Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az apák után a fiúk is levelet írtak Kövérnek 2013. március 21. csütörtök 0:36 Forrás: AN

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az apák után a fiúk is levelet írtak Kövérnek

Budapest – Hétfőn Bihal Dávid, a Societas választmányi elnöke nyílt levélben válaszolt Kövér Lászlónak, hogy az apák után a fiúk is megszólaljanak. Az ügy előzménye, hogy Kövér László a napokban nemes (pontosabban: nemtelen) egyszerűséggel kommunistának nevezte a tüntető fiatalok szüleit.

Nyílt levél Kövér László Úrnak, az Országgyűlés Elnökének

Tisztelt Házelnök Úr, Kedves László!

Igen megtisztelő, hogy tegnap a Lényeg című műsorban általam elmondottakra reagált. Kifejtettem, hogy Ön is volt valamikor demokrata és fiatal, csak már elfáradt, és elfelejtette, honnan jött. De az már kevésbé megtisztelő, hogy a mostani ellenzéki fiatalok szüleit mocskolja.

Megértem, ha édesapámmal nem ápolt jó viszonyt, ő ugyanis nem volt rendszeres vendége az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézetnek. Munkahelyi nézeteltérésük sem lehetett, ugyanis Édesapám világ életében tisztességes melós ember volt.

Érdekesnek tartom Orbán Viktor és a Házelnök Úr barátságát. Én a rendszerváltás környékén születtem, és csak elképzelni tudom, hogy az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézet felé haladva, délelőtt a miniszterelnök úr édesapja ellen „harcolt”, délután meg Orbán Viktorral itta meg kedvenc 2 forintos fröccsét. Ezt majd Önök egymás közt elrendezik. Mindenesetre madarat tolláról, Orbánt barátjáról.

Büszke baloldali fiatalként, hozzászoktam, hogy az Önök táborából neveztek már rohadt kommunistának, hazaárulónak és még sok másnak, amiket egyébnek nem írnék most le szívesen, bár tudom, hogy a polgári oldalnak erre szép hagyománya van.

Emberek millióinak nem tetszik a „kormányzásuk” de bármennyire is fáj Önnek, nem fogjuk magunkat felkötni. Bár tudom, hogy talán titkon örülnének neki, mert így megoldódna a felsőoktatási férőhelyek száma, a közmunkások helyzete, a rokkantsági nyugdíj, amit felére vettek vissza, és azokkal a fránya tűzoltókkal, rendőrökkel és egyéb rendvédelmi „bohóc forradalmárokkal” sem kéne törődni.

Van egy rossz hírünk, nem kötjük fel magunkat, nem megyünk el, itt fogunk maradni és olyan országot teremtünk, ahol a szegénynek nem kell választania, hogy egyen vagy fűtsön, ahol a gazdagok nem ugyanannyit fognak adózni, mint a szegények, olyan országot, ahol mindenki a nemzet része lesz. Jól hallja Kövér Úr még maga is, akinek a pártja rendszeresen relativizálja származási, vallási, ideológiai alapon, hogy ki lehet a nemzet része és ki nem.

Ui.: A nézeteltérések tisztázása végett, Édesapám várja Önt sok szeretettel egy igazi nemzeti, szittya halászlé fogyasztására.

Tisztelettel:

Bihal Dávid

Budapest, 2013. 03. 18.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (104 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +166 ( 168 szavazatból)
Az apák után a fiúk is levelet írtak Kövérnek, 4.9 out of 5 based on 104 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

36 Reader’s Comments

  1. Bihal Dávid nagyon elnéző.
    Felőlem lehet ugyan Kövér a nemzet része, de csak egy jól körülhatárolt helyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +102 (110 szavazatból)
  2. Bravó ! Bátor, leleplező és okos válasz Kövérnek !
    Csak így tovább, bátran, őszintén, szókimondóan, kedves fiatalok !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +93 (105 szavazatból)
  3. Fogják még ennek a parasztnak a tarkóján elnyomni a cigarettát….. ahogy azt az Illyés Gyula megírta a Puszták Népében. – majd ha vissza hozzák a Horthy rendszerüket, mert eztetet kívánja a 2/3 többség……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (51 szavazatból)
  4. Kövér ott maradt, ahonnan elindult, nem fejlődött, nem tanult semmit – sunyin helyezkedni, kihasználni a lehetőségeket, mást bemocskolni, elvenni az életét, ingyenélni . Ennyi ezeknek a gyönyörűséges pofáknak a tudománya, szégyellhetik magukat, ahogy a fiatalokkal is beszélnek, a minimális tisztességet sem ismerik még hírből sem, szégyen a saját gyerekeiknek is, hogy ilyen aljaember apjuk van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +103 (109 szavazatból)
  5. Nem kell finomkodni udvarolni, úriembert játszani, egy tahóval vagy magyarázgatni neki.

    Nem is kell neki írni egyáltalán, cselekedni kell. Abból ért. Amikor majd kivonták őt a forgalomból, és visszafizettették vele a rablott pénzt és megtéríttették az okozott károkat akkor, ha nagyon akarnak vele kommunikálni lehet neki írni levelet amiben körülbelül ennyi áll:
    .
    “Vesztettél sunyi tahó ezt kapd el ne a náthát.” Kész, ennél több fáradtságot nem ér meg a pasas.
    .
    Beolvasni, megszégyeníteni nem érdemes mert a bivalybőr a pofáján védi, fenyegetni nem kell mert amíg csak fenyegetnek biztonságban érzi magát hiszen a szó nem okoz sérülést és annak a jele, hogy egyenlőre nem tudnak tettekhez folyamodni. És nem kell mentegetőzni, hogy valaki nem kommunista és még a sértetteknek magyarázni a bizonyítványt, ez sértődöttség a gyengeség jele. teljesen mindegy, hogy kommunistázik zsidózik vagy cigányozik ez mind egy és ugyanaz, diszkriminatív elnyomás és inzultálás.

    .
    Vagy ki tudjuk vonni őt a forgalomból vagy nem, de próbáljuk meg és addig is szóba se álljunk egy ilyen alakkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +70 (78 szavazatból)
  6. Tahorol lepattan minden mint Orbanrol!! Orbanrol talan egy dolog nem pattan le ha 160 cm zsebdiktatornak titulaljak mert az az 1 dolog vmiert zavarja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +56 (60 szavazatból)
  7. Én bízom a fiatalokban, hogy ők lesznek azok, akik -talán nem túl soká- elzavarják majd az orbáni-diktatúrát. Sajnos csak ők maradtak!
    Mert hogyan is állunk most a belpolitikában?
    .
    Jelenleg a fiatalok alkalmanként és különféle apropókból -de mégis rendszeresen- igen jól és ügyesen tiltakoznak a fenálló diktatúra ellen.
    Időnként ugyan vezetőiket a hatalom megtöri, mégis újra- és újra meg tudják fogalmazni és ki tudják nyilvánítani jogos követeléseiket.
    Azonban a valódi érdekérvényesítésben még járatlanok…
    .
    Ezen kívül voltak/ vannak még más civil megmozdulások is, mint pl. a téli éhségmenet volt. Ezek mára eltűntek…
    .
    Tamás Gáspár Miklós a vasárnapi Milla-rendezvényen utcára hívta többek között a demokratikus ellenzéket, hogy inkább együtt politizáljanak és fogjanak össze a civilekkel, minthogy értelmetlenül benn ücsörögjenek a parlamentben.
    Ezt a pártok elvetették, így TGM nem tehetett mást, mint széttárta a kezeit…
    .
    Heller Ágnes egy közelmúltbeli interjúban azzal vetette el a bojkott gondolatát, hogy más -egyébként távoli- országokban az a fennálló antidemokratikus rendszert megdönteni nem volt képes, sőt, katasztrófát hozott. Ezért, bármilyen keserves is, csak választással lehet eredményt elérni…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (42 szavazatból)
  8. Bugriséknál a kapanyél eltakarja a tisztánlátást.
    A bajor meghívó azer nem fogadta, mert félnek kötelestől.
    A hívek ezt el is hiszik!
    Egy komcsi gyerekének a levelére pedig nem fog reagálni, látvhatóan nem, mi nem is fogunk arról hallani, hogy mi lett a levél következménye, sok jót nem várok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (32 szavazatból)
  9. telekis
    Helyettem is írtad.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  10. Bihal Dávidnakak üdvözlet gyanánt Ady Endre néhány sora (részletek):
    *
    Száezrnyi parittyás Dávid
    Készül bízón, dalolva rátok:
    Ejh, jó urak, dicső urak,
    Ilyen gyávák a góliátok?
    *
    Új hadsereg a Hadak Útján,
    Új legenda, új harcos ének:
    Ez a Jövő, a kész Jövő
    S pirkadása a magyar Égnek.
    *
    Ez az ország a mi országunk,
    Itt most már a mi kezünk épít.
    Tobzódtatok, tobzódtatok,
    Éppen elég volt ezer évig.
    *
    *
    Sok sikert nektek a fiatalos harcotokban: K.B.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (50 szavazatból)
  11. Minden tiszteletem az ilyen Bihal Dávidoké, mert ők azok, akik egyszer (majd valamikor ismételten) megpróbálnak ebből az orbánokkal sújtott nagy magyar szittya parlagból, egy tisztességes országot faragni. Már ha addig nem kényszerülnek elhagyni az országot.
    Mert ahogy elnézem, az igény megvan rá.
    Jelenleg itt csak azokra a gnómokra van szükség, akik ugyan egyenes gerinccel születnek, de komoly hoffmann rózsai behatás következményeként a szülök áldott segítségével, ezt a derekat 90 fokkal meghajlítva élik majd az életüket.
    Jelenleg kommunista szülőkkel megáldva csak fidesz hívőnek van joga. Mert a megbocsátás és elfogadás joga is ott van, bár ez még nincs az alap-törvény-könyvnek csúfolt cserélhető lapokból álló spirálfüzet következő (n+1) verziójaként az aláírásra váró fontos dokumentumok között, de ne legyünk kishitűek, ott lesz.
    .

    Én azért drukkolok, hogy csoda történik, és én is megérem!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (49 szavazatból)
  12. Egy lány meg üzent. Nézzétek meg!
    HVG.hu/itthon/ ” Kedves jó Orbán Viktor!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (22 szavazatból)
  13. Kedves Dávid!Azt irod,hogy Ön is volt valamikor demokrata és fiatal.”Én e mondatból csak az utobit a”fiatalt” tudom rola elképzelni.Szerintem,ha valaki demokrata és őszintén az,az az is marad élete végéig.gyébbként minden tiszteletem a tied a jelentkezésedért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  14. Vannak jó arcok a mostani fiatalok között, Bihal Dávid is egy igen karakán, tökös gyerek, sok ilyen kellene, mert az idősebbek belefásultak már az évtizedek óta tartó szélmalomharcba.
    A facebook-on Üzenj te is címszó alatt igen kedves üzenetek vannak a számára, nem teszi kirakatba, az biztos. Akit érdekel:
    https://www.facebook.com/pages/%C3%9Czenj-te-is/140240572813773?ref=ts&fref=ts

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  15. Szóval nem írtam oda fentebb, Orbánnak és a kormánynak lehet üzenni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  16. Macskaszem
    2013. március 21. csütörtök
    12:25
    Basszus! Megelőztél. :))))))))))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  17. Nagy kérdés Kövér László mentális állapota. Hatalomba van és mégsem nyugszik. Ennek valami oka van, vagy rosszul látom? Mit szeretne elérni. Legyen mindenki olyan mint Ő. De csak egy elnöki munkahely van. mondja már el mit akar. Tapsot? Verseket dicsőségéről? Kézcsókot? Szimpátia tüntetést? Vagy mindenki kussoljon , lapitson, hallgasson? Örüljön annak, h egyáltalán él?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  18. Macskaszem
    Aztán azokat a hsz-ket sem teszi a kirakatba, bár vannak a narancsos lelkületűek, akiket érzékenyen érintett a fiatalok véleménye, de a többség támogatja a fiatalok kezdeményezését.
    Egyik narancsosnak a hangnemmel volt baja, akkor talán nem olvasta még kiadajcstompikát vagy Bayert Ulrike Lunacekről nyilatkozni – na az a valami!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  19. http://www.hir24.hu/belfold/2013/03/21/beolvasnak-a-fiatalok-orban-viktornak/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  20. Azt üzenem ennek az otromba Kövérnek, hogy 2013 rezsi-csökkentés, 2014 rezsim- csökkentés. Pontosabban eltörlés.
    Értelmes emberek hánynak ha csak megszólal. Vérlázító, hogy ez az ember házelnök lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  21. Tessék mondani, egy ilyen bugris, aki apja dicsősége (kitűnt 56-ban) folytán és nem az esze okán jutott az egyetemre, ingyen tanult, mit hőbörög? Aratott a komm. rendszerben, most is a tejfelből jut neki és közben elítéli azt a rendszert, ahol mindenkinek munkája, megélhetése volt, békében éltünk. Ezeket nem lett volna szabad a Parlamentbe beengedni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  22. Valójában ez is Orbán igazi arcát tükrözi a felszín alatt lappangó mélységes megvetését a nép iránt. Mert aki egy ilyen alkalmatlan embert odatol az ország arcába házelnöknek – ami ráadásul még hátrányos a hazának is – az nyilvánvalóan szarik mindenkire. Csak azért mert megteheti. Neki mindenki miniszterelnökének kéne lennie és ha az lenne, Kövér még utcaseprő sem lehetne. Nem számít, hogy lejáratja az országot, büntetlenül engedi a gyűlöletbeszédeivel mérgezni a közéletet. A velejéig beteg ez a mostani hatalom. Minden kicsi részlete az undorító szolgáival.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  23. Nagyon helyesen kapott levelet. De kapnak ők már videó üzenetet is, érdemes meghallgatni…:-)
    http://youtu.be/SZRTD_noyXc
    A köteles Kövér meg használhatná a kötelét..:-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  24. Afrika legsötétebb, törzsi diktatúrájában sem fordul elő, hogy négy kollégiumi szobatárs – Simicska, Kövér, Áder, Orbán – uralja egy nemzet legfőbb méltóságait. Legyen élet és halál ura. Ma, jobban félnek az emberek, mint az átkosban. Nem semmi. Ez a nép hajlamos a despotát követni, csak ne kelljen a saját felelősségéről gondolkodni. Majdnem genetikai defektet írtam, de szerencsére időben kapcsoltam. Viszont, Kanada már engem is befogadna, de méltatlan vagyok nagy emigráns elődöm – Kertész – stációira. Végig sem tudom járni, maradok Magyarországon. Abban az országban, ahol már semmi esély a két tábor párbeszédére. Orbán olyan mély árkot ásott, amit csak az ükunokáink fognak betemetni, vagy ők sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  25. Nádfedeles kunyhőfejűt ki kell tenni a pustába, ráteríteni egy subát/bár én azt sem tenném/ csak a teljesség kedvéért, és őrizztetni a fideszeSS nyájat, hogy a karámból ki ne törjenek!!! Paratszt tuskó, zsírosfejű undormány!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  26. bugris…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  27. azt észleltem, hogy BUGRIS….!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  28. “Ma, jobban félnek az emberek, mint az átkosban.”
    Elindultam szép hazámban, keresve, a fizetésemet, ami késik 1 hónapja.
    Eljutva az illetékeshez, aki mélységesen felháborodott, és becsukta elöttem az ajtót.
    Kérdezem az irodából kijövő személyt, hogy mi a neve a főnöknek, lesütött szemmel kiment a folyosóra. A következő szintén. Majd az irodában ülő 3 munkatárstól, aki közül kettő felállt, és átment a másik szobába. A harmadik rebegett valami nevet, de közben csak kijött a főnök (gondolom, hallotta, hogy “minek nevezzelek” rendezés folyik.
    Ép fordultam vissza, hogy az illetékesnél érdeklődjek. Behívott. Panaszkodott, hogy milyen leterheltek (valóban), de, kétlem, hogy a késedelem oka az amit mondott. Elnézést kért.
    -mindjárt átutalom
    Nem tudom, nála mi a mindjárt, de eltelt 36 óra és nem ért a számlámra.
    Mindezt “…” miatt osztom meg veletek.
    Döbbenet, hogy a beosztottak mint sliccoltak el a kérdésem elől.
    Anyám borogass!!! Mivé lett kis hazám, mivé lettek az emberek. A félelem lengi át a mindennapjaikat. :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  29. KEDVES László?

    KÖTELES László!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  30. Levél Dr Kövér Lászlónak, avagy kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna!

    Úgy vélem, hogy Ön Kövér László az MSZMP KB. Társadalomkutató Intézet volt munkatársa nem tud szabadulni attól a gondolattól, hogy egyetemi tanulmányait az akkori kommunista hatalomnak köszönheti.
    Épp ezért érthetetlen számomra, hogy a változás után születet gyerekeink mostani rendszer ellenes szabadságvágyát a saját életéből vett példa alapján tekinti olyan cselekedetnek, ahol az apák felelősek lehetnek fiaik tettéért.

    A különbség kettőnk között, hogy amíg Ön apja életútjának segítségével, mint az 56-os forradalom leverésében szerezett elismerésnek a „ Szocialista Hazáért” érdeméremnek köszönhetően felvétel nélkül kerülhetett egyetemre, addig én, hiába a jó tanulmányi eredményeknek, nem nyertem felvételt egyetemre! Az én családomban hiányzott egy ilyen előélettel rendelkező szülő.

    Egy gyerek nem felelhet az apja tetteiért! Bár meggondolandó, hogy nem Kövér apukát vették fel a jogi egyetemre, teljesítmény nélkül, hanem a gyermekét. Aki azután számtalanszor bukott az egyetemi vizsgákon, mert ott már nem volt érvényes a kitüntetés hatása.
    Önnek ez 7 évébe került.

    Hiába Ön a Magyar Parlament Elnöke, azért ez a 7 év meglátszik minden szavában, mozdulatában!

    Üdvözlettel egy tüntető gyerek apukája

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  31. most derül ki, hogy a 800000-es taglétszámú mszmp-ből kik aigazi, öntudatos, osztálharcos kommunisták és kik a karrierista, mindenkin átgázoló, konjunktúralovag buzgómócsingok, és ezek voltak-vannak többségben. ez a díszpéldány a magyar nép egészét sértette vérig, ahogy a tüntető fiatalok szüleit mocskolta be. ezek az agyagbadöngölő gyászvitézek bármilyen forradalom, vagy rendszerváltás után újra a hullámon lovagolnak(és a hullákon). miattuk, ha az országgyűlés épületébe mennénk valamily okból, kötelezően gázálarcot kell őltenünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  32. Szép válasz. Művelt, választékos és őszinte. Sajnos ilyenek a jelenlegi országlóink. Érdemtelen csürhe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  33. Ez a Kövér egy bunkó, tapló, sötét, mint az éjszaka!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  34. Ha egy ember szellemi sötetsege, proszto mivolta fajna, KL orditana.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  35. Ez igen! Csak remélni tudom, hogy sok fiatal gondolkodik úgy, mint BD, rácáfolva arra az általánosan elterjedt vélekedésre, hogy a fiatalok nagy többsége jobboldali radikális.
    Csak így tovább BD, gratulálok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  36. Sajnos a mai politikai helyzetet elnézve országunkban,teljesen mindegy ki mit ír vagy gondol.Az viszont biztos,hogy minden egyes fideszes parazitának kézen kellene fogni egy-egy mszp-s parazitát,és eltakarodni oda ahol a jelenlegi minimálbérből meglehet élni.Európa és Amerika rajtunk röhög.Rajtunk magyarokon,hogy csak a semmit osztjuk nullával és közben mindent eladnak körülöttünk.Itt már nem elméletre,hanem gyakorlatra volna szükség.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos