Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nem írt Orbán moszkvai útjáról az orosz sajtó 2013. február 3. vasárnap 11:03 Forrás: AN

  • Hozzászólások(52)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nem írt Orbán moszkvai útjáról az orosz sajtó

Moszkva, Budapest – Nem törte össze magát az orosz sajtó, hogy beszámoljon Orbán Viktor moszkvai tárgyalásairól. És akkor még nagyon visszafogottan fogalmaztunk. Merthogy – Szijjártó Péter képi világának felhasználásával – a helyzet az, hogy az ottani közmédia nem közölte az oroszokkal a tényt, hogy a magyar miniszterelnök Moszkvában járt.

Ennek okát nem tudjuk, de sejteni ezért lehet. Valószínű, hogy nem akarták sokkolni az amúgy frusztrált közvéleményt. Illetékes helyen nyilván úgy gondolták, az Orbánról szóló hír sok lenne már az embereknek. Nem elég, hogy Putyinnak sajtóhírek szerint újabb gyereke született – nem a feleség a boldog anya – s akkor itt van ez az Orbán nevű szalonképtelen pávatáncos.

Más vélekedések szerint egyszerűen nem érte el az ottani sajtó ingerküszöbét a magyar miniszterelnök vizitje. Pedig milyen szépen ültek ott Putyinnal, szétvetett lábakkal, ahogyan az jobb falusi kocsmákban illik.

Szakértől, akik nem érzelmekkel, hanem számokkal foglalkoznak, az orosz sajtó hallgatása mögött sokkal inkább az áll, hogy Putyin számára nem tétel Magyarország. Nem volt az a kínai miniszterelnök számára sem, aki két évvel ezelőtt Budapestre látogatott, de állítólag csak azért, mert egy ismerőse azt mondta neki, hogy tud egy nagyon jó kínai éttermet, amit feltétlenül ki kell próbálnia.

Putyint egyedül Paks érdekli, abban lát fantáziát. Azért sem töri magát nagyon – ha kell neki, bagóért bármikor megveheti.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (45 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +67 ( 71 szavazatból)
Nem írt Orbán moszkvai útjáról az orosz sajtó, 4.9 out of 5 based on 45 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(52)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

52 Reader’s Comments

  1. Stáry Lóránt

    Nem írt róla az orosz sajtó? Ugyan kérem miért kellett volna írnia róla, ha betéved hozzánk egy éhes kóbor macska talán értesítjük róla a sajtót? Ugye nem? Hát ennyi történt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  2. Csak 16 perc. Én azért sajnálom, hogy hazaengedte. Tudtam volna jobb útirányt is javasolni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos