Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Fidesznek gyűjtenek adatokat Erdélyben 2013. március 31. vasárnap 10:04 Forrás: AN, NSZ

  • Hozzászólások(38)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Fidesznek gyűjtenek adatokat Erdélyben

Budapest, Erdély – Már az erdélyiek szavazatában sem lehet biztos a Fidesz. Bár a romániai magyarok szavazatszerzés szempontjából sokáig a Fidesz aranybányájának számítottak,  Orbán Viktor pártja már Erdélyben is fél.

A Népszabadság értesülései szerint az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács és az Erdélyi Magyar Néppárt a jövő héten induló átfogó konzultáció keretében olyan információkat gyűjt, amelyek hasznára lehetnek a magyar kormánypártnak a jövő évi választások előkészítésében.

A lap birtokába került kérdőív szerint főleg az iránt érdeklődnek majd, hogy az erdélyiek miként viszonyulnak a Fidesz és Orbán Viktor politikájához, az egyszerűsített honosításhoz, valamint szándékukban áll-e szavazni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (14 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +19 ( 21 szavazatból)
A Fidesznek gyűjtenek adatokat Erdélyben, 4.4 out of 5 based on 14 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(38)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

38 Reader’s Comments

  1. Tőkés már csak tudja mi a diktatúra, sajátot is akar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +54 (56 szavazatból)
  2. Szép jövő!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  3. Ez a Tőkés Orbánnak a másik fele! Meg akarja szolgálni a sok milliós autót, amit a fidesz ajándékozott neki, gyanítom más földi javakkal együtt.Mint ahogy a hírek szerint a szavazat maximalizálásra is nagyon sokat költ a fidesz, ezzel megvéve az erdélyi magyarságot. Ott most a Tőkés lista jön forgalomba, valószínű, hogy a Kubatov lista alapján.
    Szítja az ellentétet Tőkés ott, mint idehaza Orbán.
    .
    Nem ismerem az erdélyi nép lelkét, csak azt remélem, hogy átlátnak ezen a fondorlaton, és nem alázzák meg magukat a Tőkés féle listával.Tájékozódjanak, mielőtt szóba állnak vele, mert Tőkés egy megélhetési politikus, aki ugyanarra játszik, mint Orbán.
    Ismeretlenül is féltem őket, ha nem látják be, hogy hosszú távon milyen hátrányai lesznek ennek a manipulációnak!A cél a viszály szítása, egyéni politikai érdekek végett!
    Nem volt elég tanulságos a választás? Ahol a Tőkés által pártfogolt párt szinte a 0-val volt egyenlő a szavazataik szerint?El fogja lehetetleníteni őket is, mint ahogy a magyar néppel tette Orbán!
    Vigyázzanak, mert ez a felkent egyházi méltóság a gyalázat gyalázatával egyenlő!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +67 (73 szavazatból)
  4. Hát igen! A F…… kezdi felmérni a választási esélyeit, hogy időben tudja módosítani az alap-törvény-könyvnek csúfolt cserélhető lapokból álló spirálfüzetet, a választás biztos megnyeréséhez.
    .
    Ja és még valami. Biztosan másnak is eszébe jut, az erdélyi negatív kubatovi lista hasznossága.
    Előre meg lehet írni azok nevében a borítékot, akik nem kívánnak szavazni, mert nem érzik magukat illetékesnek más ország belügyeibe való beleszóláshoz. Nem is fogják sejteni, hogy szavaztak.
    .
    De ugyanez megtörténhet az országon belüli állampolgárainkkal is.
    Meglesz a lista, hogy ki nem ment el szavazni, majd valamelyik követségen leadódik, a külön kérvényével.
    .

    Ne áltassuk magunkat. Választással a F…… legyőzhetetlen. És ha a mélyen tisztelt vezető értelmiség az ellenzéki pártok vezetőivel sokáig töketlenkedik megalakul az ORBÁN dinasztria.
    Nem ez lesz az első bolond uralkodónk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +57 (59 szavazatból)
  5. Első regnálásakor OV fél milliárdot adott Tőkésnek, aki soha nem számolt el azzal. Most milliárdokba kerül nekünk a szavazatok megvásárlása. Ez olyan mint a pénzért vett szerelem, kidobott pénz, de a mi pénzünket pazarolja saját magára. Az erdélyi magyarok közt zömében tisztességes emberek élnek és nem adják el magukat az ördögnek. Nem olyanok, akiknek a szavazatát meg lehet vásárolni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  6. Csak azt csodálom, hogy a román kormány még nem lépett fel teljes szigorával az ellen, hogy a saját lakossága körében más ország gyűjt adatokat.
    Talán ki kéne próbálnia, hogyan reagálna ugyanerre Orbán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (50 szavazatból)
  7. Ego
    Ez nem beleavatkozás más ország belügyébe, áh!
    Évek óta keverik a trutyit a románoknál – és ez nekik természetes, pedig akkoriban még nem volt meg a 2/3! Most pedig 2/3 van, ezzel bárhol és bármit megtehetnek – EU-ban, USA-ban, csak pofa kell hozzá vagy elmebaj…nem tom’!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  8. Tőkésnek tapasztalata van, a securitate továbbképzőben megtanulta, hogy kell az adatgyűjtést csinálni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (35 szavazatból)
  9. Az én tapasztalatom az, hogy az erdélyi magyaroknak ma is a “papbácsi” mondja meg, mit kell tenniük. Ezért, ha otthon nem is hallgatnak a Pártkreatúrákra, nekünk majd behozzák a Pártot. Nekik ebben nincs rizikó, viszont a pénzt továbbra is zsebre tehetik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  10. Ez a tökös egy Istent megtagadó szemét alak,aki csak az uszitáshoz és agyülölet keltéséhez ért.Nagy kár volt őt Csausesku kezéből annak idején Kádáréknak kimenteni.Kimentsével a kommunistákra és a baloldali gondolkodokra egy ordast szabaditiottak el.Addig,mig iyen szégyentelen köpönyeg forgatok vannak az egyházban,adig én semmi pénzért nem vállalnám a vallásoságot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  11. ( kép alávaló :)
    *

    *
    A KÉT AZONOS JELLEM
    *
    Csak stílusukban különböznek, az egyik ájtatos, a másik ordenáré.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  12. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    - két alávaló : ))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  13. Tőkés még a Bibliát sem ismeri pap létére. Pál apostol szerint egy gyülekezetnek mindent el kell követni, hogy csoporton belül rendezzenek kérdéseket. Semmiképpen nem szabad idegenektől várni a megoldást. Tőkés az RMDSZ ellen lépett fel annakidején, román bíróságon jelentette fel őket. Ez az ember egy képmutató álkeresztény, akiknél Jézus szerint még az ateisták is különbek (Jelenések könyve, levél a laodíceai gyülekezethez, -”bárcsak hideg lennél, vagy forró, mivel langyos vagy kivetlek téged az én számból”)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  14. Nno! Eddig az ment, hogy ők a magyar “rassz” színe-virága, a “magyarnál magyarabb magyarok”, “a tiszta fajúak” – most hirtelen mi ez a bizalmatlanság? Viktor! Hiszen a romániaiak miatt tettél minket, országon belülieket az ország mostohagyermekeivé, és minden adónkat az ő kényeztetésükre fordítottad! És most meg átvilágítod őket? Előző életbeli formád csinált hasonlót, mikor a Leibstandarte és egyéb “elit” egységek vereséget szenvedtek, és ő (TE) megtiltotta, hogy a nevét viseljék a zubbonyuk ujján… Ez is ilyen gesztus, Vityóka?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  15. Nem csak az elok kozott irogatnak , hanem az erdelyi temetokbe is ! Mindenaron maradni akar a keresztapa a hatalmomba. ORBAN EGY KOZTORVENYES BUNOZO!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  16. Aljas gazemberek ! Ezt az infót az EU-nak és az USA Külügynek is tudni kellene, valamint a magyar ellenzéknek követelnie kellene, hogy fokozott nemzetközi ellenőrzés mellett, egy kidolgozott és nemzetközi fórumok által is elfogadott demokratikus minimum feltételek betartásával tartsák meg a 2014-es választásokat, illetve ennek hiányában bojkottálják a választásokat. Nyerje túl magát a Fidesz-Kdnp az ellenzék asszisztálása nélkül. Ennek következtében a választási győzelme NEM LESZ LEGITIM, ami a belső és külső ellenállás hatására rövid időn belül megbukik, és bíróság elé állítható lesz Orbán, és az őt kiszolgáló minden párttag. Csak így lehet TELJES POLITIKAI MEGSEMMISÍTÉST MÉRNI A FIDESZRE ! Másképpen nem !!! Gondoljuk végig : A Fidesz ellenzékben csak uszítani, és rombolni tudott, hatalmon pedig még nagyobb rombolást végzett, megszüntette a demokratikus Alkotmányt, Ő RONTOTT RÁ A NEMZETRE ! Mit vár a magyar ellenzék ???? Ha megnyerné kis a választásokat, és Fidesz ellenzékbe kerül, akkor még nagyobb erővel fog újra uszítani, rombolni, és nem hagyja vezetni az új kormányt. Mindenki láthatja, hogy a Fidesz-Kdnp NEM DEMOKRATIKUS PÁRT, TEHÁT ELLENZÉKBEN SEM LESZ DEMOKRATIKUS, HANEM USZÍTÓ, ÉS MILITÁNS, BEINDÍTJA ÚJRA A FRADI B2-ES ALVILÁGI CSAPATÁT, ÉS GYÚJTOGATNI FOGJA AZ ORSZÁGOT. EZT AKARJUK ????? DE NE LEGYEN KÉTSÉGE AZ ELLENZÉKNEK : A FIDESZT NEM GYŐZIK LE ! CSALNI FOG A FIDESZ, KORMÁNYON MARAD, ÉS MÉG NAGYOBB GONOSZSÁGGAL FOGJA ÁTHÁGNI ÉS ELVENNI A MARADÉK DEMOKRATIKUS LÁTSZATOT IS, AZ ELLENZÉK PEDIG ERKÖLCSILEG MEGSEMMISÜL, MÉG TILTAKOZNI SEM FOG TUDNI, MERT RÉSZVÉTELÉVEL LEGITIMÁLTA A FIDESZ CSALÓ VÁLASZTÁSI RENDSZERÉT. ÍGY A FIDESZ-KDNP LEGITIMITÁSA NEM LESZ MEGKÉRDŐJELEZHETŐ ! EZT AKARJUK ???? EZT AKARJA A MAI ELLENZÉK ???? HA IGEN, AKKOR HÜLYÉK !!! MI PEDIG HÚZZUNK EL AZ ORSZÁGBÓL MIELŐBB, AMÍG A VÉR NEM FOLYIK !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  17. A nagy természet a … jelenti??

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  18. Nekem úgy tűnik, hogy az undorító fényképnek titkos küldetése van. Április elsején van a Bolondok napja hazánkban. Nem lehetetlen, hogy a szex ügyei miatti bukott püspök –, még nagyobb szenzációra készül: A Fő bolond napján (a náci horda üdvrivalgása mellett) újra akarja koronázni a Bolondok királyát, aki Romániában bujkál a gondolkodó magyarok haragja elől.
    .
    Megismerni madarat tolláról, a Fő bolondot, a vallási erkölcsöt prédikáló barátjáról!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  19. hí a haza: aki nem szavaz, és nem úgy, attól az állampolgárságot visszavesszük

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  20. A fülkeforradalmárok minden cselekedete a megszerzett hatalomhoz való, görcsös ragaszkodás által vezérelt. A hatalom megtartása érdekében mindent képesek felhasználni, s csalárd módon bárkit hajlandók kihasználni. Ez történik most az erdélyi magyarokkal és nemzeti érzésükkel. Persze ott is sokan lesznek, akik megvásárolhatók, vagy félrevezetve rávehetők a fülkeforradalmárok szolgálatára. Ennek érdekében adóforint milliárdokat áldoz fel a kormány, ahelyett, hogy munkahelyeket teremtene és a határon belül élő elesetteket segítené.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  21. “Tessék mondani ,mit kell prédikálni???És mit kell inni??? –Hogy is állunk a :”Ne paráználkodjjal?????—–Azt már nem ids mondom ,hogy egy “Püspöknek -Az Ördög a barátja!!!!!!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  22. Én ismerem személyesen egy nagyképű ,aljas ember
    kár hogy az erdélyi emberek egy részét megtudja hülyíteni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  23. Nincs aki szétlőné,ezt a mocsos fsiszta bagázst.?Itt már semmi értelme az ésszel való tisztes párviadalnakAz ERŐ az amivel ezket a férgeket el lehet távolítani,AMÍG NEM KÉSŐ.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  24. Hogy egymásra találnak a hasonszőrűek, ezek már felosztották maguk között a Világot , a Naprendszert, az Univerzumot és stipi-stopira mennek a másdimenziók, úgy hogy a “Világ nem elég”, mindent akarnak!
    Na ebből elég itt kell nekik abba hagyni ja és gyógykezelni, osztjónapot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  25. hogy Tőkés mennyire tudja meghülyíteni a romániai magyarokat, az világosan látszik az EMNP választási eredményeiből.
    Tőkés ott hiteltelen ember, egyházi, képviselői, vagyoni, és családi viselt dolgai miatt hazájában nem népszerű. Meghülyíteni a magyarországi magyarokat tudja még úgy, ahogy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  26. Persze mert Magyarorszagon nem ugy az ha valaki elhagyja a feleseget, ha hazudik, lop, vagy bemocskol másokat. Ez ma magyarorszagon erénynek számit.

    “hogy sírva tallóz aki él, király Te tetted ezt”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  27. Azért szerintem az nem ártana, ha a magát demokratikusnak tartó ellenzék a demokratikus európai országok vezetőitől, erről az újmagyar választási-módiról állásfoglalást kérne és annak eredményét világgá kürtölné.
    Majd pedig ennek alapján, mivel a demokrácia és diktatúra egymást kizáró tényezők, szépen bojkottálná is ezt a mai hatalmat !
    De hát ezeknek hiába beszél az ember…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  28. Feltenbach!
    Az nem zavar, hogy magyarul sem tudsz?
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  29. Admin
    Minden tiszteletemmel együtt megjegyezném. Ez a Feltenbach, aki még magyarul sem tud, de itt gusztustalankodik, biztos hogy jó helyen van?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. Kedves Bumburi,

    ez amerikai magyar újság, ezért mint amerikai magyar a véleményétől függetlenül nyilvánosságot kapott, de a stílusa sérti az alapszabályt, moderáltuk. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  31. Admin
    Köszönöm. Én is a stílusára gondoltam csak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. Mintha ideszabadították volna a külhoniakat, akiknek annyi közük van Magyarországhoz, hogy kerékbe törik a magyar nyelvet.
    Mindegy mit és hogyan, csak írjatok, szólhatott az ukáz – futja abból a pénzből, amit kivittek az USA-ba, hogy dicsőítsék a fideszeseket….és lám vannak, akik kaphatóak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  33. Már többször leírtam: Ne reménykedjetek! A csuti hatalma istentől való és ezért örök. Ezt megerősítették neki a Vatikánban is, meg a helyettesétől a nagy theológóstól, a tömjéntől, továbbá a tökös pöspktől is tudhatja. Különösen ez az utóbbifogja neki a szavazatokat az erdélyiektől. Megszámlálhatlan mennyiségben, még az erdélyi holt lelekekét is (Gogol) Mit képzeltek miért leng a “székely zászló” a parlamenten és a z ország legtöbb hivatalos intézményén? A nem is magyar székelyek (genetikailag) fogják eldönteni a 2014-es választásokat. Erre a genetikai nemmagyarságukra egyébként büszkék is lehetnek, ugyanis mindíg különbek voltak a genetikailag alattvaló “hőkőlés népénél, “ki ezer éve
    magával kötve mint a kéve,
    sunyít vagy parancsot követ.”
    Igen. ők csak Trianon óta lettek oly mértékig magyarok, mint azelőtt soha. A himnuszuk 1921 óta, az övék. (korábban más volt). Budapestről horthiéktől kapták ajándékba, zászlójuk pedig azt hiszem még tíz éve sincs. Ha igazán szabadságszeretőek lennének, tudnák, hogy nekik a csuti fasiszta bandája csak megaláztatást hozhat. Magyar állampolgárságukkal ismét bozgorok lesznek, és állambiztonsági kockázatot jelentenek hazájukban. Egy európai fasisza , náci, irredenta állam polgárának lenni nem dicsőség. A felcsuti diktátor éa a 64 vármegye szellemének képviselete számukra román hazájuk elárulásával egyenlő. .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  34. A fidesznek gyűjtenek adatokat …
    A fidesznek gyűjtenek dakotákat …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  35. A KÉT ÖRDÖG!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. Arra vajon gondoltak-e Fideszék, hogy a Román állam vajon mit szól ahhoz, hogy az állampolgárairól egy másik állam gyűjt adatokat?
    Gondolom, nem érdekli őket.Pedig azt hiszem, érzékeny területre tévedtek.Mert amióta az óhazában ennyire emlegetik a Romániai magyarok jogainak biztosítását, azóta sokkal rosszabb az életük ott.A hazai politikai életben lehet hogy jól hangzik a külfőldre szakadt hazánkfiai jogainak emlegetése—gyümölcsöző—-de akiket védeni kellene, azoknak meg nem tesz jót ezzel senki.Nem gyűlölködni kéne, hanem tárgyalni.
    Vegyük már észre, hogy mekkorka állam vagyunk, és a spanyol viasz szarása em a mi dolgunk volt eddig soha.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  37. Kikérem magamnak, hogy Fel, vagy Délvidéken, Erdélyben,az USA-ban, Izraelben, vagy máshol élő magyarok, vagy magát azoknak vallók döntsék el nekem, hogy ki szívasson itt le minket miniszterelnökként.AKi nem él itt, nem tudja mi van itt, az ne szóljon bele ebbe.Én sem megyek másnak kormányzópártot szavazni.
    Inkább azoknak adnék szavazati jogot, akik nem magyarok, de ebben az országban élnk, dolgoznak, szeretnek.Azokra ugyanis vonatkozik az amiről szavaznak.A külfőldön élő magyrokra nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  38. Ha ilyenek az igazi reformátusok akkor milyen lehet a többi ????
    “Haj vitézek! haj elébe!
    Kiki egyet az ölébe!
    Vigyük haza asszonyunkat:
    Fújja felszél a nyomunkat.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos