Ronai and Ronai
AMERIKAI

A választások után megszüntetnék a Médiatanácsot 2013. február 26. kedd 8:08 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(41)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A választások után megszüntetnék a Médiatanácsot

Budapest -Törvénysértő a Médiatanács működése, politikailag elfogult és sokba kerül. Minden ok megvan arra, hogy a következő választások után szélnek eresszék Szalai Annamária csapatát.

A Párbeszéd Magyarországért (PM) szerint nincs szükség a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsára, és a testület eddigi működése alapján minden jog megvan ahhoz, hogy a testületet 2014-ben „szétzavarják”.

Karácsony Gergely független képviselő hétfői, parlamenti sajtótájékoztatóján kijelentette: a médiatörvényhez benyújtott „sokadik”, ezúttal az Európa Tanács ajánlásai alapján a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) által készített módosítás semmin sem javít, és a médiaszabályozást sem teszi szabadabbá. Az ellenzéki képviselő szerint a törvénycsomaggal csak annyit érnek el, hogy az Európa Tanács „megteszi azt a szívességet, hogy úgy csinál, mintha ezektől a módosításoktól bármi érdemben változna, európaibb lenne a magyar médiairányítás”.

A PM politikusa kijelentette: a kulturális bizottság által hétfőn tárgyalt javaslat elfogadása politikai értelemben még ront is a jelenlegi helyzeten, ugyanis a módosítás álmegoldásokat ad a valós problémákra. Eközben nem ad garanciát arra, hogy a médiatanács „ne legyen egy párt politikai ökle”, vagy hogy „biztosítva legyenek a közmédia független működésének feltételei” – tette hozzá.

Önmagában az, hogy a médiatanács elnökét csak hosszabb szakmai előzmények után lehet jelölni, vagy az, hogy az elnököt nem lehet újraválasztani, még nem biztosítja, hogy a testületet ne csak a Fidesz delegáltjai alkossák – mondta. Eközben a törvénycsomagból a kiegyensúlyozottság kapcsán kivesznek olyan más elvárásokat, mint például a tárgyilagosság – bírálta a javaslatot. Karácsony Gergely kijelentette: álvita arról beszélni, hogy hogyan értelmezik a kiegyensúlyozottságot, ha ezt „egy kiegyensúlyozatlan összetételű politikai testületnek kell garantálnia”.

A Párbeszéd Magyarországért médiajogászok véleményét is figyelembe véve úgy látja, hogy nincs szükség egy ilyen óriási hatalmú médiatanácsra – jelentette ki. Ha valaki az igazát keresi, azt csak a független bíróságoktól kaphatja meg, a közmédia felügyeletét pedig vissza kell adni a „létező, de semmilyen döntési lehetőséggel nem rendelkező paritásos kuratóriumnak”. A médiahatósághoz hozzácsapott egyéb jogköröket pedig önálló hatóságoknak kellene továbbvinniük – zárta mondandóját Karácsony Gergely.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (19 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +30 ( 30 szavazatból)
A választások után megszüntetnék a Médiatanácsot, 5.0 out of 5 based on 19 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(41)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

41 Reader’s Comments

  1. No ez egy jó húzás lenne, a szépség pedig mehetne az állatkertbe oroszlánt gondozni, ott biztonságba lenne, mert még az oroszlán se tépné szét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  2. Mindazok akik azt remélik, hogy a 2014-es választásokkal és utána minden megoldódik, már csak egy kis időt kell kibírjunk (lásd. az ellenzék parlamenti felszólalásait) nagyon-nagyon nagy tévedésben élnek.
    Ritkán kerül szóba, de akik biztosra veszik az Orbán-rezsim 2014-es leváltását, nem árt ha például tudják azt a nem lényegtelen apróságot, nyerniük min:2/3-dal kellene. Mert az ebben a ciklusban hozott és meghatározó fideszes-törvényeket majd csak így lehet/lehetne megváltoztatni.
    .
    Jó magasra tegye fel a kezét, aki ennek realitásában hisz !!!
    Hiába indul el valaki jó irányba, célba is kell/kellene ám érnie.
    Különben hiába erőlködött…
    .
    Még egyszer mondanám az igen tisztelt ellenzéknek, először a rendszert kell nevén nevezni. Adom Bartus László mondatait:
    “az Orbán-rendszer államformája alkotmányos katolicizmus, a Szent Korona, a Szent Istvan-i államelmélet került az alaptörvénybe, és mint láthatta, ebből vezették le a sarkalatos törvényeket, és minden mást. Nem én találtam ki a katolicizmust, a keresztény-nemzeti kurzust, a két világháború között is az vitte szakadékba az országot, most is. Az más kérdés, hogy a megvalósítói a történelem során mindig köztörvényes bűnözők is voltak, most is azok.”
    .
    Ehhez képest most miről is beszél Karácsony és a mai politikusok legtöbbje?
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (36 szavazatból)
  3. vádlihatóság

    Hát, ami a “munkája” hatékonyságát illeti, kivételesen jogos döntés…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  4. Csak csatlakozni tudok telekishez. Annyira jó lenne elhinni, hogy 2014-es választásokon elbukik Orbán, de annyira valószinűtlen. Véleményem szerint a 2014-es választások után akár be is tilthatják az ellenzéki pártokat. Egyiknek a nyakába varrják a kommunizmus alatt elkövetett bűnöket, a másiknak valami mást, és lesznek akik támogatottság híján tűnnek el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  5. "tisztelthölgyeimésuraim"

    .
    .
    (kép alávaló)
    .
    Ha leváltják, ő lesz a Nemzeti Erkölcstani Felügyelőség legalkalmasabb elnöke. [Á la FidSS]
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  6. “…a médiatanács a fitymesz ökle…”
    .
    - Nem is tudom, egy kitartott, semmirevaló taknyoncokból álló bandáról nekem nem az “ököl” szó jut eszembe…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  7. Egyébként, 1, nem tudom, miből gondolják, hogy ott 2014- ben kormányváltás lesz – minden az ellenkezőjére mutat. 2, Még ha lenne is, a fitymesz akár holnap fél óra alatt “megmódosítja” úgy a Zalkotmányt (vagy mifenét), hogy a “médiatanácsot” a büdös életbe többé fel nem oszlatja, pénzügyileg el nem lehetetleníti senki…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  8. A Nemzeti Szexlap jővőbeni főszerkesztője

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  9. Eldrad!
    Nekem viszont nagyon is: a saját öklöm…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  10. Bocsánat, ha morbid leszek, de minden kormányhivatalt, államigazgatási szervet, Országgyűlést meg lehetne szüntetni, és életbe léptetni a Fidesz Zrt-t, mint Magyarország államformáját kétharmados többséggel, és egyetlen egy kormányhatározatot hozni:
    .
    1) Az Orbán Zrt vezetőjének, Orbán Viktornak mindíg igaza van
    2) Ha nincs igaza, életbe lép az első pont.
    .
    Hiszen most is így működnek, csak sokkal nagyobb költséggel érik el ugyanezt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  11. Nem értem, miért kell félrevezető címmel indítani.
    “A jelenlegi ellenzék győzelme esetén megszüntetnék a médiahatóságot”, így helyes lenne.
    Nincs ebben semmi szenzáció, hiszen a jelenlegi ellenzéknek szinte mindent meg kell szüntetnie abból, amit Orbán ránk erőltetett.
    Ellenben ha mégsem az ellenzék győzne, akkor szó sem lenne megszüntetésről.
    Tehát ez a cím egyenlő a tökéletes félrevezetéssel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  12. Ez a pornós liba inkább azon gondolkodna,hogy a gyerek műsorokban miért vannak felnőtteknek szóló reklám.Felháborító amikor a mese közben intim betétet reklámoznak.A filmek lassan kevesebb időt vesznek el a műsorból mint az idióta reklám,nem beszélve arról hogy 8 percenként ugyan azon reklámot lehet látni,mintha hülyék ülnének a TV elött. Sajnos ez a MHH csak azzal van elfoglalva,hogyan lehetne kíiktani az ellenezéki sajtót,rádiót,TV-t

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  13. És tessenek már megmondani nekem, hogy az éppen most teljesen súlytalanná váló, egyébként igen szimpatikus Karácsony Gergely milyen választói bázissal a háta mögött mer ilyen határozott kijelentést tenni, egy széleskörű egyeztetést igénylő dologról. Már csak azért is érdeklődnék ez irányban, mert éppen valamelyik este jelentette ki a P.M.-et képviselő ifjú úr, hogy a szocikkal jelenleg nem kívánnak konzultálni, nélkülük pedig nemhogy ez, de egyéb más sem fog menni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  14. Ez már csak a bojt a sapkán. Ez a banda szalannamáriával az élen csak sepreget a vezér ganajai után. :(
    Az öncenzúra egyébként is sokkal hatásosabb, mint az ilyen látszatszervezet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  15. “valamelyik este jelentette ki a P.M.-et képviselő ifjú úr, hogy a szocikkal jelenleg nem kívánnak konzultálni, nélkülük pedig nemhogy ez, de egyéb más sem fog menni!”
    Pontosítok! … semmi sem fog menni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  16. telekis,
    számunkra világos mindez, de szólhatna valaki Karácsonyéknak is. Pont azért robbantották az LMP-t ketté, meg ha jól értem az új formáció még az elnevezésében is a párbeszéd mellett áll ki. Akkor most hogy van ez?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  17. A még nem létező pártnak igaza van, hogy befolyása és hatalma lesz-e az nagy kérdés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  18. A kormánynak és a parlamentnek is a megbízója,vagyis a nép akaratát kell végrehajtani,ezért választás után mindenkinek kell küldeni egy konzultációs levelet és akkor ki lehet jelenteni a nép azt akarja,hogy megszüntessék a 2010-2014 között hozott törvényeket.
    Nekem lenne egy javaslatom a parlament létszámának csökkentésére,elég lenne csak frakcióvezetőket választani,mert a többiek úgyis azt a gombot nyomják amire a frakcióvezető utasítja őket ezért kár annyi képviselőt fizetni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  19. “…szólhatna valaki Karácsonyéknak…”
    Hát nem tudom, lehet-e / érdemes-e itt bármit is?
    .
    Például a ketté válásukkor hogy nem jutott az az eszükbe:
    milyen parlament/demokrácia az, amelyben a pártok egyre kevésbé tudnak megszólalni, pláne ha maguk idézik elő ezt a helyzetet?
    Előbb a DK (hála az MSZP-nek), most pedig az LMP (hála saját magának).
    Mi dolga itt a Fidesznek, mikor magától “hót”buta az ellenzéke?
    Kész cirkusz és röhej ez az egész !
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  20. Ne a külső alapján itélkezzél, mondják nekem sokan.
    Jó – akkor nem azt mondom, hogy ez az arc nem szép, hanem azt mondom ez az arc gonosz.
    Azt mondom, hogy ezen arcról az tükröződik vissza, hogy sok rossz gondolata van.
    Hiányzik róla a tiszta tekintet, az egyenes viselkedés, a normális, emberbaráti megnyilvánulás.Miért írtam ezeket le ?
    Azért, mert mindíg kiütést kapok, ha ezeket a fiatal / mariska =no/ , degeneráltan gondolkodó /fideszes/ arcokat látom.
    Szeretném, ha az utánunk jövő fiataljaink kinézetét a jó megjelenés, az értelmes beszéd jellemezné.
    Most jön a lényeg: ezért reménykedem én, hogy ezeknek a brigantiknak hamarosan bealkonyul, mert az nem lehet hogy ILYEN emberek uralják Magyarországot, az nem lehet, hogy aki zsebre vágta kis hazánkat -csakis
    zsebre vágott kézzel tudjon közlekedni ,pedig tanulhatna illemet, jó modort elődjeitől.
    Az nem lehet, hogy ilyen silány emberek “ágazati vezetők” legyenek.
    Él bennem /még egyelőre/ a remény, hogy ennek az állapotnak meg kell változnia.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  21. “Szalai Anamária, a Médiatanács elnöke. Orbán Viktor bizalmasa……”

    Már nem sokáig!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  22. sydney
    Azt írod nem sokáig. Nem vagyok benne biztos.
    Bár…
    Most olvastam a HVG-ben, hogy az AB megsemmisítette az egyházügyi törvényt. Ki merték mondani, hogy a parlament ebben nem dönthet!
    Valami tényleg van…
    Vagy csak egyszerűen ébredeznek, mert Orbán teljesen ki akarja herélni a hatáskörüket?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  23. telekis,
    Schiffer A. LMP-je legfeljebb az “őfelsége ellenzéke” büszke címet viselhetné, ha orbán legnagyobb megelégedésére le nem szalámizta volna saját magát a nulla közeli tartományba. Bár korábbi magatartásukat ismerve egy cseppet sem volt meglepő ez a mostani lépés, hiszen 2010-ben sem az átgondolt programjukkal, hanem az ismeretlenségük okán, a fidesz oldalvizén kalimpálva jutottak be az országgyűlésbe. Képviselőként pedig addig kavircoltak, amíg sikerült saját lábuk alól is kirúgni a sámlit, lásd a bizottsági helyek újraosztása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  24. bumburi
    És mi van akkor, ha a fidesznyik többségű taláros urak kottából dolgoznak orbán megrendelésére, mintegy ürügyet szolgálva arra, hogy a vezér egy jól irányzott alaptörvény módosítással megszüntethesse a 2/3 birtokában az AB intézményét?
    Elvégre megírtak itt már előre néhány ítéletet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  25. Stumpné Bekes Margit

    Egypárti Médiatanácsra nincs szükség! Ez a maga nemében egy diktatúrikus szervezet. Amit Orbán eldönt,ők végrehajtják! Sem gondolkodni,sem elemezni nem kell….Nincs helye a hazai média társadalomban! Meg kell szüntetni,de mielőbb!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. telekis 10:26

    Ezért kár volt nekik otthagyni az lmp-t. Mintha mi sem történt volna, továbbra is nyomják ezerrel a” siffer dumát”. Hát nem emiatt jöttek el??? Istenem,ennyi barmot.
    tibor
    Lehet, hogy igazad van, ( nincs) de ilyeneket akkor se mondjál,és ne adj nekik tippeket. Két év múlva már a fasorban se lesznek.

    A Média tanácsból ,azért jegyezzük meg a többiek nevét is,ne csak a repedtsarkúét.

    csatt

    Nekem ugyanez ugrott be a cimmel kapcsolatban. Harmadosztályú, gagyi bulvár szinvonal. Pfuj.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  27. barry1,
    Úgy szeretném, ha nem lenne igazam!
    Hogy melyikünknek van igaza, az csak a 2014-es választások után derül ki. Addig légy optimista!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. Szalai nevu DROIDNAK 4 millio a brutto fizetese !! Orban pont ezert var el tole NAGYON SOKAT!!! MEGDOLGOZIK AZERT A HATALMAS FIZETESERT , KINYIRJA A NEM ORBANISTA MEDIAT !!! Gatlastalan es gusztustalan a no , megerdemelne ket nyaklevest , bar attol sem ebredne fel!! Lehet hogy platoi szerelmes Orbanba??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  29. commandante
    Nem gondolom hogy maguk ellen is használnák azt a kottát! Éppen az szerintem a lényeg, hogy saját létük fenntartása végett mutatják ezzel meg, hogy vannak karmaik, amit képesek lesznek használni, ha a létük ( munkahelyük) veszélybe kerülne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  30. Egy piros-betűs hírt hoztam nektek!
    Nem kíván a választásokon indulni a Milla , jelölteket állítani, pártpolitikai küzdelemben részt venni valamint ezentúl nem Juhász Péter, hanem egy héttagú elnökség vezeti a csoportot.
    GRATULÁLOK EHHEZ A TÁRSULATHOZ!
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ENNYI kész vége !
    Itt bukóca lesz az ellenzéknek , de akkora , hogy mind mehetünk Isten hírével!
    Nem látom az alagút végét, azaz nem látom, hogy melyik pártra lehetne szavazni !
    Amit Barry1 is írt, hogy az LMP-ből kivált emberkék is ugyanazt mondogatják , amit Jávor Benedek felvázolt, hogy egyelőre nem csatlakoznak az MSZP-hez!!!
    JÉzusom, ebből nem lesz semmi az égegyatta világon!
    Kár is reménykedni abban, hogy lesz itt valami, mert semmi nem lesz!
    Bartus Lászlónak ismételten igaza van , de ezt már milliószor hangsúlyoztam!
    Barry1 , kérlek értsd meg, hogy nincs remény , kész vége K.O
    Így hogy a fenébe is lehetne bármit is csinálni, amikor idő előtt leamortizálódik az ellenzék!?

    Most megint feldobtam nektek egy labdát, ha tudjátok csapjátok le!
    Az elmúlt hónapokban, hetekben történtek után, már kár reménykedni bármiben is !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  31. A jelenlegi ellenzék senkit és semmit nem fog leváltani. Lassan hhárom éve lesz, hogy a fideSS átvette a hatalmat, és hosszú idő alatt az ég világon semmit nem tettek. most is csak egymás ellen pozicionálják magukat. Folyik a még meg sem szezett hatalom elosztásáért a küzdelem. Minden csoportnak van saját mindenféle terve, amiből közös program soha nem lesz. Fontosabb az egymás elleni küzdelem, mint a csuti elleni közös fellépés. A fasiszta Mussolini-rendszert is csak a szövetségesekkel együtt, egy világháború árán sikerült lecserélni. Azt gondoljátok, hogy az orbáni fasizmust könnyebblesz eltakarítani. A mai ellenzéknek erre úgy van esélye, mint annak a hegymászónak, aki a Mount Everestet tornacipőben indul megmászni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  32. Lehet hogy kicsit szlogenesnek hangzik , de már ha most szétzavarnák is késő volna !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. Aki tudja húzza fel a nyúlcipőt és menjen! No, de mi van azokkal akik koruk vagy akármi más miatt nem tudnak? Ki bírjuk -e a hátra levő 1 évet s utána még négyet? Akkorra megerősödik a DK, de kibírjuk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  34. Ha a hír igaz kik vesznek részt még egyszer a MILLA tüntetésen?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. Tibor
    Kicsit sem vagyok optimista,de egyszerűen nem jöhet ki más.
    A természetnek is vannak törvényszerűségei. Nem létezik, hogy ez a hihetetlen dilettantizmus ,az a teljesitménynélküliség nem üt vissza. ha igen ,akkor mostantól 2X2= 43 Nem létezik. Félreértés ne essék én nem az emberekben bizok,hanem a fideszben. szijjártó ügy, zsiga marcell, simor szemétkedés.
    Naponta!!!!! tucatnyi új “ügy”. Nyugi, alakul ez!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. Vajjon mit fog csinálni? A vurstliban bajuszos nőnek, vagy Keszei ajánlott Erkölcstan oktató?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. Azért nem kell a médiatanács 2014 után, mert nem lesz rá szüksége a fidesznek.
    Ők biztosak a győzelmükben. Biztosak a választások megnyerésében, annyira, hogy nem is gondolnak másra. Utána meg elbánnak azzal a kevés felszólalási bűnözővel aki még nem korrumpálódott. A jelenlegi ellenzék gittegylet. Orbán Viktor odaadja őket az üvegeseknek, mert másra sem jók. Nincs igazi altarnatíva.
    Nézzetek csak körűl! A tömegbázist a hivatalos egyházak hozzák. Aki függésben van, az parázik, aki büntethető, sunyít, és nem pofázik, aki pofázik, egszisztenciális áldozata lesz. Ez hit alapú társadalom. Aki nem hisz benne elveszítik. “Az utolsó napokban nehéz idők állnak be.” Lehet, hogy ez most jön ránk. Esznek isznak, házasodnak, és nem törődnek az igazsággal, hanem az utolsó napokban is rabolnak.
    “Sanyibácsi”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  38. Leslie G. Charteris

    Kéne egy szavazás, azzal a címmel, hogy ” Ki a Fidesz legjobb arca?” Persze ezt az okosok azonnal lesöpörnék, hogy Annamari nem fideszes, meg Sitt Pali sem, meg az összes többi, de azért tényleg érdekes lenne látni, ki-kit tartana a legnagyobb arcnak! Annamari, Arrogán Tóni,Lászlóné(az érettségizett), Tolcsy,Laca, a Kövér, Peti az ártó, stb.stb. Szerintem nagy lenne a holtverseny.
    Ötletek kellenének, hogyan lehet megszervezni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  39. Leslie G. Charteris

    Még csak annyi jutott eszembe, hogy nem kell mindenkine J.L.-nak, Julia Robertsnek, Cameron Diaznak lennie, de azért vannak határok, kit szabad nyilvánosség elé engedni Ezt a csajt vétek. ( És akkor ami a fejében van, még nem is beszéltünk ! ).A ” Repedt sarok” c.magazin takarítónőjének sem venném fel.Ám ha a Fidesz KB ógy gondolja, ilyen arcokkal akar népszerúségre törni, tegye!Hajrá

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  40. Leslie G. Charteris

    Még tovább gondolva .Legyen Szalai Annamária a Fidesz arca! Nyerjenek a csodálatos fogsorával és a dekoltázsával! No és főként azzal a csodálatos szépségű arcával.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  41. Meg kéne tartani ha nyerünk. Meglátnánk, hogyan működtetné a csutibirkapásztor által kitalált propaganda irodát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos