Ronai and Ronai
AMERIKAI

Zagyva nemcsak tahó, de gyáva is egyben 2013. február 21. csütörtök 22:57 Forrás: AN

  • Hozzászólások(38)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Zagyva nemcsak tahó, de gyáva is egyben

Budapest – Az Osztolykán Ágnest ledöfésére hajlandó Zagyva György Gyula történetét már megismerhették az Amerikai Népszava olvasói. Ezúttal Osztolykán párttársa, Vágó Gábor nyílt levelét olvashatják, aki szerint Zagyva képviselő nemcsak tahó, de gyáva is.

Nyílt levél Zagyva György Gyulának

 

“Zagyva György Gyula azok után, hogy tahó módon zaklattad Osztolykán Ágit, még rám akarod kenni a gyökérséged. A veled egyívású széljobbos arcokban nem a szellemi világtalanság és a nappali sötétség a legidegesítőbb, hanem a melldöngető keménykedés mögött meglévő sunyi gyávaság. Ki hallott már olyat, hogy a pacalfejű operettnácik egyedül álltak volna ki egy csoport ellen keménykedni?  Fordítottjára annál több példa van. Ki hallott már olyat, hogy kiállt volna egy jobbikos a saját elmondott kínos szavaiért, és nem sunnyogta volna el, mind a zsidó listázást. A saját sokaságuk erőt és bátorságot ad a faék bonyolultságú gondolatkörből fakadó frusztrációk agresszív lerendezéséhez. Ahogyan rrrockout és liverbird mikrobloggerek írták, nekünk vannak a világon a leggyávább nácijaink. Az első keresztkérdésre menekülnek, a saját közegükben meg izmoznak.

 

Zagyva először az Indexnek azt állította, hogy „reflex-szerű, félhangos megjegyzést tett”, majd a hunhíren már az jön, hogy „szexista megjegyzéseket Vágó Gábor és Ivády Gábor független képviselők tettek Osztolykánnak”. Az a helyzet, hogy hétfőn a szavazások után elmentem a Parlamentből, ha kell tanúsítani is tudom, így ott sem voltam a kérdéses szituációnál.

 

Mondd a szemembe Gyula, hogy én mondtam, hogy „ledöfném” az Ágit, ne a sajtóban próbáld magad mentegetni! Mert valójában szerintem, nem is a tahóságodat próbálod kimagyarázni, hanem félsz attól, hogy az általad csak „kannibálokként” emlegetett véresszájú bajtársaid mit szólnak, ahhoz, hogy te egy cigánnyal is elmennél. Ahogyan a veled rokonlélek,  diákokat egrecíroztató huligán mondta: „próbálj már meg férfimódon viselkedni, és álljál ki a szavaidért, amit elmondtál.”

 

Ui: Pontosan tudom, hogy most sok zaklató levelet fogok kapni a bandádtól. De nem bírom szó nélkül a sunyi agressziót, beszólok a jövőben is, akkor is ha fenyegettek.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (32 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +39 ( 47 szavazatból)
Zagyva nemcsak tahó, de gyáva is egyben, 4.5 out of 5 based on 32 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(38)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

38 Reader’s Comments

  1. Zagyva, zagyva. Miért? Ki várt mást tőle?
    Undorító féreg, mint minden jobbikos. A vezérükkel együtt!Meg a mentalitásukkal!
    És ezt is anya szülte!Én elsüllyednék szégyenemben, ha valamelyik fiam így viselkedne…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (49 szavazatból)
  2. Nem rajongok siffer barátjáért, de ezt most jól lerendezte. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (34 szavazatból)
  3. Zagyva Gyula melegzászlóval a kezében… Szó ami szó, most télen is jó melege lehet, befűtöttek neki.
    Az a baj hogy mivel az intelligenciája a béka hátsó része alatt még többszáz méterre tartózkodik, az egészből csak annyit fog levonni hogy ” a rohadt cigók megint behúztak. “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (36 szavazatból)
  4. Jól mondod Gábor! Masírozó gyávák ezek…
    .
    A Jobbikot mikor tiltja már be az ügyészi-bírói “független” hatalom?
    Ennek a “párt”nak nem tudják definiálni az ideológiáját, majd ezen alapulóan megtenni a szükséges intézkedéseket?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  5. “Zagyva nemcsak tahó, de gyáva is egyben ”

    A’hát! ((c) B.Maca)

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  6. bumburi
    Ezeket is anya szülte – és a vekkeres, sohasemhazudtam védő, óvó tekintete nevelgette őket…..2006. év hugyenottái.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  7. Egy normális ember tiszteletben tartja mások érdekeit, kapcsolatait, reputációját, egészségét és egyenlő jogait. Bennünk ott van az a belső mechanizmus, ami megfenyít minket, ha erkölcstelen, etikátlan, önző, ártó dolgot teszünk. Amikor valamilyen célt kitűzünk magunknak, vagy valamilyen vágyunk van, akkor nem elfogadható, hogy a célunk elérése érdekében megalázzunk másokat, szabotáljuk mások szeretetkapcsolatait vagy jövőjét…(Gabriella Hafner-Sekulic)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  8. Látom “magyar ellenállás” felirat van a pólóján. Az a nagy gond, hogy ebben az országban egy ilyen fazon hangot kaphat és a legfontosabb helyre, az ország vezetői közé bekerülhet. A úgy látom a magyarok ellenállnak mindennek, ami a haladást, a humán értékeket,a toleranciát és az intelligenciát jelentené, viszont minden sötétség az övék, az elzagyvásodott, mélysötét gondolataikkal együtt. Innen szép elkerülni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  9. Lehet véleményünk, elképedhetünk, de ez az ember sok más hasonszőrű társával együtt, a magyar parlament tagja!
    A képviselőket a nép küldi oda! Na és milyen az a társadalom, aki ilyen emberekre, pártokra szavaz?
    Olyan, mint az az ember ott a fotón!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (33 szavazatból)
  10. “(eugenika, eugenetika (főnév)

    Társadalomfilozófiai irányzat és a vele kapcsolatos gyakorlat, amely a megtermékenyítésnek és az emberi utód további fejlődésének biológiai úton való befolyásolásával tökéletesebb emberi egyedek létrehozására törekszik.”
    “EUGENIKA
    Az eugenika Francis Galton brit pszichológusnak, Charles Darwin unokatestvérének az agyszüleménye volt.
    Ezen elmélet szerint az állatokhoz hasonlóan az emberi lényeket is lehet nemesíteni, elősegítve a kívánatos és felszámolva a nemkívánatos jellemzőket.
    Ám Galton úgynevezett “tudományos vizsgálatai” hátterében kirívó rasszizmus húzódott meg, mely igazolta a szegényekkel és etnikai kisebbségekkel való hitvány bánásmódot.
    “Ha ezek továbbra is erkölcsileg, szellemileg és fizikailag alsóbbrendű gyermekeket nemzenek, akkor könnyen úgy vélhetjük, hogy elérkezett az idő, amikor ilyen emberek az állam ellenségeinek tekinthetők…” Francis Galton, pszichológus
    Van esetleg valami kérdés? Csak tessék kutakodni és informálódni, a puzzle játékot összerakni. Honnan is jön ez a mérhetetlen undormányság?
    Emberi Jogok.
    1. Mindannyian szabadnak és egyenlőnek születtünk.
    2. Nincs megkülönböztetés.
    3. Az élethez való jog.

    30. Senki sem veheti el tőlünk az emberi jogainkat.

    Hogy is van ez? Mindenki tudja a jogait? És betartja a másik ember jogait?Tanítják az iskolákban? Az egyik legfontosabb dolog a társadalomban és a világban… Égető probléma, hogy tiporják… Küzdj a jogaidért!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  11. Kerekperec megmondom, számomra Vágó Gábor mindig is szimpatikus egyéniség volt. E levele stílusa és tartalma is ezt a benyomást treszi rám.
    És épp ezért nem értem, ennek a 48-as márcziusi ifjúra emlékeztető habitus és külső mögül hogyan nem került elő az a tisztánlátás, amely amúgy sok megnyilvánulásából kiviláglott korábban, most, amikor az ugyancsak Orbanini alapította pártjuk szakadása végre, törvényszerűen bekövetkezett. Ahogy a többiek képesek voltak felismerni Schiffer már eleve, a baloldali és demokratikus erőkre nézve áruló jellegű, kretén mentalitását, sumákolását, kitéréseit, éppen Vágó – és sajnos Osztlykán sem – nem vette észre és vele maradtak. Talán valami sajátos érdek -igéret – köti őt még mindig a Vezér egyik kedvenc ölebéhez. Reménykedjünk, hogy előbb utóbb Vgó is kimászik az LMP gödréből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  12. Azt a hozzászólások is csak enyhén érintik, hogy ez a zagyvaság az országot vezető aberrált diktátor pártjának gyakorlatilag a testvérpártja. Ez a fő gond!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  13. Hát ez az, kutyák közt le kell menni kutyába! Vágó Gábor megtette. Az ilyen zagyvafélék máshogyan nem értik meg a választ. Azt meg véletlenül sem engedheti meg senki magának, hogy mentegetőzésnek tűnhessen a válasz, mert a gyávája egyből rácsap hogy “na ugye”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  14. Molnár Csaba a DK alelnöke kezdeményezte a főügyésznél a Jobbik ügyészségi felülvizsgálatát, hosszan felsorolva működésük alkotmány ellenes vonásait. Nincs róla tudomásom, hogy kapott volna választ a főügyésztől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  15. Mocskos fasiszták!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  16. Tahó az én is vagyok, gyáva is, sőt még gerinctelen is, pedig nem vagyok náci, sőt éppen antináci vagyok, származásomról inkább nem ejtek szót. Én is az elvtársak vonalát erősítem jelenlétemmel mindenképpen, mivel szellemiséggel nem büszkélkedhetem. De legalább velem is többen vagytok vagy inkább velem is csak többen vagytok. Hajrá MSZP! Okos Papa

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (8 szavazatból)
  17. Szolid 2o13.o2.22.

    Az ilyen “zagyvák” csoportba verődve, a hatalom védőszárnyait maguk mögöt t tudva mernek csak”bátrak” lenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  18. Ennek a szarjankónak az IQ-ja = 0.33 ez kell a jobbik szinpatízánsoknak ettől várjuk a minőségi törvényalkotást. A parlament szégyene, az ország szégyene, ez a szarjankó. Gondolom, hogy a képviselő Úr titulus, MELLŐZENDŐ. Gyomorforgató ennek a személynek a parlament küszöbét még látogatás céljából se lehetne átlépni. Szégyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  19. Kedves Hangyácska, igazad van. Szemrehányást csak magunknak tehetünk, a mi
    segítségünk nélkül nem lehetnének a parlamentben és az Európai Parlamentben (!) sem. De ott vannak! Mi küldtük őket oda, mert nem láttunk tovább az orrunknál és azt gondoltuk ” ugyan, nem veszélyesek ezek a fiúk és legalább kimondják, amit egyébként sokan vallanak Magyarországon”. Hát most már látszik, hogy igenis veszélyesek, de a szellem a palackból már kiszabadult. Hogy vissza lehet-e még gyömöszölni, nem tudom, de nagy reményeket nem fűzök hozzá. Soha, semmiből nem tanulunk…Ez az ország vesztésre van ítélve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  20. Azért a Keresztapa mégiscsak odaszólhatna Vonának, valahogy így;
    Te Zazrivecz !
    Leglább a mi cigusainkat ne cikizzétek, mert akárcsak titeket, a Legyen Más a Politikát is ÉÉÉn találtam ki, és az ő cigánytagi fejkvótájukat is én szabom meg. Ha pedig az az egy is kilép ebből a testvérpártból azzal is mi veszítünk választókat. A múltkor is, a párszakadásukkor szegény Schiffernek óriási erőfeszítésébe került, hogy az én unszolásomra legalább Osztolykánt tartsa ott maga mellett…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  21. A képhez:
    ´
    Az apjára, vagy a körösztapjára hasonlít jobban ? Lásd: “Kövér és Orbán…” cikk fotóját.
    ´

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  22. El nem tudtam képzelni, kik juttatták a parlamentbe ezt a söpredék jobbikosokat. Felháborodtam miután a napokban kiderült a HÖK támogatja és segítette a parlamentbe ez a csürhét. A HÖK rendszeresen jobbikos szórólapokat terjeszt, plakátokat ragaszt, sőt azt is feltételezem róluk, hogy sorozatosan ők rongálják meg az ellenzék által kiragasztott plakátokat is.
    Ha az egyetemekről ki vannak tiltva a politikusok, hogy engedhették, hogy ezek befészkeljék magukat? Azt gondoltam egy felsőfokú képzésben részt vevő hallgató jobban meggondolja kivel is köt szövetséget. Nagyot csalódtam bennük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  23. Szepesi Györgyi

    Szerintem ezek az egyetemista fiatalok sajnos nem csak az egyetemen szocializálódnak, a családi identitás nélkül nem lehetnének ilyenek.
    Hát, nagy baj van a magyar fejekben és lelkekben, tisztelet a kivételnek, mi itt kivételek vagyunk :))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. Bocs!
    Az előbbi íráson, nem a Zagyva félékről szól, mert ő meg az egyetem, hát…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  25. Ez az egyik legsötétebb, primitív bunkó neonáci, tisztára olyan, mint Szálasi nyilas “testvérei” – és ezekre a mocskokra szavazott 17 százaléka a választásokon résztvevőknek. No és a főnökük egy állítólagos “történelem tanár” az oktatásunk legnagyobb dicsőségére……És ez a Vona Orbán polgári köréből nőtt ki!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  26. “mert ő meg az egyetem”

    Elvben járhatott egyetemre, ha valamelyiken éppen villanyszerelőre volt szükség.
    Szakmunkás végzettsége van, érettségi nélkül.
    Nehogy félreértés legyen, az egyetemi végzettség, vagy az érettségi nem garancia a normális gondolkodásra, viselkedésre, a tisztességet és az emberi jóérzést nem ott tanítják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  27. zorka

    Így igaz!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. A minuszolgatásokból kiderül,a nácik is olvassák ezt honlapot.Vagy nem elég nekik a kutykuruty info?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  29. Illik ra a nev. Ennek a fazonnak zagyva az egesz habitusa.De azok is atvettek ezt a zagyva gondolkodast akik az egyetemen csinaltak a listakat. kivancsi lennek milyen szulei vannak azoknak akik ilyesmiket irkalnak . En elsullyednek szegyenembe ha ilyen gyerekem lenne.Kedves szulok jobban nezzenek a kolkok kormere.mielott nagyobb baj lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. Te zagyva patkány! Addíg keversz,amig egy jó markos ZSIDÓ kéz kiveri a mocskos pofádból az összes fogat.Te mocskos fasiszta jellemtelen szemét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  31. Olvasva itt a hozzászólásokat többen is szeretnék hogy a jobbikot betiltsák csak ez nem olyan egyszerű.Közel kilencszáz ezer szavazattal jutott be a parlamentbe.A demokrácia egyik paradoxona épp az hogy azért nem lehet betiltani egy nép álltal bejuttatott pártot mert akkor pont a szavazók jogai sérülnek.Ez van .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  32. KISÉRTET
    2013. február 22. péntek
    20:22
    Nem értem, miért nem lehet a Jobbikot betiltani. Attól, hogy majdnem 900 000 ember szavazott rájuk, még nem azt jelenti legalábbis szerintem, hogy meg kell őket tűni a közéletben ha bizonyíthatóan veszélyesek a társadalomra. Ezt még akkor sem lenne szabad tűrni, ha megnyernék a választásokat. A kártékonyakat MINDENKÉPPEN hatástalanítani kell! Most persze kérdés, hogy hol kezdődik a kártékonyság. Már a szavaknál, vagy csak a tetteknél.
    Amúgy, kár, hogy nem voltam jelen az esetnél, mert nem vagyok abban biztos, hogy ez nem egy lejáratási kísérlet (ha a Jobbik eddigi szereolése nem lenne elég…). Persze Zagyvát ismerve símán hihető a dolog. Nem tudja felfogni, hogy ezzel árt a pártjának illetve szavazókat riaszt el??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  33. Zagyvanak uzenem, higy nyugi, semmi bajom veluk, melegekkel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  34. K.József.Vannak jelenleg is olyan diktatúrák a világban ahol gyakorlatilag erőszak nélkül a nép többségi támogatásával kerültek hatalomra olyan kormányok melyek a világ más országait nyugtalanságban tartja.Ilyen Irán is vagy mint ahogy a jobbik nálunk akik bejutottak a parlamentbe.Érdekes dolog ez mert ha egy ilyen kormány veszélyes utra téved de a támogatottsága nem csökken tehát túlsúlyban van még a szimpatizánsai az ellenzékével szemben addig kivülről nem fog segitség érkezni mert kollektivan egy beavatkozás esetén egy egész nemzettel állnának szemben.Igen sajnos van ilyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  35. KISÉRTET
    2013. február 22. péntek
    23:45
    Amit írtam, inkább eszmefuttatásnak vagy “költői kérdés”nek szántam. Amíg a nép vagy másképpen fogalmazva a többség akarja a kormányt a helyén vagy pl a Jobbikot a Parlamentben, addig hagyni kell. Ha egyszer azt mondjuk, hogy demokrácia van…A demokráciának sajátossága, hogy a saját pártunk tetszik a másik pedig nem. Persze figyelni kell és résen lenni! Akkor beavatkozni, amikor tettekre kerül a sor. Persze tényleg nagyon résen kell lenni. Hiszem azt, hogy a titkosszolgálat jelen van mindenütt és elejét tudják venni a bajnak. Én nem hiszem el, hogy a legutóbbi gárdaavatáskor be tudták csapni a rendőrséget. Ennyire nem becsülöm le őket. Sokkal inkább tudatosan hagyták ezt így megtörténni. Magyarország nem hasonlítható össze Iránnal. Én nem tartok attól, hogy más országokat képesek vagyunk fenyegetni vagy nyugtalanítani.
    Most jött az ötlet: területi revízió: Nincs ütőképes hadseregünk. Ha lenne, akkor sem lennénk erősebbek egyik szomszédos országnál sem. Ha mégis, akkor ők összefognának ellenünk. És még csak meg sem említettem a nagyhatalmakat illetve a NATO-t. Viszont az időnként hallható magyarverések illetve igazságtalan, egyoldalú magyarellenes ítéletek ellen valamit tenni kellene. Vagy a Benes dekrétum ellen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  36. K.József. Magyarország és a környező országok többsége egy valamiben közös.Áll a gazdaság és nem tudják hogy mit tegyenek.Nekem az a rossz érzésem van hogy a történelem ismétli önmagát .Amikor a kisebbséggel riogatnak tehát velünk magyarokkal a környező államokban nálunk meg még rátesznek egy lapáttal ennek erősitésére nos hát akkor már tényleg nagy a baj.Én nem vagyok revizionista de ha gazdaságilag nézzük a Kárpát medence több kis államra tagolódva és nemzeti sokszinüséggel mely mindegyik egy saját gazdaságpolitikát folytat nem egyeztetve a másikkal tehát egy közös nevező kialakitása szóba sem jön addig itt csak rosszabb lesz.A hiba ott van hogy a nyugat európai szabványt és normákat követjük pedig ez hamis illúzió.Kelet európa más fordulatszámon forog.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  37. KISÉRTET
    2013. február 23. szombat
    00:30
    Reálisan nézve én sem látok esélyt a revizióra. Ha már egyszer unióban vagyunk, akkor maga az uniós lét kellene, hogy megoldja ezt a problémát. A székely autonómiának híve vagyok és lennék más elcsatolt magyar többségű terület autonómiájának is. Kárpátalja, Dél Szlovákia, Vajdaság, Székelyföld. Burgenlandról, és a Szlovéniához illetve Horvátorszához került területekről nem szoktak beszélni. Lehet, hogy itt már nagyon megkeveredett a lakosság?
    Amit Ön ír, azzal szemben én úgy tudom, hogy a gazdasági kapcsolatok pont, hogy jók a szomszédos országokkal. Vagy pontosabban Románia és Szlovákia esetében bizonyosan. Nem állítom, hogy pontosak információim.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  38. Zagyva egy fesztiválon bezárta a Hetek újságíróit, s közölte velük itt már vége a demokráciának bármit megtehet velük, ostorcsattogtatás kiséretében. Tudtommal semmi következménye sem lett.
    Szóval van ügyészünk és jogászunk bőven , oszt jónapot! Ilyen emberek vannak a jobboldalon, mindegy hogy szélső vagy sem, egy tőről fakadnak, csak más a szereposztás.
    “Ingyen senki nem hülye”, se fasiszta!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos