamenti többségével, el akarja venni szabadságunkat, hogy tönkretette az alkotmányosságot Magyarországon. Így reagált Bajnai Gordon, az Együtt 2014 – Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség vezetője Kocsis Máté korábbi szavaira.

A Fidesz kommunikációs igazgatója arra szólította fel Bajnai Gordont, hogy hívja vissza azokat “a felheccelt fiatalokat”, akik újra a kormánypárt budapesti, Lendvay utcai székházánál készülnek tüntetni. Bajnai Gordon miskolci sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy a fiatalokat a Fidesz hecceli, dühíti.

Azt mondta, hogy a kormány szerint ma már bűn Magyarországon hajléktalannak lenni, a politika akarja megmondani, hogy ki él családban és ki nem, miközben ez az emberek egymás iránti szeretetéről szól. A magyar diákok köré pedig most már az alkotmányban húznak vasfüggönyt a “modern jobbágysággal”, a röghöz kötéssel – jelentette ki. Ez dühíti fel az embereket, akik közül a legaktívabbak a fiatalok – mondta.

A “céljaikkal egyetértünk, de nem akarunk eléjük állni, sem oda menni és megzavarni őket”. A cél közös, demokratikus eszközökkel leváltani a kormányt 2014-ben – mondta a volt kormányfő.

Kocsis Máté sajtótájékoztatóján azt mondta: “a Bajnai-gárda tagjai” e hét szombatjára ismét a Fidesz Lendvay utcai székházát választották célpontjuknak, ugyanazok, akik március 7-én “erőszakosan és törvénytelenül betörtek” az épületbe, “törtek-zúztak, és megfélemlítették az ott dolgozókat”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (9 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +18 ( 22 szavazatból)
Bajnai: a Fidesz hecceli a fiatalokat, 5.0 out of 5 based on 9 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

30 Reader’s Comments

  1. Bajnai nem karakteres. Nagyon becsületes, ízig vérig jó szakember, de nem vezér alkat. Aki karakteres, aki tömegeket volt képes toborozni tehetségével, abból politikai hullát csinált az emberi önkény. Ez a magyar értelmiségi, Bajnaival együtt, mert nem ismerte fel és még ma sem ismeri fel, az ilyen helyzetekben kötelező helyt állást, az értékek számbavételét, és azok csoportosítását egy cél elérése érdekében. Már nincs mit veszítenünk, mert mindent veszítettünk.
    Egyetlen egy ember van az ellenzéki oldalon, aki adottságainál fogva képes felvenni a kesztyűt, de mellé kell állni, meg kell támogatni mindannyiunk érdekében, mert már nem csak tőle – Gyurcsány Ferenc – szívták el a levegőt, hanem mindannyiunktól,
    Csak vele nyerhetünk, nélküle nem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (49 szavazatból)
  2. A Fidesz, nem hecceli ezeket a fiatalokat, hanem fél tőlük és megfélemlíti őket!
    Fél tőlük, mert ismerik a fiatalok lélektanát, és megfélemlíti őket – Szőke Ferikkel – hatalmi apparátusával, hogy elvegyék a kedvüket egy életre, az ellenkezés minden megnyilvánulásától.
    Nem mindegy hogy heccelnek valakit, vagy megfélemlítenek, a kettő két teljesen más fogalom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  3. A fiatalokon keresztül, megfélemlítik az egész magyar társadalmat, mert mindenki félti a gyerekét – önmagát is a gyerekéért félti.
    Azt kell fel mérni, hogy mindent veszíthetünk, de most már semmit, mert mindenünket elvették!
    A gyerekeink mellé kell állni !
    Ezt az egyet tehetjük !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (33 szavazatból)
  4. Ha nem állunk a gyerekeink mellé, itt hagynak bennünket.
    Bár tudjuk, hogy nem kérnek belőlünk, és ezt tiszteletben kell tartani, de azzal is tisztában vagyunk, hogy a szülők feladata az – és mindannyian szülők vagyunk – hogy a nemes cél érdekében meg kell támogatni gyerekeinket.
    Itt ma Magyarországon, érték válság van!
    Akkor, amikor – Szőke Ferik – védik, a kormányzó pártot, gyerekeinktől, azoktól a gyerekektől, akiket a szó legteljesebb értelmében véve tisztaságra neveltünk, akkor ma valami nagyon nagy baj van!
    Ha nem sietünk a segítségükre, önmagunkat köpjük szemen, mert mindent megtagadunk, de leginkább magunkat, ha nem állunk helyt azért, amiért ők helyt állnak, és ha ezt nem tesszük meg, ne csodálkozzunk azon, ha itt hagynak bennünket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (35 szavazatból)
  5. Nem értem minek válaszolt Bajnai!
    Először is valakinek közülük már fel kellett volna jelenteni azt a valakit, aki odavezényelte a szőkeferi típusú embereket székházvédésre!
    Másodszor fel kellett volna emelni a szavukat a tegnap törvénytelenül bevitt két fiatal érdekében.
    Tudom hogy nem kérte erre őket senki, de a helyzet aktualitását tekintve, először nekik kellett volna betámadni a fideszt ezekkel a vádakkal.
    Nem ezt tették, inkább kiáll Bajnai, és szerényen nyilatkozik!
    Ezek mindig az események után kullognak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  6. A TASZ látja el a fiatalok védelmét – ne nyomuljanak a pártok!
    Nyomuljanak a szülők, láttuk, hogy a fideszes s(z)avazók ott voltak a székháznál a fiatalokat lehurrogni, savval kínálni őket, képükbe nyomni a plakátot….miért nem mennek a szülők, a nagyszülők, a barátok, többen lennének!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  7. Igen Bumburi!
    Ezek analfabéták a politizáláshoz és érzéketlenek az emberi nyomorúsághoz.
    Mindent megkaptak az élettől, amit ember megkaphat, egyet nem, harciasságot az emberi értékek védelmében!
    Számukra a politika színpad, ahol az egész világ szeme előtt lehetnek, de nem okos és érzékeny eszköz arra, hogy felnyissák az emberek szemét, és ne ellenkezést váltsanak ki belőlük hülyeségeikkel.
    ” A szó, veszélyes fegyver, nem tudni kit hogyan talál ”
    Az a némaság és az a félelem, ami az emberekben van, az nemcsak a mai jobboldal műve, hanem a teljes ellenzéké is, aki képtelen az erő felmutatására és képtelen okos kompromisszumokra, akik még ma is komenistáznak ugyanúgy mint a jobboldal, mert ez a magyar értelmiségi sikk, és nem gondolnak arra, hogy történelmi kötelezettségük az, hogy megtalálják azt a vezér egyéniséget, akinek a hívó szavára az emberek mozgósíthatóak arra, hogy minél előbb leváltsák ezt az emberi társadalmakra veszélyes hordát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  8. A fiataloknak helyén van az eszük.

    Hangosan kiröhögték a fidesz-nyaligátor császáattilát valami sajtótájékoztatón, amikor Bajnai-vonalat próbált beledumálni a HA-HA dolgaiba.

    A rektor meg finoman elküldte az anyjába.

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  9. csakén
    2013. március 30. szombat
    08:26

    “A TASZ látja el a fiatalok védelmét – ne nyomuljanak a pártok!”
    Könyörgöm, ez egy logikai bukfenc.
    A TASZ azért látja el a fiatalok védelmét, mert nem párt?
    A pártok meg azért ne nyomuljanak, mert ugyanúgy politikai hullák, mint Gyurcsány, akikből meg ők csináltak ugyanazt?
    Netán a fiatalok, egyedül képesek erőt felmutatni?
    A TASZ, csak az “orvos” szerepét tudja betölteni, de ma már azt sem, mert mint ahogy orbán a parlamentben kinyilatkoztatta, ha nem tetszik az ítélet, hát felül írja.
    Miről beszélünk?
    Pártok nélkül nem lehet választásokat tartani, vagy valamiről lemaradtam?
    A pártok feladata, az őket megválasztó emberek érdekeinek és értékeinek védelme, de a pártok – ide értve a kormánykoalíciót is – nem látják el ezt a feladatukat!
    A közvélemény kutatók ezt mérik.
    A ” népszerűségi ” lista is ezt mutatja.
    Nem azt, hogy a Fidesz kedveltebb, hanem azt, hogy nincs jobb.
    És tényleg nincs ma jobb, mert mindegyik lejáratta magát, aki meg nem, azt közös erővel lejáratták.
    A pártokra, igenis szükségük van a gyerekeinknek, mert a pártok is mi vagyunk, csak fel kell nőni a feladathoz.
    Meg kell egyezniük az ellenzéki pártoknak, és kiválasztani maguk közül azokat az embereket, akik legalkalmasabbak bizonyos feladatok ellátására.
    Tudom ez nagyon nehéz, mert mindenkinek túl kell lépnie saját maga árnyékán.
    Az a fokmérő, hogy képesek e rá?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (16 szavazatból)
  10. Addig, amíg az őszödi beszéd kiszivárogtatói nem kerülnek nyilvánosságra és az egész mszp-s akkori pávatáncra nem derül fény, Gyurcsány visszafogadása a politikai életbe lehetetlen. Az mszp érdeke is ez lenne, mert így nem tud megújulni, cipeli magával a régi bűnt, ami erkölcsileg lenullázza. Fizetni kéne a régi bűnökért, különben nem lesz orbán váltás bár az új parlamentbe még néhány helyre bekerülhetnek és ott jó pénzért el lehetnek majd. Minden más csak üres locsogás Bajnai úr.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  11. Gyöngyi Péter
    A fiatalok nem kérnek a pártokból – melyik része nem érthető?!
    Nem én mondom, hanem a fiatalok!!!!!!
    Pártokra fognak az emberek szavazni, ezt a fiataloknak is be kellene látniuk, ha nem akkor küzdjenek a legjobb tudásuk szerint.
    Ki akarják próbálni magukat?
    Nem tudom, ezt még senki nem kérdezte meg ezektől a fiataloktól, amikor rátolták őket Bajnaiékra. Ha a fiatalok kérnének a pártokból, nincs az a párt amelyik elutasítaná őket – szerintem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  12. Báthory Ödönke

    Az biztató, hogy Bajnai-gárdáról regélnek ezek. Úgylátszik, Bajnai beelőzte Gyurcsányt az ellenségek sorában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  13. A fiatalokat senki sem hecceli.
    A fiatalok dühösek, és egyetlen fegyverük a fiatalságuk, mely arra emlékezteti Orbánékat, hogy ők is voltak fiatalok.
    .
    Ha visszaemlékeztek, Orbánék is elutasították az akkori SZDSZ-t, mely mindenáron segíteni szerette volna őket. (Valamint ifjúsági szervezetükké tenni.)
    .
    A fiatalok ezekből a pártokból nem kérnek, mely a palettán fellelhető. Nem csodálom, mert én sem szeretem őket.
    .

    Egyet tehetnek, ha el akarnak érni valamit. Előbb utóbb saját pártot alapítani.
    És akkor kezdődik minden elölről.???!!!???!!!
    Vagy egyszer képesek leszünk a saját árnyékunkon túllépni? Mikor?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (11 szavazatból)
  14. csakén
    2013. március 30. szombat
    10:00

    “A fiatalok nem kérnek a pártokból – melyik része nem érthető?!
    Nem én mondom, hanem a fiatalok!!!!!! ”
    Én nem akartalak kioktatni.
    Én csupán a gondolataimat írtam le.
    Amennyiben megbántottalak volna, elnézést kérek.
    Arra a logikai bukfencre hívtam fel a figyelmet, amelyre a Fidesz rájátszik, és ez nem csak a fiatalok esetére igaz, hanem az összes civil kezdeményezésre.
    Az együtt 2014 is ezzel indított, és a mai napig ez a szemlélet lengi körbe. Ma már tárgyalnának, csak már velük nem tárgyalgatnak annyira, mert nagy elhatárolódásukban, mindenkibe belerúgtak.
    Így van az, hogy az MSZP-nek még az az LMP is jobb, amelyiknek a vezérszelleme inkább a Jobbikkal fog kezet, mint Gyurcsánnyal.
    A fiataloknak ezekből és az ehhez hasonló pártmegnyilvánulásokból van elegük, és ez értékítélet a részükről, felénk.
    Ezt a helyzetet, nekünk kell okosan tisztázni, és nem azt mondani, hogy ” Ej ráérünk arra még “.
    Nem kell rájuk nyomulni, de az ellenzéknek meg kell egyeznie.
    A többi meg megy már magától.
    Nincs időnk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  15. A probléma változatlan!!!
    .
    Bajnai reagált Kocsisra!
    Minek?
    Egy demokrata miért áll szóba egy volt miép-es, ma nácipárti-”képviselő”vel?
    Miért nem nézi levegőnek?
    .
    Az ellenzéknek el kellene határolódnia a mai hatalomtól, ezzel is kinyilvánítva azt, hogy a demokratikus értékrend nem összeegyeztethető egy diktatúrával.
    .
    Egy diktatúra 2/3-os parlamentje a demokratikus politizálásnak alkalmatlan heylszíne. Ezért a diktatúrát már ott is magára kellett volna hagyni…
    .
    Már rég össze kellett volna fogni!
    No, nem a választásra, hanem az utcai politizálásra.
    Sokkal szélesebb és erősebb az az összefogás, amiben nem csak a demokratikus ellenzéki pártok, hanem a civilek is részt vesznek.
    .
    Ilyesmikkel kell felvilágosítani a hivatásos politikusokat?
    Vagy mások a valódi szándékok???…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  16. Tulajdonképpen 9 és fél millió polgárt heccel a fityisz – kíváncsi a tolerancia szintjükre. Én meg arra vagyok kíváncsi, hogy Petőfi verseit mikor fogják betiltani, pl.: “Akasszátok fel a királyokat”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  17. telekis
    2013. március 30. szombat
    12:30
    “Sokkal szélesebb és erősebb az az összefogás, amiben nem csak a demokratikus ellenzéki pártok, hanem a civilek is részt vesznek.”
    Én is ezt gondolom, és erről írtam, de erre egy olyan arrogáns választ kaptam, és olyan mínuszokat, mint annak a rendje!
    Azt gondolom, hogy amíg még a gondolat cserék közben is egymást akarjuk legyőzni, és nem próbáljuk egymást megérteni, addig ne csodálkozzunk azon, hogy ez az ország ott tart, ahol tart.
    Nem az a probléma, hogy egyetért valaki egy gondolattal vagy sem, hanem az ahogy kezeljük a dolgokat.
    Ha itt, tét nélkül sem tudunk vitatkozni vagy egymás gondolatát vitatni, akkor mit várunk a politikusoktól?
    Hisz a politika, nem más, mint harc a hatalomért.
    Azért jó lenne, ha valaki minuszol, az indokolja már meg, hogy miért?
    Így lehet előbbre jutni, így lehet, esetleg közös nevezőre jutni, vagy sem, egyébként belterjessé válik az egész, és akkor semmi értelme az írogatásnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  18. Gyöngyi Péter
    2013. március 30. szombat
    14:26
    Nem hiszem, hogy törődnöd kell az ide tévedt, vagy küldött birkákkal. A sok mínusz azt is jelentheti, hogy elevenjükbe találtál. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  19. gets,

    én ezt már nagyjából egy évvel korábban leírtam, hogy bizonyos esetekben szinte dicséretnek tekinthető a vad mínuszolás.
    Sok más esetben pedig az tapasztalható, hogy válogatás, helyesebben a komment elolvasása nélkül nyomják egymásután a mínuszokat.
    Soha nagyobb örömük ne legyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  20. Kocsis Mate egy senkihazi erkolcsi nulla , elobb tukorbe kene nezni aztan gondolkozni ha a kettot osszeadta akkor pedig rajon csend az eredmeny . Ennyire egyszeru ,ragalmazni masra mutogatni koholt vadakat lovoldozni nem elegans. Orban rendszere undorito , es teljesen hamis. Egesz fidesz nem mas mint egy bunszovetseg, arra jott letre hogy lehuzzak az orszagot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  21. Senkinek sem jutott még eszébe ezt az aljas fideszes vádat visszautasítani,miszerint törtek-zúztak a fiatalok a székházban?
    Szét kellene verni a mocskos pofáját annak , aki ezt a hazugságot terjeszti.Ami késik nem múlik….gondolom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  22. Sok lett a téma eddigre, de kiemelek egyet. Gyöngyi Péter szavait: “… így lehet, esetleg közös nevezőre jutni, vagy sem, egyébként belterjessé válik az egész, és akkor semmi értelme az írogatásnak.”
    Erről korábban már írtam, csak nem ilyen szépen. Ezt is kétfelé kell választani: az egyik a mi beszélgetéseink, a másik az “idetévedt” izgatók esete.

    Többször szóltam azért, mert valaki közülünk nem a mindenkinek tetsző álláspontját írta le, és ezért többen leordították a fejét, sőt le is kurváztak egyeseket. Mi lett az eredménye? Talán ennek köszönhető, hogy Kekec, Csatt, Marcus A és még sokan elmaradtak. Kár értük, és én sem szövegelek. Igen, így válik belterjessé az ügy, maradunk párszázan-ezren, és ennyien semmire sem megyünk.

    A nekünk nem tetsző “idetévedtek”-nek szóló válaszokat pedig végképp elitélem. Nem a hangneme miatt, hanem a haszna miatt. A jobbos véleményt nyilvánítót MEG KELL HALLGATNI és le kell győzni! Nem leordítani, mert az semmit nem használ. Győzött már valaki vitában – pontosabban meggyőzött már valaki vitában más nézetű embert ordítással és durvasággal?!
    Soha! Sőt még inkább szította az ellenállást. Erre van szükség, vagy arra, hogy magunk mellé állítsuk?!
    Szóval! Meggyőzni kell a vitapartnert, ha az hajlandó a vitára! Megölni csak azt, amelyik nem hajlandó beszélgetni sem, indokai sincsenek, csak bizonyítatlan állításai. De azt majd később!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  23. Egyre inkább az a véleményem, hogy 2014-ben az OVisék megkapják a további 4 évet. Ez az ellenzék nem tud megegyezni, nem is akar tulajdonképpen. Ezek egymást akarják legyőzni. Az OVis ezt pontosan tudja és nem is nagyon tart a belső ellenzéktől. Ezek neki arra kellenek, hogy a külföld előtt rámutathasson: “íme, hol van itt diktatúra, hisz széleskörű az ellenzék. Hogy képtelenek megegyezni? Nahát, mit tehetek én erről? Hisz láthatják, ha összefognának, akkor legyőzhetnének, de ezek nem fognak össze, pedig én mindent megtettem ennek érdekében! ” Az ellenzék minden pártja vezető szerepet akar, mindegyik vezetője miniszterelnök akar lenni . kivéve talán Gyurcsányt. Annyira el vannak foglalva egymás legyőzésénegondolatávalk , hogy nem veszik észre, nincs is tömegbázisuk. Tömegbázisa egyenlőre csak a fideSS-nek van. Egy valamiben egyformák az ellenzék résztvevői: abban, hogy naivak, még mindig azt gondolják, hogy úri demokrata módon legyőzhető az OVis! Nem érzik, hogy itt már nem lehet erő nélkül győzni. Nem lehet arra várni, hogy majd a választásra szép nyugiban elmennek a Zemberek , leváltják az OVist és bandáját! Nem érzik, hogy a tüntetéseken megjelenő pár ezer (pár száz?) ember kevés, csak kiröhögik őket. Ide százezrek kellenek és már nem szabad lenne megállni a kapuknál. be kell menni és szétcsapni közöttük, másképpen ez már nem fog menni. Ha mindenben be akarják tartani a törvényeket, akkor nem jutnak semmire, hisz a törvények az OVis törvényei. Nézzenek szét a világban, ahol eredményeket értek el tüntetésekkel, sztrájkokkal, ott sosem a törvények betartásával érték el, hanem kényszerítették a hatalmat. A hatalmat pedig az általa kreált törvények betartásával sehol sem lehet semmire sem kényszeríteni. Ezt kéne végre megérteniük legelőször. Aztán olyan embert keresni az élre, aki képes tömegeket megmozgatni. Gyurcsány ilyen karakter, és közös kiállással ki lehetne ragadni a megvetés gödréből, de ehhez az MSZP-nek saját magának kellene megneveznie azokat akik kiadták az OVisnak az öszödi beszédet, meg a többieknek le kéne mondaniuk miniszterelnöki álmaikról. Na ezt soha nem fogják megtenni. Sajnos csak a fiatalokban bízhatunk, de nekik még “érniük” kell és ezért fog maradni az OVis még legalább egy ciklusra, de lehet, hogy kettőre! Szomorú, de ez a realitás! :-((((( Azért még reménykedem, mert ugye a remény hal meg utoljára, de a józan ész mást diktál!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. neroka!
    ++++++++++++++++++
    Szép volt! És okos. És az utolsó mondatodat is értékelem.
    (Tán te is nőivarú vagy?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  25. Azt a népet, mely 300,- Ft-s vizitdíjjal, majd pár száz Ft-s rezsicsökkentéssel meg lehet vezetni, azoknak kell még az a négy év – sajnos.
    A normálisak már elmentek ebből az országból, nem akarnak olyanokkal küzdeni, akik tapsikolnak a jogaik elvételéhez, úgy a munkában, mint a magánéletben – sem győzködni nem akarnak senkit, összepakoltak és elmentek, aki maradt, főjön a levében lassan, mint a békák….
    Maradtak az idősek, az elesettek és akik még valahogyan éldegélnek, na meg a tapsikolók.
    A pártok ez után a három év után mit tudnak ígérni a zembereknek?
    Egy kifosztott, lerabolt országban, munkahelyek nélkül – hogy majd jönnek a befektetők, ha visszaállítottuk a szabályokat és akkor megjön a bizalom, akkor majd lesz munka és lesz megélhetés….mikor is? És addig?
    A rezsicsökkentés bejött a mostaniaknak – bekajolták a zemberek, mint kacsa a nokedlit, hogy ez majd mivel jár, az nem érdekli ezeket a megvezetetteket.
    Egy nagymama írta, hogy most ötezerrel többet tud adni az unokáinak, miért baj akkor a rezsicsökkentés?
    Talán nem tudja, hogy nem lesznek fejlesztések és, ha lesz egy ilyen hókáosz és meghibásodások, akkor tovább tart a kijavításuk, mert nem lesz pénz és ember akit odaküldjenek a megjavításra – aztán a bespájzolt élelmiszer a nyakán romlik vagy csak üldögélhet a kihűlt lakásában, ezzel nem foglalkozik!
    Ha a demokráciát felrúgná az ellenzék, akkor jön a kormányzópárt és szétver közöttük – tudjuk, hogy felkészültek mindenféle seregekkel, tehát a fideszesek tudják, hogy a lépéseikre milyen választ lehetne csak adni…..
    Ha itt elkezdődne a nem demokratikus fellépés, azt szerintem nem a pártoknak kell meglépniük – ez részükről történelmi felelősség lenne – de, ha az emberek így vennék kezükbe a sorsuk irányának megváltoztatását már felsorakoznának mellettük.
    A hatalom simán nem zavarható el (tüntetes és öklök rázása)de választással biztosan nem, arról gondoskodtak már – a közvéleménykutatási eredmények csak arra kellenek, hogy távol tartsák a zembereket, elvegyék a kedvüket a szavazhatnékuktól, mert kihirdetik, hogy ők milyen jól állnak, tehát demokratikusan esély nincs a győzelemre a leváltásukhoz.
    Legtöbben azt hangoztatják, hogy nincs kire szavazni – még az okosnak tartottak is ezt nyomatják – akkor most nem igaz, hogy még az ördögre is, csak ezek menjenek már?
    Kell itt még a négy év, hogy belássák, hogy még az ördöggel is.(Jobbik nem!!!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. Neroka azt hiszem igazad van. Így is lehet, meg másként is. A végórákban még megjöhet az ellenzékiek esze. Egy hirtelen változtatásra nem szoktak évekig készülni, manapság pedig minden felgyorsul.
    A nénivel kapcsolatban azonban kiegészítelek. Az a véleményem, hogy míg a lakosságnak csökken az áramdíja, addig a vállakozásoké nő. Ez meg fog jelenni az árakban. A néni nemhogy nem tud többet adni az uncsinak, hanem még annak is örülhet, ha meg tudja venni a farhátat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. Csakén! Bocsi, a fentieket neked írtam!
    Neroka! Neked a pluszt nyomtam. (Csak:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  28. Latyapatya
    Ezzel és még nagyon sok mással sem foglalkoznak a narancsködös vakegerek!
    Senki sem annyira vak, mint az, aki nem akar látni!
    Én is segítem a gyerekemet, pedig milyen jó lenne, ha nem szorulnának rá, de csak vergődnek, még a segítségemmel is, a két középiskolás unokám miatt nagyon is el kel a segítségem!
    Régebben megleptem őket ezzel, azzal, örömet szereztem nekik is és magamnak is – de ez most más, mert most rászorulnak!
    Én a betelefonálásos műsorokból azt szűröm le, hogy ezzel a rezsicsökkentéses megvezetéssel szemben nincs mivel fellépnie az ellenzéknek, sokat gondolkoztam rajta, mit tehetnének mert nálunk fejlettebb, civilizáltabb országokban ezzel nem lehetne operálni, de itt bejött – a népet pedig nem lehet leváltani….tehát kell, hogy főjenek a levükben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  29. Az ellenzéket lehet ostorozni, hogy lanyha, de amikor azt mondják, hogy még a közmunkások is félnek a retorziótól, akkor kiknek is szervezzenek buszos meneteket egy-egy tüntetésre?!
    Amikor gyalogosan vonult az Éhségmenet miért nem csatlakoztak hozzájuk elegen, “ingyé” lehetett volna gyalogolni…
    Nagyon hideg volt, féltek vagy miért nem?!
    Én nem tudom, hogy más országokban ki szervezi a pillanatokon belüli több százezres tüntetéseket, de azt látom, hogy szerveződnek és mennek, mert valami nem tetszik nekik.
    Talán a szakszervezetek szervezik külföldön ezeket a nagy megmozdulásokat és hol vannak nálunk ilyen szakszervezetek? A3xbóvlis sikerember zsebében!
    Valamikor gördültek, traktoros gazdák blokádoztak – most minden OK!
    Nem csak az ellenzékkel van itt baj, hogy nem tudnak összefogni, de az emberek sem állnak ki egymásért, a rendvédelmiekért, a bányászokért, a rokkantakért, egyenként lett minden réteg levadászva, mert nincs összefogás és nincs együttérzés! És ez nem az ellenzék hibája!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. csakén
    Ott ahol a rendőrök nem állnak a helyzet magaslatán, vagy megkapják azt az utasítást hogy mit nem kell észrevenni, vagy mikor nem kell sietni, és mindezt az orruk alatt röhögve teszik, ott nagyon nagy a baj. (és a félelem)
    Valószinűleg nem telnének meg az ingyen buszok sem.
    .Más országokban a rendőrség tisztességesen végzi a munkáját, és tanítják, képezik őket. Itt más a feltétel
    .

    Államigazgatásban dolgoztam , és egyszer egy ügyfél megkérdezte minek ennyi mappa.
    Kettő kell: a még ráér és a már késő.
    Jelenleg a már késő zajlik, a még ráéren túlléptünk.
    Sajnos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos