Ronai and Ronai
AMERIKAI

Rasszistának nevezte Bayert Fellegi Washingtonban 2013. február 28. csütörtök 0:20 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(40)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Rasszistának nevezte Bayert Fellegi Washingtonban

Washington – Fellegi Tamás volt nemzeti fejlesztési és tárca nélküli miniszter tanúként szólalt fel az amerikai képviselőház külügyi bizottsága egyik albizottságának az európai antiszemitizmusról és a politikai iszlámról tartott meghallgatásán.

Fellegi szerint az antiszemitizmus erősödőben van Magyarországon, aminek magva a magyarországi demokratikus átmenet tökéletlensége miatti csalódottság, valamint a mély politikai, erkölcsi és gazdasági válság, amely szerinte 2006 óta uralja Magyarországot.

“A magyar holokauszt, amely a magyar politikai vezetés aktív részvételével zajlott le, az egész nemzet tragédiájává vált” – jelentette ki az antiszemitizmust történelmi perspektívába helyező vallomásában. Mint mondta, a kommunista uralom alatt az egypártrendszer megakadályozta ugyan a múlttal való szembenézést, de az antiszemitizmus tetten érhető volt a kommunista elit belharcaiban. Az akkori társadalomban az antiszemitizmus Izrael-ellenes beállítottságként jelent meg.

A demokratikus átalakulás lehetővé tette a “korábban elnyomott csalódottság felszínre kerülését és a nyílt vitát”, egyúttal a mindig is meglévő antiszemitizmus is megnyilvánult. “Több nyíltan antiszemita politikai és civil szervezet is megjelent, de ezek soha – hadd ismételjem meg ezt a pontot: soha – nem jutottak kormányra” – hangoztatta Fellegi.

A Jobbikot nyíltan antiszemita és romaellenes pártként jellemezte, amelynek “lényege a status quo-ra adott zsigeri reakció”. Elmondta, hogy Jobbiknak “félkatonai szárnya is van”, amely a betiltása ellenére mindig újból feltalálja magát, a szólás szabadsága pedig lehetővé teszi a pártnak, hogy rasszista nézeteit a médiájában és a magyar parlamentben is hangoztassa.

“Személy szerint úgy gondolom, hogy ennek a legnegatívabb következménye a rasszizmussal szembeni közösségi érzékenység hanyatlása” – mondta. ”Akár elvetik az emberek a Jobbik nézeteit, akár nem, a párt jelen van.”

“Újonnan született demokráciánkban mind az antiszemitizmus, mind a zsidópárti érzelmek nyíltan politikai jellegűvé váltak. Politikai pártok és civil szervezetek nagyon gyorsan felismerték, hogyan lehet az antiszemitizmust felhasználni arra, hogy politikai támogatásra és rokonszenvre leljenek otthon és külföldön. Az antiszemitizmus politikai kártyává vált” – mondta Fellegi.

Véleménye szerint aligha vitatható, hogy a jobbközéphez köthető egyes újságírók bizonyos írásai, így Bayer Zsolt “hírhedt kommentárjai ne lennének rasszistának ítélhetők”.

“Szintén tény, hogy vannak olyan, a jobbközéphez köthető személyek, akik támogatják Horthy tengernagy történelmi korszakának rehabilitálását. Személy szerint ellenzem a rehabilitálását és ez vonatkozik azon korszak politikai és irodalmi szereplőinek széles körére is” – mondta.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (19 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +21 ( 23 szavazatból)
Rasszistának nevezte Bayert Fellegi Washingtonban, 4.7 out of 5 based on 19 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(40)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

40 Reader’s Comments

  1. Puha bírálat, de ez eddig a legtöbb egy ovis ex minisztertől. :(
    Bayer egy mocskos náci, titokban jobbikos összekötő lehet. :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (40 szavazatból)
  2. magyarázkodhatsz most már Fellegi, korpa közé keveredtél.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (36 szavazatból)
  3. Azt szeretem az AN-ban, hogy ne csak az írások ütősek, marha jók a képek.
    .
    Itt van Fellegi. Csak rá kell nézni. Mit gondolhat saját magáról?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (32 szavazatból)
  4. Maeldron, ha láttad a Mephisto-filmet, Brandauer vágott ilyen képet, amikor rájött, hiába akart csak jó színész lenni, csapdába került.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  5. Ezért megkapja a selyemzsinórt…
    Pedig az igazságnak csak egy kicsi szeletét bontotta ki.
    Nem merte bevallani, hogy az egész kormány az, ami bayerzsoca??? Madarat tolláról…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (35 szavazatból)
  6. Fellegi csak arról hallgatott tanuskodása közben, hogy hön szerett Vzénylőtábornoka az, aki évtizedek óta dolgozik Magyarország kettéosztásán, az idegenszívüek és az idegenek, a zsidókat megtestesító bankárvilág és a multik ellenségként való felmutatásán, ami valójában a rasszizmust szüli, és erősíti nap, mint nap.
    Aki egy tálból cseresznyézik a fő rasszistákkal, annak nem a tanúk, hanem a vádlottak padján kellene ülnie.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (47 szavazatból)
  7. Ezek a magastudásúk mindig elfelejtkeznek arról, hogy a XXI. században élünk, ahol az információ nem galambpostával terjed, vagy lóháton viszik az üzeneteket!
    A Nyírő hamvakkal futkorászásról, a békemenet szervezőiről és nyilatkozataikról, Orbán Polgári Körös Vonat Gabika felneveléséről az ő óvó tekintet alatt, hát ezek tényleg hülyének néznek mindenkit, pedig ők a hülyék, de leginkább visszaélnek a vendéglátók jó modorával, mert azok nem röhögik szemközt a hazudozásért!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  8. Minden antiszemita és rasszista vádat rátolt a volt kommunista és a mai jobbikos politikára. A fidesz-berkein belüli megnyilvánulásokat (Bayer és Horthy) pedig csak a saját nevében ellenezte.
    Ezzel kapcsolatban “csupán” annyit jeleznék: a mai közvélemény kutatási adatok szerint Orbán 2014 után csak a Jobbikkal együtt tud többségben kormányozni (Fidesz 43%, Jobbik 17%).
    Erről is van mit gondolkozni !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  9. Nahát ilyet, még hogy a BAYER rasszista? ki hallott még ílyet. IGEN BAYER ” RASSZISTA” de ORBÁNNAK a BARÁTJA a 05 sz. pártagsági könyv tulajdonosa. Ennek kapcsán mindent megengedhet magának a BIRKA nép még csodálja a BÉKEMENET élén a többi disznóval együtt. A fidesz párt arca.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  10. Nem jól emlékszem, hogy ki is az 5. számú fideSS párttagkönyv tulajdonosa? A párt tehát nem rasszista, csak a tagjai. Egyébként Csurka is kormánypárti képviselő volt. Legalábbis eleinte, ahogy a vicc mondja.
    A kommunikáció (=orcátlan hazudozás) lényege: addig nem vagyunk rasszisták, amíg vannak nálunk még rasszistábbak. (Ld. még: Ki az alkoholista? Aki többet iszik, mint én.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  11. EdCarping
    2013. február 28. csütörtök
    07:45
    Nincs annyi börtöncella itthon, hogy az összes kollaboráns beférjen. :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  12. http://index.hu/belfold/2013/02/27/vezet_a_fidesz_masodik_a_jobbik/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  13. “Az antiszemitizmus politikai kártyává vált”
    Ami azt illeti elég keményen megdolgoztak ezért a politikai kártyáért.És használják is elég sűrűn, amikor csak bűnbakot kell keresni, valamint szavazókat szerezgetni a jobbiktól.
    Hagytak felépülni egy szélső jobboldali pártot, elég aktív közreműködéssel, majd a nagyvezír biztosította zsidó polgárait, hogy megvédi őket.
    .
    Akkor ez hogy van?
    Orbán megvédi polgárait a segítségével létrehozott párttól. Mennyivel egyszerűbb lett volna nem engedni létrehozódni.
    .
    Gyakorlatilag csinált két pártot, egyet magának, egyet közvetett szövetségesnek, akire a külföld szemében megpróbálja rátolni az antiszemitizmus tényét.
    Belföldön tökéletesen működik ez a pávatánca is, a külföld annyira nem vak (legalábbis merem remélni), de az kit érdekel. Miért is nem Deutsch Tompika ment ki megvédeni jó barátját?
    .
    Azért azt megmagyarázhatnák, hogy miért és mitől lett a vallás politikai ütőkártya??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  14. Gets!
    Nincs mit összekötni.
    Ez is az aberrált fasiszta diktátor pártja. Lásd “futball-huligánok” irányítása, TV székház, 2006.12.23 randalírozók szervezése.
    Mind ennek az elneroggyantnak a műve.
    Nem is beszélve a polgári köreiről, amiből alakult hivatalosan is a rosszabbik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  15. telekis
    2013. február 28. csütörtök 08:21
    Ne haragudj, de el vagy tévedve! Ha a közvéleménykutatásokat, és a választási törvényt összeveted, akkor a fidesz 43% támogatottsággal 100%-os, azaz ellenzék nélküli, egypárti kormányt tud 2014-ben alakítani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  16. Ehhez képest bayer 50. születésnapján megjelent a fidesz vezérkara, és együtt ünnepeltek. Sőt a parasztbajszos házelnök köszöntőjében tudatta a világgal, hogy bármi is történjen, ahogy eddig, ezután is kiállnak egymás mellett. Magyarul ez úgy hangzik, hogy a náci és rasszista eszmék is beleférnek a fidesz, és bayer véd, és dacszövetségébe. Ellenben fellegi teljesen súlytalan! Ezt már bizonyította korábban IMF főtárgyalóként is. Most ismét odaküldték bohócnak, aki legfeljebb terel, az időt húzza, és próbálja a kormány hazugságait beadni Washingtonban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  17. Fellegi csupán elvégezte a rábízott feladatot. Kiment, megjelent, és elvégezte a szerecsenmosdatást. A kommunisták, és a megállíthatatlan szélsőjobb tehet róla, mellékesen vannak zsurnaliszták, akiknek egyes írásai rasszistának tekinthetők – ez utóbbi az én értelmezésem szerint úgy hangzik, hogy Bayer nem rasszista, csak egyes írásai rasszistának ítélhetőek, mondhatni úgy tűnnek mintha, de talán nem is azok. Ezekhez még hozzátette, hogy vannak akik rehabilitálnák a Horthy korszak politiktai, és irodalmi szereplőit, de ő személy szerint nem – ezzel szintén nem azt mondta, hogy a kormánypárt veti el a rehabilitációt (nem is tehette, mert mindenki tudja a fidesz ezirányú ténykedéseit), hanem a dolgok élét tompította, azt mondta ki, hogy a fidesz nem egységes az ügyben.
    Valószínűsítem, hogy pontosan ez volt a feladata, ezt kellett mondania. Dolgozni kell a fidesz elfogadhatóvá tételén, kifelé puhábbnak kell lenni, hogy befelé bármit megtehessenek. Lehet itt diktatúra, lehet itt rasszizmus, antiszemitizmus, ha sikerül EU komformmá, USA konformmá tenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  18. Fellegi Ur azt mondta:”A jobbiknak félkatonai szánya van ,amely a betiltása ellenére ujból feltalálja magát.”Azt már nem tette hozzá,hogy a kormány ezt behunyt szemmel türi és elnézi,nem szerez foganatot a betiltásnak.Vagy is titokban össze kacsingat a két párt.Megemlitte a “Bayer hirhedt komentárjai”-it is.Azt már elfelejtette hozzá tenni,hogy ez a hirhedt komentátor a FIDESZ 5.szpárttagsági könyvel rendelkező tagja és a pártja ezt is behunyt szemmel tudomásul veszi,ahelyett,hogy kirugnák onnak a hirhedt komentárjai miatt.Még csak azt sem emlitette meg,hogy mivel ő is tagja ennek a pártnak ezért nagyonszégyelli magát.Mindezek elhallgatása sokat sejtet az öszinteségről

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  19. SHARF MÓRICOK**
    *
    Ez az alattvaló lélek elfelejtette azt is, hogy az ő Orbánja (még a sokat szidott antivilágban)1987-es[?] titkosszolgálati meghallgatásán, a kihallgató feljegyzése szerint úgy utalt Fellegire, mint akit zsidó (származása) mivolta miatt nem szeret, csak azért bocsát meg neki, mert kikeresztelkedett…
    *
    Fónagyban is csak időnként ébred föl az ösztönös védekezés, ha mondják neki. Máskor meg, mintha semmi sem történt volna, hallagat, mint @ a fűben. Ugynakkor mintha a Jobbikot nem is a főnöke produkálta volna – védi a mundér becsületét…
    *
    Nagy a tétje az ilyen tanúskodásoknak, mégpedig Orbanisztán pozitív nemzetközi megítélése. Ezek a renegátok, már származásuk okán is – bár a sajátjaik elárulása árán – legitimálják az itthonról nézve, láthatóan is fasiszta rendszert.
    *
    Nem véletlen tehát, hogy a Vezér Fellegiben látta azt az embert, aki a rangos amerikai testület előtt majd rendbe teszi az igencsak szennyes renomét… Merthát ugyebár, Kumin Ferenc helyettes [a most mindentrendbehozó] államtitkárból valamely feltétel – a zsidó származás – hiányozni látszott… Így ő nem lett volna e kényes feladathoz eléggé “hiteles”.
    *
    És nagyon téved az, aki kommentjében [fentebb] arra utal, hogy odakinn, Washingtonban – egy ilyen rangos és ráadásul “illetékes” tolmács szájából – majd nem veszik be ezt a látszólag reális dumát. Az elmúlt két év amerikai magyar-politikája is ezt az állításomat bizonyítja, amely röviden két szóban foglalható össze: naiv és kényelmes.
    *
    *
    **Scharf Móric a Tiszaeszlári Perben a szégyenletes vád hamis “koronatanúja” volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  20. A rasszista gonosz suttyót nehéz nemrasszista gonosz suttyónak nevezni.
    Bayert egy tisztességes párt úgy kerülné, mint a leprást (orbáncost).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  21. "tisztelthölgyeimésuraim"

    .
    .
    Érdekes, nekem ez a Fellegi Szabó István két alakját juttatja az eszembe a Mephysto főszereplő színész figuráját és Redl ezredest. Ha volna egy icpici becsület még benne, akkor nagy jobboldali elődje és példaképe, Teleky Pál példáját követhetné…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  22. "tisztelthölgyeimésuraim"

    .
    .
    Apropó!!!
    Szbó István micsoda vátesznek bizonyult… A rendszeráltás ontja magából az ő tökéletesen megformál figuráit.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  23. "tisztelthölgyeimésuraim"

    .
    Kordonblued!
    Akkor Orbán miért Fellegit küldte maga mellett tanúskodni, és miértnem Fónagyot, vagy Deutschot ???
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. T.hölgyeimésuraim!
    *
    Ugyanmár! Szemben Fellegivel, Fónagynak még fontos államtitkári feladatai vannak, ő munkaidőben biztosan nem érne rá, Deutsch Dandy pedig már annyira lejáratta magát, hogy ő mint a rendszer nagykövete csak tovább árthatna Vezére és barátja már amúgy is rossz hírnevének a tengerentúlon…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  25. Kecskeméti Károly vontolla

    Vajon Orbán és a főbűnösök gondolnak-e arra, hogy egyszer, talán nemsokára egy hasonló helyzetben kell majd vallomást tenniük, válaszolniuk az utóbbi években fel nem tett kérdésekre?!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  26. 2-3 éve olvastam, hogy egy felmérés szerint a magyar lakossàg mintegy 60 %-a
    kisebb-nagyobb mértékben antiszemita .
    Akkor most mirôl próbàlunk itt vitàzni tulajdonképpen ?
    Politikusokról, pàrtokról ?
    Különben 43+17 az pont 60, stimmel……..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  27. Ne álmodjon senki ovi bíróságra citálásáról, a pszichiáterek ki fogják menteni. :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  28. Azt hiszem ezután a Fellegi repűül a fideSSből. 214 után biztos nem lest képviselő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  29. halandor
    2013. február 28. csütörtök
    12:09
    “Különben 43+17 az pont 60, stimmel…”
    .
    Én azt gondolom, hogy Orbán számára a 2014 utáni diktatúrához ez a számarány pont ideális is.
    Ennek megfelelően, a népnek pedig nem !!!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. Scharf Móric egy megfélemlített gyerek volt, Felleginek már a szakálla is őszül, és valamivel jobban meg van fizetver, mint ama Móric gyerek. Amúgy Kordon Blued jól tette, hogy célzott rá.
    A lényeg azonban a következő: Amerika (és az EU) pont ezt akarja hallani. Már számtalanszor céloztam a Chamberlain analógiára – erről van szó. Valaki mondja már meg nekünk – így a Nyugat – hogy semmit se kő csinányi, minden OK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  31. Bocs, korrekció: nem “fizetver”, hanem fizetve

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. Kecskeméti Károly vontolla

    “Orbán Viktor miniszterelnök zéró toleranciát hirdetett a rasszista politikával szemben – jelentette ki Fellegi Tamás volt nemzeti fejlesztési és tárca nélküli miniszter az amerikai képviselőház külügyi bizottságának egyik albizottságában szerdán, egy kérdésre válaszolva.”
    Ez a mondat kiamaradt a tudósításból, noha talán a legarcátlanabb hazugság. Ha így lett volna, akkor nem éppen mostanában emigrál Nyugatra a két Kertész

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  33. a) szociban millió könyv és cikk leplezte le a fasizmust, és tárta fel annak bűneit. Hogy a csudába lett ebből a múlttal szembenézés akadályozása, Fellegi úr?
    b) hazudik a Fellegi úr, egy szocialista uis nem tud antiszemita lenni, mert mi nem gyűlölködünk. A Béketábor harca nem Izrael ellen folyt, hanem az Izraelre rátelepedett USA a térség országaival szembeni agresszív politikája ellen, amely “gyámkodás” címszóval Izraelt használta trambulinul. Izrael tehát úgy került be ebbe a történetbe, mint Pilátus a Credoba.
    c) az antifa “filoszemitizmusból” választ oldalt, Fellegi úr? Ez a szélsőjobb általános logikája: pétervári skin az antifához (komszomolechez?): “Но Вы это делаете только за ЖЫДОВ!” vagyis: “De ti jesztet csak az orrosokér’ csinájjátok!” Nem, skin, nem. Mi mindenkiért csináljuk, mert a jobboldal az egész emberiség ellensége.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  34. Igen megint egy jobboldali csúsztatás, azaz csúszós hazugság. Az ún. szocializmusban a fasizmust úgy, ahogy az valójában létezett bemutatták nekünk. Történelmi könyvek garmadája, dokumentum és művészfilmek sokasága tárta fel már gyerkkoromban a “horogkereszt rémtetteit”. Utóbbit azért tettem időzőjelbe, mert volt egy ilyen című könyv is… Legföljebb a magyar nácizmus dokumentálása nem volt teljesen kibontva… …De, hogy a szőnyeg alá lett volna söpörve, meg hogy agyon lett hallgatva, az aljas és hazug történelemhamisítás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  35. Gyerek fejjel az ötvenes években sokszor játszottunk háborúsdit.
    A nácizmusról majdnem kész véleményünk volt: senki nem akart “német katona” lenni, miközben magyart alakítani nem volt szégyen. Bár ha kis mértékben is , de már hallottunk a nyilasok, meg a csendőrök terrorjáról, ami számunkra csak egy elenyésző kisebbséget jelentett… Ám nem tudhattunk a civil házmesterek és Beszkárt-kalauzok (stb) kiemelkedő szerepéről a náci kollaborációban, de különösen nem, a magyar lakosság mérhetetlen közömbösségéről sem…
    ˙
    ‘56-ban aztán már láthattuk, hogy ugyanez a lakosság, amely 44-ben (mindössze 12 évvel korábban) finoman szólva, oly nemtörődöm volt a német megszállással és a nyilas uralommal szemben, akkora már mennyire akár képes lett volna aktivizálni magát egy új háború kirobbantásában is, csak hogy revansot vehessen a 45-ben győztes Szovjetúnión.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  36. Úgy látom, hogy a zúr zorbánénál nagyobb segget talált a nyelvének.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  37. Nagykepü arogancia, mindekit hülyenek neznek, hülye aki azt hiszi amerikaban nem tudjak mi folyik nalunk. CIA biztos leteszi Obama ele az aktualis jelenteseket.
    Nagykövetsegek feladata köze tartozik napi sajto, mediahirek attekintese nem csak a Magyar Nemzetet olvassak es megküldik a jelentesüket, pl. FideSS-Jobbik közös fellepeseröl, vagy a magyar parlamentben normal az antiszemita rasszista megnyilvanulasok. Diletans hülyek, csodalkoznak honnet tudnak külföldön mindent roluk. ,,Gyurcsany a hibas”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  38. “tisztelthölgyeimésuraim”
    az a fajta úri becsület, ami miatt Teleki Pál öngyilkos lett (mert a jugoszláv állammal kötött örök barátsági szerződést három hónap után megszegték a németek miatt) mára már kihalt. A fidesz tájékán még a szimpla becsületet is hiába keresnénk. Fellegi sem bolondult meg, hogy a fidesz miatt kinyiffantsa magát. Ő legalább a többi nyikhajjal ellentétben még szakembernek sem rossz.

    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  39. Tudja valaki, hogy hol olvasható a meghallgatás jegyzőkönyve?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  40. Szerencsére egyre többen beszélnek “tisztán és világosan”
    http://hvg.hu/sport/20130301_Felmillios_kar_gyori_stadionban
    “Elnézésüket kérjük a barbárokért, és azért a nyilas söpredékért, amely a mellékelt feliratot a mosdó belső falára pingálta. Nektek, rasszista barbároknak pedig üzenjük, hogy jobban fogunk titeket figyelni, és minden erővel azon leszünk, hogy elkapjunk, és bebörtönözzünk titeket. Nem csak az összes stadionból akarunk titeket kitiltani, de a mi életünkből is. Szégyenkezzetek ti! Mi soha többet nem akarunk elnézést kérni miattatok” – olvasható a Honvéd közleményében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos