Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nettó 700 millióért fényezi magát a kormány 2013. február 27. szerda 0:09 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(21)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nettó 700 millióért fényezi magát a kormány

Budapest – Szerényen tájékoztatási kampánynak nevezte Giró-Szász András kormányszóvivő azt a napokban induló kampányt, melynek során  – idézet tőle – az elmúlt két és fél év eredményeit mutatják be a lakosságnak. Mindez 700 millió forintba fáj majd az adófizetőknek, de biztosan megéri, mert minden postaládába bedobnak majd egy kis füzetet, valamint lesz óriásplakát, újsághirdetés és az internet sem marad ki a jóból.

Két céggel kötött áfa nélkül összesen 700 millió forint értékű vállalkozási keretszerződést idei és jövő évi kommunikációs feladatainak ellátására a Miniszterelnökség.

A kormányzati honlapon nyilvánosságra hozott szerződések alapján az I.M.G. Inter Media Group Kft. 550 millió forintért vállalta média- és márkakommunikációs stratégia kidolgozását, médiakampányok tervezését és azok utóértékelését. A cég feladatai közé tartozik a médiavásárlás és -gyártás is.

A 2014. május 31-éig hatályos kontraktus lehetőséget ad arra, hogy többletigények esetén 495 millió forint plusz áfával megemeljék a keretösszeget a szerződés módosítása nélkül.

A Lounge Design Kft.-vel 150 millió forint értékű szerződést kötött a Miniszterelnökség, szintén egy hirdetmény közzétételével indított, tárgyalásos közbeszerzési eljárás eredményeként. Az ügynökség marketingkommunikációs stratégia elkészítését, üzenetek megfogalmazását vállalta ezért, és feladata lesz a kreatívtervezés, -megvalósítás és -gyártás is.

E szerződésben is lehetőséget biztosítottak arra, hogy többletigények esetén, és ha a szükséges pénz rendelkezésre áll, 135 millió forint plusz áfával megemeljék a keretösszeget.

 
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)
Nettó 700 millióért fényezi magát a kormány, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:

  • Hozzászólások(21)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

21 Reader’s Comments

  1. Ezek a brosúrák 10-20 év múlva vagyont fognak érni mint a II. világháború óta legnagyobb magyar vészkorszak emlékei. Aki gyűjti, akkor majd meggazdagodhat belőle. Még hogy a fideszállam nem ad jövőképet a zembereknek.
    .
    “A cég feladatai közé tartozik a médiavásárlás … is.”
    — Micsoda hanyagság, van még média, amely nem az övék?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  2. Üzenni kell a két cégnek – I.M.G. Inter Media Group Kft. és Lounge Design Kft. – hogy pontosan mire számíthatnak, ha aláírják a szerződéseket a kormánnyal. Ha kollaborálnak a diktatúrával. A szerződéseket teljesíteni már úgysem lesz idejük, de az aláírásért bizony el kell majd vinniük a balhét.
    .
    Pénz tehát biztosan nem lesz, csak szörnyű borzalmak és kellemetlenségek sora. Aki fasisztákat szolgál ki, az maga is fasisztává válik.
    .
    Remélem, néha olvassák az AN-t a regnáló ellenzék megbízottai – média-figyelői – és szólnak a főnököknek, hogy NYOMATÉKOSAN figyelmeztetni kell ezeket a cégeket, mire vállalkoznak.
    .
    Gondolkodjanak csak el azon, mindent érdemes-e felvállalni pénzért?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  3. A magyarok elmennek, mi meg egymást fogjuk ölni élelemért
    2013. február 18.

    http://m.hvg.hu/itthon/20130218_kozmunkas_farkaslyuk

    Ezeknek az embereknek kormanypropagandara van szukseguk?
    Nymorba taszitott embereknek akarja ez a szemet banda megmagyarazni, hogy minden jo es jo iranyba halad? Ehsegmenetnek molinot, munkanelkulieknek ehezoknek kormanypropagandat, Szijjartonak milliokat, minden fideszes lakjon jol… Ilyen undorio part meg nem volt kormanyon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  4. A napokban már leírtam, hogy kettős célt követnek.
    Egyrészt a médiabirodalmuk révén szorgosan ürítik az államkasszát, s tömik saját zsebeiket
    Másrészt butítanii kell a népet, mert az politikai vaksága miatt vevő az önfényező propagandára, s maga is bajnai-gyurcsányozik, bankározik, IMF-ezik, EU-zik, multizik, zsidózik, cigányozik, s sajnálkozik azon, hogy még mindig itt vannak a piszkos kommunisták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  5. A sok megvezetett ember ezt elolvassa és arra a következtetésre fog jutni, hogy ő egy nagy lúzer, mert itt mindenkinek jobb, mint neki!
    Jobb esetben elkezd beszélgetni erről itt-ott, rosszabb esetben elindul ebből az országból, legrosszabb esetben elsétál a vonathoz, egyedül de megeshet, hogy a családdal.
    Volt már ilyen, anya a fiával, két férfi együtt ültek a sínekre….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  6. “Nettó 700 millióért fényezi magát a kormány”
    .
    És mikor fogják a népet fényezni?
    Végre egyszer az életben, a nép javára?
    .
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=477990

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  7. Egy a cél, az emberek ne kezdjenek el önállóan gondolkodni, ezért minden hülyeséggel teletömik a fejüket, hogy meglegyen a “saját” véleményük.
    És ezt rendszeresen teszik, a szószékről a papság közreműködésével, a médiákban, a postaládákon keresztül és ahol lehet. Nemsokára folytatódik az iskolában az erkölcstan sulykolásával….
    Meg van ez tervezve alaposan, és pénzforrás rá korlátlan, mint legfontosabb teendőre.
    Cél a hű, alázatos, semmit sem kérdező alattvaló megalkotása.
    Már csak rizsen kell megtanulnunk élni, és indulhatunk a világ meghódítására, a Nagy Orbánisztán dicsőségére.
    Hát ezt alaposan elkúrtuk……..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  8. Csacsicska,
    Te tudod, hogy az említett két cégnek ki a tulajdonosa? Úgy-e nem gondolod, hogy esetleg nem a kormányhoz, vagy a Fideszhez túlságosan is közelálló személy birtokában vannak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  9. Ennek a Girnyó-Szarnak a bandája 4.7 milliárdot kapott nem régen amiből néhány irásmaszatra telik a többi a zsebébe vándorolt.De naponta hazudja a betanult szöveget.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  10. Undorító!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  11. Az én példányomat dugják föl maguknak, de még jobb lenne, ha nem pocsékolnák az adóforintokat ilyen baromságokra.
    Azt, hogy mennyire jó nekünk éreznünk kéne, nem bedig belénkbeszélni.
    Ezek annyira suttyók, mint a viccben amikor a feleség rajtakapja a férjét másik nővel, az meg azt mondja: szívem ez félreértés, nekem higgyél ne a szemednek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  12. Ezt csinálták 2000 körül is, az előző ciklusukban. Akkor sem jött be.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  13. Nem könyvecske meg plakát kellene, hanem térkép ennek az eltévedt hordának.
    Itt minden nagyon szép, minden nagyon jó és mindennel meg vannak elégedve azok akik napi 47000 Forintból élnek munka nélkül. Sajnos nem lehet őket felelősségre vonni, mert abban a pillanatban mint a patkányok a mentelmi jog mögé bújnak, de ha valami mezei állampolgár követ el hasonlót évekre elzárják előle a napot. Itt van ez zsiga marcell nevezetű kis mitugrálsz aki még életében nem dolgozott de van 40 millája házat venni, saját utcáját aszfaltoztatni és pofátlanul kijelenteni, hogy 47000 Forintból meg lehet élni.
    Ugye a pártatlan bizottság egy nap alatt elfogadta azon állítását, hogy baráti és családi kölcsönöket kapott !!! Akkor sorolja fel, hogy kitől mennyit és a NAV vizsgálja már meg ezen személyek vagyoni állapotát, hogy miből is tellett ennyi kölcsönt adni ??? Most 700 millió megy a füstbe, ugyanekkor gyerekek ezrei éheznek, családok tucatjait viszik a tönk szélére és hazugságokkal tömik az elmebajos párthívők fejét. Ha ezt a munkát papagájra bíznák már beledöglött volna szégyenében. A szomszédom most csináltatott a tévéjére ablaktörlőt, mert ha ezt a bandát meglátja úgy teleköpködi a képernyőt, hogy a gyere már nem látja a mesét !!!
    LÉPJ BE A FIDESZBE ÉS TÖMD A ZSEBED DEGESZRE !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  14. ˙
    ˙
    Javaslat kép aláírásra:
    .
    Az Ördög ügyvédje
    ˙

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  15. Kedves Fürtös 1954!
    .
    Nem áll szándékomban a babérjaidra törni, de pusztán a ritmika okán kiegészítném a rigmusodat egyetlen szótagocskával, így:
    .
    Lépjél be a Fideszbe,
    Tömd a zsebed degeszre.
    .
    Meg különben sem árt ismételgetni az ő diszóságukat…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  16. Ennyiből már igazán juthatott volna ennek a girnyónak egy eldobható borotvára. Gyurcsányék idején -úgy emlékszem- ilyenkor jött elő az igazmondó, madárfejű petike és tele jajjveszékelte a sajtót. Göebbelsi propaganda.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  17. Girnyószász ezen a képen be van tépve? Milyen anyagot használ ugyan?
    Nem is csodálkozok rajta, hogy így képes annyi hülyeséget kommunikálni….
    Ép ésszel biztos nem tenné!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  18. Én arra vagyok kíváncsi miből segíti az önkormányzatokat 600 millióval a kormány,csak nem a Magyar Nemzeti Bankból?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  19. Köztársak! Nyugodjatok bele: ezt a pénzt nem elpocsékolják, hanem annak rendje és módja szerint ellopják. Ennyi pénz töredékéből sem lehet megoldani azt, amit nem kell megoldani, mert semmi szükség nincsen rája. Tehát nem tartják be az ötven százalékos szabályt sem – felét ellopni, a másik feléből kárt csinálni -, hanem az egészet ellopják. Úgy ám!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  20. “Köztársak! Nyugodjatok bele: ezt a pénzt nem elpocsékolják, hanem annak rendje és módja szerint ellopják. ” És mindezt azért, mert tudják, hogy buknak és soha ilyen alkalmuk nem lesz többé a “pénzszerzésre”! Most gyűjtik a pénzt, hogy ellenzékből tudják folytatni az “elmúttnyócévet”, mert még a csalással sem biztos, hogy győznek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. “A megszüntető határozat szerint az ügyészség nem talált bűncselekményt az Ezüsthajó Kft. és az egykori Országimázs Központ közötti szerződésekben. Az Orbán-kormány idején a kft. 460 millió forintot kapott az Országimázs Központtól, hogy filmeket készítsen Orbán Viktor külföldi útjairól illetve azokról a rendezvényekről, amelyeken kormánytagok vettek részt.”

    Újra úszik az ezüsthajó. Rajta sok-sok millió forint úszik ki az országból. Mert megteheti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos